joli!
nekem sincs igazán segítségem
anyum meghalt,apum messze lakik,anyósnak meg Dorkó mellett van még 3 unokája a sogórnőméknél,ahol rendszeresen jár vigyázni.úgyh ide csak,akkor jön,ha tud
amúgy nagyon rendes,szerencsém van,h őt kaptam!
mikor tornázni megyek,a tesómhoz szoktam átvinni Dorkót,de 2 hete szó szerint rekedtre üvölti,hisztizi magát annyira anyás
és tegnap mikor tornára mentünk a párjával,a fele úton beszólogatott nekem ill.szurkálódott
tudjátok van úgy,h érzi az ember,h nem jóindulatból mondanak "tanácsokat"az embernek
volt 1-2,ami nagyon szarul esett,most nem is megyek bele,de majd kipanaszkodom magam később
amúgy marha érdekes,h megfigyeltem(lehet más is),h ő az egyetlen ember,akivel nem szimpatizál Dorkó!!!!!még ha ott vagyok vele,akkor sem.nem megy hozzá,nem néz rá,ha nyúl felé,elhúzódik.merem állítani,h nem szereti és val.színűleg érzi,h a felőle jövő érzelmek sem pozitívak
számomra ez hihetetlen!mert én látom,h szinte kerüli a gyereket,bár mosolyog rá,de nem őszinte,de h egy ilyen picur is így ráérezzen.
tuti a csajban gyűlt a gyerekfogantatás óta,h nem voltunk vevők az ezeréves tanácsaira,nevelési elveire
ez van.jó pl:ha náluk vagyunk,én mindíg figyelek,h úgy viselkedjen,ahogy itthon.azt szabad ott is,de ha rászólok vmiért,ő mondja:hagyd nyugodtan,majd én rászólok.erre a multkor vmit elkezdett lepakolni,mire beszólt,h ha anyád nem szól,akkor majd én elpakolom,mert ezt nem kéne!
mindíg tudtam,h hülye!közöltem,h mit tudom én mit szabad nálatok és mit nem,majd otthon én rászólok,itt meg szólj rá te vagy pakolj el!vmi ilyesmit udvariasabb formában
és a tesóm szöges ellentéte,úgyh csak őmiatta vagyok még "jóban" vele.na a többit később,mert elrontom a mai hangulatot