Új privát üzeneted érkezett!

Csak igy omlesztve talis kepek. Innen el lehet menteni, akinek kell, de el tudom kuldeni nagy felbontasuban is, csak akkor dobjatok e-mail cimet, jelezzetek, hogy keritek !!!

Kép tali1

KépKép
Kép
humanka

hmmm, kicsit hamar elkuldtem az elozot :oops:

Kép tali2

Kép tali3

Kép tali4

Kép tali5

KépKép
Kép
humanka

Kép tali6

Kép tali8

Kép tali9

Kép tali10

KépKép
Kép
humanka

Kép tali11

Kép tali12

Kép tali13

Kép tali14

KépKép
Kép
humanka

Kép tali15

Kép tali16

Kép tali17

Kép tali18

KépKép
Kép
humanka

Kép tali19

Kép tali20

VEGE ! :wink:

Ha vki ker egy kepet normalis (8 megas) felbontasban, csak kuldje priviben az email cimet VAGY humanka01@gmail.com, meg a kep(ek) szam(ai)t es akkor kuldom.

Szep hetveget mindenkinek :)

KépKép
Kép
humanka

Hihi, most latom, hogy eppen laptetovel indultak a kepek, ez jol sikerult :wink:

Anyoooka: meg neked akartam irni. Szerintem megagaz, amit a kiscsaj csinal :shock: , es en NEM engednem tobbet egyutt jatszani oket. Azert sem, mert a kislanyodat is ennyire megviseli. Van olyan gyerek, aki nem is venne fel (szerintem), csak siman nemet mondana es kesz, de nagyon ugy tunik, hogy Dorka nem ilyen, es sokkal erzekenyebben erinti az egesz. Szoval en azon tul, hogy anyukaval alaposan elbeszelgetnek, biztosan nem engednem a kozos jatekot.

Bejci: most lattam csak, hogy megint Balatonozol, jo pihit nektek !!!

Nalunk a tej-gondok megoldodtak, csak 1-2 rosszabb napom volt, de azt sikeresem megoldottam fagyi tejcsibol, meg mindig van egy nagy csomo a frigoban. Mostanra meg minden a regi, es Bendo ujbol nagy lendulettel cicizik. (Es itt ragadnam meg az alkalmat, hogy csatlakozzak Honeyhoz, szerintem Bendo is ugy fog erettsegizni, hogy elotte meg gyorsan cicizik egyet, mert olyan szinten fuggo, hogy azt almomban sem gondoltam volna :? )

Az otthon tartozkodasunk nagy "fegyvertenye", hogy a kiskoru megtanult bimbovedo nelkul szopizni, ami megkonnyitette az eletemet. Szoval most mar csak ugy normalisan nyomja, nem kell allandoan fertotlenitgetnem, stb. 5 honap bimbovedos szoptatas utan most vegre elfeljthetem.

Mi most mar bele akartunk vagni a kisteso projektbe, persze meg nem lettem nagylany. Nem hianyzik, csak Kettese miatt jo lenne, ha mar jonne. A szopit ettol fuggetlenul nem fogjuk abbahagyni, nem szivatom mar most Bendot, ugyis hatterbe fog majd kerulni, ha itt lesz a kisteso. Szoval most az o erdekei az elsok, ha a szopi miatt kesobb szuletik a tesobaba, akkor igy lesz. Sajnalom, mert minel hamarabb akartunk, dehat most ez van.

KépKép
Kép
humanka

Mindenkinek nagyon szép anyáknapját :)

humanka :)
jaj de jó képek :) Én majd lementem innen, ezek is nagyon klasszak.
Ésésésésésés rendkívül kompromittáló képeket láttam rólad tegnap!!! :arrow: Csabiéknál régi képeket nézegettünk, és nagycsoportos ovis csoportképet is találtunk :lol: :lol: Én nem ismertelek volna meg, Csabi szerint semmit nem változtál :P :D

anyoooka :)
Hűha, ez nagyon durva játék! Én nem engedném! Vagy játszanak előttünk, vagy nem tudom, de főleg, ha lánykádat ennyire megviseli, nem szabad engedni!

még kukitéma: _felrántani_ én sem engedném, az szerintem egy barbár dolog! Mikor 2 évesen elöször vittük sebészetre Nándit, megkönnyebbültem, mikor azt mondta a doki, hogy elég 1 év múlva megnézni, addig (ahogy Márti is irta) meleg fürdőben lazitsuk, de semmiképpen ne erőltessük, nehogy berepedjen és hegesedjen. 3 évesen vittük vissza, akkor irt fel elöször szteroidos krémet, amitől a nagyja szépen le is vált 4 hét kezelés után. (mint utólag kiderült, kb 2 milliméternyi maradt hátra). Mikor visszamentünk, és mondta a doki, hogy ez nagyon szép eddig, akkor most "megigazitjuk", akkor kértem, hogy mondja el részletesen, mit is akar vele csinálni. Végülis bekente kencével, ami érzéstelenitőt is tartalmazott, ezt hagytuk hatni fél órát és utána szépen lassan hátrahúzta a bőrt, mindezt úgy, hogy nem vérzett és a gyermek közben azt elemezte, milyen ventillátor forog a falon (tehát nem fájt neki). Estére kiment a fájdalomcsillapitó hatása, és még 2 napig kicsit nyügi volt, ha pisilni kellett, de azóta teljesen hátra lehet húzni, most még apa ellenőrzi, hogy minden este fürdetéskor meg is legyen, mert amikor anyuméknál itt volt 1 hétig, ez elmaradt, és kezdett is picit letapadni :oops:

Na, megyek, iszok egy kis teát, mert 2 napja nincs hangom :evil: Holnap megyek is dokihoz

Kép
Kép
Kép
minyu

Mindenkinek Nagyon Boldog Anyák Napját Kívánok!

Legyen szép napotok!

(talán holnap jövök)
Vendég

Most csak ezért jöttem.... Minden anyukának jó babázást!
Legyen szép napotok!

Kép
Vendég

Áldd meg Isten

Ki az, aki ápol
Születésem óta,
Testemet, lelkemet
A bajtól is óvja?
Ki tanított engem
Isten szent nevére,
S ha baj vagy bánat ér,
Ki ölel szívére?
Könnyes lesz a szemem,
Ha róla beszélek,
Az én édesanyám
Ez az áldott lélek.
És szívemnek nincs szebb
Kívánsága, vágya
Csakhogy őt az Isten
Ezerszer megáldja.

szeder74

Ezt a verset Balázs mondta az óvodai ünnepségen, ezzel kívánok mindannyiunknak nagyon boldog Anyák Napját!

Rajzoltam egy kicsi szívbe
Sok színes virágot,
Édesanyám Anyák Napján
Minden jót kívánok.
Szeretném, ha mindig,
Mindig csak nevetnél.
Szeretném, ha mindig,
Mindig velem lennél.

Kép
Kép
netti77

Jól telt a hétvége, Dávid is nagyon élvezte. Végülis vasárnap nem a versenyre mentünk, de nagyokat túráztunk a környéken. Pénteken még végig dumálta az egész túrát, nagyon élvezte, szombaton már kevesebbet dumált, vasárnapra meg annyira elfáradt a sok friss hegyi levegőtől, hogy csak nézett ki a fejéből, és csak vigyorgott, időnként azért beszélt is. De nagyon jól viselte. Vasárnap tettük a leghosszabb túrát, de. 11 körül indultunk útra, és fél 6 körül értünk vissza a szállásra. Leginkább a párom vitte a mellkasán, egy keveset én is. Sokan meg is csodáltak minket, főleg hogy nem kimondottan hordkendőnk van, hanem házilag készített moncsicsis anyagból. Volt hogy kedvet kapott az egyik helyen egy kisgyerekes pár, és be is üzemelték a kengurújukat.

Márti!
Nektek hogy telt a majális?

Humanka!
Jó képeket hoztál. Örülök, hogy megoldódni látszanak a problémáitok.

Majd én is hozok hétvégi képet, de még le kell tölteni.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

ja, el is felejtettem. Alul már egy egész fogsorunk van, ugyanis kibújt időközben a 6. fogunk.

akkor a képek a hétvégéről:

Kép apa mellkasán

Kép beájulva

Kép napszemüvegben

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Hello!

Ági!
Nagyon jók a képek!!! Főleg a napszemcsis! :D
Gratula a "fogsorhoz"!

Annácskám borzasztóan beindult mostanság. Semmi mást nem hajlandó, csak állni és menni. Főleg menni!! :D Jön-megy-pakol....én meg utánna! :lol: Estére meg elhullok teljesen! Reggel pedig mintha bele lenne építve a vekker, 6-kor kelés! És persze jönnek a fogacskák is sorban. Most éjjel bújt ki a 8. Nagyon megszenvedte szegénykém! :cry:
Eddig még csak a nappaliban az asztal körül totyogott. Ma úgy döntött, hogy nem olyan szégyen a négykézláb mászkálás és felfedező útra indult a lakásban. Amikor megunta, elindult fölfele....
Íme a legfőbb ok, ami miatt mostanában nem nagyon tudok jönni:
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
konan

Humanka!
Örülök, hogy rendben hazaértetek! Köszi a talis-képeket! És....Hajrá Babaprojekt!!!

Kép
Kép
konan

sziasztok!
ági: nem semmi a férjed h. így cipeli a gyerkőcöt, mi tutti nem vinnénk már így.a babakocsit meg unja egy óra után, így nagyobb túrák kilőve...és el is alszik ahogy látom közben??isteni....

lányok!nálatok alszik a baba kocsiban is meg babakocsiban is???és nagyszülőknél????az én babám nem alszik legújabban sehol, kizárólag a kiságyban de ott nagyon imád.anyuéknál próbáltam az utazóágyban, hát nagy üvöltés volt nagyon. lehet h. hetente megpróbálom, hátha megszokja.......de nincs szívem két perc után szoktatni, mert nagyon nagyon sír...

Kép
winona

mégegy: ti nem ugrotok arra, ha valaki megfogja a kicsi kezét??én nagyon.......ma is taliztam állatkertben ismerőssel és rögtön megfogdossák......komolyan én hülye nem adtam nekik nedves törlőkendőt....pedig mindig van nálam.........vagy csak én viszem túlzásba???
én még a közért után is letörltöm a kezemet.....mert h. pénzeztem......lehet h. ez már az én dilim.... :oops:

Kép
winona

huhhh anna nagyon beindult!!kis édes

humanka: örülök h. kezdtek helyreállni óraátállásilag....szegény, nehéz lehetett, dehát aki ilyen messze él..... :) nincs sok választás.

Kép
winona

konan,
nagyon ügyi a lányzó :) Még jó, hogy a panelban nincs lépcső (amúgy persze nem leányálom egy panel, de legalább belátható területen mozog a gyerkőc)

Kép
Kép
csibe21

Konan!

Csúcs a lánykád! Nálunk Berci volt pici,mikor költöztünk és hát emeletes a házunk. Szóval apósom és a férjem a lépcső tetejére és aljára is készítettek fából egy-egy rácsos kiskaput,különben én is mehettem volna naponta több100x Berci után! :lol: Kamillát is érdekli,de egyenlőre zárjuk a kaput,ráér még felmászni! :lol: Viszont így Anna tuti viszonylag hamar biztonságosan tud majd közlekedni a lépcsőn!
Nagy parám egyébként a dolog,mert pont a költözésünk napján az akkor 2.5 éves Lehelem esett el a lépcsőn a nővéreméknél (ott kőlépcső van) és épp az élébe vágta bele a fejét. beragasztani nem engedte...szóval este 21h körül hozta haza a gyerekeket a férjem a nővéreméktől az új házba én meg azon kezdtem agyalni,hogy vigyem-e az ü. kórházba összevarratni a gyerek homlokát vagy ne? Ugyanis,bár az eset dél körül történt, a homlokából még mindig szivárgott a vér! :shock: Komolyan azt hittem,nekiugrok a tesómnak,de aztán lehiggadtam,lekezeltem a sebet,bekötöttem és úgy döntöttem,reggel meglátjuk (kb. fél cm-es volt a nyílás a homlokán)! Reggel leszedetem a kötést és akkor már szépen kezdett behegedni a seb. De a nyoma azért alig észrevehetően ottmaradt a homlokán...

Ági!

Hú,ilyen moncsicsis anyagot én is akarok!!! Lehet még ilyet kapni??? Ovis koromban láttam ilyet utoljára!
Szuperek a képek!
Köszi,nagyon jó volt! Kamilla a legnagyobb nyüzsgésben is aludt-nézelődött-vigyorgott a babakocsiban,míg a fiúk vidámparkoztak Apával és a sógoromékkal. Angyal volt,a fél napot ott töltöttük! Volt egy "ölelősátor",ahol lehetett szoptatni-pelenkázni,aztán,míg a fiúk újabb és újabb köröket mentek a hullámvasúton,addig mi ketten a lánykával a jazz-balettos kislányok műsorát néztük a színpadon! Imádom,hogy végre van kivel csajos dolgokat is csinálni! :lol:

Humanka!

Na,de jó,hogy visszaálltok a rendes kerékvágásba! Kistesó meg úgyis jön,ha jönnie lell! Vele is otthon tudsz majd maradni ennyi ideig?

Márti
borossné becz márta

Winona!

Én is utálom,ha a kezét fogdossák,de már amikor oviban kezdtem dolgozni, rájöttem,hogy a felnőtteken sokszor jóval többet kellene nevelni mint a gyerekeken! Egyszerűen hiába mondja az ember,hogy ne,mert rögtön a szájába veszi a kezét stb.,akkor is megfogják! Úgyhogt jobb híján a baba kezét törlöm meg törlőkendővel utána...

Megyek,ma nagyon nyűgösek a gyerekeim,nehezen is aludtak el,nekem meg teregetnem kell,meg mosni,mosni és mosni...jövő hétre már nyári meleget mondanak,úgyhogy elő kell venni Kamilla nyári ruháit,napozóit kimosni. A fiúknak meg beszerezni egy csomó pólót,rövidnadrágot, a szandált már hetekkel ezelőtt elrakattam nekik,azért is el kéne menni a héten!
A sebem szebb lett (4 napig nem szoptattam,csak fejtem,persze most sokkal kevesebb azon az oldalon a tej, most naponta 1x szoptatok belőle,de nem az igazi,újra előjön a csípés-égés, ha nem is olyan intenzíven),már nincs se genny,se vér,de még messze nem gyógyult meg. Holnap megyek nőgyógyászhoz,megkérdem,mi a véleménye,meg azon gondolkodom,hogy utána esetleg beugrunk az István kórház szoptatási ambulanciájára,hátha mondanak valami okosat. Bőrgyógyászhoz elvileg csütörtökön kéne visszamenni...

Márti
borossné becz márta

Kihal a topicunk, Lányok???
Nem mondom,nekem sincs sok időm,de azért kíváncsi vagyok Rátok!

Márti
borossné becz márta

Hú, tényleg nagy a pangás. Mi sem voltunk itthon a hétvégén, ma meg én is mostam, mostam........épp ahogy Márti.

Gwininek és Moneenak nagyon sok Boldog Névnapot kívánok!!!

Örülök, hogy mindenkinek jól telt a hétvégéje.

Nálunk is van már változás Misike is beindult, Ő is nyomja a fekvőtámaszt, négykézlábra állás is sikerül neki, és kúszik ezerrel.
Majd rakok képet. :lol:

Kép
Kép
noni78

Gwini és Monee!

SOK BOLDOG NÉVNAPOT NEKTEK!!

Konan!
Nagyon ügyi lánykád van!!

Winona!
Én inkább attól vagyok kiakadva mostanában, hogy napközben csak kétszer alszik 40-40 percet, és estére hulla. Valamint napközben álmos, de nem hajlandó aludni. Ma 2 órát babakocsiztam, már lejártam a lábam, a pisilésről nem beszélve, mire nagy nehezen elaludt. Nem értem, miért nem alszik, ha álmos? Inkább nézelődik és dumál kifele a világba. Utazásnál hétvégén volt hogy aludt a kocsiban.
Én is eléggé nézem, mikor hozzáérnek a kezéhez. Én szinte alig sterilizáltam már a kezdetektől fogva, ma meg csak az új játékokat, de erre jobban odafigyelek. Mert ugye a kezét állandóan gyömöszöli a szájába. Ha olyan a szitu, akkor próbálom diplomatikusan mondani, mossanak előtte kezet, de sokszor van, hogy nem szólok. Eddig szerencsére megúsztuk betegség nélkül.

Márti!
Nem tudom, kapni – e ilyen anyagot. Anyu valahonnan előbányászta az ezer éves maradékokból. Szerintem a mai gyerekek már azt se tudják, mi az a moncsicsi, de lehet, tévedek.

Noni!
Jaj de jó, hogy elindultatok!! Én továbbra is azt mondom, a világ leglustább gyereke az enyém. Nem hajlandó hasalni, kúszni. Amint megkaparint valamit, rögtön fordul a hátára. Arra is rájött, hogy ha a játszószőnyeget húzza magához, akkor odamennek a játékok hozzá. Már most sok esze van a könnyű megoldáshoz. :lol: így holnap kicselezem, és csak a szőnyegen lesz, ami viszont kemény, de azon nem húzza oda a játékokat.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Első félig felülős:
Kép

Négykézlábas (egyedül):
Kép

Egy kis torna:
Kép

Nyomom a fekvőtámaszt:
Kép

Hétvégi hegymászás Fannival 1.:
Kép

2.:
Kép

Kép
Kép
noni78

noni,
ez a fenék kitolós aranyos :D , mintha Jázmint látnám
csak ő még sokszor a fejét is leteszi
olyan, mintha fejen akarna állni :D

Kép
Kép
csibe21

Jaj! Azt hittem nem győzöm majd visszaolvasni az oldalakat...

Anyooo! Ez nagyon gáz! Ha Dorkát így megviseli, akkor én sem engedném játszani a kislánnyal. Én úgy csinálnám, hogy nem kifejezetten tiltom a vele való játéktól, hanem másfelé terelem. (most nem érünk rá, csináljunk inkább mást...) És az anyukával is elbeszélgetnék. Persze finoman, de azért tudnia kellene róla. Azért írj, hogy mik a fejlemények!

Köszönöm a kukis válaszokat. A doktornő azt mondta, hogy két éves korig nem foglalkozik vele, addigra elvileg meg kell oldódnia. Bár, ahogy megnézte, azt mondta, hogy valószínüleg gond lesz vele... :(

Szóval mi megérkeztünk a nagy utazásról. Horvátországban voltunk pár napot. Bálint hihetetlenül jól érezte magát, velünk együtt. Rengeteget sétáltunk, jókat ettünk, hajókáztunk. Délután voltak összebújós alvások hármasban. (ez nálam nagy szó, mert én nem tudok így aludni. Nekem valahogy tér kell az alváshoz. Most sem ment kb negyed óránál tovább. utána meg boldogan nézegettem a fiúkat alvás közben.) Bálintnak óriási sikere volt a felnőttek, és a gyerekek között is. Imádták! Nem is csoda: olyan kedvesen mosolygott, nevetett mindenkire. A visszaút kicsit nyűgösre sikeredett, de összességében nagyon jó volt. Holnap teszek képeket. (mielőtt indultunk én is eléggé pánikba estem a járvány miatt, őszintén remélem nem csináltunk hülyeséget!)

Noni! Misike szenzációs!!!

Holka! Megnéztem Emmát csip-csip csókázva! Tüneményes!!!!
blúmi

Hahó!
Én is itt. Hasonlóan Mártihoz és Nonihoz és is mostam és mostam tegnap. 3 adagot. Csütörtökön megyünk a nagy útra Sopronba :D és mostmár arra készülünk. Várom,de kicsit tartok tőle,hogy megviseli a hosszú út Gyuszikát.
Nagyon sokat jöttünk-mentünk a hétvégén. Pénteken ebédre voltunk hivatalosak így 11-5-ig voltunk távol itthonról. Szombaton Szentes ebés és Ambrózfalva du. 3-kor. Onnan negyed 8-ra értünk haza. Vasárnap meg elmentem a szüleimmel Bátaszékre a bátyámékhoz,hogy megnézzem az unokaöcsimet és persze az unokahugimat is. Addig a fiúk átmentek Szentesre anyósomékhoz.Hosszú lett volna az út Gyuszikának,mert 2 óra csak oda az út és nem sokat voltunk ott.

Humanka! Majd próbálok tenni képet,de nem sikerültek a fény miatt túl jól. Örülök,hogy lassacskán visszaáll Bendő a régi kerékvágásba.

Kép
Kép
a.m.

Ági!
Nagyon édes Dávidod! A napszemcsis nagyon vagány :D Ügyes volt,hogy így bírta a gyűrődést.

Konan!
Nahát ez a kis Anna milyen ügyes már :shock: :lol: .Nagyon tündéri.

Noni!
Fanni és Misike is gyönyörű gyerekek.Büszke lehetsz rájuk.És Misike már milyen kis ügyes :D Csak így tovább.

Honey!
Az uh május 29-én lesz. Még elég soká.De csak nem lesz semmi baj.

Mostanában nem győzöm videózni Gyuszika legújabb tudományait. :D Majd teszek megint a youtube-ra is.

Kép
Kép
a.m.

Noni!
De nagyon jó képeket hoztál! Olyan kis drága Misike.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Ma is nagy a csönd

Kép
Kép
csibe21

Am!

Cuki Minike,mint mindig! :lol:

Noni!

Jaj,nagyon szépek a gyerekeid! Misikét a talin nagyon a szívembe zártam!

Mi lesz, Lányok??? Tessék írni már!
Készülök,nemsoká indulunk a dokihoz. Majd, ha hazajöttem,beszámolok,persze,ha lesz kinek... :roll:

Márti
borossné becz márta

lányok, más is van rajtam kívül, akinek még nem jött meg???

Kép
Kép
csibe21

Sziasztok Csajok!

Látom sokan kirándulgattatok a hétvégén.

wiona,
én is rühellem, ha valaki a kezét fogdossa Flórának. Én nem vagyok szívbajos, simán rászólok az illetőre.
Nálunk az alvás bárhol megy- ha megy. Az elejétől fogva ehhez lett hozzászoktatva.

csibe,
humankanak sem jött még meg, ha jól tudom...

ági,
mennyi fog!!! :D
Te adsz már kézbevehető, rágcsálható dolgokat neki?
Ha igen, hogy megy?
Nekünk szólt a doki, hogy adjunk rágcsát Flórának - bár még csak 2 foga van. De valahogy mindig brutál öklendezés a vége. :shock:

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

noni,
nagyon cuki Misike!!! Flóra is pont így próbál felülni.
Most Szeder Adéljához hasonlít... ő ült/feküdt olyan strandolós pózban. :D

márti,
Jaj te szegény!! Nagyon sajnálom, hogy ilyen makacs az a seb!!! :?

konan,
Annácska is hihetetlen ügyes!!! ( bár én tuti rommá aggódnám magam a lépcsők miatt! ) :oops:

Rólunk:
Amért ritkán jövök mostanság, azok a brutál éjszakák.
Olyan durvára fokozódott a helyzet nálunk, hogy az már tarthatatlan volt. - Pedig Flóra a mintaalvók közé tartozott (valaha...) Az utóbbi időben viszont 3-4x kelt éjszkánlént
Szombaton voltunk esküvőn Sz.Miklóson. Így anyóséknál aludt az egész család. Nagyon jó fejek voltak, és úgy döntöttek, nem ébresztenek fel engem az éjjeli szopihoz, majd ők megoldják vízzel. ( aludtam is vééééégre 8 órát egyben!!! :D )
Lényeg a lényeg, hogy működött. Kicsi sírás, de mindig visszatudták altatni (és reggel - lássatok csodát Flóra benyomott 100 mili tápszert!!!! ) Úgy döntöttünk, hogy akkor ezzel a lendülettel folytatjuk, és leszoktatjuk az éjjeli szopiról. ( mivel éjjel szopizott 3x is, ezért nappal alig evett, és ez így tarthatatlan volt )
Már a 4. éjszkán vagyunk túl... de sok változást eddig nem tapasztaltam. Talán csak annyit, hogy most már 5-10 perc alatt vissza lehet altatni. ( eddig volt olyan is, hogy 2 órát üvöltött még kézben is !! ) :shock:
Szóval most napközben én is próbálok pihenni, mert éjjel 1-1,5 órát tudok csak aludni egyhuzamban. ( kivéve, ha a férjem is felkel )

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Sziasztok!

Én még mindig dögrováson :( tegnap már elmentem dokihoz, mert csütörtök óta nincs hangom, ráadásul éjjel 1-4ig köhögtem, de olyan szinten, hogy inkább lementem a nappaliba, hogy ne zavarjam a fiúkat.

winona :)
én sem szeretem, ha fogdossák a kezét. Szombaton 2 ballagáson is voltunk, az unokahugoméknál nagy buli is volt, és mire odaértünk, már rendesen be volt szivva a banda. Egy számomra tök ismeretlen pasi gügyög neki, aztán hirtelen a SZÁJÁBA veszi a kezét (mármint Csongi kezét). Hát azt hittem, szivbajt kapok, mondtam neki, hogy ezt nem kéne. Ráadásul bagózott elötte, és nem kevés pálinkát megivott. :evil: :evil: :evil:
másik téma: csak akkor alszik el babakocsiban és autóban, ha alvásidő jön. Nándit bárhol, bármikor elrázta kocsi...

csibe :)
nekem se jött még meg 8)

Nándiéknál holnap lesz anyáknapi műsor, kiváncsi vagyok nagyon. Enyémgyerek nem nagyon szereplős, de itthon az előbb elmondott egy verset, amit ott tanultak (hát, olvadoztam :D )

Kép
Kép
Kép
minyu

köszi honey, minyu
Akkor megnyugodtam

honey,
sajnálom, hogy nem alszol - magamról tudom, hogy milyen feszült tudok lenni, ha nem alszom ki magam
eddig én - lekopogom - nem panaszkodhatok a lányomra
este fürcsi és vacsi után leteszem a kiságyába, nézelődik kicsit, aztán vagy egyedül, vagy kis rásegítéssel (popsi ütögetés, buksi simi) elalszik
ettől függetlenül azért még nekem se megy 8 óra alvás egyben, mert azért néha fel kell kellni, ha nyafi van (cumi szájba, vagy kis vizecske és rögtön visszaalszik), vagy úgy jön ki a fejés, hogy éjjel kell felkelnem (na az általában dúrva, hogy kászálódok ki az ágyból)
de utóbbinak most vége - már csak reggel este kap tejcsit, úgyogy ráállok a napi 2 fejésre (reggel meg lefekvés előtt), és akkor most már ez nem lesz akadály :D

amúgy a fürcsit alig várja, tudja, mikor jön, mert ha 7-8 között a fürdőszoba felé megyünk, és aztán nem megyünk oda be, mert még nincs előkészítve a terep, akkor neki áll veszekedni, rikácsolni
ha visszafordulunk, és elindulunk abba az irányba, akkor megnyugszik

kéz fogdosást én sem szeretem - rá is szoktunk szólni, ha valaki próbálkozik
szerencsére a környezetben sok a kisgyerekes, és van, hogy az anyuka szól rá a saját gyerkőcre, hogy ne a baba kezét fogja meg

Kép
Kép
csibe21

Szép napot mindenkinek!!!

Winona!
Anna alszik bárhol és bármikor, amikor Ő úgy gondolja. Ilyen szempontból szerencsés vagyok. Ha nem alszik el, vagy sokszor felébred, akkor azt itthon is megteszi! Most a hétvégén is Zalaegerszegen voltunk 4 napot (ezért is nem jelentkeztem) és ugyanúgy aludt/nem aludt mint máskor. Sőt a múlt héten 2x előfordult, hogy Anna átaludta az éjszakát! Isteni volt!!! Jó lenne, ha rászokna!!!
Én sem szeretem, ha idegenek tapizzák a gyermekemet! Tisztes távolból lehet imádni!

Márti!
Én is gondolkodom valami kiskapus megoldáson. Ez még csak a kezdet….!!! Annácskám már most megállíthatatlan!
Várom az orvos utáni híreket. Mi holnap megyünk.

Gwini! Monee!
Nagyon boldog névnapot kívánok Nektek!!!

Noni!
Misike nagyon ügyes!!! A lánykád pedig egy tünemény!

Blúmi!
Örülök, hogy jól sikerült a kirándulás!!!

Csibe!
Nálam is várat magára még a nagylányság! Bár mostanság sokszor úgy érzem, hogy meg akarna jönni. Elég gyakran görcsölgetek.

Honey!
Én is aggódok!!! Irigyellek a 8 óra alvásért. Nekem ez nagyjából háromszorra sikeredik általában.

Minyu!
Jobbulást! Pihenj amennyit tudsz!

Ma megvettük az első szandálkánkat. 18-as!!! Muszáj volt, mert ahogy írtam Anna állandóan megy és hát nem mindig itthon ülünk/megyünk. Olyan ari benne!!! Bár nem volt könnyű rávarázsolni. És hát ezzel együtt elszörnyülködtem a babacipő-árakon!

Kép
Kép
konan

konan :)
Nálunk Nándival volt ajtó a lépcsőn, szerintem nagy áldás! Most az egész nappalit lekeritettük, mert Csongi simán fellépcsőzik bárhova...
Cipő: nekem nagy szerencsém van, mert Csabi haverjáék babacipőket gyártanak (lehet, hogy ismeri valaki: Marci cipő), így eddig protekciónk volt, mostmeg én csinálom a honlapjukat (kis ingyenreklám :twisted: http://marcicipo.uw.hu ), cserébe ellátják a csimotákat lábbelivel. Ugyanakkor Csonginak még nagyon pici a lába, a 18-asok nem is jó még, kivéve a Zetpol cipőket, amik sztem 1-el kisebbek, mint ami rá van irva.

csibe :)
minden elismerésem az éjjeli fejésért, én már nem bírom, igaz, Csongi mostanság ébred (megint-még mindig) 1x minimum

Kép
Kép
Kép
minyu

ja, a cipőkről akartam még írni. Szóval, ez is olyan téma, ami megosztja az orvosokat, védőnőket. Sok orvos javasolja, hogy olyan cipőt vegyünk, ami stabilan tartja a bokát, harántemelős, stb, sok pedig azt, hogy ne legyen ilyen, hanem hagyjuk, hogy a természet kialakitsa, ne kössük gúzsba a gyerek lábát idő előtt. Nálunk itthon a gyerekek mezítláb (:arrow: zokni, mamusz, puhatalpú, évszaktól függően, imádják pl a Liliputi cipőket, csak marha drágák...) vannak. Odakinn meg változó. Van egy csomó féle cipőnk, a Marci nagyon bevált. Sokan dicsérik a Siestát, na az nekünk nincs, mert sztem nagyon drága, egyébként a Marcis barátaink azt mondták, hogy a Siesta valszeg kivonul Magyarországról, tehát aki nagy fan, annak érdemes még most beszerezni. Van viszont Legero-s cipőnk (Superfit), de az csak azért, mert Martfűn csinálják, anyósék ott laknak, és van egy bolt, ahol töredék áron lehet kishibás cipiket venni)
Nah, eldugulok...

Kép
Kép
Kép
minyu

Hello lányok!

Mi is visszajöttünk, itthon már jobban megy az írás! :wink:

Anyoooka: Húúú, ez ciki történet! Én szerintem a gyerek szüleinek jelezném, hogy beszélgessenek el a kislánnyal! Valszeg túl sokat tud.... szegény...

Humanka: Köszi a képeket! Nem is tudtam, hogy bimbóvédőztetek... :oops: ... lényeg, hogy lekerült! :)
Kistesó projekt: Szívem szerint mi is kezdtük volna már, de sajnos nem úgy alakulnak a dolgok! Okos vagy, hogy Bendőt nem szorítod háttérbe! AMúgy ha jönni akar " Ketteske", akkor szopi ide-szopi oda: jönni fog! Nekünk is úgy jött Bius, hogy júniusban abbahagytam a gyógyszert, utána csak 2X jött meg, uh szerint nem volt peteérésem, a kis gyönyörűségem mégis itt gőgicsél mellettem! :)

Csibe: Még nekem sem jött meg, bár ez nem mérvadó, mert úgy tudom, hogy a pajzsmirígyeseknek nem túl szabályos a ciklusuk!

Konan: Anna nagyon ügyes!! Micsoda kis lépcsőmászó csajszi! :)

Ági: Jók a képek!! Húú, moncsicsi!!!! Ennek az anyagnak ma szerintem eszmei értéke van!

[b]Noni:
NAgyon szépek a gyerkőcök! És Misike nagyon ügyes!

Honey: Sajnálom a nem-alvást! Azért pihizz, ha Flóra alszik!

[/b]Minyu: Jobbulást!

[b]Winona
: Énsenkinek nem engedem, hogy tapizza Bius kezét! Rögtön ugrok miatta!

Márti: Mi volt a dokinál? ÍRj! :) :wink:

Blúmi: Ne aggódj a járvány miatt! A lényeg, hogy jól sikerült a kiruccanásotok! Majd hozz képeket!

A.m: Mini édes!!! De nagyon!! Még a tesóm is odavan érte! :wink:

Mi nagyon jól éreztük magunkat Fűzfőn, de csak kettecskén voltunk, mert apa elkapott valami vírusos cuccot, úgyhogy végighányta a 3 napos hosszúhétvégét itthon, míg mi Balcsiztunk. :? Biusnak kijött a 2. foga is, semmi balhé, semmi műsor... :)
Majd én is hozok képeket! :) de most lépek fürdetni!
[/b]
Vendég

Sziasztok!

Na,ezt már szeretem! Végre van mit olvasni! :D
Doki bácsi vett le tenyésztést,egyébként meg majdnem elfelejtett behívni az öltözőből,mert az aszisztense kezében vigyorgó lányommal volt elfoglalva. :lol: Aztán meg szólt,hogy "Jöjjön ám Mártikám,mert én itt estig elszerelmeskednék ezzel a kislánnyal!" Aztán meg megköszönte,hogy láthatta Kamillát.
Szóval extrémet nem látott,de azt mondta,azért azt sem mondaná,hogy semmi sincs,remélhetőleg jövő héten lesz eredmény. A cicim viszont úgy tűnik,látványos javulásnak indult,a reggeli szopi után egyáltalán nem éreztem semmi kellemetlent és szerintem kisebb is már a seb! De azért a bőrgyógyásznak megmutatom még csütörtökön!

Cipőtéma: én a Liliputiba most teljesen beleszerettem,illetve van még azon a honlapon egy másik cipő is,mindjárt teszek fel linket róla,egy édeset kinéztem Kamillának!
Egyébként,mivel nálunk már 3 cipőnyuvasztó is van,az a tapasztalatom,hogy a legjobb Moki-t venni (csak nem sokáig lesz,mert török tartozások miatt csődbe ment az olasz gyártó),szuper,nagyon jól néz ki és elnyűhetetlen,bár nem a legolcsóbb! Szóval,aki tud,csapjon le rá,most akciósak szinte mindenhol,mert ugye tavalyi modellek! Érezni a válság hatását itt is,én mindig ugyanabban a cipőboltban vásárolom a cipőket a srácoknak és most konkrétan a tulaj ÁFA nélkül adja a tavalyi cipőket, az újak megrendelésének jó részét meg lemondta! Ha valakit érdekel és jár Szigetszentmiklós közelében,szóljon! Nagy a választék és ortopéd orvos nézi meg a cipőket! Mokin kívűl nagyon jó még a Falcon (olasz-magyar és az ára is nagyon jó,klasszul is néznek ki) a Stacho (ez a régi Killefeet,csak átnevezték,ezek is viszonylag jó áron nagyon jó minőségűek) illetve a Melania. A Superfit-et imádtam,csak itt nem lehet kapni és egyébként meg nagyon drága,viszont meg is éri az érát! Én a Siesta-tól nem vagyok kinyúlva,ráadásul figyelni is kell,mert egy részét kínában gyártják és azok nagyon ócskák! Siestaból a Line nevűt gyártják itthon,azok jó minőségűek,de szerintem elég nehéz cipők és nem mind szép.Szerintem a Pablovsky-t viszont nem érdemes megvenni,mert igaz ugyan,hogy szuper minőség (a legjobb bőrből dolgoznak),de iszonyú drága és nem annyira elnyűhetetlen kategória. 3 éves korig fontos,hogy aszfalton,betonon közlekedő gyerekek bokáját zárt sarok tartsa,nyáron is,a harántemelés viszont tényleg örök vitatéma a dokik között is,egyesek szerint ellustítja a talp izmait a harántemelés,mások szerint pedig nem árt,sőt! Én nem vagyok orvos,de szerintem,mint mindenben,itt is a legjobb az arany középút,ha picit megemelik belül az jó, ha nem,az valószínűleg nem árt,de a komoly emelés valószínűleg nem tesz jót az izmok lanyhulása miatt!

Honey!

Jobb éjszakákat Nektek! Pihenj,majd kialakulnak az éjszakák (tudom,hogy könnyű mondani)! Borzasztó lehet,ha órákig üvölt a kezedben és lehetetlenség megnyugtatni! Engem nagyon kikészítene,tuti!
Kamilla már 1-2 hete csak 1x ébred éjjel,szopizik és alszik tovább. Eddig 2x kelt,de mióta almapépezik vacsorára és 120-150 g-ot megeszik,azóta csak hajnali 3h körül ébred.
Fogunk meg 1 szál sincs!

Bejci!

Apának jobbulást! Te hogy vagy???

Csibe!

Piroska engem is kerül,amin roppant csodálkozom,mert a fiúk születése után legkésőb 2 hónapon belül mindig megjött... de míg van anyatej,ez teljesen normális! Anyukámnak abszolút nem jütt meg,míg szoptatott és sokan még hónapokkal a szoptatás után sem esnek teherbe,mert,bár a ciklus visszaáll, a magas prolaktinérték miatt nem feltétlenül van peteérés! És gondolj arra, hogy minél tovább szünetel a vérzés,állítólag annál nagyobb a védelem a méhnyakrák ellen!

Minyu!

Egyszer már feltetted a Marci cipőket,szerintem nagyon aranyosak,jól néznek ki,de még nem próbáltuk,itt a környéken nincs bolt,ahol kapni lehet!

Off:
Nincs valakinek szüksége egy 7 éves tuti jó műszaki állapotban lévő Skoda Fabia-ra? El nem adnánk,de muszáj lecsrélnünk egy 7 személyes autóra! Ha valakit érdekel,szóljon! Abszolút nem adjuk drágán!

Márti
borossné becz márta

sziasztok

bocs, a bepofátlankodásért. én másik topikból vagyok, csak szoktalak olvasni benneteket.

Mártitól szeretnék kérdezni: a Skoda ára publikus? Ha nem, megírod pü-ben? És egyéb részleteket a kocsiról? (műszaki vizsga meddig van rajt, hány ajtós, stb.) Mi pont kocsivásárlás előtt állunk és a férjem Fabiat szeretne. (légkondis a kocsi? - ha nem, az sem baj :wink: csak kérdezem)

Köszi!!!!

L.
lujza78

Csibe!
Még nekem se jött meg. Én úgy gondolom, ahogy csökkennek a szopik száma, úgy fog majd megjönni, persze ez lehet, hogy idétlen gondolat, mert van, akinek rögtön szülés után visszatér minden a gyakori szoptatás ellenére. Mert ez téged zavar, vagy tesó projektben gondolkoztok?

Honey!
Még nem nagyon kapott, csak egyszer-egyszer. Volt, hogy banánt ettünk, és abból kapott kis darabkákat. Elmajszolta. Vagy nemrég a baba mama tornán kapott egy csajtól egy kis baba babapiskótát. Azt is majszolta. Ilyeneket kapott eddig, amit mi is eszünk. De szerintem már nem fogok ezek után ennyire pépesíteni, mint eddig, hisz már tud mivel rágni. :lol:
Húúú, elég rosszul hangzik az éjszakátok. Sajnálom. Mi lenne, ha vacsira megpróbálnál valahogy tejpépet vagy tápszert adni? De az is megoldás lehet, hogy valami laktató kaját adnál neki, amit már szeret (esetleg húsosat akár egy kis péppel vagy tápszerrel sűrítve/higítva)? Hátha úgy tovább bírná.
Milyen darabosat adtál/adhatsz Flórának?

Minyu!
Nem kéne olyan sokat énekelni :wink: :lol:

Konan!
Teszel fel képet a szandis csajszidról? Ahogy nyomja benne?

Márti!
Örülök, hogy javul a sebed.
Imádom a Skoda Fabiat! Nekünk is az van, a hétvégén is levezettem vele 170 km-t. Egyenlőre nekünk még nem kell lecserélni az autót.

Bejci!
Gratula a műsor nélküli 2. foghoz!! Te 8-kor fürdetsz? Nálunk már fél 8-kor hiszti van a fáradtság miatt, ezért is tettük át 7-re, így 8 körül van alvás. Persze az én gyerekem nem hajlandó csak úgy aludni napközben, és azt is csak kétszer. Ma is már brutál fáradt volt, de akkor is bámészkodik kifele a babakocsiból. Nem értem, miért jó ez neki? Attól fél, lemarad valamiről? :wink:

Tényleg, nektek hányszor és mennyit alszanak napközben a babák?

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Lujza!

Mindjárt teszek fel linket a hírdetésről,ha megtalálom. Az ár irányár,bőven lehet alkudni! :wink:

Fel vagyok dobva, a másik topicról most 21.00-kor született meg egy kislány! :lol:

Márti
borossné becz márta

Lujza!

http://www.hasznaltauto.hu/2929463_skoda_fabia_2001
Bár a hírdetésben a csere hangsúlyos, de eladjuk simán is!

Ez pedig a link a 2 cipőről,amibe beleszerettem:

http://www.liliputi.hu/index.php?m=prod ... l&catId=24
http://www.liliputi.hu/index.php?m=prod ... =S&catId=2
Márti
borossné becz márta

Jó reggelt!

Márti!
Ezek a kis puha talpú cipők olyan édesek!
Egy kérdésem lenne: már most is ilyen "drága" cipőt veszel Kamillának??? Én nem költök most ennyit cipőre ... pedig vehetnék.... majd csak akkor, ha elkezd járni.. most mezítláb kapaszkodik és áll fel, zokniban.. még ugye nem jár, csak álldogál.. azt olvastam,hogy lehet mezítláb a gyerek, ha "csak" áll, és nem megy..
Majd akkor kell kemény talpú cipellő, ha elkezd totyogni, járni.
Én most vettem egy olyan tündér szandit Adélnak.. és negyedérért.. mondjuk állandóan minden lábelit leszed magáról :lol: :lol:

Ági!
Nagyon jók a képek! Nagyon ügyes kisfiad van, hogy ennyit kibír és jól is viselkedik a kirándulás óráiban! :) ÁÁÁ nálunk 2 óra a szavatossága Adélnak :lol: :lol: Aztán olyan hihetetlen nyűgi van.... :? :?
Tényleg jó az a Moncsicsis kendőtök.

Noni!
Misike egy bajnok! Olyan ügyesen fejlődik!!! - Puszi a pofijára.
A nagylánykád meg csuda helyes kislány, és a haja engem mindig elbűvöl! Olyan szerencsés hajzuhatag ügyileg!! :) :)
Most néztem meg a napokban a 6. hós videót. Hát megint tutultam :lol: :lol: :lol: örömömben!!!

Konan!
Naaaaaaaaaagyon ügyes Annácska!!!!!!!!! Tényleg nem akarsz venni olyan kis kerítést.. én is most nemrég vettem.. elég elfogadható áron van, és olyan nagyon jó, csak oda tud menni Adél, ahova én szeretném.. :lol: Majd teszek fel képet róla. Jó??
Nem jöttök el hozzánk valamikor.. de legkésőbb mondjuk a nyári szünetben. Akkor hétköznap totál ráérősek leszünk, és a fiúk is játszhatnak ugye :)

Am.
Minikénk is milyen ügyeskedő lett!! Az uh. nem lesz semmi gond!!!!!!

szeder74

Honey!
Látom,hogy nálatok is nagyon gázosak az éjszakák... óóóó tudom most már, hogy mit érzel!!!! Az is,hogy a gyerek az érettségire is a "csöcsről" fog menni :lol: :lol: én meg attól féltem anno, hogy nem lesz elég tejem... most meg :shock: :shock: :shock: ááá nehéz látom Neked is, hogy másfél órát alszol éjszaka. Társulok hozzád!!! Képzeld: már egy hete, hogy nálunk is ez van.. én eszméletlen türelmes vagyok egyébként Adéllal, de biza én is kiadtam már a hangom, amikor már 3 napja nem aludtam. Nem lehet,hogy Flórának is a foga a ludas????

Lujza!
Hahó.. ki vagy??? Gondolom,hogy van a mi csemetéinkkel egyidős babád???

Ahogy Honey - nak írtam, hát nekünk is irtóra rossz éjszakáink vannak... én is kibuktam már ... az ínye felül olyan mértékben be van duzzadva, hogyha hozzá érek érzem a hatalmas fogacskákat, csak még nem szakította át az ínyét.
Úgyhogy én is vörös szemekkel kelek, kell reggelente jó két óra míg emberi kinézetem lesz, mert én is óránkét-másfél óránkét kelek.. az nyugtat egyedül, hogy bizony ez azért van, mert jön a foga, és utána ismét jó alvó lesz majd Adél.

Valaki(k) már hiányolt(ak) képet Adélról.. majd holnap hozok.. ma nincs időm feltölteni a gépre.

Nem akartok egy jó kis talit???? Lehetne szabadtéri is :) Amit honey mondott az is jó, vagy nézhetünk máshol is.
Hm?????

szeder74

Sziasztok!

Lejelentkezem én is! Nem tűntem el, csak sosincs időm írni. Bele-bele olvasok a topicba, de az írásig csak nehezen jutok el.
Mindez a szörnyű éjszakáknak és a szörnyű nappaloknak köszönhető. Látom más is szenved! Szenvedjünk együtt!!! :D
Én már kezdem elkönyvelni magamnak, hogy édes drága kedves kislányom már soha nem fog egy éjszakát átaludni normálisan. Nem is reménykedek, ez a sorsom és kész, beletörődtem.
Nappal legalább tutira elaludt babakocsiban, ha elvittem sétálni, most már az is luxus neki. Ahogy Áginál is, nálunk is csak nézelődik ezerrel, és nem képes aludni. Ásítozik, nyüglődik, nyöszörög, de csakazértsem alszik el. Úgyhogy mikor már nagyon nem bírom, akkor fel kell hozni a lakásba, és csak itt tud elaludni. Hogy mennyit arról ne is beszéljünk! Nagy nehezen 2-szer elalszik egy nap, az egyik kb. 10 perces, a másik kb. fél órás alvás. Többet nem sikerül kicsikarni belőle. És általában felriad, üvöltve ébred, és nem tud visszaaludni, pedig nem hiszem el, hogy nem fáradt (ennyi mozgás mellett). Néha nagyon elkeseredek, és sírni tudnék ez miatt, főleg mikor éjjel ugraszt ki 4-szer az ágyból, de részben sajnálom is Noncsit, mert ő gondolom nem tehet róla, hogy valamiért felriad örökké.
A legutóbbi NORMÁLIS alvása az egy horgásztónál volt hétvégén kemény 3 óra egy nyikkanás nélkül, ilyet mostanában nem teljesített.

Én is elkezdtem gondolkodni a cipő vásárláson, mert ugyan még önállóan kapaszkodás nélkül nem lépked, de már egyre többet ácsorog kapaszkodás nélkül. És kapaszkodással meg már lépked. Bár az ortopédián 1,5 hónapja azt mondta a doktornő, hogy még ne gondolkodjak idén szandálon, mert szerinte az első cipőcskéje bakancs lesz...
Minyu: nálunk van Marci cipőbolt Pécsen, azt hiszem benézek, mert néztem a képeket, és több is megtetszett! (köszi a linket)

Szeder: én tuti hiányoltam Adélról képet! Várom!
Noémi is cipőevő lett! Nem igazán lehet rá cipőt adni, mert akkor semmi másra nem figyel csak azt pisztergálja amíg le nem veszi magáról. A babakocsiban is előrebukik és csak a cipőbizergászás megy. Úgyhogy általában nem adok rá cipőt, inkább melegebb zoknit vagy harisnyát. Amúgy ennek a hatalmas cipőimádatnak köszönhetően ez az egy dolog amivel bármikor bármennyi időre le lehet kötni a figyelmét. Csak adok neki egy cipőt, és elvan akár egy órát is vele. (Hiszti elleni szer)

Moncsicsi, Vuk: képzeljétek nekem még megvan a régi ovis ágyneműhuzatom (meg a tesómé is), így van 2db Moncsicsis, és 2db Vukos huzatunk. Bár ki vannak már csücsközve, de azért felhúztam Noncsinak a régi szép idők emlékére!

Márti: én is kukkolom folyamatosan a májusi topicot, mert annyira érdekelnek az újszülött babák! Örülök neki, hogy jobban van a cicid.

Humanka: hajrá kistesó projekt!

Bejci: várjuk a képeket, és gratula a 2. fogacskához!
Nekünk még mindig csak 2 van, az is már jó régen kijött!

Honey: kitartás, remélem sikerül a leszoktató program. Én már párszor próbálkoztam vele, de szerintem nem vagyok elég kitartó. És igazából ennyi nemalvás után nekem az a legkézenfekvőbb és leggyorsabb megoldás, hogy megetetem Noncsit éjjel is. (akkor gyorsabban szabadulok) Bár nagyon jó dolgom van vele, mert önkiszolgáló már egy jó ideje. Megcsinálom a tápit, beadom neki, ő megeszi, aztán félreteszi az üveget és alszik. Egyetlen egyszer eszik kézben, este a fürdetés után lefekvés előtt, mert az apa reszortja, és ő kézben eteti.

Blúmi: ígértél képeket a Horvátországi kiruccanásról! Várjuk!

Winona: bár Noémi nagyon rossz alvó, de ha úgy dönt, hogy elalszik, akkor elalszik bárhol. (bár az utóbbi 2 hétben a babakocsis alvás nem jön össze). De éjszaka tök mindegy, hogy a mamánál, papánál, apánál vagyunk, kiságy, nagyágy, közepeságy...Nincs hiszti, nincs gond. Csak hát nálunk az alvás hosszával van gond, de ez a probléma itt is ott is jelentkezik.

Noni: nagyon ügyes Misike, tök jók a képek, olyan kis vidám arca van!

Konan: hát ez az Annácska! Mintha csak Noncsit látnám. Bár nálunk nincs lépcső. De egész nap pakol, rámol, mindent szerte szét dobál. Ebből a szempontból szerencse, hogy kis lakásban lakunk, mert hamar össze lehet rámolni utána. Nálatok is történnek apróbb balesetek? Mert nálunk mindig van valami...Van egy ilyen 3 részes gurulós kosár (már a kerekeit kiszedtem), az tele van minden földi jóval, na azt már 2-szer egy az egyben magára borította. A fiókokat kihúzza a konyhaszekérnyben, a másik kezével belekapaszkodik a fiók felső peremébe, aztán feláll, és azzal a lendülettel betolja a fiókot... És már be is csípte a kezét! Engem meg a szívbaj kerülget!

Ági: ez érdekes lehet, hogy csak alul van fogatok, és ott máris 6db. Tényleg jók a kirándulós képek!
Én úgy szeretnék csak egy kis időre NYUGIS gyereket! Nem hiszitek el, de Noémi még az ölemben sem bír megülni 1 percig sem! Kézben sem lehet tartani, mert örökké kepeszt, forog, le akar mászni, tekereg. Én nem tudom honnan veszi az energiát?

Azért jelentkeztem ma, mert megint útnak válunk, és csak vasárnap jövünk haza. Van egy csomó elintézni valóm, aztán meg jön a hétvége...
Reméljük hétvégére jobb idő lesz!

És egy kép:
Kép
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?