Nekem is hiányoztok, de 2napja a legény kicsit”elromlott”. Szóval tűzoltóautó lett a fiam, mindig piros és szirénázik!
Kikocska, de jó, hogy írtad a fecsis etetést, mert én is azzal etetem, amit pluszban lefejek, de eddig nem mertem vele dicsekedni. De vettünk csőrös üvegpoharat is. Itthon meg kiröhögtek, rá hát az ápolónő mivel is etetné a gyermekét, ha nem fecsivel. Kérdezte anyu, tán intravénásan akarom adni neki
Azért is álltam át az üvegpohárról a fecsire, mert az Espumisant olyan jól szopogatja ki az üvegből, olyankor elmúlik minden panasza, ezért elővettem 1 fecsit és olyan jól eszi belőle, mint a kisangyal.
Hát persze, olvasok tovább, és mint mindig, a mi Kikocskánk mindenre tud választ. A hűtőben kicsit tovább tárolt tejciket lefagyasztottam, mert sajnáltam volna kidobni, de köszi, most már tudom, hogy jól csináltam, ez megnyugtat. Sőt végre sikerült hozatni tejtárolós zacsit is.
Ja, és a szobában is pár szopi után egybeöntöttet is odaadtam neki, néha 1-2-3evés után, és nem volt panasza, úgy gondoltam nem romlott meg, örülök, hogy megynyugtattál, tényleg köszi!
„hidegen fertőtlenítő dobozunk”Ez mi?
Ica én azért adtam neki cumit, mert nekem is csak 5.napon jött meg a tej, és addig szegény szeretett volna cicin lógni, és úgy megnyugtatta. Persze szobatársam javasolta, és jó volt nézni, hogy tényleg nem sír, mert nem akartam, hogy tápszerezzék. A hazajövetelünkért vittem csak be pótlásra, mert gyarapodnunk kellett. Egyébként én sem akartam cumit, de nem bánom, hogy így döntöttem. Nem is gondoltam, hogy elfogadja, mert én is utáltam piciként. Gyönyörűen szopizik, és én azt olvastam, hogy erősíti az arcimait. De már nem is kell egésznap.
Gesztenye nekünk csuklásra azt mondták, mindenki jobban megijed, mint a baba, de nem kell semmit csinálni, belealszik, vagy beleeszik és elmúlik. És Oli is hapcizik, 1-2-t naponta, azt mondták, szopi közben kicsit mehet az orrába, ami irritálja és azért.
Sildi nekem is ilyen félelmeim vannak, sőt tegnap mellettünk is aludt a nagyágyban, mert már nem bírtam sehogysem az ágyban elaltatni, de most végre alszik a helyén megint.
Csajok mi az a Suttogó, amit olvastok?
Ica a hordozó rosszabb a hátának ilyen picin, mint a cumi!Na nem bacogatni akarlak, de nem?
Tisa Én is néha már kinevetem, mert tudom magam nem szabad hergelni. Rájöttünk mivel lányt vártam, azért nyekereg a fiam, úgy mint egy csajszi.
Bogyó Gratula az 1hetes babádnak.
Tüneményből ez még mindig kevés! Hiányzik!!DE örülök,h.viselkedik a párja..
Kutyafüle nekem Erik tiszta apukája. Mit mondanak a többiek?
Ettike NEEEE vágasd le a szép hajad!!!Atyaságoség!!
Mért nem engedélyezett a szolárium?
Kikocskaismét jó5let ez az aláírásba betevés, remélem sikerül. Mert sokszor csak épp annyi időm van, hogy oda írjak és mindenki ott értesül a dolgainkról,barátnőim is, húgom is sokszor.
Csajok akinek van gátsebe, az hogy áll, mert én még mindig nyűglődök vele, vagy csak én vagyok hisztis. Mert Olival már mehetnék sétálni, de a lábamköze még nagyon zsibog.