gyugyi
te hogyhogy otthon??? vagy olyan suliban tanitasz, ahol érettségi is van? olyan hamar van mostanában a ballagás, nekünk máj közepe volt.
klassz lehetett a bobozás! kölkök is élvezték, látszik. sajátok nem kisértek el?
vicus
a sznobot csak viccböl irtam, nehogy mááá komolyan vedd. A mai ujságban volt, hogy kiket neveztek ki magsabb dokifokozatba. Nem is ismertem senkit, csak R-t.
ja, és irták a Kismamában, hogy fehérvári lett az év bábája tavaly, B.Anikó, ha jol emlékszem a nevére. Idösebb szöke rövid haju.
én a homokozót gyüjtöttem P-nek egy idöben, már ránk borult a polcrol, annyi volt, de nem birtam otthagyni a boltban egy olyan formát, ami nekünk még nem volt.
aztán nem is vittük mindet soha az udvarra. még van egy-két szüz forma is, mert nem kellett semmire.
kolibri
miééé nem megy el a párod egy vizsgálatra? nem annyira ciki, bár fiuknál más, tudom, de ott ö egy a sok közül, a kutya se emlékszik rá. a pasinkak ráadásul nem is fájdalmas. mi nök meg járunk elég gyakran tapizásra, pedig az se kellemes, amikor idegen ember nyulkál bennünk csak uyg minden ciroka nélkül.
kettesben tudtok lenni, van kire bizni a fiadat? lehet, jot tenne egy kis romantika.
délben szoktam pihenni D-dal, de már nem huzodik annyira a méhem. meg napközben ha ugy adodik, oldalra fekszem egy kicsit, d eugyis pattannom kell vmiért nemsokára.
ez a nehéz kis korkülönbségnél, hogy ha az uj terhességnél van vmi gond, akkor hova teszed a meglévö kisgyerekt. Peti mellett nem lett volna gond, ö ovis volt már, amikor én D-dal terhes lettem.
dike
élvezed a munkát? jo a csapat? azért jobb nappal dolg, mint éjszakázni, nem?
ha összel már babás leszel (márpedig tuti), akkor is mütenek?
EJNYE LILLA, ENNYI NŐT MEGVÁRAKOZTATNI!!! ITT MÁR MINDENKI RÁD VÁÁÁÁR
kandi
nem is nagy a pocak, pont aranyos. vérzés nem volt azota? te is pihenj, ugye nem dolgozol? jo fura álom, de szokták irni, h kismamik mindent összeálmodnak.
zsofi
tüzijáték volt majális után? milyen pontosan álmodod a dátumot, látszik, h kiszámolt napokban gondolkodunk
babakocsi van már?
haga
nagyon szoritok, h rendben legyél. biztos elvállal a doki, megtanulnak mindent a nehéz esetekröl is. akinek nincs gondja, az nem is mindig választ saját dokit. gyere hamar a jo hirekkel!!