sziasztok!
Mindenkinek nagyon köszönöm a biztatást!
Annyira optimista vagyok, hogy apára rávetettem magam
szegénykém
, merthogy középidős vagyok vagy mifene
Talán még nem késő.... egy spontán babához! hisz doktorbácsi megmondta, hogy sikerülni fog most!
Én nem tudom mi van velem, de olyan gondtalannak és felkészültnek érzem magam! És a jövő havi inszem gondolata is nagyon megnyugtat!!!! (pedig van gondom
csak most valahogy mindent rózsaszínben látok) lehet, hogy szerelmes is vagyok
Drága Katám!
nagyon nagyon a szivemen viselem a sorsodat! annyira örültem Veled, örültem, hogy személyesen is megismertük egymást!
nagyon kérlek, hogy ne szomorkodj tovább!!! Nézz bizakodva előre, hiszen ott várnak sítáborban a babák, akik minden erejükkel azon lesznek, hogy megszülessenek!!! Nagyon drukkolok Nektek! és valóban szeptemberben is meleg van, de az éjszakák már hűvösebbek, szerintem csak ennyi a különbség! Igazából, én sem tudnék várni egy pillanatot sem!
Zsuzska!
mint élő példa lebegsz elöttem, hogy sikerült az inszemed!!!
nagyon szép a pocid! Igazán csini kismami vagy!!!
örülök, hogy jól érezted magatok a kiruccanáson!
Kriszti!
hát persze, hogy Te is jó hírekkel és optimistán fogsz jönni
Nincs kétségem! sikerülni fog és az eredményeknek is jónak kell lenniük!!!! Drukkhegyek!
Wepe!
köszönöm a drukkokat!!!
jövő héten hétfőn megyek konzira és akkor kérek sorszámot! mit tippelsz? nagyon kiváncsi leszek!
(persze nem kell majd, hisz addigra bebabásodom
ugyhogy mindegy
)
Belluska!
tényleg pozitiv hangulatom tetőfokán állok! Arról még be sem számoltam, hogy már régóta bosszant, hogy röpke 12 kg-t szedtem fel amióta lombikozom
No, Ibolya parancsnokom azt mondta, hogy "foggyon le"! Tudom, hogy nem az számít, hogy ki mit mond, de valahogy olyan jókor mondta, hogy ez volt a kezdő rugás és azóta már majd 4kg-t leadtam! És ettől is nagyon jól érzem magam
Ladiva!
köszönöm a drukkokat! Igyekszem gyorsan bebabásodni, talán együtt mehetünk majd UH-ra