Új privát üzeneted érkezett!

Szia Dezsi! Örülök, hogy minden OK és csak apróságok voltak! Úgyhogy a leghamarabbi inszemig hajrá a spontán!

Zsuzska, szép a pocid!
Vendég

Ladiva!
Mizujs,most akkor hol tartassz?Mikor van a kezdés?
Drukkolok nagyon!!!!!! :P :P :P

phpBB: Kép
belluska

Tündi!
Picurkáid jól vannak????Minden rendben?
Vigyázzatok magatokra!!!! :lol: :lol: :lol:
Pocak simi nektek is! :lol: :lol: :wink:

belluska

Dezsi!
Annyira örülök, hogy minden rendben van és ilyen optimistán állsz a dolgokhoz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Belluska!
Pocaksimi átadva :wink: :wink: :wink: :wink:
Puszi a gyerkőcöknek!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok
Dezsi
Ezek nagyon jó hírek, bár csak én is ilyeneket írhatnék nemsokára :?
Biztos hogy most sokszorozódtak az esélyek.
Zsuzska
Szépen gömbölyödik már a pocakod, hajrá-hajrá :lol: Pocaksimit én is küldöm :lol:
Kata
Remélem minden rendben. Vizsgához drukkok!
Belluska
Puszi a családnak :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok Lányok!
Bocsánat,hogy így ismeretlenül írok,de maradt 1 doboz(patron)Puregon 300 NE (úgy néz ki nekünk már nem lesz rá szükségünk :D)
szívesen odaajándékozom akinek szüksége van rá.
Kérem az jelentkezzen akinek ez anyagilag segítség.2009.06.-ig jó,végig hűtőben tároltam.
Régóta olvaslak Titeket,mindenkinek nagyon drukkolok,és sose adjátok fel!!!!!Nekünk a 8.-ik beültetés sikerült!!! :lol: :lol:
babyonboard77

Sziasztok !

Dezsina, örülök, hogy akkor minden ok, és akkor hajrá inszem !!! :D

Kata, hogy vagy ? ZH-k ? Sorszám ?

Mindenkinek szép estét ! :D
wepe

Szia baby!
Írjál nyugodtan máskor is nekünk ha van kedved,szívesen látunk bárkit itt a Forgácsos topikban!
Nem semmi ,hogy 8.-ra sikerült,de fantasztikus hogy kitartottatok idáig!De valóban nem szabad feladni,itt az élő példa!Gratulálok nektek!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska!
Puszi átadva gyerkőcöknek! :lol: :wink:

Kriszta!
:lol: :lol: :lol: :wink:

Kata!
Puszi neked!Gyere ha tudsz!

belluska

Minnie!
Mizujs,rég voltál?Biztos sok a munka! :? :D
Remélem minden rendben! :D

belluska

Sziasztok!

Bocsi hogy nem nagyon jövök, de nem nagyon tudtam még feldolgozni a történteket.
Azt hittem a műtét után könnyebb lesz, de nagyon tévedtem. Ráadásul férjem tegnap már visszament Milánóba, én meg este felé már majd megőrültem otthon egyedül. Összepakoltam és lejöttem anyumékhoz.
Délutánonként nagyon durván szoktam görcsölni, mostmár ha érzem hogy kezd fájni, gyorsan bekapok egy fájdalomcsillapítót, pedig utálom a fájdalomcsillapítókat.
A suliban egy pótzh-m tuti nem fog sikerülni, de nem is csodálkozom most ezen, persze nagyon zavar, hogy lehet egy rossz zh miatt nem tudok időben államvizsgázni.
Sorszámom elvileg megmaradt, de S. doki azt mondta ő megvárná a szeptembert a folytatással, mert az augusztusi hőségben nem olyan jó a lombik. Szerintem szeptemberben is meleg szokott lenni, úgyhogy emiatt nem fogok várakozni....
i.kata

sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszönöm a biztatást! :D
Annyira optimista vagyok, hogy apára rávetettem magam :oops: szegénykém :lol: :P , merthogy középidős vagyok vagy mifene :D Talán még nem késő.... egy spontán babához! hisz doktorbácsi megmondta, hogy sikerülni fog most! :) Én nem tudom mi van velem, de olyan gondtalannak és felkészültnek érzem magam! És a jövő havi inszem gondolata is nagyon megnyugtat!!!! (pedig van gondom :( csak most valahogy mindent rózsaszínben látok) lehet, hogy szerelmes is vagyok :shock: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Drága Katám!
nagyon nagyon a szivemen viselem a sorsodat! annyira örültem Veled, örültem, hogy személyesen is megismertük egymást! :) nagyon kérlek, hogy ne szomorkodj tovább!!! Nézz bizakodva előre, hiszen ott várnak sítáborban a babák, akik minden erejükkel azon lesznek, hogy megszülessenek!!! Nagyon drukkolok Nektek! és valóban szeptemberben is meleg van, de az éjszakák már hűvösebbek, szerintem csak ennyi a különbség! Igazából, én sem tudnék várni egy pillanatot sem!

Zsuzska!
mint élő példa lebegsz elöttem, hogy sikerült az inszemed!!! :) nagyon szép a pocid! Igazán csini kismami vagy!!! :wink: örülök, hogy jól érezted magatok a kiruccanáson!

Kriszti!
hát persze, hogy Te is jó hírekkel és optimistán fogsz jönni :!: :!: Nincs kétségem! sikerülni fog és az eredményeknek is jónak kell lenniük!!!! Drukkhegyek!

Wepe!
:) köszönöm a drukkokat!!!
jövő héten hétfőn megyek konzira és akkor kérek sorszámot! mit tippelsz? nagyon kiváncsi leszek! :D (persze nem kell majd, hisz addigra bebabásodom :P :P :P ugyhogy mindegy :lol: )

Belluska!
:D tényleg pozitiv hangulatom tetőfokán állok! Arról még be sem számoltam, hogy már régóta bosszant, hogy röpke 12 kg-t szedtem fel amióta lombikozom :evil: No, Ibolya parancsnokom azt mondta, hogy "foggyon le"! Tudom, hogy nem az számít, hogy ki mit mond, de valahogy olyan jókor mondta, hogy ez volt a kezdő rugás és azóta már majd 4kg-t leadtam! És ettől is nagyon jól érzem magam :)

Ladiva!
:) köszönöm a drukkokat! Igyekszem gyorsan bebabásodni, talán együtt mehetünk majd UH-ra :D :D :D :?: :?:
dezsina

Drága Kata!
Kitartást!!!!!!
Remélem, hamarosan könnyebb lesz és újra bizakodva fogod várni a következő beavatkozást!!!!! Gyorsan eltelik majd ez a pár hónap!!!
Ölellek!!!!

Dezsi!
Én, mint példa :oops: :oops: :oops:

Kriszta!
Simik átadva!!!!
Csókollak!!!

Puszi mindenkinek!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Dezsina,
örülök, hogy ilyen optimsta vagy. Simán sikerülhet most spontán, elégre volt már ilyenre példa nálatok :wink:

Zsuzska,
nagyon csinike vagy! Nagyon szalad az idő, igaz?

A nap nagyrészében "normális" vagyok, de este, amikor csak leülnék a tv elé, akkor tör rám a szomorúság. Az meg kimondottan rosszul érint, hogy nincs itthon a párom. Vele sokkal könnyebb átvészelni az estéket.

Ladiva,
te hogy állsz most a lombikkal?

Mindenkit puszilok!
i.kata

Dezsina!
Ez a "rózsaszínben látod a világot dolog" a legjobb most amit csak érezhetsz,ez a közelgő siker kulcsa!!!!!!Szuper csajszi vagy!
A fogyáshoz nagy gratula! :lol: :lol: :lol: :wink: Az egyik ismerőseimnél lefogyott a csajszi 10kg-ot és a teherbeesésének is jót tett,de ez szerintem nem hiszem,hogy túlzottan összefüggne a dologgal!Vagy igen,nem tudom? :oops: :D De minden esetre Ibolyára hallgatni kell! :lol:
Puszillak!

Kata!
Sajnálom,hogy párod nem lehet veled mindig,hisz vele könnyebb volna mindent átvészelni!Reméljük a fagyibabás beülti sikerrel jár majd és új értelmet nyer az életed!
Sokszor ölellek!!!!!Puszi!

belluska

Kata, megértem a szomorúságod, ki kell azt is adni magadból. DE! Gondolj csak arra, hogy vannak fagyi babák és nemsokára ott fognak lenni a pocidban. Én személy szerint nem tudom, hogy mi különbség lehet augusztusban vagy szeptemberben csinálni a lombikot, lehet, hogy függ a siker melegtől, lehet, hogy nem. Én nem biztos, hogy kihagynám az augusztust emiatt. Mindenesetre a fagyibabók sikerülni fognak!!! Csak erre gondolj!

Dezsi, szuper ez a hozzáállás! Már ez is önmagában garancia lehet a sikerre, örülök, hogy pároddal megünnepeltétek, drukkolok, hogy összejöjjön még az inszem előtt!

Én pár napja már szúrok. Most kicsit érzékenyebb, mint a múltkor volt, mert jópár kilót leadtam, így nem olyan vastag a zsirom. :oops: , de amúgy minden oké.
Vendég

Belluska!
szerintem nem függ össze hiszen 12kg-mal ezelött sem született gyerekem :? De jó érzés!!!

Ladiva!
hajrá szurikák!!! valóban nem fáj ha van zsirci a hasidon :P De igy a jó! nagyon drukkolok!!!!! :wink:

Kata!
este nézz valami filmet, hogy elterelje a gondolataidat, vagy ilyesmi... :roll: Nem mész ki Milánoba? Lehet jót tenne :? 8)
dezsina

Ladiva,
próbálok én pozitív lenni, de még nagyon nehéz. Nem tudom felfogni, miért történik velünk ennyi rossz. Soha senkinek nem ártottunk, imádjuk egymást, ha tudunk, akkor mindenkinek csak segítünk....szóval így olyan élrthetetlen. Nem értem, miért sikerül olyan pároknak a lombik, vagy az inszem, akikről lerí, hogy csak elviselik egymást és már a próbálkozáson kívül semmi nem tartja őket össze. Olyan rossz más topicban azt olvasni, hogy terhesen valaki azt mondogatja, hogy fogja a másik gyereket is, és otthagyja a férjét, mert már unja a nyafogását. Meg azt hallgatni, hogy sikerülnie kell, mielőtt megszűnik a munkaviszonya....
Fel fogom dolgozni, csak ez kicsit tovább tart, mint korábban kívülállóként gondoltam volna.

Dezsina,
pont ma hívtam páromat, hogy jövőhét csütörtöktől keddg ráérné. Lehet kimegyek vele, vagy elmegyünk máshová. Párocskámnak is jót tenne, mert őt is nagyon megviseli ez az egész.
i.kata

Kata!
Utazz ki párodhoz ha az egyéb dolgaidtól megteheted,jót tenne biztosan!Igaza van Dezsinának!Egymásra van most a legnagyobb szükségetek!

belluska

Kata! Ha tudsz, utazz ki a párodhoz, jót fog tenni, ha kettesben tudtok lenni, hamarabb fel fogjátok tudni dolgozni. Ráadásul kicsit kiszakadsz kis hazánkból. Tudom, hogy nehéz pozitívnak lenni, hidd el, én is láttam már annyi negatív terhességi tesztet, hogy néha az én híres optimizmusom is megcsappan. De menni kell előre és nagyon hinni és bízni a sikerben. Az idő pedig mindent elintéz majd és majd mi is fogjuk a babáinkat a kezünkben tartani és azt fogjuk mondani, hogy mindent megért az elmúlt évek próbálkozása.
Vendég

Kata!
:) utazás Milánóba!!!! :wink:
dezsina

Szép estét lányok!Dezsi,örülök a jó hiszteródnak,drukkoltam nagyon,csak jó lehet,ha ennyien gondoltunk rád:)Kata,én is úgy gondolom,ha megteheted,menj apa után,hisz az mindkettőtőknek gyógyszer!Zsuzsim,ment neked az imélke:)Ladiva te már elkezdted?Tök jó,milyen ügyi vagy szuri-ügyileg.Mi holnap megyünk konzira,már nagyon izgulok..Remélem,már receptekkel jövök ki...:)Szoritsatok nekünk:)Wepe,gondolok rád....:)

salygabó

Szia Gabó!
De szuper,holnap konzi!Írjál majd,hogy mi volt!
Szorítok nagyon a minél előbbi kezdéshez! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kriszta!
Holnap tudósíts minket!És gyere a jó hírekkel! :lol: :lol: :lol: :wink:

Jó éjszakát mindenkinek! :P

belluska

Sziasztok !

Mindenkinek szép napot ! :D
Gabó, én is fogok Rád gondolni, ne izgulj, bár én is elkezdtem, hogy arra gondolok, hogy mi lesz :)
wepe

Wepe!
Mindjárt itt a te időd is és semmi gond nem lesz,sitty-sutty bebabásodsz!Tudod én nagyon szorítok érted is! :lol: :lol: :lol: :wink:
Sok a munka most nálatok?Páromék mióta ez a gazdasági válság vagy mi van,azóta kevesebb pénzért jóval többet kell dolgoznia és hát baromi keveset van itthon! :( Sajnos!Megyek is mert kikell teregetnem a sok rucit!
Puszi mindenkinek! :lol: :lol: :lol:

Kriszta,Gabó!Ma várunk benneteket a hírekkel! :P

belluska

sziasztok!

Gabo!
nagy nagy drukkok mára!!!! nem csak receptekkel, hanem szurikkal térsz haza :D

Ladiva!
jó szurkálást.... :)

Wepe!
szorítok! nemsoká Te is kezdessz!

Belluska!
nálunk kevesbb a meló, de valahogy összetorlódik és akkor meg alig látok ki belőle!
dezsina

Belluska, nagyon aranyos vagy, hogy szurkolsz Nekünk !!! :D :D :D
Sajnos, igen mindenhol érezni a válságot, tiszta pánik van mindenhol, én úgy látom, hogy a javulás még várat magára, és ahogy szokott lenni, ide Magyarországra az is késve fog megérkezni. Bár sok helyről hallottam, hogy a mi országunk amúgy beleesett volna a gödörbe, de azt hiszem nem mondtam újat :(
wepe

Belluska, nagyon aranyos vagy, hogy szurkolsz Nekünk !!! :D :D :D
Sajnos, igen mindenhol érezni a válságot, tiszta pánik van mindenhol, én úgy látom, hogy a javulás még várat magára, és ahogy szokott lenni, ide Magyarországra az is késve fog megérkezni. Bár sok helyről hallottam, hogy a mi országunk amúgy beleesett volna a gödörbe, de azt hiszem nem mondtam újat :(
wepe

Sziasztok!

Ma megyek kontrollra. Szerintetek úgyis megvizsgál a doki, ha még vérzek? :? :roll:
i.kata

Kata!
Szerintem igen!

Wepe!
én is drukkolok!!!!
dezsina

Dezsina,
köszi. Nem mondom hogy ennek most nagyon örülök. :roll:
i.kata

Dezsina, köszi, lassan Te is mész, már egy hét sincs :D
Olvastam, hogy 19-22. napon kezdődhet a stimú ? Kicsit beparáztam :o

Kata, hogy vagy ? Nagyon fáj még, sokszor görcsöl ?
Adtak valami fájdalom csillapítót ?
wepe

Wepe,
ne parázz a stimutól, csak csapjatok bele a lecsóba :lol:
Köszi kérdésed, megvagyok. Nem mondom hogy jól. Mostanában iszonyatosan fel vagyok puffadva, és rendszerint délután 3-4 körül iszonyatosan elkezd fájni a pocim. Semmi gyógyszert nem kaptam. Nem tudom normális-e, hogy ennyire fáj, de majd ma megmondja a doki a kontrollon. :roll:
i.kata

Wepe!
No para! :lol: :lol: :lol: :wink:

Kata!
Szerintem is attól függetlenül megnéz a doki,de ha igen akkor az csak alaposságra ad okot az orvos részéről!
Még nagyon vérzel?

belluska

Wepe!
jómagam mindig a 21. napon kezdtem szúrni. Onnantól pedig úgy felgyorsul az idő, hogy észre sem veszed és már bent ülnek a babócák a hasidban :D

Kata!
biztos összehúzódik a méhed, azért fájdogál.... gondolom! Majd írd meg mitmondott.
dezsina

Kata, sajnálom, hogy fáj, de remélem, hogy a mai kontrollon javasol valamit, és gyógyulásnak indulsz !!! Gyere utána, mert kíváncsi vagyok, hogy mit mondott !
wepe

Sziasztok,
Az első beültetésem lesz valószínűleg júniusban. Elolvastam Ladiva leírását a pontos folyamatról és nagyon hálás vagyok érte. Mivel amikor a 3. napi vérvételen voltam és megkérdeztem az asszisztenseket, hogy hogyan tovább, szinte leszúrtak, hogy a Doktor úrral kellett volna már megbeszélnem, amit megtettem volna, de nem tudom mi-mit követ. Egy hét múlva felhívtam a Doktor urat az eredményem miatt, ő pedig eddig is mindig azt mondta, most is, hogy minden lépést a következő alkalommal tudat velem. És én teljesen tudatlan vagyok. Ebből a leírásból úgy értelmezem, hogy már lehet, hogy a 21. napi vérvétel után kezdődik a stimuláció? Ilyenkor mikor van eredménye a vv-nek? Azt sem mondták nekem, hogy long vagy short protokollom lesz. Nem is tudom mit takar pontosan, csak amit fórumokon olvasgattam. A Doktor úr mindig nagyon kedves és segítőkész volt, de a konzultáción majdnem 1 óra csúszásban volt, így érthető módon gyorsan végzett velünk is, csinált nekem rákszűrést, és azután már nem tudtunk visszamenni és tovább kérdezősködni, jött a következő látogató. Úgy veszem észre, hogy ettől az izgalmas helyzettől sokkal érzékenyebb és sértődékenyebb vagyok sajnos. Ha tudtok valami tanácsot adni, hogy mit tegyek, köszönettel veszem.

Mici a mackó
miciamackó

Üdv Miciamackó !
Én igazából nem szeretem mondani, hogy örülök, hogy itt vagy, mert akkor a problémákra asszociálok :(
De szeritnem, lesz még egy konzultációtok, és egy 10 - 11 körüli telefont javaslok, mert akkor kevésbé zavarod a munkát, akkor beszéljél a tanárúrral !
Szerintetek Lányok ?
Én most csak ennyit tudok röviden tanácsolni, de szerintem Ladiva, és a többiek is szívesen válaszolnak Neked ! :)
wepe

Szia Micimackó!

Bármilyen szomorú is, üdvözöllek a köreinkben. Nagyon örülök, hogy a korábbi leírásomat hasznosnak találtad, igyekszem segíteni, ahol tudok. Mivel júniusi beültetést említettél, ezért azt gondolom, hogy már nem lesz következő konzultációd és sorszámod is van. A 3. napon voltál vv-en, annak az eredménye már egyébként aznap megvolt, de erről neked nem kell tudnod, nem is kell megkérdezned, ők az eredményeket, meg a papírokat szépen elrakosgatják. Most annyi teendőd van, hogy a 21. napon elmégy vv-re újra és mondod az asszisztenseknek, hogy ma kell kezdened. Le fogják venni a vért és utána megvárod a Tanárurat vagy a Sipos dokit. Mikor beérkezik valamelyik, akkor szépen mondod újra, hogy neked aznap kellene kezdened és még mondd hozzá a sorszámodat is. Elő fogják venni az aktádat és abból mondani fogják, hogy milyen protokollal fogtok indulni. Én gyanítom, hogy long protokoll lesz és tényleg aznap fogsz kezdeni, az esetek többségében ez van (bár furi, hogy a konzultáción ez nem hangzott el, de nem kell aggódnod, akkor ott helyben fogják eldönteni). Ezzel együtt kapod a recepteket, kezelőlapot. Fél egy körül visszatelefonálsz, megmondják, hogy jó-e az érték. Ha igen, akkor kezdhetsz szúrni. Amennyiben nem jó, akkor sem kell megijedni, mert akkor a következő ciklus 3. napjától fogsz indulni (short protokoll), mert ahogy korábban is írtam, short esetén nem annyira fontos a progeszteron szint. Mindkettővel kábé ugyanakkorra fog esni a leszívás és a beülti is, csak short esetén egy hét szúrástól megszabadulhatsz. Bocs, ha hosszú lett.

Ne aggódj, gondolom kicsit káosznak érzed a dolgokat, de minden OK lesz. De hogy megnyugtasd magad, én is bíztatlak, hogy telefonálj be nekik és pontosítsd velük, hogy senkit ne érjen meglepetés.

Meg lehet kérdezni, hogy nálatok miért van szükség lombikra? Mindenesetre nagyon drukkolok neked is, hogy sikerüljön elsőre.

Kata, remélem, hogy minden rendben lesz, írd meg mindenképp, hogy mi volt. Szerintem vérzés esetén még indokoltabb a vizsgálat, de ez csak a saját véleményem.

Gabó, gyere majd, hogy mi volt a konzin!
Vendég

Ladiva!
ismét brillirozott :D :wink: :P

Miciamackó!
üdv közöttünk!!!
szerintem sem lesz konzi, hanem a 21. napon kezdeni fogsz! Segítünk Neked, ha valamiben nem vagy biztos!
Irnál egy kicsit magadról?
dezsina

Wepe, Ladiva: Köszönöm az üdvözlést, örök hálám a részletekért, már tisztul a kép. Azért vagyok kicsit zavarban, mert azt mondták, hogy "lehet", hogy kezdek. Na most ez mikor derül ki? A 21. napon? Volt már konzultáció, sorszámom is van, de pl. arról nem is tudtam, hogy a 21. napon meg kell várnom a dokit. A 3. napi vv azért kellett, mert a prolaktinom kicsit magas volt, és arra szedem a bromot. Délelőtt telefonáltam (a vv rendben), de így is kicsit leszúrtak, mert épp konzultáció volt és nem nagyon tudtak velem foglalkozni, mindent megtudok a 21. napon.
Egyébként nálunk az én Drágámmal van gond, nem jó a spermaképe, bízunk benne, hogy lombikra jó lesz. A Tanár úr szerint, ha produkálja azt, mint a szükséges vizsgálaton, akkor nem lehet baj. Szerintetek mennyi esély van az első sikerességére? Van olyan "statisztika", hogy hányadik beültetés szokott sikeres lenni?

Mici a mackó
miciamackó

Dezsina, köszönöm.
7 évig nem jött össze a baba. Azt, hogy segítség kell már tudtuk korábban is, de most szántuk rá magunkat a szükséges lépésre. Bízom magunkban, és hogy elsőre sikeresek leszünk! Fő az önbizalom. Bár úgy tudom erre vajmi kevés az esély.
Egyébként, ha a mostani, 21. nappal kezdek, akkor a szülinapom körül kellene tesztelnem, 33 leszek. Szeretnék ilyen gyönyörű szülinapi ajándékot.

Mici a mackó
miciamackó

Hétfőn, szerdán és pénteken műtétes nap van, ilyenkor mind az asszisztensek, mind a dokik nagyon korán benn vannak, jóval a vérvétel megkezdése előtt, hogy a felső szinten csinálhassák a leszívásokat. Érdemes jó korán érkezni, hogy minél hamarabb túljuss a vérvételen. Ha tehát ezekre a napokra esik a vérvétel napja, akkor nem kell a dokikra különösképpen várni, mert ugye már ott vannak, azonnal tudnak receptet adni és indítani a protokollt. Ha keddre vagy csütörtökre esik a vv napja, akkor ugyan az Ibolyáék már hét körül megkezdik a vérvételeket, de a dokik csak fél kilenc körül jönnek be, ezért említettem, hogy meg kell várni őket. A legjobb egyébként, ha keddre vagy csütörtökre esik a vv, mert akkor nincs tömegnyomor és hamar túl lehet esni rajta.

Szerintem nincs igazából statisztika, hogy hanyadik beültetés a sikeresebb. Szokták mondani, hogy az első általában nem sikerül, de szerintem nem kellene általánosítani. Sikeres első lombikra ugyanakkor esély van, mint sikeres harmadikra, negyedikre, vagy akárhanyadikra. A legfontosabb dolog az, hogy bízz benne, hogy sikerül, az már félsiker, így külön jó, hogy ilyen önbizalommal álltok hozzá. Szülinapi ajándéknak pedig szuper lesz. Amúgy meg lehet kérdezni, hogy hanyas a sorszámod? Abból már lehet következtetni.
Vendég

Sziasztok
Csak holnap lesznek meg a labor eredmények, de nem tudom hogy lesz e időm bemenni értük, mert anyák napja lesz. Tegnap egy kicsit elszontyolodtam mert azt éreztem hogy nem javultak az eredményeim és baba project ugrott. De talán holnapra kiderül. Ja mensi még sehol :? :?
Micimackó
Üdv közöttünk. Meglátod nagyon hamar kiokosodsz :lol:
Amikor nekem az első beültim volt még nem voltam itt. Teljesen magamra voltam utalva.
Nekem a lányok nagyon sokat segítettek.

Mindenkinek további szép napot.
Vendég

Kriszti, most a veséd miatti labor eredményeket várod? Miből érzed, hogy bármilyen értéked nem javult? A mensit meg ne várd annyira, hátha ....
Vendég

Micimackó,
üdv közöttünk, jó kis társaságba csöppentél :wink:
Hidd el, tényleg mondanak majd mindent. Én sem tudtam semmit, amikor volt az első lombik, de majd adnak egy papírt, amin vezetik a gyógyszereidet és hogy miből mennyit kell használni. Ezzel sokkal egyszerűbb szerintem, mert azt bármikor előkaphatod. Nem kaptál amúgy semmilyen papírt a konzultáción? Mert nekem azon volt rajta, hogy milyen protokollom lesz. És sorszámot kaptál, vagy egyből kezdhetsz is?
Nekem a 2. lombik sikerült.

Ladiva,
amúgy azt elfelejettetm mondani, hogy van sorszám az intézetben (sajnos).

Voltam kontrollon. Kicsit érdekes volt, mert S. doki kérdezte, hogy szedem-e még az ergam cseppet? Mondtam nem, mert nem mondta hogy szedjek olyat. :roll: Megvizsgált, most alig volt már vérzés, megnézett uh-onm, azt mondta teljesen tiszta bent minden, se folyadék, se szövet. Viszont nagyon érzékeny voltam az uh-ra, így most még kaptam antibiotikumot, meg gyulladéscsökkentőt, és ergam cseppet.
Jövő héten küldenem kell egy sms-t, hogy jól vagyok-e.
Ja, és kérdeztem mikor folytathatjuk, mondta szeptember. Kérdeztem nem lehetne-e augusztus, mondta lehet, de ő nem lesz itthon. Nem hiszem hogy ez befolyásolni fog, most is Tanár úr csinálta a beültit, a fagyibabás cilkus meg alapból nem olyan macerás...
Szóval reméljük "csak" augusztusig kell várnunk.
i.kata

Belluska!
Köszönjük a gratulációt,én is "Forgácsos" vagyok, másik intézetben próbálkoztunk 7-szer,utána jöttünk át,hát, ég és föld,itt EMBERNEK éreztem magamat,Sipos doktor úr egyszerűen ....nincs is rá szó....mennyire mellettünk volt,van,de az összes ott dolgozó előtt le a kalappal!!!!
És itt elsőre!!!!!!sikerült,ráadásul ikrek!!!!! :lol: :lol: (ki is kéne javítanom a nevem :D )
Higgyétek el,a legjobb helyen vagytok!!!!Mindenkinek nagyon drukkolok!
babyonboard77

Ladiva, Te mindent olyan jól tudsz :D :wink:

Gabó, gyere mi volt, már kíváncsi vagyok!

Én odamentem és a sorsra bíztam magam, holnap kezdem a szurikat :o
de azért jó lesz :)
wepe

Wepe! :o :o :o :o
Holnap szuri,vagy mi?Az igen,szuper! :lol: :lol: :lol: :lol:
Felpörögtek az események úgy látom! :lol: :lol: :lol:
SZORÍTOK NAGYON!!!!!!Ügyi légy! :lol: :lol: :lol: :wink:

Baby! :lol: :lol: :lol: (Jó ez a név!) :P :wink:
Csúcs szuper hogy itt elsőre sikerült!És ikrek!FANTASZTIKUS!!!!!!
Nekünk a 4.-ből lett Katánk,de nekünk mindegyik itt volt az intézetben!Hát igen az Intézetben mindenki nagyon aranyos,kedves és szakmájához hozzáértő!Hát Sipos doktor(lányok már biztos unják)nekem a legfantasztikusabb volt az összes intézet dolgozói közül és hát szerencsémre el is vállalta a szüléseimet!Olyan jó ember!
Amíg jártunk lombikozni sok olyan pár volt akik sokadikat csinálták máshol és ide átjöttek és rögtön sikerült a baba!
GRATULÁLOK MÉG EGYSZER AZ IKREKHEZ!!!!!

Micimackó!
Ladiva doktornő fantasztikusan leírt mindent,de ezt már szinte elvárjuk tőle :lol: :lol: :lol: :wink: közülünk ehhez ő ért a legjobban!!!!
Szerintem a statisztikával nem kell foglalkoznod,bízz önmagadban és a sikerben!
A mi barátainknál akik által ide kerültünk ott elsőre sikerült az ikerpár kislány,gyönyörűek!
Nekünk is sikerült az első, csak beteg lettem még a legelején és sajnos a magas lázam miatt nem maradt meg a babánk.De 4.-re sikerült,egy percig sem adtuk fel!Sosem szabad feladni!Utólag megszépült minden számomra is,ámbár én és párom is nagyon szerettük az ott dolgozókat,így nem volt soha rossz élményünk,tapasztalatunk!Ez fontos volt nekem!Mindenki támogatott minket nagyon!
És hát aztán,mint i.kata írta Barnikánk a csodababa, Katánk után szuperül "besikerült" mikor éppen nem is gondoltunk rá!Szerencsések vagyunk nagyon!
De talán éppen ezért én nagyon drukkolok és szorítok itt mindenkinek,hogy átélje mindenki egytől-egyik ezt a csodát amit mi is átélhetünk!
ÉN SZORÍTOK NEKED EGY CSODÁS SZÜLINAPI AJÁNDÉKÉRT!!!!!

Kriszta!
Nem lesz semmi gond!Menni fog az a kezdés!
Millió puszi neked és lánykádnak is!

belluska

Jézusom de hosszúra sikerültem!
Bocsi! :oops: :D

belluska

Sziasztok!

Babszi vagyok, 33 éves. Nemrég lettem Forgács Intézetes, S. dokinál. A saját dokim őt ajánlotta lombik ügyben, és azt mondta 100%ban megbízik benne. Volt S. dokival egy emlékezetes HSGm tegnap előtt, azóta én is 100%ban megbízom benne, és imádom.
Rövid történetem:
volt egy méhen kívüli babám, amit műtéttel oldottak meg, és kivették a bal petevezetőt. 6 héttel később babásodtam, de sajnos a 16. héten elvesztettem, oka ismeretlen, senki nem tudja. Azóta mindig rossz oldalon érik a pete, mint kiderült a jobb petefészek hangos horkolásba kezdett. Az említett hsg azt mondja, hogy a maradék egyszem petevezető átjárhatatlan. Teljesen kiborultam rajta, S. doki vígasztalt. Most rágom magam az egészen. Doki azt ígérte lesz babám, szóval igyekeznem kell összekapnom magam. Lombik most az egyetlen megoldás. Küldenem kellett a dokinak sms-t névvel és taj. számmal, és azt ígérte, hogy visszaigazol, még azt is megmondja, hogy mi a sorszámom a várólistán. Októberre tud csak időpontot adni, olyan sok betege van, esetleg lehet szeptember, de az nem biztos. Júliusban kell mennem 3. napon vv-re az intézetbe. Ennyit tudok, meg amit tőletek olvastam. Nagyon tetszik, hogy ennyire pozitívan álltok a dolgokhoz, nekem még ezt tanulnom kell - de van rá 5 hónapom. Nekem is minden nagyon káosz még, és zsong tőle a fejem, nagy a félsz, és miegymás. Nem baj, ha néha bekukkantok kérdésekkel?
Még nem kaptam meg a sorszámot, és nem tudom felvett-e a doki a várólistára. Az asszisztens azt mondta, hogy ma telefonáljak 10-11 között, és akkor megnézik nekem. De nem szeretném a dokit zavarni ezzel - hogyan lehet "kikerülni" őket?
Párom andrológiája tökéletes volt, az eredményért amikor telefonáltunk Forgács doktor úr adta a tájékoztatást, és borzasztóan kedves volt a telefonban - őt hívjátok Tanár úrnak?
Köszönök minden választ előre is nektek!! Próbálok visszaolvasni kivel mi történt eddig, de még nem vagyok képben.
babszi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?