Sziasztok,
Jók a képek!!!
Cserieriéknél és Zsaniéknál is!!!!
Boldog szülinapot kívánunk mi is Virágnak!!! (utólag
)
Ági,
Tényleg legyen első a babó és a tanulás másodlagos.
Nekem szerencsém van, most tök jó anyagrész volt 5 héten keresztül (házszerek a kozmetikában pl. tej, tojás, gyümölcsök, teák, zöldségek, magvak milyen hatóanyag van benne, mire jó, házi pakolások készítése, stb), aztán jön egy kis kémiás ez nem lesz túl érdekes, de át kell esni rajta.
Vizsga csak a legeslegvégén lesz: januárban, ez adja majd a szakmát (elmélet feladatlapon, tétel húzás 100 tételből szóban és gyakorlat)
Minden héten tanulok! Mert azt nem szabad hagyni, hogy csak a végén! Főleg mert érdekel, így könnyebb!
Szilvi (EDB)
Tök bosszantó ez a szög dolog.
Szegény Bence!
Sztem is inkább a gyártó felelőssége ez a dolog.
A Brendon csak közvetíthet, megadhatja a gyártó elérhetőségét, stb...
Betti,
Sikerült valamelyest helyrepofozni a babakocsit??
Remélem nem túl gáz az állapota és hasznát veszik. Hordozót rápróbáltad?
Mi pénteken nagynénémnél és apu anyujánál voltunk, szombaton a fővárosi állatkertben, utána meg anyuékkal taliztunk a balatoni háznál, itt aludtunk, jött dédi is, aztán másnap hazajöttünk és este még anyósékhoz is beugrottunk. Jó sok kajával pakolt fel mindenki. Hurrá!
Nagy segítség hogy alig kell vásárolnom!
Tegnap volt Rékámnak az anyák napi ünnepsége! Aranyos volt! De volt hogy sokat röhögtem rajta. A kör közepén állva meg épp tüsszentett, közben a többiek énekeltek. A táncnál is el volt maradva a forgással, leguggolással. Olyan édi volt.
A fényképezőt persze itthon hagytam...
Remélem megkapom az engedélyt a hatóságoktól a kozmetikai szalon nyitására. Szorítsatok!
A pince szinten lenne. Ami nem igazából pince, mert nagy ablakai vannak és normál ajtaja. Most a tervező csinálja a falak berajzolását (kell előtér, wc, kézmosó helyiség, kozmetikai csap) aztán majd engdélyezi a tbányai építésügyi hatóság, aki továbbítja az Antsz-nek majd. Ha minden ok, jövő hónapban megvehetjük az anyagokat (tégla, csempe, szaniter, járólap, munkapult). Jó lenne ha nem lenne még Áfa miatti árdrágulás...
Aztán a nyáron Andrásom mindent megcsinálna. Ősszel pedig jönne a kozmetikai berendezés, télen az alapanyagok megvásárlása.
Most sokat foglalkozunk ezzel. Mit? Hol? Mennyiért? Neten böngészünk főleg... Már kezd kialalkulni a kép
Szóval most nagyon össze kell húznunk a nadrágszíjat! Kicsit nehezen megy...
Túl sok a befizetnivaló... bár mi az árammal jól állunk és már gázszla sem lesz szerencsére. Max.3-4 ezer a melegvízre... Csak hitel ne lenne!!!
Amit most május végére terveztünk hosszú hétvégét apával arra még elmegyünk a motorral
Ilyenkor annyira jól feltöltődünk! Nagyon fontos! Újúlt erővel megy dolgozni, nekem pedig sokkal több a türelmem a lurkókhoz!
Bocsi, hogy hosszúra sikeredtem, de már régen írtam...
Cirmike