Sziasztok!
Zsuzsu!
Köszi a köszöntést!
Gratula a hapcihoz!
Szerintem a babában csak rószaszín cumi van, én is csak olyat láttam…persze én belenyúltam a 0-6-osba, de tökmindegy, nem cumizunk, mostmár csak heti 1-2x 1-2 percet.
Húúú, ez a cumis story durva lehetett, én is mostmár mindig ettől rettegek, mert Lilla nem cumizza a cumit, ott van az ágyában, és csak rágcsálja, minden féle beállításban (oldalról is), meg azzal szórakozik, h ki-be teszi a szájába. Egy ideje már nem találta meg, de lehet teljesen meg is szüntetem.
Na a védőnős dolog bosszantó lehetett. Örülök, h Ábi fejlődik, csak így tovább! Konsti nagyon ari a csini cuccban! Sztem egyre jobban hasonlítanak, ahogy növöget!
Jó kis programjaitok voltak a hosszú hétvégére.
Az etetős történet nagyon ari lehetett!
Anyáknapja…na én lemaradtam, utólag is mindenkinek boldogot!
Én nem igazán fogtam fel még, úh nem volt semmi extra, nem is kaptam nyilván semmit, biztos más lesz, ha majd virággal rohan oda hozzám.
Ildi!
Hogy álltok a fogacskákkal? Az éjjel felsírás lehet attól is, de mástól is. Szerintem nem szenved tőle Lottika, mert akkor biztosan nyűgi lenne. Nem rossz ez a foltbolt.
Egyetértek a bébikompos véleményeddel, szerintem sem egészséges, addig legalábbis, amíg nem tudnak járni…de akkor meg már nem lesz olyan izgi sztem. Mi ki is hagyjuk.
A Hipp sárgabari nálunk is nagy kedvenc!
Jaj, tündér ez a kép Lottikáról!
LKata!
Köszi a puszit, átadtam Lillusnak!
Norbika nagyon vagány a nyárias szerkóban, tiszta nagyfiú már!
Ahogy Ildinek is írtam, én is egyetértek a komppal kapcsolatban.
Nagyon szépek vagytok aképen, biztos örültek neki a mamák!
Én még nem adtam husilevesből zöldséget, és nem is tervezem, mert nálunk anyukám elég sósra főzi.
Nagyanyám emlegeti mindig, amikor Lilla sütőtököt eszik, h unokatesóm imádta, és ő is besárgult tőle, rohantak vele az orvoshoz, h besárgult a gyerek, és ő mondta, h attól van. És azt mondta nekik, h nem is szabad túl sokat adni belőle, de azt nem tudom, h miért.
Timi!
Hűha! Majdnem tripláztatok? Gratula! Mi hnap megyünk méretszkedni, remélem van már legalább 6.9kg, mert akkor sikerült duplázni. Bár én nem várok sokat tőle, mert szegénykém 1hónapos korára szedte vissza a születési súlyát, annyira rögösen indult az eleje.
Nagyon édesek a képek, az újságolvasóson jót nevettem.
Veronika!
Pálmi is nagyon édes, tündi az a sapi, na és ezek a szempillák??!! Lehidalok!
Az enyémen is pár éve kiakadt a kozmetikus, h mekkora, és milyen sűrű…na de a közelében sincs a Pálmiénak…és az enyém már meg is kopott jócskán.
Nálunk is a gyümi sokkal jobban arat, mint a zöldség, de szavam nem lehet, eddig mindent megeszik, akkor is, ha látom rajta, h annyira nem ízlik neki. Ma lesz nálunk próbán a cukkinifőzelék, kiváncsi vagyok.
Szöszke!
Lilla sem szereti a tömeget, olyankor görbül a szája. Jaj de édes ez az ácsorgós kép!
Hogy haladtok a szopi leszoktatással éjjel? Nagyon szép csokrot kaptál!
Macianyu!
Naaagyon aranyos a video!
Hogy érzed magad? Utolértek már a rosszullétek? Bár remélem te a nemrosszullevősök táborát gyarapítod majd, mert nehéz lehet úgy egy kicsivel! Én 3 napot vigyáztam Aidanre annó nonstop, mert elutaztak asszem Párizsba egy hosszú hétvégére, de a végére már azt hittem kipurcanok. Folyamatosan rosszul voltam, és ott is kellett aludnom, meg minden, tök egyedül voltam vele. Akkor volt Lilla kb 8hetes kistojás, Aidan meg 10hónapos.
Marek!
Após-majális! Grrrr Látod, mondtam, h gyertek velünk a maros-partra.
Oké, szólj bármikor, ha erre jártok…általában rá is érünk, azonnal is, csak ez most egy kivételes nap volt, anyukám meghívta a nővérééket Pécsről…de nyugodtan jöhettetek volna így is.
Szegeden mikor jártok, h összehozzuk Zsuzsuékkal a közös talit?
Kincs!
Örülök, h javul a helyzet, továbbra is szurkolok!
Tücsök!
Jaj, de édesek a gyerkőceid, nem is emlékszem, h a kislányodat láttam volna…nagyon szép kislány ő is!
És menyire hasonlítanak??!!
Éva!
Nem lehet, h Áronnál is a fogacska a bűnös?
Jaj, nagyon édes ez a vers, ügyes nagylányod van!
Nymalac!
Mindig csak ámulok, h miket tud már Bori! Biztosan Lilit figyeli titokban.
A fogyókúrához kitartás!
Juteszembe, képzeljétek, elértem a bűvös 5-öst, mármint amivel a kilóim száma kezdődik…tnap reggel 59.9kg-ot mutatott a mérleg.
Juhé!
Na jó, boldog akkor leszek, ha még egy 10-es lemegy.
Na, ébredés van sírással fűszerezve, úh ezt most elküldöm, és majd még jövök…