Maci2,
írtani csak naprakész víruskeresővel lehet
Ez ugye, akkor kicsit körülményes, ha az ember hetekig nem foglalkozik a víruskereső frissítéssel (lásd én
), osztán a vírus meg állandóan ledobja a netről. Nekem mázlim volt, mert kedd reggel korábban keltem, mint a gépemen a vírus, így sikerült a frissítés
Ezek után már csak a fél Windowst kellett leírtani a gépről a garázda elem miatt
Kangi,
most már aztán tényleg jobbulást
Julcsinak tényleg csak a szemén látszik a láz, de az én lányaim is ilyenek. Patikus lánya
Manó2,
Dorkának is jobbulást hamar
Képek nagyon édesek a macáról
Gombóc,
és miért akarják bezárni a Margit szülészetét??? Hisz az egy jól menő részleg, tudtommal
Leleted elvesztése...de úúútálom az ilyet
Klár,
csókoltatom az APEH-et
Mindíg csak a kisembereket bírják b...ni, a nagy halak meg vígan ficánkolnak
Nekem nem kell a számítógép mellől belátni a terepet, mert úgyis mindkettő itt kajtat a lábam alatt
Csak győzzem utánuk javítani a gépelési hibákat, meg visszaállítani a gépet
Zsuzsi,
majomház
Nálunk annyival extrább a helyzet, hogy vakolat és festékdarabok is keverednek a kajamaradványokkal, de ki tudja, lehet, hogy így még egészségesebb
Zsebi tegnap elmélyülten szopta az ujját, már azt hittem, ő is rákapott, amikor kiderült, hogy csak a fehér festék tetszik neki rajta
Némethonban akkor tényleg elég nehézkes lehet beszerezni a jól bevált magyar patikaszereket
Nemevés engem is ennyire kiakaszt
Tegnap Timi kedvencét csináltam (spagettitortát), mire rányomott egy liter kecsöpöt, majd otthagyta
Egyébként is minden nap tésztát, krumplit, meg paradicsomlevest eszünk nagyobbik gyermekem miatt, mert ennyi a teljes sikerlista nála...brrrr. Már a könyökömön jön ki, talán ezért nem is hízok eg dekát sem
A kicsi meg felváltva nem eszi meg a bolti babakaját és az én főztömet
Na most én is jól kipanaszkodtam magam...
Képzeljétek, tegnap ex felhívta a férjemet, és panaszkodott, hogy rosszak a fia jegyei (mert a szülőin végre felhomályosították), és azt akarta, a párom telefonon tolja le a kölköt. Ja, és kitalálta, hogy a gyerek azért hülye, mert születéskor biztos oxigénhiányos volt
Akkor eddig vajon miért tanult jól??? Na a páromnak több se kellett, elküldte Kenyába napozni rögvest
Erre ex csak annyit mondott, majd visszahívja, ha lehiggadt...de azt ugyan lesheti.
Most mondjátok meg, az ilyen alacsony IQ nem fáj???
pá
Momo