Bocsánat lányok, hogy eltűntem, egyszer írtam, de pont akkor szenvedett a babanet és hát persze, hogy nem küldte el...
Most is bármikor kelhet picifiam, úgyhogy gyorsra fogom... Hű, nem tudom ez így értelmes-e, ha tovább gondolkodok rajta, tuti nem lesz az...
No,
Vicuska Drágám... Hát már tényleg kibújhatna Lilla...
Lehet, hogy ma lesz belőle, nyugi!!! Ne görcsölj rá, annál rosszabb!!! ha barnás cucc jön, akkor az már jel... Nálam mondjuk nem volt, én a vízra vártam, mint a messiásra, aztán burkot kellett repeszteni...
Várhattam volna rá... No és szorítok a mához!
Zsófi! Ne érdekeljenek a "jó fejek"! Ügyik lesztek, megoldjátok!!!! Az ikrek szerintem valahogy tudják tudatalatt, hogy ketten vannak 1 emberre, vagy nem tudom, de nézd meg tényleg Mamit is... Hihetetlen...
El sem hiszem, hogy ilyen babák léteznek...
) A pocakod meg majd fog nőni, nekem is befelé nőtt félidőig...
Haga! Remélem semmi gond nem lesz!!!! Feküdj, amennyit tudsz, ne is gondolj arra, hogy valami baj van, tereld el a gondolataidat!!! Kérdezgess körbe homeos meg gyógynövény cuccoknak, mi segíthet még esetleg!!! Drukkolok nagyon, hogy semmi baj se legyen!!!!
Amúgy nekem kb 1-2 szer néztek össz vissz méhszájat az első terhesség alatt. Nem tudom, hogy azért, mert panaszmentes voltam, vagy mert trehány a doki...
Ditke!!! Drukkolok, hogy sikerrel zárjuljon a lapar és az utána következő időszak!!!
Már nagyon jó lenne, ha hozzátok is pottyantana a gólya!!!
Atyaég, mi volt még...
JAAJJJ!!! hát persze!!! Márk, Vinzent, Flóra és Dani és Levente és Adám és persze ÁRPI iés Dóri és Andi is GYÖNYÖRŰSÉGES!!!!!!!! Anyám, remélem senkit sem hagytam ki... bocsánat ha igen, nézzétek el nekem kérlek!
Most viszont tényleg nem tudom, mi volt még...
Én túlvagyok a gyökérkezelésen, az tényleg nem fájt, de amikor kiment az érzéstelenítő... na azt ellenségemnek nem kívánnám lányok... azt hittem, komolyan, hogy leszakad a fél állkapcsom. Felhívtam a szülésznőmet, hogy most mondjon valamit, amit bevehetek, mert beleőrülök előbb utóbb... Algopirint vettem végül be, hatott is... másnapra jobb lett, most hol jobb, hol rosszabb (de ha rosszabb sem olyan vészes)...
Csajok, tudtok nekem segíteni valamiben? Barátnőm babát vár, kiszámoltuk Neki, hogy, amikor dokinál volt, 6 hetes volt, de az okos dokija hasi UH-t csinált, 13 mm-es petezsák volt csak. Szeirntetek ez a hasi Uh miatt volt csak ennyi, vagy azzal is nagyobbnak kellett volna lennie embrióval benne??? Nem tudom, mennyire számít ilyenkor ez... Mondjuk szerintem sokat, mondtam is Neki... (Ja és képzeljétek, a hője sem valami irdatlan magas...)
Szerintetek???
Majd még jövök, felkelt lurkó! Puszi!