Bocs a rengeteg elütésért! kicsit kapkodva írtam...
Astrid
Szerintem is a dokival kell ezt az ügyeletesnél szülést megbeszélni! Végülis tőle függ, hogy ő mit szól hozzá
Ha mondjuk körzetileg ide tartozol, akkor meg aztán pláne jogod van az ügyeletesnél szülni... A pénz meg...Ha ő nem mond fix tarifát, akkor adsz, amennyit jónak látsz vagy tudsz vagy bármi! Én tuti rákérdeznék...
Csak kíváncsiság...melyik volt az a kórház ahová visszamentél? És ki a mostani dokid?
Valentina
Ez az ovidolog nagyon meredek!!!! Asszem az mondjuk nyílt titok, hogy azok, akik év közben töltik a 3-at, azoknak nagyon nehéz bejutni, mert szeptemberben feltöltik a csoportokat (amit nem értek igazán...miért nem hagyhatnak úgy 10 helyet/csoport az évközben jövőknek?) Ne vedd magadra! Sztem nem pofára megy, de ez a stílus azért....
Ma én is beírattam Ivánt és volt ott egy nagymama, akinek szintén ezt mondta az ovivezető, csak egészen más stílusban! Nem ígért semmit, de azt mondta, mindent meg tesz, ha ide nem, akkor segít helyet keresni a környező ovikban (akkor látta először a nagymamát!) Szóval ez nagyonis hozzáállás és tálalás kérdése is!
Esetleg bölcsi? Ha van hely, hogy felvegyék, akkor ott maradhat jövő szeptemberig! Akkor már tuti nagyobbak az esélyeid...
De ezt a tesós összefüggést mondjuk nem értem
Általában pont azzal szoktak elutasítani, hogy van tesó és úgyis otthon van anyuka....
Tudom, ezek a dolgok nálatok nem olyan egyszerűek...A volt kolleganőm is Nagykovácsiban lakik, éves a fia, mai napig tartjuk a kapcsolatot, szal tudom körvonalakban mi a helyzet....
Timi
Sajnálom, hogy holnap nem találkozunk, de majd máskor
Bár ha ilyen "vidám" idő marad, akkor valszeg csak én megyek egyedül
a fiúk ittmaradnak a meleg és száraz szobában
Pedig Iván nagyon izzít a vonatokra
Neked meg jó bőgést az anyák-napi murin az oviban
Jövőre én is beállok a bőgő anyukák sorába
Zsó
Hát igen, 4 embert tuti nem fognak kirúgna, ha visszamennél, de ha csak egyet és a helyére Te kerülsz az már elég és csak 4-ed annyi lesz a melód
Ha szerencséd van, akkor nem 4-ed annyi pénzért
Viccet félre...Még ne aggódj ezen! Gondolom 1 éved nég minimum van, míg visszamész, de ha lesz tesó, akkor több is
De ha addig nem is, akkor is...1 év ebben az országban rengeteg változást hozhat!!!! Belátom, általában rosszat, de ne legyünk negatívak
Örülök, hogy kicsit javult az alvás!!!!