Új privát üzeneted érkezett!

Jah Veronix!

Köszönöm szépen! Te is rendi Csaj vagy!! :lol: :wink: És mindjárt az oldal tetején....... :oops: :lol: 8) ......ezért külön köszönet!! :lol: :wink: 8)

Orsi!

Hogy vagy? Pihengetsz? Rókakoma? :? És Koli meg Apukája hogy vannak? :roll:

Boszikám, Eni, Borsika, Memme, Dorka, Dóri, Borsa, Arwen, Kriszta, Heni, Judit, Adri, Vica, Valentinka :wink: , és még sorolhatnám?????
Jöjjetek már legalább csak egy sziára!!!! :oops: :roll: Lééééégysziiiiiiiiiiiiiiii!!?!?!?!?!?!?!? 8) :roll:

Megyek, majd még éjnek évadján jövök!!! Vagy nem!!! :twisted: :lol: :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Jah....és én napok óta nem tudom megnézni a "tehogyan" honlapot! :?

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Timi
Köszi a képeket! Nagyon édik a csajok! Mondjuk fura nekem, hogy belövik azt, amit viszel :shock: Vagy előtte kiáztatják alkoholban?
Örülök, hogy elszórakoztattalak a novellámmal :lol:

fülbevaló
Azt, hogy nem zavarja azt úgy értem, hogy amikor már kicsit nagyobb és oldalra fordulva alszik. Csak mert engem néha szokott :roll: Főleg ezeknek a belövősöknek olyan nagy a bumszlija :? Most gyerekfülbim van :oops: :lol: Az nem nyom, de nagyobb is a fejem :lol:
Szóval egy kicsit az az aggályom a dologgal, hogy szegény újszülött, annyi nyomora van úgyis, akkor még ezt is akasszam a nyakába? De az is igaz, úgyis egyszer átlövetjük, mert nyilván akarja majd...Egyenlőre asszem nem teljes meggyőződéssel, de igazatok lehet...
Ellentábor nincs? Arra is kíváncsi lennék :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata
 
 

 
 

Helló, drága Tigrincs!
Te nem főzöl?

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata
 
 


Már meg is ebédeltem! :lol: :lol:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Ren!

Dehogynem!!!! 10 percig állt fertőtlenítő folyadékban! Mondtam Marcsinak (Ő lőtte), "hogy nem gagyi :lol: a fülbevaló, Adrinak is Ti lőttétek 4 évvel ezelőtt, itt vettem, csak gondoltam elhozom megkérdezem, hogy lehet-e vagy a higiénia miatt vegyek Jáznak újat? Á azért nem kell. Beáztatom egy 10 percre, addig foglaljátok el magatokat :lol: és szólok, ha jöhet a csajszi!" :wink:
Na ennyi volt! :lol:

Egyébként, meg nem hiszem, hogy zavarja, mert Adri hasonalvós volt....és most is az :wink: ...... úgy hogy Ő mindig valamelyik fülén feküdt :lol: de sosem sírt amiatt. Most meg már, hogy nagyobb, szerintem, tuti, hogy szólna, ha nem lenne jó a fülében lévő karika, mert Őt meg annyira zavarja minden, ha csíp-fáj-szorít, hogy csak na! :roll:

De ha akarsz ellenpéldát, tudok azt is! :lol:

Uncsitesóm is kilövette a lányának a fülét, viszont az övé nem bírta, begyulladt, mint állat :( úgy hogy ki kellett, hogy vegyék. Most viszont megint van Neki! :wink: (Adrival egyidőse) Jah, és 2 éves volt, mikor újra lövették. 1 hétig ordított :? és nem engedett senkit a füléhez nyúlni!!! Aztán nagy nehezen meggyőzte az Anyukája, hogy már nem fogják "bántani" a fülét, hagyja, hogy had kezelje, nehogy begyulladjon. De azért még eltelt egy pár hónap, mire másnak is megengedte, hogy megnézze a fülbevalóját! :roll:

Látod, ilyen ez a micsaládunk :lol: :wink: vannak ellenpéldák is! :wink:

Na robogok, tornáztatni a Gyereket! :lol: :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Ezt látnotok kell, részlet a Medve c.filmből. Olyan aranyos

http://www.flixxy.com/game-of-survival.htm

Kép
gablaty
 
 



Timi ezt pedig neked!



Kép

Kép
gablaty
 
 


xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 10:58-kor.
Vendég
 


Tigrincs
Szia, szia és nagyon boldog névnapot kívánunk!Bocsi, hogy így a nap végén, de a mamákat köszöntöttük ma.Neked melyik nap lenne jó talira?
És képzeld, itt most szúnyogot irtanak. Már napok óta este nem lehetett kiülni sem a kertbe, sem a teraszra.

Etenci
Te melyik nap érnél rá?

Renáta
Pati 2 hónapos volt, mikor a védőnénink átszúrta a fülét. Kicsi sírás volt, de szerintem is minél előbb, annál jobb.

További szép estét mindenkinek!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri
 
 


Sziasztok!

Timi: Isten Éltessen sokáig!!!

Renáta: Igen, már kevés van hátra.. Kicsit be is vagyok rezelve, de egyben nagyon várom már a találkozást. Teszek fel pocis képet. Pont a múlt héten készült csak még a gépre kell felfölteni.
Mikor mész dokihoz?

Veronikusz: sajnálom, hogy nem találkoztatok, bár ők sem voltak sokat a játszótéren, hanem sétáltak-motoroztak. Annyira elfáradt a gyerek, hogy mikor hazajöttek, lefürdettem és azonnal el is aludt, nem volt hiszit a délutáni alvásnál :lol:

Timi: Próbáld ki te is, nagyon fini és gyors egyszerű süti!! Mit főztél ma?

KépKép

KépKép
cukorfalat
 
 


Sziasztok!

Timi, boldog névnapot! Igen, Tehogyan sajnos most napok óta még a címlap erejéig sem látható, mert a társam gyúrja a honlapot erősen...

Fülbevaló.
Én nem lövettem be, nekem is csak 12 évesen lett kilőve, amikor már én magam kértem nagylányként. Akkor, úgy már nem volt gázos dolog. Anyu nem akarta korábban, én meg így utólag nem bánom. Villővel valószínűleg ezért nem is gondolkoztam rajta, hanem majd... a majd viszont azért nem is olyan egyszerű, mert a barátnőm a 4-5 éves lányaival elég sokat keresett, mire valaki hajlandó volt kilőni a fülüket. Pont azért, mert megijednek, elrántják a fejüket, stb...

A szomszédunk kilövette már babakorban a kislányának. Ő neki a füle elég érzékeny, és sokszor begyullad, gyakorlatilag még mindig minden nap alkohollal kezelnie kel, forgatnia, stb. De annak a kislánynak a külső hallójárata is gyakran begyullad, szóval ott asszem ez alkati dolog, hogy az a tájék ilyen érzékeny.

Én most nem is tudom, hogy Villővel mi lesz. Biztos jóval hamarabb akar majd fülbevalót, mint 12-13 éves kora, és nem leszek olyan "határozott" mint anyukám, hogy majd-majd... viszont hogy hol, mikor, és hogyan...

Egyébként nekem is állandóra csak kis hátú fülbevalóm van, mert abban, aminek nagyobb göb van a hátulján, én sem tudok aludni. De ha meg kiveszem sokáig elfelejtem betenni. :)

mtunde
 
 


sziasztok,

Én is itt, csak mi is nagyszülőztünk.
Annával hetekig küzdöttem úgy 1,5 hónapja, hogy ne "berregje" ki a kaját az etetésnél, most a nagypapa mutatta neki kajánál, hogy csináljon így (és berregett), úgyhogy a kisasszony újrakezdte :roll: Asszem megint lesz 1-2 kellemes hetem... Apámnak mondtam is, hogy a következőnél orrba vágom :roll: :oops: :)

Tigrincs,
BOLDOG NÉVNAPOT!!!!

Érdi csajok: valószínűleg megyek a héten Érdre (még nem tudom mikor), ha pont aznap, mikor a tali van (és persze nem pont akkor vágtatok az autóval a szélvédőshöz :? ) bevesztek engem is? ;)

Renáta,
Én nem lövettem be Annának, pont ugyanilyen gondolatokkal, mint amit te is írtál. Ráadásul annyit tekergeti a fülét mikor fáradt, hogy most már emiatt is tartok tőle. De persze azt még nem tudom milyen lesz később belövetni... Biztos rosszabb, mert akkor már jobban felfogják a dolgot...

Na ennyi voltam ma, megyek szunyni. Jóéjt!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Sziasztok....csak gyorsan, mert hulla vok! :roll: Na nem azért, mert a sárga földig ittam magam...... :lol: :twisted: :wink:
Adrival megjártuk a temetőt és annyit sétáltunk délután, hogy csak na! :roll:

Gabi, Lillus, Adri, CukorBrigi, Tünde, Judy!

Nektek is nagyon sok köszönet! :wink: Ti is RCS! :lol: :wink:

Adri!

Csütörtök kivételével egyenlőre bármelyik jó. És végülis az is mindegy, hogy DE vagy DU. Kérdezzük inkább Tencit, mert Ő jön messzebbről :wink: és Judyt, hogy Ő melyik nap jön erre. Alkalmazkodom!!! :wink:

Tünde!

Akkor várok! :roll:

CBrigi!

Ki fogom próbálni a héten! :wink: Megmondom őszintén, hogy a fagyasztóból vettem ki husilevest, főztem hozzás sárga és fehérrépát meg tésztát és tegnapról maradt rakott krumpli...azt meg csak melegíteni kellett. :roll:
Holnap csinálok zöldség levest meg túró gombócot. :wink:

Judy!

Szerintem beveszünk! :wink: :lol: Ha összejön a dolog, akkor a stop shop mekibe megyünk kappucsínózni! :wink:

Ren!

Ezer bocs meg egy anyamedve.... :roll: de csak holnap "regényelek" vissza! :roll: Tényleg nagyon hulla vok!!! :oops: :roll:

Na lépek, mert írni is csak azért írtam most, hogy végig tudjam nézni a heti hetest! :oops: :roll:

Szép álmokat Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Örülök, hogy jött az ellentábor :lol: De igazság szerint asszem pont ez az, ami meggyőzött. Pontosan ezek cikáztak az én fejemben is, hogy tuti előbb akar majd fülbit, mint nekem volt (nekem is későn lett 8 éves koromban, már utáltam nagyon, hogy fiúnak néznek :twisted: ) és igen, akkor már sokkal macerásabb, fájdalmasabb a dolog, mert ráfeküdne meg ilyenek. Ugyan annyira nem tetszik, mikor egy pici baba fülében fülbi van, de praktikus :roll: Nekem összesen 9 lyuk van a fülemben, 1 az orromban. Mindig azt mondom, hogy inkább 3-at az orromba, mint egyet a fülembe, mert az rosszabbul gyógyul....
És Tündének is igaza van...legyen ez a saját döntése. Viszont asszem manapság már nem is nagyon van csajszi (a kamaszok között), akinek ne lenne minimum 1 lyuk a fülében...Akkor meg...
Közben azért nézelődtem is és másik fórumon is volt ez téma, a végeredmény ugyanaz, mint itt. Jobban jár, ha az első napokban. Ha később tekergeti is a fülét, addigra már nem lesz érzékeny. Valamint ha érdekel valakit ez is, akkor szúrás helyett a lövést ajánlja mindenki, mert az kíméletesebb és olyan vkire érdemes bízni, aki gyerekekkel foglalkozik, mint pl. doki, védőnő, szülésznő...
Tünde Semmi közünk, de ha folyton begyullad miért nem veszik ki neki???? :shock: Én tuti azt csinálnám. Ennyire azért nem kell a szépségért szenvedni :P

Judy
Jaaaaj, de bosszantóóóóóó! Sok sikert az újbóli leszoktatáshoz :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata
 
 


Jóreggelt,

Köszönöm a kérdést Tigrincs, Brigi, többiek, megvagyunk. Én vlmelyik nap tök jól, másnap meg szarul...de legalább nem egész nap fetrengek.
Kolos is megvan, már mondja, h apa és olyan édesen tudja mondani, elolvadok. Minden nap egyre többet tud...hihetetlen.
Kolos apu is jól van. :)

érdekes téma eza fülbelövés: tök jó, h felvetetted Renáta. Ugyan nincs lányom (még :lol: ) de gondolkoztam már azon mi lenne ha...Én eddig tök határozott voltam, h nem teszem ki ennek a gyerekem, még most bújt elő és már szadizom egy fülbevalóval, mi van ha ráfekszik, nem fáj-e neki?? Nekem 6 lyuk van a fülemben, az elsőt 5-6 éves koromban kaptam amikor a 2-3 éves húgom kilövette magának (komolyan, látta anyán és kiharcolta, h neki is legyen - én meg mikor megláttam, h a húgomnak van, nekem is kellett :lol: ) már nem emlékszem milyen volt, de anya elmondása szerint nem volt gáz vele. szóval én ezek után, h ennyien mellette vagytok, nem tudnék egyértelműen állást foglalni.

Gabi, tök jó az új avatar és a vonalzó!! nagyon tetzsik, olyan vidám. :D

TIGRINCS, nagyon boldog névnapot így utólag. :D :oops:

Andi, köszönöm a mailt.
mivel készültök a nagy szülinapra?? ajándékokat láttam, szuper. én imádtam legózni. van egy rakat otthon.
snooopy
 
 


itt egy "szia" meg egy "uff" is tőlünk!!!! :lol:
jól vagyunk, csak a netközel nem valósul meg, Miklós jön és mondja, hogy ő jön, nyomkodni akarja a gépet... :wink:
meg friss levegőn séta, alvásidőben alvás, ilyenek...

örülök, hogy túllendültünk az érzelmi hullámokon, senki sem fogja a másikat a maga igazáról meggyőzni, mások vagyunk, mást hoztunk, mást kaptunk...

bili: én az ikejásra dobom a voksot fiú esetén, jó magas a pereme, még turbó állapotban is van esély, hogy belemenjen..
nálunk is van kaki-pisi a pelsuban és a biliben is.. de ha a pelusba kerül a kaki, akkor szól, így azt gyorsan kiveszem (textilpelusból)

Orsi, sajnálom az állandó émelygést, rosszullétet, remélem, mihamarabb rendbeállnak a hormonok és múlnak a rosszulléteid!!!

Timinek meg sok boldogságot!!!

én most akkora vagyok, mint Miklóssal szülés előtt :shock: , de nem zavar :lol: még 1 hónap remélhetőleg, de nem dobnék pénzt a június közepi időpontra :wink:
mennem kell vizsgálatra, megkukucsolni a nem kicsi ábel babát :lol: Miklós kezdi felfogni, puszilgatja, simizi, mondja, hogy meg fog születni... édespofa!!

és végül próbálok képet csatolni április elejéről :lol:

Kép

KépKép
Kép
gyuzso
 
 


Sziasztok Csajszik!

Reni,
ha jól emlékszem, te tettél fel egy listát, hogy milyen élelmiszereket ehet, aki tejfehérje allergiás-talán Steffinek.Megtennéd, hogy megint bemásolod, vagy elküldöd privibe, sajnos egy ismerősömnek szüksége lenne rá.Fülbevaló nálunk is negatív, majd irom.

Steffi,
irok ma, ahogy Flórka engedi-hétvégén nem nagyon volt net, meg időő se, ne haragudj.

Tigrincs,
téged isten éltessen névnapod alkalmából!Veronikusz, a csajokat is természetesen!

Gyuzso,
aztaaa! Ha jössz, szélesre tárom a kaput!

Tünde,
próbálok Neked is, szívem szerint ruha nélkül szerepelnék, annyira édi vagyok, főleg deréktájékon, de valszeg baba-mama újság helyett extra bizarr profilra kellene váltanotok. Úgyhogy keresek magamnak valami fodros bodyt meg kalapot aztán küldheted a fényképészt!

Kép
Kép
paklincs
 
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy nem írtam vissza, olvastam a topikot, csak nem volt időm reagálni. Nagyon sajnálom, hogy ebből is vita származott, de tanulságos volt olvasni a különböző véleményeket. Őszintén, nem is tetszett a dolog, mert borzasztóan furcsállom, hogy létezik egy olyan kórház, ahovánem lehet bemenni ügyeletesnél szülni, hanem ha valaki terhesgondoz, akkor köteles lennék nála szülni... Szóval köteles lennék fizetni is a szülésért?
A háttér nálunk csak annyi, hogy a legnagyobbam 10 éve született, véletlenül egy egész jó kórházban, választott szülésszel, de a 10 szülőszobán eltöltött óra arról győzőtt meg, hogy talán még fontosabb egy jó szülésznő egy jó kórházban. Következő két gyermeken ugyanott, ugyanazzal az orvossal született. 4. gyermekemnél viszont ő egy olyan kórházba ment, ami nekem eleve nem tetszett, a szülészet se, de főleg a gyerekágy nem (pl. időre szoptatott babák, éjszakára elvitték őket), de nem vagyok egy könnyen orvosváltó ember, így elnyomtam magamban a rossz érzéseket, és maradtam nála. Viszont a végén az orvossal is gondom volt, mert indítani akart 5 nap túlhordással (de abszolút bizonytalan terminussal, lévén soha nem volt 28 napos ciklusom, ráadásul szoptatás alatt estem teherbe), bár az ő viselkedését nem tudom igazán hova tenni, nem tudom, mennyire befolyásolta az adott kórház protokollja. Mindenesetre én a 40. héten otthagytam, és visszamentem az előző kórházamba, a korábbi szülésznőmhpz. Ott beszéltem egy orvossal, de ő korrektül elmondta mikor nem fog bejönni hozzám, és így én gyakorlatilag ügyeletesnél terveztem szülni, így is mentem be a kórházba, és csak véletlen volt, hogy épp egy másik kismama miatt ott volt az orvos is. Ezért nem is ismerem a tarifáját, mert mi adtunk, amit gondoltunk. Viszont nem váltottam, azóta hozzá járok, és ő ment át a Kútvölgyibe.
(Legkisebbem egyébként egy órával a kórházba érkezésünk után a kezemben volt, nem azért, mert gyorsan szülnék, csak direkt nem mentem be korábban, és most sem tervezek többet a szülőszobán tölteni (a megfigyelésen kívül).)
Persze választhatnék más kórházat, hisz a kórház nagyon sokat számít, de a legnagyobb gondom, hogy ma egy budapesti kórház mellett sem tudnám letenni a voksomat. Így csak abban tudok bízni, hogy a orvos jól választott kórházat (abban biztos vagyok, hogy nem mindegy neki, hol van).

Köszönöm mindenkinek a válaszokat.

Astrid

Kép
astrid
 
 


Hali

Gyuzsó
Gyönyörű pocak! :D :D :D

Érdi talira bökne valaki egy időpontot? Nekem mindegy. Mindig ráérek, kivéve amikor nem. :wink:

Snoopy/Orsi
Remélem sokasodnak azok a napok, amikor nem vagy rosszul. Kolossal meddig tartott az émelygős időszak, már ha egyáltalán volt vele ilyen. Nekem szerencsém volt, mert egyikkel sem voltam rosszul, biztos nálad is hamarosan javul a helyzet.
Kolos és az apa szó! Mutassatok egy gyereket, aki nem ezt mondja legtöbbször. Az enyémeknél is mindig apa volt a sláger ebben a korban. :lol:

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri
 
 


Zsu
Telepátia :lol: Ma voltak terheléses cukron és és bevillant, hogy Te már nagyon finisben vagy, szóval lassacskán próbálj többet jönni :wink: És aztaaaaaaaaaaa, mekkor a pocid!!! Mit jósolnak, mekkora Ábel?

Orsi
Fülbivel kapcsoltaban nekem is ugyanezek mentek a fejemben. Ezen az sem sokat változtatott, hogy megtudtam, érint a dolog :lol: Viszont mostanában elkezdett foglalkoztatni, mert ahogy figyelni kezdtem, a legtöbb lánykának van fülbije, már nagyon korán. Tegnap találtam egy riportot ezzel kapcsoltaban, egy mesterkozmetikus csajszi beszélt. Ő is azt mondta, hogy mielőbb. Ugyanakkor kérdeztek 8 év körüli kislányokat, akiknek később lövették, annyit mondtak, hogy kellemetlen meg minden, gyorsan elmúlt (ez gondolom alkat függő), de volt anyuka, aki a nagylányából okulva, akinek 6 évesen lövette, a kicsivel már a szülészeten túlestek rajta...
Drukkolok, hogy érintsen a téma téged is :wink: :D
Amenniyre ellene voltam, engem annyira meggyőzött, amit egy másik topicban olvastam erről (2 oldalnyi hozzászólás) és az is, amit itt a csajok mondtak...
Szal nálunk lesz lövészet...Egyszer úgyis túlesik rajta. Nem hiszem, hogy tömegével vannak azok a csajok, akik ne akarnának fülbit, főleg, ha anyunak is van (mint, a tesód :) ). Akkor viszont tényleg igaz lehet...Mire a fülére fekszik, gyömöszöli, addigra begyógyul, tehát kevesebb kellemetlenség. Mert tulképpen tényleg csak egy pillanatig rossz, ha az ember nem nyúl hozzá. Állítólag az újszülöttek fájdalomküszöbe valamivel alacsonyabb, mint majd később és az is igaz, hogy ez sem rosszabb, mint mikor ért vesznek a buksijukból vagy oltást kapnak :roll: De az is igaz, hogy ennyi nem elég nekik??? Hááát...nem is tudom.

MSE
Azért írd a te negatívodat :wink: Asszem még nem töröltem ki azt a levelet. Remélem, és akkor elküldöm. HA igen, akkor kérek egy kis időt, mire összesezdem a gondolataimat, mert mivel nálunk már nem aktuális (szerencsére), így nem vagyok annyira benne már....

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata
 
 


Hali!

Először is a lényeg, amiért megint jöttem. Mert ugye "pihent agyam" az eléggé gázos és hát ugyebár én lenni Szenilla..... :oops: ....na de nem ragozom tovább, hanem:

Eni!

Nem tudom merre jársz :( , de azért reménykedem benne, hogy legalább "olvasó üzemmódban a bokrok mélyén ott vagy" és olvasod a topikot.....
Szóval mivel ma eszembe jutott/jutottál/jutottatok....
Ezerrel megy a drukk hétfőre!!!!! :oops: Biztos minden rendben lesz JaSzával!!!! Ügyes lesz, mint mindig és mindenkinek az állát kell majd összeszedni a földről, hogy tényleg ügyes és kitartó is volt a hétfői műtét előttalattután!!! :oops: Mert már a születésétől vagyis inkább még Pocaklakó korából tudjuk, hogy nagy kűzdő, aki mindenre képes!!!! :oops:
Szeretném, ha Anyukája mosolygós-örömkönnyes arcát látná (tudom nehéz lesz!), mikor felébred, hogy Ő is visszamosolyoghasson Rád/Rátok!!! :oops: Érezze, hogy büszkék vagytok Rá, hogy milyen ügyes volt!!!!! :oops: Megint!!! És Mindig!!
Na jó, befejezem, mert..... :opps:
Kérlek, hogy jövő héten legalább annyit írjál meg, hogy minden rendben volt és hogy JaSza jól van!!!! Meg Te is!!!

Adri!

Délután beszélek Tencivel oszt megkérdezem Tőle, hogy Neki mikor lenne jó. Annyi biztos, hogy Neki inkább a DU. :wink:
Csütörtök kivételével nekem bármelyik. Úgy hogy este-éjszaka :lol: majd jövök és bökök! :lol: :wink: Aztán mondasz rá valamit! Meg Judy is! Okés? :wink:

Tünde!

Szóljál, ha nézhető lesz a Tehogyan. :roll: Köszi!

Gyuzso pocak..... :lol: :wink: Szép nagy baba Ábelbaba! :wink: De azért a fényképek mindig "csalnak"....vagyis nagyítanak! :wink: :lol: Mica mennyivel született?

Orsi-Gyuzso-Emse!

Köszi Nektek is! Ti is RCS! :lol: :wink:

CBrigi!

Délelőtt elfelejtettem megkérdezni :lol: :twisted: :wink: ....... Petyatesónak van már neve? Vagy legalább választék? :roll:
Segíthetünk kiválasztani, ha nagyon nem megy!!!! :lol: :wink: Vagy segíthetünk Apát meggyőzni, ha nagyon nem akarja azt, amelyiket Te!!!!! :twisted: :wink: :lol:

Aproo!

Bakker!!!! Most még Te is eltűnsz?!?!?! :? :oops: Jöjjél már oszt írjál pár sort!!!! :roll: Levibébi jól van??? Vagy folyamatos alvást nyomtok??? :roll:

Na jó, visszavonulok én is aludni! :roll: Míg lehet! :wink:

További szép napot Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Ren!

99...... :lol: :wink:
Jah és csak gyorsan mielőtt elfelejtem...Tuti, hogy holnap nem megyünk a bábanapra, mert Adriéknál holnap az oviban Anyák napja..... és még Apa nem tudja-nem döntötte el, hogy holnap mikor megy dolgozni! :? Mert ettől függ, hogy én délelőtt vagy délután tudok menni a köszöntésemre! :roll:

Robogok aludni! Van még másfél órám! :lol: :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Sziasztok! Most találtam rá erre a fórumra nagy örömömre, mert kórház/ orvos választás előtt állok, és eddig a kútvölgyi tűnik a legszimpatikusabbnak. Van egy csomó kérdésem, remélem tudtok válaszolni! Próbáltam visszaolvasni, de van egy 20 hónapos kislányom,és mellette nem könnyű :-)
Szóval a kérdésem: mennyire baba-barát kórház? (szoptatás, együtt legyünk végig, gátvédelem stb). Tudtok-e olyan dokit ajánlani, aki ezekre figyel, és esetleg nem kell minden vizsgálatra privibe menni hozzá? Van 1 ágyas szoba? Most 9 hetes kismama vagyok, és minél előbb szeretnék orvost találni, hogy a 12. heti uh-t már nála csinálhassam. Ha esetleg szülésznőt is tudtok ajánlani, köszönöm előre!
verus22
 
 


Sziasztok!

Emese, megbeszéltük!

Lányok, alakulunk, reményeim vannak, hogy lassan megjelenünk. :)

Zsu, nagyon szép, formás... Tök jó kép! És jó, hoyg nem zavar, hogy akkora vagy, mint Miklóssal voltál a végén. Ki tudja, ennek mikor lesz vége. :D

Reni, nem tudom miért nem veszik ki. Mondjuk anyuka gyerekorvos, abból az alapos és mindent mérlegelő fajtából, és szereti a kihívásokat. :D

mtunde
 
 


szia Verus22 ! üdv nálunk...a kórház bababarát. Én a saját dokimat nyugodt szívvel merem ajánlani Neked. Dr Tóth Ferenc. Szülésznőt pedig akármelyiket választod,mindegyik nagyon jó!!!

Csajok most jöttem meg turiból, most kivételesen magamnak turiztam, Anyuval meg Encivel mentünk. Ez is a Hádakft boltja a Nagy Lajos kir.úton. DE május 4-6ig féláron van kilója, vagyis 1245 FT. énmeg vettem 17 db felsőt, vegyesen Next,Cherokee,George és fizettem az egészért 4600Ft-ot. Igaz, 2 órát álltunk sorba a kasszához, de megérte,..


Gyuzso..csodaszép :lol:

Kép
gablaty
 
 


Gablaty! Köszönöm a választ, priviben teszek fel pár kérdést, ha nem gond.
verus22
 
 


Tigrincs, nem tűntem ám el, olvaslak Benneteket (köszi és Boldog Boldogat), csak nekem ez a mai napig tömény agymosás májusegy megfekszi a gyomromat rettenet módon. :?
Főleg, hogy most régi jó munkahelyem szervezte majomparádéra is kimentem megmutatni magam a polginak, hátha még van esélyem arra hogy visszavegyenek( múlt héten vették fel a negyedik embert arra amit egyedül csináltam basszus, gondolom négy embert csak nem vág ki), de a város alpári rétegén kívül nem találkoztam csak egy-két kollégámmal, akik szintén kissé nehezen viselték a dolgot. Rettenet sokat kell(ene) inni ehhez, hogy szép legyen...na mindegy, ez van, ezt kell szeretni.
Meg aztán hiányzik nekem egy-két ember nagyon!
Szóval gyertek elő csajszik....

Mi jól, Levi éjjel még mindig sokat kel, de a napközbeni alvások meghosszabbodtak, mivel kettőre redukálódtak. Így ki vagyok békülve a mostani helyzettel.

Zsu, csodás a pocakod, nagyon nagyon tetszik! Mekkora a kicsi?

Többi pocakos, tennétek fel képet, olyan jó lenne nosztalgiázni!

Orsi, ház?

Verus szia!!!! Sztem kicsit félreértetted a vitát...lehet szülni ügyeletesnél, hiszen azért van ott. Csak ugye, ha van fogadott, akkor ha lehet, meg szokták várni. Na, szelíden fogalmazva persze.....hogy nehogy újra kezdődjön a vita. :wink:
De dokiból van egy pár szuper, szülésznőből meg eddig csak azt hallottam én is, hogy tökmindegy, mert mindenki nagyon okés.

NA, Levi világgá ment, képzeljétek ki tudja lökni az ajtókat, pedig tök nehezek. Szóval már nem lehet önfeledten szellőztetni, mert a kutya szájából szedtem ki a minap is. Persze nem bántotta Nero, csak Levi most a fogakra bukik. :oops:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Sziasztok!
Astrid, azért szerintem beszélj a dokiddal. Szerintem ez inkább dokifüggő is, hogy ő maga ragaszkodik-e hozzá, hogy nála szülj, vagy megelégszik a terhesség gondozásával. Én a második porontyot a MÁVban szültem, és az ottani dokim még a terhesgondozás alatt elmondta, hogy az is lehetőség, hogy nem hívom be a szülésre, hanem az ügyeletesnél szülök, ha úgy gondolom.


Na, megyek cikkeket átnézni és feltölteni.... lassan-lassan bejelenthetem...

mtunde
 
 


Sziasztok!

verus22: Üdv itt nálunk, Én a Dr. Teleki Attilánál szültem, nagyon aranyos,kedves, stb.stb. De majd a többiek is monanak más nevet, bár kit is választasz mindenki jó.

Gyuzsó: szép nagy pocid van :lol:

Tigrincs-Drága: Utólag is BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKED

Jelentem megvagyunk. Csak én robbanok fel a méregtől... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Voltunk ma beíratkozni az óviba és a nőcinek volt képe azt mondani, hogy " Nem veszem fel a gyereket, mert nem fogok neki helyet biztosítani egész évben, meg nincs is tesvére...." és folytathatnám a sort amiket mondott, de nem teszem mert megint kiakadok. Az egész pofára ment láttam rajta. Undorító, gusztustalan :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Bocsánat hogy így kibuktam, nem akartam senkit ezzel feltartani.

Ancsa?Steffi? Eni?Borsa?ZSofizsofi? Tenci? Kriszta? Brigik? és még sokan mások?
Na megyek aludni.
Jó éjt mindenkinek.
V

valentina
 
 


Bocs a rengeteg elütésért! kicsit kapkodva írtam... :roll:

Astrid
Szerintem is a dokival kell ezt az ügyeletesnél szülést megbeszélni! Végülis tőle függ, hogy ő mit szól hozzá :wink: Ha mondjuk körzetileg ide tartozol, akkor meg aztán pláne jogod van az ügyeletesnél szülni... A pénz meg...Ha ő nem mond fix tarifát, akkor adsz, amennyit jónak látsz vagy tudsz vagy bármi! Én tuti rákérdeznék...
Csak kíváncsiság...melyik volt az a kórház ahová visszamentél? És ki a mostani dokid?

Valentina
Ez az ovidolog nagyon meredek!!!! Asszem az mondjuk nyílt titok, hogy azok, akik év közben töltik a 3-at, azoknak nagyon nehéz bejutni, mert szeptemberben feltöltik a csoportokat (amit nem értek igazán...miért nem hagyhatnak úgy 10 helyet/csoport az évközben jövőknek?) Ne vedd magadra! Sztem nem pofára megy, de ez a stílus azért....
Ma én is beírattam Ivánt és volt ott egy nagymama, akinek szintén ezt mondta az ovivezető, csak egészen más stílusban! Nem ígért semmit, de azt mondta, mindent meg tesz, ha ide nem, akkor segít helyet keresni a környező ovikban (akkor látta először a nagymamát!) Szóval ez nagyonis hozzáállás és tálalás kérdése is!
Esetleg bölcsi? Ha van hely, hogy felvegyék, akkor ott maradhat jövő szeptemberig! Akkor már tuti nagyobbak az esélyeid...
De ezt a tesós összefüggést mondjuk nem értem :shock: Általában pont azzal szoktak elutasítani, hogy van tesó és úgyis otthon van anyuka....
Tudom, ezek a dolgok nálatok nem olyan egyszerűek...A volt kolleganőm is Nagykovácsiban lakik, éves a fia, mai napig tartjuk a kapcsolatot, szal tudom körvonalakban mi a helyzet....

Timi
Sajnálom, hogy holnap nem találkozunk, de majd máskor :wink: Bár ha ilyen "vidám" idő marad, akkor valszeg csak én megyek egyedül :twisted: a fiúk ittmaradnak a meleg és száraz szobában :roll: Pedig Iván nagyon izzít a vonatokra :lol:
Neked meg jó bőgést az anyák-napi murin az oviban :cry: :lol: Jövőre én is beállok a bőgő anyukák sorába :D

Zsó
Hát igen, 4 embert tuti nem fognak kirúgna, ha visszamennél, de ha csak egyet és a helyére Te kerülsz az már elég és csak 4-ed annyi lesz a melód :lol: Ha szerencséd van, akkor nem 4-ed annyi pénzért :wink:
Viccet félre...Még ne aggódj ezen! Gondolom 1 éved nég minimum van, míg visszamész, de ha lesz tesó, akkor több is :wink: De ha addig nem is, akkor is...1 év ebben az országban rengeteg változást hozhat!!!! Belátom, általában rosszat, de ne legyünk negatívak :wink: 8)
Örülök, hogy kicsit javult az alvás!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata
 
 


Jó éjt!

Adri!

Péntek délelőtt jó lenne Tencinek? Judy, neked?

Aproo-Vali!

Köszi Nektek is! Ti is RCS! :wink: :lol:

Vali!

Ezt az ovi-ügyet nemértem. Vikotor mikor lesz 3 éves? Mert ha még idén, akkor köteles felvenni az oviba. Csak annyi a dolog lényege, hogy csak akkor mehet, ha már betöltötte a 3-at, mert különben nagyon megbüntetik az ovit, ha 3 éves kora előtt menne. Ezt nagyon komolyan veszik az Önkormányzatok!!! :? Értem ezalatt, ha mondjuk dec. 10-én lenne 3 éves, akkor 11-től mehetne. De ha csak januárban vagy februárban lesz 3 éves, akkor csak jövő szeptembertől mehet. Sajnos ez a szabály!!! És akkor csak jövő májusban irathatod be! :?
Adri is most vagyis 2008. áprilisában volt 3 éves, májusban beirattam és szeptemberben mehetett. Jáz is így lesz majd.....hiba lesz 2012. januárjában 3 éves, csak abban az évben májusban irathatom be az oviba és akkor majd azév szeptemberébe mehet.
Hát oviügyben ez van....ezt kell szeretni!!!
De azért a stílust azt lehetett volna szebben is!!!! :evil:
Ne idegesítsd magad!!!! Lesz ez még jobb!!!:roll:

Ren!

Én is sajnálom, de nyáron hozzunk már össze valamit. Mármint még szülés előtt!!!! :lol: :wink: Mert azért a kórházba majd bemegyek Hozzátok! :wink: De elötte még szeretnélek azért 2in1 látni!! :lol:
A bőgésről meg majd mesélek! :cry: :roll: Már előre áll a hátamon a szőr!!!! :oops: :roll: Úgy hogy holnap tutira viszek zsepit!!! :roll: Nem is egyet!!!! :roll:

Na mentem aludni! Puszi Mindenkinek!!!!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Vali!

Nem "hiba lesz 2012 januárjában", hanem hiába..... :wink:

Hiába....késő van már! :lol:

Na most már télleg léptem!

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Sziasztok,

Adri, köszi. de jó neked, h nem voltál rosszul. kolossal olyan 11-12 hétig.

Tünde, már nagyon kíváncsi vagyok. :D

Zsó, állás miatt ne izgulj, biztos lesz vlhogy. Levialvásnak örülök.
ház, nincs semmi. egyet sem látunk ami tetszene.

Gyuzsó, jó a kép, szép poci! :D

szia verus. innen is üdvözlet.
snooopy
 
 


Tigrincs
Nekem jó a péntek de. :D

Oviügyben meg:
5 éves kortól köteles a körzeti óvoda felvenni a gyereket. A három éves kort akkor veszik figyelembe, ha anya dolgozik. A január 1-je után 3 évet betöltő gyerek, csak a következő tanévben vehető fel.
Októberi állapot szerint kapnak az óvodák támogatást.
Valentina
Ha szeptembertől beadnád, próbáld a bölcsit. Ha visszamégy dolgozni, ott nagyobb az esély, bár ismerve a jelentkezési/felvételi arányokat, minden lehetséges.

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri
 
 


Jó reggelt Anyócák! :lol:

Légyszi, aki tudja, írjátok már meg, hogy melyik volt az a koszmó elleni sampon, amit -talán- a DM-ben lehet kapni!? 11 óra felé mennék vásárolni oda, ha addig valaki erre jár és tudja.....légyszi!
Talán Veronix kérdezte múltkor......csak hiába keresek vissza, nem találom! :roll: Köszi!

Adri! Judy!

Akkor péntek délelőtt jó lenne?

Megyek reggelizni, majd még jövök! :wink:

Szép napot Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Jó reggelt!

látom van itt azért gond néhol az ovis beiratkozással :oops:
én is beadtam Szofira a jelentkezést. :D Este meg voltunk gyerekdokinál. :? Szofi most nagyon kis pukkancs volt. Nem is engedte magát megvizsgálni :shock: :oops: Zsófit viszont lemázsálták :lol: 8170gr :lol: kis gömböc mint az anyja :lol: KAta és Zsófi kapott antibios szemcseppet, két nagy kapott köhögéscsillapítót/köptetőt, én meg antibios orrcseppet. :oops:
Ez a szemcsepp!!! :? :( :oops: ne tudjátok meg!!! még Zsófit valahogy lefogom és becsöppentek, de KAta .... hát az borzasztó!!! nektek megengedik a lurkók, hogy beadjátok??? Én ma végül a padlóra fektettem KAtát, ráraktam a két lábam a mellkasára, Laci fogta a fejét és nagy üvöltés mellett cseppentettünk a szemébe. :oops: közben üvöltött, hogy megfullad :cry: :cry: :cry:

azért még had dicsekedjek egy kicsit! :lol: Zsófi tegnap egy kézzel támaszkodva valahogy felült. :shock: Igaz eléggé előre dőlt, de akkor is ÜLT!!! :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


Tigrincs!
BABE koszmó elleni sampon!!! gyógyszertárban lehet kapni és kb 1600 volt. :( de tényleg nagyon jó!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


Vero!

Te egy tündér vagy!!!! :lol: :oops: :wink: Köszi!!!
Adri sem egyszerű eset szemcsöpi ügyben :? Jáz viszont egy tündér!!! :lol: :oops: Neki kellett csöpizni két és fél hónapos koráig, mert bal szeme mindig nagyon csipás volt! Mint egy kiscicának! :roll: De most már 3 hete minden okés!!! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Jah, Zsófiüléshez meg nagy gratula!!!! :lol: :wink:
És persze Gyógyuljatok meg minél előbb!!!!
Egyébként mi van a szemükkel?

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Katának véreres, Zsófinak csipás :( :oops: :cry: szerintem a takonytól :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


Aproo vagy valaki!

Tudjátok, hogy mi van Eniékkel?? Meg Memmével?? Nehogy már ne jöjjenek többet!!! Ez tök gáz!!!! :shock: :?
Még akkor is, ha nem érthetünk egyet mindenben!!! :oops: :? De az meg olyan uncsi lenne, ha mindig mindenki mindenki hozzászólására rábólintana és nem írná meg a saját véleményét!!! :oops: :roll:
Bár az igaz, hogy a stílust és a leírandókat kétszer is meg kell gondolni!!!! :oops:

Légyszi Csajok! Gyertek már!!!! Meg Mindenki más is, aki nem "keveredett bele" egyik vitába sem!!! :oops: :roll:

Vagy nyáron mindig ilyen pangás van???
Világosítsatok fel "öregróka" topikolók!!!! :lol: :lol: :wink:

Na megyek....gyártok képeket! :wink:

Majd még jövök! Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Vero!

Értem!!! Hát akkor kitartás Mindenkinek!!!! Lesz ez még sokkal jobb! :roll: Főleg, hogy nemsokára vége az ovinak! :wink:
Csak a Mi hajunk fog jobban égnek állni!!! :lol: :wink: Csajok nem semmik Nálatok meg Nálam sem!!!! :lol: :wink:
Na jó, Jáz egy tündér, Rá nem is panaszkodom, de Adri..... :shock: :roll: helyette is ördögfióka!!!!! :oops: :roll:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Adri!

Péntek délelőtt kb. 10-11 körül??? Majd még Tencivel holnap egyeztetek időpontot, hogy addigra odaér-e. :wink:
Én reggel 9-10 felé etetek és utána jó! :wink: Bár én itthonról kb. 10 perc alatt ott vagyok a SS-ba! :oops: :roll:
Okés?

Judy jelezzél Te is!!! :wink:

Na most már tényleg léptem! :lol:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Györgyi igaz,hogy rég voltál felénk, de ha mégis látod :lol:

Kép

Kép
gablaty
 
 


Sziasztok!

Tigrincs, persze nagyon jó a BABE is, de mi egyszerű olajjal kentük és dörzsöltük, az is megtette a hatását.

Veronikusz, gyógyuljatok!

Reni, sajna engem határozottra vettek föl és decemberben lejár. Szóval vagy visszamegyek, vagy bukta.... :?

És verjetek meg, ha még egyszer írok Levi alvásáról....mindig bemutat a drága, ha megdícsérem. Éjféltől óránként keltünk..... :? semmi extra nem sírt, nem fog, csak épp biztos nagyon kialudta magát az elmúlt éjjeleken. :roll: :oops:

Na megyek, összekaparom magam, talán elmegyünk ma mi is mázsálni...
Mitől függ az, hogy a védőnő kijár-e vagy nekünk kell menni? Egy csomó anyucit ismerek, akihez kijár, körbenéz és ott intézkedik, rólunk, meg ha nem megyünk hónapokig tudomást sem vesz..... :?: :roll:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Sziasztok,

csak gyorsan, mert ezerfelé... :roll:

Tigrincs,
holnap kell mennem Érdre :( Pont most hívott apu. Persze ha nem kap hozzá szűrőket, akkor az egész még változhat, de valószínűleg holnap leszek ott...

Veronikusz,
Zsófiücsörgéshez gratula!!!
Azta, szép súlya van a kiscsajnak... :shock: Annát tegnap mérték és most volt 8470... Már csak azt nem értem, hova teszi azt az eszméletlen mennyiségű kaját amit benyom naponta...
Nálunk az orrszívás harcos mostanában. Úgy néz ki nálunk is, hogy leteszem a kanapéra, szinte rátérdelek, úgy hogy a kezét is lefogjam, egyik kezemmel a fejét tartom, hogy ne forgassa el, másikkal meg az orrszívót. Küzdelem. :roll:

Valentina,
ez azért durva!!! :evil: De a kistesós dolgot én se értem, mert nálunk is akkor nem veszik fel, ha van kistesó, akivel otthon van anyuka. De akkor 5éves koráig nem veszik fel!!

Na mentem, mert rohan a lakás... :?

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Zsó,
nálunk is kijár. Nem tudom mitől függ, engem már hívogatott az utolsó hetekben, hogy nem szültem-e még meg, lelkemre kötötte, hogy dobjak egy sms-t, ha megszültem, meg hogy mikor jövök haza a kórházból. Aznap ki is jött, aztán eleinte hetente/kéthetente, azóta meg kb havonta meglátogat. Doktornővel meg együtt csinálják a tanácsadást.

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Ren!

98....... :lol: :lol: :wink: 8)
Remélem jó lesz/volt a bábanap....és hogy jól érezted Magad....egyedül!!!!! :lol: :wink: Pussz! :wink: :wink:


Judy!

Akkor majd legközelebb.....de ha mégis pénteken jönnél.... :lol: :wink: ......akkor hajrá, gyere Te is!!!! 8)

Tényleg, Renátán kívül megy/ment/volt még valaki a bábanapon?
Írjatok majd pár sort, hogy milyen volt, mi volt! Légyszi! Köszi! :roll:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Kép kis tündérkém :D

Kép kis cicis :lol:

Kép legújabb családtagok (deguk) :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?