Új privát üzeneted érkezett!

Laptető a 100oldalon!
Vajon én leszek a topicban a következő kismama???

Kép
Kép
szintus
 
 


Szintus, remélem, nem :wink: már persze csak ha tényleg vártok a próbálkozással 2010-ig :wink: (Lehet, önzés, de szeretnélek megelőzni :lol: )

Na, most ennyi tellt :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kindertojas 2009.05.02 18:33-kor.

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Adri!

Ámin a Min beceneve és könnyű is megjegyezni. Guan= bajnok
Min= éles eszű, hirtelen vág az esze
De romantikus a sztorid!
Voltam Kínában 96-97-ben, de nem vele. Előző kapcsolatom is kínai volt (NEM VAGYOK FÜGGŐ), az tényleg szerelem volt részemről 2,5 év.
Persze mai eszemmel nem biztos, hogy újra belemennék vagyis másként csinálnám, de az eredmény nekem is megérte!
Kína gyönyörű összesen 6 hónapot voltam kint és tényleg amit tudok azt ott tanultam meg.
Sajnos sokan előítéletekkel vannak róluk, csak azokat nézik akik itt piacolnak, egyébként Hou nem piacol, tolmácsol. Amúgy a magyarokról is megvan sok országnak a véleménye, azoknak hogy esne ha egy kalap alá vennék a többiekkel.
Ámint féltem, hogy mi lesz ha kikerül a rasszista nagyvilágba, szörnyű ami itt van.
:cry:
Nálad a család hogy fogadott? Van valami nehézséged a kultúrájuk miatt?
Láttam a keresztelős képet, hát ilyet, hogy tiszta csupasz szegény picur! Nem csoda hogy megfázott szegényke. Mit csináltak vele pucéran?

Kép
havacska
 
 

 
 

Sziasztok!

Nem olvastam vissza, csak ezt az oldalt. Szintia, ha szeretnéd, legyen kívánságod szerint!:)
A tegnap nálunk volt a sógornőm, eltöltöttük az egész napot. Este meg felhívott egy barátnőm és majdnem éjfélig dumáltunk.
Reggel örömmel ébredtem, mert Csanád sokáig aludt és nem is kért tejet éjjel, csak teát. De hamar búra fordult, mert hőemelkedése volt. A fiúk vették észre, ők ugrottak neki puszilgatni. Amikor mindkettő mondta, hogy meleg ez a gyerek, akkor gyanús lett. A szomorúság mellett büszke vagyok rájuk, hogy ennyire figyelmesek. Remélem csak a fogától van, mert napok óta nyálaz. Adtam neki Nurofent és lefújtam a mai találkozót egy barátnőmmel és fiaival.
Visszaolvasok.

KépKép
Kép
el..né
 
 


Jelentem, visszaolvastam, de reménytelennek tűnik reagálni mindenre :)
Nagyon szépek a gyerekek és a mamák a képeken. Mariann, látom te is a csinos mamák táborát erősíted. Nem tudom miért, ezen a topikon a vékony anyukák többségben vannak. Persze én nem tartozom közéjük :twisted: Most néztem meg, amióta apa elment két kilót híztam. Szóval nem foglak utánozni benneteket a boldogsághormon adagolásában. Valami más módszert kell keressek. Valami jó ötlete valakinek:? :wink:

KépKép
Kép
el..né
 
 


Réka még mi sem tudjuk,hogy mit szeretnénk.
Egyszer igen,egyszer nem.Majd látjuk.Rábizzuk a sorsa.
Mostmár nem védekezünk és lesz,ami lesz!!! :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8)

Kép
Kép
szintus
 
 


Hali!

Máténak tegnapra boldog hófordulót!

Bogica ma nagyon nyüszike, nem aludt eleget délelőtt, most sikerült elaludnia, de szinte egész délelőtt az ölemben volt :oops: .

Mariann, mondd meg Hounak, hogy otthon csak kínaiul beszéljen :roll: .

Mindjárt éhen halok.

Hajrá, babócára fel (már aki, ugyebár :wink: )

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Sziasztok!

A mai programunknak lőttek! Apa még mindig dolgozik! Pedig olyan jó lett volna és ilyen nem lesz többet! :twisted:

Csilla! Írsz nekem valamit az okos baba programról. Hogy kell kezdeni? stb.

Szintus! Hajrá babaprojekt! Fruizsi könnyen összejött?
Hogy van a rokonod?

Joli! Én sem tartozom a vékony anyukák táborába sajna!

Kép
szly27
 
 


Szintus!
Itt nagyon sok ilyen "love story" ból született házasság van, rengeteg a külföldi feleség, sok magyar lány is van. Annak idején naivan azt hittem, hogy az én esetem olyan "egyedülálló", és aztán amikor körülnéztem láttam, hogy mennyire nem :) :) :) De ez persze nem zavar, csak az én naivságomat jellemzi :)
Mi is azt mondtuk, hogy "lesz ami lesz", és most ott VAN a hasamban :) :) :) Szóval hajrá!!! Ártemisz anno 3 hónap után jött össze, a másodikhoz annyi sem kellett, összesen 1x jött meg amikor Ártemisz 6 hónapos volt, és utána rögtön terhes lettem :)

Csilla! az okosbaba engem is érdekel!

Joli! Milyen ügyesek a nagyfiaid!!! Remélem Csanád hamar jobban lesz! Én láttalak élőben is és a képeken sem tünsz úgy, hogy "túlsúlyos" lennél!!!! Sajnos csokifüggőségben én is szenvedek...Most legalább ráfoghatom a terhességre :) De ez persze csak kifogás, mert mindig is csokifüggő vagyok.

Mariann! Érdekes amit a lélekvándorlásról irsz, azt nem tudom abban mennyire hiszek, de abban, hogy a dolgok soha nem véletlenül történnek velünk, és pont akkor, amikor abban nagyon. A rossz dolgok után is később megértjük, hogy miért kellett úgy lennie. Igazad van, nehéz a mai világban az előitéletekkel megküzdeni, de ha egészséges önbizalomra neveled a fiad, akkor szerintem könnyen veszi majd az akadályokat. És amúgy bármi miatt érezheti magát az ember kirekesztettnek, elég ha mondjuk kövérebb mint a többi gyerek, vagy szemüveges stb...
A férjem családja nagyon kedves, és befogadtak, elfogadtak könnyen. Szerencsés vagyok ebből a szempontból. De kulturális különbségek vannak, és néha tényleg van belőle konfliktus, sokszor toleránsnak kell lennem, és azt mondom, hogy "én választottam". Például ez a borzasztó keresztelő részemről elég nagy toleranciát igényelt...Azért vetkőztették pucérra, mert bele kellett meriteni a kereszetelőmedencébe...

Na megyek egy kicsit pihenni amig alszik Ártemisz, mert aztán du. megyünk játszóházba!

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Nos Joli én sem erősitem a vékony anyukák táborát,sajna! :(
Milyen ötletre gondolsz?Hogy hogy gyüjtsél be boldog.hormonokat?
Hát ahhoz is amire én gondolok apa kellene.... :lol: :lol: :lol:

Adri de a ti sztoritok a számotokra akkor is egyedi!
Ilyen szép csajszinak könnyű volt levenni a jóképű görög pasit a lábárol.Ő mit dolgozik a hotelben?

Szly Fruzsira 1 évet vártunk,no de abban benne volt a párom balesete,amikor pár hónapot kihagytunk,akkor a juliust is kihagytuk,mert akkor mentünk nyaralni és elötte szoliztam és nem szerettem volna terhesen.6honap inteziv probálkozás.Kiváncsi leszek,mennyi kell majd a kisöcsinek(a párom szerint kisöcsi lesz :lol: :lol: :lol: )

Réka ti már rajta vagytok az ügyön? :wink:

Kép
Kép
szintus
 
 


Szintia, a boldogsághormonhoz való olyan hozzájutást(Apa) bizonytalan ideig el kell halasztani. Még szerencse, hogy mi nem tervezünk kistesót :lol: Hajrá kisöcsi!

Adri, én nem szeretem a csokit, mégis beugrik mindig valami édesség, mert a fiúk mindennap kérik a "desszertet". Igaz, az sokszor gyümölcsjoghurt, mazsola vagy banán.

Szly, sajnálom, hogy ma nem jött össze...azért biztosan jól eltöltöttétek az időt. A képeken nem látszol vastagnak :)

Csilla, délután jobban elvan Bogi? Toncsinak puszi a bibijére és sajnálom a szemüveget:(

Réka, sok boldog hó és évfordulót a Törperősnek!

Mariann, minden tiszteletem a tied, na meg Adrié és másoké, akik tudnak alkalmazkodni más kultúrákhoz!

KépKép
Kép
el..né
 
 


Joli hát mit ne mondjak mi sem vagyunk valami sürün együtt.
Ugye Béci éjjelnként dolgozik,nappal is,amikor meg lenne rá 10percünk :!: akkor meg ugye itt tipeg Fruzsi! :lol: :lol: :lol:
Bizti beletellik még összehozzuk az öcsit :lol: :lol: :lol: ilyen tempóval!!!!

Csillus én is sajnálom Toncsi szeművegét!!!:(((

Én is tiszteli tudom azokat az emberkéket,akik áttérnek más kulturákhoz.Sok lemondással jár.Van a családunkban is.
Én csak csodálkoztam egyes dolgokon.Pl.nem engedte meg az anyós a menyinek,hogy feldiszitsék a karácsonyfát a katolikus ünnepre...
(szerb és magyar páros(a lány a magyar))

Kép
Kép
szintus
 
 


[quote="havacska"]G írta:havacskaabuska!
Én is Depeche Mode rajongó voltam tini koromban. Fekete ruhában, jellel a nyakunkban lógtunk. Régi szép idők!


Nem vagy véletlenül DM Klub tag? A myvip-en? :wink: :D

Hát, ez nálunk úgy volt, hogy 16 és 18 évesek voltunk a férjemmel, mikor összejöttünk. Ő DM-es, én meg kockás inges rocker. A környezetünkben néztek is nagyokat. :lol: Ő mondjuk szerette a rock zenét is, sőt, egy idő után a partvis frizkót hosszú hajra is cserélte :lol:, én viszont "hivatalból" utáltam az elektromos zenét, a Depeche Mode-dal az élen. Cukkoltam is vele eleget szegényt. De aztán lejátszotta nekem a Somebody-t, és mivel szerencsére a szövegét is értettem, hát elérte a hatást, amit remélt tőle. :D És tényleg igaz az, hogy akit egyszer megérint a zenéjük, az nem szabadul tőle. Szerencsére, mert már nagyon szeretem. Mondjuk a 81-85 közötti időszakon jókat mulatok, ahogy bohóckodtak az ovis külsejükkel, de az akkori zenéjüket is megkedveltem. Sőt... Zoli már Livit is beoltotta. :oops:

Konkrétan Anton Corbijn kiállítás amúgy.

Huhhhh, nagyon húzós időszak van mögötted! Egy életre elég, úgyhogy remélem, most már csak a jó jön, még úgy kábé 80 évig. :)

Szly,
nem lehet, hogy 3 napos láz? Akármi is, gyógyulást mielőbb!!!

Réka,
úúúúúúúúúúúúúgy hiányoztál! :lol: (puszi ikon)
Máté ügyes, hogy nem esett kétségbe, hogy más vigyázott rá. 8)

:oops:
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


atyaég, mennyit írtatok, míg elküldtem a hsz-t. olvashatok megint vissza. :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Szintus, hajrá babóca! Mi ugyan rajta vagyunk az ügyön, de még nem jött meg - mondjuk nem is igazán bánom - szóval majd ha lesz peteérés ugye... de azért szorgalmasan próbálkozunk már amennyire Máté meg az idő engedi :oops: :lol:

Tipegő :lol: :lol: :lol: (meg tudom érteni... de szerintem azért előbb-utóbb meg tudjátok oldani :wink:)

És hajrá kerekded anyukák! Egyébként Jolit kizárom ebből a körből, mert szerintem egyáltalán nem gombóc! Szerintem ugyanis csinos. És ezt szerintem más is alátámasztja (és nem csak Elemérre és a fiaidra gondolok :wink: ) Nekem még 10 kilót kéne leadni és én is kikerülnék ebből a körből... (de az első 10 már lement, szóval nem elégedetlenkedem) De Szly, szerintem te sem vagy túlsúlyos! Vagy jól titkolod! :lol: :lol: :lol:

Lányok, a tegnapi hangverseny olyan, de olyan szép volt! És az, hogy Törpicúr sem hiányolt, az külön öröm! Kicsit nyugodtabb vagyok, hogy nem lesz azzal gond, ha nekiállok a dolgozatomat írni, és le kell passzoljam a nagyiknak egy időre.

Az esküvő is nagyon szép volt, majdnem annyira, mint a mienk :wink: azt ugye nem igazán lehet túlszárnyalni :roll: :wink: Csak nekik jobb fotósuk volt: a párom nem csak tanúskodott, hanem fotózott is (meg egy kicsit én is, ahol ő nem tudott)

Joli, Csilla, köszönjük a köszöntést! 9 hónappal ezelőtt Manóka már itthon fogadta a látogatókat! Annyira megy az idő! Most meg egy vagány nagyfiú.

Adri, szuper a sztoritok! Hiába, a nagy szerelmek fene-se-tudja-mi-lesz-ebből kalandokból indulnak! Én anno két hetet sem adtam volna Gyurinak, de gondoltam, miért ne? Kellemesen udvarolt... aztán ennek már lassan 8 éve és a második babát tervezzük.

Adri, Mariann, sok türelem és szerelem kell a kétkultúrájú házasságokhoz, de olyan jó látni ha működik! És milyen gyönyörű gyerekek születnek belőlük! És azzal nagyon egyet tudok érteni, hogy a dolgok nem véletlenül alakulnak úgy, ahogy végül teszik. És ez így jó, akkor is, ha sokszor nem annak tűnik...

Csilla, ez az okosbaba kezdi beindítani a fantáziámat! :wink: Nosza, utána is nézek...

Pat, te meg gondolj majd ránk, ha fotót tesztek fel magatokról, hogy pillanatnyilag úgy nézek ki mint egy rövidgatyába bújt citrom, úgy besárgultam! Te teljesen letagadhatod, hogy valaha is pajzán gondolataid voltak, nem hogy szültél két gyönyörű gyereket! Nem kell véletlenül hájdonor? Jelentkezem önkéntesnek!

Gabi, nem semmi Livi! Szerencsére azért ő jobb bőrben van :wink:

No, megyek, mielőtt le leszek tolva a szófositiszem miatt... bocsi azoktól, akikre nem reagáltam, de most csak ennyire tellett. :oops:

puszi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kindertojas 2009.05.02 18:35-kor.

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


[quote]a írta:tyaég, mennyit írtatok, míg elküldtem a hsz-t. olvashatok megint vissza. Laughing

No így jártam én is.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabi, te sem sokat változtál!!! Tudod, citrom!

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Szintus! Én azért "nem hagyom magam" olyan könnyen, mármint anyósnak azért nincs olyan nagy beleszólása, hogy valamit meg tudna nekem tiltani amit én szeretnék megtenni. Tiszteletben tartjuk egymás szokásait, és nem erőltetjük a másikra a sajátjainkat. Mivel Ártemisz itt fog felnőni, iskolába járni stb... és itt nagyon erős a vallás szerepe, az iskolában is van hittan stb. stb. nem akartam küzdeni az ellen, hogy ortodox legyen, hogy ne érezze majd magát kirekesztettnek. De én természetesen nem tértem át, és nem teszek semmi olyat ami az én nézeteimmel ellenkezik (én református vagyok, és ezért nem vetek keresztet, nem csókolom meg az ikonokat stb..stb...) És ezt mind a férjem mind a családja el is fogadják.

Amúgy nagyon köszi a bókot:oops: :oops:. A férjem akkor a szálloda éttermében volt pincér, most a bárban dolgozik délelőtt. (mármint jövő héttől, mert csak nyáron vannak nyitva). Egyébként ő is dolgozott sok más mellett pékként is, saját péksége is volt (mielőtt még én megismertem volna), szakácsként is dolgozott, de itthon ebből elég kevésszer profitálunk...De ma igazságtalan vagyok, ő "fejezte be" a levest!

Egyébként hogy az "együttlét" témához is hozzászóljak azon azért már szoktam gondolkozni, hogy amikor Ártemisz már önállóan közlekedik, mászik ki az ágyból, sőt amikor már ketten lesznek, akkor hogyan lehet majd megoldani...EGyre nehezebb lesz :) :) Örüljünk amig még csak mászik??? :) :)

A játszóház nagyon jó volt, olyan jó látni Ártemiszt, hogy már olyan szépen önállóan elvan, nem fél egyáltalán a többi gyerektől, és olyan ügyesen játszik!!!Jól el is fárad, az benne számomra a legjobb :) De én is! :wink: megyek is pihizni!

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


És én is csatlakozom, amig irtam ti is irtatok!!!! :) :) :)
Gabi milyen jó ez a kép rólatok!!!! :) :) :) tényleg te semmit nem változtál! Ugyanolyan szép arcod volt már akkor is!!! (de ha a lányom igy fog öltözni 16 évesen szerintem depreszziós leszek) :oops: :oops: vagy majd Rád gondolok, hogy azért lehet még belőle rendes kétgyerekes családanya :) :)

Réka! Ugye hogy szalad az idő, én kicsit később csatlakoztam hozzátok, de még emlékszem amikor már csak ti voltatok egyben és mindenki várta, hogy mikor születik már meg Máté!!!És mostmár ő is milyen nagyfiú!!!

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


[quote="neirda"]E írta:neirdagyébként hogy az "együttlét" témához is hozzászóljak azon azért már szoktam gondolkozni, hogy amikor Ártemisz már önállóan közlekedik, mászik ki az ágyból, sőt amikor már ketten lesznek, akkor hogyan lehet majd megoldani...EGyre nehezebb lesz :) :) Örüljünk amig még csak mászik??? :) :)

Bébiőr. :wink: Egyből meghallod, ha elindul a szobából. 8)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Adri,
mi a gond a szerkómmal? Csak egy hétköznapi felső, a gatyán meg az az 1-2 vágás akkoriban alap volt. :lol: Semmi piercing, tetkó, színes haj vagy ilyesmi. Rehabilitálj léccci!!! :lol:

Csanádnak lázűző puszik elküldve!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Hali!

Már én is büszkén jelenthetem, hogy már kevesebb vagyok, mint a terhesség előtt. Az 1. terhesség előtti súly sincs már messze 8) .

Az valami meseszép nyár volt, amikor megismerkedtünk a párommal :roll: . Ja, írtam a múltkor, hogy van némi feszültség mostanság, de már minden oké :D (ha itthon van, akkor is :wink: ).

www.okosbaba.hu
Egy tájékoztatót tudok küldeni, akit érdekel a dolog, különben van egy e-book, ami nagyon sok hasznos infót tartalmaz (no nem ingyééééé :? ). viszont akkor hozzáférést kapsz a fórumhoz, ami egy valóságos aranybánya!
Különben van a honlapon sok letölthető anyag.

Jolit én is kizárom a kerekded anyukák táborából :roll: .

Bogi délután aludt 2 és fél órát, így jobban elvolt(unk) :wink: .

Szintus, nálatok van kétnyelvűség? Azaz hall szerb nyelvet is? Vagy most olyat kérdeztem, hogy ha hallgattam volna :oops:

Na, most már nyüszi van, mennem kell!

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


10 hónapja :)
Kép

És a szokásos tesófotók
Kép Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Hát nem semmi mennyi olvasnivaló volt!

Gabuska!
Nem vagyok klubtag, kb 16-17 éves koromig volt ez az őrület.
Tényleg nagyon sovány vagy.
Cukik a gyerekek és ugye milyen hamar elrepült az idő? Ha nézegetem az újszülött képeket el sem hiszem, hogy már milyen nagy ugyanakkor a héten voltam egy ismerős kicsi babánál és szinte hihetetlen, hogy Ámin is volt ilyen kicsi.
Nórának boldog hófordulót!

Nekem azután volt látványos a fogyás, amikor már nem volt tejem úgyhogy aki szoptat még az ne aggódjon szerintem, legalábbis azt hallottam, hogy általában addig raktározunk. Bár engem nagyon zavart, mert kevés ruhám jött rám és egész nyáron hosszúnadrágban jártam, de nem bánnám még most sem ha lenne tejcsim.
Egyébként sajna nálam leginkább az ideg vitte le, van itthon elég.
Viszont tornáznom kellene keményen, mert csúnyán plöttyedt vagyok, de rettenetesen lusta pedig majdnem minden este eltervezem, hogy na akkor holnap! Nade reggel alig bírok megmozdulni úgy fáj mindenem leginkább a hátam, hogy örülök ha élek nemhogy még tornázzak is. El sem hiszem, hogy régen mennyire szerettem.

Együttlétes téma: Mi van akkor ha egy szobába vagy a gyerekkel?

Szintus!
Nálatok is vegyes házasság van?

Kinek van még?
Most már értem Csilla nemzetközi megjegyzését.

Kép
havacska
 
 


Sziasztok!

Jelentem, nálunk is vegyes házasság van :lol: De lehet, hogy ehhez kell értsétek a helyi viszonyokat is. Én udvarhelyi vagyok, Elemér csíki. A két szomszédos vármegye között régi ellentét van, udvarhely volt régen az erősebb, iskolaváros, stb, de aztán Csíkszeredát tették megyeközpontnak. Csíkban mindig hideg és köd van, azzal bosszantják az udvarhelyiek őket, hogy Csíkban a tavaly egy szerdai napra esett a nyár :lol: A csíkiaknak meg szálka volt a szemükben, hogy Udvarhely áttért a református hitre(részben) Sírfelirat az udvarhelyi temetőben." Itt fekszem a sírban, itt is jobb, mint Csíkban!" Kis helytörténet, bocsi:) De ma mindenki annyit írt, én is elkaptam a szófosást :)
Én még az előző házasságomban éltem, amikor megismerkedtünk, a barátnőmmel akartam összeboronálni, azt hittem, illenének egymáshoz. De hát nem :)
A zenei irányzatokról én lemaradtam anno, a kommunizmusban a Megéneklünk Románia fesztivál volt a zene csúcsa:) A másik lehetőség a recsegős Szabad Európa vasárnap délutáni zenés üzenetei voltak. Néha találkoztunk egy-egy becsempészett Neuton számmal vagy az István a király-al, de ezt hallgatni csak nagy titokban mertük.
Jó, azt elismerem, hogy nem vagyok dagi, csak 10 kiló mínusz kellene az ideálishoz. De én 5 kilóval is megelégednék. És ne higgyetek Rékának, ő is teltkarcsú!
Csanád délután is belázasodott, picit nyügibb volt, de semmi extra.
Gabuska, sok boldog hófordulót Nórinak!Nagyon aranyosak a lányok, akár friss, akár régi képeket mutatsz róluk.
Berni hová tűnt?

KépKép
Kép
el..né
 
 


Lanyok! Nem gyozom visszaolvasni, amit irtatok! Nagy am a porges latom! De igy a jo! :D

Csillus! Szoval papa unnepelt! :D Anyud hogy van? Finit fozott? Es a tanulas hogy megy? Jaj, de nem irigyelek.
Szegeny Toncsi! Remelem mar nem faj, ahol megutotte. :( A szemuveg, nos torik majd meg belole egy jo par, cask Toncsi ne sertse meg vele soha magat!

Ami meg Rebust illeti, per pillanat halalra idegesit, hogy nem eszik. Most nem bannam, ha kelne 2x is este, hogy bepotolja a kaloriakat.
Egyebkent lanyok, meddig tart az orlok kijovetele? Ma lattam, hogy alul is jon egy. Ha tul sokaig, akkor lenyom lassan habkonnyuve valik.

Gabuska! Chucky! :lol: Milyen volt a kiallitas?

Sly! Jaj, de edi Jazmin az uszogumiban! Lehet, hogy Jazmin tenyleg a viztol lett kiuteses. Soha nem lehet tudni, a babok bore meg olyan erzekeny.
Ne band a mai napi programot, lehet nem is lett volna jo. ( lehet )

Adri! Akkor a szerelem volt a nagy osztonzo ero.
Az egeszsegugy itt tenyleg vacak, mar en is hallottam rola. A ferjem persze vedi. :? Na, ja, innen valo.
Szegeny Artemisz, remelem hamarosan jobban less mar.
Tenyleg, es a gorog egeszsegugy milyen?

Rebus amugy cask par napja kezdett jarni. Eloszor cask 1-2 lepest tett meg, majd egyre tobbet. Elesett majd felallt, ebbol allt a napja napokig. Allandoan probalkozott. :D

Mariann! Nagyon sajnalom, ami az elso kisbabaddal tortent. :( Es biztos vgyok benne, senki nem nevet ki, amiert ugy fogod fel a dolgot ahogy felfogod.
Voltal Kinaban?! Nahat, de irigyellek ezert.

Reka! Milyen volt az eskuvo? Amugy meg, mikor en sem irtam 2 hetig senki eszre se vette. De nem sertodok meg akkor se!!!
Matenak boldog hofordulot!

Lanyok, mindenkinek drukkolok aki kisbabot akar! :D

Kép
atina12
 
 


Gabuska! Boldog hofordulot Norinak! :D

Kép
atina12
 
 


Csajok,ennyit írni! :shock: :shock: :shock:
És ilyenkor nem tudok napközben még csak véletlenül sem benézni! :evil: mióta Egerben voltunk,Mira nagyon durván rám van kattanva...de amit az utóbbi 2 napban művelt,azt nem lehet ép ésszel felfogni!Semmi,de semmi nem jó neki (Csilla írt korábban ilyet Bogival,h állandóan rajta lóg),csak ha ölben van,de CSAK AZ ENYÉMBEN! még az apjánál is üvölt,potyognak a könnyei,semmit nem tudok csinálni,mindig fogja a gatyámat,rángat és közben visít,nyávog,amitől égnek áll a hajam...meg itt van még az én "szófogadó,türelmes,jótestvér" nagyfiam is! Jól gondoljátok meg a kistesót ilyen kis korkülönbséggel!!!!!! :?

Réka!
Utólag is boldog hófordulót Máténak! Zajlik nálatok is az élet látom,hangverseny,lagzi,tesóproject! :lol: A szöveged meg fergeteges,a székről majd lefordultam a hájdonornál! :lol: :lol: Amúgy 3 kilót bárkitől átveszek! :wink:

Adri!
Ez olyan romantikus..nyaralás,napfény,tenger,jó pasi...lagzi,baba1,baba2! Mint a filmeken!!!! :D

Ahogy itt olvasom,nem mindenki adott sok esélyt a kapcsolatának anno. Én mit mondjak, még 14 se voltam, a férjem meg akkor 25 éves vőlegény volt,terhes menyasszonnyal! :shock: De már akkor tudtam,h az enyém lesz :oops: Ez van,őt rendelte a sors...

Joli!
Remélem Csanád jobban van már. Nagy szerencséd vann 2 ilyen ügyes pasival!!!!

Gabi!
D.M. koncert??? Bár a jó helyek már rég elfogytak,de csáplni bárhonnan lehet!!! Mi is gondolkodtunk rajta,de már szezon lesz,meg ugye a gyerekek...
Remélem nem sértődsz meg,ha azt mondom,ma mindketten jobban néztek ki! :wink:

Sly!
Sajnálom a programot,de ugye ez nem a doki szülinapi programja volt?????????????????????

Mariann!
Nem semmi amiket átmentél! :shock: Kemény nő vagy!A lényeg,h mostmár csak jó dolgok jöjjenek! :) Sajnos azt kell mondjam, a rasszizmustól jogosan félted (majd) a gyerkőcöd,mindenhol jelen van!
JA,mi egy vendégházat üzemeltetünk Bükön,és mi is abban a házban laktunk,ahová a vendégeket fogadjuk...kellett már a külön élet nagyon,bár még mindig pakolok/nék,ha Mircsitől szabad lenne a kezem/lábam! :evil:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Ancsa!
Pedig hiányoltunk ám téged is mikor sokáig nem jöttél,kérdezd csak meg Csillát! :wink: Ami a fogakat illeti,az biztos/általában jellemző,hogy 2éves korra mind a 20 tejfog kibújik....megnyugtattalak? :lol:

Joli!
Ez nagyon kemény,tavaly egy szerdai napra esett a nyár! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mariann!
Attól,h egy szobában alszotok a babával,másik helyiség még van,nem? Áminnak ott a háló,nektek meg a füdőszoba...konyha.. :wink:

Gabi!
Boldogot Nóresznek!!!!!!!!!!!!!!!

Berni???

Márk mai okossága:
É:-Márk,hogy mondod,h keksz?
M:-keszk!
É:-Nem keszk,hanem keksz!!!!
M:-keszk!
É:-Mondom,nem keszk,hanem keksz!
M:-babapiskóta!
:lol:

A krumpli nála: kumpri, a krampusz: kamprusz, a tiramisu pedig tirumasi :lol:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Ja,még annyit,ha esetleg van kedvetek 1-2 licitet nyomni a babakocsimra a teszveszen (Patricia_83)...a minimálár 22e Ft,így hacsak nem kell a verda nektek, nem ragad rajtatok! Előre is köszi mindenkinek!

Réka,te írtad,h eladtál valamit egy másik topicban! Itt a babaneten valamelyik pocakos topic?

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Jó reggelt!

Mindkét lány hót takony, és hőemijük van. :evil: :evil: :evil:

Pat, nem sértődöm meg, csak nem értek egyet. :lol: Sztem Zolinak tök jó volt a hosszú haj (coffba fogva hordta amúgy, nem is tudom miért van a képen neki így), és saját magam is jobban tecc a 15 évvel ezelőtti képeken. Nincs jelentősége amúgy, meg nem is foglalkoztat, hogy jajúristen, hogy megcsúnyultam, csak ha választani kell egy régi és egy ma készült fotó között, nem a mai választanám.

DM-re már megvettük a jegyet, abban a percben, ahogy elkezdték árulni, még ősszel. 8) Csak Zoli megy, mert nem akartam hazárdírozni, hogy fél évvel előtte megvegyem a jegyet magamnak 18 ezerért, aztán valami beüt és nem tudok elmenni. Ahhoz túl drága. Zolinak meg a DM az élete kiskora óta, így ha gyerekekkel lesz valami, betegség vagy mittudomén, egyikünk azért el tud menni a koncira, az meg inkább legyen Zoli.

Mennem kell, folyt. köv. :arrow:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Lányok, mindenkinek boldog anyák napját!

Nézzétek meg ezt :)

http://www.youtube.com/watch?v=A7R9SFBLvIk


(Gyuri szerint tiszta hormonhülye vagyok....)

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek boldog anyák napját!

Réka!
Ez nagyon kemény! :lol: a szöveg is szuper,már amit a gyorsaság meg Mira miatt felfogtam belőle :lol:

Képzeljétek Márk még alszik! :shock:

Gabi!
Jobbulást a gyerekeknek! Nem tudom Mira is mikorra fog kilábalni belőle,olyan szinten hörög a háta,folyik a nózija, az orrszívó vége meg eltűnt a nagy költözésben!Gyógyszertár meg csak holnap lesz!! :evil:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Éljünk mi, és a nagyik, dédik, keresztmamik! :D

Ez én vagyok, Livi szemmel :lol:
Kép

Kép Kép

Most nem néz ide, elcsórom a Törpöt
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Az anyja! Hát ebből egy kukkot se értettem :shock: :lol:

Bogicseknek kibújt a 6. foga is végre.

Pat, különben ez a csimpi nálunk még mindig aktuális :wink: . Néha meg tudok szökni Bogi elől, de ritka :roll: .

Gyógypuszikat küldünk a betegeskedő manóknak! Mira már jó régóta betegecske.

Mondjátok meg nyugodtan, ha ez durva és én egy perverz állat vagyok, de előfordult már, hogy Bogi az ágyában aludt miközben ... :oops: . Most ez így leírva még hátborzongatóbb :?

El is kullogok :roll:

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Huhh, nem lett laptető :oops: 8)

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Sziasztok!
Csilla,kár hogy nem laptető! :lol: :lol: Ez szörnyű,hátborzongató...fúúú de perverz vagy!!!! :lol: ÁÁÁÁ,amúgy nem olyan gáz,nálunk Márk sokáig köztünk aludt,akkor fogtam,megágyaztam neki a földre,és miénk volt az ágy! :wink:
És bogi is sír,ha kikerülsz a látóteréből????
Amúgy Mira már 3 hete beteg és nem javul....

Gabi!
Olyan édik a képek,te talán szeplős vagy? :lol: A képek alapján igen...de ahogy ezt a lánykád visszadta,az halálos! :lol:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Boldog anyak napjat!

Engem is meglepett Rebus reggel. Kiontotte a teat a feher szonyegpadlora ( a suket apja ott hagyta a cseszejet az asztal szelen, meg jo, hogy nem volt forro es nem Rebus fejere omlott az egesz. :evil: )

Pat! Koszi, akkor mar csak egy evet kell varni...Addigra... :x
Szegeny Mircsi! :( Jol elkapta a takonykor!

Reka! Jo volt video! Reggel neztem meg enyhen alomittas fejjel. Akkor meg valami iszonyu idegesitonek tunt. :roll:
Most neztem meg masodjara. Jooooo!!! :lol:

Gabuska! Edes Livi rajza! Hasonlit. :D :D :D
Nori tok edi a kepen ahogy meg a nyelvet is kidugja, ugy koncentral. :D

Csilla! Juuuuuj, milyenek vagytok!!!! Botrany!!!! :lol:

Kép
atina12
 
 


Tenapi kirandulas.

Viragot szedek.

Kép

Kép

A parton. ( volt aki bikiniben napozott, rajtam meg telikabi van :? )

Kép

Kép
atina12
 
 


Hali!

Örülök, hogy mindenkit megbotránkoztattam :wink: .

Pat, ha beírom, hogy 10.000 Ft-ot ajánlok, miért nem azt írja ki :shock:
Ha Bogi látja, amint kimegyek, akkor bömbi van. Ha sikerül észrevétlenül kiosonnom és valami érdekes elfoglaltsága van, akkor ideig óráig elvan nélkülem. Olyankor viszont nem szabad, hogy meglásson, mert akkor addig tart a nyugi, még ha előtte nem is hiányolt.

Ancsa, nagyon édi Rebus! Anyukád mikor megy hozzátok látogatóba? Tesódék mikor költöznek haza? És Ti mikor jöttök haza megint?

Livi rajza szuper :lol: .

Hát persze, hogy tanulok :oops:

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Ennyit irni!!! :shock: :shock: De jó,de jó!!!!

Csilla nálunk nem igazán hall szerb nyelvet,de vannak a családunkban szerbek,esetleg azoktól.De őket igen ritkán látja.
De itt megkell tanulni szerbül,mert csak ugy tudsz érvényesülni.
Vannak magyar sulik,de sok tantárgy már szerbül van.
(főleg Ujvidéken)
Néha már az általánosban is.Munkahelyen rendesen kell nyomni a szerbet,külömben nem vesznek fel.Nos,mi itt kisebbség vagyunk.
Mi alkalmazkodunk.Az itt született szerbekkel nincs is gond,hanem azokkal akik 1990-től menekültek ide.Nos,azokkal van sajnos.........Volt nekümk is már olyan eset,amiről irtál.De valahogy megkell oldani....


Joli érdekes dolgokat irtál:)))
Nos az én kis történetem a kedvesemmel ugy kezdődött,hogy
a középsulis barátnőmnek a pasija volt.Már akkor is nagyon tetszett,de nem nyultam le.Évekkel késöbb jöttünk össze!(mindkettönk egy hosszabb kapcsolat után volt)!
Én azon az estén jöttem vele össze,amikor szakitottam a volt pasimmal.Nem bántam meg,jól tettem!!!! :oops: :oops: 8) 8) :lol: :lol:

Kép
Kép
szintus
 
 


Atina ez a tenger??? :shock: De jó!
Miért is vagyok én irigy mindenkire aki a tengerparton lakik? 8) :lol:
Mert olyan jó nekik! :D :D :D :wink: :wink: :wink:
Nagyon aranyos Rebi a képeken. :D Barna szemei vannak?Édes!!!!
Nem akar enni a kiscsaj?Fruzsinak sincs valami jó étvágya!
Pedig ő szeret enni
:wink: :wink: :wink:

Patricia a fölre tenni a gyereket,miközben.....áááá..... :wink: :lol: :lol: :lol:
Jobbulást Mirának!Vitted doki nénihez?Ha hörög,akkor jó inhalálni!

Gabi jó a rajzolt kép!Hasonlit rád!Egyébként én is a fiatalkori magamat választanám inkább!
8) Gyerkőcöknek jobbulást!!!!!!!!!

Kép
Kép
szintus
 
 


Egyébként mi jól vagyunk.Fruzsi mindég többet sétál.
Ma már ugy mentünk bevásárolni apával,hogy fogtuk a kezét,ő meg tipegett egy pár lépést közöttünk. Annyira aranyos volt.
Ha meglátja a labdát maga elött,akkor belerug,mint a nagyok.
Kis focista...... :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
szintus
 
 


Kép

BOLDOG ANYÁK NAPJÁT!!!!!!!

Kép
Kép
szintus
 
 


Sziasztok!

Hát, gondolkoztam, hogy írjak-e még ide, ahová olyan perverz nőszemélyek írnak, mint Csilla! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Már nem emlékszem ki kérdezte eredetileg, én is a lányokkal alszom, és úgy történik az eset :lol: , hogy lefektetem őket, és mikor már alszanak, akkor még nem fekszem le én is, hanem visszajövök, ilyenkor kábé másfél óra van, míg Nóresz először ébred. Aztán férjemmel elköszönünk, én átmegyek a lányokhoz és lefekszem aludni. Persze a bébiőr be van kapcsolva, így halljuk, ha történés van odaát, de szerencsére nem szokott lenni.
Nnnnna, már ezt is tudjátok! :lol: :lol: :lol:

Éééééééééés...

... végre jók a vonalzók, írtam nekik, és felhomályosítottak, hogy mit csináltam rosszul.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ja és hogy szeplős vagyok-e? :lol:
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Már délután akartam jelentkezni, de mire visszaolvastam és beírtam, hogy sziasztok Ámin felébredt.
Képzeljétek addig dicsekedtem, hogy nem volt még beteg, hogy tegnap este belázasodott 38 C és ma is hőemelkedése volt. Egyébként nem venni észre rajta semmit élénk, eszik rendesen. Nem tudom, hogy ez vajon valaminek a kezdete vagy csak a foga miatt van ugyanis eddig még ilyen nem volt.

Csilla te kis huncut!!!!!

Atina!
Én is nagyon szeretném ha tengerpart mellett lakhatnék, nagyokat sétálni a parton.
De jó neked!!!!!!

Szintus!
Neked sem lehet könnyű olyan helyen élni ahol te vagy a kisebbség, csak amit a tévében hallani, hogy mennyire utálják a magyarokat. Hát szörnyű!!!
Itt Magyarországon is nagy a fajgyűlölet és emiatt a párom nagyon dühös "Milyen mocskos a fehér ember!(, bocsi, de ezt szokta mondani). "Nálunk 56 nemzetség van külön nyelv, külön kultúra és nincs gyűlölet egymás iránt!"
Tényleg csak egy nap van Fruzsi és Ámin között. Nekem is nagyon szeret gyalogolni és csak az egyik kezét engedi fogni, viszont labdázni nem akar. Nem értem alig játszik a játékokkal, sőt mondhatnám, hogy csak hébe-hóba, mindig csak ami nem játék (fésű, papucs, cipőkanál na meg a távirányító)

Gabus!
Milyen kis ügyesen figyelt a részletekre Livi!

Kép
havacska
 
 


Hali!

Mariann, remélem Áminnak semmi komoly. A doki szerint fogtól max. 37,2 - 37,3 lehet.

Éjszaka apa is hazajön végre, helyre áll a család.

Holnap reggel szorítsatok a vizsgára :oops: 8) .

köszi, puszi, jó éjt

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Sziasztok!

Olvastam reggel, olvastam délben, olvastam délután ... :lol: De csak most értem ide, szörnyű, hogy mennyit tekergek egész nap. Igaz, volt benne olyan is, hogy elvittem Csanádot ügyeletre, mert katasztrofálisan aludt Norofennel is, nincs-e valami komoly baja. Szerencsére nincs, piros a torka, vírus, mondja a doki. Ennek örömére barátnőztünk, 10 után értünk haza :oops:
Mi is egy szobában alszunk Csanáddal, amíg ilyen kicsik, nincs gond. Nálunk amikor csak harmonikaajtó volt a fiúk és a mi szobánk között, akkor inkább kihasználtuk azt az időt, ha suliban voltak, vagy ha elmentek focizni. De hát kell valami, ami feldobja a többéves kapcsolatokat!:lol:
Pat, sajnálom Mirát, hogy nem akar már meggyógyulni! Küldöm a gyógypuszit! Csak nem beteg Márk is, hogy olyan sokat aludt?! Az aranyköpései:lol:
Csilla, megy a drukk a szerencsés vizsgához!
Gabuska, élőben nem is vagy olyan szeplős :roll: Nórinak anyelve
Szintus, köszi a szép virágot és a többieknek is a köszöntéseket. én egy kicsit lekéstem erről.
Ancsa, csodás a gombszemű lánykád! :lol:
Mariann, lehet, ha kellene egy kis toleranciát tanuljunk más népektől! De valahogy engem nagyon bánt Csíkszeredában a román szó. A mi vidékünkön megtanulnak ők magyarul, ha odajönnek...

Most már Szly is eltűnt? Évi is?

KépKép
Kép
el..né
 
 


Csilla holnapra megy a drukk!!!!!

Itt nálunk is nagy a fajgyülölet!Nos,azért a tv-ben néha nagyitanak is,
de Temerin különösen hires ezekről a dolgokról.
2004-ben történt eset az egész világot bejárta.
Amikor 5 pasi megvert egy szerb alakot(mind zürös életüek voltak)
és ezek a csávok összesen 61év börtönt kaptak. :?
Igen 1 nap van közöttük :wink: Nekem akkor kezdődtek a fájások és szivárgott a vizem(26.-án) :lol:
A Fruzsi sem igazán játszik a játékaival.Ne kötik le őt.
Inkább itt is a telefon,távirányitó....meg sokminden amit nem szabad az a favorit :wink:

Gabi Nórinak boldog hófordulót!

Többiek merre kószáltok?

Berni már régen irt....

Kép
Kép
szintus
 
 


Kép

Fruzsi komoly.....és.....

Kép Fruzsi vigyor

Kép
Kép
szintus
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?