Szintus, hajrá babóca! Mi ugyan rajta vagyunk az ügyön, de még nem jött meg - mondjuk nem is igazán bánom - szóval majd ha lesz peteérés ugye... de azért szorgalmasan próbálkozunk már amennyire Máté meg az idő engedi
Tipegő
(meg tudom érteni... de szerintem azért előbb-utóbb meg tudjátok oldani
)
És hajrá kerekded anyukák! Egyébként Jolit kizárom ebből a körből, mert szerintem egyáltalán nem gombóc! Szerintem ugyanis csinos. És ezt szerintem más is alátámasztja (és nem csak Elemérre és a fiaidra gondolok
) Nekem még 10 kilót kéne leadni és én is kikerülnék ebből a körből... (de az első 10 már lement, szóval nem elégedetlenkedem) De Szly, szerintem te sem vagy túlsúlyos! Vagy jól titkolod!
Lányok, a tegnapi hangverseny olyan, de olyan szép volt! És az, hogy Törpicúr sem hiányolt, az külön öröm! Kicsit nyugodtabb vagyok, hogy nem lesz azzal gond, ha nekiállok a dolgozatomat írni, és le kell passzoljam a nagyiknak egy időre.
Az esküvő is nagyon szép volt, majdnem annyira, mint a mienk
azt ugye nem igazán lehet túlszárnyalni
Csak nekik jobb fotósuk volt: a párom nem csak tanúskodott, hanem fotózott is (meg egy kicsit én is, ahol ő nem tudott)
Joli, Csilla, köszönjük a köszöntést! 9 hónappal ezelőtt Manóka már itthon fogadta a látogatókat! Annyira megy az idő! Most meg egy vagány nagyfiú.
Adri, szuper a sztoritok! Hiába, a nagy szerelmek fene-se-tudja-mi-lesz-ebből kalandokból indulnak! Én anno két hetet sem adtam volna Gyurinak, de gondoltam, miért ne? Kellemesen udvarolt... aztán ennek már lassan 8 éve és a második babát tervezzük.
Adri, Mariann, sok türelem és szerelem kell a kétkultúrájú házasságokhoz, de olyan jó látni ha működik! És milyen gyönyörű gyerekek születnek belőlük! És azzal nagyon egyet tudok érteni, hogy a dolgok nem véletlenül alakulnak úgy, ahogy végül teszik. És ez így jó, akkor is, ha sokszor nem annak tűnik...
Csilla, ez az okosbaba kezdi beindítani a fantáziámat!
Nosza, utána is nézek...
Pat, te meg gondolj majd ránk, ha fotót tesztek fel magatokról, hogy pillanatnyilag úgy nézek ki mint egy rövidgatyába bújt citrom, úgy besárgultam! Te teljesen letagadhatod, hogy valaha is pajzán gondolataid voltak, nem hogy szültél két gyönyörű gyereket! Nem kell véletlenül hájdonor? Jelentkezem önkéntesnek!
Gabi, nem semmi Livi! Szerencsére azért ő jobb bőrben van
No, megyek, mielőtt le leszek tolva a szófositiszem miatt... bocsi azoktól, akikre nem reagáltam, de most csak ennyire tellett.
puszi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kindertojas 2009.05.02 18:35-kor.