Sziasztok!
Jó régen voltam..
Dojika:
Jól vagyunk..,csak néha azt se tudom,hol áll a fejem
Pár napja pl. annyira kijött Peti fiam ekcémája,hogy be kellett vinnem a Heim Pálba. Persze pont akkor jött valami nagykövet,gyorsforgalmi lezárva,araszolás az Üllőin... Bírom,mikor összejön egy csomó kultúr ember,akinek borzasztóan fáj,ha az ember neadjisten sávot szeretne váltani. Még rá is gyorsít-már amennyire a dugóban lehet-,nehogy véletlenül beférjek elé,mert akkor 4m-rel hátrébb kéne álldogálnia..
Kicsi fiamnak mikor kell pont kakilni? Hát persze hogy akkor,mikor 3 óra várakozás után VÉGRE bekerülünk a doktornénikhez
Borcsi:
Woww,szépen haladtok!
Jaj,emlékszem,milyen boldog voltam,mikor a mi házikónkba rakták be végre a nyílászárókat.. (Ami nem volt túl régen,tavaly ősszel költöztünk be,de a belseje akkor még csak félkész volt....... Kívül még most nyáron lesz bepucolva..)
Beya:
Abszolút gyereke válogatja,hogy mennyit hajlandó hízni
A nagylányom is volt,hogy 500gr-ot hízott egy hónap alatt (ami ugye két hétre annyi,mint a tiétek...
)
Most Tomi,akit csak "minibébi"-nek hívunk
,két hónap alatt 3 kilót hízott,9 hetesen 7 kiló....
Pedig neki ugyanúgy én vagyok az anyukája...,ugyanabból a ciciből eszik,vélhetőleg ugyanolyan tejet....
Csak ő ZABÁL.
Peti fiam pl hiába eszik (na,nem mintha ő az a nagyevő lenne
),iszonyat vékony,pont,mint az apja. 4 évesen 17 kiló,ami szerintem nem valami sok. De ennyit hajlandó enni,tömni mégse tudom..
(Gyümölcsöt pl. egyáltalán! nem eszik..)
Anyósom persze mindig jobban tudja,mit hogy kéne csinálni,és miért csinálom pocsékul,amit csinálok.
Ilyenkor úgy örülök,hogy a szomszédban lakik
Gabilány:
Huh... anyósod az ideális anyós,látom
Móni:
Teljesen egyetértek Borcsival... nincs és kész.
Egyébként,tényleg gond az 1/3-ad tulajdonrész?? Én úgy tudtam,hogy az 50%-nál nagyobb tulajdonrész a gáz.. Bár én teljes szocpol-témában próbáltam kutakodni.
Azért egy próbát megérne..