Új privát üzeneted érkezett!


Köszi a választ! Remélem nem bántom vele Bogyit elvégre minden rendben van!
Már egy cseppet ki vagyok éhezve! :oops: :oops: :oops:

dita75
 
 


dita,hát nem csodálom,ez normális,általában terhesség alatt a nő még jobban akarja.....,ez normális.

mó73
 
 



Gondolhatod februárban volt utoljára lehetőségünk, az már 3 hónapja volt.
Igazából kibírnám, és apa is mert Bogyiért mindent, tudod! :P
De ha lehet akkor meg miért ne? :wink:

Aztán lehet hogy csak ábrándozok itt, mert még három hétig amig napi 3x3 utro van nem is lesz semmi. Apa nagyon nem csípi! :roll: :roll: :roll:

dita75
 
 

 
 

Vuki, én sem tudom megállapítani, hogy hol melyik testrésze van. Az uh-on szoktam nagyon figyelni, illetve a doki magyarázza. Nem szoktam tapogatni se a pocakomat, csak a kezemet teszem rá :D Nem foglalkoztat különösebben a gondolat. Nyilván úgy van, ahogy neki a legkényelmesebb.

Dita, örülök, hogy minden oké volt a dokinál. A házaséletre nekünk annyit mondott, hogy lehet, csak ne olyan hevesen :D A lényeg ilyenkor, hogy a méhlepény hol helyezkedik. Mert ha közel a méhszájhoz, akkor tilos!
Férjem dupla skorpió. Én bika vagyok rák aszcendenssel. 7 éve vagyunk házasok és kb. 10 éve vagyunk együtt. Mi kiegészítjük egymást :D

KépKép
süni76
 
 


Dita
Örülök, hogy minden rendben van Bogyókával ! :D
Mi az első 4 hónapban nem bújhattunk össze ! :shock: :shock:

Süni
Én is bika vagyok ! :lol:

Vuki
Kitartás !!

Nagyon szép hétvégét mindenkinek !!

Kép
Kép
rilla_
 
 


Sziasztok,
lehet, hogy teljesen lüke vagyok, de egy csomó ideig valamilyen 2009-re babát várunk fórumot kerestem, mert úgy emlékeztem ott vagytok:) Aztán lerobbant a gépem. Egyébként már más is mondta, hogy kicsit szórakozottá tette a babavárás:)

Kicsit beleolvastam a régi oldalakba, persze jócskán le vagyok maradva, de nagyon jó látni, hogy milyen szépen bebabásodott a társaság:)) Én pedig újra és újra előbukkanok:)

Dita,
ez az összebújás dolog nálunk sem nagyon mehetett. Majd meg őrültem, a barátnőm azt mondta szedjek brómot:))) Állítólag a katonáknál bevált. (persze nem szedtem viszont házisárkánykodni kezdtem, mégis csak emberből vagyok:)))

Szép hétvégét nektek,
s.[img][img]http://www.nagyonbaba.hu/tickerek/1-31-1-2009_08_20-M4rka.jpg[/img][/img]
swanny
 
 


Sziasztok!


Meg volt tegnap a védnőnői látogatás. 2 órát ültem ott, persze közbe írogatta a kis könyvet a kartont, meg beszéltünk Annáról is.
52,5kg-val indulunk, kiváncsi leszek mennyi lesz a vége, Annával is ennyi volt(52) Jövőhéten megyek dokihoz, meg remélem a 12 hetes uh-ra is. A kíírt időpontom nov 23 lett, nem a menszi szerinti, hanem a beültetés szerinti, mert most kicsit később volt.
Felhívtam a margit kórházat, ott megcsinálják ingyen a kombinált tesztet, mert msot támogatja a sejtbank.
10 hetes picurkánk:)
Kép

Dita!

Én Annával végig tiltva voltam:( mert mindig volt v.mi. De úgy voltam vele apával még bepótolhatjuk, viszont lehet babám soha nem lehet többet:( és ez most is így van, egyszerűen nem merem megkockáztatni :oops:

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska
 
 


ÁFONYÁCSKA
De jó neked hogy kaptál képet! Nagyon édi a babóca!
52 kiló vagy?? Pizskosul irigy vagyok! :)
Egyszerre szülünk! :lol: 8)

Másik topicokban is többen nem kockáztattak, lehet hogy én is inkább hanyagolom a kérdést. Ami viszont nem világos számomra hogy én eddig azt hittem, hogy a női orgazmus az ami a babának nem tesz jót a méhösszehúzódás miatt, de amiket írtok az alapján nekem az jön le hogy maga az aktus ami tiltott a lepény elhelyezkedése miatt. Tehát akkor max. újraélhetjük a tinédzserkorszakunkat (petting :oops: ) és akkor legalább nem kell teljesen lemondani az örömszerzésről, vagy rosszul gondolom?
Apácskát sajnálom leginkább mert én elég odaadó vagyok és nem zavar hogy csak neki jó, de őt zavarja, úgy érzi mintha kihasználna, így azt mondta hogy inkább hagyjuk az egészet, mert így neki nem esik jól ez az egész.
Bocsi hogy ezt ilyen nyíltan leírom, de még sok hosszú hónap áll előttünk és a munka miatt is elég feszült, ha még ez sem műküdhet közöttünk akkor lehet felrobban itt nekem! Mindketten tudunk áldozatokat hozni a babáért meg főleg, de ha lelkifuri nélkül meg lehet oldani ezt a kérdést és Bogyó is biztonságban van akkor biztos könnyebben át tudjuk vészelni a hátralévő hónapokat.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára dita75 2009.05.01 12:48-kor.

dita75
 
 


SWANNY
De rég jártál erre, már 24 hetes vagy? Nagyon repül az idő!! Miujs, alig írtál vmit. MEsélj!

dita75
 
 


dita,úgy látszik ez mindenkinél más,mi naponta kétszer is csináltuk,és minden rendben volt,úgy látszik ilyen szerencsés vagyok.

mó73
 
 


Dita!

Nekem valóban a méhösszehúzódás nem tett jót az amúgy is folyton keményedő hasamnak. Emiatt nem merek kockáztatni.

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska
 
 


Azt hiszemRilla kérdezte a szopi párnát. Én 2000-ért vettem a vaterán, 1 gyereket szolgált ki, nagyon jó állapotban van. Vannak újak is 3000-3500-ért.

Nekem a hematóma miatt tilos a házasélet, pedig valóban igazolódni látszik, hogy ilyenkor jobban kívánjuk. Lehet már bennem is ez a 3 hónap kihagyás van,de lehet más. Sajnos én még barnázgatok a drapp sötétebb és világosabb árnyalataiban :(

Áfonyácska! Neked a dokid a Margitban van? Vagy csak bementél, hogy te onnan akarod a genetikát?
Nekem a Margitvan közelebb, de mivel nem ott van a dokim, bennem ez fel sem merült, pedig megnéztem a vizsgálat előtt, hogy ott van szerződés.

Dita, örülök, hogy minden rendben van. Hidd el nálunk sem könnyű, páromnak én is felajánlottam az egyoldalú dolgot, de azt mondta még meggondolja, gondolom ez a férfaknál sem könnyű.De már bejelentette, ha a baba megszületik és megkapjuk az engedélyt majd elkap.

remény73
 
 


Remény!

Nincs dokim a margitban csak néztem a sejtbank oldalán a támogatott kórházakat és felhívtam az egyikben valóban azt mondták, hogy csak akkor mehetek ha van ott dokim, itt viszont direkt mondtam, hogy nincs ott orvosom stb azt mondták nem baj mehetek. Majd meglátjuk.
Igazából ha a sejtbank támogatja akkor a kórházaknak nem kerül semmibe és kötelesek lennének fogadni aki meg akarja csináltatni. ez a duma hogy van e ott dokim csak egy beteg fogás. kíváncsi vagyok a sejtbank tud e róla............... :?:

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska
 
 


ÁFONYÁCSKA

Neked mit mondtak pont aznap kell menned amikorra a 12. hét esik?
Mit mondtak el a vizsgálatról? Hogyan zajlik? Reggel vérvétel aztán uhu?
Éhgyomorra kell menni?

Mehetnénk együtt is, mert pont egyidősek vagyunk!
Itt helyben nem csinálnak kombinált tesztet, csak ultrahang van, gondoltam nem árt ha megvan a kombinált.
Mesélj már róla ami eszedbe jut hogy miből áll ez a vizsgálat.
Felhívtad őket és mit mondtál? Adtak időpontot? Jó lenne ha együtt mehetnénk.
De nem akarok ám rádakaszkodni, csak gondoltam ilyenkor az ember amúgyis kicsit ideges, meg ha várni kell elüthetnénk az időt egy live sztraccspartyval. 8)

dita75
 
 


Ja a szexes témához van egy viccem, már du. fel akartam tenni csak elfelejtettem, akkorát nevettem rajta! :lol: :lol: :lol:

Leendő kisapa

- Doktor úr, a feleségem terhes lett, ezért szeretném megkérdezni, hogy
ezen túl hogyan csináljuk a szexet?
- Hát kedves uram, az első hónapokban csinálhatják teljesen normálisan,
majd a terhesség középső szakaszában térjen át a kutyapózra, végül az utolsó
harmadban a farkaspózt ajánlom.
- Farkaspóz? Hát az meg milyen?
- Ül a lyuk mellett és vonyít.

dita75
 
 


hát ez egy kicsit favicc,nem?norm .esetben végig lehet.......

mó73
 
 


Kedves Anyukák és leendő anyukák:

Kép

dita75
 
 


Dita!

tök jó lenne ha együtt tudnánk menni. Nem pont aznap kell mikor töltöd a 12-őt a 11-12 héten csinálják.
Azt mondta a nőci itthonról vigyem a 12 hetes uh eredményt baba mérete + tarkóredő és akkor ott csak a terhes ambulanciára kell menni vv-re ne kell éhgyomor ezt mondta direkt.
Én csütörtökön megyek dokihoz, de mivel itt a magánba nincs uh így valószínű másnap megyek uh-ra és terveim szerint 11-én mennék a margitba.

Egyébként neked ez a kor a menszi szerinti??? Mert nekem a beültetés szerinti, menszi szerint 3 nappal idősebb vagyok, de mivel ugye tudjuk mikor volt a beülti így azt írtuk a kiskönyvbe.

Képzeljétek tegnap belém bújt egy kullancs :cry: egész nap kint voltunk az udvaron este fürdésnél vettem észre a combomon, még épp csak kicsit furakodott be, annyira megijedtem, még sose volt bennem kullancs, és pont most terhesen......!!!!!!!!!! Ma már úgy közlekedek, hogy fújom magam igaz olyan szagom van........

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska
 
 


Ja és még v.mi.
Dita!

Neked hogy mondták az utró csökkentését?? betöltött 12-ik héten még 3*3 vagy már csak 3-2? ha jól számolom pont 5 szem gyogyival van kevesebb nekem:(


Te amúgy hívtad a margit kórházat? Esetleg te is rákérdezhetnél, igaz nekem 2 nő is ezt monbdta hogy mehetek de biztos ami biztos... :lol:

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska
 
 


Sziasztok!

A szexes témához, nekem inszeminációm volt, amit azt hiszem hogy nem vesznek annyira komolyan, mint a lombikot. Az első három hónapban nem ajánlották az együttlétet, utána azt mondta a dokim amennyi jólesik, igaz inkább azt ajánlotta, mint a strandolást vagy az uszodát. Ez tök komolyan mondom, mert mentünk nyaralni és azt mondta, hogy meg ne próbáljak fürdeni, mert ha összeszedek valamilyen fertőzést az nagy baj lehet.
Mi is együtt voltunk elég sokáig a 8. hónapig. De azért szerintem nem árt a doki véleményét is kikérni, mert sok minden lehet amiért nem ajánlják.

Üdv
Kriszta

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Kép
tubikriszta
 
 


Sziasztok!

Hát talán van még aki emlékezik ránk... :) Régen nem jártam erre, akkor is inkább a másik két BMC-s fórumra, de megborzongtam soraitokat olvasva.. Mi is átéltük ugyanezt, ugyanezeket, most két évesek a gyerkőcök.

Láttam vannak akik ikerbabákat várnak, talán segítség nekik, hogy mi kinőve bizonyos dolgokat, ezt-azt eladnánk. Van két etetőszékünk, Peg Perego Prima Pappa Diner, egy sárga és egy kék méhecskés, ha jól emlékszem az új ár 40 ezer, mi eladnánk féláron. Elég jó állapotban vannak, csak új huzat kell mindkettőre. Persze nem csak ikreknek eladó. :) Van továbbá egy ikerbabakocsink, Peg Perego Aria Twin. Kb. 5 hónapos kortól haszánlható. Az eléggé jó állapotban van, nem sokat használtuk, mert a gyerekek jobban szerettek a saját lábukon.

Írjatok privit ha valakit érdekel.

Mindenkinek drukkolok így ismeretlenül, bár az az érzésem a BMC-ben annyira profik hogy előbb utóbb mindenki megtudja milyen csodálatos dolog anyának lenni.

Puszi
Lucia

Kép
lucia1
 
 


Sziasztok!

Most van egy kis időm írni.
Szóval húsvét hétfőn este bementünk a kórházba mivel eléggé megemelkedett a vérnypmásom, 160/100-at is elérte. Ott megvizsgált az ügyeletes orvos, aki rögtön átküldött a szülészetre hogy megnézzék a vérképemet és a vizeletemet. A babákat és a méhszájamat egyébként rendben találta. A szülészeten a vizeletemben már fehérjét is találtak, így bebizonyosodott hogy toxémiám van, tehát császár. Szóltak is a dokimnak, aki fél órán belül meg is érkezett a kórházba és megszervezett mindent. Közben én megkaptam a katéteremet és infúziót. Éjfél felé kerültem a műtőbe, ott megkaptam az érzéstelenítőt, majd kezdődhetett a műtét. Semmit sem éreztem az egészből. Kb fél óra alatt kinnt is voltak a manók. Pont a betöltött 36. hétre születtek meg. Sajnos semmi értelmes nem jutott eszembe amikor megmutatták őket, csak anni hogy "Istenem, milyen picik". Engem összevarrtak, a babákat meg elvitték a Koraszülött osztrályra. A babák 2 és fél napot töltöttek inkubátorban, oxigént kaptak. A 2. napon már kengurúzhattam a fiammal, másnap pedig a pici lányommal.
keddtől péntekig voltam a Nőgyógyászaton, ahol tulképp nagyon jól éreztem magam. Jók voltak a szobatársaim és a nővérkék is nagyon kedvesek voltak. A szülés utáni 2. napo már elkezdtem fejni és szerencsére be is indult a tejem, szóval vittem a tejem a Koraszülött Osztályra.
Mivel csütörtökön kikerültek az inkubátorból a babák pénteken felköltözhettem az osztályra ahol biztosítottak nekem egy anyaszobát. Onnan már 3 óránként járhattam szoptatni a manókat.
23-án jöttünk haza. A babák nagyon jók, persze néha vannak hisztis órák. Egyébként az éjszakákat szépen átaludják, 9-10 felé szoptatok majd alvás, utána 2-4 felé ébrednek, akkor megint kaja, majd 6-7 felé ismét szopcsi. Egyébként nappal 3 óránként esznek, utána alszanak.
Kép Andriska és Bernike

Kép
vucuska
 
 


vicuska,GRATULÁLOK a picikhez,sok egészséget és boldogságot kívánok!!!!

mó73
 
 


ÁFONYÁCSKA
Én előtte nem tudok menni uhu-ra mert én 14-én csüt-ön vagyok rá hivatalos. Arra a napra is alig tudtak időpontot adni.
Remélem nem gáz ha ezzel nem tudok szolgálni.
Én holnap fogom őket hívni és remélem én is mehetek 11-én veled, és akkor utrot is tudok neked vinni mert nekem meg több van mint kéne.
Én úgy értelmeztem hogy 12. hétig 3x3, tehát holnaptól még egy hétig 3x3 aztán 11-étől 5 napig 3x2, aztán megint 5 napig 3x1 és vége!
De javítson ki aki jobban tudja!

Figyi nem a beülti hanem a leszívás napja a fogantatás napja hisz akkor termékenyítették meg a petiket. Ebből kell levonni 14 napot mintha akkor lett volna az uccsó mensi, és akkor úgy jön ki hogy most hány hetes vagy.
Nekem március 2-án volt a leszívás ebből leszámoltam a 14 napot és kijött február 16. ezt beírtam én is szüléskalk. - ba és november 23-át írt ki meg azt hogy ma pl.
9 hetes és 6 napos terhes vagyok, holnap leszek pont 11 ahogy te is.
Feltéve ha jól számoltak neked.
Én ezt legalábbis így tudom és Szűcs is így magyarázta!

VUCUSKA
Jajj de édesek!
Gratulálok a babákhoz!

dita75
 
 


ÁFONYÁCSKA
Nekem is rövid az eszem :lol: elfelejtettem megkérdezni ha együtt mennénk akkor hol taliznánk?
Én konkrétan egyszer voltam a Margitba az sem mostanában volt, azt tudom hogy a vilingerről a Margit hídnál leszállok és onnan a 17-essel néhány megálló.

dita75
 
 


Úgy látszik terhességi amnéziám van! :lol:
Most már megpróbálom összeszedni a gondolataimat:

Ennek a tesztnek az eredménye mikorra van kész?
Kell vinni valamit?vidékről megyek nehogy vmi itthon maradjon mert nem tudok hazarohanni érte! Lehet hogy még vmit akartam de most nem vagyok a helyzet magaslatán. Párom fia 4 napig fárasztott az ünnepek miatt, agyilag zokni vagyok.
De ha vmi eszedbe jut amit nem kérdeztem írd már le!
Holnap felhívom őket, és én is kérdezek remélem addigra már sikerül kiszellőztetnem a fejemet!

dita75
 
 


Vucuska!

Édesek a picurkáid :)
Gratulálok szívből :) :lol:

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Vucuska!!

Gratulálok!!!! Nagyon édesek!!!



Dita!

Nekem márc 3-án volt a beülti ( a leszívás 2 éve :lol: mivel fagyiról van szó:)) Én úgy számoltam, hogy normál esetben a 14,ik napon van a megtermékenyülés nekem most ez 3 napot csúszott, mert hosszabbak a ciklusaim. Menszi szerint nov 20 én ehhez adtam 3 napot :oops:
De mostmár én is baromira bekavarodtam :oops: Majd azért rákérdek a dokira is.

Nekem csak ennyit mondtak hogy az uh eredményt vigyem. Viszont mikor először hívtam a margitot a terhes ambulanciára kapcsoltak ott azt mondta a nő ott csinálnak uh-t kérjek időpontot, és átkapcsolt az uh-ra ott viszont azt mondták itthonról vigyek. szóval azért mondtam inkább kérdezd meg te is neked mit mondanak. És hogy tényleg lehet e menni így az "utcáról"
Én szerintem reggel apával megyek majd és ott dob majd ki a kórháznál. De ezt majd még addig megbeszéljük!

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska
 
 


ÁFONYÁCSKA

De hülye vagyok, tényleg neked fagyid volt! :oops: :oops: :oops:
Így viszont már sztem úgy kell hogy leszámolod azt hogy hány naposan kaptad őket vissza és még levonod a 14 napot! Akkor az a mensi első napja!

Oké még megdumcsizzuk a részleteket, még van egy hét addig! :wink:

dita75
 
 


Vucuska
Köszönjük a részletes beszámolót, nagyon édesek a babák !! :D
Kérünk még képeket !!! :lol:

Áfonyácska
Neked is nagyon aranyos a picurkád ! :D

Swanny
De jó, hogy előkerültél ! Mi van Veled ?

Remény
Hol lehet 3 000 Ft-ért szopipárnát kapni ?...én olyan horror áron találok csak ! :roll:

Dita
Aranyos a vicc ! :lol:

Vuki ???

Tegnap volt a szülinapom és annyi édes kis babarucit kaptam, úúúgy örülök nekik ! :D :D

Kép
Kép
rilla_
 
 


RILLA

Utólag is boldogságosat!

Kép


ÁFONYÁCSKA

Na beszéltem de. a "Margittal" és egy dokit adtak a telefonhoz annyit mondott hogy nem kell vinni semmit, nem kell éhgyomor és hogy ha belépünk a kórházba be kell jelentkezni és ott adnak vmi tickettet és az kell csak.
Megcsinálják az uhut és a vérvételt is, és nem kerül pénzbe.
Betöltött 12. héten kell menni, nem kell külön időpont.
Mi akkor pont jók vagyunk mert hétfőn pont a betöltött 12. hét lesz.
Még annyit mondott hogy olyan 10 óra körül érdemes menni.

dita75
 
 


Dita!


Ez szuper!!!! Akkor te többet tudtál meg mint én :lol: Ezt a tikett dolgot nekem is mondták. De jó így akkor lesz egy potya uh-m:)))
Te honnan jössz?
Én biztos korábban fogok tudni menni mert Apa dolgozni megy szóval 8-8,30 körül biztos ott leszek már. Neked mikor lenne jó időben?
Iwiwen keress meg és akkor megismerjük egymást. (Szabóné Endrész Enikő)2x vagyok fent de az egyikre ritkábban lépek ott jelölj ahol ma voltam!!!!
Jaj már alig várom 8) remélem minden oké lesz!!!



Rilla!!!

BOLDOG SZÜLINAPOT NEKED!!!!!

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska
 
 


Sziasztok:)

Először is
RILLA:) BOLDOG SZÜLINAPOT:)
szopiparna.hu-t nézted már? Ott is 5200 Ft körül van, de házhozszállítással együtt és kaptam hozzá egy plussz huzatot.

Dita,
igen, már 24-dik hetet töltöttük be. Rillával fej-fej mellett haladunk. :lol: Nagyon örülök a Bogyócskádnak.

Áfonyácska, neked is gratulálok a babuhoz.Kicsit le vagyok maradva:) Ne haragudj:)

Magunkról:
Az eleje nagyon rázós volt. 2 hónap alatt 6 kilót fogytam. Én nem a hányást választottam :roll: Tejallergiám sem sokat segített...
Kismaci azért szépen fejlődik, legalábbis remélem. Mondjuk minden UH-on egy nappal eltolják a születési idejént egy nappal távolabbra. De hát remélem ez csak átmeneti állapot:)

Vucuska,
gratula a kismanókhoz:)

puszi nektek:)
Kép

swanny
 
 


ÁFONYÁCSKA
Hát gondoltam nem sokkal 10 előtt megyek mert ugyibár "falurú menek" :lol:
de ha te már 8-8.30 körül ott leszel akkor megyek egy korábbi járattal.

Megkereslek wiw-en!

SWANNY
Pont írni akartam hogy szopipárnán is vannak szép darabok ráadásul most akció van náluk ha kettőt rendelsz vagy ha rendelsz póthuzatot. Vagy vmi ilyesmi! Én annyira nem néztem mert nekem a 6részes szett kell az exclusíveból és abban benne van a fejvédő, párna, paplan, baldachin és a szopipárna póthuzattal együtt.

Nekem ez tetszik a legjobban:

1241442438.9926.html

dita75
 
 


Dita!

Honnan jársz?
Én is falurol megyek :lol: de nekem 11 kor már jön vissza a buszom a stadiontól azt jó lenne elcsípni, mert az bejön hozzánk a többivel meg be kell mennem GYöngyösre:(
Még azt se tudom onnan hogy jutok a stadionhoz :?: Te nem arra jösz véletlenül??

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska
 
 


Sziasztok!
Vucuska, gratulálok a csodaszép picúrokhoz! Jó egészséget és sok boldogságot hozzájuk!

KépKép
süni76
 
 


ÁFONYÁCSKA
Megtaláltalak! :))))))
Nagyon csinos anyuka vagy, büszke lehetsz, Anna pedig gyönyörű!

Hát nekem az iwiw-n elég régi képeim vannak fent, mostaniak nem férnének fel, meg én sem az objektívbe! :lol: :lol: :lol:

Ha látsz egy husi nagy pocakos lányt gurulni akinek pink csíkok vannak a hajában az csak én lehetek! :wink: :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Ja elfelejtettem: én várpalotáról fogok menni (veszprém megye) és ha busszal akkor népligetbe megy, ha vonattal akkor a délibe.
Mivel 24 éves koromig Bp-i lány voltam majd elmondom hogy jutsz el a stadionhoz, és viszem az urtot is egy fél levéllel, oké? elég lesz?

dita75
 
 


Dita!

Köszi!

El is felejtettem az utrót:) ahogy írtad a csökkentést már nekem is beugrott hogy így kell. És így elég is lesz. mert én 7 nappal számoltam a csökkentést. de köszi szépen aranyos vagy.
akkor addig még mindenképpen beszéljünk hogy hol is talizunk pontosan.

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska
 
 


Rendicsek! :D

dita75
 
 


Rilla!
Most csak egy link, hogy lásd, hogy vadi újról van szó: http://www.vatera.hu/uj_szopiparna_alla ... 78009.html
és mégegy
http://www.vatera.hu/baba_mama_c879.htm ... zoptat%F3s
Ha beírod a www.vatera.hu oldalon a keresőbe, hogy szopipárna, vagy hasonló, sok találatot kidob, van, amelyik lehet neked helyileg jobb. Ez mondjuk Veszprémi, de van aho te választhatsz mintát is a huzathoz.
Utólagosan boldog születésnapot kívánok.

Vucuska, nagyon gratulálok a picikhez, nagyon édesek. Majd kérünk még további képeket...
Te hol szültél?

Én ma kezdtem csökkenteni az utrót, még mindig tart a drappozásom, remélem nem lesz gond, és a 15. hét elejére én is túl leszek mint az utrókon, mind a drappozáson.

Hát azt hiszem nekem marad a babaruha vásárlás, igaz majd függ a baba nemétől is. Akitől a szüleim kaptak 2 kisebb doboznyi babaruhát vegyesen 0-3 hónapos korig nagyon bolyhossak, szinte azt lehet mondani, hogy látszik rajtuk a 2 gyerek által való használat és a sok mosás. Ha kislány lesz még talán van esélyem 1-2 rucira, de ha kisfiú, akkor marad a turi és 1-2 "ünnepi" a boltból.
Folyamatosan nézegetem a dolgokat, miből érdemes használtat venni, de még 4-5 hét mire veszek valamit. Remélem minden ok lesz velünk, a babám is remélem jól érzi bent magát és szépen fejlődik...

remény73
 
 


Remény!

A tesz-veszen is érdemes szétnézni. Mostanában én is sokat vásárolok ott. pl a nyári ruhatárat ott vettem Annának. Nagyon szuper kis rucik vannak benne, pedig itthonra szántam, de jobbára kimenősnek valók:))

Ha ismét lányunk lesz nem lesz gondom, ha viszont fiú......akkor eladogatom az Anna rucikáit és veszek helyettük fiusat.:))


Lehet hogy kérdeztem már neveitek vannak??

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska
 
 


Sziasztok,
nézegettek már babakocsit? :)
Én akárhogy próbálok rendet rakni a fejemben, nem sikerül ezen a téren. :oops: Pedig már voltunk Brendonban is feltérképezni, meg babaszafariban. Persze nem itt akarjuk megvenni aranyáron, csak ki szerettük volna próbálni . A brendonban persze csak azt tudtuk megnézni rendesen, ami lent volt. A többit csak láttuk, de nem tudtuk kipróbálni. Szerintetek hol lehetne normálisan megnézni.
A babaszafariban volt Giordani, ami egész jónak tűnt. Próbáltátok már valamelyiket?

s.Kép[/url][/img]
swanny
 
 


Erre gondoltam:
http://www.babycenter1.hu/babakocsi/giordani


A legnagyobb bajom, hogy sokszor nem írják, hogy állítható-e a tolókar, pedig apu elég magas és jó lenne, ha az lenne.: :roll:
swanny
 
 


Áfonyácska, ott is szoktam nézelődni, meg máshol is, de a vaterán azért többet mert ott nagy képen látom egyből, s nem kell belelépnek, látom anélkül is a képet. Anno mindkettő helyen én is "árultam" virágot, meg egyéb cuccainkat, de amióta az eladónak fizetni kell a felrakásért már nem árulok semmit.

Swanny, én nézegettem, és nekem azt mondták az itteni bizóban, ahol én fogom szerintem venni, hogy sok szempontot kell nézni. A kerekénél pl. hogy milyen terepen akarod használni. Én nagykerekűt néztem. Aztán azt is mondta a csaj, ha 1 gyerek van érdemes használtat venni, ha 2 van tervbe, érdemes újat, jobban kifizetődik.
Nálam fontos a méret, mert liftbe be kell férnie, utána fontos, hogy könnyen csukható legyen, kis helyen férjen el. Az egyik ami tetszett álltólag nehezen csukható össze.
Fontos a súlya is, hiszen ha azt emelgetni kell nem mindegy mekkora.
Fontos az is, hogy nem mindegyik dönthető teljesen vízszintesbe, ezt sem árt nézni.
Én nagy valószínűséggel itt fogom nálunk megvenni, mindig van 7-8 kocsi kirakva, igaz többsége használt, de van nagyon jó állapotú is, és multifunkcis is most 25000-ért, de nekem majd csak ősszel kell, így én még csak szemrevételezem, nem veszek.
Azt viszont mondták, hogy a Pierre Cardin középkategóriás és az alatti kocsik általában 1 gyereket szolgálnak ki, így azt ha használtan venné nagyon meg kell nézni.
Remélem tudtam picit segíteni, ha sokat nem is :)

Én inkább azzal vagyok gondban, hogy ágyneműhuzatot nem látok baba ágyneműhöz, és a paplan és párna mosása viszont bennem felveti jobban kibolyhosodik... Próbálok nézelődni hol mit és mennyiért lehet, mivel ithhon vagyon a hematóma miatt, hogy ha majd minden ok lesz velünk merre induljak el "bevásárolni"

remény73
 
 


Lányok!

Babakocsi ügyben, aki tud menjen el a bippába, itt a link, http://www.babaholmiolcson.hu/

én itt vettem, és most 64.500 Ft, imádom, olyan amit swanny nézett, csak más márka.. :) Esernyőre csukható, ami praktikus ott ahol kocsival is sokat járnak :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Remény!

Mi a Möbelixben vettünk ágyneműt és hozzá huzatot, az ágynemű kb. 5500 Ft, a huzat meg 2500 Ft volt... Pille könnyű

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Witch, köszi, megnézem.
remény73
 
 


Remény, Witch,
köszönöm,megnézem.
A babaholmiolcson-on csak az zavart, hogy nincs ott a kocsi márkája és sokszor a súlya sem. Ami viszont pozitív, hogy személyesen meg tudom nézni:))

Remény, a Mária bababoltban nézted már?

http://bebibolt.hu/bababolt/index.php?m ... Path=54_57
swanny
 
 


A Máriához közel van még egy babadiszkont a lehel piaccal szemben, de állítólag a Mária olcsóbb is jobb is!
Én most ott nézelődtem a múlt héten alig várom hogy visszamehessek és élesben is bedobjak a kocsiba néhány kinézett darabot! :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?