Áfonyácska, ott is szoktam nézelődni, meg máshol is, de a vaterán azért többet mert ott nagy képen látom egyből, s nem kell belelépnek, látom anélkül is a képet. Anno mindkettő helyen én is "árultam" virágot, meg egyéb cuccainkat, de amióta az eladónak fizetni kell a felrakásért már nem árulok semmit.
Swanny, én nézegettem, és nekem azt mondták az itteni bizóban, ahol én fogom szerintem venni, hogy sok szempontot kell nézni. A kerekénél pl. hogy milyen terepen akarod használni. Én nagykerekűt néztem. Aztán azt is mondta a csaj, ha 1 gyerek van érdemes használtat venni, ha 2 van tervbe, érdemes újat, jobban kifizetődik.
Nálam fontos a méret, mert liftbe be kell férnie, utána fontos, hogy könnyen csukható legyen, kis helyen férjen el. Az egyik ami tetszett álltólag nehezen csukható össze.
Fontos a súlya is, hiszen ha azt emelgetni kell nem mindegy mekkora.
Fontos az is, hogy nem mindegyik dönthető teljesen vízszintesbe, ezt sem árt nézni.
Én nagy valószínűséggel itt fogom nálunk megvenni, mindig van 7-8 kocsi kirakva, igaz többsége használt, de van nagyon jó állapotú is, és multifunkcis is most 25000-ért, de nekem majd csak ősszel kell, így én még csak szemrevételezem, nem veszek.
Azt viszont mondták, hogy a Pierre Cardin középkategóriás és az alatti kocsik általában 1 gyereket szolgálnak ki, így azt ha használtan venné nagyon meg kell nézni.
Remélem tudtam picit segíteni, ha sokat nem is
Én inkább azzal vagyok gondban, hogy ágyneműhuzatot nem látok baba ágyneműhöz, és a paplan és párna mosása viszont bennem felveti jobban kibolyhosodik... Próbálok nézelődni hol mit és mennyiért lehet, mivel ithhon vagyon a hematóma miatt, hogy ha majd minden ok lesz velünk merre induljak el "bevásárolni"