ZSU! éljen!!!!! Nagyon nagyon gratulálok!!!! És ha már napokat kellett várni, legalább fájás közben kellett keveset
olyan jó, hogy végre megvan Barnus!
És Dharma, akkor nemsokára ti is, mint utolsók célba értek! És gratulálok a türelmedhez! Nagy vagy!
Sziszike, tök rég akarom már kérdezni, hogy álltok a kéz-kéküléssel? és csak úgy spontán kékül? vagy mikor odaszorítja magához?
Látom, sorra romlanak a két hetesek
remélem átmeneti! Front is van most! Eddig a babaesőre vártunk a fronttal, most meg félünk, hogy alszanak vagy nyűgösködnek
De szeretném, ha Misi lekakilna...
komolyan, teljesen kiborító, nem kakil. Tudom, anyatejes babánál az is tök normális, ha hetente egyszer kakil, és két napig nincs is baj, de a harmadik nap már nagyon rosszul van, nagyon sokat nyűglődik, hatalmas a pocakja, és tényleg mindentől sír, csak kézben jó, stb. Megpróbáltam mindent, amit én kikísérleteztem a két gyerekemnél, de semmi nem használt: Se a torna, se a meleg fürdő, sem a masszírozás, sem a kendőzés, sem a hasonfekvés, se a lázmérő, se a homeos bogyó. Utoljára most csütörtökön kakilt, felét magától, többit kitornáztam belőle, este, akkor kb három napi adagot, jó büdöset, de nem hasfájósat, és nincs benne emésztetlen tej sem. Ha valakinek van még bármi tippje kaki-csalogatásra, szívesen fogadom, mert elég rossz ez így. Már gondolkozom a glicerines kúpon is, de dokinéni nélkül nem merem, mert elvileg ugye 3 éves kortól lehet, és az elég messze van az egy hónapostól még.
kuki: van háromféle szemlélet, hogy mikortól kell húzogatni, és mikor kell megszüntetni a letapadást. Az én dokinénijeimnek, akiket eddig fogyasztottunk, a 6 hós kortól húzogatás, mindig ahogy engedi a nézete, hogy mikor kanalazzák körbe, nem tudom, de ezek szerint nem két évesen
. Misinek viszont teljesen hátramegy, sokkal jobban, mint Nándinak, szóval neki kell húzogatni, hogy ha már ilyen, ne tapadjon vissza.
Hisztis tesókhoz kitartást
Nálunk Nándi agresszív időnként, nem jut rá annyi figyelem... MEgint tudom mindenki figyelmébe ajánlani két könyvet, az egyik a Testvérek féltékenység nélkül, a másik pedig a Gyerekekre hangolva...
mennem kell, ennyire futotta