Sziasztok!
Kb egy hete nem voltam, de kész van a lakás. Kifestettük az egésszet, nah és persze takarítás, szelektálás, teljes rendrakás. A kiságy is helyén van már. Kicsit túl is hajtottam magamat, tegnap újra volt haskeményedés, habár már lassan 6 hete nem volt.
Közben eléggé kivagyok mivel ismét voltam diabetológián, illetve rendszeresen nézem a vércukromat, nah és hát főleg reggel de volt 3-4x is nagyon szar értékem,. Pl 7,5; 8,4
A diabetológián is mondták inzulin lesz belőle. Mivel kiharcoltam a héten, hogy egy hétig legalább had mérjem még, ne négy mért adatból 4 napi diéta alapján mondják rá hogy inzulin kell. De az értékeim nem túl rózsásak. Pedig a diétát nagyon betartom, és folyamatosan számolgatok. Viszont az ebéd, és a vacsora értékeim 6,2; 5,8 szoktak lenni.
És sajnos rágódok is rajta, és a 8,4 érték pedig annyira lesokkolt, hogy bőgtem is utánna vagy 2 órát. Jah és nem az inzulinnal van a bajom, hogy szúrnom kell magam, meg a diétával, hanem hogy a babókámnak ne legyen semmi baja. És ez a rágódás, idegeskedés is emeli a cukorszintet, és most nagyon próbálom magamat túltenni rajta.
Közben a dokimnál kiharcoltam hogy a heti rendszerességű vérvételekete megcsinálják a tatai laborban, és a 6 pontos vérvételért sem kell majd átmennem Tatabányára, hanem azt is itt megtudom majd csináltatni úgy, hogy az esti 2 vérvételt az ügyeleten leveszik. Szóval a dokim nagyon segítőkész volt, és rendes, hogy ezeket elintézte nekem. De ettől függetlenűl heti rendszerességgel át kell járnom majd Tatabányára diabetológiára.
Linácska nekem is küldenél át anyagot, mert gondolom neked van bőven. Címem:
balla.ad@freemail.hu
Amúgy az ebéddel vagyok a legnagyobb gondban, arra nincsenek valami jó kis receptjeid? Vagy Te miket szoktál enni? Tudnál adni nekem egy két tippet? Köszönöm!
Közben pedig ismét előjött a székrekedéses problémám, és most így a diéta mellett semmi ötletem nincs, hogyan tudnám rendbe tenni, mert most azok sem segytenek amik eddig beváltak, és ehetem most is. pl mandula, narancs.
De már ott tartok, hogy a jobb oldalt a beleimnél már fáj is, és még ingerenciám sincs. Úgyhogy engem ez a beöntés téma is érdekel, hogy itthon hogyan tudnám megoldani, perse priviben
Közben a köldököm kezd kifordulni, és csupán csak két anyajegyem van benne. Mielött bebabásodtam voltam vele bőrgyogyónál, azt mondta annyira mélyen vannak nem tud hozzá nyúlni, de ha teres leszek akkor meg nem szedik le.
Nah szerintetek leragasszam, mert elég érzékeny, és attól is félek, nehogy beverjem valahová?
Babó pedig úgy behejeszkedett, hogy a bal oldalamon folyamatosan nyomja ki magát, így a bal oldalam szemmel láthatólag nagyobb folyamatosan. Szóval majd erről rakok fel képet.
Sajnálom, hogy így kisírtam magam nektek, de legalább azzal, hogy most kiírtam, már most kicsit jobban érzem magam.
Persze babóka nagyon aktív és ez az egy vigasztal, és csak az érdekel, hogy vele minden rendben legyen.
Csilla, minden rendben lesz ne aggódj, Linácska is írta, hogy Lilivel is csak kontrollra kell járni.
Üdvözlöm az újakat, és remélem maradtok is
Bea így nagyon utólag is boldog szülinapot kívánok neked
A pocakképek gyönöyrűek, mindenki szépen gömbölyödik, és mindenki gyönyörű kismama.
Most nem tudok többet írni, mert nem emlékszem mit akartam, jah de
vízesedés: én is nagyon vízesedtem. Amióta megy a diéta egyáltalán nem vízesedem. De addig ami használt, sómentes étkezés, felpócolás, akár egész éjjelre is, és napközben minnál többet. Sok gyümölcs, vízhajtó hatásúak. És nem olyan zoknit felvenni ami szorítja a bokát.
A pihenés, és a mozgás között megtalálni az egyensúlyt. Ha mozogtam jó volt, de ha túl sok mozgás volt estére elefánt bokám volt.
Pl a krumpli vízhajtó, meg az alma is, de az alma megfogja a székletet is
Nah most megyek mert mára sok volt belőlem szerintem.
Puszi mindenkinek.