Nahát csajok micsoda fantasztikus nap a mai!!!
Twsit várja a doktornő telefonját, hogy mi újság lehet a picikkel, mekkora lehet a HCG szintje!
Kediék ma mennek szerződést kötni, ami azt jelenti, hogy holnap már félig-meddig rajta is lesznek a tulajdoni lapon!
A babyprojekt során pedig lehet, hogy a következő kezelésre már szükségük sem lesz, mert természetes úton sikerülni fog a babyke!
HAJRÁ!!!
Adriéknál, a párja megy ma katona vizsgálatra, tehát zajlanak az események vizsgálati szinten. Tényleg Adri neked mikor kell vérvétel vizsgálatra menned?
Ditke, nem semmi milyen kálváriád volt a dokikkal.
Örülök, hogy sikerült mindent elintézned!
Jó lehetett a főnököd a peszivel!
„Ki a dokid hogy még emailben megadja az eredményt? Még nem is hallottam ilyet!!!!!
Na majd a torna, bicikli meghozza a jó vv eredményeket!!!!! ”
Az insulin vizsgálatra Budapesten a Móricz Zsigmond körtértnél lévő Mensmentis Kft.-hez szoktunk menni, ahova elég előzőnap bejelentkezned vérvétel vizsgálatra és másnap reggel már fogadnak is.
Reggel 6 órára már lehet is menni. Leveszik a vért, majd egy cukros teát kb. 5 percen belül meg kell innod utána nyugalomba 2 órát, kell várni. Ha letelt a 2 óra, akkor újból vesznek vért és utána egy kis üldögélés után már mehetsz is. A fizetéskor a recepciónál mindenkitől megkérdezik, hogy e-mailben vagy faxon kéri-e a leletet, ilyenkor adnak egy papírt ahova felírod a címedet és ők aznap vagy másnap megis küldik a leletedet.
A rubeolával kapcsolatban én voltam már rubeolás és a védettséget ki is mutatták nálam.
De ismerek olyan embert is, aki szintén volt már rubeolás és a védettséget a lombik előtti vizsgálatkor nem mutatták ki nála, így neki oltást kellett kapnia.
Szerintem ez olyasmi lehet, mint az a „macskusz” által terjesztett toxo betegség. Nekem van macskám, és én túl vagyok már a betegségen, de egyik barátnőm aki szintén macskusz tulajdonos, csak kertes házban lakik, nem esett még át a fertőzöttségen, pedig Ő is ölbe veszi, simizi a cicusát. Tehát embere, szervezet válogatja.