Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Twist!Örülök,hogy tetszett és,hogy láttál is belőle valamit.Biztosan klassz lesz a bulitok.Mi egy kicsit kisétálunk a majálisra de nem nagy valami az egész uh. csak egy lufit veszünk a tesóm kisfiának eszünk egy fagyit és ennyi.Már javulgat a köhögés de még nem az igazi.Sajnálom,hogy te is szenvedsz tüsszögésben.Vigyázz magatokra!

Kép
rena85

Ezt a laptetőt felajánlom a többieknek!Hozzon nektek szerencsét lányok!

Kép
rena85

twist,kiválasztottam de hogy csinálod meg küldjem el :?:

Kép
Adri
badró1

Ide is felteheted a képet és lemásolom és lekicsinyítem!
Tudod, melléklet feltöltése. Kíváncsi vagyok melyiket választottad:)

Rena, gratula a laptetőhöz! Neked hozza meg a párod jó hozzáállását, azt kívánom!:))
Vendég

elküldtem privibe.... :lol:

Kép
Adri
badró1

Rendicsek, megkaptam!!!
Vendég

Helló lányok!
Gondoltam beköszönök így a szorgos teendőim között! Gratu Rena a laptetűhöz! Köszönjük a felajánlást! Neked is reméljük szerencsét hoz a kapcsolatotok rendezésében, s elindultok majd ti is az úton!
Épp most írtam Twistnek is, ő nyitotta a sort, s majd követjük, mindenki a maga tempójában, amit neki diktál a sorsa.
Olvastam egy jót, ez adjon erőt mindenkinek!

Mindenki ott a legeredményesebb, ahol az élet a legtöbb akadályt állítja elé.

Ugye, mi tudjuk ez mennyire igaz, s Twsit be is bizonyította, hogy így van! Szóval HAJRÁ BABA mindenkinek!!!!!!!! :D
Vendég

Úgy látom a vonalzóm nem olyan aktív, nekem semmit nem halad előre, mi a nyavaját kéne vele csinálni!? :roll: Kéne egy újabbat alkotni, de van ahol regisztrálni kell. :?
Na, ha lesz még több időm majd kreatívkodom rajta!

Szép napot mindenkinek!
Vendég

Rena, a mosolygós baba kép tetszik?

Kép
Vendég

Kép
Vendég

Szuper a táblázat, Twist! Édesek a babás kis fotók is!!!!!
Köszike Twist!
8)
Vendég

Kedi, nagyon szívesen! :wink:

Tényleg, nem megy előrefelé a vonalzód. Jók vannak pl. a www.tickerfactory.com - on.
Vendég

Pontosan ez a Jeles esemény vonalzója:

http://www.tickerfactory.com/ezticker/t ... php?type=4
Vendég

Twist!Köszönöm! :D Nagyon tetszik!

Kép
rena85

Nem fogjátok elhinni de most ismét rosszul vagyok.Nem jutottunk ki sehová sem mert egész nap hasmenésem van,hányingerem és egy kis erőm sincs,ismét.Ezt már nem hiszem el minden rosseb betegség elér.

Kép
rena85

Óóóó, Rena, sajnálom, hogy most más egyéb tünetek is jöttek! Ez így van, ha le van gyengülve a szervezeted, akkor könnyebben megtalál minden baci, viri stb.
Hát, nem tudok mást tenni, csak sok erőt, energiát küldök!

Kép
Vendég

Twist, köszi a linkeket, majd összehozok vmit. :P
Most viszont fáááj a petefészkem, csináltam is egy ovulációs tesztet, ez +, mint állat, erős 2 csík. Jó tudni, tüszőt legalább növesztettem az új ciklusban!
Vendég

Jó reggelt!
Rena, igaza van Kedinek, legyengült szervezet miatt kaptad el a hasmenést is. Szegénykém! Erre lehet immodiumot bevenni, nagyon jól segít. Tényleg nagyon, nagyon gyors jobbulást kívánok neked!:)

Kedike, nagyon várom már milyen vonalzót készítesz!:)) Na, ezek szerinte jelez a petefészked, ha peteérés van, ez jóóóóó!!! Akkor most már rá kell dolgoznotok, mindent bele!:)

Csajszik, ma hajnalban teszteltem és olyan izgatott lettem az eredménytől, hogy aludni sem bírtam már utána.) SZóval, nagyon szépen erősödött a csík, most már a teszt erősebbnek látszik élőben, mint a kontrollcsík:)) Holnap HCG vérvétel, remélem, hogy jó értékem lesz:)

Kép
Vendég

Sziasztok!

Twist!Ez nagyon szép teszt elképesztő milyen erős a két csík.Szerintem ikrek!Holnap biztos az egekig megy a hcg szinted!

Kedi!Twist!Köszönöm.Remélem hamar rendbejövök iszonyatosan szenvedek a gyomor fájástól.Most a párom várom,hogy hozzon vmit a gyógyszertárból.Ha továbbra is így folytatom,hogy ennyire fáj meg folyton mennem kell mosdóba be kell mennem ügyeletre.Már ismét lázas vagyok.Engem még az ág is húz.

Kép
rena85

Sziasztok!

Tegnap írtam egy csomót, erre elszállt az egész!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: Nem volt kedvem újra írni!

Twist

Szerintem itt mind a két baba ott lapul a pocakban!!!!!! :wink: :D Asztrológus elnézett valamit, igencsak egyszerre jönnek mindketten, egy fiú-egy lány!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

Rena

Ezt nem hiszem el hogy már megint lázas vagy!!!!!! :evil: :evil: :evil: Itt valami más lehet a háttérben!!!!! Tessék kivizsgáltatni magad!!!!!! Az antibiotikum tönkre teszi a bélflórát, ettől is mehet a hasad, valami Normaflórt vagy Protexint nem ártana szedni!!!! :shock:
A gyomorfájás lehet a többi gyógyszer mellékhatása, bár nem tudom miket szedtél!!!! :shock: :?
Apával pedig rendbe jönnek a dolgok nyugi!!!!! :wink: Csakhát Pasiból vannak!!!! :lol:

Kedi

Ágyban párnák között is össze tudtok hozni egy babát simán!!!!! :wink: :D A másik topikba ahová írogatok, van egy csaj akinek leállították a lombikot mert csak egy tüszőcskéje lett, és fölösleges volt tovább szúrnia magát a doki szerint!!!!! :wink: Hát ők nem adták fel, és otthon összehozták a babót!!!!! :lol: :lol: :lol:
Anyós problémát sajnálom!!!! :( Mi nem beszélünk velük évek óta, mert kitagadtak, bár ezt azt hiszem ők másképp látják ha bárki megkérdezné őket!!!!! :?

Röpcsi

Akkor most már érthető hogy miért nem volt a dokid elérhető!!!!! :shock: Ki a dokid hogy emailben meg is kapod az eredményed? :shock: Magán?
Jó lesz az a vv eredmény, nyugi!!!! :wink: Hiszen mindent megteszel érte!!!!! :wink: :D

Adri

Akkor nemsoká meglesznek az eredmények!!!! :D Kíváncsi leszek mit hoz ki!!!! :wink:

Twist

Még neked annyit, hogy sok folyadék a keringéshez, séta, ha a munkahelyeden meg tudod oldani, akkor az ülőmunkából néha felállsz, sétálsz, szerintem óránként simán beiktathatsz 10-10 perc szünetet. :wink:
Vendég

Rena, arra gondoltam még, amit Ditke is írt most, hogy a sok gyógyszer kikészítette a gyomrodat és esetleg gyomorfekély gyanú alakult ki. Vagy gyomorhurut. Nekem mindkettő van és tudom, hogy hasonló tünetek vannak. Most már tényleg kéne valami hatásos gyógyszer, mert eddig nagyon melléfogtak:(((
Tényleg jobbulást kívánok, a láz messze kerüljön el!

Ditke, olyan ari vagy!:)))) Nagyon örülnék iker babóknak!!!:))) :wink:
Röpcsi dokija a Mensmentis Kft-nél van, ott e-mailben is elküldik a leletedet. nekem is így érkezett meg annak idején, ez a terheléses cukor vizsgálat. ugye, milyen modernek? És aznap délután már megkapod az eredményt, király!

Kedi, tök jó, hogy hétvégére esik a peteérés, minden nap tudtok rajta dolgozni!!! Hajrá!!!!

Adri, sok sikert vérvételekhez és apa vizsgálatához! Mostanában amúgy tömeg van a SOTE-n, sokat kell várni? Néha voltak ott jó időszakok, alig voltak. Máskor meg a csilláron is lógtak.
Vendég

Rena

Hogy vagy?????? :shock: :?

Twist

Jól érzed magad kismami?????

Most már értem a Röpcsi dokiját! :wink: Hát igen kérem, magán úton már csak így megy hogy emailben elküldik a leletet!!!! :wink:
Éppen néztem a Biovital oldalán a terheléses inzulint 5000 ft, csak azt nem néztem hogy ez áfa nélkül van e!? :?

Néztem a lurkók várható születési idejét, és a kerilányom szülinapjával egyezik!!!! :wink: Csak ő 2008-ban született!
Szép neveket válaszottatok! :wink: :D
Vendég

Ditke, köszi, hogy tetszenek a nevek. Nálam a Dorottya név örök szerelem, már tini koromban tudtam, hogy ilyen nevet szeretnék adni a lányomnak. A fiúnév bizonytalan, mert a páromnak semmi sem tetszik, mert minden névről valami hülye régi ismerőse jut eszébe:))
De a Mátéra nem tudott rossz emlékeket felhozni és nagyon szép név. Egyelőre így maradhat. Szívesen kiabálnék a játszótéren, hogy gyere Máté!!!!!:))

Ha minden jól megy, akkor kéne dokit választanom. Olyan doki kéne, aki esetleg Szilveszterkor is bejönne miattam, vagy januárban sem menne el síelni, hanem bejönne, ha eljön az időm. Lehet, hogy idősebbet kéne választanom? (bár manapság már ők is fittebbek és síelnek)::)))))
És az is fontos szép, modern kórházba kerüljek, szóval a SOTE-k tetszenek. Mást még nem láttam.
Na, majd így válogatok eleve, hogy ki ér rá szilveszterkor?:))) Többfordulós válogatást tartok, mint a Megasztárban!:))
Vendég

Twist

Én úgy hallottam hogy a Kaáliban van olyan akit rögtön útjára bocsájtanak de olyat is hallottam akit csak a 12. hét után hogy most már keresse fel a nődokiját! :? :shock:
Hát nem lesz egyszerű eset kórházat és egy jó dokit találni!!!!! :roll: 8) Én lehet maradok Murbernél, majd meglátjuk mi lesz a műtétkor és műtét után. :? :shock:

Odamész a dokikhoz, és megkérdezed: Mit csinál szilveszterkor? :wink: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na, az sem lenne rossz, ha azonnal utamra bocsátanának, hiszen kismamiként kereshetnék dokit, annyira izgi lenne:))) A zárójelentésen az van különben, hogy Tisztelt Kolléga, megcsináltuk az IVF-t és ajánlatos utána 4 héttel az első UH-t végezni. Tehát, úgy lehet érteni, mintha elbocsájtanának...
:wink: :wink:

Murber dokit igazi aranykezűnek tartják, jó kezekben leszel nála:)
Vendég

:evil: :x :evil:
Most nagyon mérges vagyok!!!! Meghülyült ez a net?! Elszállt amit írtam!!!!! Most tombolok!

Kezdem újra, nem adom fel:

Na, szóval, helló mindenkinek!
Megjöttem, ballagónk volt ma!

Twist, nagyon erősen látszik a csíkod, húúúú, lehet, hogy ikrek?! Jó lenne, ugye?! Holnap ki is derül a hcg értékből?

Bizony Ditke, mostani ciklusomban rajtunk a sor! Hajrá baba, a hagyományos módszerrel próbálkozunk!
:twisted: :wink:

Látom Twist, még gondolkodol, kutatsz ki legyen a doki, akinél szülsz! Rem. rátalálsz egy olyan jó dokira, mint én! :) A SOTE azonban mindenképp jó választás szerintem terhesgondozásra, szülésre is.
Hogy vagy amúgy kedves kismami?

További jó hétvégét mindenkinek!
Vendég

TWIST????????????
Vendég

Sziasztok Csajok!:))
Nem tudom az eredményt, mert levették a vért és mondták, hogy holnap hívjam fel a doktornőt. A férjem nagyon ideges lett, hogy ezért használtunk egy fél tank benzint, hogy vidékről bejöjjünk. Hát én sem vagyok feldobva.

Holnap akkor megírom az eredményt. Most mennem kell, még egy anyák napja hátra van....
Vendég

Twist

El is hiszem hogy a Párod ideges lett, hogy nem tudtátok meg az eredményt!!!!!! :evil: :?
Na de fel a fejjel, mert tuti van baba!!!! :wink: Lehet hogy mindjárt kettő is!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hellóka!
DE kár, hogy nem tudtátok meg az eredményt azonnal! Holnap azonban minden kiderül, de ez már csak egy megerősítés, ill. az derül ki még, hogy egy vagy két baba van-e, mert ugye a teszt alapján tuti van pocaklakód! Ez nem kérdés!
Vendég

Köszi lányok, már csak egyet kell aludni és megtudom.)

Renával nem tudjátok mi újság? Kellett ügyeletre mennie tegnap? Gondoltam rá szegénykémre!

Kedi, ugye a pé-t elkaptátok? Mindent bele! +++++++++

Röpcsike, köszönöm az sms-t, ari vagy:) Irodaeladás jól halad?

Ditke, a párom tart az ikrektől. Persze, biztosan nehezebb velük, de én annyira örülnék nekik!:))) Na, majd meglátjuk.

Csajok, én úgy izgulok, hogy mit mondanak holnap, hogy van-e szerintük baba. Remélem, hogy nemcsak kémiai terhesség, mert ilyet is hallottam. Bár nekem a hasam is igencsak feszül és a melleim is, talán ez már igazi terhesség. Én olyan izgulós vagyok!!!
Aztán meg nagyon szorítok a picinek, hogy majd jó helyen legyen és legyen szívhangja is. Bárcsak végig tudnám hordani!!!!

Látjátok, sosem nyugodhat meg az ember, mindig van min izgulni :?
Vendég

Szia drága Twist!
Most már szerintem nyugodj meg, engedj ki! Úgy gondolom, hogy ilyen erős csíkok igazi terhesség esetén vannak! Mik fordulnak még meg a fejedben, te! Tessék, még egyéb tüneteid is vannak, szóval ez baba(ák) lesz(nek)!
Ha meg ugye már ott vannak, akkor maradnak is 9 hónapig! :D
Szóval tessék nyugizni, aludni és holnap szépen telcsizni, aztán minket is informálni! :)
Jó éjt, szép babás álmokat! :wink:
Vendég

Halihóóó Sziasztok!!! :D
Vendég

Szia Röpcsike!

Jó híreid vannak az iroda eladásról? Dokidat sikerült elérni? Mikor mész vv-re?

Én mindjárt hívom a doktornőt, csak nem tudom, hogy jönne a telefonhoz, amikor folyamatosan műt és betegeket fogad. Biztosan türelemjáték lesz....
Vendég

Szia Twist!

Épp Utazással beszélek telcsin, már a 6. hónapban van az ikrekkel! :D

A dokimat csak 10 órakor hívom, mert most vizit van a kórházba.

Nagyon kíváncsi vagyok mit mond majd a dokid!!! :D
Vendég

Röpcsi, ikrei vannak Utazásnak? Úristen, de örülök neki!:))))) Sok-sok szeretettel gratulálok neki:) Na, átnézek a régi fórumba is, ott is megírom neki, úgyis 1 éve jártam ott.

Doktornő fog visszahívni engem, tök jó!:))) Most lesem a telcsimet, teljesn hangerőn van.
Vendég

Na, itt vagyok! :D

Nálunk május 1-jén a párom dolgozott. Még a héten „választhattam”, hogy péntekre vagy szombatra vegyen fel majd címeket és Én a pénteki napot választottam.
Pénteken, míg Ő dolgozott Én bicikliztem, tornásztam :D és kitakarítottam a szobát, amivel jól elis ment az idő. :evil: A házunk mellett épül egy 92 lakásos társasház és az építkezés miatt annyira száll a por, hogy igaz csak este mikor hazamegyünk, akkor nyitjuk ki az ablakot, meg persze hétvégén, amikor otthon vagyunk. Még is dupla por van, mint amikor még neki se álltak az egésznek.
Másnap, szombaton Anya volt nálunk ebédelni, marhahúsleves + töltött csirke volt a kajcsi. :D Nagyon fini volt minden!!! :)
Vasárnap meg tornászás és biciklizés után kinéztünk a férjemmel az arénába, pólót, cipőt nézni. Szerencsére mindkettőt sikerült vennünk, persze jól össze is jártuk értük az egész bevásárlóközpontot….

Az endokrinológust felhívtam 10 órakor, de éppen hívták a kórházi vonalon is, ezért az orvos megkért, hogy egy kicsit később hívjam vissza. Rendben mondtam, hívom akkor nemsokára. Na, tovább dolgoztam, jött a postás, szólt a telefon és valahogy elrepült egy jó óra. 11 órakor újra hívtam, de sajnos akkor se tudtam vele beszélni, mert az osztályon volt betegnél, 2-szer is elnézését kért, hogy most se tudunk beszélni. Most hívom majd megint.
Vendég

Nahát csajok micsoda fantasztikus nap a mai!!! :D

Twsit várja a doktornő telefonját, hogy mi újság lehet a picikkel, mekkora lehet a HCG szintje! :D

Kediék ma mennek szerződést kötni, ami azt jelenti, hogy holnap már félig-meddig rajta is lesznek a tulajdoni lapon! :wink:
A babyprojekt során pedig lehet, hogy a következő kezelésre már szükségük sem lesz, mert természetes úton sikerülni fog a babyke! :D HAJRÁ!!!

Adriéknál, a párja megy ma katona vizsgálatra, tehát zajlanak az események vizsgálati szinten. Tényleg Adri neked mikor kell vérvétel vizsgálatra menned?

Ditke, nem semmi milyen kálváriád volt a dokikkal. :shock: Örülök, hogy sikerült mindent elintézned! :D
Jó lehetett a főnököd a peszivel! :lol: :lol: :lol:
„Ki a dokid hogy még emailben megadja az eredményt? Még nem is hallottam ilyet!!!!!
Na majd a torna, bicikli meghozza a jó vv eredményeket!!!!! ”
Az insulin vizsgálatra Budapesten a Móricz Zsigmond körtértnél lévő Mensmentis Kft.-hez szoktunk menni, ahova elég előzőnap bejelentkezned vérvétel vizsgálatra és másnap reggel már fogadnak is. :wink: Reggel 6 órára már lehet is menni. Leveszik a vért, majd egy cukros teát kb. 5 percen belül meg kell innod utána nyugalomba 2 órát, kell várni. Ha letelt a 2 óra, akkor újból vesznek vért és utána egy kis üldögélés után már mehetsz is. A fizetéskor a recepciónál mindenkitől megkérdezik, hogy e-mailben vagy faxon kéri-e a leletet, ilyenkor adnak egy papírt ahova felírod a címedet és ők aznap vagy másnap megis küldik a leletedet.

A rubeolával kapcsolatban én voltam már rubeolás és a védettséget ki is mutatták nálam. :D
De ismerek olyan embert is, aki szintén volt már rubeolás és a védettséget a lombik előtti vizsgálatkor nem mutatták ki nála, így neki oltást kellett kapnia. :oops:
Szerintem ez olyasmi lehet, mint az a „macskusz” által terjesztett toxo betegség. Nekem van macskám, és én túl vagyok már a betegségen, de egyik barátnőm aki szintén macskusz tulajdonos, csak kertes házban lakik, nem esett még át a fertőzöttségen, pedig Ő is ölbe veszi, simizi a cicusát. Tehát embere, szervezet válogatja.
Vendég

Sziasztok! Na, megvan az eredmény: az ET + 13. napon 638 volt a HCG-m. Nem tudom, hogy ez hány babát jelent, a doktornő is azt mondta, hogy nem lehet ebből tudni, majd 2 hét múlva az UH-on.
És gratulált, hogy nagyon ügyes voltam.))) És nagyon szép az eredmény:) És rohanjak be még utrogestán receptért, mert kelleni fog egy jó darabig.
De jóóóóóóóóóóóóóó!:-)
Vendég

Rena
Sajnálom, hogy ahogy félig-meddig sikerült az előző betegségből kijönnöd, máris egy újabba csöppentél bele! :(
Valami rosszat ehettél, amitől hasmarsid és hányingered van?
Jobbulást kívánok!!! :D
Kép
Vendég

Sziasztok!

Twist!Gratulálok!Szerintem ikrek! :wink:

Kedi!Örülök,hogy nálatok jól mennek a dolgok lakás ügyileg!

Köszönöm mindenkinek,most már kezdek jobban lenni.Holnap már megyek dolgozni nem mondtam meg a dokinak ezt a kis hasmenéses dolgot.A munkahelyemen már így is kitértek a hitükből,hogy mennyit nem voltam.Ügyeletre nem mentem be csak a párom erősködött,hogy menjünk nehogy kiszáradjak de mondtam neki,hogy nem megyek minek kórházba nem szeretnék kerülni.Arra meg figyelek,hogy ne száradjak ki.Szedek lopediumot és normaflort amit Ditke is írt,hogy jó.Mostmár talán megmaradok! :lol:

Pussz mindenkinek!

Kép
rena85

Röpcsi!Köszönöm!Valami vírus van nálunk az egész városban.Sajna!

Kép
rena85

Szia Twsit! Látom sikerült beszélned a doktornővel! :D De jóóó, örülök, hogy a doktornő szerint is nagyon szép eredményed lett! :wink:
Kíváncsi vagyok, hogy vajon hányan vannak a pocakodban! :D :roll:
Az már teljesen biztos, hogy az a hosszú út ami a babásodáshoz vezet, nálad most véget ért és most már egy új úton indulsz majd el, méghozzá a kismamik útján!:wink:

Csajok előre!!!:D Mi is sávot váltunk hamarosan!
Vendég

Na, beszéltem a dokival! :)
Vendég

Psssssssszzzzztttttttttt!!!!!!!!!!
Nem akarom elkiabálni, de Én mindenhol Twist értékére ikerbabák érkezését olvasom.
Vendég

Röpcsike.))))) Jó lenne:)))) Dupla öröm:)
De én egy babónak is nagyon örülnék, csak legyen már:) Tényleg, sosem voltam még várandós, sosem tarthattam a karjaimban saját picúrt, nekem bármilyen megoldás megfelel, csak legyen bébike.)))
Olyan soká lesz UH, majdnem 7 hetes leszek már akkor. Mennyit kell várni, bakker!

Na, és mit beszéltél a dokiddal? Mikor lesz vv?

Rena, örülök, hogy picit jobban vagy. A Lopedium tök jó!!!! nekem mindig úgy megfogta, hogy hoppá!
Az jó, ha bemész dolgozni. És ha ott leszel beteg, még ők küldenek haza és látják, hogy még beteg vagy. És akkor befogják a szájukat.
Vendég

Twist!Aranyos vagy!Hidd el hamar elrepül az idő az uh-ig!Olyan jó nemsokára hallhatod a pici szívüket dobogni!

Kép
rena85

Twsit
A korábbi kérdésedre válaszolva, hogy jó híreim vannak-e az iroda elásával kapcsolatban.....
Nos, végülis igen. Eladni még sajnos nem sikerült eladnunk, mert azaz állatorvos család akik 2-szer is eljöttek megnézni, mind a 2 alkalommal körülnézés közben megbészélték, hogyhogyan újítják majd fel, milyen színűek lesznek a falak, hol veszik fel a parkettát, hol vernének ki egy falat stb. Aztán miután gondolatban félig-meddig szétverték az irodát elmentek és mondták, hogy majd jelentkeznek. Az ingatlanossal, aki kihozta őket már beszéltem és Ő azt mondta, hogy még gondolkodnak melyik lakást vegyék meg. :?
Ma egyébként, nemsokára ismét hoz ki az egyik közvetítőiroda érdeklődőt! Kíváncsi vagyok, ki jön most megnézni. :roll:

A másik lakásunknál múlthéten lejjebbmentünk az árban, mától az expressz újságban is szerepelni fog bekeretezve. Ma délelőtt telefonáltak az egyik irodától (Duna House), hogy holnap délelőtt 10 órakor bemutatnák azt a lakást ha nekünk is jó. És most kb. 1 órával ezelőtt pedig ismét ettől az irodától telefonáltak, hogy szerdán 10 órára is kihoznának valakit.
Remélem vagy közvetítő által vagy újság által de valaki valamelyiket megveszi, mert egy kicsit fárasztó ez az egész. :(
Persze tudom nagyon nagy kínálat van most a piacon, így nehezebb most eladni, meghát a hitelek :evil: ......
Vendég

Az orvossal sikerült beszélnem, nagyon aranyos, kedves volt! :D
Elmondtam nagyvonalakban az előzményeket és megkérdeztem, hogy a napokban esedékes insulin kontroll vérivzsálat időpontja pontosan melyik napra is esik, mert én a ciklus 21 napjára emlékszek.
Azt mondta, hogy mivel hormonvizsgálat nem kell most, nem úgy, mint az ünnepek előtt, mert akkor kellett, így mindegy végülis, hogy melyik nap megyek, mert ez az insulin vérvizsgálat nem naphoz kötött. Tehát mehetek ezen a héten is vagy a jövő héten is.
Mondtam neki, hogy időnként hullámokban érzem, hogy fáj a gyomrom. Elöjön aztán 1,2,3,4 nap múlva el is múlik. Most is hétvégétől érzem, hogy időnként egy picit erősebben fáj, mint szokott, de remélem 1, 2 nap múlva most is elmúlik majd. Kérdeztem tőle, hogy ezt az adagot a 3x1-et folytassam a vérvételig vagy mérsékeljem? Azt mondta, hogy egyenlőre szedjem ezt az adagot, mert a továbbiakról csak a vérvizsgálat eredménye után tud majd dönteni. Lehet, hogy már nem kellene szednem a gyógyszert, vagy nem ekkora adagban, vagy az is lehet, hogy nem jól reagál rá a szervezetem. :roll:

A dokival folytatott telefonbeszélgetés után felhívtam a férjemet és elmondtam neki a dolgokat.
Vendég

Sziasztok!

Twist

Ez szuper jó hcg eredmény!!!! Akár egy baba, akár kettő, én mindenképpen gratulálok!!!!!! Boldog babavárást!!!! :wink: :D :D :D :D :D

Röpcsi

Neked is jól telt a napod látom, csupa-csupa jó hírekkel!!!!!! :wink: Meg se forduljon a fejedben hogy nem használ a gyógyszer!!!!!! :wink: :D Igenis használ, és már csak egy hajszál választ el a kismamiságtól!!!!! :wink: :D

Rena

Örülök hogy jobban vagy!!!!! :wink: :D Bármilyen probiotikum most nagyon hasznos lehet neked. :wink: Véd a későbbi fertőzések ellen! :wink:
Hangod? Mézes-citromos tea nagyon jó tud ám lenni!!!! :wink: De simán mézet is szoktam kis kanállal nyalogatni. :wink: Persze nem boltit, hanem házi mézet! :wink:

Kedi

Hétvégén belehúztatok??????? :wink: :D
Bármi megtörténhet! :D Csodák márpedig vannak!!!!!! :wink: :D
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?