tegnap voltam dokinál, méhszáj nem nyilt tovább, baba fejjel lefelé.
tegnap éjjeél azt áélmodtam, h már mindenki megszült, csak én nem. lehet, kezdek türelmetlen lenni
lamásza
D se beszél semmit, 4 honap van a fiaink között. csak a babanyelvü karattyolás megy, meg a nyafogás, ha kell vmi. az almát mondja ugy, h én értem, az autoknak berreg, apa és Peti "bebe", a mami "mam", aztán ennyi. ja, meg a hammamam a kaja. Peti 15 hosan kezdett szavakat mondani, 2 évesen gyönyörüen mondokázott. Na, D nem fog.
Márk is most kezdi a sulit? P is. Izgatott vagyok miatta, vásárlás, idöre odaérés (bár 5 perc a suli, direkt ilyen közelit kerestünk), hogy veszi az akadályt stb. Te már másodszorra csinálod, van tapasztalatod, de azért mindig izgalom, gondolom.
ÉÉÉdesek a fiuk, jo tesók? nem verekednek, ugye?
krisz
választottál dokit? tök jó nektek, h ilyen gyakran éltek társasági életet, nekem ez nagyon hiányzik. Na, majd 3 év mulva belevetem magam a sürüjébe
kandi
jaj, h neked nincs problémamentes terhességed
vigyázz magadra, örülök, h a kisehreceg rendben van. még 6 hét legyen minimum 2in1.
fenci
miért kell uh Márknak? koraszülés miatt? nekünk is volt cumi mind2-nél, de maguktol leszoktak. P talán 2-3 honapig cumizott, utána nem kellett neki. D 9 honaposan szokott le, sztem azért, mert nem vettem uj cumit neki, még a legelsö cumit kapta mindig, és elfáradt a cumi gumija, rossz ize volt. De legalább leszokott, nem volt gond belöle.
princzi
na, már csak ez kellett, IR, prolaktin. Nem igaz, h neked miért nem tudják beállitani a hormonokat
talán kiderül MR-en, mi a gond, és jöhet a babó. Gondolom, nagyon pipás és szomoru vagy, h nemhogy haladnátok elöre, de mindig akad vmi gebasz.
fenci
nekem mind2 kölöknek volt könnycsatorna átfecskendezés. Doki aszonta, nagyon ritka, h egy családban minegydik gyereknek legyen ilyen baja. Na, mi egy ritka család vagyunk
érdemes elvinni dokihoz, lehetöleg gyerekszemészhez, és sztem ne sztk-shoz
nekünk mondjuk ismerös csinálta a fecskendezést. Kap a baba elötte szemcseppet, meg érzéstelenitöt a belsö szemzugba, 10 perc az egész. Állitolag nem fáj, csak azért sirnak, mert matatnak a szemében. Hát nemtom
P-nél nem voltam bent, D-nál igen. Én nem bögtem Dnál, de Pnél a folyoson igen. Hamar megnyugodott utána, és mondjuk tényleg nem uyg sirt, mintha fájna neki, hanem csak hogy unja. De meg is vakulhat, mert bacis lehet a csipa, és elfertözi a szemet. Ha nem birod, kérj meg vkit, h ö vigye el Márkot. Vagy menj jo messze az ajtotol, amig csinálják neki. Elötte azssem nem ehet másfél orával, nehogy bukjon.
mamiii
képet!!!!!!!!!!! ügyesek a babák, h ilyen jol viselkednek
de hát ikreket máshogy nem is lehetne birni. kapnak már szilárd kaját? mind2 forog már, vagy csak az egyik? magatokra is jut idö?
kolibri
lakást belaktátok? pároddal oké minden? fiad merre lesz a nyári szünetben? vizsgálatok mennek bébi ügyben?
dike
hajrááá uj minka, most minden szerencse rád mosolyog. jokedvü leszel a melotol, jön a meleg nyár, villanthatod bájaidat
és nemsoká a domborodo pocakot is
lábadat ne terheld nagyon, a miniszoknya mellé nem passz a térdvédő
zsofi
végülis mit mondott doki a méhszájra? rednben van? babakocsit megvettétek?