Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Vicuska

Még mindig egyben? :lol: Olvastam hogy nincs itthon a dokid, úgyhogy Lilla babát megkérem várjon még egy kicsit!!!! :wink:

Kandi

Gondolom hogy megijedtél!!!!! :shock: Drukkolok nagyon!!!!!! :wink: :D

Majd még jövök a napokban! :D
Vendég
 


Sziasztok csajok!

Tegnap ezt írtam, de nem tudtam elküldeni:

"Sziasztok csajok!

Hol van mindenki? :shock: Lehet mindenkinek ilyen baromi lassú ma a bnet??? :roll: :evil:

Vicus :D Én manóm is zászlófelvonást akart a születésnapján, ezért választotta a március 15-öt. Unokatestvére meg az augusztus 20-at. Ez a család már csak ilyen... :lol: :lol: Drukk a május 1 délutánhoz! :wink:

Lami :D Nagyon szépek a fiúúúk!! :wink: Márk olyan ajándékot kapott, aminek már most tud örülni. :lol: Cumi, cumilánc (nagy cumis lett a drágám, pedig egyik alapelvünk volt, hogy NO cumi, na tessék... :lol: ), kocsiba ablakra napfényfédő tapadós cuccot mesefigurákkal, meg egy sapit. :lol: Nálatok mi volt Márk ajándékja? :wink:

Futok, visszük a manót has és koponya ultrahangra.

Pusszancs"

Na és akkor a mostani...

Kata :D Márk most lenne 3 hetes ha időre született volna.

Princzi :D Sajnálom a rossz IR eredményt, fogalmam sincs mitől lehet ez most az elsőnél is rosszabb.... hiszen rengeteget fogytál! Nagyon kiváncsi vagyok mit mond majd a dokid erre, sajna nincs ötletem mi történhetett....

Pompom :D Igen, sajna ez így van ha sokszor kel az ember és nehezen alszik vissza, az nagyon fárasztó tud lenni. Na nálam hálistennek úgy műxik, hogy ha baba jóllakott és leraktam, 1 perc és már alszom is újra. Na téged is megtalált a hányinger??? Remélem hamar arrébb áll és tovább adod Dikének, Princzinek, Zsunak, Moflynak, Gizusnak és így tovább....

Dike :D Márk köszöni a köszöntést! Gratulálok az új munkahelyedhez! Akkor most már nem lesz éjszakai fuvar?

Susy :D Nekem még van kicsi terhességi dudorom, na meg persze háj is. 3 napja belepróbálkoztam magam egy normál gatyóba, eddig kismamanacit hordtam. Kicsit be kőő húznom a hasam, de be tudtam gombolni. Vinzentnek több ujja lenne, azokat is szopogatná. Már Márk is megtalálta a hüvelykujját, persze a többi nem behajlítva van, hanem nyújtva, azokkal meg majdnem a szemében túrkál közben.

Haga :D Szerintem nyomasd a magnéziumot és menj dokihoz, hogy megnyugodj!

Kandi Méhszájpolip? Jaj, remélem jól kikezelte most a dokid!.

Csajok, kérdés. Márknak kb 2 hetes kora óta csipás nagyon az egyik szeme. Már a második fajta szemcseppet használjuk, de nem használ sajnos... Most a védőnő azzal ijeszgetett, hogy át kell mosni a könnycsatornáját. Valakinek van erről infója, hogy az milyen? Fáj a picúrnak? Mit csinálnak???

Puszi mindenkinek!
fenci
 
 


hello mindneki na most aztán tényleg jól eltűntem bocsánat :oops:

Fencike!

anyatejet neki a szemébe nekem ugyan enni nem volt elég, de szépen elmulasztotta a csipát meg a takonykát is...cask bátran :wink: :lol:

Vicuska drágám!

na ezt jól kihortad :lol: :wink: HAjráááá szülééés! amájus 1 az gooood az teccik :lol:

pici terhsségi dudoooor???? o de jó nektek...nekem akkora a hasam mint 5 hónaposan volt...mongyuk jól kinyúlt szhó se róla, kiváncsi vagyok ha lefogyok mi marad :shock: valszeg elég randa lesz :?

Mancskák tündériek de téyleg nagyon okosak kedvesek még mindig nem sírósak szépen alszanak szóval goood...na jó néha nyignak persze de nem veszélyes bár msot épen az ugyhogy mennem kell :? még jövök :wink:
Vendég
 

 
 

Sziasztok!


Vicus vagyok csak nincs időm írni.meg néha belassul a net és nem enged fel.

7végén több időm lesz,visszaolvasok és írok!


Puszi mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok!

Depi vagyok! Nekem semmi sem megy.

Vicuska!
Nagyon sokat gondolok rátok! Nagyon drukkolok ! Könnyű és szép szülést kívánok! :D A nyűgösség is a közeledő szülést jelzi. :wink: :D Várom a híreket!

Fenci!
Puszika Márk talpicskájára! :D Nagyon édes kis "málnakeverő "lábacskái vannak.
Pü. ment!

Kandi!
Sajnálom a méhszáj polipot. :( Remélem műtét nélkül rendbejön, hogy már ne zavarjon a szülésig.

Susy! Vicky!
Nagyon édesek a fiúcskák!

Dike!
Grat a melóhoz! Vigyázz mostmár magadra!

Ditke!
Van már időpontod ? Izgulok érted is!

Puszi mindenkinek és drukkolok ezerrel! Kismamiknak és babásodóknak is, anyukáknak is. Vasárnap együtt iszunk! :D
kolibri28
 
 


Sziasztok!

Tegnap egész nap nem tudtam belépni! :evil:

Fenci!
Egy régebbi (talán decemberi) babamagazinban van erről egy cikk, ott azt írják, hogy ha nem jön be a gyerekorvos által felírt szemcsepp, akkor szemésznek kell megmutatni, de ő is csak a legvégső esetben mossa át, érzéstelenítve.

Vicus!
Olyan izgi, drukk Nektek!

Kandi!
Hülye polip, feküdj sokat!!! Szép nagy baba pocakfiú.

Haga!
Ne magne b6.ot szedj, annál sokkal erősebb magnézium is van. Én pl. magnerotot szedek, az könnyebben is felszívódik!

Susy!
Édes az ujjszopi, érdekes, hogy majd mindet begyömöszöli. :lol:

Nati!
Á nem, csak simán feledékeny vagyok. :oops: :lol:

Dokinál minden rendben volt, méhszáj maradt és marad is még jó pár hétig. :lol: Mondtam neki, hogy mindenki azt mondja, pici a pocim, erre nevetett, hogy örüléjek neki, megnő az még, a babák uh alapján szép nagyok és ez a lényeg. :lol:

KépKép
zsófikukac
 
 


Zsófikám!

Hát persze hogy marad a méhszáj! :lol: :wink: nagyon szép neveket választottatok nagyon teccenek 8)

na kkor néhány képescke mostanábanról mindennap olvasok ám lelkesen és szurkolok szorítok mindenkinek!

Kép Kép Kép
Vendég
 


tegnap voltam dokinál, méhszáj nem nyilt tovább, baba fejjel lefelé.

tegnap éjjeél azt áélmodtam, h már mindenki megszült, csak én nem. lehet, kezdek türelmetlen lenni 8)

lamásza
D se beszél semmit, 4 honap van a fiaink között. csak a babanyelvü karattyolás megy, meg a nyafogás, ha kell vmi. az almát mondja ugy, h én értem, az autoknak berreg, apa és Peti "bebe", a mami "mam", aztán ennyi. ja, meg a hammamam a kaja. Peti 15 hosan kezdett szavakat mondani, 2 évesen gyönyörüen mondokázott. Na, D nem fog.
Márk is most kezdi a sulit? P is. Izgatott vagyok miatta, vásárlás, idöre odaérés (bár 5 perc a suli, direkt ilyen közelit kerestünk), hogy veszi az akadályt stb. Te már másodszorra csinálod, van tapasztalatod, de azért mindig izgalom, gondolom.
ÉÉÉdesek a fiuk, jo tesók? nem verekednek, ugye? :lol:

krisz
választottál dokit? tök jó nektek, h ilyen gyakran éltek társasági életet, nekem ez nagyon hiányzik. Na, majd 3 év mulva belevetem magam a sürüjébe :)

kandi
jaj, h neked nincs problémamentes terhességed :( vigyázz magadra, örülök, h a kisehreceg rendben van. még 6 hét legyen minimum 2in1.

fenci
miért kell uh Márknak? koraszülés miatt? nekünk is volt cumi mind2-nél, de maguktol leszoktak. P talán 2-3 honapig cumizott, utána nem kellett neki. D 9 honaposan szokott le, sztem azért, mert nem vettem uj cumit neki, még a legelsö cumit kapta mindig, és elfáradt a cumi gumija, rossz ize volt. De legalább leszokott, nem volt gond belöle.

princzi
na, már csak ez kellett, IR, prolaktin. Nem igaz, h neked miért nem tudják beállitani a hormonokat :shock: talán kiderül MR-en, mi a gond, és jöhet a babó. Gondolom, nagyon pipás és szomoru vagy, h nemhogy haladnátok elöre, de mindig akad vmi gebasz.

fenci
nekem mind2 kölöknek volt könnycsatorna átfecskendezés. Doki aszonta, nagyon ritka, h egy családban minegydik gyereknek legyen ilyen baja. Na, mi egy ritka család vagyunk :roll: érdemes elvinni dokihoz, lehetöleg gyerekszemészhez, és sztem ne sztk-shoz 8) nekünk mondjuk ismerös csinálta a fecskendezést. Kap a baba elötte szemcseppet, meg érzéstelenitöt a belsö szemzugba, 10 perc az egész. Állitolag nem fáj, csak azért sirnak, mert matatnak a szemében. Hát nemtom :roll: P-nél nem voltam bent, D-nál igen. Én nem bögtem Dnál, de Pnél a folyoson igen. Hamar megnyugodott utána, és mondjuk tényleg nem uyg sirt, mintha fájna neki, hanem csak hogy unja. De meg is vakulhat, mert bacis lehet a csipa, és elfertözi a szemet. Ha nem birod, kérj meg vkit, h ö vigye el Márkot. Vagy menj jo messze az ajtotol, amig csinálják neki. Elötte azssem nem ehet másfél orával, nehogy bukjon.

mamiii
képet!!!!!!!!!!! ügyesek a babák, h ilyen jol viselkednek :lol: de hát ikreket máshogy nem is lehetne birni. kapnak már szilárd kaját? mind2 forog már, vagy csak az egyik? magatokra is jut idö?

kolibri
lakást belaktátok? pároddal oké minden? fiad merre lesz a nyári szünetben? vizsgálatok mennek bébi ügyben?

dike
hajrááá uj minka, most minden szerencse rád mosolyog. jokedvü leszel a melotol, jön a meleg nyár, villanthatod bájaidat :) és nemsoká a domborodo pocakot is :) lábadat ne terheld nagyon, a miniszoknya mellé nem passz a térdvédő :wink:

zsofi
végülis mit mondott doki a méhszájra? rednben van? babakocsit megvettétek?
Vendég
 


közben irt zsofi és mami

zsofi
ügyes méhszáj :lol: maradjon csak!!!

mami
hát a sapkás képet megzabálom, tuti manocskák rajta! látom, h élvezik egymás társaságát, aranyosak. és annyira látszik a fejformán, h melyik a lány és a fiu

vicus
kitartás. ugy látszik, májusi baba akar lenni Lilla. elhiszem, h türelmetlen vagy, már fáraszto a pocak és a bizonytalanság, h mikor jön már a bébi. én az utolso 2 hétben sztem kibirhatatlan voltam, még jo, h D 38.hétre született. Aptyuk világgá is ment volna, ha végig nyügösködök még 2 hetet :oops:
Vendég
 


Kata!

ne türelmetlenkedj eljööön az időd :)
(monghyuk te cak tudod :lol: :wink: )

igen forognak már mindketten mint a motolla, bár Flóra nem erőlteti meg magát csak néhanapján fordul át ő a békés szemlélődés híve :lol: :wink:

Danika ébrenléte 95 % át hason, bár inkább négykézláb kutyázva tölti, jól elvan vele.. 8)

magunkra van idő, illetve volna ha apa nem dolgozna annyit :evil: bár persze muszáj főleg a mai időkben...

volt egy kéthetes fosipara, mindkét gyerek és anyuka is elkapta igy szünetelt a szilárd kaja próba, pont ma kezdtük újra ... ma már lelkesebben foagdták az almát szeritem korábban nem voltak rá érettek, msot már láttam rajtuk hogy érdekli őket ahogy mi eszünk ésigytovább és igytovább igy már előbb utóbb lesz kajcsizás :lol:

nem sietünk sehová ez a jelmondatom...

renetget sétálunk mindig kiveszük őket a kocsibúl ölben nézelődnek szimatolnak ismerkednek a világggal

Gyugyi!

teccett az újságos storrriiiid :lol: :wink:
Vendég
 


Mamika!!!!!!!!!!!!!
annyira édesek ezek a picúrok!!!!!!!és mindjárt félévesek! :shock: :lol: :lol:
és hogy fogyizol? :roll:
Szigetre mentek babákkal? :roll: :lol:

Kukac!
nagyon szupi h rendben a méhszájad.sokat fekszel?vagy csak pihizel?apát felhasználod remélem a házimunkára 8) vagy bejárónőt, sőt inkább fiút fogadj! :oops: :lol:

Fenci!
én nem tom, állatkáknál altatásban csináljuk :D remélem nem lesz rá szükség, hallgass Mamira :D
has és oponya uhun mi volt? :roll:
elmúltatok 6 hetesek......akkor már lehet szeretgetni apát igaz? :roll: :oops: :wink:

Lili, Kolibri!
gyertek majd mesélni! 8)

Kolibri!
lécccccccccccccccci ne légydepi, beszélgess velünk, küldök egy buksisimit! 8)

Ditke!
máj.1?oksi :D

na, csak reklamálnom kellett és az eltűntek kezdenek életjelet adni :lol:

megjöttem a Rossmannból, megcsinálom szép franciára a körmeim, a lábujjaimon is! :D műkörmöshöz már nincs türelmem elmenni :roll:

Kép
Vendég
 


Lmami!
Hogy mekkorák ezek a Babák!!!. Annyira édesek. :lol: Ha nem ketten lennének nálam is, most irígy lennék. :lol: :lol: :lol:

Kata!
Tied méhszáj is ügyes, szóval ügyik vagyunk mindketten. :lol: Már csak pár hét! :wink:

KépKép
zsófikukac
 
 


lamásza!

nagyon édi kép! :) nem mentem leszívásra,mert nem értem el a dokit.megakarom tőle kérdezni h lehet e bajom ha nem szivatgatom mindig le!

vicuska!

drukk h péntek délutántól jöjjön csak ki Lilla!!!
családgondozó: háát írd be a googleba
:D hátrányos szociális helyzetben lévőknek, mindenféle segítségnyújtás!nem tudom leírni...sok mindent takar.

kandi!

sajnálom, de nagyon vigyázz magatokra!!

fenci!

hát éjszaka talán már nem megyek,de 16 óra után vállalok fuvarokat,kell a plussz pénz :lol:

kolibri! mi a baj?

mami!gyönyörűek a babáid!

én ma voltam mellkas röntgenen,kellett az alkalmasságihoz! :twisted:
pé-s tüneteket még nem érzem, de mától gyurunk! :lol:

KépKép
dike
 
 


Vicuska ne idegesits!!!!!!!!!!!! 8)

hogy csinálod meg a lábkörmödet magadnak ekkora hassal jejzum :shock: Én zoknit nem tudtam már egyedül húzni :lol:
Vendég
 


Kép Kép

a baloldali 38+6, a jobboldali 39+6 napos
Vendég
 


Sziasztok!


Vicuska :)
Még van egy napod :wink:
Tényleg, bztos írtad, csak átsiklottam felette... nem kell befeküdnöd, ha lejár a terminus?
Nem semmi, hogy ki tudod pingálni a lábujjaidon a körmöt :shock:


Mami :)
Csodaszépek a babákok, akik már nemis igen babákok, két hét múlva fél évesek :lol:


Fenci és Lamásza :)
Márkotoknak utólag is boldog névnapot :wink:


Hát tegnap délelőtt bementem a kórházba. Teljesen kiakadtam, lent a betegfelvételi irodán ahol jelentkezni kell mindenkinek, majdnem kidobtak, mondván minek megyek ha nincs is időpontom :shock: Miért nem mentem először a nőgyógyászatra megbeszélni, hogy egyáltalán megvizsgálnak-e :shock: Na, azért kín keservesen a nőci adott egy sorszámot. Felmentem a nőgyógyra, megkérdeztem egy ápolót, hogy mégis hova menjek, mert amióta utoljára voltam ott, totál megváltozott a rendszer.
Elküldött a nőgyógy vizsgálóhoz. Fél órát vártam, mire valaki kijött, de egyből ment is el. Utána még negyed óra várakozás, mert épp kávészünet volt :evil: Majd megkérdeztem egy aszisztenst, hogy hol várakozzak. Átküldött az UH-ra hogy ott kérdezzem meg, hogy csinálnak e egyáltalán nekem uh-t, mivel nincs időpontom :shock: Persze épp a kismamik várakoztak a 12 és 18 hetes uh-ra. Fél órát vártam ott is, mire meg tudtam kérdezni. Hát, menjek vissza a nőgyógyhoz, majd ő eldönti kell-e UH. Visszamentem, és 5 perc múlva mehettem be. Megvizsgált, szinte nemis éreztem. CG:1100 :cry: Azt mondta, nem sok esély van rá, hogy ez a baba megmaradjon, bármikor elvetélhetek :cry: Elvitt UH-ra. Aszerint minden rendben van, vetélés előjeleit nem látta. Szépen növöget a kis Mazsolka, és úgy vert a szíve, hogy majdnem elsírtam magam, amikor meghallottam. Doki írt fel Pipolphent, amit persze nem szedhetek mert laktóz tartalmú, meghát nem sok jót olvastam róla :? Marad a Magnesii Citrici, azt szedtem eddigis.
Férjem kénytelen otthagyni a munkahelyét a jövő héten, hogy tudjon segíteni. Ugyanis nem kelhetek fel, nem emelhetek, nem sétálhatok, stb...
Bent akartak tartani a kórházban, de sajna az nem ment, mert Albertra nincs ki vigyázzon, be meg nem vihetem ugye :?
Szóval, totál kivagyok :cry: :cry: :cry:

Nem sűrűn jövök, mert ülni kényelmetlen, amióta mondta a doki mi a helyzet, azóta olyan furán érzem magam ott lent, belül. Arra gondolok, biztos érzem, ahogy tovább romlik a helyzet odabent :cry:

Még valami, amin kiakadtam. Találkoztam bent a régi dokimmal, akinél nem kevés pénzt hagytam ott... Mondtam, hogy szükségem lenne majd a rákszűrés eredményére, amit tavaly novemberben csinált. Hát kérjek időpontot vizsgálatra, és majd akkor odaadja. Nekem most nincs 9ezer Ftom arra, hogy elmenjek hozzá! Azt a rákszűrést már tavaly kifizettem, jogom van tudni az eredményt anélkül, hogy plusz 9ezret perkáljak neki. Vagy rosszul gondolom? :twisted:
Vendég
 


Sziasztok!

elnézést, hogy csak így ismeretlenül, de Hagának szeretnék írni...

Nagyon sajnálom!
Pihenj nagyon sokat, és nyugi, semmi baj sem lesz! A dokinak miért nem mondtad a laktózallergiát? Adhatott volna másik gyógyit helyette. Én anno csak a mg citricit szedtem, és a 16. héttől volt 2100 a méhszáj, mégsem lett baj!
Bár tudom, tapasztalatod neked is van....

Drukkolok, vigyázz magadra!

Kép

Lilla 1994. 03. 23.
Laura 1998. 02. 26.
Emma 2008. 07. 10.
t.maria
 
 


Haga!
Nagyon sajnálom! Görcsoldót miért nem adott a doki? Én nem csak pypolphent, hanem dyaphilint is kapok, azt is a méhszájmegtartásra. És a pypolphent is lehet helyettesíteni más nyugtatóval, mikor kórházban voltam, akkor egy laktózérzékeny kismama mást kapott.
Tudom nem jók a mellékhatásai ezeknek a gyógyiknak (én inkább utána se olvastam) de a babáért mindent!
Tényleg nagyon sajnálom, sok van még hátra Neked. Talán Gröni tud tanácsot adni, ő is az elejétől feküdt. Nagy ölelés Neked!!!!!

KépKép
zsófikukac
 
 


Haga: drukk+++, nem lesz semmi gond, csak pihenj sokat!

Vicuska: nem semmi, hogy tudsz még lábkörmöt lakkozni :)

tegnap irtam egy csomót, erre most nem látom sehol :?: :x

bocsi, hogy most csak magamról irok, de kivagyok. ma van a 8. nap és még mincig rózsaszinezek. nem barna, hanem friss rózsaszín :( és a hasam is fáj jobb oldalt, nem anynira esősen mint mensi előtt, de egyre jobban. vmi gáz lehet. egy ideje a mensim is fura, de nynire nem. persez most nincs itt TB-m, hogy mehessek dokihoz. mindegy, ha nem múlik el, akkor kérek időpontot jövő 7re és kifizetjük zsebből. bár az most nagyon nem jön jól, mert baromi drága :(

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi
 
 


Most nagyon futok, csak annyit hogy MA MEGINT MEGJÖTT..... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

RMPPB!!!! :evil: :evil:

Csok
fenci
 
 


Haga!
tessék bízni a babádban!nem lesz semi baj!próbálj pihenni sokat!mi vceled vagyunk :)

Fenci!
6 hét után megjött? :shock:

Gizi!
ha 30 napos a ciklusod, akor még belefér a mai rózsaszín, vagy nem? :roll:
Vendég
 


Vicuska: nem tudom, nem szokott olyen sokáig 5 nap környékén max barna szokott lenni, de rózsaszin nem :shock:

passz, ha nem múlik elmegyek dokihoz.

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi
 
 


Szép napot csajok!

Most van egy csöpp időm, de csak erre az oldalra futja, Dóra bármikor riadót fújhat! :twisted: Bár azért néha sikerül olvasgatnom, így képben vagyok nagyjából! Az én jól nevelt kislányom igazi boszi lett, közben nagyon szenved a fogával, egyszerre jön négy, három, mintha már kint lenne. Borzasztó nézni ahogy szenved, szinte mindent szétmarcangól a fogával, közben meg üvölt és persze a ciciharapdálás sem marad el, akkor pedig én üvöltök! :twisted: Igazi kis méregzsák, de ha nincs baja, mint egy kis angyal, észre sem venném, hogy itt van csak abból, hogy sikoltozik! 8) Szépen hízik, szépen eszik, bár még mindig 12-szer vagy többször, hiába kap háromszor pürét és egyszer gyümit, képtelenség jól lakatni. Szinte ugyanott vagyunk, mint két hónapja, 8-szor, 10-szer szopik, csak közben már eszik mást is..... négyszer. Szóval nem semmi a csaje! :twisted:


Vicuska!

Szorítok, hogy Lilla holnap délutánig ne akarjon még kibújni és azért is, hogy ünnepi baba legyen! :wink: Ügyi vagy, hogy tudsz körmözni! :wink: Ha nagyon összeszedtem magam nekem is ment, igaz utána majd kiköptem a tüdöm, úgyhogy nem nagyon erőltettem meg magam! :oops:

Fencike!

Üdv a klubban! :evil: Hogy rohadna meg pirije..... :evil: Nekem pont két hónappal szülés után jött, nagyon boldog voltam! :? Nálunk is érdekesen alakulnak a szülinapok. Bátyám és én is 18-án születtünk, bátyám gyerekei 15-én és a két szemem fénye 22-én.. Úgylátszik ez valami hagyomány nálunk és genetikai! :lol: Márk nagyon szép fiucska! :wink:

Susy!

Vinzent nagyon helyes, olyan kis huncut képe van, megzabálom! 8) Mintha Dórát látnám, ő is gyömöszöli be a kezét! :lol: A lábát ő sem, valszeg a nagy hasától nem megy neki pedig próbálja! :P Igen anyuka, bóknak szántam! :wink: Nálatok még nem jön fog?

Vicky!

Levi is tünemény, bár nekem is hijányzik a szörmöc! :P

Mami!

Olyan édesek együtt a gyerekek! :D Látszik, hogy Danika a zsiványabb! :lol: Flóra nagyon csajos, nagyon szép mindkettő! :wink:

Zsófi!

Örülök, hogy rendben vagytok! Már annyiszor akartam írni, hogy én is babákoknak hívom a kölköket mióta megvan Dóra! Érdekes, ha több van belőlük, valahogy ez áll az ember szájára! :lol:

Haga!

Nagyon sajnálom! :( Nem tudsz mit tenni, pihenni kell. Nagyon nehéz lesz gyerekkel. Férjed nem tud elmenni táppénzre? Mi így oldottuk meg, bár kell hozzá egy nagyon emberséges háziorvos! Nem ajánlották fel a méhszáj összevarrást? Nem jó ha ennyire megvan rövidülve a méhnyak, a méhszáj még oké, nekem is ennyire volt nyitva a 9. héttől! Én is magnesii citrátot szedtem, ha szükségét érzed nyugodtan szedj belőle többet is, én 8-at szedtem de volt, hogy többet, ha leakart szakadni a hasam! Kérdezz rá mindenképp az összevarrásra, mert ahogy nagyobb lesz baba, jobban nyílik, ha fekszel, ha nem, fürödni, wc-re menni csak kell. Drukkolok, hogy minden rendben legyen és sok-sok erőt küldök, hogy kibírd ezt a 30 hetet, nagyon kemény menet lesz!

Nati!

Szépek a fiaid! :wink:

Marcsi!

Neked meg Emmád! :wink: Megszoktam nézni az iwiwen, mert rohadtul elvesztettük egymást, asse tudom itt hol keresselek. :oops: Szóval nagyon szép és még mindig mekkora haja van! :shock: :lol:

Gizi!

Milyen volt a mensid? Csak azért kérdem, mert nekem így utólag kiderült, hogy cisztám volt az elöző ciklusban és olyan mennyiségben jött piri, hogy volt olyan pont, hogy azt mondtam, hogy elvérzek, azonnal orvsot!!!! A legnagyobb tampont is óránként cseréltem, harmadik nap már eljutottam oda, hogy 3 órát kibírt! És ez így ment 5 napig, majd szép lassan átment rózsaszínbe és elmúlt! Összeségében 8 vagy 9 napot volt emg...nagyon boldog voltam... :evil:

jaj rohannom kell

Kép

Kép
gröni
 
 


nekem az elmúlt pár hónapban alig vérzett, ellenben az első nap, mielőtt tényleg elkezdett vérezni nagyon-nagyon görcsölt, mintha nehezen akakrna megjönni. inkább sűrű, csirkemájas volt :oops: :oops: (régebben sokkal több vérrel járt :shock: :shock: :shock:

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi
 
 


Na hali csajok!!! Most csak gyorsan!!!

Krisz!
El sem hiszed, hogy a tied is milyen hamar meg fog nőni!!!! Még Laci is most született, és lassan már csak egy fejjel nagyobb, mint én! :shock: :shock: :shock:


Fenci!
Egy számitógépet kapott (végül is közösen használják Lacival) 8) 8) 8)

Mami!!!
Ezek a gyerkőcök valami meseszépek!!!!

Drága Haga!
Mit is mondhatnék, én nagyon szorítok neked!!! És pihenj amennyit tudsz! A volt"dokid" meg kinyal...ja :evil: :evil: :evil:

Vicuska!!!!
Veled mizu ma???? Én is az 1-re tippelek!!!! Holnap szabadtéri programm, aztán jó hírekre jöjjjek!!!!

Gröni!
Új képeket akarok!!!

Dike!
A térdeddel hogy állsz????


Kukackám!
A pihenés rád is érvényben van!!!

Drága Gyugyi!
Ma megyek múúúúúlatok egy nagyot és majd gondolok rád!!!!!!
Egészségedre!!!
Vendég
 


Na folyt. Most a szönyegen van, de szemmel kell tartani, mert egy pillanat alatt kimászik vagy kigurul a látószögemből és akkor mindig valami rosszban sántikál! Általában az előhagyott kisautókat célozza meg, most azok a helyükön vannak, szerintem az ágy alá fog bemászni! :twisted: :lol:

Na, de elég belőlünk!

Krisz!

Jól vagy? Van még hányinger? Mindjárt mész 12 hetes uhura, onnan pedig már repül az idő, egészen a huszonvalahányadik hétig, onnantól megáll! :lol: Nagyon édes a babátok! :wink:

Gyugyi!

Köszi amit belinkeltél! :wink: Basszus, de lehetett volna annyi eszem, hogy guglizok! :oops: 8)

Kandi!

Vigyázz magadra és pihengenj sokat!

Kata!

Örülök, hogy nálatok is minden változatlan! Hogy visled? És a gyerekeket? :oops: 8) Bírsz velük? Ja, a múltkori kérdésedre, deee anyunál lakunk! :twisted:

Kolibri!

Buksisimi!

Dike!

Gratula a munkához!

Remélem nem hagytam ki senkit, ha igen nagy-nagy bocsi! :oops: Mennem kell....

Kép

Kép
gröni
 
 


Vicuska!
Ritkán cumizik Vinzent. Annyira nem csípi! Néha a babakocsiban, meg egyszer-kétszer elvalváshoz!

Gröni!
Nekünk még nincs fogacska!
Nem semmi,hogy Dóra még mindig ilyen sokat szopizik. Vinzent most látványosan csökkentette a szopikat,már csak 6x eszik kb 2hete.De még rendes hozzátápi nincs, csak kis adagokban kóstolgat! :lol:

Haga!
Jó hamar ágynyugalomra lettél itélve! :cry: Sajnálom!! Hogy-hogy már a méhszájad is megrövidült?? :roll: :roll:

Mami!
Èdesek az ikrek!! :P

Mindenkinek Puszi!!!!! :P :P :P
susy75
 
 


VICUS

MA DÉLUTÁN LILLÁZOL MÁR??? :lol:
Vendég
 


Kép
Szép napot Mindenkinek!

Jó ez a kis pihi.... Pihi? Épp krumplit puculok.... :? :lol:

Kukkolni fogok egész nap, hátha van valami HÍR!!! :wink:

Vicuska :)
Küggy egy sms-t, ha van valami!!!! :wink: :D :D :D

Haga :)
Kitartás...........

Mami :)
Édesek!!!! :D :D :D

Na, vár a konyha...... Tepsis húsos rakott krumpli, ala maggi. :wink:

KépKép
zapáné
 
 


Jó reggelt! :lol:

ma sem szülök :twisted: nem érzek semmit....pedig nagyon akarok és nagyon nyűgös vagyok...és hisztis leszek.... :shock: :roll: :lol: :oops:

megyek én is inkább krumplit pucolni :evil:
Vendég
 


ja, és még a vonalzómról is eltűnt a gólya :roll: és nem is számol tovább :shock:
Vendég
 


Vicus, állj neki inkább székelykáposztát főzni!!!Engem is anno az inditott meg :D :wink:
Málnalevél-tea megy?
Vendég
 


Vicus!
ìrtam már, hogy hátha egy kis keksz segít!!!! :oops: :lol:

Fenci!
A szemre anno nekem is anyatejcsit mondtak, hogy bele kell cseppenteni. Szerencsére nálunk pár hétig tartott, hogy az egyik szeme mindig csipás volt Vininek,aztán magától elmúlt! :wink:
susy75
 
 


Suzy :) Az orrba náthára is jó az anyatej?
Vendég
 


Melaszka!
Igen! :wink: Már ezt is hallottam, ha esetleg el van dugulva a nózi vagy ilyesmi. :lol:
susy75
 
 


Napot!

Vicus miatt ugrottam bééééé....de semmi... :(

Nem tok pötyögni, mert ha alszanak felkelnek rá! Kő vmi hangtompítós billentyűzet.

Úgy szeretnék estére jönni, hozok képeket, meg mesélek, meg hozzászólok, csak kűggyetek Ádámkiabáláscsökkentőt apának, mert különben nem tok ideülni...

Lami

Csak gyors...Árpi már alakul beszédügyileg...borzalmasan indokínai a tájszólás, de próbálkozik, és ez nekem nagy szó! Már csak szobatisztulni kéne!

Sleepin??????????? Merre vagy?

Nekem még mindig nem jött meg...most má kűggyétek ide...

Tali??????????????

Fogyókúra szünetel...manó semmit nem akar enni rajtam kívül, így is csak 7250gr, nem tehetem őt is fogyókúrára... :(

Még tűrök pár hónapig! Remélem a nyár hoz változást! Viszont, már állunk, aminek nem örülök...még abszolut nem stabil, de nem tom lekötni, mindig lefektetem mikor felállt vhol...evvan...már csak a padlón van, mert mindehol képes felállni, még a kölcösnjárókában is, ami hálós...

na megyek, mocorog...este próbálok jönni!

Ja Vicus gyors...barinőmnek túl kell hordani május 11ig, elment a doi konferenciára, és csak akkor jön vissza, szal borzalom, aggódhatok! Remélem sikerül neki...ő csaszis volt, most is az lesz, ha nem indul meg! Körömrágós ikon ezerrel!

Kép
ticsimû
 
 


Nati!
Kockásra feszem magam. :lol: :lol: :lol: Tényleg betartom a pihit, nem akarok kórházban kényszerpihizni. Persze egy kis séta minden nap belefér. Ma megígérte az uram, ha egész nap fekszem, este lesétálunk a Balcsipartra tűzijátékot nézni. De fúj ezerrel a hülye szél. :twisted:
Amúgy a férjem előtt le a kalappal, megcsinál mindent, mellette dolgozik és terszt is épít nekünk. Imádom. :lol:

Ticsi!
Miért baj, hogy áll a törpe?

Haga!
Hogy vagy? Aggódom érted!

Vicus!
DRUKK, DRUKK, DRUKK!!!!!

KépKép
zsófikukac
 
 


Antimozgás volt itt ma...vagy mindenkit elriasztottam?

Zsófi

Még nem kéne egyből mennie, mert az agyat a kéz láb váltott mozgása fejleszti...ezt mondják az okosok...én meg még azt gondolom, hogy a csontjainak kellene erősödni...még csak most lesz 7 hós!!!!!!!
Hát fékezni nagyon nehéz...ma csináltam neki barikádot, hogy ha esik legalább ne a falsarokba, radiátorba üsse a fejét, de mi lett a vége...oldalazva araszol oda vissza a barikádon...isteni!!!!!!!!!!
:evil: :evil: :evil:

na még benézek, most indul az esti káosz

:shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
ticsimû
 
 


Jó reggelt! :lol:

Ticsi!
de jó hallani felőletek! :D nem lehet eccerű az életetek! 8) képeket tegyél! :D

Lami!
persze h írok sömit! :wink:

Kukac!
itt is akkora hülye szél fújt tegnap egész nap! :twisted: hiába sütött a nap :roll:

na, tegnap megtettünk mindent amit lehet a cél érdekében:egész nap kertészkedtem, forró fürdő, magnum....meg amit Suzy javasolt :oops: :P oszt semmi.... :roll:

most egész éjjel nem aludtam, már 5 óta fent vagyok :?
8-ra megyünk nst-re, majd jövök a hírekkel :D
Vendég
 


visszakaptam a gólyám a vonalzómon :lol: azt hiszi már megszültem, a kis bolond :roll: :lol:
Vendég
 


vicus
erre a kislányra folyton várni kell: elöször arra, h beköltözzön, most meg h kibujjon. Kezdj bele vmi olynba, ami sokáig tart, pl hajfestés, hátha félbe kell hagynod :D a lányok tudják, mikor kell jelezni a legjobb idöben. Amugy asszem adnak zöld zacskocsizmát a szülésnél, ugyhogy lehet, h nem is látszik majd a szép lábkörmöd :D legyen anyák napi baba, léccccci
bocs a tolakodó kérdésért, de te még tudsz kexelni?? 8)

haga
nagyon nagyon szoritok nektek, hogy rendben legyen a kistesóval minden. Mi a fenétöl ilyen gyenge a méhszáJ??? Legközelebb hivjál mentöt, ha görcsölsz, akkor nem cécóznak azzal, h nincs idöpontod. Johogy nem volt, hiszen sürgösségi eset voltál.

zsofi
és Matyi vagy Málna az A ill. B baba? Matyi van jobbra, ugye?

ticsi
huha, kitartás. te jol megoldod a kemény helyzeteket, van humorod is hozzá. Már sétál Ádi? Inkább egyen almát, nem mondtad neki? Vagy sétáltasd az alma felé :wink: akkor nemsokára kettö után kapkodhatsz? :roll: tényleg ráérne még a menéssel, bár én se másztam, és nagggyon okos vagyok :lol:
Zsombi-tesóra is várnak még?

mami
szuperszülők vagytok, h ilyen jol beozstjátok az idötöket. Beosztják a Manók :wink: ügyesen csináljátok :)

dike
eksönös napok? :D

gyugyi
sör-virsli megvolt május 1-jére? vagy pezsgö-keksz?
Vendég
 


Vicuska!!!!
Forró fürdő ne!!!!!!!!!!!!!!!!! Lepény leválást okozhat!!! :shock: :shock: !!!
Vendég
 


PANDUS!!!!!

Nagyon sok boldog szülinapot!!!!!!

Kép
Vendég
 


Szép napot!

Vicus
Látom még egyben..minden ellenére.

Haga
Nem tudtam mi az a cg..de aztán az írásokból kihámoztam vmit.Szóval nyílik a méhszáj?De azt tényleg össze lehetne varratni, nem?Sajnálom a szörnyű dokikat!!!Igazán nem hiányoznak ilyen helyzetben meg főleg!!!Vigyázz magatokra!!!

Én kedden megyek a védőnőhöz és sztem a kövi héten uh-ra.
Remélem minden rendben odabent és szépen fejlődik a babó! :D
Reggel megint kidobott az ágy...5.16-ig bírtam a pisit, utána meg már nem aludtam vissza..de legalább láttam gyönyörű szivárványokat. :D Na meg vettünk a hugommal orchideákat az anyafajtáknak. :D

Kép

Kép
vizkriszisback
 
 


Krisz!
Hagánál nem is a méhszájkinyílás a gond, hanem, hogy meg van rövidülve a méhnyak 1 cm-re, 3 helyett. A cg a méhszáj állapotát jelzi, ezt írják be a kiskönyvbe, ha van belső vizsgálat. Első szám a méhnyak hossza, második a ülső méhszáj, harmadik a nyacsatorna, negyedik a belső méhszáj. :wink: Normális esetben 3000 ez az érték, nekem nyitott külsővel 3100.

Vicus!
Még mindig drukkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kata!
Pont fordítva, Málna az A baba és Matyi a B baba. Miért? Hogy vagytok?

KépKép
zsófikukac
 
 


Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni!
Februárban volt egy méhen kívüli terhességem. 2009. 03.03.-án megműtöttek. Mondta a doki, hogy 6 hétre meg kell, hogy jöjjön.
Azóta nem jött meg egyáltalán. Kaptam egy hete norcolutot, naponta 4*2 szemet kellett bevennem négy napig.
Kedden vettem be az utólsó szemeket. Még mindig semmi.
Még a múlt héten csináltam tesztet, teljesen negatív volt.

Szerintetek vegyek megint egy tesztet vagy várjak türelemmel?
Egyetlen egy dolog, ami miatt, úgy gondolom, hogy nem lehetek terhes, az az, hogy nem feszülnek a melleim.Már van egy nagyfiam, akkor is, ill a méhen kívülinél is nagyon feszültek.
ildike25
 
 


sziasztok!

vicuska! drukkolok,gyere a hírekkel!

kata! igen akciózunk...de már megint a bal oldalam szurkál :cry: tegnap reggel 36.6 ma 36.4 ugyh szerintem éjjel meglehetett a pé,de majd holnap holnapután kiderül.

ma elmegyünk a párommal moziba,olyan rég voltunk.a spancserokat nézzük meg.

KépKép
dike
 
 


Hali! :lol:

még nem szülünk
c:2111, ez már haladás, eddig 2100 volt. 8)
túl jól érzi magát odabent. :D


Lami!
ez a lepényleválás komoly? :shock: :roll:

Pandi!
Boldog szülinapot! :P

Kata!
zöld lábzsákot?lerúgom :lol:
igen, nekem még megy..... :oops: :wink: :wink:
Vendég
 


Vicuska!Ezzel nem viccelek, 40 foknál semmiképp ne legyen melegebb a víz!!!!!!!Neken szülésnél semmi nem volt a lábamon! Burok repesztés után még a magzatvizes zoknimat is levették rólam :lol:  :lol:  :lol:  :lol: Hát fázott a lábam! :twisted:  :twisted:  :twisted: A kexnek tényleg van szülé beindító hatása, bár nálunk sem használt egyszer sem! :oops:  :oops:  :oops: Lehet, hogy kacsa :roll:  :roll:  :roll:  :twisted:  :twisted:  :twisted:
Vendég
 


Vicuska! :)
Szegény Lilla :wink: nem véletlenül nem akar még erre a hülye világra kiváncsi lenni........lehet megvárja, míg G-t meg a bandáját kinyírják.Max. egy hetük van :D
Nyugi,még használd ki mig bent van Lilla, mert aztán no szabadidő :)
Most már lassan 2 naponta lesz nst.Ugye?
nekem a 4. nst-re már nem kellett mennem :wink:
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?