Új privát üzeneted érkezett!

nekem az lenne a legszebb ajándék most anyáknapjára ha Oli meggyógyulna...szép kis ajándék lenne ha bekerülnénk a kh-ba :roll: :roll:

solya051020
Káld

Kubu: Mi meg Szent István HÉV megállónál. Miért kérded? Ti is Soroksár? :D (nemtom, hol van az a Baross-Topánka kereszteződés :( )

Orsi: Szegénykék, gyors gyógyulást nektek!

Solya: Annyira sajnálom, kívánom, mielőbb gyógyuljon meg Oli!

Én meg: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Ennyit arról, hogy hazamegyünk és ünneplünk! Most hívott párom, hogy MA közlik vele, hogy neki kell bemenni vasárnap reggel 7-re valami xar miatt.....így most szombat délután már jöhetünk is vissza Pestre....oooooooooooolyan mérges vagyok, hogy az nem lehet igaz!!! (persze, mehetne más is, csak az illető seggnyaló mivoltának köszönhetően már elintézte, hogy ne neki boruljon a 3 napos hétvégéje :x :x pedig se kutyája, se macskája, de neki tönkre kell tenni egy család kikapcsolódását.....olyan szemét emberek vannak.... :evil: )
bébic

bébic:
Szent István hév?? Az majdnem Haraszti :lol:

Solya:
jobbulást kívánunk Olinak!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Réka és Oli baba! Sok-sok gyógypuszi megy nektek Miskolcról!!! Orsik tartsatok ki, kívánom, hogy mielőbb meggyógyuljanak a gyerkőcök!!!

Kép
Kép
szeles4

Zsófi ma végigüvöltötte a Dévény-tornát. Ilyet még a legelső alkalommal sem csinált! Aztán üvöltés közben beleláttunk a szájába és minő meglepetés, a fogínye tök be van durranva szegénynek. Nem csoda, hogy tele van a hócipője. Úgyhogy az éjszakai mizériák is ennek tudhatók be. :-(

Gabi!
Pont ma mesélte dévényes nénink, hogy az oviban, ahol tornát tart, a gyerekek az anyáknapi ünnepségre készültek és csak megemlítette, hogy néhány év múlva Zsófi is így fog készülni. Már ettől majdnem elbőgtem magam! :-D Tuti az első ilyen ünnepségen bőgni fogok, mint a záporeső!!! Nálunk nagy anyáknapi banzáj lesz a hétvégén, itt lesznek a nagymamák is.

Én szívesen mennék hozzátok, de Érdhez képest szinte az ország túlsó végén laktok. :-(

Erika!
190 cm a 13 éves fiad??? Azta! Amúgy Zsófi a 68 cm-éhez 6300 g.

Orsi!
Jobbulást nektek!

Solya!
Nem értek hozzá, de nem lehet, hogy kruppja, vagy allergiája van a kisfiadnak? Bár gondolom azért ezt egy gyerekorvos csak kiszúrta volna! És már ilyen kicsi korban röntgenzik? Szegényke!!! Jobbulást neki is!!!

Bébic!
Az ilyen kolléga elmehet a sunyiba!!! Sajnálom, hogy elszúrták a hétvégéteket!!!

Mush!
Én is szívesen iratok fel neked Sinlacot! De legközelebb 2-3 hét múlva megyünk dokihoz. Ha akkor még jó, szóljál!

Kép
Kép
lbernuska

Mági: Bezonyáááám! :lol: Már gondolkodtam is, hogy felvetem a találka ötletét majd valamikor! :lol: Persze, csak ha benne vagy(tok)... :oops: :D

Bernuska: Sajnálom az üvöltést, de az azért jó, hogy legalább megvan az ok!
Köszi, hát, most rágódom rendesen, de hát ez van. Még szüleimet nem értem el, nem tudják, sztem kicsit se lesznek ők is mérgesek...áááá, bizti nem... :evil:
Írok privit neked!
bébic

Köszi lányok,aranyosak vagytok :)

Berni:én már nem tudok semmit,én is valamelyikre tippelem h az lesz a baj,de gyerekorvos vizdgálta meg,nem mondott ilyet :roll: :roll: házi orvos mikor megnézte azt mondta lehet asztma(vagy h kell írni :oops: )de mikor látta a röntgent akkor azt mondta tuti nem,és hozzá tette akkor lehet allergia,de nekem kell könyörögni hogy hát utaljon be allrgia vizsgálatra?röhej
na mindegy megvárom mi lesz ezen a hétvgégén aztán ha nem csinál semmit akkor elviszem másik dokihoz

solya051020
Káld

Bébic:sajnálom! :( :(

solya051020
Káld

Bébic!
Privi ment.

Megőrülök, úgy fáj a fejem... :evil:

Kép
Kép
lbernuska

Bébic:
Naná, hogy benne : )

Kép
Kép
Kép
mágnes

Gyógyuljatok manók!

Kép
zölddisznó

Solya!
Millió gyógypuszi Olivérnek! Szegénykém remélem meggyógyul! :cry:

Mush!
Ügyi vagy nagyon a tejjel,megérte a kitartás, és kínlódás! :wink: :wink:

Andy!
Gratula a receptedhez és a nyereményhez!

Márti!
Jó ,hogy írtál!:P :P

Bébic!
Manóink holnap lesznek öt hósak!!!!:lol: :lol:

Èn is beteg vagyok. Bár nem tudom mi a bajom, három napja hasmenés és folyamatos fejfájás. SZedek Paracetamolt a fejemre, de hát halottnak a csók... :evil: :? Meg néha algot,de nem akarom túlzásba vinni!
susy75

Sziasztok!

Hát minket is megtalált valami nyavalya, Panka tegnap este lázas volt, meg a szokásos 3 naponkénti kakihoz képest, tegnap 4x, meg ma délelőtt 2x volt kaki, nagyon gusztustalan zöldes nyálkás - bocsánat :oops:
Nekem meg gyomor bajom van, nagyon rossz közérzettel, alig bírom vonszolni magam tegnap óta. Doktornéni csak annyit mondott, (amit kitaláltam magamtól is) hogy nyilván valami közös cucc, és hát figyeljük a lázát még 2-3 napig...

Solya -jobbulást nektek!

Kicsit megkésve a mi fotó sorozatunk:

2 napos:
Kép

1 hónapos:
Kép

2 hónapos:
Kép

3 hónapos:
Kép

4 hónapos:
Kép

Kép
trombibébi

Ezt meg még a dédi sorozathoz:)

Kép

Kép

Kép
trombibébi

jobbulast a betegeskedoknek!!!gyogypuszi minden aprosagnak!

berni. koszi szepen, ha te is iratnal egyet az csucsszuper lenne.

jo ejt mindenkinek!

KépKép
KépKép
mush589

hahó

solya: ilyen kis korban még nem tudják kimutatni az allergiát, tehát a teszt fölösleges kb. 3 ves korig:( nekünk is ez a gondunk.
én azt csináltam, h elajándékoztuk a kutyát, vettem hidegpárásitót bele salvus vizet meg minden nap portalanitok stb. ja és nem eszek semmi allergént meg még hoemos allergiabogyót is szedek és Reginek adok homeos immunerősitőt meg cvitamint minden nap.
c és a vitamin egyébként állitolag nagyon jó az asztmára.
lényeg h amit tudok megteszek nálunk 80% a gyerek esélye h allergiás akár asztmás lehet ezért is van ez.

az más h azért kezdett fulladni mert elkapott egy virust v bacit (sztem rs virust amugy) amitől obstruktiv bronhitisze lett és ez egy olyan bronhitisz ami asztmás tüneteket csinál:( de ah meggyógyul elmulik az asztmás tünet is (elvileg) nálunk kb egy hónapja volt ez a betegség és még most is hallom néha h kilégzéskor fujtat (ugye ez az asztmaszerű a kruppnál meg a belégzés a nehezitett nem mind1).

nekünk mondjuk a kúp meg antiobogyó elmulasztotta a sipolást merth nekünk sipolt is (nektek is?).

láz nem volt de állitolag az ilyen betegség ritkán jár lázzal főleg ha amugy allergiás eredetű mert lehet olyan is nemcsak fertőzéses.

szoval nem eccerű a dokik nekünk se mondanak/tak semmit (3 is látta) nem tduják még ilyen kis korban. nekünk rontgen se volt meg semmi csak hallgatózás. most is néha elviszem mert hallom a fujtatást a doki meg nem hall semmit erről ennyit :shock:

lényeg h biztos meggyógyul csak kikéne tenyészteniük milyen baci és ugy adni célzottan a gyóccert.

bnőm kisfia is igy gyógyult meg végül, előtte 3-4 féle gyóccert is kapott ami nem használt és fulladt mindig végül a ventolin nevű befujós cucc lett jó neki se használtak a kúpok.

na remélem segitettem vmit gyógyuljatok!

azt meg totál átérzem mit érzel én is sirtam egy hétig és nem aludtam ettem semmit minusz 3kiló meg tej alig ő mégis evett szoval nyugi van ott tej attól h puha a cici. ja és Regi is jókedvű volt nevetett én meg sirtam felette:(

andy

Kép
andy30

trombi: kaki nekünk is néha zöldes-nyálkás de én arra gondolok h azért mert sokat eszik-iszik..

ha ez a fosós-hányós virusa lenne akkor annak más tünete is lenne ugye? nekünk napi 2 kaki van és soxor zöldes nyúlós. hányás az milyen? regi még mindig bukik evés után büfikor meg ha nem sokkal utána tornázik ez ugye nem hányás meg nem kóros?

gyógyuljatok meg!

ismerősöm kislánya is ilyen f-hányós most vmi virus lehet ez is remélem modnom h mi nem kaptuk/juk el elég bajunk van enélkül is

mingyá jövök képsorral meg dédissel én is

andy

Kép
andy30

ja és én meg hiznék inkább 8 jött rám terhesség alatt és már minusz 13nál tartok :roll: gimiben voltam 60 kiló utjára :oops: alig van ruhám ami nem esik le rólam. igaz kevesebbet va időm enni meg rengeteget mozgok napi 3óra séta meg Regi 8kilójának emelgetése és hát ahogy ő szopik, gondolom ezért fogyok..remélem nem másért.

na képek

újszülött(nemtom hány órás :oops: ) Kép
Kép két hetes
Képkét napos
Kép3napos
Kép4hónapos
Kép5hónapos
KépDédivel

Kép
andy30

a naposok hónaposok akartak lenni:)

Kép
andy30

Szép estét!
Amilyen nyűgös volt az úrfi délelőtt, délután olyan édi volt. Sikerült normálisan főznöm: csülkös bableves meg "Tízperces kuglóf" volt a menü!!! :lol: :lol:

A betegeskedőknek meg jobbulást!!!! :lol: :lol:

Andy: gratula a nyeredményedhez!!!

Én is nagyon várom az anyák napját!!! Tényleg fura lesz, hiszen ez az első!!!!! :lol: :lol: Biztos bőgök majd!!!!!
Vendég

Én is hoztam dédis képet, mi csak Dédónak hívjuk :)
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1241119996.7241.jpg[/img] [/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes

boci nagyon édók vagytok:)
milyen az a tiz peres kuglóf

amugy köszi a gratokat.. már nem is emlékeztem még vmikor terhesen küldhettem be a receptet :roll:

sztetek egy egész sört megihatok? áltban felet merek a barnából este de olyan jól esik és ha ma is 10 órát aludna..

andy

Kép
andy30

Susy: Igenigenigeeen! És mivel nem tudom, holnap leszek-e gépnél, így már most nagyon boldog 5. hót kívánunk Vinzentnek! :lol:
Ákos külön sok puszit küld neki! :lol: :lol:
És jobbulást Neked!

Trombi: Nektek is jobbulást! Édibédi Panka! :D

Andy: Regi is tündéri!

Bocika: Milyen ügyi Marci, hogy hagyott tüsténkedni!
Ma Ákos is egy angyal volt, délelőtt úgy elaludt itt mellettem a játszószőnyegén, hogy észre se vettem, fél perccel korábban még épp a plüssmacijával birkózott... :shock: :D

Mági: Talitéma lezsírozva! :lol:
Édi Bence és Dédó! (ez olyan, mint nálunk apukám anyukája, ő Nagyó :lol: nekünk)
bébic

altatja itt valaki hason a babat??? nyuglodott Kincso, nagyon probalkozott a hasrafordulassal a kisagyban, megforditottam es 2 perc alatt bealudt, de nagyon felek, hogy megfullad.

KépKép
KépKép
mush589

a mi dedis kepeink: Kép angol dedi1
Kép angol dedi2 Kép magyar dedi1
a negyedik dedivel meg nem talizott, majd nyaron.

KépKép
KépKép
mush589

Musi, mostanában én is hasra teszem ha már elaludt, eddig semmi gond nem volt...Igaz igy még nem merem a kiságyba tenni, egyenlőre közöttünk van igy, figyelem mit csinál álmában... :shock:

Andi, édesek vagytok, Te meg nagyon vékony, küldök Neked kilót :D

Trombi Ti is édesek vagytok, hihetetlen a fejlődés...és hogy igy elment az idő.. emléxel amikor a szülés felkészitőre jártunk és vérnyomit mértünk a folyosón? :D

Kép
Kép
zsiraf8

zoldi. van egy kerdesem a homeos bogyokat illetoen. van ahol azt irjak, hogy ne szedd egyszerre az ulricat meg a ricinust, mashol meg hogy nyugodtan lehet, sot van egy oldal ahol meg 2 felet javasolnak es akar mind a negyet lehet egyszerre szedni. :shock:
most akkor hogy is van ez?

KépKép
KépKép
mush589

hahó

musi szedheted együtt de sztem ne eccerre vedd be őket. én is igy szedem és minden ok van sok tejci is.
a ricinus nagyon jóóóóóóóóóóó

zsiráf köszi megdumáljuk:) van már lamaze zsiráfotok?ne vegyek? képzeld mi megint kaptunk egy zsiráfot:)csak ez műa és zenél majd lefotozom

ma megint 6ig aludt reggel annyi h éjfélkor felébredt de cumival visszaaltattam

musi de édidédikkk

trombi ti is édesek vagytok

andy

Kép
andy30

Sziasztok!

Solya! Olinak gyógypuszi, neked meg kitartást!

Orsimorsi! Rékának is gyógypuszi!

Musi! Gergő mostanában hasra fordul, hiába teszem le az oldalára, 2 perc múlva már hason van. Csak az a baj, hogy így mindig bedugul az orra, pedig megy a párásító is. Ma is felkelt egyszer erre.
Sinlacot hogy írassam fel? 1 receptre 1 vagy 2 dobozzal?

Kép
Kép
Kép
erika26

erika ha lehet 2 receptre 1-1 dobozzal, de ha a nem megy akkor 2 dobozzal legyszi. koszi

KépKép
KépKép
mush589

Kubu! Munka semmi különös, csak adatrögzítés egy kiadványnak. De egy kis plusz pénznek nagyon jó.

Boldog 5. hót Ákosnak és Vinzentnek!

Bébic! kolléga :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
Kép
erika26

Kubu! Munka semmi különös, csak adatrögzítés egy kiadványnak. De egy kis plusz pénznek nagyon jó.

Boldog 5. hót Ákosnak és Vinzentnek!

Bébic! kolléga :evil: :evil: :evil:

Musi! Persze lehet.

Kép
Kép
Kép
erika26

es mennyi idonek kell eltelni a ketto kozott andy? es a teakat mikor issza meg az ember?

KépKép
KépKép
mush589

Boldog hofordulot Akosnak es Vinzentnek.

KépKép
KépKép
mush589

Andy: recept a helyén! Azért "Tízperces", mert kb. addig tart összekavarni. Tényleg egyszerű, inkább a sülés tart tovább!!! :lol: :lol:

Kisfiam tündér volt. 9-kor elaludt, 1/2 2kor felébredt, de cumival visszaaludt és 1/4 8-ig húzta a lóbőrt. :lol: :lol: 6-kor már mentem fejni, mert a cicik olyanok voltak, hogy egy szuper plasztikai sebész sem tud ilyen keményeket csinálni!!! :lol: :lol: :lol: Utána beosontam hozzá, hogy rendben van e, mert nem szokott ennyit aludni. Felkelt, cicizett, aztán nemrég letettem és alszik!!!! :lol: :lol:

Este meg irány a lánybúcsú!!! :lol: :lol:

Boldog Hófordulót minden kis érintettnek!!!!!
Vendég

Ja és bocsi, de ezt nem hagyhatom ki! :lol: :lol: Márton úgy "döntött", hogy ő már nagyfiú és ki kéri magának, ha hason fekve fogjuk a kádban!!! :lol: :lol:

Kép
Vendég

Sziasztok!

Mostanra fogalmazódott meg bennem az az elhatározás, hogy elköszönjek Tőletek.
Teljesen hiábavalónak érzem h irkálok , mert úgysem érkezik rá válasz.. ( na jó nagy ritkán..) akkor meg minek. :roll:

Mindenkinek gondtalan heteket/hónapokat / éveket kívánok, jó egészséget és boldogságot!
és gyönyörű Anyák napját !

Sziasztok
Eszter

Kép
eszterke24

Eszterke: légyszi NE TEDD!!!!!!! Én is így vagyok sokszor, de annyira jó valahová tartozni!!!! Remélem meggondolod magad! Nagyon hiányoznál innét, na meg a tündéri Danid is!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég

Eszterke, ne menj el! Sztem mivel sokan vagyunk, igy talán sxor elsiklunk dolgok felett :roll: Nyugodtan kérdezz vastag betűkkel vagy többször, én is néha igy teszek :D

Kép
Kép
zsiraf8

Bébic!
Àkos babának is boldogságos 5 hót kívánunk! :P :P :P

Mush, Erik, Boci!
Köszönjük!!! :lol:

Eszterke!
Szerintem is maradj. Èn is voltam sokszor úgy,hogy inkább nem írok többet,mert senki nem reagált rá. De aztán rájöttem, hogy ez nem ellenem szól,csak akkor éppen igy alakult. Aztán a következö nap már megint sokan reagáltak az írásomra!!! :? :wink:

Boci!
Magától ül a fiatalember??? :roll: 8)
susy75

Sziasztok!!

Eszter:maradj légyszíves!!!!!velem is volt már ilyen hányszor,de hányszor,hogy írtam írtam aztán meg válasz sem jöt.De aztán egy két napig nem írtam,lenyugodtam és tessék még itt vagyok :lol: :lol: Szerintem gyere,és írj hatalmas nagy színes betűkkel h mindenki jól lássa és senkinek ne kerülje el a figyelmét :D

Suzy,Bébic:Boldog Hófordulót a babáknak!!!!!!

Andy:köszönöm a válaszodat és igen,tudtál segíteni,legalább tudom hogyan fogok menni hétfőn dokihoz,milyen kérdésekkel
Köszönöm!

solya051020
Káld

Susy: nem ül, hanem hason fekszik. Csak eddig fogni kellett, mert olyan kis ingatag volt hason, de most már nem kell!!!! :lol: :lol:
Vendég

Boci!
Ja bocsi, hirtelen azt hittem, hogy ül! :oops: :oops: De már látom, hogy hasal!!! :lol: :lol:
susy75

eszter: :cry: :( :cry: :( maradj lécci én is igy vok soxor de max beirom még1x ha fontos..

musi: én ugy szoktam h reggel urtica du ricinus este urtica hajnalban ricinus. teát meg reggel iszok egyet reggelihez. igy ok. amugy van még többféle tejserkentő homeos bogyó irjak neveket?

na megyek szopitime

boci köszi receptet nézem

andy

Kép
andy30

Sziasztok!

Bébic: Szerintem azért mert ez csak négy hónapos kortól adható és maximum napi kétszer, tehát nem alkalmas arra, hogy csak ezen éljen. Egyetértek egy szemét állat az ilyen, meg az is aki behív dolgozni a hétvégén.

Mush: van alatta légzésfigyelő? Én mindig hason altatom Domit, sokkal jobban alszik így.
Boci: Nagyon cuki!!!!

Eszter halóóóó. Neeee.

Ma kertészkedtünk, most pedig hív a szomszéd grillhusizni...nyammmmmi.....

Kép
mannababoca

Eszter nem teheted ezt velem! Mi Mikulás anyukák tartsunk össze! Muszáj maradnod, különben Danim egyedül marad a te Danid nélkül.... persze a többiek itt vannak, de mikulás-bébik csak mi vagyunk....

Egyébként sziasztok!

Remélem mindenki jól van! A betegek gyógyulnak?

Mi megvagyunk most nagyon jó fiú, egy szavam nem lehet, ma is 8-ig aludtunk, persze 6-kor már fent volt, de miután kicseréltem az összepisilt ruhát, magam mellé vettem és visszaaludtunk! :D :D :D

És ma már 2x 1 órát aludt! Szóval szuper a fiam!
Takarítani akartam, de inkább kint kapirgáltam a virágoskertben! Szuper volt! Hajtanak a virágok! A rózsákból is lesz valami, meg a liliomokból is! Képek később, ha már látszik belőle valami!

Gaby nekem összeszorul a szívem, ha belegondolok, hogy először ünneplem az anyák napját! Annyira hihetetlen érzés. És jövőre talán már tudja azt is mondani, hogy ezt nekem szedtem anya... hát én mindjárt bőgök!

No megyek méltatlankodás van!!!!

Kép

Kép
dcili81

Boci - naggggyon édes Marcid!

Andy - sztem az a bukás normális - a hányás az sugárban jön, és gondolom mennyiségre is több.

Eszterke - ahogy a csajok is írták, valamennyiünkkel volt már ilyen - tényleg sokan vagyunk - sokat írunk - ezért van!

Zsiráf - ezen a vérnyomi mérésen jót nevettem - így utólag már elég vicces:)

Kép
trombibébi

Nah,

Matek tanulás helyett egy kis fórumozás, na jó már lassan befejezem mára, közel 4 órát tanultam, úgyhogy ez bőven elég.

Először is

Eszter, Neeeeeeee, maradj. Itt vagyok pl én aki csak 1-2 hónapja csatlakoztam. Soxor azt éreztem hogy mint késői becsatlakozó olyan idegen vagyok és egy nehezebb napomon személyes támadásnak éreztem ha nem jött válasz, de nézd meg más topikokhoz képest ez úgy pörög h ha 1 napot kihagysz simán 2 lapnyit kell visszaolvasni. Látod most is mennyi válasz érkezett -)))

Betegek gyógyulni mielőbb !!!

Bébic,
hát én erzsébeten lakom, fogalmam sincs melyik hév megállónál, gondolom valami pesterzsébet vagy valami hasonló nevűnél.
Kollégát vuduzzuk meg !!

Zöldi,
Balaton ??? Hmmm gondolom lent vagytok..

Musi,
Nem altatom hason, csak hanyatt, ez vált be nem is próbálkozom változtatni. Sokan egyébként kezdetektől csak hason altatják…

Erika,
Naná ha nem megterhelő, főleg h otthonról csinálod, miért is ne !!!

Marci nem változtat eddigi jól bevált napirendjén, naná h most is alszik, idáig talán 2 órát volt ébren, lassan kirázom az ágyból, persze apát is mert mindketten úgy húzzák a lóbőrt mintha kötelező volna. Szabadba akarok menni, sétizünk egy kicsit vagy a ligetben, vagy a kopaszi gáton vagy esetleg a köztemetőben…

Nem jellemző rám hogy soxor főznék de ma valahogy úgy alakult. Krónikus édesség utáni vágyamat próbáltam valahogy legyűrni, szerencsére találtam pár csomag custard krémet amihez iziben csináltam egy jó nagy adag piskótát is. Na és mindezt egy kis eperrel megbolondítva…. Nyami-nyami.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Eszterke! MARADJ! Én is szoktam így érezni, de tudom vagy legalábbis remélem, hogy nem ellenem szól. Tényleg sokan vagyunk és nehéz mindenre reagálni. Sokszor mire az írásig jutok, már a felét elfelejtem annak, amire reagálni akartam.

Kép
Kép
Kép
erika26

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?