hahó
solya: ilyen kis korban még nem tudják kimutatni az allergiát, tehát a teszt fölösleges kb. 3 ves korig:( nekünk is ez a gondunk.
én azt csináltam, h elajándékoztuk a kutyát, vettem hidegpárásitót bele salvus vizet meg minden nap portalanitok stb. ja és nem eszek semmi allergént meg még hoemos allergiabogyót is szedek és Reginek adok homeos immunerősitőt meg cvitamint minden nap.
c és a vitamin egyébként állitolag nagyon jó az asztmára.
lényeg h amit tudok megteszek nálunk 80% a gyerek esélye h allergiás akár asztmás lehet ezért is van ez.
az más h azért kezdett fulladni mert elkapott egy virust v bacit (sztem rs virust amugy) amitől obstruktiv bronhitisze lett és ez egy olyan bronhitisz ami asztmás tüneteket csinál:( de ah meggyógyul elmulik az asztmás tünet is (elvileg) nálunk kb egy hónapja volt ez a betegség és még most is hallom néha h kilégzéskor fujtat (ugye ez az asztmaszerű a kruppnál meg a belégzés a nehezitett nem mind1).
nekünk mondjuk a kúp meg antiobogyó elmulasztotta a sipolást merth nekünk sipolt is (nektek is?).
láz nem volt de állitolag az ilyen betegség ritkán jár lázzal főleg ha amugy allergiás eredetű mert lehet olyan is nemcsak fertőzéses.
szoval nem eccerű a dokik nekünk se mondanak/tak semmit (3 is látta) nem tduják még ilyen kis korban. nekünk rontgen se volt meg semmi csak hallgatózás. most is néha elviszem mert hallom a fujtatást a doki meg nem hall semmit erről ennyit
lényeg h biztos meggyógyul csak kikéne tenyészteniük milyen baci és ugy adni célzottan a gyóccert.
bnőm kisfia is igy gyógyult meg végül, előtte 3-4 féle gyóccert is kapott ami nem használt és fulladt mindig végül a ventolin nevű befujós cucc lett jó neki se használtak a kúpok.
na remélem segitettem vmit gyógyuljatok!
azt meg totál átérzem mit érzel én is sirtam egy hétig és nem aludtam ettem semmit minusz 3kiló meg tej alig ő mégis evett szoval nyugi van ott tej attól h puha a cici. ja és Regi is jókedvű volt nevetett én meg sirtam felette:(
andy