Sziasztok!
Na, újra online vagyok.
Nyaralás: Lementünk Mártélyba. Másnapra meg volt beszélve, hogy a párom is utánunk jön. Na, este lementünk a partra megnézni a vizet. Háááát, csupa alga volt, plussz tele békalencsével és hínárral. És büdös halszaga is volt.
Aztán szerencsétlenségemre bevittem Borit megmosdatni vacsi után a zuhanyzóba, háááááát... Éppen megzavartam egy rakás csótány szerelmi légyottját. Na, ezek után úgy döntöttem, hogy ha már se mi, se a gyerek nem fürödhetünk a Tiszában és a zuhanyzó is ilyen, irány haza. Apának SMS, hogy maradjon, legalább aludhat.
Amúgy Bori egy tündér volt, lefelé menet elaludt, Kecskemét után ébredt fel, és komolyabb balhék nélkül kibírta az utat. Pedig neki még a 0-10 kilós ülése van, azaz menetiránynak háttal csücsül. Aztán odalent persze mindenkinek Sziázott és integetett. Mindenki körberajongta. Megnéztünk lovakat, békát, kecskét, jókat rötyögött, de egy kapu vagy ajtó mindig érdekesebb volt. Este szépen elaludt, és amikor kijöttem a házból, még ébren volt, csak egy feljajduló Anya volt, visszanéztem, és látta, hogy ott vagyok, már aludt is. Rendesen reggelig. Aztán szopizott, majd aludtunk még egyet, és arra ébredtem, hogy az összetolt ágyak közötti résböl próbálja kirángatni a lábát. Persze, nem sok sikerrel. Így szépen fel is keltünk. Leslattyogtunk a büféhez, én ittam egy kávét, a kisasszony meggylevet, aztán jött a nagypapi, és elmentünk lángost enni. Még Bori is kért belőle, és ízlett neki. Aztán elindultunk haza. Bori Mártély határában elaludt (kb. 300 méterre a kempingtöl), és csak Gyálon ébredt fel, a nagymamámnál. Este anyáméknál megbeszéltük, hogy bár a nyaralás nem sikerült úgy, ahogy szerettük volna, nem adjuk fel. Másnap elmegyünk a Lajosforráshoz. Föztünk egy jó lecsót, és ettünk egy jót. Onnan haza, vacsi, fürcsi, alvás. És nem volt semmi gond. Na, így is lett. Tettünk egy jó 8 km-es túrát az erdőben, Bori rajtam volt a kendöben, de még így is alig ért utol minket a család.
Én meg jó kis fogyókúrás programnak fogtam fel. Hazajöttünk, aludtunk egy jót, mivel Bori még a kocsiban elaludt (
), aztán este átjöttek anyámék és beszélgettünk.
Ma Szentendrén voltunk. Mondanom sem kell, hogy Bori a kocsiban elaludt odafele...
Megnéztük a belvárost, voltunk Salvador Dali kiállításon, aztán elmentünk a Skanzenbe. Nagyon szép. Van ott egy müködö pékmühely, nagyon finom dolgok vannak ott...
Van egy állatudvar is. Van csirke, kacsa, szürkemarha, csacsi kiscsacsival, a nagycsacsi majdnem leharapta Bori kezét, aki ezen röhögött, no meg a csirkéken, akik csipdesték, a legjobban. Kicsit szadista a gyerek. Meg voltak juhok, akik éppen tömbsót ettek... Húúúúh, nem semmi foguk lehet.
Bori nagyon élvezte az egészet. Amikor már zárás volt, átmentünk Pomázra vacsizni. Kell mondanom??? Bori elaludt a kocsiban. És végigaludta a vacsit is. Pont akkor ébredt fel, amikor végeztünk. Aztán beültünk a kocsiba, irány haza. És mi történt??? Hát persze, Bori elaludt!
Itthon ébredt fel, pontosabban két utcányira, mert elöször beugrottunk a másik nagyihoz. Aztán hazajöttünk, vacsi, fürdés, alvás. És most már itt is vagyok, és írok nektek...
Szóval, minden szép és jó volt, csak sajnos, holnap már dolgozni kell.
Ja, Bori megtanulta Mártélyban, hogy lehet a csavaros kupakot lecsavarni. Na, azóta semmi nincs biztonságban töle.
Most abbahagyom, holnap jövök.
Puszi:
Dia