Új privát üzeneted érkezett!

Itt vagyok!!!!!

Minden rendben!!!!! Egészséges a manó!!!!!! Szerencséje, mert mondtam neki, hogy bármi baja lesz, azért külön megdádázom!!!!! :D
Egyébként nagyon köszi, hogy drukkoltatok értünk!
Nézzétek mit kaptam Anyák napjára Kép

Letettem aludni! a gajdolást hallottam, de már megszoktam, hogy álomba énekli magát. Aztán egyszer csak hallottam a diadalmas nevetést és erre nyitottam be. :D

KépKép
bende

Tegnap találkoztam Trundikével, mindenki nevében jól megfedtem, hogy elhanyagol minket! Edzeni ment a nőci, sajna egyik gyerkőc sem volt vele.

Majálisozás? Anyany kitartás a hétvégéhez! ha tele a hócipőd ránk számíthatsz. Meg ha találsz bútort, akkor is. Még visszaolvasok egy kicsit, aztán megyek a dolgomra. A járókát már lejebb szereltem, most a kiságy fog következni. Amúgy 1 hete már fel- felálldogált, de mindig csak rajtunk csúszva mászva. De ez volt az első teljesen egyedül a kiságyban.

KépKép
bende

Gégéé! átaludt éjszaka? nálam ez mostanában csak álom. Bár most javulunk. Lecseréltem a hálózsákot, mert mostanában már annyit ficereg, hogy mindig összegabalyodott. - 2 felkelés, több vacsora- 1 felkelés, de még így is maradt 2- 3. Na jó nagy ritkán csak egy.

Ancsi! ,,apa,, nahát! mondd meg Dorkának, hogy anyák napja lesz, inkább az anyát gyakorolja. Niki rettentően sokat dumál. Mindenkinek mindent elmagyaráz, mélységesen komoly képpel. Ül lapozgatja a könyveit és közben magyaráz, öleli a barit és közben magyaráz. Olyan hangsúlyokkal és betűösszetételekkel, hogy azt hihetnéd megtanult valami idegen nyelvet. Néha azt is mondja amit mi, de ez még csak utánzás. Pl. mondtam, hogy cipő- erre ő ipő. Kutyára- utya, kacsára- krrrr
Tudatosan még nem mond semmit. Ha elkezdi alighanem két szót nem lehet majd válatni mellette.

KépKép
bende

Sziasztok!

Bende: nagyon örülök, hogy Nikivel minden rendben, drukkoltunk mi is nagyon! És nagyon ügyes a csajszi!

Ancsi: gratulálok a vizsgádhoz, ügyi vagy. Majd meglátod milyen klassz lesz a városban vezetni! Köszi az etetőszék paramétereit, teljesen érthető voltál. Dorka is nagyon ügyi! Én azért reménykedek, Réka anyát mond először :oops: , bár azt hiszem az apa könyebb.

Szösz

KépKép
szosz

Sziasztok Lányok!

Ancsi:GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D
Nagyon ügyi vagy !!!!!!!!!!!!!!!!!Nem semmi hogy Dorka már ilyeneket mond :D Nemsokára már tudatosan mondja :wink:

Bende:Nagyon szorítottam nektek örülök hogy minden rendbe :D :D :D Nagyon szép ajándékot kaptál anyák napjára :D Nagyon ügyes Niki nálunk a Hannus még nem is próbálkozik felállással csak kúszik de azt nagyon gyorsan :D
Jól tetted hogy megfenyítetted Trundikét remélem aztán jön is mesélni mert már nagyon régen volt :(

Szösz:Séta ügybe van valami változás?"reménykedek hogy Réka anyát mond elöször" ez aranyos volt :D képzeld nálunk a Hannus már most olyan Apás ha hazaér a párom munkából észreveszi a Hannus és addig üvölt míg fel nem veszi.

Gégéé:Doki bácsinál nem voltál mostanába?Nekem majd vissza kell menni jövö héten vagy utánna.
Szegény tudom milyen rossz lesz egyedül :cry:

Mancsa:Mi is Apával jót nevettünk Levi beszólásán nem semmi :lol:

Mindenkinek jó majálisozást kivánunk :D :D :D :D Mi az állatkerthez megyünk csak még a Hannus alszik egyet!
Vendég

Bende: örülök, hogy minden oké :lol: :lol: :lol: és nagyon szép ajándékot kaptál! 8)
Vendég

Sziasztok!

De ügyes Niki :lol: És az a diadalittas vigyor :lol: Megpuszilgatnám még a képernyőn keresztül is :lol: :lol: :lol:

Nászasszony gratulálunk a vizsgához :lol: És Dorkának nem az az első szava hogy Matyi?????? Fel vagyunk háborodva :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ébredés: Éjszaka nálunk is van mostanában egyre több ilyenkor gyanakszok, hogy a fogacskák dolgozhatnak az inyében, napközben semmi baja. Még az alsó ajkát szívja be cuppogva sokszor, valakitől hallottam, hogy ezt is akkor csinálják ha a fogacska készülődik.

Ma már voltunk egy körön, kint a szőlőhegyen a borversenyen, a nénik itt iszonyat finom lángost sütnek és tukmálnak az emberbe :lol: :lol: :lol:
Meg a sportcsarnoknál is voltunk kint, nincsenek sokan, sztem pont lemaradunk majd a tűzóltó bemutatóról, pedig azt anya szereti :roll: :lol:
Matyi mindenkinek vigyorog, rendkívül élvezte a sok embert, ha megkérdeztem volna biztos nem akart volna hazajönni ebédelni, még én döntöttem :lol: :lol: :lol:

KépKép
winchi

bende!
köszi szépen. itt fehérváron nézek bútort inkább.
gratula Nikinek!
anyóssal még bírom. tegnap egy csomó mindent meg lehetett vele rendesen beszélni. majd ma lesz rosszabb, ha a dolgokat még 3-4szer elmondja. :)
de holnapig marad, majdcsak kibírom.

ancsi! gratula a vizsgához!
Vendég

Csak gyors bekukk!
Képzeljétek Dorka mászik!!!! :lol: Ja és előre! Még csak lassan halad, közben hasraesik néha. Tolatni tudott már egy ideje, de előre még nem sikerült neki.
Megyek is, mert ezer dolgom van, majd este benézek, ha nyugi van.
Vendég

megvan a harmadik fogunk is! azaz nem nekem, hanem Zsófinak!
Vendég

sziasztok!

naspiék elköltöztek. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
sikerült nem sírnom, mikor elbúcsúztunk. Tudom, hogy fogunk még talizni, meg tartjuk a kapcsolatot...de az más, mint amikor fogod magad, és átugrassz hozzá. ma beszéltünk, mikor épp mentek kocsival, akkor kicsit pityeregtem, de remélem nem hallotta, pont ő mesélt. nem akarom, hogy szomorú legyen; hiszen, ami vele történik, az jó.

emma egy tündér.

Gratu Zsófinak a fogacskához!!!

Gratu Dorkának a mászáshoz!!!

Örülök Bende, hogy Nikinek nincs baja.
Matyi nagyon kis szociális. Nem tudom, hogy ez a korából adódik, vagy a személyiségéből, de Emma aztán senkire nem vigyorog, csak ránk, meg a családtagokra; de rájuk is csak miután feloldódott.
Milánt is sokszor látta már, de rá is csak 1-2 visszafogott mosollyal reagált. na meg megfogta a fülét:)

Holnap anyák napja.
Az első.
Teljesen szentimentális hangulatban vagyok, szerintem meg fog jönni; görcsölget a hasam is.
Szóval, holnap anyák napja, és én annyira meg vagyok hatódva ettől. Minden édesanyát szeretettel ölelek!

Gyöngyvirág helyett
-édesanyámnak-

Te már akkor ott voltál Velem
mindig
Hisz együtt vert szívem szíveddel!
S bár a köldökzsinórt elvágták idegen kezek
Te akkor is ott voltál Velem
mindig:

Mikor először nyitottam szemem...
Mikor az elsőt léptem, Te fogtad a kezem;
Mikor egy betüt nem tudtam, Te segítettél nekem;
Mikor szerelmes voltam, aggódva bár,de Te szerettél velem;
S mikor fájt az élet, s nyeltem könnyeim, Te ott voltál, sírtál velem.
De tudnod kell; ha el is megyek
Te akkor is ott leszel velem
mindig:

Tükörben a Te mosolyod látom
Panaszomban a Te hangodat hallom,
S este mikor alszom, a te álmodat álmodom.
Legyenek hosszú utcák, messzi városok
Sötét tavak, mély tengerek, óceánok.

Te ott leszel Velem, akárhol járok
mindig;
és együtt ver a szíved szívemmel.

Ezt a verset, én írtam édesanyámnak, amikor 18 éves voltam.
Legyen ez az én ajándékom mindenkinek, aki elolvassa!

puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Gégéé!
Ezer puszi neked amiért ezt a verset megosztottad velünk, köszönjük!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsófinak gratula a fogacskához, Anyany kitartás! :wink:

Dorkának is gratula a mászáshoz!

Minden anyukának boldog anyák napját, sokunknak ez az első :lol:

Kaptam "Matyitól" :lol: virágot, apa közvetített, két törpe rózsát, imádom őket, a fiúkat is és a rózsákat is :lol: :lol: :lol:

Naspiékra sokat gondolok, sok erőt neki a költözéshez, remélem Miló nem lesz sokat nyűgös és hamar megszokja az új környezetet!
Gégéé neked is de rossz lehetett, hogy Naspiék elköltöztek, sajnálom :cry:

Tegnap megvolt a ballagás, Matyi ezt is remekül bírta délutánra kicsit elfáradt a kocsiban aludt két és fél órát, hülye szülei közbe lecipelték a fenekét még a Balcsi partjára is kirándulni kicsit :lol: :oops: :lol:
Nem tudom, hogy Matyi tényleg hogy lett ilyen jól összerakva, hogy ennyit vigyorog, már az anyaméhben magába szívta a szociális érzéket, ha már az anyja ilyen területen dolgozott :lol:

KépKép
winchi

Kép
Így indultunk anyóséktól a ballagásra :lol: Apuka, hogy össze tudja rakni a babakocsit addig a gyereket rakta a csomagtartóba :lol:

Kép
Az étteremben autóztak az uncsitesóval :lol:

Kép
Balcsi :lol: Megérte lemenni ezért a látványért :lol:

Kép
Szépszeműm :D

KépKép
winchi

winchi:D:D:D:D:D:D:D:D
az apukáknak érdekes a gondolkodásuk. !
de amint látom Matyinak tetszett!
Vendég

Csak egy örömhír!

Ma reggel megméretzkedtem lehet tippelgetni mennyit mutat a mérleg!

Segítségképpen 3 hete 67kg feletti értéket mutatott.
Várom a tippeket!

KépKép
bende

62? :lol:

KépKép
winchi

Na azért ennél kisebb az örömöm és nagyobb a tömegem.... :oops:

KépKép
bende

Sziasztok!

Előkerültem én is, kicsit sűrű volt az elmúlt hét, férjecském szülinapját szervezgettem több körben is. Szerencsére a buli jól sikerült, örült az ajándékoknak is, a nővéréék is eljöttek Bécsből, ez külön meglepi volt.

Anyák napja is jól sikerült, Lili Apával készített egy nagy piros szívet és Lili lerajzolta magukat, amit ráragasztottak és ráírták, hogy Anya szíve. Szép verset is mondott hozzá, én meg persze a könnyeimet nyeltem.

Nati ma féléves lett. Pár napja kicsit megváltozott, kezdi kimutatni az akaratát, ha valami nem tetszik neki, akkor sikít jó hangosan. Ügyesen kúszik összevissza a lakásban, már egész nagy távokat meg tud tenni. Pár napja meg már négykézlábra áll és hintázik, megzabáljuk, főleg Lilinek tetszik ez a mutatvány. Péntek óta a gyümölcs mellé már főzeléket is kóstol, répás krumplit egyelőre, nagyon ízlik neki.

Na, sikerült csak magunkról írnom, közben viszot felébredt a Kisasszony és szólít, szóval majd még igyekszem visszanézni.

Szép napot!

Kép
Kép
katinka31

Bende, 64?

Kép
Kép
katinka31

bende! 63?
megyünk ma sétálni? ráértek délután?
Vendég

gratula a 6 hónapos Natinak!
Vendég

bende tényleg fogyott, látszik is! ma jól megnéztem és most beárulom :)
Vendég

Sziasztok!

Lara: A múlt héten csak egyszer volt ordítás séta közben (május 1-jén). Kicsit rövidítettem a sétákon, meg ha nem alszik eleget délelőtt, akkor inkább csak a délutáni alvás után indulunk. Réka is nagyon apás. Mikor apa hazaér, ő csak vigyorokat kap! Dehát azt mondják a lányok apásak!
Hannus már élvezte az állatkertet? Én is már úgy vinném Rékát, csak ahhoz még nőni kell!

Gratula Dorkának a mászáshoz, Zsófinak a foghoz, Matyi meg nagyon jól néz ki a csomagtartóban! :D És milyen szépen ül már ez etetőszékben! Kinek mióta ül a manója? Ha nem dönthetős etetőszéket veszünk, szerintetek mikor tudom belarakni Rékát?

Boldog félévességet Natinak! Hogy megy az idő!!!!!!!!!! :shock:

Anyany: Veletek mi újság? Hogyhogy nálatok volt anyós? Közeleg a nyár, lesz esküvő?

Bende: Ügyes vagy, hogy fogytál! :wink:

Szösz

KépKép
szosz

szosz, örülök, hogy alakulnak a séták!

Zsófi 7és fél volt mire felült egyedül. de előtte is lehetett az etetőszékben ültetni, megtámasztva, meg a babakocsiban is. de igyekeztem minél kevesebbet ültetni.

hát úgy néz ki, lesz esküvő, meg keresztelő is egyben. lesz szép ruhám is :D
augusztus elején lesz, szűk családi körben, legalábbis eddig úgy terveztük.
Vendég

Hello Csajok!

Kösz a gratulációt mindenkinek a vizsgámhoz.
Már vasárnap megvolt az első városi vezetés, hát paráztam, nagyon figyelni kell, kb. 3-szor lefullasztottam az autót. :oops:

Boldog félévességet Natinak!

Gégéé: gyönyörű a vers, sírtam rajta, köszönjük, hogy megosztottad velünk. Biztosan anyukád is nagyon meghatódott rajta. Én is örülnék, ha majd egy nap a lányomtól ilyen verset kapnék anyák napjára. Látszik, hogy nagyon jó a kapcsolatod anyukáddal. Irigy-irigy...

katinka: biztos szép amit Lili készített neked. Kérünk képet róla. Nati nagyon ügyes, hogy már így kúszik. Igen, már ilyenkor kezdik érvényesíteni az akaratukat...reszkessetek anyukák... :)

Bende: gratula a fogyihoz. Ügyes vagy. Na mennyi is az a 60....?
Tipp: 65? Én speciel már a 67-től is extázisban lennék, most 72 vagyok :(
Niki nagyon ügyes, és édes! Olyan kis zabálnivaló pofija van. Dorka is így örül magának amikor feláll, és hangosan sikongat.
Niki jó kis beszédes, cserfes kislány lesz, lesz kivel beszélgetned!

Winchi: Nászasszony, kösz a gratulációt! Matyi nagyon jóképű kispasi! :) Szerintem Dorkának a következő szava a Matyi lesz! :D
Jó a Balcsis kép nagyon tetszik. A napsugarak....áááá
A csomagtartós meg csúcs! :D:D:D:D

Szosz: szerintem ebbe az ikeás székbe csak már akkor érdemes beletenni, ha viszonylag stabilan ül.

Képzeljétek, Dorka már nemcsak a kiságyban áll fel, hanem a franciaágyhoz odamászik, és ott is, csak félek, hogy eldől a parkettán. Ja, és körbejárkálja a kiságyat. Tegnap a tapéta bordűrről akarta a cicákat leszedni a kiságy felett. Már alig tudok tőle valamit csinálni, olyan veszélyes. :D:D

KépKép
ancsi_pancsi

Kép Dorka vezetni tanul
Kép Jobban megy, mint anyának
Kép A papa megőrült :)
Kép Járni tanulunk
Kép Ancsa unokahúgom ballagásán

KépKép
ancsi_pancsi

Anyany: De jó, hogy lesz esküvő, és lesz szép ruhád is, meg keresztelő is. Tök jó!!! :)

KépKép
ancsi_pancsi

Sziasztok Lányok!
Hogy nőnek ezek a babucik. Már ezer éve nem jártam felétek, de ma már úgyis eltököltem az időt, fiacskám meg játszik kint, úgyhogy bekukkantottam.

Bende, hogy elkeserítselek :twisted: én így 36 hetes pocival 69 kg vagyok. Kapom is, hogy te aztán nem híztál csak a hasad lett nagy. Na igen, az tényleg úgy van.

Olyan jó olvasni ezeket a pici babás dolgokat. Nemsokára én is újra átélhetem. Olvasta valaki a Kismamában a kórházról szóló cikket??? Én most szülök itt először, de mi a véleményetek róla? Ja meg Bozsa Anikóról is írtak, aki 2008-ban lett az év bábája. Jó, hogy éppen szülés előtt olvashatok a kórházról.

Gégéé, nagyon szép a versed!!!Addig szerencsére visszaolvastam. Winchi, az apucik néha nagyon kreatív megoldásokat találnak ki. Ez most meglehetősen frappánsra sikerült.
Nahát Anyany, micsoda hírek. Aztán szépek legyetek ám!

Jaj lányok én tegnap úgy meghatódtam. Most lesz a 10. házassági évfordulónk és az atya aki összeadott minket küldött egy levelet nekünk, hogy köszöntsön minket ez alkalomból. Már nagyon öreg atya ő, 43 éve van a faluban, a szüleinket is ő adta össze. Szóval a régi kis írógépével egy tökéletesen megszerkesztett levelet írt, mindössze egy javítással. El is teszem a házassági anyakönyvi kivonat mellé emlékbe.

Tűnök ebédelni!

Kép

Kép
hettuli

Olyan fura rózsaszín cuccokat venni most! Először csak álltam a ruhácskák előtt és nem tudtam választani, de szerencsére már úgy belejöttem, hogy vissza kell fognom magam. Kapok úgy is ajándékba majd sokat. A fiacskámnak is azért van sok kék ruhája, mert kapta. Én meg vettem neki minden más színből.
hettuli

Sziasztok!

Hettuli: De jó hogy jöttél már gondolkoztam, hogy rád smsezek, hogy jól vagytok e :lol: Megvan még a tel. számom? Én neked írtam amikor Matykó született, írsz nekem ha a kicsilány előbújik??? :lol: Nem emlékszem írtad már hogy mi lesz a neve? Vagy titok? :wink:

Ancsi Dorka is jó helyeken tud ülni :lol: A motoros kép nagyon jó :lol: Az unokahúgod tök hasonlít rád a képen :lol:

Nati boldog fél évességet!!!!!!

Megyek altatás lesz

KépKép
winchi

Sziasztok!

Utólag mindenkinek boldog Anyák napját kívánok! Milutól "kaptam" egy szál fehér tulipánt. Fogta a kezében, de odaadni már nem akarta. Pénteken célozgattam apukájának, hogy én is anyuka vagyok... férfi létére vette a lapot. Annyira büszke voltam rá....

Mostanában kicsit húzósak a napjaink. Már csak 1x alszik, akkor sem viszi túlzásba, mert max. 2 órát. Vannak napok amikor 1 órát csak. Próbálom magam utolérni a házimunkában is, de lehetetlen. Mire valahol összepakolok a kis házi hurrikánom 2x akkora kupit csinál. Nem engedem meg neki, hogy pakoljon a szekrényekben,polcokon de széthordja a cipőket az előszobából, a reklámújságokat nézegeti és szétpakolja, kipakolja a pelenkázó táskáját...stb. Meg lehet zabálni, mert annyira koncentrál a "munkában", de állandóan "veszekedni" kell vele.

Hettuli! Nekem az Anikó volt a szülésznőm. Ritka az olyan ember manapság, akinek a munkája még ennyi év után is boldogságot okoz, ennyi szeretet van benne és szakmailag is toppon van. Ja, és ezek nem csak szavak, hanem tényleg így van.

Nézegetem a képeket, visszaolvasni nem nagyon tudok, mert akkor meg kimaradna az írás.

Puszi mindenkinek!

Kép
jaffa4

60kiló! 12-t fogytam!!!! juhéjj!
mire lesz az esküvő, addigra már jól fogok kinézni!
tegnap bele tudtam magam gyömöszölni pár terhesség előtti nadrágomba.

csajok, Zsófi nem akarja elviselni a fején a sapkát. ha megkötőset kap, azt is leszedi. addig addig piszkálja, amíg lejön.
valakinek valami ötlet, mit csináljak?

jaffa! ez a pakolás, nekem is a halálom. ilyenkor örülök, hogy kicsi a lakás. a fiókok arra valók, hogy ki-be pakoljuk őket. mert néha már vissza is teszi a dolgokat. de inkább kifelé...
Vendég

Anyany: gratulálok a fogyáshoz, hogy csináltak??????Nincs ötletem a sapkára...
Dorci is már próbálkozik levenni...

Jaffa: jó, hogy jöttél, rég hallottunk rólatok. Nálunk is megy a pakolás, pedig még nem is tud menni, de a fiókokat kihúzkodja, meg a szekrényből is pakolna, persze anya nem engedi, ettől Dorka meg hisztizik, és üvölt. Ja, és virágföldet dobálja ki a szobafenyő cserepéből.....grrrr :twisted:

Winchi:hasonlítunk? Végülis, rokonok vagyunk... :)

Hettuli: hű, nemsokára meglesz a kistesója Vencesnek. Várod már a szülést? Mekkora már a babuci? Igazán rendes volt az atyától, hogy írt nektek levelet. Nagyon kedves gesztus!

KépKép
ancsi_pancsi

Anyany: csináltak=csináltad :) mellégépeltem....

KépKép
ancsi_pancsi

Sziasztok!

Anyany: Örülök, hogy lesz esküvő, meg hogy lesz szép ruhád, biztos nagyon szép leszel!

Nagyon édi Dorka a kormánynál!

Helltuli: Mi lesz a neve? Kíváncsiak vagyunk!

Tegnap kaptunk egy meghívást esküvőre! Júniusban lesz, nagyon várom! Ez lesz az első ahova hármasban megyünk! :D

És tegnap elkezdtük kóstólgatni az almát! Azt a nagy fintorgást! Három kanálból talán egy fél ment le! Ma már kicsit jobban tetszett neki!

Szösz

KépKép
szosz

Hettuli,na szóval kislányotok lesz?Ez tök jó,gratulálok.
Dorka nagyon ügyes.Matyi is hogy így csücsül.
Én tegnap tettem bele Íriszt a babahintába de úgy,hogy kitámasztottam párnával,először tetszett neki de ahogy nyuklott összébb,már nyafogott.
Utólag is boldog anyák napját kívánok.
Mi már a keresztelőnk lázában égünk szervezkedünk kitől mit kell kérni(asztal,kanál,kés...)30-an leszünk.
Egyébként megvagyunk.Ovisaim már csak ebben a hónapban mennek oviba,aztán itthon lesznek nyáári szüneten.Írisz a fogzás miatt a pofiján nagyon kipattogott,de az Elocom egy csodakrém,egyszer kentem be neki vékonyan ,reggelre teljesen eltűnt,amit hetek óta keservesen próbáltam kezelni-sikertelenül.
Még mindig csak szopik.Néha néhány kanál gyümi,de mindennap nem is fogadja el ,csak mikor olyanja van,csak a cici...
Éjjel is.
Jövőhéten megy az egész ovi a Soponyai vadasparkba kirándulni,állitólag fel lett újitva és nagyon szép.Winch?
na most megyek főzök,sziasztok.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Még a fogyókúrához akartam hozzászólni,én sajna nem tudok még fogyni,mivel a kisasszony teljesen belőlem él...pedig 82 kiló vagyok!!! :shock: :?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sarmi: gyönyörűek a gyerkőcök, néztem őket az iwiw-en. Nagyon jó az ovis kép, amin együtt vannak.
Íriszke nagyon ügyes, hogy még szopizik. Te meg most ne is foglalkozz a kilókkal, anyatejnél jobb nincs is. Majd ha már nem szopizik, vagy már eszik mást is, akkor ráérsz fogyni. Tudom, bántja az embert. Még én sem sokat fogytam, sajnos, pedig már 4 hónapja nem szopizik a drágám.
Nahát, jó sokan lesztek a keresztelőn. Jó nagy munka lesz ennyi emberre készülni!

KépKép
ancsi_pancsi

Sziasztok!
Nevet nem mondok, mivel kicsit képlékeny a dolog, de majd lesz sms Winchinek, szerintem még megvan a szám, múltkor láttam.

Sarmon, én az első keresztelő után amit étteremben tartottunk eldöntöttem csak így!!! Mondjuk nem 30-an voltunk, bár hatalmas a család. Találkoztam anyukáddal, de a keresztelőt nem mondta, csak azt, a nővéreddel egy napra vagyunk kiírva.

Egyébként nem érzem, hogy nagyon izgulnék. Főleg, hogy sikerült összefutni a szülésznővel. Nem tudom sem az ovosokat, sem a szülésznőket szakmailag megítélni, nem is akarom. De tegnap 10 vajúdó anyuka mellől csillogó szemel, fültől fülig mosolyogva figyelmesen jött ki hozzám. Bár azt mondta nagyon gyors lesz, de nekem kellett búcsúznom, hogy visszamehessen. Ő is azt mondta, neki ez az élete. Látszott is rajta és ennek nagyon örülök. Remélem nem fogok csalódni az első benyomás után.

Egyébként meg az első nst után teljesen kiakadtam. Ha az ember orvosa nincs ott úgy kell kikönyörögni, hogy megnézzék azt a rohadt gépet hátha van valami benne. Pl a kenet vizsgálatom eredménye. Mert candidám van meg valami egyéb, amire antibiotikumot kaptam. De az eredményről nem kaptam papírt, úgyhogy azt sem tudom pontosan mi a gond.

Nem vagyok egy betonrépa, de elgondolkodtam, mi történhet ha egy olyan nő kerül a helyemre, aki egyszerű, mint a bot. Mert én kérdezek, utána járok. De olyan érzésem van mindig, hogy hülyének néznek, hogy ennyit nem tudok! Valaki azt mondja így a jó a másik meg felháborodva mondja nekem, hogy miért ezt csináltam, hisz nem így kell. Áh, tegnap a férjem már mondta, ne dühöngjek, nem érdemes!

Egyébként meg én úgy gondolom, hogy a szoptatás a legjobb fogyókúra. Nekem az jött be. Igaz kellett kb fél év, hogy visszatérjek a verseny súlyomra, de minden erőfeszítés nélkül. Több, mint egy évet szopizott a kisfiam elég keményen. Addig szinte alig evett mást. Most súlyra pont annyi vagyok, mint vele, de szinte semmi feleslegem nincs sehol. Hátulról azt mondják nem látszik rólam, hogy egy hatalmas görögdinnye van a hasamon. Apa szerint csak izmosodtam :lol: Pedig képes vagyok ám éjfélkor sonkát enni meg hajnalban túrórudit falni. Erről jut eszembe 3 kg körüli a kiscsaj.

Kép

Kép
hettuli

Sziasztok!

Igen, ezt én is így gondolom, hogy a szoptatás fogyókúra. Nekem legalábbis. Pedig egyáltalán nem áll szándékomban fogyni, de egyik nap ráálltam a mérlegre, és megint lement egy kiló. :shock: Pedig kétszer is vacsorázom, egyszer vacsoraidőben, aztán meg mikor Réka elalszik. Hettuli, a sonka, meg a túró rudi nálam is simán lecsúszik éjfélkor! :D
Ja, én mikor szülni mentem hatalmas pocakkal voltam 60 kg. :oops: Hátulról rajtam sem látszott.

Hettuli, ez már nagyon izgi! Ki lesz a szülésznőd? Ha nem akarod kiírni, elküldöd priviben? Kivi vagyok.

Szösz

KépKép
szosz

én az égvilágon semmit nem fogytam a szoptatástól, pedig alig eszek...sonkát, se túrórudit...7 után már nem is eszek :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Szia Gégéé!

Amúgy hogy vagytok? Régen írtál már magatokról. Emma miket eszik már?

Szösz

KépKép
szosz

Szia Szösz!

Köszi jól vagyunk!

Emma sok mindent eszik már, de a nagyon édes ízeket nem csípi. pl: barack; banán.

Eszik: alma, körte, barack, banán, répa, szőlő, tejpép.

A kezei sokat ügyesedtek, egyik kezéből a másikba adja a dolgokat.
úúú majd folytatom, mert emma sír.
puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé

hátról oldalra fordul, úgy játszik; hanyatt kitámasztja magát a lábaival, és felemeli a popiját (nem tudom ez mire jó:))

hasról hátra fordul; hason nagyon ki tudja magát nyomni; összevissza kalimpál a lábaival.

egész nap kiabál, mondja a magáét; szeret táncolni, közben hangosan nevet:)

jövő héttől kóstoljuk a főzelékeket. még egy szopi sincs kiváltva, csak kevsebbet szopizik; majd 6 hós kora után szépen növelem az adagokat, és kiváltom a szopikat apránként.

ja emma 6800gr, és 65 cm.

ti hogy vagytok? réka baba miket csinál? próbálkozik már a kúszással?

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Gégéé: jól vagyunk, nagyjából a szokásosan. Az éjszakáink már tök jók voltak két hete, erre két napja újra visszaszokott Réka a 2x keléshez, ebből az egyiknél nem akar visszaaludni. A tegnapi sétát megint végig ordította. De egyik nap a bankban voltunk, ott fél óráig olyan volt, mint egy kisangyal, mindenki a csodájára járt, hogy milyen szép és milyen jó kisbaba. :D Kúszó mozgást már végez, csak még nem igazán halad vele. Réka még csak almát kóstolt, először nem ízlett neki, de most már tetszik. Jövő héten más gyümit is kóstolunk. És Ő még nincs hat kiló, de jövő héten már féléves lesz!!!!!! :shock: :shock: Hogy rohan az idő!!!!!

Szösz

KépKép
szosz

igen...szalad az idő... :cry:

mi lesz a következő gyümi, amit kóstol?
hátról hasra fordul?

csak megnyugtatásul: az elmúlt 2 napban emma is kelt 2szer, és reggel is bazikorán. szerintem nem éhes. a foga sem jön...

lehet a melegfront...

nem igazán tudom, mikor vigyem sétálni ebben a dög melegben....szerintem reggel kellene...emma utálja, ha egy porcikáját is nap éri...sír...

Évi&Emma

KépKép
gégéé

azért kérdezgetem ezt a hátról hasrát, mert emma eddig egyetlen egyszer, de véletlenül, és durván beragadt a keze, nagyon sírt...azóta még csak kísérletet sem tesz.

kinek mikor fordult hátról, hasra a babája?

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Réka kb. egy hónapja kezdte a hátról hasra fordulást, de sokáig kizárólag meztelenül fordult meg. Neki is egy darabig beragadt a keze, aztán rájött, hogy kell kihúzni. :) A hasról hátra fordulást sokkal előbb kezdte, aztán azt jó darabig egyáltalán nem csinálta. Pár napja viszont nagyon belejött a forgolódásba, össze-vissza forog, alig bírom pelenkázni, öltöztetni. :lol:

A következő gyümi azt hiszem a banán lesz, vagy az őszibarack. De ilyenkor honnan vegyek őszibarackot?

Mi inkább majd a késő délutáni sétára térünk át. Réka is utálja a napot. Pedig már van napszemcsije, napernyője, de még így is nagyon tud szenvedni.

Szösz

KépKép
szosz

én bébiételes őszibarackot adok neki.
de se azt sem a banánt nem csípi...talán túl édesek...vagy nem tudom.

a körtét szereti. meg a répát!

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Én is általában 4 felé szoktam sétálni vele, de lehet meg kellene próbálni még később...
vagy reggel...

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?