Zsuzsu!
Sziasztok!
Zsuzsu!
Aranyos lehetett az anyáknapja! Ügyes Konsti a kajával!
Kata!
Dejó, gratula a mászáshoz!
Haláliak a gyerkőcök!
Köszi, jól alszunk éjjel…átalussza, 6-7 körül kel 10 perces szopira, alszunk tovább…de van, h ez kimarad, és 8-9ig alszunk.
Apja 12.-én jön.
Marek!
3 cumi
. Hát én nem szoptatnék a második terhesség alatt biztosan. Ne rágd magad, teljesen Ok, h dolgozol, ez egyébként sem sok, jót is tesz Borinak.
Igen, igen, igen, TALI! Zsuzsuval már rég megbeszéltük, h majd ha jó idő lesz…de mi még nem jutottunk el addig, mert ha mentünk, akkor mindig volt vm dolog. De mostmár tényleg össze kéne hozni vmt! Nektek mikor jó?
Gratula a fogacskához! Mit veszel a fogsorra félretett pénzen?
Semmilyen mosószappannal nem tusz tönkretenni pelust.
Én sajna nem találtam annó a DM-ben epeszappant. Úh maradt a sima házi szappan, én azzal mosom a kakisat.
LKata!
Gratula a kúszáshoz! Asztamindenit, te milyen ügyes vagy! Komolyan kikerekedett a szemem!
Tökjó, h nem kell mennetek többet tornázni!
Ildi!
Megvettem az újságot, persze nem figyeltem 0-6-os volt benne. Na nem baj, úgyis van 4 cumink arra a napi 3 percre, míg kell neki.
Apja 12.-én jön.
Mintja csak Lillát említetted volna a kapálózás miatt, ő is pont ezt csinálja.
vicces sztem…
Sajnálom, h nem ízlett a brokkoli, én imádom, de Lilla még nem próbálta.
Örülök, h végre megdicsértek, már igazán megérdemelted!
Hát ha már ennyire észrevehető, h 4 fog jön egyszerre, akkor már nyűgös lenne, ha megviselné, nem?
Sztem lefagyaszthatod a husit.
Linh!
Hát igen, a kakis pelus hozzá tartozik a történethez.
Anyós…grrr!
BG-t semmivel nem szabad öblíteni (és más mosható pelusokat sem), ecettel sem, és mosószódával sem szabad mosni. ½-1/4 rész mosószerrel kell mosni, amit Marci ruháihoz is használsz. És nyugodtan mehet 60-on.
Gratula a fél évehz! Nagyon édi a kép!
Az a szappan sztem marhaepe, nem medve.
Timi!
Nagyon aranyos a video!
Lilla sem csinál ilyen mutatványokat.
Veronika!
Tök érdekes dolgok derülnek ki rólad!
Gyógytorna pffff
Nagyon édes ez a kép! Ezek a szemek!!!???
Szöszke!
Én is hallottam, h más íze lesz a tejnek. Visításra nincs ötletem.
Hó lehet, amikor visítanak a pasik!
Ezt a képet már korábban is megdicsértem, tökjó!
A családi kép is nagyon aranyos!
Éva!
Tökjók a képek! Szép nagy házatok van!
Macianyu!
Nagyon ari lehet Zengő baba, ahogy ezeket csinálja, amit írsz!
Dejóóóóó, gratulálok! Kis karácsonyi babuci lesz!
Olyan furi, h még észhez sem tértem, már kezdenek jönni a kistesók, de tökjóóó! Örülök nektek!
Kisfiút vagy mégegy kislányt szeretnétek?
Bettyna!
Szabi az erőművész!
Peva!
Biztos minden rendben van Dorkával, ne aggódj!
Clau!
És mindehhez hány centi vagy? Mert nekem is 48kg lenne a versenysúlyom, de én már 50-től is nagyon boldog leszek…még hátra van 10kg.
Sztem ne aggódj a súlya miatt, ilyenkor lelassul a hízás. Nehogy tegyél a főzelékbe margarint csak ezért (hogy mondhat ilyet egy orvos?), és a hússal is várj sztem, ha tényleg most kezdtétek. Nekünk 4hósan el kellett kezdeni, de húst akkor is csak 7hótól adok…mert így akarom, és kész.
Bettike!
Jó elfoglaltak vagytok! És nagyon ügyi Máté!
Éljen a hordozás!
Velünk nem sok minden történt, nem produkál Lilla semmi újat. 3 napja nyűgi egy kicsit, nagyon remélem, h nálunk is fog lesz, különben elkezdek aggódni. Eddig olyan jó, állandóan mosolygó, nyugis babuci volt, igaz most sem gáz, de azért nem zökkenőmentes. Hát meglátjuk. Tegnap voltunk Pesten, és összefutottunk kedves ismerősökkel, hehe. Lilla ezt most nem viselte olyan jól, nyűgi volt, pedig az utazással sem volt eddig baj. Egyébként édes pofi, látszik azért, h napról napra fejlődik a kis buksija, és egyre jobban fogja a világot.
Én most egy újabb pelusrendelést bonyolítok, már most 2x annyi, mint múltkor volt, ezért nem érek rá annyira. De most sikerült visszaolvasnom. Vagyis asszem 1 oldal kimaradt, remélem nem volt fontos kérdés hozzám. Ha mégis, írjatok még1x légyszi!
Na most totál beblokkolt az agyam, tudom, h még akartam vmt, de nem jut eszembe….úh elköszönök.
Ti mentek holnap majálisozni?