Új privát üzeneted érkezett!

Kata! Gratulálok a mászáshoz!

Nymalac! Borinak szintén és a puszikhoz is! Na meg az a babakekszes kütyü! :wink:

Kép
bettike
Eger

Ht kaki - ismét visszaállt a napi 2-3 kaka, az elején volt gond, talán az átállás miatt.

Babakeksz - nem tetszik most már

saját kaja - üveges kaja

Eddig sokáig csak üvegeset kapott, most csak saját készítést, mindegy neki szerencsére most meg már tejbedarapépet is adok, mert annyira sokat eszik :roll: Csak így tart ki a 3 óránkénti étkezés!
Pl tegnapi uzsi mennyisége
2 alma + fél banán + 1 babakeksz + 70 ml tejbedarapép :roll:
Ezt ette 4 után és 8-9 között már cicit kért! :roll:
De nem bánom, örülök, hogy ilyen jó étvágya van! :lol: Csak az állandó készítgetés! :oops:

Kép
bettike
Eger

Jaj a lényeget nem is írtam! :lol:
Én is beszálltam a hordozós anyukák klubjába!

Képzeljétek ilyet talált anyum a turiban:
http://www.kengurukid.hu/kidshop/index.php?products_id=AA5DC_501

Az ára meg kb. 1000 Ft volt! :shock:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok lányok!
Csak egy gyors bekukk: megjöttünk doki bácsitól: egy reménykeltő 4 hetes petezsákunk van :D Jövő pénteken megyünk megint, addig szedek bogyókat, és akkor már elvileg többet látunk mjad. Doki azt modnta, tekintsem magam várandósnak. Pedig már úgy felkészültem a kis szívhangjára. :( De végül is Zengőnél is e volt, úgyhogy annyira nem aggódom. Meg hát itt van nekünk maga Zengő is :)
Mindenkinek jó hétvégét,
M.

macianyu

Akkor elsőként:
HURRÁÁÁÁÁÁ! :lol: :wink:
És mindjárt itt lesz a jövő hét! :wink:

De izgi! :roll: :lol:

Kép
bettike
Eger

Milyen tanácsokat adott a továbbiakra? :roll:

Kép
bettike
Eger

Bettike: tanácsot nem igazán adott
Vettem Femibiont, meg Utrogestant, meg Magnéziumot kell bevennem, ha esetleg görcsölnék. Remélem nem fogok. Én ugyan aggódtam, hogy a császárom miatt nem lesz -e gond, de azt mondta, tuti nem. De mivel jó doki volt, hiszek neki. Arról nem is beszélve, hogy kívül is gyönyörű a sebem.
De azért péntekig (és aztán persze tovább is) izgulok! :)
M.

macianyu

Gyed: mi is megkaptuk ma. A tgyás valóban jobban tetszett.
Veronika: Pálmi tündérkislány! Olyan édes a kis szempilláival!
M.

macianyu

Sziasztok!!

Jövök majd bővebben, most csak egy sor!

Zengőanyú! :lol: :lol: :lol: :lol:
Igazán szép kari ajcsid lesz!!!!!! :lol:
Szívből gratulálok, köszi, h megosztod velünk is! Jó egészséget és csak lazán.... :wink: :wink: :)

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Macianyu!Gratulálok!!!!! :wink: :wink: Nyugi nem lesz semmi gond!Van valami tüneted?Hány babát terveztek,hogy így bele húztatok? :lol: :wink: Te szoptatsz még?

Ildi!Hú nagyon fel gyorsít Lotti baba.Zsófi is így növesztette bár nála észre sem vettem és kint volt a 20fog :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Zsuzsu!
Sziasztok!

Zsuzsu!
Aranyos lehetett az anyáknapja! Ügyes Konsti a kajával!

Kata!
Dejó, gratula a mászáshoz! :) Haláliak a gyerkőcök! :D
Köszi, jól alszunk éjjel…átalussza, 6-7 körül kel 10 perces szopira, alszunk tovább…de van, h ez kimarad, és 8-9ig alszunk. :) Apja 12.-én jön.

Marek!
3 cumi :D. Hát én nem szoptatnék a második terhesség alatt biztosan. Ne rágd magad, teljesen Ok, h dolgozol, ez egyébként sem sok, jót is tesz Borinak.
Igen, igen, igen, TALI! Zsuzsuval már rég megbeszéltük, h majd ha jó idő lesz…de mi még nem jutottunk el addig, mert ha mentünk, akkor mindig volt vm dolog. De mostmár tényleg össze kéne hozni vmt! Nektek mikor jó?
Gratula a fogacskához! Mit veszel a fogsorra félretett pénzen? :D
Semmilyen mosószappannal nem tusz tönkretenni pelust. :) Én sajna nem találtam annó a DM-ben epeszappant. Úh maradt a sima házi szappan, én azzal mosom a kakisat.

LKata!
Gratula a kúszáshoz! Asztamindenit, te milyen ügyes vagy! Komolyan kikerekedett a szemem! ;)
Tökjó, h nem kell mennetek többet tornázni!

Ildi!
Megvettem az újságot, persze nem figyeltem 0-6-os volt benne. Na nem baj, úgyis van 4 cumink arra a napi 3 percre, míg kell neki. :D
Apja 12.-én jön. :)
Mintja csak Lillát említetted volna a kapálózás miatt, ő is pont ezt csinálja. :D vicces sztem… :)
Sajnálom, h nem ízlett a brokkoli, én imádom, de Lilla még nem próbálta. :)
Örülök, h végre megdicsértek, már igazán megérdemelted! :) Hát ha már ennyire észrevehető, h 4 fog jön egyszerre, akkor már nyűgös lenne, ha megviselné, nem?
Sztem lefagyaszthatod a husit.

Linh!
Hát igen, a kakis pelus hozzá tartozik a történethez. :D
Anyós…grrr!
BG-t semmivel nem szabad öblíteni (és más mosható pelusokat sem), ecettel sem, és mosószódával sem szabad mosni. ½-1/4 rész mosószerrel kell mosni, amit Marci ruháihoz is használsz. És nyugodtan mehet 60-on.
Gratula a fél évehz! Nagyon édi a kép!
Az a szappan sztem marhaepe, nem medve. :D

Timi!
Nagyon aranyos a video! :) Lilla sem csinál ilyen mutatványokat.

Veronika!
Tök érdekes dolgok derülnek ki rólad! :) Gyógytorna pffff
Nagyon édes ez a kép! Ezek a szemek!!!??? :)

Szöszke!
Én is hallottam, h más íze lesz a tejnek. Visításra nincs ötletem. :? Hó lehet, amikor visítanak a pasik! :D Ezt a képet már korábban is megdicsértem, tökjó! :) A családi kép is nagyon aranyos!

Éva!
Tökjók a képek! Szép nagy házatok van!

Macianyu!
Nagyon ari lehet Zengő baba, ahogy ezeket csinálja, amit írsz! :)
Dejóóóóó, gratulálok! Kis karácsonyi babuci lesz! :) Olyan furi, h még észhez sem tértem, már kezdenek jönni a kistesók, de tökjóóó! Örülök nektek! :) Kisfiút vagy mégegy kislányt szeretnétek?

Bettyna!
Szabi az erőművész! :D

Peva!
Biztos minden rendben van Dorkával, ne aggódj!

Clau!
És mindehhez hány centi vagy? Mert nekem is 48kg lenne a versenysúlyom, de én már 50-től is nagyon boldog leszek…még hátra van 10kg. :?
Sztem ne aggódj a súlya miatt, ilyenkor lelassul a hízás. Nehogy tegyél a főzelékbe margarint csak ezért (hogy mondhat ilyet egy orvos?), és a hússal is várj sztem, ha tényleg most kezdtétek. Nekünk 4hósan el kellett kezdeni, de húst akkor is csak 7hótól adok…mert így akarom, és kész.

Bettike!
Jó elfoglaltak vagytok! És nagyon ügyi Máté! :)
Éljen a hordozás! :)

Velünk nem sok minden történt, nem produkál Lilla semmi újat. 3 napja nyűgi egy kicsit, nagyon remélem, h nálunk is fog lesz, különben elkezdek aggódni. Eddig olyan jó, állandóan mosolygó, nyugis babuci volt, igaz most sem gáz, de azért nem zökkenőmentes. Hát meglátjuk. Tegnap voltunk Pesten, és összefutottunk kedves ismerősökkel, hehe. Lilla ezt most nem viselte olyan jól, nyűgi volt, pedig az utazással sem volt eddig baj. Egyébként édes pofi, látszik azért, h napról napra fejlődik a kis buksija, és egyre jobban fogja a világot. :) Én most egy újabb pelusrendelést bonyolítok, már most 2x annyi, mint múltkor volt, ezért nem érek rá annyira. De most sikerült visszaolvasnom. Vagyis asszem 1 oldal kimaradt, remélem nem volt fontos kérdés hozzám. Ha mégis, írjatok még1x légyszi! :)
Na most totál beblokkolt az agyam, tudom, h még akartam vmt, de nem jut eszembe….úh elköszönök.

Ti mentek holnap majálisozni?

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Jaj, tudom már mit akartam....

Kérdés:
Mivel Lilla is 6hónapos lett, eljátszhatom az utolsó esélyünket a tápira vonathozóan. Múltkor ott álltam a dm-ben, és szemeztem a tápikkal, de nem mertem megvenni, mert ahhoz túl drága, h kidobjam. A vaníliás tápiról van szó, asszem beba. Ebben reménykedem még, h az ízesítettet talán megissza. Ad vk ilyet a gyerkőcnek? Azért kérdezem, mert szeretnék megállapodni vkvel, h ha Lilla ezt sem issza meg, akkor továbbadhatnám. Mert drága mulatság lenne kidobni...nekem meg jobban ízlik azért a nesquick banános tej. :P Nos, valaki? :)

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Sziasztok!

BOLDOG FÉLÉVES FORDULÓT KÍVÁNUNK SOK SZERETETTEL:DÓRINAK, ZENGŐNEK, SANYIKÁNAK, MARCINAK, GERGŐNEK, LILLUSNAK!!!

A mi 7 hónapos adataink: 7320g 66cm.
(NY.MALAC EZT MIATTAD :lol: :lol: )

Kata84!
Ledöbbentem "tesókánk" tudományán!!!!! Puszik Neki! Tutira számít, h Zsófi ott van körülötte, tanul Tőle Zsombor!

alvás: egyenlőre édesnégyesben. A szopi miatt könnyebb így, csak kikapom a kiságyból, eszik, böfi és már alhatunk is. Ábelnél pedig nem akartunk komolyabb féltékenységet, így Ő is a szobánkban alszik. Szerencsére nem zavarja semmiféle zaj... :lol: :oops: :lol: :oops:

Ha már Konsti nem szopik költöznek a gyerekszobába együtt. Aztán látjuk majd mit hoz az élet....

bölcsi: hetente egyszer csoportba járunk, egyszer pedig csak Ő van egy gyógypedagogussal foglalkozáson.
Apró lépésekben haladunk. Most pld. kedvence az orgona, azt szagolgatja és mond valami hapci félét és tüsszentést imitál....ez nálunk előrelépés!!

Konsti is nagyon szereti a kábeleket, de a nagy kedvence a pelenkás műanyag zsacskó.... :)

Marek!
Benne vagyok a taliban!!!!!

szilva: biztos figyelmetlenül olvastam, de mirelit szilvát nem kaphat Bori??? Az kapható......

védőnő: állítólag apr.1-től évi egy látogatás kötelező, akkor is, ha lemondtam róla... túl fogom élni :lol:

semmi köze a védőnőnek, ahhoz, h dolgozol. A gyermek rendben van, az a fontos.

L.Kata!
Én is dobtam egy hátast a tortáidon! Emelem kalapom....

mennyi idő egy ilyen csoda elkészítése??? Mennyibe kerül kb.???

Ildi!
Megvetettem az urammal a babamagazint. 2-es cumi, rózsaszín, sárga fogantyúval..ilyet kapott, noha több helyen megnézte....

cumi: ne is mondjátok, pár napja iszonyat megijedtem. Konsti nyüglődött, mert a kiságyban volt és nem tetszett neki. Én vasaltam a szobában, Ábel játszott, Bence is itthon volt. Egyszer csak éles ordítás, odanzek, Konsti szájában a cumija, de keresztben a műanyag részével és feszítette szét a száját.....Szeleburdikám bekapta valahogy, játszott vele.... odaléptem, kikaptam, gyereket felemeltem...nem lett baja, de nagyon megijedtem.....a cumi a kukában landolt.....

brokkoli: Konstinak egyszer adtam , 3 napon át és bejött. Hamarosan megint következik.

Timi!
Vizet iszik Sanyika??? Lehet, h amiatt ébred....VIDEÓ SZUPER!!!!!!

Zengőanyú, Ny.malac!
Ha tudtok lécci tegyetek fek videót a kukucsoló lányokról! annyira szeretném Konstit megtanítani rá....

Peva!
Felbuzdultam, adok ma csirkemellet Konstinak....
Én is főzve fagyasztom, jégkockatartóba és egy-egy kocka a forró főzelékbe. Lehűti legalább :lol: :lol: :lol:

Mi:
Tegnap voltunk tanácsadáson, de szívtam... sehol senki, szabin a doktornő és a kedvesvédőnénink is. (ezer kérdésem lett volna...) Ballagás van, így szabin a fél rendelő.
Végül még épp elcsíptük a másik gyermekorvost, Ő mondta, h szívesen megnézi. Súly, hossz, meghallgatta, felhúzta ülésben, belenézett a szájába és ennyi.....
5 hét múlvára kaptam új időpontot. Valamikor felhívom a kedvesvédőnéninket.

Konstinak a sárgarépa és a meggy sem jött be... többször próbáltam, de semmi. Alapból a krumplit utálja, pedig ugye az alap étel Magyarországon....
Sokat dumál, többet mint anno Ábel, hintázik, ülni próbál térdelőtámaszból.

Ábel jól van, számomra is egyértelmű, h fejlődik. Pld. van egy nyuszis mondóka, mutogatós, amit szoktunk a bölcsiben. Most ha nyuszit lát a mesekönyvben, mutogatja a nyuszis mondókát.. :lol:
Az egyéni fejlesztőnk (Andi) szerint bátran mehetne oviba, de nem adom be. Itt úgy van a minicsoport, h akik 2009. juni1-én betöltik a 3 évet, azok ovisok lehetnek. Hozzájuk csatlakoznak a júli, aug....születettek, egészen 2010 május31.-ével bezárólag. 2010 juni 1-től pedig Ők lesznek a kiscsoportosok. Így folyamatosan töltődik a csoport. Bőven elég lesz Ábinak 3 év ovizás.....

Puszik Mindenkinek, kellemes hosszú7végét, [color=brown]BOLDOG ANYÁKNAPJÁT MINDANNYIUNKNAK!!!!! :lol: :lol: [/color]

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

BOLDOG ANYÁKNAPJÁT MINDANNYIUNKNAK!! :lol: :D :)

így akartam...

ja és a 7 hónapos kép:

Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Macianyu, hú, ez nem semmi, nagy-nagy gratula nektek!!! Én nem merném bevállalni! Nem tartasz tőle, hogy milyen lesz így a várandósság? :roll:

Zsuzsu - de édes képet hoztál Konstiról! Bár mindig mindegyik édes! :lol: A cumi nekünk is ilyen színű, mázli, hogy a gyerek lány :wink: Bár az első cumija a Mamnak a kék színű cumija volt, ami még a Felicitas csomagban volt és azt imádta!
De jó, hogy nálatok bejött a brokkoli! :roll: Szerintem finom volt, amit csináltam (mindig megkóstolom, mielőtt adom neki, hogy mit is alkottam), mégis csak 1 kanállal evett meg, utána nem volt hajlandó kinyitni a száját :?
Nálunk a répa bejött úgy, hogy sült almával adom a sült répát. Ehhez pl. a főtt krumpli is oké és így megeszi, eddig ez a kedvenc főzeléke!

Sensi
- nálunk az alsó két fognál sem volt különösebben nyűgös Lottika. Most inkább azt figyeltem meg, hogy sokszor a fülét, a fejét oldalt kaparja, piszkálja, a doki azt mondta, hogy kisugárzik neki biztos. :roll: Amúgy van olyan, hogy éjjel pl. felsír, de lehet, hogy ez sem a fogzás miatt van, csak rosszat álmodik vagy dolgoznak a kis izmai vagy nem tudom. Mindenesetre nagyon remélem, hogy nem szenved szegénykém, mert 4 fog egyszerre az durva :? Lehet is látni az ínyén, durván fel van púposodva :shock:
Na, 12-ike mindjárt itt van :lol:

Ezt az oldalt ismeritek:

http://foltbolt.hu/index.php

Főleg a hordozós csajok :lol: Bár vannak más dolgok is...

Bettike
- anyukád milyen ügyes, nagyon jó a hordozó, hát még 1000 forintért!!! :lol:

Na megyek, visszaaludt Lotti, úgyhogy most jön egy kis szépítkezés, hajmosás, gyantázás, ha egyáltalán lesz időm rá :roll:

Mindenkinek jó pihenést, tényleg, ki mit csinál a 3 napban?

És BOLDOG ANYÁK NAPJÁT, ÚRÉG, EZ A MI NAPUNK :lol: Néha fel sem fogom :roll:

Kép

Kép

Kép
nusildi

Sziasztok!

Csak gyors bekukkk, pont nyűgösködik Norbi!

Macianyu...gratulálhatok? Vagy még ne?Mindenesetre örülök a petezsáknak :D Drukk-drukk! :D

Timi...édes a video! :D Sajnos Esztergomba már nincs hely, kérdeztem :( Még Csolnokot fogom felhívni, az sem drága.
De azért köszi! :D

Veronika...nagyon szép Pálmi baba!
Ekkora szempillák! :shock: :D

Zsuzsu...nagyon helyes Konsti, most megnyúlt nagyon ugye? Nagyfiú! Kapsz még rá rugit? :shock:
De jó! Én Norbika 72cm-ére nem kapok már csak passzés nacit.

A hófordulósoknak sok puszi! :lol:

Ma lesz az első családi majálisunk, úgy izgulok! Szép idő legyen!
Nálunk itt a Dunapart ott is van műsor :D
Délután megyünk! :lol: :lol: :lol:

Ezt még meg kell mutatnom, tegnap nagyon meleg volt idebennt, és nyáriasra vettük a figurát! :D
Kép

Kép
Kép
lovaszkata

Boldog Anyák napját mindenkinek :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
lovaszkata

ildi: egyszerre 4 fog? :shock: nem semmi :wink: . tornát már elkezted?
gyed: én még papirt se kaptam róla.
macianyu: gratulálok :lol: :lol: . én még nem mernék ilyen korán bevállalni még egy babát
sensi: köszi :lol:
zsuzsu: köszi :wink: . néha megiszik 1-2 korty vizet, de inkább szopizik. tegnap külön aludtunk. én férjemmel a nappaliban a tv elött, fiam kiságyban a hállóban és nem ébredt csak 8 kor szopizni, úgy ahogy régen is szokta. lehet, hogy csak magányra vágyik :?: :roll:
nagyon aranyos képet raktál fel a fiadról :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

fiam alszik, én készülödök, mert du. megyünk csavarogni. de elötte még felmegyünk anyumékhoz kajálni, mert disznótor volt és ilyenkor sütnek friss pecsenyét, hurkát, kolbászt meg húslevest :wink:

ja, mindig elfelejtettem:
a 6 hós adataink: 69cm és 8kg csak 25 dkg hiányzott és megtriplázta volna a születési súlyát :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

már régen dobtam fel fotókat, most bepótolom:

Kép anyummal
Kép dédiéknél
Kép lazán fityiszt mutatott
Kép átnézte az akciókat

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Kép állandóan kifesziti a lábát, állni akar, ezért beraktam egy kicsit a járókába, ami nagyon tetszett neki :-)
Kép kedvenc fotóm

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Timirosicka,
édesek a képek! :) Az ujsagolvasas nalunk is megy, csak a vegere nem tul sok marad az ujsagbol! :lol:

A jó kis képek láttán nekem is kedvem támadt még feltenni párat :lol:

Kép Csajos sapiban :)

Kép Apára nézek nagy imádattal

Kép Labdával

Kép

Kép
sz.veronika

Ja, hát azt nem is mondtam, hogy Norbi gyönyörű a képen, dehát ezt már úgyis tudod Kata, hogy nekem Norbi a nagy szerelmem :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

Macianyu, hajrá petezsákocska!!! :D Az Utrogestan csodákra képes, én is alkalmaztam, amikor véreztem.

Majális: haha, voltunk kutyát sétáltatni, és leültünk egy szántóföldön pokrócra fél órára. :D

Zsuzsu, nosztalgiáztam kicsit a régi képeinken a 40.oldal környékén, és Ábelről tettél fel akkoriban csecsemőkori képeket. Szerintem Konsti nagyon hasonlít rá. :D Jó ötlet, hogy egyszerre kell majd kiköltözniük a szülői szobából.
A meggyet én is megkóstoltattam Gergővel...hát fanyalgás az volt keményen...csak 15 ml ment le neki nagy borzongások közepette. Úgyhogy egyelőre nem kínzom a meggyel.
Ma egy zsemlecsücsköt nyomtam a kezébe főzés közben, azon elnyammogott, inkább csak összenyálazta, de alig tudta a szájánál tartani. Gergő még nem érett meg arra, hogy mást is egyen.
Arról nem is beszélve, hogy foga sincs, amivel egyen. :D

Sensi, akkor hamarosan együtt lesz a család. :)

Timi,
nagyon szép a 8 kg. :D

sz.veronika,
én is előtúrtam a mi labdánkat...hogy mennyire hasznos találmány. :) Majd később a lufi is jó lesz. A zeneiskolánkban a zongora felvételinken szokták lufival játszatni a gyerekeket, hogy mennyire lazák. Kézfejjel kell megérinteniük, fellökniük, aztán jobb-bal vállal. :)

Kép
szöszke

Ildi: 4 fog nem semmi, remélem hamar túl lesztek rajta!
Lkata: Nobika kis mosolykirályfi, látszik, hogy sokat foglalkoztok vele.
Zsu: köszi a hófordulós köszöntést! :wink:
Kukucsjáték: az igazi eseményt nem tudtam megörökíteni, mert persze akkor nem volt a közelben a masina, de az alábbi linken látszik, hogy utánam ő is megpróbálja vagy 2 alkalommal. De ez nem az, ez még belemagyarázásnak is tűnhet.
http://www.zengobaba.hu/index.php?task= ... em_id=3420
Kata84: harmadik hónapig szoptattam. De mivel Zengőre 3 évet vártunk, nem is reméltük, hogy ilyen hamar lesz kistesó. De ha lehetett volna, így kértem volna. Másodjára egy kisfiút szeretnénk, de ha még egy ilyen szép kilányunk lesz, őt is uganúgy fogjuk szeretni :D
Jó hétvégét,
M.

macianyu

Szöszke,
nálunk is véletlenül került elő a labda, én magamtól még nem gondoltam rá :) Csak itt volt egy kisfiú nálunk és az volt az első dolga, hogy focizni akart :)

Jópofa a lufis zongora felvételi :)

Ma úgy látszik ilyen képfeltevős napom van, még gyorsan megörökítettem a szemöldökéig érő szempilláit, mert mindenki azért van oda :lol:

Kép

Kép

Kép
sz.veronika

Sziasztok!
Mi anyóséknál voltunk majálisozni... Hát most inkább nem részletezem, mert felmegy a vérnyomásom... :roll: Talán annyit: apósomnak mondtam, hogy ne piszkálja a gyereket, mert altatom, erre mondta, hogy ráér máskor aludni... :shock: :twisted: Végülis rá... legközelebb például nem viszem el, hogy ráérjen aludni... :evil:

Timi
Ez nem járóka, hanem komp... vagy nem? :roll:

Macianyu
Nagy-nagy gratula!

LKata
Mekkora már Norbika... :shock: Hány centi?

Bettike
Én most pont egy ilyen hodozót akarok eladni... Persze nem 1000 forintért. :lol: Ez egy szuper hordozó ám!

Zsuzsu
Kaphat Bori mirelit szilvát, az van is a nagymamámnak. Az lesz a következő gyümi, de most még a répával szenvedünk.
Egyébként nálunk nem olyan egyszerű a helyzet, mert bár Tesco van a környéken, elég kicsi, ezért alig lehet valami fagyasztott gyümit kapni. Konkrétan három fajta van: eper, málna meg még egy valami... Cora, Auchan nincs, csak Kecskeméten, vagy Szegeden... Ráadásul bio zöldséget is legközelebb Kecskeméten tudnék venni, azt is csak hetente egyszer.. :twisted:

Sensi
Sajnálom a mai talit! Legközelebb előbb szólok, hátha... (mondjuk mi sokszor nem tudjuk előre, hogy mikor fogunk menni)

Megyek aludni, mert hulla vagyok. Kicsit kiaksztott ez a mai nap.. :twisted:
Pá...

marek

Sziasztok!!

Bettike!
Máté aztán tud enni! :lol: :lol: Konsti 1 nap alatt eszik ennyit :lol:
EGÉSZSÉGÉRE!
Én még nem adtam sem kekszet, sem kiflit, sem babapiskótát, de lehet, h a kiflit megpróbáljuk, annyira rágcsálja a kanalat...

A kengu nagyon klassz! Ha az embernek van ideje, szép dolgokat lehet kifogni a turiban.

Ildi!
Azt a felicitas csomagos kék cumit vágtam a kukába.... :evil: :)
eddig nem csináltam sült zöldséget egyik fiamnak sem, de lehet, h megpróbálom.
A zárt száj ismerős, nálunk berregéssel megspékelve fejezi ki nemtetszését.... :) :)

Tegnap tettem a meggyes krumpliba csirkemellet és 150g lecsúszott. Vagy tetszik neki a husi, vagy nagyon éhes volt.... :lol: :lol: :lol:

HOGYAN KELL SÜLT ZÖLDSÉGET BABÁKNAK???????,

kikapcsolódás: tegnap családilag grilleztünk, ma anyós, holnap játszótér, Tiszapart, fagyi, éttermiebéd...
Úgy gondolom Konsti kicsi még a tömegrendezvényekhez.

anyáknapja: igazából akkor megható, ha már beszélnek, verset mondanak....
(Ábel Andival is csinált egy orgonás képet nekem, így már két anyáknapi emlékem van. Na meg Ő anyáknapjakor tette meg az első önálló lépéseit, ezt pedig sosem felejtem el....) Jövőre két gyermekem fog szaladni a virágaival.... hüp-hüp:lol: :lol:

L.Kata!
3 cm t nőtt most, de még így is talán a legkisebb pasi a topicban. :lol: :lol: :lol:
FŐLEG Ábiról vannak rugijaink, Ő télen volt 68-74cm így van sok. Konsti most inkább nadrág-bodyban van, éjjelre van rugi.

A 7 hónapos képen csiniben van, így voltunk tanácsadáson. (ez az a szett, amit a DM bababónusszal kapott c und a utalványon vettem)

Norbi vagányvigyor!!! :lol: :lol: :lol:

Timi!
Magány: nem hinném, de próba.....

Triplázás????????? mi még nem is dupláztunk....(nem látszik rajta amúgy!!) :lol: :lol: :lol:

A fityiszes és az akciósujságos kép szenzációs!!!!!!! :lol:

Veronika!
Csodaszép a lányod!! A lufival eljátszott????? Enyim gyerek rágcsálná......

Szöszke!
Köszi a kedves szavakat!! Én is látom a hasonlóságot, de a különbségeket is. Külsőleg és belsőeg is van különbség. Nézek mindjárt 7 hónapos Ábelképet...

fogacska: nekünk egy van, de ráharap a kanálra, alig tudom elvenni tőle....
mutogatja a játszón az egyetlen fogát.... :lol: :lol: :lol:

Rengeteget számít még az 1 hónap korkülönbség!

Zengőanyú!
Köszi a videót! Édes!!!!!! próbáltam játszani Konstival, de Ő rágcsálja a takarót... :evil: :lol:

Marek!
ANYÓS-após: durvaaaaaaa...Laci mit szól?????
mi ma megyünk, már felkészültem, h hallgathatom, h "miért engedem bölcsibe, miért nem beszél, miért ennyire elven....brrrrrrrrrrrrrrrrr

Boltok: Így már értem.......Akkor csak az a megoldás, h nagybevásárláskor feltankolsz... persze a fagyasztó kapacitása is véges.....

Csajok! Nekem olyan érzelmi hullámaim vannak, h csak na.....
Tegnap csináltam kókuszkockát. Ábel segített beforgatni, ő hempergette kókuszreszelékbe. Közben Konsti nyekergett. Bence mondta, h megeteti. Csináltam tápit. pár perc múlva szól apa, h hol a kajcsi, etetne... Nem találtuk.... körbenézek, hát Ábel ül a hordozó mellett és eteti az öccsét....zokogtam ....ez ÉN FIAIM.........

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Kép 7 hónapos Ábel

Kép 7 hónapos Konstantin

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu - te jó ég, le se tagadhatnák egymást a tesók :lol: Tüneményesek!!! Ábel már így állt 7 hónaposan?? :shock: Nagyon ügyi!!!
Sült zöldség-gyümi, én most csinálok főzeléket ebédre Lottinak, a krumpli fő, a sütőben pedig van egy alma és két répa alufóliába csavarva. Ez sül 20 percig, aztán kibontom és kis darabokra vágom, krumplit bele és botmixerrel összetrutyizom, nagyon fini lesz, Lotti megeszik belőle elég nagy adagot. Az AVENT-es pohárban 50-60 ml-nél van ilyenkor a vége és azt megeszi, az nem tudom, hogy hány gramm, de nem kevés, mindezt szopi után!!! :roll: Van étvágya! :lol:
Ó, Ábel etette Konstit? Nem csoda, hogy sírtál, de édesek lehettek, képet nem kattintottál gyorsan?

Veronika - nem is igaaaaaaaaaaz, ez tuti műszempilla! :wink:
Ilyen szempillát még nem láttam! Van egy kedves ismerősöm, akinek a kislányának van gyönyörű nagy szempillája, de még neki se ekkora. Kitől örökölte? Szerintem tőled, nem? :lol: Pálmi csodaszép kislány!!!

Marek - após :evil: :evil: :x :shock: Ilyenkor párod nem szól semmit???

Macianyu - júj, de aranyos a videóóó!!! Zengő egy aranyvirág, ahogy kukuccsol, amúgy szerintem nem te nézted be, nem belemagyarázás, kukuccsol! :lol:
Tényleg, neked voltak rosszulléteid a terhesség elején? Nem tartasz tőle? Csak mert én pl. az elején nagyon hányingeres voltam és pl. ha most jönne egy másik baba, tuti megzakkannék, hogy hogyan látnám el Lottit úgy, hogy pocsékul vagyok :shock:

Szöszke - banánt adtál már Gergőnek? Mert nálunk a meggypép banánnal nagyon lecsúszott, kb. 60-70 ml-nél volt a pohárban és megette mind! :shock: Amikor simán meggyet adtam Lottinak, ő is fanyalgott rendesen!
Nálunk van fog, de azért egy zsemlecsücsök itt sem csúszna le :lol:

Timi - Sanyika nagyon-nagyon aranyos!!! Amúgy az nem járóka, hanem bébikomp. Nem túl egészséges... persze attól is függ, meddig van benne Sanyika.
A fityiszes kép haláli, nagyon cuki mindenhol a kis kópé! :lol:
Nem semmi súlyban van amúgy, még mindig olyan sokszor szopizik egy nap? Anno írtad, hogy valamikor 10-12X is, ha jól emlékszem.
Tornát csinálom, igen, de "csak" hasizmot, a karomat kár erősíteni, mert Lotti emelgetése miatt olyan vagyok, mint egy pitbull, a lábam-fenekem magától megy vissza, a sok séta is segít, a hasam a kritikus pont sajnos, főleg az alhas.

LKata - milyen volt az első családi majális? Jó idő volt? Norbika nyáriasban is tündér!

Mi Szentendrén voltunk egy ismerősnél pár órát, Lotti simán aludt a babakocsiban 1 órát! Aztán vittem egy Hipp sárgabarackos bébiételt, és mind a 190 grammot megette!!! Persze most nem volt szopi előtte, csak itthon, szóval ha szopi előtt kínálnám, szerintem hamar leszokna a ciciről a gyerek! :roll:
Ma elmegyünk a Lidl-be, Zsuzsu által ajánlott fagyicéklát venni, meg még egy-két apróságot, bár már nem szabadna kajára se költeni, ahogy most állunk, de Lotti miatt muszáj, már a krumpli is elfogyott, mert azt minden főzelékbe teszek.

Na további jó hétvégét Mindenkinek!!!

És egy kép:

Kép

A háttérben nem a renyhe takarítás eredménye látható, hanem nálunk bejött játéknak az 1,5 literes üres ásványvizes üveg is :wink:

Kép

Kép
nusildi

sz. veronika: ha kivárom a végét, akkor az én fiam is széttszedi az újságot :wink: gyönyörü szempillái vannak a lányodnak, nem lesz szüksége spirálra :lol:

szöszke: köszi :wink:

marek: akkor anyósod, apósod egyforma :evil: . nem, nálunk ezt járókának hivják :wink: :roll:

zsuzsu: köszi :wink: . nagyon aranyos lehetett Ábel, ahogy etette az öcsit :wink: . és tényleg mennyire egyformák :shock:

ildi: köszi. nálunk magyarra forditva ez járóka :wink: .hát igen, még mindig sokat szopizik, 9-10x is egy nap. sokszor csak cumizik, vagy csak iszik egy kicsit, mert szomjas.
nagyon aranyos ez a kép. olyan kis ártatlanul néz :lol:

vettem üzibe almát, lereszeltem és ma szopi utánn azt adtam neki. sokal jobban tetszett neki, mint az üveges. negyed almát be is vágott :shock: . úgy látszik jobban bejön neki a házi kaja 8)

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Ildi, próbáltam már banánt adni, kóstolás szinten 2-3 hete, de ugyanúgy fanyalgott, mint a meggytől. :D Pedig jó érett volt. Ki fogom próbálni meggyel a banánt, gondolom édesít is rajta annyit, amennyit kell.
Nálunk is van palackfogdosás, meg saját fejhez verés. :D

Marek, após ügy: ilyenkor arra gondolok, hogy ők elfelejtették, hogy annak idején mit gondoltak, amikor piszkálta valaki a gyereküket...?
Pl. a sógornőm ügyvédi avatása kapcsán nagy tumultus lett hirtelen a lakásban, ahol ünnepeltünk, és Gergő egyik pillanatról a másikra úgy elbőgte magát, hogy csak na. Ahelyett, hogy mindenki kisunnyogott volna a másik szobába, hogy végre kicsit kuss legyen a gyerek körül, elkezdtek parádézni, kézről kézre járt a gyerek, amitől ő még dühösebben sírt. Eleinte hagytam, nehogy azt higgyék, hogy féltem a gyereket tőlük. Aztán mondtam, hogy akkor talán kérem szépen a babát, és elvonultam. Persze, hogy azonnal csöndben lett, ahogy ingerszegényebb helyzet alakult ki.

Zsuzsu, milyen jó, hogy Ábel eteti Konstit. :) Vajon máskor is hajlandó lesz rá?

Linh! Te biztosan értesz hozzá: ma olvastam, hogy 18 hónapos korig nem termelődik a babákban a ptialin nevű enzim, ami a tömény keményítő emésztéséhez kell. Igaz ez? Ha tényleg így van, akkor elvileg krumplit meg rizst nem is nagyon szabadna kapniuk addig?? Persze ezek nem tömény keményítők...de mégis van bennük... :shock:

Kép
szöszke

Sziasztok!

Macianyu - Hűűűű, a mindenit! Gratulálok a kis petezsákhoz! :wink: Így teljesüljön minden kívánságotok!

Ildi - Lotti de édes! A flakon nálunk is működik!

Zsuzsu - Mint 2 tojás!!!! Cuki pofik!

Timi - Szépek a méreteitek!

Bocs, hogy nem mindenkire reagálok, de csak átfutottam amit írtatok, mert megint Tatán vagyunk. Egyik mama, másik mama....
Mérlegünk itt nincs, majd holnap otthon méreckedünk, meg majd onnan teszek fel képet is. A legújabb játék nálunk az álldigálás. Folyamatosan állni akar, van mikro jó az ülés és, de feküdni egyre ritkábban. Remélem azért a mászást nem hagyja ki... :roll:
Ma cékla-krumpli volt a menü. Fincsi volt!

Mennem kell, hív a 7 hónapos kötelességem! :wink:

BOLDOG ANYÁK NAPJÁT MINDANNYIUNKNAK!!!
Nekem még olyan fura, hogy ez már nekem is szól.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

szbettyna, nálunk ugyenez van, sem hason, sem hanyatt nem jó most már, csak az álldogálás. Bár jobbra-balra imbolyog, és tartani kell, nagyon szereti. :D

Kép

Kép
szöszke

Sziasztok!

Köszönöm a bókokat! :oops: :D tényleg mosolykirály Norbi!

Jaj de amiket ti felraktatok az is gyönyörű!

Veronika neked külön köszi a bókot, bevallom jól esett. :oops: :D
Jaaaj, de szépek ezek a pillák! milyen ügyin lefotóztad, mintha festve lenne! :shock: :D
Ha van olyan hogy a topic legvigyorgósabb babája akkor van legszebb pillájú is, az Pálma baba! :lol:

Ildi Lottikája meg a legbogárszeműbb :D
Ildi...Nagyon édes Lottika!!

Marek, NyMalac...kislánya meg tök hasonló forma , nem? Nekem mind kettő nagyon tetszik, régebben
mindíg összekevertem őket :oops: :D

Marek...Norbika 72 cm, pont 3 napja mértem le alvás közben! :wink:

Zsuzsu...nahát hogy állt Ábel 7 hónaposan. Nagyon hasonlítanak, csak Konsti husibb, ugye?

Szöszke....nagyon cuki Gergő, kis komoly baba.
nálunk is van ilyen hirtelen bőgési roham. :roll: szerintem már tartanak az idegenektől.

Kép
Kép
lovaszkata

Timi...nagyon helyesek vagytok, tényleg rég tettél fel fotót.
Ő is ilyen kis vigyori?
Ugye nem sokat van kompban?

Jaj, a BÉBIKOMP-ról akartam írni, hogy nagyon sok rosszat hallani róla! Sokat ne tegyétek bele a babát! :roll:
Nem akarok igazán beleszólni, csak jóindulattal írom.
Erölteti ez a állás- járás dolgot, és terheli a gerincet. :( most én pontosan nem tudom kifejteni miért de
sokat olvastam erről. Járni nem tanulnak meg így, inkább csak becsapják magukat vele, az egyensúlyérzékük
nem fejlődik így ki.... :roll:
Vélemény? ti mit tudtok erről?

Ildi...háát, jobb majálisra számítottunk, nincs már normális program mint rég.
A paírgyár szervezte régen(ami csődbe is ment azóta) akkor volt játszóház, több műsor, virsli-sőr...
(az utóbbi nem szeretem). Az én gyerekkoromban még a katonazenekar is jött felvonulni :D
Volt tank kiállítva, belemásztunk...nagyon szuper volt, borotváltunk lufit, volt lekváros fánk evő verseny...
minden sokkal szupibb volt!Nem? most nincs semmi! :( Sajnálom a mai gyerekeket!

Voltunk a mamánál(anyósnál) vittünk neki virágot, meg egy képet is! :D
Kép
nagyon örült neki!
Norbikának ott turmixoltunk répát, krumplit husilevessel, bevágott egy jó adagot! :D Ti adtatok már husilevesből hamit nekik?
Mennem kell Norbi alszik, így kihasználom az időt és felmosok!

Bocsi ha elírtam néha a szavakat, tök sietek, nem olvasom át! :oops:
Mégegyszer puszi minden anyukának és babának! :D

Kép
Kép
lovaszkata

Maciganyu

Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: Szorítok nagyon, hogy minden rendben legyen a babával!!! Nem lesz gond meglátod, és a kis korkülönbség nagyon jó dolog majd meglátjátok ti is.

Lkata
Nagyon édes Norbika!!!
Nekem mind a három gyerekem használt bébikompot és nagyon bejött nekik és semmi bajuk nem lett tőle, természetesen nem órákat töltöttek el benne és már csak akkor raktam bele őket, amikor egyedül is fel tudtak állni. Nekünk nagyon bejött, egy új világ tárult előttük azzal, hogy nőtt a mozgásterük. De ez a mi tapasztalatunk, nem biztos, hogy másnak bejön. De szerintem azért annyira nem kell félni tőle. Pláne ha úgy rakjuk bele , hogy le sem ér a lába.

Szöszke
Gergő nagyon édesen álldogál!!!! Áron is állandóan csak állna, ha tehetné.

Timi
Nagyon tündér Sanyika!!!!!

Veronika
Gyönyörű a kislányod és a szeme is!!

Ildi
Lotti nagyon komoly, de így is gyönyörű!!!!!!!!!

Zsuzsu
A fiaid olyanok, mintha ikerek lennének, nagyon szép mind a kettő!!!!

Most mennem kell sajnos nincs időm visszaolvasni, Áron ma nagyon nyűgi, éjjel óránként kelt, kb. 6x. Ő is és én is nagyon fáradtak vagyunk.

Éva

Kép

Kép
éva75

Éva 75, mi éjszakai szopi leszoktatást csinálunk 2 napja. Nagyon jól haladunk. Tegnapelőtt este 20:30 után 1:10-kor volt szopi, utána 5:45-kor, de közötte kb. 2-szer adtam vizet neki cumiból.
Tegnap 20:00 után 23:10 azután 5:40. És már nem kellett víz éjjel, viszont 3-szor volt nyűgösködés, ami popsipaskolástól, hátsimogatástól el is múlt és vissza tudott aludni. 2-szer a férjem, 1-szer én keltem fel hozzá. Kíváncsi vagyok, hogy ma éjjel mi lesz. Folytatjuk ezt a stratégiát.

Lkata, nekünk nincs bébikompunk, nem is lesz, mert alig férünk el így is. És remélem, nem kapunk ajándékba sem :D:D

Kép
szöszke

Sziasztok Lányok!

Ezer meg egy napja, hogy nem jártam erre, de most itt vagyok!
Még tart az egy hónapos alváslaboros megfigyelés, csütörtökön értekeli ki a doktornő a tapasztalatokat, és akkor derül ki, hogy Marci tényleg tejfehérje érzékeny vagy sem?!
Az alvás már egész jól megy, este 10-kor lerakom, kicsit sír, és utána 1-2-ig alszik is. Aztán 3-4 körül ismét fenn van, és végül 6 a reggeli kelés. A napközbeni alvások száma már egész jó, kétszer minimum alszik, de csak 20-30 percet és aztán fenn van. De is jobb mint volt.
Enni még a tápszert kapja, sajna nincs már anyatejcsi, de így is örülök, hogy ennyit tudtam neki adni. Eszi most már az almát is, és a kekszet is, aztán szép fokozatosan adok mindent.
Vizsgála, vizsgálat hátán volt, de igazán kézzel fogható dolog nem derült ki, képzeljétek, volt aki azt tanácsolta, hogy vigyük látóhoz agyereket, mert biztos azért ordít annyit, mert nyitva a harmadik szeme, és látja vele a szellemeket. Hát nem is tudom. Hiszem is meg nem is. De a férjem azt mondta, hogy vittük már annyi helyre Pocakot, és oda már nem hajlandó. Még lesz egy hasi és koponya ultrahang júniusban, aztán én már nem szeretném vinni sehová. Persze ha nem muszáj. Volt orvos, aki azt mondta, ilyen alkatú a gyerek, viseljük el, hogy órákat ordít! Hát köszi!!!!

Remélem most már több időm lesz, és akkor ismét tudok majd gyakrabban jönni, addig próbálok visszaolvasni, és felvenni a ritmust Veletek!

Bocsi, ha egy kicsit hosszú voltam.

6 hós adataink: 74 cm 8360 g.

Kép
kincs27

Sziasztok!

Ildi!
Sikerült céklát venned?????? Mi is oltunk boltban és döbbenet mennyire mennek fel az árak, észrevétlenül... :evil: :evil: :shock:

igen, Ábel 3.-án fel, 13. -án töltötte a 7 hót. A fejlesztőben azt is mondták, h lehet, h emiatt nem beszél még, mert korán önálló lett, mindent elér amit akar és nincs igénye kifejezni magát....

Nem csináltam képet az etetésről, mert tényleg zokogtam....
Sokszor etette már a tesót, de mindig velem együtt. Most önállóan tette. Még az sem tiszta, h miként jutott a kész kajcsihoz, mert az asztal közepére tettem és nem emlékszem, h felmászott volna.... :o :lol:
A lényeg, h nagyon értelmes, okos nagyfiam van. Nem hagyta éhezni a kistesóját.... :)

Köszi a zöldségsütős tanácsot!!!!

Puszi a kis gondolkodódnak!! :)

Timi!
SOK ÖRÖMET KÍVÁNUNK NEVED NAPJA ALKALMÁBÓL!!!

Sanyikának egészségére!

Szöszke!
Eteti a nagy a kicsit. Attól félek, nehogy tiltott dologgal etesse meg, így igyekszem nagyon figyelni...

L.Kata!
Apa szerint Konsti a csaszi miatt kerekebb fejű, Ábel hosszúkásabb a sima szülés miatt. Ez okozza a különbséget, noha Ábel volt a ducibb.

komp:nincs, nem lesz. mindenki döntse el belerakja-e. Én a küszöbtől félteném, na meg h felborul, ha ütközik.
Én a kiságyba teszem, ha nem tudok vele lenni, vagy bekötöm a hordozóba. Bömbi van, de inkább Ő sírjon, mint én rohanjak vele dokihoz, ha megsérül....

húslevesből zöldség:
nem mertem eddig adni. Én még nem használok semmilyen fűszert a babaételbe. A húsleves pedig fűszer nélkül nem ér semmit....

Nagyon szép ajándékot adtok az anyukáknak!!!!!

Tegnap túléltem anyóst.......csak azt tette szóvá, h majd ha egyedül lesz a bölcsiben, sírni fog. Nem érti meg, h nem lesz egyedül.....

Én azt nem szeretem az ilyen vendégeskedősdiben, h nincs mozgástere a gyerekeknek. Ugye letelepszünk az étkezőbe, ott pedig nem tudom pld. Konstit lerakni, h kúszhasson. Így a hordozóban nyekereg vagy ölbebaba. Itthon meg szívok....
Ábel is unatkozik és ez rosszalkodással jár.

CSODASZÉP ÜNNEPET ÉDESANYÁK!!!!! :D :D :D

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Jó reggelt!

Mindenkinek nagyon boldog anyák napját kívánok! Csodálatos ez az ünnep!

Kép

Megyek főzni, mert ma én főzök anyuéknak, hogy neki ne kelljen végül is mindig ő főz ránk.

Az én kincseim!

Kép

Majd még jövök, szép napot nektek.

Kép

Kép
mtücsök

sziasztok!

Először is Boldog Anyák napját kívánok mindenkinek!!!!!

Kép

Lkata
Én már adta kétszer a levesből sárgarépát, krumplit és egy kis csirkemellet összeturmixolva és nagyon ízlett Áronnak.

Mtücsök
Gyönyörűek a gyerekek!!!! Igazán büszke lehetsz rájuk!!!

Szöszke
Nem tudom mi lehet Áronnal, mert korábban már olyan jól aludt, volt, hogy 3-4 előtt fel sem ébredt, pedig már este 8-9 körül elaludt, de napközben is nagyon nyűgös, tegnap pl. du 3-fél 10ig nem tudtam elaltatni, aztán egy óra múlva már megint fent volt.
Én se teszem mindig cicire, szerencsére mióta cumizik a cumival is meg lehet nyugtatni., már csak abban bízom, hogy talán a fogai miatt szenved és ha kijönnek jobb lesz a helyzet, mert ez így senkinek sem jó. De amúgy olyan édes, és tudom, hogy egyszer ennek a "nemalvós" korszaknak is vége lesz.

Na megyek készülődni, mert jönnek a mamák ebédre, és olyan rendesek, hogy az ebédet is ők hozzák.

Éva

Kép

Kép
éva75

Tücsök...jaj, de gyönyörűek a kincseid!Csodaszép a kislányod is, anygon hasonlítanak! :D
Én is ilyen szép gyerekeket szeretnék :D (egy már van :wink: )

Látom a Bébikompról több vélemény van, persze ésszerűen kell használni mint mindent, de nekünk szerintem nem lesz.

Ja, és képzeljétek Norbinak sárga lett az orra! :shock: :D Anyu szerint a sok sütőtöktől!

Szép vasárnapot, anyák napját mégegyszer! :lol:

Kép
Kép
lovaszkata

Anyák napjára
Ha én nagy leszek, Te kicsi
tiéd lesz a babakocsi
Én dolgozom, Te játszol
várat építsz, fára mászol
Leviszlek a játszótérre,
lepkét kergetni a rétre,
Boltba is én megyek,
veszek tejet, kenyeret,
banánt is mert szereted.
Hazaérek, ölbe veszlek,
úgy SZERETLEK, úgy SZERETLEK

Tücsök - Nagyon szépek!

L.Kata a töktől lehet sárga. Nekem mondta a védőnő, hogy heti max 2-szer adjak tököt meg répát mert sárga lehet.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Lorena ezt a verset írta nekem Anyák napjára (teljesen egyedül!!!)

Valahogy

Ej kevés ez a vers, de valahogy mégis sok
Valahogy a sorok közt olvasok
Valahogy sikerül, mert most én írom
Valahogy könnyű, de nehéz is
Valami jár a fejemben, hogy hogy kezdjem?
Talán úgy, hogy egy hídon állna ezer ember
de Te is ott állnál és én megtalálnálak téged.
Nem tudom, nem tudom, hogy hogy kezdjem,
De valamiben biztos vagyok, hogy itt a vége és sikerült!

Olyan édes!!!
:lol: :lol: :cry:

Kép

Kép
éva75

Marek,
a gyerek alvása nálam is nagyon fel tud húzni, ha nem hagyják... tegnap jött anyósom, Pálmi pont akkor aludt el, erre becsönget... mondtam is neki, hogy máskor ne csöngessen... Ha úgyis várjuk, akkor elég ha mobilon ránkcsörrent egyet. (Ha meg nem várjuk, akkor ne jöjjön :twisted: - de ezt persze csak hozzágondoltam ) :D

Tegnap egyébként ránk járt a rúd, a szomszéd is becsöngetett pont ez előző alvásánál, hogy átesett hozzánk a pinpong labdája... elég idegesen közöltem, hogy nem érdekel a labdája és felébresztette a kisbabámat, máskor ne hozzánk csengessen be! (Ez 6 házból álló sorház közös kerttel, más is vissza tudja adni a labdáját...)

Kajálás... úgy látom Pálmin, hogy a gyümik csúsznak, de a zöldségek nem annyira... egyébként tegnap volt üveges bébiételből cukkinifőzelék, hát esküszöm teljesen ugyanolyan íze volt, mint a borsófőzeléknek (szintén bébiételes)...

Zsuzsu,
nem lufi, hanem labda :) persze Pálmi is rágcsál mindent :)
Hát az tündéri lehetett, ahogy etette a kistesót Ábi! Egyébként nálad hogy jött be a 2 év korkülönbség? Most filózok, hogy 2 vagy 3 év legyen-e... Féltékenység van/volt? És mennyire fárasztó?

Nusildi,
a párom családjában van ilyen hosszú szempilla, de érdekes, mert nem közvetlen ágon, hanem a párom apukájának unokatesójánál ilyen a gyerekeié... ezen az ágon eddig lappangott úgy látszik :)
Lotti cukika ahogy hasal, nagyon édi a ruhácskája is :) Nekem is mondták, hogy lassan adhatok neki műanyag üveget, imádni fogja :) Most egyelőre az üres pelusos zacskó a favorit, meg minden másféle zacskó is :) Csak vigyázni kell, hogy elég vastag legyen, ne tudjon leszakítani belőle egy pici darabot, amit benyelhet, mert így halt meg a húgom csincsillája, hogy megfulladt egy zacskóból kiharapott pici darabkába...

Betty,
gratula a 7 hóhoz!

Szöszke,
de cuki Gergő ahogy áll! A felemás szemek is szuperek :)

Mi is haladgatunk, de egyelőre még csak pár centiket tudja odébbvonszolni magát :)

Kata,
köszönöm a legszebb szempillájú címet :lol: Utólag néztem, hogy a szemöldöke épp jó borzos, a sztárfotóhoz megigazíthattam volna :lol:
Nem tudom, hogy a hirtelen sírás összefüggésben van-e az idegenekkel, mert Pálmi pl. itthon csinálta egyszer-kétszer és nem volt senki idegen...

A bébikompról azt mondták a Brendonban, hogy napi 30 percet lehet benne, többet ne.

Ari a mamának készült szivecskés kép! :)

Éva,
nálunk se tudom mi van, mert már második éjszaka van, hogy óránként felsír, ma lefekvés után 2-szer, tegnap meg hajnal 4-7-ig csinálta... De annyi elég is neki, hogy bedugom a játszócumit a szájába, megsimogatom a buksiját és már alszik is tovább... arra gondoltam, hogy rosszat álmodik, vagy nálunk is elindult volna a fog?

mtücsök,
ez a lányka gyönyörű! Áron cuki ahogy nevet! :)

Kata,
besárgult az orra? Már hogy gondoljátok, hogy a sütőtöktől, az orrára kente kaja közben és beszívódott a bőrébe vagy hogy belülről hogy sok szívódott fel?

Kép

Kép
sz.veronika

Éva 75, mi sokat haladtunk éjjel. :) 23:20 után 6:05-kor volt evészet. Éjjel már csak egyszer kellett kelni hozzá (a férjem), én észre sem vettem, hogy Gergő felébredt.
A du 3-fél 10ig nem alvás nagyon rossz lehetett... :shock: Hogyhogy nem fáradt el? Vagy túlpörgette magát?

Kép
szöszke

Én ezt kaptam ma "Gergőtől". :D:D:D Még kómáztam, amikor az ágyba hozták a fiúk. ;-)

Kép

Kép
szöszke

Kincs27, érdekes dolog ez a "látó"-ság. Mi nem tudhatjuk, hogy egy gyerek miket érez/tapasztal...
Az én egyszemű kutyámra is azt mondták, hogy látja az asztrál testeket. És valóban folyamatosan úgy szemlélődik nagymamám 100 éves házában, mintha lenne kiket nézegetnie. :shock: :)

Kép
szöszke

Sziasztok!

Bocs, hogy eltűntem... nem kapcsoltam be egy ideje a gépemet... :oops: Mással foglalatam el magamat :)

Pl Bori rendesen mászik. Bejárja a lakást, mindig kell rá figyelni :)

Felmászik a lábamon, ha az ölembe akar jönni, jön, ha hívom, akkor is, ha játszana :D Tök édi :)
És frankón feltérdel a kisasztalba kapaszkodva, és skubizza a cuccokat az asztalon. Néha felborul, ülni nem szeret, de annyi minden mást csinál, hogy nem is zaklatjuk ezzel.. :) Igaziból semmivel nem zaklatjuk. A kádban a nagyvízben fel is áll :shock:
Puszit dobál néha, nem kúszik, azt csak akkor csinálja, ha csak pár centit kell előre haladnia a kiszemelt áldozatért :)
Leteszem a napali távoli részébe, bemegyek a konyhába, és perceken belül ott van ő is. Nagyon ügyes :D

Mostanában főzöm a kajcsiját. Főleg, hogy foyózom, és ehhez zöldség leves levét ehetem... No a zöldség lenne a családé, nálunk Borié. Így mindig finom zöldségeket eszik, leves ízesítéssel :) Király... És már ez az 5. fogyókúrás napom, még nem haltam meg, már csak 10 nap van ezzel együtt, és már látszik, azt hiszem. Persze nincs mérlegem, és centiket sem mértem, de multkor még alig bírtam felvenni a farmeromat, most meg lötyög imitt amott :)

:)

Na mennem kell, ma meetingünk lesz 10-től Borival, és már ébren is van (izgul sztem ;))

Macianyú grat a csírazsákhoz! :D

Igyekszem majd visszaolvasni!

És kérek szépen PÜ-ben havi státuszokat, felviszem, OK?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?