Sziasztok!
Andikám, úgy megörültem a H. J. koncertnek, mert nagyon szeretjük és 2 éve voltunk Olivérrel, élőben is szuper volt.
De sajnos 30.-án lesz és mi a Pünkösdöt a Római-parton töltjük.
Talán találkozunk Zsuzsiékkal is Visegrádon
Nálunk Anyák napi ünnepség majd 15.-én lesz, minek kell így elhúzni??
Zsebi, nagyon kreatívak vagytok, szuper ötlet ez a vendégház! Ajánlom majd az ismerőseimnek!
Anita, de jó volt nektek egy kis kiruccanás! Azt hittem nyáron mentek, bár egy kis wellness mindig jól jön.
Mi ma tartjuk Olivér szülinapját, húsok bepácolva, salik a hűtőben, a köretet frissen délután készítem.
Tegnap elmentünk tortát rendelni, de majd elájultam , mert a Mandulában egy 20 szeletes béna torta 5 -10e Ft volt.
Ez durva azért, nem?
Mivel 4 torta kell (egyet vitt az oviba, egy mára, jövő hétre egy Nellynek , plusz egy Oli zsúrjára) úgy döntöttünk, hogy veszünk a Corá-ban .
Nellynek meg készíttetek marcipánosat a Kistemplom mögött , ahol Zita ajánlotta. Neki jövő héten tartjuk a szülinapját, de csak torta lesz.
Jaj annyira telik az idő!!!Olivér is olyan nagy, Nelly meg már egyéves!!!
Nelly még mindig hörög, visszük pulmonlógushoz, mert ez nem állapot, hogy rögtön megy a hörgőire minden. Szegénykém, olyan nyűgös volt egész héten.
Szerdán anyósék eljöttek, mert régen látták a gyerekeket. Az egész napos gyereksírás után vágytam egy kicsit elmenni, szerencsére volt dolgunk a postán. Mondjuk anyósnak, hogy elszaladunk elintézni pár dolgot. Erre a válasz "hát, de ne sokáig , mert nyűgös a gyerek!". Fúúú, majdnem beszóltam neki!!!!
Az ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉn anyám direkt jön mindig, ha beteg Nelly, mert tudja milyen nyűgös baba, hogy egy kicsit felváltson. Ez a rohadt boszorka, meg ennyit sem bír ki.
Mikor hazamentünk panaszkodott, hogy Nelly nem marad nála, csak apósomnál. Égő, nem????
Majd egész idő alatt a hüvelygombáját részletezte, azt sem tudtuk, hogy tereljük el a szót, mert senkit sem érdekelt.
Ma is biztos alakítani fog valamit!
Szörnyű, hogy az önzésével (csak ezt, csak azt szereti, fennhangon mondja és tüntetően nem eszik) megmérgez minden családi összejövetelt. Mindenki kész van tőle.
Bocs , muszáj volt leírni, mert már előre cukkolom magam (tudjátok cseszd meg a fűnyíródat, nyuszika).
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy utálo az egész korosztályát!!!Tegnap is állok a lángososnál, előttem egy ember. Jön egy ilyen középkorú idióta, simán beáll elém. Először köhintettem udvariasan, de mivel levegőnek néeztt megkérdeztem tőle, hogy szerinte miért állok itt. A válasz "nem láttam"!!!!
175 cm és 100 kg vagyok, tényleg nehéz észrevenni!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáá, kikészítenek. Meg is kapta, amit érdemelt, a lángosos úgy röhögött, majd megfulladt.
Természetesen még én voltam a modortalanmaifiatal...
Azt hiszem elpateroljuk a nyulat, mert minden virágomat, fenyőhajtást lerágott!!!Persze Olivér megneszelte és sírt utána, de mennie kell ennek az átok jószágnak, mert még a mérgező leandert is bekajálta és nem lett semmi baja! Egy atomtámadást is túlélne, akkora már (nem is aranyos....)
Bocsi, nagyon negatív lettem, pedig happy vagyok ám!!
Szép hétvégét mindenkinek!
Csókica