Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

bekukkantok már....

Láttam, jól sikerült a tali, a képen alapján mindenképp! Nagyot nőttek a gyerkőcök mindenkinél! :D SZépséges minden csöppség! :D

Olgi! Sajnálom, hogy ilyen rosszul volt Apukád. :( Most hogy van? Zolcsika ügyesen átvészelte a műtétet, ugye?

Andi! jaj, szegény Tibi! :( Mi történt? Biztos vmi komoly, ha rögtön műtötték? És Ti nem is tudtátok? Jaj, nem irígyellek.... :(

Anita! Jó pihenést Nektek, biztosan szuper lesz! Esernyőkocsival nem tudok segíteni, mert még használjuk.

Mi jól vagyunk, megygógyultunk mindketten. Pannika sokat fogyott. SZámszerűen nem tudom, mennyit, de ránézésre nagyon látszik. A kis pofiján nem, de a hasán, combján igen. :( :( Vagy másfél hétig nem evett, míg beteg volt, csak reggel-este tápi, napközben lényegében csak folyadék. Igaz, jól van már jópár napja, de az evéssel még kínlódunk. Igazából január óta ez megy, mert először nagyon fogzott, aztán látszólag minden ok nélkül nem nagyon evett, aztán a betegség. Andi! Sokszor eszembe jutsz, hogy milyen lehet Dorkával..... nagyon rossz, főleg a tehetetlenség, hogy bármit adnék, nem kell. Főtt kaja pláne nem, édesség az csúszik, de azon meg nem élhet. Na, túlragoztam már, de tényleg tehetetlen vagyok sokzsor.

Újabban hajmeresztő dolgokat művel Pannika. :shock: A csúcs az volt, mikor kimászott a kiságyból, és a pelenkázó tetején állt.... :shock: Én majdnem infarktust kaptam. pedig a rács a válláig ért, és kb 2 percre tettem be, ja, és semmit nem hallottam az mászásából.... Azóta lejjebb vittük a kiságyat, így a fejéig ér a rács, na de nem sok kell, hogy majd újra a válláig érjen.....és lejjeb már nem tudjuk vinni. :roll: A másik favorit, hogy a franciágyról, ill. annak a támlájáról felmegy a fésülködőasztalra. Az meg nagyon keskeyn, és ott térdel.... De nem tudunk máshogy pakolni, nem férnek a bútorok. :?

beszéddel stagnálunk. Van az a pár szó, ami volt már egy ideje, de újabbak nincsenek. AMúgy persze dumál egész nap, csak mi nem értjük. :D De úgy hangsúlyoz, mintha valóban beszélne. Meg ha kérdezek vmit, rögtön válaszol, csak a saját nyelvén. :D Mindegy, nem is zavar ez engem. Kriszti Nellyje viszont nagyon ügyes, hogy így utánoz szavakat! :wink: Amúgy simán lehetséges ám, hogy ilyen picik beszélnek. Én 15 hónaposan mondatokban beszéltem, csak persze idegenek nem hitték el anyukámnak.... :roll: AZtán csak néztek, mikor megszólaltam! :o

Én hulla fáradt vagyok. ANyukám a lakásban elmászkál, de nagyon hamar elfárad és bedagad a lába. Mondjuk még csak 2 hete volt műtve. Most kivételesen itthon vagyunk, majd ha felkelt Pannika, akkor megyünk át. Mert amúgy minden reggel 8-fél 9 körül megyünk, aztán vagy 3-ig ott vagyunk, utána itthon második műszak. na, de kibírom! :D

Puszi Mindenkinek!!!!!

Kép
zsuzska81
 
 


Sziasztok!

Először is szeretném megköszönni mindenkinek, aki eljött a talira!
Remélem jól éreztétek magatokat, mi nagyon!
Akik sajnos nem tudtak ne csüggedjenek, majd legközelebb találkozunk!
Édesek voltak a gyerekek, olyan jó látni, ahogy kisemberek lesznek a csöppségekből!!
Kami is jól van, bent tartották megfigyelésen, de ez várható volt.
Minden 1 év alatti kicsit megfigyelnek esés után.
Edina, remélem te is megnyugodtál!
Alízka, te is , ugye?

Andi, hogy történt a baleset Tibivel? Biztos iszonyúan fájhatott, na meg ugye pont most, amikor már lehetne mozogni, sportolni.
Mielőbbi gyógyulást neki!
A Mickey show tetszett mindkettőnknek, bár elég komoly trükkök ( pl. kártyás bűvészmutatvány ) voltak, igazából nem tudom mit értett belőle a kicsi fiam. A lényeg a figurákon volt, élvezte a drága.
Sopronban 07.07-07.13-ig leszünk, ti mikor is (már elfelejtettem)?
L. nézett kisvonatot Semmeringre, Olivérrel azóta nem lehet bírni!

Zsuzsi, Kukit próbáltál adni Pannikának?
Tudom, hogy nem a legmegfelelőbb étel, mert só is van benne, de azon kívül csak növ. olaj és kukoricadara. Ez utóbbi kimondottan ajánlott , lehet rá inni, az meg a legfontosabb.
Mi a Kukival vészeltük át a szörnyű nemevős hónapokat, no meg húslevessel (reggel, délben, este, ááááááááááááá, már hányingerem volt, ha melegítettem)...
Azóta mindig van itthon, ha betegek is Kukit biztos esznek (fájós foggal, torokkal is könnyű elrágni, nyelni).
Vagy puffasztott köles, búza, buláta? Ezek meg egészségesek is, pl. gyümölcslével telíti a pocit.
Húú, akkor te is ilyen kis dumagép voltál? 15 hónaposan mondatok?? Ezt nevezem!
A kis Hudinidnek küldök egy nagy cuppanós puszikát!

Zsebi, meggyógyultatok?

Anita, sajnos nekem csak a nagykocsim van.
És ha elalszik a kiskocsiban Anna? Nem tudom, nem ismerem ezeket a nagyon egyszerű kocsikat, de mindig sajnálom az abban alvó gyerekeket. :shock:

Lilla, kár, hogy nem jöttél, jó lett volna megismerni Benneteket!!

Évám, meg sem köszöntük a rácsot, bocsi, annyira modortalan vagyok!!!

Pusszantó mindenkinek, szép hétvégét!!!!



Sziasztok!

Pár mondatra van csak időm, bocsi:
Teniszezés közben egy rossz mozdulat következtében szakadt el az Achilles ina a férjemnek, érzett egy reccsenést és hátraesett. Hívott engem egyből, hogy elszakadt neki tutira, de persze azt hittem túloz. Addig el sem hittem míg a doki is ezt nem mondta. :roll:
Műtét rendben ment, ma reggel átkötözte az orvos, de csak hétfőn engedi haza. Ugyhogy a gyerekeket ma viszem anyuékhoz, és én fogok ingázni a Kenézy , a lakás és anyuék között. Már így is hulla fáradt vagyok, alig aludtam, és minden percem be van osztva. Nem akarok én panaszkodni, de most nagyon összejött. És a köv. 6 hétben is felköthetem a gatyám, férjem ugyanis szinte tehetetlen lesz mindenben. :cry:
De túljutunk ezen is.

Bocs, rohanok hozzá most is.
Szép hosszú hétvégét Mindenkinek!!!

Kép
Kép
bendor
 
 

 
 

Zsuzsi!
Tudtuk hogy műteni fogják, csak a pontos időpontot nem, hogy mikor. De azt tudtuk, hogy még tenap megcsinálják.

Kriszti!
Július 29.- augusztus 3. között megyünk Sopronba.

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!

Sajnos én még nem gyógyultam meg teljesen, jelenleg a "nemkapok levegőt" stádiumban vagyok, azaz be van dugulva az orrom, és kicsit fáj a nyaki nyirokcsomóm. Ráadásul az orrcseppre rá van írva, hogy szoptatás alatt nem ajánlott, úgyhogy most a homeopátiás orrcseppet használom, de nem sokat ér.Úgyhogy ma a tanácsadásra is úgy mentünk, hogy épp a végére érjünk oda, hogy ne kelljen bemennem a sok baba közé. Szabi jól van, és a két nagy is, párom pedig múlt héten volt beteg, valószínűleg tőle kaptam el, de ő már meggyógyult.
Szabi kereken 7 kg és 67 cm. Most 450g-ot hízott egy hónap alatt, erre nem lehet panaszunk! :wink: Hál'istennek szeret enni, a hozzátápival sincs gondunk, még nem volt olyan, ami nem ízlett volna neki, csak a sárgarépától fájt szerintem a pocija, de lehet, hogy csak véletlen volt, majd néhány hét múlva újra próbálkozunk. Most már a kettes tápszert írta föl a doktornő, és mostmár elkezdjük a délutáni gyümit is. A tejpépre ő is azt mondta, hogy fölösleges.

Márti! Gratulálok Fanninak a felvételihez! Egy darabig akkor ti is megnyugodhattok.

Kriszti! Nagyon jók a képek, kár, hogy nem tudtunk menni! Kamillával mi történt?

Anita! Nekünk van egy esernyőkocsink, igaz, a padláson, de befóliázva, elvileg használható állapotban van. Ha jobbat nem találtok, szívesen odaadom, csak kicsit biztos meg kell takarítani.

zsebi_baba
 
 


Lányok mi történt Kamival?A talin volt vmi baleset?????Most hogy van?

Zsebi
Ez az a kocsi, ami nagyon picike?Mármint úgy értem, hogy nem foglalja el az egész csomagteret?És nektek nem lenne gond elővenni a padlásról?Vasárnap indulunk és egyenlőre még senkitől nem kaptam ajánlatot.
Az alvást nem az állatkertbe időzitjük, úgyhogy Kriszti nem kell aggódnod, én sem hagynám szivesen hogy abba aludjon. Csak azért kell hogy ne ölbe kelljen vinni végig, mert az nagyon fárasztó lenne nekünk.


Bendor
jobbulást még egyszer férjednek és kitartást neked!!!!!

Puszi

Kép

Kép
lolita_78
 
 


Anita! Holnap lehozom, megnézem, milyen állapotban van.

zsebi_baba
 
 


Andi! Jobbulást a férjednek! Szegény.... :( Neked pedig kitartást, nem lesz sétagalopp a következő pár heted. :(

Kriszti! Kölesgolyót szokott enni, az nálunk a jolly joker. :lol: Ha nem eszik semmit, azt akkor is megeszi, 1-2 kivételtől eltekintve. Bár szerintem se íze, se bűze, de Pannikának ízlik. :D Olivér is ilyen nemevős volt? :(

Zsebi! Gratula Boginak a felvételihez!!!! Nagyon ügyes! Szabinak pedig szép méretei vannak! Nem éheztetitek, az tuti! :D És az tök jó, ha tetszenek Neki az új ízek! Neked jobbulást, reméljük, a gyerekek megússzák!

Kamival mi történt???? :shock:

Kép
zsuzska81
 
 


Sziasztok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pankaa 2009.07.20 14:45-kor.
pankaa
 
 


Sziasztok!!!!

Most lehet első olvasásra majd sokan elítélnek majd,főleg akik nem voltak ott a talin ,de nem tudok mit tenni vissza csinálni már nem tudom.
Szóval:
Krisztiéknél kint voltunk a kertben,nagyon jól érezte magát mindenki gyerekek ,felnőttek egyaránt.
Én bejöttem szoptatni Vikit meg közben szép lassan mindenki beszállíngózott csak Edina maradt kinnt a pléden Kamival meg Balázska a nyuszit kergette fűben,ezért mindig ránéztem hogy minden oké mert kis szeleburdi.Amikor nem Vikivel voltam akkor kimentem én is a kertbe ezt meg is erősíthetik a többiek.
Közben Edina is bejött amit én nem láttam ,azt meg hogy benne volt Kami a babakocsiban pláne mert nekünk háttal volt a teraszon.
Ahogy tettem be a hordózóba Vikit amikor megtörtént a baj.
Balázs tolni akarta a babakocsit ahogy itthon szoktuk Viki babát a fűben,csak nem tudta hogy ott még van egy lépcsőfok és megborult a babakocsi oldalra,és mivel nem volt bekötve Kami ezért kifordult belőle.
Már én is cak azt láttam ahogy kifordul,de szerencsére a fejét nnem ütötte meg mert szépen kitartotta magát és fűre esett,így valószínű hogy nem ütötte meg magát nagyon,mert fél perc múlva már mosolygott.Külsőleg nem látszott rajta semmi,nem vérzett,nem hányt stb.
De persze mindenki megijedt,és jobbnak láttuk hogy jó ha látja egy doki,de szerencsére nem volt törés ,és biztonságból egy napig bennt tartották megfigyelésen.De ezt így szokták ,ahogy már Kriszti is írta.
Azóta nagyion sokat ettem rajta magam,meg gondolkodtam,de sajnos változtatni már nem tudok rajta,kétfelé nem tudok szakadni.A férjem is mondta hogy most már fejezzem be az önmarcangoklást mega többiek akik ott voltak ,lelket öntöttek belém amit ezúton is köszönök,meg azt sem akartam hogy a tejcsi rovására menjen.
A gyermekem is megijedt nagyon mert még másnap is bújt hozzám,meg a szobájában játszott egész nap,pedig nem bántottam csak elbeszélgettem vele.
Nem akart ő rosszat csak még kicsi 2,5 éves és még sok minden megfordul a kis agyában amit nem szabad,vagy még nem fog fel,ezért sem hagyom kinnt őket egyedül ha Viki a babbakocsiban van,mert bemászhat hozzá st,,egy pillanat és kész a baj.
Sajnálom tényleg de amit utánan kaptam és éreztem senkinek nem kívánom,de most már kezdek megnyugodni és a lényeg hogy nem történt nagy baj.


Más:
Anita:
Nekünk van olyan egyszerű esernyőkocsink ha kell akkor szólj és este lehozatom a padlásról a férjemmel,mi is használtan vettük amikor Balázs 8 hónapos volt és ,mnetünk Erdélybe,Nem sokat használtuk ,de arra jó hoyg ne cippeld a ygerekekt meg nem foglal sok helyet.

Andi:
Sajnálom szegény Tibit,meg persze téged szegénykém mindig rád jár a rúd.Mikor engedik haza Tibit?
Majd felhívlak hogy mi újság van ?

Kriszti:
Köszi kérdésed már azt hiszem igen megnyugodtam.
Nagyon szépen köszönjük a vendéglátást,és a rucikat,Nagyon szép a házatok,nagyon tetszik nekem.
A nyúl él még? :roll: :? ha igen akkor majd valamikor még elmetünk nyuszizni mondjuk majd Andiékkal,ők is készülnek.
Balázs azóta is emlegeti hogy a néni nél ott volt a nyuszi és ő futott utánna. :D
Te szegény meddig pakoltál utánnunk?

Mindenkinek kívánok jó majálisozást és szép hétvégét!

Kép

Kép
aliza
 
 


Sziasztok!!!!

Most lehet első olvasásra majd sokan elítélnek majd,főleg akik nem voltak ott a talin ,de nem tudok mit tenni vissza csinálni már nem tudom.
Szóval:
Krisztiéknél kint voltunk a kertben,nagyon jól érezte magát mindenki gyerekek ,felnőttek egyaránt.
Én bejöttem szoptatni Vikit meg közben szép lassan mindenki beszállíngózott csak Edina maradt kinnt a pléden Kamival meg Balázska a nyuszit kergette fűben,ezért mindig ránéztem hogy minden oké mert kis szeleburdi.Amikor nem Vikivel voltam akkor kimentem én is a kertbe ezt meg is erősíthetik a többiek.
Közben Edina is bejött amit én nem láttam ,azt meg hogy benne volt Kami a babakocsiban pláne mert nekünk háttal volt a teraszon.
Ahogy tettem be a hordózóba Vikit amikor megtörtént a baj.
Balázs tolni akarta a babakocsit ahogy itthon szoktuk Viki babát a fűben,csak nem tudta hogy ott még van egy lépcsőfok és megborult a babakocsi oldalra,és mivel nem volt bekötve Kami ezért kifordult belőle.
Már én is cak azt láttam ahogy kifordul,de szerencsére a fejét nnem ütötte meg mert szépen kitartotta magát és fűre esett,így valószínű hogy nem ütötte meg magát nagyon,mert fél perc múlva már mosolygott.Külsőleg nem látszott rajta semmi,nem vérzett,nem hányt stb.
De persze mindenki megijedt,és jobbnak láttuk hogy jó ha látja egy doki,de szerencsére nem volt törés ,és biztonságból egy napig bennt tartották megfigyelésen.De ezt így szokták ,ahogy már Kriszti is írta.
Azóta nagyion sokat ettem rajta magam,meg gondolkodtam,de sajnos változtatni már nem tudok rajta,kétfelé nem tudok szakadni.A férjem is mondta hogy most már fejezzem be az önmarcangoklást mega többiek akik ott voltak ,lelket öntöttek belém amit ezúton is köszönök,meg azt sem akartam hogy a tejcsi rovására menjen.
A gyermekem is megijedt nagyon mert még másnap is bújt hozzám,meg a szobájában játszott egész nap,pedig nem bántottam csak elbeszélgettem vele.
Nem akart ő rosszat csak még kicsi 2,5 éves és még sok minden megfordul a kis agyában amit nem szabad,vagy még nem fog fel,ezért sem hagyom kinnt őket egyedül ha Viki a babbakocsiban van,mert bemászhat hozzá st,,egy pillanat és kész a baj.
Sajnálom tényleg de amit utánan kaptam és éreztem senkinek nem kívánom,de most már kezdek megnyugodni és a lényeg hogy nem történt nagy baj.


Más:
Anita:
Nekünk van olyan egyszerű esernyőkocsink ha kell akkor szólj és este lehozatom a padlásról a férjemmel,mi is használtan vettük amikor Balázs 8 hónapos volt és ,mnetünk Erdélybe,Nem sokat használtuk ,de arra jó hoyg ne cippeld a ygerekekt meg nem foglal sok helyet.

Andi:
Sajnálom szegény Tibit,meg persze téged szegénykém mindig rád jár a rúd.Mikor engedik haza Tibit?
Majd felhívlak hogy mi újság van ?

Kriszti:
Köszi kérdésed már azt hiszem igen megnyugodtam.
Nagyon szépen köszönjük a vendéglátást,és a rucikat,Nagyon szép a házatok,nagyon tetszik nekem.
A nyúl él még? :roll: :? ha igen akkor majd valamikor még elmetünk nyuszizni mondjuk majd Andiékkal,ők is készülnek.
Balázs azóta is emlegeti hogy a néni nél ott volt a nyuszi és ő futott utánna. :D
Te szegény meddig pakoltál utánnunk?

Mindenkinek kívánok jó majálisozást és szép hétvégét!

Kép

Kép
aliza
 
 


Sziasztok!!!!

Most lehet első olvasásra majd sokan elítélnek majd,főleg akik nem voltak ott a talin ,de nem tudok mit tenni vissza csinálni már nem tudom.
Szóval:
Krisztiéknél kint voltunk a kertben,nagyon jól érezte magát mindenki gyerekek ,felnőttek egyaránt.
Én bejöttem szoptatni Vikit meg közben szép lassan mindenki beszállíngózott csak Edina maradt kinnt a pléden Kamival meg Balázska a nyuszit kergette fűben,ezért mindig ránéztem hogy minden oké mert kis szeleburdi.Amikor nem Vikivel voltam akkor kimentem én is a kertbe ezt meg is erősíthetik a többiek.
Közben Edina is bejött amit én nem láttam ,azt meg hogy benne volt Kami a babakocsiban pláne mert nekünk háttal volt a teraszon.
Ahogy tettem be a hordózóba Vikit amikor megtörtént a baj.
Balázs tolni akarta a babakocsit ahogy itthon szoktuk Viki babát a fűben,csak nem tudta hogy ott még van egy lépcsőfok és megborult a babakocsi oldalra,és mivel nem volt bekötve Kami ezért kifordult belőle.
Már én is cak azt láttam ahogy kifordul,de szerencsére a fejét nnem ütötte meg mert szépen kitartotta magát és fűre esett,így valószínű hogy nem ütötte meg magát nagyon,mert fél perc múlva már mosolygott.Külsőleg nem látszott rajta semmi,nem vérzett,nem hányt stb.
De persze mindenki megijedt,és jobbnak láttuk hogy jó ha látja egy doki,de szerencsére nem volt törés ,és biztonságból egy napig bennt tartották megfigyelésen.De ezt így szokták ,ahogy már Kriszti is írta.
Azóta nagyion sokat ettem rajta magam,meg gondolkodtam,de sajnos változtatni már nem tudok rajta,kétfelé nem tudok szakadni.A férjem is mondta hogy most már fejezzem be az önmarcangoklást mega többiek akik ott voltak ,lelket öntöttek belém amit ezúton is köszönök,meg azt sem akartam hogy a tejcsi rovására menjen.
A gyermekem is megijedt nagyon mert még másnap is bújt hozzám,meg a szobájában játszott egész nap,pedig nem bántottam csak elbeszélgettem vele.
Nem akart ő rosszat csak még kicsi 2,5 éves és még sok minden megfordul a kis agyában amit nem szabad,vagy még nem fog fel,ezért sem hagyom kinnt őket egyedül ha Viki a babbakocsiban van,mert bemászhat hozzá st,,egy pillanat és kész a baj.
Sajnálom tényleg de amit utánan kaptam és éreztem senkinek nem kívánom,de most már kezdek megnyugodni és a lényeg hogy nem történt nagy baj.


Más:
Anita:
Nekünk van olyan egyszerű esernyőkocsink ha kell akkor szólj és este lehozatom a padlásról a férjemmel,mi is használtan vettük amikor Balázs 8 hónapos volt és ,mnetünk Erdélybe,Nem sokat használtuk ,de arra jó hoyg ne cippeld a ygerekekt meg nem foglal sok helyet.

Andi:
Sajnálom szegény Tibit,meg persze téged szegénykém mindig rád jár a rúd.Mikor engedik haza Tibit?
Majd felhívlak hogy mi újság van ?

Kriszti:
Köszi kérdésed már azt hiszem igen megnyugodtam.
Nagyon szépen köszönjük a vendéglátást,és a rucikat,Nagyon szép a házatok,nagyon tetszik nekem.
A nyúl él még? :roll: :? ha igen akkor majd valamikor még elmetünk nyuszizni mondjuk majd Andiékkal,ők is készülnek.
Balázs azóta is emlegeti hogy a néni nél ott volt a nyuszi és ő futott utánna. :D
Te szegény meddig pakoltál utánnunk?

Mindenkinek kívánok jó majálisozást és szép hétvégét!

Kép

Kép
aliza
 
 


Bocsi de nem tudom miért küldte el 3-szor? :roll: :roll: :roll:
Perdig csak 1-szer nyomtam.
Na mindegy.

Kép

Kép
aliza
 
 


Sziasztok!

Gyerekek Szakolyban anyuéknál, én is ott aludtam, ma jöttem vissza Db-be, és rohantam is a férjemhez. Tőle nemrég jöttem haza, most megy a mosógép, pakolásztam, még vasalnom kellene. Ha mindez kész akkor megyek vissza a kórházba, onnan meg majd vissza anyuékhoz.
Holnap ha minden igaz elmegyünk anyuéktól Nyíregyházára a férjem rokonaihoz, akik bográcsozásra hívtak bennünket.
Így sajna holnap nem tudok bemenni a férjemhez, de azt mondja a gyerekekkel is foglalkozzak ne csak vele. :roll: :roll: Ugyhogy valszeg megyünk boográcsozni, onnan meg majd vissza anyuékhoz.
Vasárnap viszont a gyerekekkel + anyuékkal jövünk be Db-be és együtt bemegyünk apát megnézni.
És ha minden igaz, hétfőn már jöhet haza. Na... gondolhatjátok, már nagyon várjuk mindannyian.

Alízkám!
Mint írod nem tudsz ketté szakdni... hát nekem most 3 felé kellene, mert szinte a férjem lett a 3. gyerekem, még a csak átmenetileg is.
Ne marcangold magad, vannak kivédhetetlen helyzetek, és ez most az volt. A mi lett volna ha.... gondolatokon kár rágódni, mert ez már így történt, de szerencse a szerencsétlenségben, hogy Kami babának nem történt baja.
Fel a fejjel!!!!!!!!!!!!!!! Nehogy a tejcsid mennyisége is kárát lássa. Okés????????????????????????? :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Zsuzsi!
Tényleg nem sétagalopp most az életem.
Tegnap este anyuéknál azt sem tudom a gyerekek hogyan aludtak el és mikor mert bezuhantam az ágyba és hajnalig - míg Dorka nem ébresztett hogy tejet kér - filmszakadás volt nálam.
Na, Pannika sem akar enni? Látom egyre többen kell hogy megbírkózzunk ezzel a problémával, de vigasztaljon hogy nagy valószínűséggel ez is csak átmeneti állapot. Mikor éppen nem evős időszaka volt, tudod még a doki által felírt étvágygerjesztővel is próbálkoztunk 2x is végső ekeseredésemben, de nem túl nagy sikerrel. 2 hétig kellett folyamatosan szedni, amitől Dorka első 4-5 napban szinte zabált, de utána fokozatosan csökkent az étvágya, és mire a gyógyszer végére jutottunk már ismét alig evett.
Ugyhogy csak azt tudom mondani, hogy az idő fog segíteni ezen a problémán s, meglátod. De persze kitartás addig is!!!!
Most is van 3-4 jól evős és ezt követő 1-2 alig evős napunk. De az is haladás hogy már nemcsak nem evős napjaink vannak.
Anyukádnak jobbulást továbbra is.

Panka!
Nagyon szép Emiliről ez a kép!!!!
Kár hogy ritkán irogatsz mostanában. De megértjük.
Nagyon klassz hogy találtatok megfelelő házat. Örülök és gratulálok!!!!
Remélhetőleg a bölcsivel sem lesz különösebb gond. Mikor költöznétek ???????????????

Megyek.Vár a vasalnivalóm. Aztán meg a férjem. Aztán meg a gyerekeim.Aztán meg a jól megérdemelt ágyikó éjszakára. :lol: :lol:

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!

Vagyok én is, csak a pici mellett nem tudok irni, de olvasni szoktalak Benneteket!
Örülök, hogy hiányoltatok a taliról. Szivesen mentem volna, csak a férjem minden reggel elviszi munkába a kicsit, gyalog meg nem mertem még olyan messzire elindulni a picivel. Nála sose lehet tudni :roll:

Aliz!

Ne hibáztasd magad! Tényleg nem lehet kettészakadni!
Én néha 1 gyerek mellett se tudok mindent megcsinálni.

Mi jól vagyunk, Anna baba már majdnem 5 kiló, szépen alszik mostanában, úgyhogy nem lehet rá panaszom.
Teszek fel pár új képet.
Most ennyi voltam, majd jövök még...
Vendég
 


Aliz
Én ugyan nem voltam ott, de a leirtak alapján 1általán nem vagy hibáztatható a történtekért, úgyhogy ne emészd magad, ez PARANCS!!!!!!
Köszi neked is a kocsit.

Zsebi sikerült lehozni?Ha igen és ha használható állapotban van akkor küldesz nekem egy telszámot és akkor holnap felhivlak és elmennénk érte. Ha nem akkor elkérném az Alizét.

Köszi lányok.

Puszi

Kép

Kép
lolita_78
 
 


Anita! Írtam privit.

zsebi_baba
 
 


Sziasztok!

A történtekkel kapcsolatban, nem részletezem, h mi történt, mert akkor gondolom elég sok nézeteltérésünk lenne, és aki nem volt ott nem tudja felmérni a helyzetet, elismerem, h én is naiv és tapasztalatlan voltam, mert nem tudtam felmérni egy 2-3 éves gyerek képességét ilyen téren, sőt meg sem fordult ilyesmi a fejemben, de mindig tapasztalodik az ember, ezek után sokkal körültekintőbb leszek.
Szóval leirom, ami azután Kamival történt.
Bementünk a Klinikára, ahol engem villámcsapásként ért a hir, h minimum 24 órát bent kell töltenünk, rögtön csináltak koponya röntgent ahol csonttörést nem találtak, majd kezdődött az éjszaka, ami borzasztó volt, olyan körülmények között, mindenki tudja milyen, nem volt téritéses szabad szoba, így maradt a csecsemő osztály, ahol ilyen kis fakkokban vannak elhelyezve egy fakkban 3 ágy van, és az anyukák matracon a földön alszanak (ha tudnak olyan körülményben) majd 5-kor jönnek a nővérek felkelteni, mert nővérváltásra össze kell készülődni a szobában, ott nyomorgunk , férfiak csak ritkán jöhetnek be, mert szoptatós osztály, nos egy ilyen helyen eltölteni egy napot, nem leányálom, és ezt szerettük volna elkerülni.
Másnap koponya UH, és szemvizsgálat volt, ahol szerencsére nem találtak elváltozást, de mivel 72 órán keresztül fennáll a belső vérzés veszélye, így még tovább maradnunk kellett volna, de mivel ismertük az ügyeletes dokinőt, így hazaengedett, mert megbizott bennünk, ha vmi furcsát vennénk észre a gyereken, visszavinnénk.
Szerencsére nem volt semmi eltérés, így legközelebb „csak” jövő7 hétfő-kedden is vissza kell vinni kontrollra. Nem is kell mondanom, h nem hiányzott megint nekünk ennyi Klinikára járás, hiszen a születéséből kifolyólag sajnos elég sokat járunk enélkül is.
Csütörtökön mi is ballagásra voltunk hivatalosak, az egyetlen öcsém ballagott (együtt ballagott volna a bátyjával, de ugye ő már nincs köztünk, és nagy fájdalom lett volna nekem, ha nem tudunk ott lenni) szóval elmentünk, igysem sok időt töltöttünk ott, mert Kami belázasodott, étvágytalan is volt másnapig, 1-jén is egész nap hőemelkedése volt, emellett tüsszög, köhög és az orrát is szívni kell, ugyh nagyon jol telt az „ünnep”.
Valószínűleg a Klinikán kapott el vmi betegséget, volt ott jo pár virus fertőzős, amit nem igen lehetett kivédeni, szivjuk az orrát legalább napi 6-8-szor, ami nagyon nagy szenvedés
mindhármunknak. Nos ezek történtek velünk.

Azért ha ez az eset veletek (gyermekeitekkel) történt volna meg, akkor tudnátok átérezni igazán, ugyanis minden anya oroszlánként védelmezi saját gyermekét, és én is így fogok tenni.
Most emiatt h bekerültünk a korházba, elkaptuk ezt a virusos cuccot, ez a drága ártatlan kis fél éves gyenge szervezet megint szenved a betegségben, a sok orrszivástól, ugyh emiatt szerintem bármelyikőtök indulatos lenne!
SENKINEK SEM KIVÁNOM AZT AZ ÉRZÉST, AMIKOR LÁTJA KIESVE A KOCSIBÓL A GYERMEKÉT, ÉS BIZONYTALANSÁGBAN VAN , MERT NEM TUDJA MI LESZ VELE, ÉS MÉG MOST SEM TUDOM.

Azért előre is mindenkinek NAGYON BOLDOG ANYÁKNAPJÁT, hiszen mindannyian anyák vagyunk! :wink:

Kép
dinaedo
 
 


Sziasztok!

Boldog Anyák napját mindenkinek!
Beney Zsuzsa: Anya dúdolja


Azt kérdezed tőlem
hogyan vártalak?

Mint az éjszakára
fölvirrad a nap,
mint a délutánra
jön az alkonyat,
mint ha szellő jelzi
a förgeteget-
ezer pici jelből
tudtam jöttödet.


Mint tavaszi reggel
a nap sugarát,
fagyos téli este
jégcsap illatát,
mint az alma ízét,
tejet, kenyeret-
pedig nem is láttalak még,
úgy ismertelek.


Mint a fény az árnyat,
záport a virág,
mint patak a medrét,
madarat az ág,
mint sóhajos nyári éjjel
a fák az eget-
mindenkinél jobban téged
így szerettelek.



Hello Lányok!

Férjemet kiengedték szombaton a kórházból, persze csak azzal a feltétellel, hogy hétfőn a reggeli viziten már újra ott lesz, mert csak akkor tudják hivatalosan elengedni. Ez a jó hír.
A rossz: valószínűleg kötőhártyagyulladása van Dorkának, mert az utóbbi két éjszakán is úgy becsipásodott szegénynek a szeme, hogy ki sem tudta nyitni míg én le nem törölgettem neki. Nagyon váladékozik neki napközben is, de nem viszket neki és nem fájlalja.
Viszont szombaton a bal, vasárnap meg a jobb fülét fájlalta. Hát én már magam sem tudom mi van, mindenesetre szóltam a munkatársaimnak, hogy nagy valószínűséggel tp-re kényszerülök a héten. :roll: Férjem nem tudja még ellátni Dorkát, nem terhelheti a lábát. Így maradok én is.

Edina!
Nyugodj meg Te is végre, semmi baja nem lesz Kaminak, hisz eddig sem találtak szerencsére nála semmit.
Nem akarlak idegesíteni, mert lehet hogy ez az első, de hidd el nem az utolsó balesete a lányodnak, akármennyire is véded. Masszívak a gyerekek, szerencsére nem törnek könnyen. Persze minden szülő félti a sajátját, ez így van rendjén, de nézd végre az események jó oldalát, hogy nem történt baj. Tudom nem nyugtatlak meg ezzel, de ahol több gyerek van ott bármikor történhet hasonló eset . Játszótéren, játszóházban, bölcsiben stb. Sőt ... másik gyerek sem kell feltétlenül ehhez. (Bencém hátraesett kisebb korában a székkel és beverte a fejét a radiátorba, vérzett neki , üvöltött. De mivel nem hányt, a vérzés is csak felszíninek tűnt,meg is tudtuk nyugtatni stb. telefonon konzultálva a dokival azt mondta, nem kell bevinnünk sehova)
Klinikai körülményeket sajnos páran már ismerjük, nem ididlliek az biztos. De kikerültetek és ez a lényeg. Ne hátra nézz hanem előre. Lányod rendben , ugyhogy minden oké.

Boldog anyáknapját mindenkinek!!!
Versek gyerekeim tolmácsolásában:
http://www.myvideo.hu/watch/6377259
http://www.myvideo.hu/watch/6377282
http://www.myvideo.hu/watch/6377326
http://www.myvideo.hu/watch/6377305

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!

Andi! Sajnálom, hogy szegény Dorka megint beteg! :( Sok-sok gyógypuszi neki! Férjednek is gyógyulást!

Nagyon sokat dolgoztunk a hétvégén a vendégházon, hogy az udvara is rendben legyen. Mi Bogival először is berendeztük a konyhát (a szobák már be voltak rendezve), a fiúk pedig körbe nádat raktak a kerítésre. Csináltunk szalonnasütő helyet, kocsibeállót (met a garázst mi használjuk), homokozót. Még a füvesítés hiányzik.
Ma van errefelé a lomtalanítás, kiraktunk még egy pár dolgot, ami a ház pincéjében volt (rossz varrógép, törött hintaszék, stb.) erre este jött egy autó utánfutóval, és szinte mindent elvittek! :)

Én pedig megcsináltam a honlapot, csak még fényképek nincsenek rajta, majd akkor mutatom meg, ha azok is lesznek.

zsebi_baba
 
 


Sziasztok!

Zsebi!
Ügyik vagytok, várjuk a honlapot!!!

Zsuzsi!
Tündéri a csajod a ballagáson. Nagyon édes a szerkója is.

Lilla!
Szépen növöget a kép alapján is a kis Annád. Szép kislány ő is.

Kriszti!
Ezek szerint jó volt a Mickey show. Örülök.
Teltház volt?
Lassan szülinapos a lányod. Hogy telik az idő. Végül milyen rucija lesz a nagy napra?
Ja.... Gabit megkérdeztem: a Norbi módszerrel fogyott és sajnos családban történt betegség miatti idegeskedés is hozzájárult a fogyásához. Az utóbbiért nem irigylem, de hogy kitartó volt a fogyókúrában az dícséretre méltó. Ügyes csajszi.

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!

Andi! Jobbulást a férjednek! Fel sem tud akkor kelni? Vagy azért a lakásban tud menni ide-oda? Szegény Dorka, gyógyuljon meg mielőbb! De ügyesek a kis versmondóid! :D

Zsebi! Milyen jó ötlet ez a vendégház! Kiváncsi vagyok a honlapra!

Alíz! Ne emészd magad a történteken, tényleg nehogy a tejed lássa kárát! Sajnos elég egy pillanat is, hogy baj legyen. Ha csak egy gyerkőcöd lenne, akkor sem lehetnél 24 órában a nyomában. Balázska meg még tényleg kicsi, hogy felmérje a következményeit egy-egy tettének. De szegénykét tényleg megviselte, ahogy írod.... :( Én biztosan nem ítéllek el! Abban meg tök igazad van, hogy nem hagyod kint a kertben a 2 gyerkőcöt egyedül!

Edina! Nagy szerencse, hogy semmi baja nem lett Kaminak! De ahogy Andi írta, sajnos nem ez volt az utolsó eset, ez biztos! :( Hidd el, én is csak szokom még a gondolatot, hogy nem tudom mindentől megvédeni, hát nem könnyű belenyugodni.... Remélem, meggyógyul Kami minél előbb! :)

Panka! Emili nagyon szép ezen a képen! na, mondjuk amúgy is! :wink: Jó olvasni, hogy ilyen jól érzitek magatokat! És még lakás is lesz, tök jó! :wink:

Mi pénteken anyósomékhoz mentünk, ill. onnan a Laci nagypapájához. Pannikának kicsit sok lett az összesen 6 óra autózás, a végét már rosszul viselte, pedig amúgy semmi baja a kocsiban. Szombaton ballagott az öcsém. Nem volt nagy vendégeskedés, csak mi voltunk, meg a hugom, a vőlegénye nem is tudott jönni, mert másik ballagásra volt hivatalos. Anya főzött, a sütit meg én csináltam. tegnap szintén anyáékhoz mentünk, aztán a temetőbe anyák napja miatt...

Kép
zsuzska81
 
 


Sziasztok!

Andi, megkönnyeztem a verseket! Olyan szépen mondta Bence, igazán ügyelt a hangsúlyra. ANyukád nem csodálom, hogy összepuszilta, tündér volt nagyon!!!
Dorkának jobbulást, hátha csak a szél szórt a szemecskéjébe valamit. :? :?

Zsuzsi, nagyon csinos a kisasszony a ballagáson!
( ha már kicsi lesz a kockés kabátka szívesen átvenném!! :wink: :wink: )

Edina, te meg ne emészd már annyira magadat a történteken, ugyan mi baja lenne Kaminak még???? :shock: :shock: :shock:
Bízz egy kicsit jobban magadban és könnyebb lesz az életed (no meg Kamié is :wink: :wink: :wink: ).
Szerencsére nem volt nagy esés, ha bármi baj lenne már kiderült volna.
Még féléves sem volt Nelly mikor óriásit estünk Kékesen,bár szerencsére be volt kötve (ő mindig be van, az az első), csak én ütöttem meg magamat. Nagyobb volt az ijedtség, mint a baj, mint Kaminál.
Hidd el majd megeddződsz te is, jó kis lecke volt ez, sajnos a világ tele van veszélyekkel.
Egyet mégis muszáj észben tartani, a kezdeti pánikot le kell győzni, mert a kicsi tőlünk várja a segítséget, nekünk kell észnél lenni ,megoldani minden helyzetet és hidd el ennél jóval rázósabbak is lesznek!


Sajnos Nelly babám nagyon beteg lett, hányásig köhög, megy a hasa és tegnap estére belázasodott, 39 fokig felment, pedig nem szokott lázas lenni. (így nem is biztos, hogy Kami a Klinikán kapta el, benne van ez a szemét vírus a levegőben)
Sokat alszik, ébren kizárólag ölben van, répalén és anyatejen él.
Azért a tegnap nagyon megható volt, kaptam orgonát és a kedvenc fagyimat énekszóval kísérve. Kár, hogy mi nem videóztuk le!
Ennyi voltam , készülök a holnapra, a drága kisnagy fiam szülinapjára!

Alízka, szívesen látunk Benneteket és Andiékat is!


Pusszantó



Kriszti! Szegény Nelly babának is gyógypuszik, gyógyuljon minnél hamarabb!

Már én is egész jól vagyok, picit az orrom még be van dugulva, de ez majd elmúlik.

A kigyerek sajnos tényleg veszélyes üzem. És előfordulnak balesetek akkor is, ha ott állunk mellettük, na meg előbb utóbb el is kell őket engedni. Nálunk is fordult elő nem is egy baleset, így a harmadik gyereknél már meg vagyok edződve, persze mindegyik szörnyű, aztán a kezdeti ijedtség után szerencsére a legtöbbről kiderül, hogy nagyobb volt az ijedtség. Persze azon vagyunk midannyian, hogy elkerüljük ezeket, de néha nem sikerül.

Ma délután Bogiéknak szülői értekezlet lesz, és gyanítom, hogy meglepi anyáknapja is. :)

Zsuzska! Nagyon édes Pannika a képeken! Boginak nagyon tetszik a Hello Kittys póló! (vagy body) :)

zsebi_baba
 
 


Kriszti! Szegény Nelly :( , gyógypuszik a kis drágának! Olviérnek pedig nagyon boldog szülinapot holnapra!!!! Kockás kabát 80-as, és még jó lesz egy ideig, szerintem Nelly is akkorát hord, nem? :D Meg én amúgy sem akarok még eladni babaruhát, ugye mi tervezünk még tesót....

Zsebi! Biztos szép lesz az anyáknapi meglepi! Iskolában is szokott még lenni? :)

Kép
zsuzska81
 
 


Sziasztok!

Voltunk ma Dorkával orvosnál.
Diagnózis: kötőhártyagyulladás és hörghurut.
Napi 3x szemcseppet kell cseppentenünk neki, plusz adni a hörhurutra a köptetőt. Héten tuti kényszerpihenő itthon.

Férjem is megjárta ma a Kenézyt, átkötözték a lábát, megkapta a zárót. Szerdán kell menni varatszedésre és akkor kap a lábára spéci cipőt amit 6 hétig hordania kell, hogy kímélje a lábát.

Nekem taknyam nyálam egyben, fáj a torkom. Persze én voltam a barom, mert jól bejégkrémeztem szombaton. :evil: :evil: :evil: :evil:

ZSebi!
Gondolok ám Rád, az én orrom is be van dugulva, így meg aludni sem tudok. Nappal meg igencsak talpon kell lennem a betegeim közt. Lassan kifejlesztem az állva alvás képességét. :lol: :lol: :lol:
Jobbulást Neked is!

Zsuzsi!
Tesóprojekt még nem járt sikerrel???? Bár gondolom újságolnád ha igen. :? :?

Kriszti!
Jobbulást Nelly babának! Szegényke.
Ha beteg az én Dorkám, akkor neki sincs soha étvágya, ma sem vitte túlzásba az evést, de már nem is aggódom emiatt. Hozzászoktam.
Olivérnek lesz valami jó kis meglepi? Milyen ajándékot kap?Ha tudsz majd hozz fényképeket, okés?
Előre is:
Olivérnek nagyon boldog születésnapot kívánunk!!!
Kép Kép Kép Kép
Kép

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!

Kriszti!
Nellínek mielőbbi gyógyulást kívánok!!!!Vszleg ismét kalivi-vírus járvány van:(
Olivérnek pedig nagyon sok boldog szülinapot kívánok, erőben, egészségben!

Andi!
Dorkának is, férjednek, és neked is gyors gyógyulást kívánok!!!
Nagyon aranyosak a képeken a gyerkőcök:)
Nagyon édesek a versek is!!!!:D

Olvastam hogy mi történt a talin, sajnálatos eset, de szerintem se emészd magad Alíz, meg te sem Edina!!!Téynleg szerencse, hogy nem lett baj, de sem Alíz, sem Balázska nem tehet róla!Meg Te sem, hisz te sem tudtad megakadályozni!
Szerintem próbáljatok túllépni rajta, nincs értelme neheztelni.
De nem kotyogok bele, hisz ott sem voltam.

Képzeljétek, ma betörtek a bölcsibe!:(Számítógépet vittek el, meg 2 magnót a szomszéd csoportból, meg egy csomag kávét!!!
:evil: Felhíborító!!!!!!És szomorú! :(

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!

Megvolt tegnap a szülői és az anyáknapja, nagyon szép volt! Mivel meglepi volt, nem tudhattam róla, így fényképezőt sem vittem, úgyhogy képet nem tudok mutatni, de szépek voltak.
Zsuzska! Iskolában is szokás az anyáknapja, legalábbis alsóban mindenképpen (bár hallottam olyan iskoláról, ahol nem), felsőben már nem nagyon, de nekünk nagyon jó osztályfőnökünk van, ő figyel az ilyesmire.

Május22.-23.-án mennek Bogiék Bogácsra osztálykirándulásra, és a párom bevállalta 23.-ára, hogy szervez nekik egy túrát Bükkzsércen, úgyhogy megyünk mindannyian. Mivel Gergő is megy a saját osztályával pénteken, mi csak szombaton megyünk föl, de megyünk babakocsival! :)

Tegnap megvettük a franciaágyat a vendégházba, új, de nem volt vészes az ára, így legalább a lényeg, az ágy és az ágynemű újak. Andi! Az Arany Jánoson vettük a Bendor bútorboltban :)

zsebi_baba
 
 


Mostmár megmutatom a honlapot, bár a galéria még közel sem teljes, azt folyamatosan fogom bővíteni.

http://www.boglarkavendeghaz.lapunk.hu/

Minden kritikát szívesen fogadok!

zsebi_baba
 
 


Zsebi!

Csak gratulálni tudok!!!!
KépKépKép
Klassz a honlap és a házat is szépen berendeztétek. (Jó az új franciaágy!)
Tényleg ügyesek vagytok. Én első nekifutásra és sokadikra sem tudok negatív kritikát írni (nem is volt szándékomban) , csak pozitívat. Nagyon szépek a debreceni képek. Ezeket Ti fotóztátok???? :shock: .
Nagyon megfogott a Vendégház neve is. :lol: :lol:
Gondolom Bogi mint névadó büszke nagyon. :wink: :wink:
És köszi az infót.... Tőletek tudtam meg a Hortobágyi lovasnapok időpontját. Ugyhogy köszi még1x!!!!
Modemben rendezett kiállitásokra sokszor jönnek más megyékből és akár Erdélyből is (pl. Da Vinci-re) esetleg a programok közt megemlithetitek. Bár nem is néztem lesz -e mostanában valami érdemleges.
Talán érdekes lehet a Csónakázótó, Debreceni Kultúrpark (Állatkert, Vidámpark) főleg kisgyerekes körben és a Jégcsarnok is. :wink: :wink: De ez csak egy ötlet. :wink: :wink:
Ja és én biztos hogy játszanék a színekkel. Valami világos, de nem fehér hátteren (pl. drapp) színes betűket (pl. bordó) használnék. De kinek hogy tetszik. Ízlések és pofonok különbözők. :wink: :wink: :P :P

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!

Lányok segítsetek már légyszi! Jó varrónőt keresek, aki alkalmi ruhát szokott varrni, és nem horror áron. Voltam egynél, gyönyörűen dolgozik, de 50 ezerért varrná.... :shock: Szerintem ez nagyon durva. tesóm esküvőjére kéne nekem vmi szép ruha.

Zsebi! Ugye jól emlékszem, hogy Te tavaly varrattad az esküvői ruhádat, és nem is volt drága? meg tudnád adni a varrónő elérhetőségét? De persze várom a többiektől is, ha van ajánlat! Köszi előre is!

Zsebi! Nagyon jó a honlap! Egyedül csináltad? Tök ügyes vagy! :wink: Nekem kritikai észrevételem nincs :) , csak az jutott eszembe, hogy felkerültök-e szállás-kereső/ajánló honlapokra? Úgy több embert elérnétek vele biztosan.

Kép
zsuzska81
 
 


Sziasztok,

Andi remélem férjed gyorsan gyógyul majd, kitartást kivánok neked. Dorka hogy van?Nem irigyellek. Nagyszülők nem tudnak segíteni picit?

Zsuzska én csak Hosszupályiban ismerek jó varrónőt, nekem már varrt esküvőre klassz ruhát és nem is horror áron, csak elég messze van. De ha nem találsz közelebb és érdekel akkor előásom a telefonszámát.

Zsebi még egyszer köszi a kocsit, nagy segitség volt. Megnéztem a honlapot, ügyes vagy nagyon. Én mindenképp foglak ajánlani benneteket ha lesz rá alkalom.

Mi még Kustányba vagyunk, holnap indulunk haza. Jó a hely, az idő nem a legmelegebb de igy is nagyon jól érezzük magunkat. Mivel van benti fürdő igy annyira nem is veszünk tudomást a kinti világról :-) Anna nagyon élvezi a fürdőzést. Tegnap átmentünk Keszthelyre is hajózni meg sétálni a kastély kertjében, jó volt nagyon.

Szép napot mindenkinek
Puszi

Kép

Kép
lolita_78
 
 


Sziasztok!

Zsebi! Köszi még egyszer a varrónő számát, már fel is hívtam, el tud vállalni, majd jövő héten megyünk hozzá. Így Anyukám is inkább varrat ruhát.

Anita! Jó pihenést Nektek még erre a 2 napra! Szerintem is jó hely Kehida, bár mi csak egy napot voltunk.

Andi! Kis és nagy beteged hogy van? Remélem, gyógyulnak mindketten!

Nem is tudom, mondtam-e, hogy megyünk május végén a Duna-kanyarba 4 napra. Esztergomban foglaltunk szállást, de tervben van még Szentendre, Visegrád, Párkány, meg amit még kinézünk addig. :) Úgy várom, mint egy megváltást. Nagyon fáradt vagyok, és idén nem is lesz más nyaralásunk.

Kép
zsuzska81
 
 


Sziasztok!

Köszönjük mindenkinek az együttérző szavakat, bíztatást.
Férjem túl van a varratszedésen, megkapta a csizmácskáját amitől nagyobb kényelmet várt mint amit nyújtani tud. Dehát ez az időszak a gyógyulásról szól elsősorban. :wink:
Dorkával ma visszamentünk a doki bácsihoz, rendben találta, szerencsére, így hétfőn már mehet bölcsibe.
Én ma jutottam el a háziorvosomhoz, megvizsgált, vírus okozza a bajomat. Fejfájásom már 4. napja tart, napi 3 Saridont szedek. :twisted: :twisted: :twisted:

Anita!
Érezzétek jól Magatokat Kehidán, majd várjuk az élménybeszámolódat képekkel.
Igen, az idő itt is elég változatos, hol hideg szél fúj, hol a nap süt hétágra.
A Debreceni Nyári Színházi Esték előadásaira idén is mentek?
Kacérkodom a gondolattal én is, hogy 2-3 előadásra jegyet kellene vennem.


Kriszti!
Mesélj, milyen volt a szülinapi party?
Mentek a Halász Judit koncertre? Szereti egyáltalán Olivér?
Dorka nagyon csípi. Úgy hívja: Boldog születésnapot néni. :lol: :lol: :lol:
Én ma vettem jegyeket, megyünk négyesben, a két gyerek, anyu és én. Reméljük jó lesz.

Zsuzsi!
De jó, hogy mentek Esztergomba és környékére. Biztos tök jó lesz. Nem is csodálom, hogy nagyon várod. Már mi is nagyon várjuk a soproni és egri utunkat. :wink:
Örülök, hogy a varrónő gond megoldódott, én azért nem írtam e téren, mert nincs akit ajánlani tudnék. :roll:

Ma Dorka aranyköpése:
Igyál anya vizet, hogy legyen energiád!!! :lol: :lol:

És amin meglepődtem:
Valaki mostdobta ki a karácsonyfáját itt a paneldzsungelben. :lol: :lol: Szelektív kukák mellé van állitva, de szegénykének már a tűleveleknek csak a hült helye van meg. :lol: :lol:

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok,

Már félig összepakolva, Anna alszik, félig én is, de még ez belefér azt hiszem. Szóval a nem túl nyári meleg ellenére nagyon jó volt ez a pár nap kikapcsolódás. Hogy nem kellett főzni, mosni, takaritani és hogy együtt lehettünk hármasban. Mint már írtam a szálloda tényleg nagyon bababarát, kaptunk mindent: kiságyat, kádat, babakocsit, bébiőrt, ételmelegítőt. . . Annán nem is lehetett érezni, hogy zavarná hogy nem otthon vagyunk. Ugyanúgy megvan a kis szobája kisággyal együtt. Az éjszakák nem rosszabbak mint otthon, ami sajnos nem mondható jónak, de már mondhatni hozzászoktam. Nemcsak hogy 3 óránként kel, de még annál is sűrűbben. Mostmár odáig eljutottam, hogy 3 óránként adok neki "csak" cicit, a többi ébredésnél csak ölbeveszem és megnyugtatom. Ez többnyire sikerül is, de azért vannak kivételek. Az innyére gyanakszom, hogy az ébreszti fel, persze nem vagyok benne egészen biztos. Remélem egyszer még megérem, hogy mi is átalusszuk az éjszakát!!!
Na de visszatérve a beszámolóhoz: az árban benne voltak különböző masszázsok nekünk, babaúszás, baba-mama torna. A masszázs persze isteni volt, elbirnám viselni otthon is minden nap :-))) A babaúszáson először egy másik baba is volt, de ők sztem lebetegedtek tegnap és ma már csak mi voltunk. Kicsit másképp tartják errefelé, de nem rosszabb mint Debrecenbe. Nagyon szimpatikus volt a csaj aki tartotta és képzeljétek ma már úgy merült Anna hogy közben el is engedtük és kicsit lebegett is a viz alatt, mint a nagyok :--)))) Nagyon élvezte. A merülést is meg amúgy a pancsolást is. Majd ha hazamegyünk teszek fel képeket, remélem lesz rá időm. De előbb utóbb biztosan. Klassz volt hogy a szobából már fűrdőruhában egy szál köntösben tudtunk menni a fürdőbe, csak a folyosón kellett végigmenni. Bár Anna igy is megfázott kicsit, ma folyt picit az orra, de otthon majd kiszivjuk neki és sztem hipp-hopp rendbejön.
Holnap reggeli után bepakolunk a kocsiba és indulunk is. Pesten visszafelé is megállunk, megpróbálunk Annának venni vhol szandát, hátha találunk olcsóbban mint Debrecenbe, na meg amúgy se nagyon van olyan pici méretből otthon választék. És ha már annyi pénzt adunk érte akkor szeretnék vmi fehér-halványrózsaszinűt, ami megy mindenhez. Mert a kiscipő - amit képzeljétek máris kinőtt - már nagyon meleg neki.

Na megyek elteszem magam Anna első ébredéséig, ami ha jól sejtem mindjárt itt van:-((

Puszi

Kép

Kép
lolita_78
 
 


Ja azt nem tudom irtam-e hogy idefele bementünk vasárnap a pesti állatkertbe, de Annát jobban elbűvölte a sok gyerek mint az állatok, úgyhogy legközelebb inkább egy óvodába visszük :-)))

Kép

Kép
lolita_78
 
 


Anita!
Örülök, hogy jól telt a kis kikapcsolódásotok.
Az viszont nem jó, ha Anna baba megfázott, de remélhetőleg egykettőre rendbe jön.
Mosolyogtam mikor olvastam, hogy az állatkertben a babák jobban elbűvölték mint az állatok a lányotokat. Mi is így jártunk a nyiregyi Vadasparkban első alkalommal Bencével is, majd ugyanezt végigjátszottuk Dorkával is. De ma már elég nagyok ahhoz hogy érdekelje őket is és élvezik is.
Éjszakáitok: mintha én írtam volna. Dorkám is még mindig ébred minimum 1x, de mostanában inkább 2x is. De volt most pár napunk, mikor szinte 2-3 óránként ébredt. :roll: :roll: :roll:
Ma mondta nekem a háziorvosom, hogy igyak Neocitrant mikor tudom hogy nem kelek ki az ágyból és jól kiizadhatok tőle. Mondtam neki nekem arra nincs lehetőségem, mert éjszakánként is kelnem kell, mikor a kisasszony riaszt. Na erre már ő sem tudott mit mondani. Férjemet most végképp nem ugraszthatom, meg egyébként is az éjszaka közepén is csak anya kell neki. :roll: :roll: :roll: Na ugyhogy erről ennyit. :lol: :lol:
De bnem egyedi az esetünk Anita (bár tudom, csekély vigasz) egyik munaktársam 3 és 2 éves gyerekei is ébrednek, másik munkatársam másfél éves kisunokája is állandóan felébred... de tudnám még folytatni a sort. :twisted: :twisted:

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!

Még gyorsan írok most, mert a hétvégén nem valószínű, hogy tudok jönni. Holnap Szélkakaskupára megyünk, ami egy kerékpáros ill. gyalogos városismereti vetélkedő. Már 3. alkalommal megyünk, és az előző kettőben mi nyertük meg a kerékpáros kategóriát. Remélem, az idén is jól szerepelünk. Addig anyósomék fognak Szabira vigyázni, apósom még főzni is fog bográcsban, mire hazaérünk. Hát nem aranyosak?
Vasárnap pedig a Szabi keresztelője lesz, úgyhogy már tegnap megcsináltam egy sütit, ma is sütök főzök, meg még fodrászhoz is megyek.

Andi! Jaj, szegény ti! Kijut most mindannyiótoknak! Gyógyuljatok mihamarabb!

Zsuzska! Mire válaszoltam volna a prividre, hogy hol van a varrónő helyileg, látom, már föl is hívtad. De nem is emlékeztem az utcanévre, csak hogy a Diószegiből nyílik. Remélem, meg lesztek elégedve vele! Elhiszem, hogy várod a kirándulást, én is úgy várok már egy kis kikapcsolódást, nekünk is sok volt most az átépítés, aztán most a vendégház...
Honlappal kapcsolatban köszi a dícséretet! Andi! A színeken én is gondolkoztam, de mivel sok képet tettem föl, így olyan tisztábbnak hat. A többi javaslatodat is köszi, biztos fölhasználom őket! (állatkert stb...)

Anita! Örülök, hogy jól sikerült a pihenés, én is úgy imádom az ilyen wellness szállókat!!! Az állatkerttel kapcsolatban pedig szerintem minden kisgyerek így viselkedik. :) Aztán jön az a korszak, amikor a kavicsok lesznek a legérdekesebbek, és csak sokadjára az állatok. De azért jó program az állatkert!

Na megyek, mert már nagy a kiabálás!

zsebi_baba
 
 


Sziasztok!

Andikám, úgy megörültem a H. J. koncertnek, mert nagyon szeretjük és 2 éve voltunk Olivérrel, élőben is szuper volt.
De sajnos 30.-án lesz és mi a Pünkösdöt a Római-parton töltjük.
Talán találkozunk Zsuzsiékkal is Visegrádon :lol: :lol:
Nálunk Anyák napi ünnepség majd 15.-én lesz, minek kell így elhúzni??


Zsebi, nagyon kreatívak vagytok, szuper ötlet ez a vendégház! Ajánlom majd az ismerőseimnek!

Anita, de jó volt nektek egy kis kiruccanás! Azt hittem nyáron mentek, bár egy kis wellness mindig jól jön. :wink:

Mi ma tartjuk Olivér szülinapját, húsok bepácolva, salik a hűtőben, a köretet frissen délután készítem.
Tegnap elmentünk tortát rendelni, de majd elájultam , mert a Mandulában egy 20 szeletes béna torta 5 -10e Ft volt. :evil: :evil:
Ez durva azért, nem?
Mivel 4 torta kell (egyet vitt az oviba, egy mára, jövő hétre egy Nellynek , plusz egy Oli zsúrjára) úgy döntöttünk, hogy veszünk a Corá-ban .
Nellynek meg készíttetek marcipánosat a Kistemplom mögött , ahol Zita ajánlotta. Neki jövő héten tartjuk a szülinapját, de csak torta lesz.
Jaj annyira telik az idő!!!Olivér is olyan nagy, Nelly meg már egyéves!!!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Nelly még mindig hörög, visszük pulmonlógushoz, mert ez nem állapot, hogy rögtön megy a hörgőire minden. Szegénykém, olyan nyűgös volt egész héten.
Szerdán anyósék eljöttek, mert régen látták a gyerekeket. Az egész napos gyereksírás után vágytam egy kicsit elmenni, szerencsére volt dolgunk a postán. Mondjuk anyósnak, hogy elszaladunk elintézni pár dolgot. Erre a válasz "hát, de ne sokáig , mert nyűgös a gyerek!". Fúúú, majdnem beszóltam neki!!!!
Az ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉn anyám direkt jön mindig, ha beteg Nelly, mert tudja milyen nyűgös baba, hogy egy kicsit felváltson. Ez a rohadt boszorka, meg ennyit sem bír ki.
Mikor hazamentünk panaszkodott, hogy Nelly nem marad nála, csak apósomnál. Égő, nem????
Majd egész idő alatt a hüvelygombáját részletezte, azt sem tudtuk, hogy tereljük el a szót, mert senkit sem érdekelt.
Ma is biztos alakítani fog valamit!
Szörnyű, hogy az önzésével (csak ezt, csak azt szereti, fennhangon mondja és tüntetően nem eszik) megmérgez minden családi összejövetelt. Mindenki kész van tőle.
Bocs , muszáj volt leírni, mert már előre cukkolom magam (tudjátok cseszd meg a fűnyíródat, nyuszika).
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy utálo az egész korosztályát!!!Tegnap is állok a lángososnál, előttem egy ember. Jön egy ilyen középkorú idióta, simán beáll elém. Először köhintettem udvariasan, de mivel levegőnek néeztt megkérdeztem tőle, hogy szerinte miért állok itt. A válasz "nem láttam"!!!!
175 cm és 100 kg vagyok, tényleg nehéz észrevenni!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáá, kikészítenek. Meg is kapta, amit érdemelt, a lángosos úgy röhögött, majd megfulladt.
Természetesen még én voltam a modortalanmaifiatal...


Azt hiszem elpateroljuk a nyulat, mert minden virágomat, fenyőhajtást lerágott!!!Persze Olivér megneszelte és sírt utána, de mennie kell ennek az átok jószágnak, mert még a mérgező leandert is bekajálta és nem lett semmi baja! Egy atomtámadást is túlélne, akkora már (nem is aranyos....)

Bocsi, nagyon negatív lettem, pedig happy vagyok ám!!
Szép hétvégét mindenkinek!

Csókica



Sziasztok!

Kriszti!
Jót nevettem a soraidon. :lol: :lol: :lol:
Nyulatok valóban elég túlélő fajta , szerencsére. VAgy az ő szerencsétlenségére? Mert így el lesz paterolva a kis drága. :( Kerítsetek el neki egy sarkot, vagy egy kis részt az nem jó úgy? Akkor nem rágna meg mindent. Hát tudod... koptatnia kell a fogát, végülis csak egy nyuszi lenne. :lol: :lol: :lol: :lol:
Na.... azért nem hiszem, hogy az egész középkorú korosztályt utálnád, mert ha más nem , gondolom a Te szüleid is középkorúak.
Az anyósok már egyébként is csak ilyenek.... Tudod én is tudnék mesélni oldalakon keresztül. :roll: :roll: :roll: Az enyém is csak magával van elfoglalva egyébként, meg mások szapulásával. Ha kérdez tőlem valamit és válaszolok, a mondatom közepén már oda sem figyel. A végére már szerintem azt sem tudja mit mondtam neki. Legjobb mikor mondja hogy sosem mutatok neki fényképeket. Ha elkezdi nézni, kb. 10-15 kép után kiül az unalom a fejére, a végén már a monitorra sem néz. Ezért strapáljam magam?
Ja és igen, ismerős ez is:
Mondja miért nem megyünk Tibivel kettesben szórakozni, színházba, bárhova, szívesen vigyázna a gyerekekre. Párszor férjem megkérte, hogy jöjjön már fél órára vigyázni a gyerekekre, mert intéznünk kell éppen valamit. Mindig azzal fogadott hogy ezek nagyon rosszak, neveletlenek, nem lehet velük bírni, ő nem is bírná velük egy napig sem stb. Na most gondold el a szitut ha éppen azért kellene vigyáznia rájuk, mert mi éppen szórakozni mennénk. Ááááááá........ szidva lenne a seggem az tuti. Éppen ezért én sosem kérem meg semmire, még ha égetően fontos lenne akkor sem. Tibi szokta néha. :? De ő is csak ha más megoldás nem akad hirtelen. :lol: :lol:
Most mondjam hogy Tibi szerdai napon bekerült a kórházba (igaz aznap este egy órát ő vigyázott a gyerekekre, míg én bementem hozzá), de csütörtökön sem ment be a fiához, sőt kora délután már húzott haza F.gyarmatra. Szombaton akart elvileg este menni látogatni.... de aznap délelőtt Tibit hazaengedték. No comment. Mondom , estig sorolhatnám....... :evil: :twisted: :roll: :roll:
Vidámabb téma:
Látom a Római -part szerelmesei vagytok? Honnan ez a nagy imádat???? Mert elég gyakran jártok oda, ugye????
Jó szülinapozást Nektek!!!! Biztos fincsik lesznek a husik, és a torták is.
Holnap mi is megyünk haza anyuékhoz grillezni. :wink: :wink:
Nelly babának szerintem koppra az a baja mint az én Bencémnek volt, és amivel Dorkám is küzd állandóan. Asztmatikus bronchitis. Van más neve is, de azt nem tudom. Akár frontokra is egyből kezdődik a köhögés náluk, a hörgők érintettek állandóan. Lehet kezelni, sőt... kell is, nehogy átmenjen asztmába (de csak nagyon ritkán szokott) de igazán az immunrendszer erősödésével várhatsz csak csodát. Gyerekorvosunk és a tüdőgyógyász is azt mondta. 4-5-6 éves korra ki szokták nőni a gyerekek ezt a betegséget. Bencém szerencsére már túl van rajta. De igazad van, vidd el szakemberhez, hisz ő tud a legtöbbet segíteni.

Zsebi!
Jó kis programjaitok lesznek hétvégén.
Biztos jól fogtok szerepelni a vetélkedőn, főleg hogy nagy rutinnal is rendelkeztek már, és az eddigi első helyek is csak azt mutatják, hogy ismét van esély.
Anyósodék tényleg rendesek, hogy segítenek ..... látod, nem mindannyiónknak van ebben része.
Keresztelő biztos szép lesz. Sokan lesztek?

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!

Zsebi! De jó kis hétvégi programjaitok lesznek! Várjuk a képeket! Anyósodék tényleg rendesek!

Kriszti! Jó szülinapozást Nektek! Anyóst meg nagy ívben.... :twisted: Ne hagyd, hogy elrontsa a jókedveteket. Bár, tudom, ezt könnyű mondani.... Szegény Nelly, tényleg olyan sokat beteg, jól is teszed, ha szakorvosnak megmutatod!

Andi! Ha hiszed, ha nem , pont tegnap jutott eszembe, hogy anyósod vajon foglalkozik Veletek, hogy a fiát műtötték. Na, de látom, nem.... :twisted: Amúgy én anyósom is ilyen, hogy kérdez vmit, de nem érdekli, tudom..... ALighogy elkezdeném a választ, a szavamba vág, és mondja a hülyeségeit. :twisted: Fejfájásod elmúlt? Rémes az, mikor több gyógyszer sem állítja ki az embernek.... :(

Anita! Édes Anna, hogy inkább a gyerekek tetszettek Neki! :D Igaz, ez nálunk is így van. Bárhova megyünk, kiabál a babakocsiban, hogy baba-baba. A múltkor 2 fiatal pasira mondta, majdnem röhögtem.... :lol: De amúgy megismeri a gyerekeket! Az állatkertben meg nem nagyon látta az állatokat a kocsiban ülve. A kicsiket eleve nem, a nagyobbak meg ha beleolvadtak a környezetükbe, azért nem. Ha viszont látott vmi állatot, az vau-vau volt. :lol: :lol: :lol: Rendes szandit néztek Annának vagy kocsiszandit? Bár, áll Ő már! Pannika is 9 hónaposan kapta az első szandiját, a 18-as még hót nagy volt rá.... :D

Vasárnap megyünk Alma koncertre. A Lovardában lesz 10 órától. Pannika szereti, szoktuk a honlapjukon hallgatni aszámaikat, na meg ők éneklik az Anna, Peti és Gergőt, ami nagy favorit. :D Remélem, a koncert is fog neki tetszeni! Utána meg megyünk ebédelni a Paripa csárdába, a héten volt a házassági évfordulónk.

Kép
zsuzska81
 
 


Zsuzsi!
Gratulálok a házassági évfordulótokhoz, és még nagyon-nagyon sok évfordulót kívánok Nektek!!!
Svédasztalos ebéd van vasárnaponként a Paripában, készülj, hogy olyan sok finomság lesz , hogy nem éppen a fogyókúráról fog szólni az a nap. :lol: :lol: :lol: :lol:
Biztos fog tetszeni Pannikának a koncert, legalábbis egy ideig biztos le fogja kötni. Izgulok én is, Dorkának fog-e tetszeni majd a Halász Judit koncert. :P
Anyósom: ááááá..... nem segíti túl magát, nem az a fajta. De nem is kérek tőle semmit, azt úgyis emlegetné évekig. Annyit csinált, hogy szombaton elvitte a vasalnivalóimat és azokat vasalta ki. (illetve azt is a sógornőm csinálta , mert ő főzött, na de persze nem nekünk) Ő annyit kérdezett szombat délelőtt a férjemtől, hogy Nyíregyházáról a rokonok bográcsozás-partyjáról mit hozzon neki. Hogy valamit készítsen -e ő maga, vagy esetleg a gyerekeknek , (ha anyuéktól hazajövök velük )ennének-e valamit. Magamra már nem is gondolok e téren. Annyit jegyzett meg: A fenébe, épp a héten nem lesz (nem volt) kocsija, mert műszakiztatnia kell és Gyarmaton hagyta egy hétre.
Köszi, a fejfájásom elmúlt, kopp-kopp... de éppen elég volt 4 napig. Saridontól pár órára kiszűnt, amint elmúlt a hatása egyből elkezdett újra fájni. Főleg orrfújásnál, köhögésnél mintha ki akart volna esni a halántékomon az agyam, brrrrrrrrrrrrr......

Kép
Kép
bendor
 
 


Andi! Be kell valljam, a Ti képeiteket nézve döntöttünk a Paripa csárda mellett.... :wink: Meg tudom, hogy mesélted már, milyen finoman főznek. Mi még nem voltunk ott. Gratulát köszi! :wink: Halász Judit mikor lesz? Biztos élvezi majd Dorka, Ő sokkal nagyobb is már. :D Na, ez jó hír, ha már nem fáj a fejed! Én nagyon fejfájós vagyok, így átérzem.

Kép
zsuzska81
 
 


Zsuzsi!
Örülök, és remélem tényleg tetszeni fog Nektek is.
Nekünk is ajánlották a helyet és nekünk bejött. Utoljára anyuékkal voltunk, ők azt mondták legközelebb is ide jövünk. Nemrég egy másik ismerős mondta kóstoljam meg ott a somlóit, mert isteni. Épp volt desszertnek a legutóbbi kajálásunknál és tényleg mennyeien finom. Ha teheted kóstold meg, persze csak ha szereted.
http://www.paripacsarda.hu
Halász Judit május 30.-án , szombati napon lesz a Kölcsey Központban du 17 órától. Ez a 3 napos pünkösdi hétvégén lesz. Gyereknapi rendezvény keretein belül.
http://www.fonixinfo.hu/?menu=102&id=485

Ma hatalmasat nevettem Dorkán. Apa mankójával elkezdett snookerezni. :lol: :lol: :lol:
Azt mondja:
túkejezek.... ez lenne a snookerezek szava . :P :lol: Persze le is fotóztam, de még nem másoltam át a laptopra. :P

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!!!!


Na mi is benyaltunk egy vírust Balázzsal, már jól van még kicsit köhög ,Múlt hét pénteken reggelre lázasodott be,meg folyt az orra,csúnyán köhögött,de eltartott jó pár napig a láza 38 fölött volt,de nem nagyon akart lemenni.a lényeg hogy már jól van.
Utánna 2 nappal én lettem szarul,de szerencsére hamar túl estem rajta,de én nem is lehetek beteg,tartanom kell a frontot. :D
szerencsére Vikikém nem kapta el,ő jól van továbbra is eszik-alszik most már mosolyog meg gőgicsél állandóan,főleg az apjának.Nagyon aranyos kis zabálni való olyankor.

Andi:
örülök hogy most már jól vagytok és a ygerekek is meggyógyultak.
jaj te szegény átérzem a fejfájásod.én is sokat szenvedek vele.
Biztos tök jó lesz a Halász J. koncert ,mi is elmentünk volna ,de Pünkösdre jönnek a nagynénémék hozzánk.
Aranyos Dorka a snnokerezéssel. :lol:
Nagyon édesek ahogy mondták a verset. :D


Kriszti:
Bocsi,de jól szórakoztam amiket írtál.csúcs egy csaj vagy!
Szóval utilapu a nyúlnak???
Biztos jól sikerült a buli,majd hozz képeket,jó?
Mit kapnak a gyerekek a szülinapjukra?
Az előbb láttam az iwiwen hogy neked meg holnap lesz,így engedd meg Krisztikém hogy kívánjak neked:NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!
Kép Kép

Zsu:
Kívánok én is nektek:SOK BOLDOGSÁGOT ÉVFORDULÓTOK ALKALMÁBÓL!!!
Majd mesélj milyen volt a koncert,jó szórakozást nektek és jó étvágyat az ebédhez. :D

Zsebi:
Gratulálok a honlaphoz,nagyon ügyi vagy szerintem tök jó lett.
Minden rajta van aminek rajta kell lennie ,minden elismerésem tényleg.
Mostanában én is sok honlapot nézegettem hogy hova is menjünk nyaralni, és lappal az a baj hogy vagy az ár nincs feltüntetve,vagy nincs egy db kép sem stb.
Reméljük holnap jobb idő lesz Szabi keresztelőjére,majd várjuk a képeket. :wink:


Mi is lefoglaltuk már végre a nyaralást aug.9-15-ig leszünk Kétpón az Almásy kastélyban.Nem akartunk túl messzire menni hogy Viki még kicsi.Bababarát szállás, így remélhetőleg jól fogjuk magunkat érezni.
Már én is nagyon várom úgy mint ti. :D
Jól jön egy kis kikapcsolódás a minden napokból.

További szép napot és hétvégét nektek!!

Kép

Kép
aliza
 
 


Anita:
Írtam privit,lehet kicsit hosszzú lett.
Örülök hogy jól éreztétek magatokat és pihentettek sokat.
Én is elmennénk havonta wellnessezni ha megtehetném. :wink:

Puszi.

Kép

Kép
aliza
 
 


Sziasztok!

Alízkám!
Tényleg ez az anyák és feleségek sorsa, tartanunk kell a frontot, még ha betegek vagyunk is. De örülök, hogy mindannyian jobban vagytok.
Hol van ez a Kétpó ahova mentek nyaralni? Merre? Még sosem hallottam róla. De biztos jó lesz, elhiszem hogy várod, várjátok.

Zsebi!
Hogy sikerült a mai verseny? Milyen helyezést értetek el? Lehet gratulálni?

Mi ma anyuéknál voltunk grillezni, délelőtt szép idő volt, gyerekek nagyon élvezték, és persze mi , felnőttek is. Délután egyszer elkezdett cseperegni az eső, befelhősödött, de csak arra volt jó, hogy mindent bepakoljunk a házba. Később ismét kiderült és sütött a nap.
Holnap délelőtt viszem a fiamat a Hangyabolyba, ovis csoporttársa hívta meg a szülinapi party-jára. Délután meg megnézem a Mihály-napi vásárt, ha az időjárás engedni fogja.
Valaki még megy a vásárba?

Kriszti!
Mi is nagyon boldog születésnapot kívánunk Neked!!!
Kép

Kép
Kép
bendor
 
 


Kriszti
Nagyon sok boldog szülinapot kivánok Neked és annak a kis tündér Nellynek is:-))))

Zsuzska nektek boldog évfordulót!

És bocs ha vkit mostanában nem köszöntöttem fel.

Panka
Emili nagyon szép azon a fotón!!!Örülök, hogy jól alakulnak a dolgaitok.

Puszi

Kép

Kép
lolita_78
 
 


Sziasztok!!!


De jó idő volt ma.Remélem mindenkinek jól sikerült a hétvégéje.
Mi kint voltunk délelőtt az Aquaticumban,jaj Balázs rettentően élvezte,azt sem tudta merre nézzen ,nem bírt egy helyben maradni 1 percre sem,mindent egyszerre akkart megnézni. :lol:
Anyósom vigyázott addig Vikire,így kicsit kikapcsólódtunk.Azt mondta nagyon jó kislány volt,szinte végig aludt.

Andi:
Megnéztem a képeidet.nagyon jók! Főleg az amelyiken napoznak a gyerkőcök,haláliak. :lol: úgy látom jól sikerült a grillezés,szupi idő volt.Az eső szerencsére nem esett ,pedig kellene egy kicsi ,nagyon száraz a talaj ,de inkább éjszaka essen.
Kétpóra egyébként a 4.-n kell menni Kisújszállásig,onnan egy alsórendű úton Túrkevéig megyünk,és onnan már 20km Kétpó.ha térképen nézzük a akkor Törökszentmiklós és Szarvas közzött.Így betudod lőnni kb.
Egyébként eddig nekem sem volt fogalmam se hogy hol tették le ezt a Kétpót. :lol:
Kb 120km-re van,szóval nincs messze.De lehet lovaskocsikázni,íjászkodni,wellnessezni,szóval jónak ígérkezik.
Akkor holnap kezdődik mindenkinek a dolgos hétköznapok hogy már meggyógyultatok?
Persze kivéve Tibit :( Egyébként hogy van?
Voltál végül a vásárban?Milyen volt a felhozatal,a szokásos?
Vettél valamit?

Zsu:
Nagyon aranyos Pannika a képeken.
Igazi kis högy ,kérem szépen. :D
Hogy sikerült az öccsédnek az érettségi?

Zita:
Nagyon el vagy tünve.mi újság veletek?

Évi:
Te is régen írtál már.
Hogy van Szabi?Gondolom nem sok időd van mellette,hogy állandó mozgásban van.Már nem sok kell neki szerintem és már elindul.


Lilla:
Még nem írtam neked hogy,nagyon aranyos Anna babád.
Hogy telnek a napjaitok?
Jobban alszik már?

na elteszem magam holnapra .
Jó éjt.

Kép

Kép
aliza
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?