Új privát üzeneted érkezett!

Lányok, mindenki írja le nekem priviben, hogy hány éves, mikor kezdődött a mostani ciklusa.

Ezt a laptetőt szeretettel megosztom veletek: Adri, Ditke, Rena, Kedi és Röpcsi!!!!! Jövőre talizunk a babákkal együtt, tudjátok!:)))

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.27 19:14-kor.
Vendég
 


GRATULÁLOK A LAPTETŐHÖZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SZUPERRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Újabb változat:

Kép
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.27 20:14-kor.
Vendég
 

 
 

Köszi Kedi, juhéjj!!!!!!!!!!!:))))) Jól jön, beszívom a pozitív energiát!!:))
Vendég
 


Twist kis képet is fel tudsz tenni? nekem lenne egy amit szeretnék, átküldöm priviben, oké?
Vendég
 


Na, feltettem újabb változatot, most még színesebb:)
Vendég
 


Sziasztok!

Lányok!Aranyosak vagytok,hogy biztattok!És nagyon jól esik,hogy még így is kíváncsiak vagytok rám,hogy én egy jó időre szüneteltetem a baba dolgot! :D Köszönöm nektek.Akkor majd jövök ugyan úgy csak esetleg más témával is!

Röpcsi!Már jobban vagyok,éjjel max. 4-5-ször kelek köhögésre,lázam már nincs,de hangom még mindig nem a régi.Nappal még a lépcsőzés után eléggé fulladozok de már ez sem tart olyan sokáig mint eleinte.Holnap megyek vissza a dokihoz,szeretnék már dolgozni menni remélem ő is úgy látja majd,hogy mehetek.

Kép
rena85
 
 


Örülök Rena, hogy javulsz! Korábban Twisttel leveleztünk, meg ide a fórumra is tettünk fel homeopátiás internetcímeket. Nekem ajánlottak már ilyen készítményeket, de soha nem próbáltam még. Te hogy vagy ezzel? Mikor legutóbb április elején beteg voltam én antibiotikumot nem szedtem be, kb. ugyanannyi idő alatt meg is gyógyultam. Igaz, nálad ez most elég komoly volt, hosszan tartó, csak így ötleteltem, hátha az ilyen természetes gyógykészítmények hatékonyak. Csak azt sajnálom, hogy olyan kevés a homeopátiás orvos, s a könyvből meg nehéz eldönteni milyen típusú szer kell.
Kipróbálnál ilyet?
Vendég
 


Rena, szegény, ez már javulásnak számít, hogy 4-5 ször kelsz fel? Milyen lehetett előtte!!!!
És semmilyen hurut oldó tabletta nem segít? És inhalálás? Pálinka-kúra!:))))

Na, alakul a táblázat! Tudjátok, hogy Röpcsi hány éves?
Vendég
 


Röpcsi 27 éves.
Vendég
 


Sziasztok! :D

Már tegnap este nem volt időm írni, 3/4 10-kor ment el a barátnőm! :lol:

Köszönöm a kedves fogadtatást mindenkinek!!!!! :D

Röpcsi

Hát a te történeted sem semmi! :(

Twist

Próbálj meg sokat sétálni ha megteheted, és sok folyadékot inni!!!!! :wink: A vetélős dokim mondta, hogy ülő munkánál a medencei erek nem jutnak elég áramláshoz, ezért a méhet nem látja el jól keringéssel!!!!! :?
Annyira izgulok értetek!!!!! :D :D :D

Ja! Ápr. 14 első ciklusnap nekem!

Rena

Szerintem is nyugodtan maradj! :wink: Azt hiszem, többen is jártunk így mint ti, hogy kikezdi a kapcsolatot a sok sikertelen hónap!!!!! :( De tudod, mi nők sosem adjuk fel, és ha elbuktunk is felállunk, leporoljuk magunkat, és emelt fővel tovább megyünk!!!!! :wink: :D

Na sietek dolgozni!

Szép napot mindenkinek! :D
Vendég
 


Helló!

Igen, 27 éves vagyok, április 24 jött meg a mikim, és 1. lombikra várunk. :D

Twist, jajjj, már nincs sok hátra a tesztelésig, úúúúggggggyyyyyy izgulok és egyben nagyon, nagyon szorítok, drukkolok a ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ eredményért. :D

Az avart képet én nem tudom lekicsinyíteni. :( Szeretnék a tábliba én is egy másikat.

Ma hívom az endokrinológust, hogy pontosan akkor most hányadikán kell mennem kontroll vérvizsgálatra! Szorítsatok!!!!!! :D
Vendég
 


Gondolok rád Röpcsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Twist, alakul a táblázat, kis cuki lett! Jó ötlet volt! :P

Na, melóra fel!!! Üdv mindenkinek!!!!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Na még azt felejtettem megkérdezni hogy a Horváth Ágnes féle "örökségből", a széfekből van e a SOTE I-en????? Márcsak az értékek miatt kérdezem? Vagy zárhatóak a szekrények????
Vendég
 


Jajjj twsit utólag is nagy gratula a laptetőhöz!!! :D :D :D

Na, Lányok ma hívtam a dokit telcsin, de sajnos ezidáig még nem sikerült Őt elérnem. :(
Kolleganőm azt mondta, hogy holnap délelőtt próbáljam meg hívni, olyan 9-10 óra tájban, hátha akkor sikerül vele beszélnem. Ma délután hívtam, lehet, hogy a műtőbe volt, persze az is lehet, hogy külföldön van.........utóbbival kapcsolatban, remélem, hogy nem.:(

Ditke
Én nem tudom, hogy vannak zárható széfek, Kedi talán tud neked rá választ adni. :wink: Mikor mész laparra?
Vendég
 


Rena
Köszönöm szépen az avart segítséget, sikerült aztán! :D
Vendég
 


sziasztok,

csak gyors bekukk mert szétszakad a fejem és megyek lefeküdni.... :cry: Twist:tök jó lett a táblázat jó ötlet volt meg kaptad a privimet :?: ha nem 33 vagyok... :oops:
puszi mindenkinek :!: :lol: :lol: :lol:

Kép
Adri
badró1
 
 


Sziasztok! Már csak Adri életkorát nem tudom. De itt a táblicsku:

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.29 04:45-kor.
Vendég
 


Szia Ditke!
Széfek nincsenek, de a szekrények zárhatóak, az összes cuccodat oda kell bezárni, ami értékes, s a kulcsot a műtét napján azzal a cuccoddal, amit az intenzívre viszel, magaddal kell vinned. Vannak az ágyak mellett kis éjjeli szekrények fiókkal, meg hűtő is van minden szobában.
Ésss, én nem éreztem kórház szagot! Normálisan néz ki a nőgyógy. osztály!!!!

Röpcsi, szép az új avatarod! Édi kis ikrek?!
Rem. holnap sikeres leszel doktor ügyben! Nem könnyű elérni ezeket a dokikat, de biztos sikeres leszel holnap! Csak ügyesen, kitartóan!

Twist, hogy érzed magad? Megy a visszaszámlálás?

Üdv Mindenkinek, ki vagyok eléggé purcanva!
Jó pihit nektek is!
Vendég
 


Röpcsi, nagy drukk a mai orvos felhíváshoz!:)

Adri, beírtam a 33 éves kort, sajnos privit nem kaptam. De most már komplett a kis tábla:-)

Ditke, hétfőn kell menned a SOTE-ra?

Csajok, egyelőre nagyon jól vagyok, sőt a görcsölés elmúlt és más jó előjelek is vannak. De nem merek semmit mondani, hétvégén megpróbálok elmenni HCG vérvételre, ha nem jön meg addig. Szorítsatok nekem!:))
Vendég
 


Na, végre sikerült a babanetre feljönni, eddig vmi szerver probléma volt, nuku fórum. DE most működik!

Jujjj, nagyon szurkolok Twist!!!!!!!!! Mindjárt itt a hétvége, holnap csüti, aztán vérvétel! Drukkolok folyamatosan! +++++++++++++

Röpcsi, sikerült felhívni a dokidat? Mikor kellene menned, kiderült?

Adri, hogy állsz a vérvételekkel?

Sokat vártam erre a babanetre, kis is fáradtam!
Jó éjszakát, szép álmokat!
Üdv mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok!

Látom akkor nem csak engem nem engedett fel a babanet hanem Kedit sem.Már azt hittem kitiltottak! :lol: Csak vicceltem.

Kedi!Most már kezd visszajönni a hangom de köhögni még köhögök sajna.Ilyesfajta betegségre még nem próbáltam homeopátiás szert.Viszont amíg nem voltam a sotén addig a prolaktin szintemet,ami magas,egy mastodynon nevü homeopátiás cseppel tartottam kordában ami nekem nagyon bevált mert beállította tökéletesre a prolaktinom.Viszont mikor idejöttem Pestre akkor a Szendei kiröhögött,hogy milyen szert írtak nekem F.váron és megtiltotta,hogy azt szedjem így a bromót kell szednem.

Twist!Örülök,hogy vannak jó jelek a babáról vagy babákról!Már alig várom,hogy hétvégén megírd mennyi hcg van a szervezetedben!Jó lett a táblázat!
Igen a 4-5-szöri felkelés éjjel a köhögésemre már jó jel.Az első héten nem aludtam éjszakánként mert annyira köhögtem.Külön aludtam a páromtól mert az állandó köhögés mellett nem tudott aludni.Röhej de ülve aludtam mert így egy két percre eltudtam kumkodni.

Ditke!Igen igazad van mi felállunk és megyünk tovább,ez nálam is így szokott lenni.Csak az a baj,hogy a párom nem szeretne velem tartani.De majd remélem idővel észhez tér.

Röpcsi!Szivesen!
:wink:

Kép
rena85
 
 


Sziasztok Drága Csajok!
Eddig lapítottam, de most már meg szeretném osztani veletek a legszebb Anyák Napi ajándékot, amit életemben kaptam:))

Kép

Még kedd reggel hajnali 3-kor kiosontam a fürdőszobába és csináltam egy tesztet, ez volt az ET + 8. napon. Két perc után egy halvány második csík jelent meg, nem hittem a szememnek, rohantam ki a szemüvegemért. Aztán 15 perc múlva már szépen látható rózsaszín csíkocskát láttam. Én életemben ilyen szép rózsaszín csíkot még nem láttam, nagyon boldog voltam!:)))
Aztán ma reggel megint csináltam egy tesztet, hogy erősödött-e, mert az csodálatos lenne!:) És aztán a két szépséges tesztemet lefotóztam együtt, hogy lássátok, mennyit erősődött az ET + 10. napra már:)) Hihetetlenül boldog vagyok:-))

Kép

A mensim persze nem jött meg, barnázás nincs hál Istennek! Eléggé kellemetlen ülni, feszül a pocim, igazán csak a séta, vagy a fekvés esik jól, amikor kinyújtózhatok. És a melleim feszülnek és megnőttek.

Vasárnap megyünk vérvételre, mert a Kaáliban is meg szeretném, ha erősítenék a dolgot. De én már most is nagyon, de nagyon boldog vagyok! MÉg babás vonalzót is csináltam!:))) Egész nap mosolygok:-)
Látjátok, ezért volt a sok laptető és minden csodálatos jel, én nagyon hiszek bennük! Köszönöm nektek, hogy bíztattatok, annyira sokat jelentett, hogy el sem hiszitek! Puszi nektek!:))))))
Vendég
 


Sziasztok!

TWIST MIT LÁTOK?!?!?!?!?!?!?!
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

2 CSÍKOS A TESZTED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Óóóóóó Twsit még csak halkan de szívből GRATULÁLOK!!! :D

Istenem még a szemembe is könnyek gyűltek....... :D :oops:

Ez a hét, a mai nap legjobb, legfantasztikusabb híre!!! :D

Hétfő este amikor hazamentem ismét ikerbabakocsisokat láttam és rád gondoltam. Nagyon szorítottam érted Drága Twist, már a férjem is kérdezte van-e valami hír rólad és a picikről!
Vendég
 


Twsit

A férjemmel együtt halkan, szívből GRATULÁLUNK! :D Kép
Vendég
 


Lányok, a dokival nem sikerült beszélnem, de a volt ofőm aki ajánlotta annó a dokit beszélt vele szerda este és kiderült, hogy eddig külföldön volt. Én ezen a héten vagyis ma már nem hívtam, de hétfőn délelőtt egyből hívom!!! :D

Jajjj, Twist a soraidat olvasva és a teszteket látva akkora erőt érzek most magamba, hogy még most a célegyenesbe még egy nagy hajrázást csinálok, aztán húzok a vérvételre, hogy minél előbb mehessek a lombikra!!!
A tábla nagyon jó lett, gratula a készítéséhez!

Rena, örülök, hogy már jobban vagy! :D Ezek a homeopátiás dolgok nagyon jók egyébként. Van olyan doki aki hajlik efelé, de van olyan is aki egyáltalán nem. Embere válogatja.
Remélem a kapcsolatotok rendeződik, nagyon nehéz ilyenkor "okosat" mondani, mert valahol mindannyian ugyanazt érezzük mégis mindegyikükben máshogy jönnek le azért a dolgok.....
Az orvoshoz még vissza kell menned?

Kedi
Én is alig tudtam belépni, többször kellett próbálkoznom.
Nagyon bosszantott!!! :evil: Már csak 4 nap és itt lesz a szerződés aláírás! Csak szólók, hogy a mai nappal a földhivatali eljárási díjat felemelték amit a szerződés földhivatalba való beadásakor kell majd fizetnetek. :( Ma módosították....

Ditke
Merre vagy? Hétfőn mész a klinikára???
Vendég
 


Twist teljesen kész vagyok, annyira, annyira boldog vagyok!!! :D
Vendég
 


Sziasztok!
Twist, már fent láttam az új vonalzódat, aztán gyorsan görgettem ide lentre, s látom KÉT CSÍKOS LETTÉL!!!!!!!!!!!!!
Gratulálok, nagyon örülök neked! Ez annyira csodálatos! Te leszel az etalon, az első kismami a körből!!!!!! Sokat gondolok rád, ill. rátok!!!!! Biztos nagyon boldog vagy!!!!
Pusszantalak!
:P
Vendég
 


Lányok, olyan jó Twist tesztjeit nézegetni, az bizony szép rózsaszín két erős csík!!!!!!!!
Ez annyira, de annyira boldogságos, milyen jó hír!
Épp most mondtam a férjemnek, mondta is, hogy milyen jó nektek!
A te példád Twist fog előttem lebegni a kövi inszemikor!!!!!!

Rena, sajna ilyenek a dokik, csak a kémiai gyógyszerek számítanak nekik, mást el sem bírnak fogadni, pedig azokban is van olyan, ami használ! Pedig ezektől a vegyi cuccoktól csomó mellékhatást kell elviselni, pl. a bromo sem semmi, jobb, ha az ember el sem olvassa a papírját! Rena, fel a fejjel a pároddal kapcsolatban is, biztos rendeződik a dolog. Most mi is fasírtban vagyunk a férjemmel, ill.én, nálunk anyós gondom van! :(

Röpcsi, köszi az infót, nem jó hír, de már úgy tűnik mindent emelnek! :x

Ditke, mikorra van tervbe véve a műtéted?

Adri, veletek minden oké?

Üdv Nektek!
Vendég
 


Kép

Twist! Sok szeretettel gratulálok!
Vendég
 


Sziasztok!

Tegnap délután írtam egy hosszút, majd rákatt az elküld gombra, és a lap nem jeleníthető meg!!!!! :evil: :evil: :evil: Ilyen mérges lettem!!!!! :evil: :evil: :evil: Eltűnt minden amit írtam, aztán még próbálkoztam belépni, de nem engedett!!!!! :evil:

Twist

Ennél szebb Anyák napját nem is kívánhatna az ember lánya!!!!! :D :D :D Tudtam én!!!!! :D Szépen erősödik, és ez nagyon jó jel!!!!!! :wink: :D Gratulálok!!!!!!
A tábla nagyon szupi, beírhatod nyugodtan hogy laparra várunk. :wink:

Kedi

Köszi az infókat. Nem mintha ékszerboltot akarnék a kórházban, de legalább a mobilom, pénzem (doki bá pénze), ruhám meglegyen!!!! :wink:
Mikorra várod a menzit? A cysta miatt nem kezdhettetek most ugye? :shock: :?

Adri

A vérvételekkel hogy állsz?????? :wink:

Röpcsi

Akkor érhető hogy a dokid miért is volt elérhetetlen!
Na de majd hétfőn!!!!! :lol: :lol: :lol:
A lombik mikor kezdődik?

Rena

Veled tart a párod is nyugi, de ők is besokalnak mint mi, de ők hamarabb!!!!! Az enyém mintha "megkönnyebbült" volna a rossz hsg eredményem után, hogy a lombikkal megoldódni látszik majd minden! :shock:
Jobbulást!!!!

Na a leleteim készen vannak, csak a vércsoportomra várok!!!! Utána felhívom Murbert, és lesz valami bemutatás, akkor mondanak időpontot hogy mikor lesz a lapar. Menzim május 11-én várható. Hát utána remélem abban a ciklusban meg is lesz, és nem kell várnom megint egy csomót!!!! :evil:

Nyáron nem csinálnak lombikot igaz? :shock: :?
Vendég
 


Szia Ditke!
Igen, maradt bent még tüsző, nem lehet indítani a következő stimulációt, mert akkor cisztát növesztetnénk, mondta Murber doki. Addig semmi nincs, míg ez is fel nem szívódik. A kövi menzimnek úgy május 20 körül kellene érkeznie. Akkor kell jelentkeznem a klinikán.

Szupi, hogy minden leleted megvan! Ügyesen meglesz a műtét, ja persze, azt nem írtam,lesz ilyen műtéti bemutatás!
Meg az első műtétemkor a dokim referált rólam az akkori nőgyógyászati osztályvezetőnek, Patkós Péternek, idősebb prof. s vele konzultált az én dokim, de az idős is megvizsgált, s az ő engedélyével lehetett műtétre engedni. Persze az ciszta műtét volt, laparotómiás, nem laparoszkópos. :?
Na, Murber doki biztos ügyesen intézi majd a műtétedet!
Vendég
 


Ditke
Remélem hétfőn sikerül már a dokival beszélnem, jó lenne minél előbb, mert azért a munkahelyemen se és a párom munkahelyén se mindegy, hogy melyik nap kell majd kora reggel a kontroll vérvizsgálatra mennünk. Ide ugyanis mindig együtt szoktunk menni. Hamar szoktunk végezni, de a munkából mindig mindegyikünk késni szokott egy kicsit. Szerencsére a leletért nem kell már elmennünk, mert azt e-mailen aznap vagy másnap elküldik.
A lombikprogram elvileg a vérvétel után kb. 2 hét múlva kezdődne, vagyis annyi biztos, hogy sajnos nem ebben a ciklusban, hanem a következőben.........de ehhez jó vérképet kell majd produkálnom. :D

Adri, jövő héten mész a klinikára a kövi vérvételre?

Na, mentem tornászni, biciklizni! :)

Twist írj majd légyszíves vasárnap, hogy mi volt a vérvételen. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy a picik milyen hcg értéket értek el. :wink:
Vendég
 


Ja és a lombikkal kapcsolatban, nyáron is van lombik-program. Tudomásom szerint csak augusztusban nincsen.
Vendég
 


Nemsokára laptető!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Vendég
 


Kedi

Annak a tüszőnek el kell tünnie a köv. menzikor!!!!!! :wink: :D
Jöhet a köv. stimus hónap!!!! :wink: :D

Nem félek a műtéttől, kipihenem magam legalább, bár már a főnököm hétfő óta papol, hogy hogy fogok hiányozni!!!!! :? :shock: Kedden hozott is egy üveg pezsit, mert a múltkor beszéltük a csajokkal a piát, és mondtam hogy nagyon régen nem ittam már, és hogy a pezsit szeretem!!!! :lol: Erre hozott a főnök, és mondta hogy ezt kívántam a múltkor. Hát mondtam bárcsak minden kívánságom így teljesülhetne!!!!! :lol: :lol: :lol:

Röpcsi

Ki a dokid hogy még emailben megadja az eredményt? :? Még nem is hallottam ilyet!!!!! :shock:
Na majd a torna, bicikli meghozza a jó vv eredményeket!!!!! :wink: :D

Volt valaki közületek aki nem volt rubeolás??????? Mert állítólag aki nem volt, annak lombik előtt be kell oltatni magát!!!! :? :shock:
Sajnos én nem voltam!!!!! :(

Hétfőn kértem a házidokimtól beutalókat, hát nem volt egyszerű, ugyanis itt a vércsoport meghatározáshoz a miskolci vérellátóba küldik a betegeket. Megkérdeztem a labort hogy ez tuti???? Hát sajna igen, csak a kismamáknak veszik le, és beviszi a kocsi Miskolcra! De kinek kell? Mondom nekem!!!!! Még jó hogy az sztk-ban dolgozom, ezért azt mondták leveszik, hozzak a védőnőktől speciális beutalót, így kedden reggel odavezetett az utam, utána mellkas rtg. Mivel rengeteg beteg van nálunk, így a fülemmel sem jutottam el a fül-orr-gégészhez, és ekg-ra sem. :? Na ez van!
Na mondom majd ma, úgyis délutánra megyek előtte elintézem!!!! Nem volt belgyógyászati szakrendelés! :?
A gasztroenterológián csinálták meg, az a doki belgyógyász is, komplett vizsgálatot csinált! :wink: Délután elvállalt, úgyhogy áthúztam addig, ennyi jár nekem is!!!!! :lol:
A fül-orr-gégész pedig 1/2 4-kor szokott hazamenni csütörtökön, megyek kopogok, már a cipőjét veszi 1/2 1-kor, de ő is megnézett!!!!! :lol: :lol: :lol: A főnököm mondta hogy elkéretzkedett a füles doki a diritől, mert ballagásra ment!!!!! :lol: :lol: :lol:

Na de ma már mindent elintéztem!!!!! :D
A labor eredményemet is a helyembe hozták! :wink: :lol:
Jövő hét közepére ígérték a vércsoportot! :wink:

A kolléganők persze most már másképp álltak hozzám, főleg meg hogy egy régi kolléganőt akarnak visszavenni addig a helyemre, akit utált az egész osztály, és amikor arra került a sor hogy kit tegyenek el más osztályra egyöntetű volt a szavazás hőgy ő megy!!!!! :lol: :lol: :lol: Most pedig inkább hosszúznak, túlóráznak, csak őt ide vissza ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Kihúzzák addig míg vissza nem megyek! Mondtam azért nem szeretném ha műtét másnapján ezzel zargatnának!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Röpcsi

Akkor ezek szerint csak stimut nem csinálnak július, augusztusban????? :shock: Inszem?????? :? :shock:
Vendég
 


Röpcsike, a Kaális aranyos doktornő véleménye szerint az IR-nél a 100 alatti érték normálisnak számít és nem is szoktak vele foglalkozni. Tudod, a Kaáliban is van ilyen vérvétel.
És látod, hogy lombiknál igazából az IR és az endo sem számít annyira.))) Ezt még Dévai doki is fórumán is olvastam, hogy őszerinte sem számítanak ezek lombiknál.
Remélem, jól írom le amit akartam mondani: bíztatni akarlak, hogy már 100 alatti értékkel sikeres lesz az első lombikod, meglátod majd! Én borítékolom!:))
Vendég
 


Twist!Ennél jobb hírre nem is jöhettem vólna!GRATULÁLOK!! Kép

Kép
rena85
 
 


Sziasztok!

Röpcsi!Igen még vissza kell mennem hétfőn vizsgálatra és eldönti,hogy mehetek e dolgozni.

Kedi!Remélem hamar rendeződnek nálatok a dolgok!Ismerős az anyós probléma mert az én anyosom egy házisárkány! :twisted:

Ditke!Hát nem mostanában fog a párom velem tartani,sajnos!Remélem minden rendben lesz a laparodon!

Kép
rena85
 
 


Rena, rem. hétfőig teljesen rendbe jössz, s visszaenged a dokid melózni. Hosszú volt most ez a kényszerpihenő?! Mióta küzdesz ezzel a szívós vírussal?
Vendég
 


Kedi!Én is remélem,hogy visszaenged dolgozni.2 és fél hete szenvedek ezzel a rossebbel.Már nagyon unom.Vissza akarom kapni a hangom!!!!!!!!!!!!!!

Kép
rena85
 
 


Twist!Most nézem,hogy a kép amit feltettem milyen pici,neharagudj nem tudom,hogy sikerült ilyen picire.Azon is csak gratulálni szeretnék!

Kép
rena85
 
 


Rena, nagyon köszönöm azt a gyönyörű képet, szerintem szép nagy, én láttam!:)) Mi újság veled, veletek otthon? Hogy ünneplitek a május 1-jét? Mentek majálisra? Mi grillpartyt tartunk magunknak, megpróbálunk házi hamburgereket csinálni, érdekes lesz. Hogy van a köhögésed, jobban vagy már? Most a nyárfa pihéi hullanak, nekem is nagyon kell tőle tüsszögnöm, elég irritáló. Rena, a mi kapcsolatunkban is volt olyan időszak, hogy a párom nem szeretett volna kezelésekre járni, elege lett. De aztán észhez tért.)) Szorítok, hogy a te párod is átgondolja a dolgokat és veled tartson!

Ditke, felteszem akkor a táblicskuba, hogy laparra vártok. Sok sikert hozzá, minden okés lesz, tudom!!!! Tényleg, az ülőmunkával azért valahogy meg lehet oldani, hogy a babának jó legyen? Erről mit mondott az orvosod? Pl. nagy séta a déli ebédszünetben, az segít? A kolléganőid nem valami megértőek. Igazából nekem is az volt, hogy felszólítottam mindenkit, hogy tilos felhívni engem a 2 hét otthonlét alatt, mert befelé szeretnék koncentrálni. És szépen be is tartották. De előtte volt olyan betegállományom, hogy felhívtak, hogy menjek már be, mert sok a meló. El is rontották a nyugimat. Műtét után meddig maradsz otthon? Egy hét tuti kell.

Adri drága, kiderült már, hogy milyen kezelésetek lesz? Nagyon szeretném beírni a táblázatba, ebbe a varázs táblába, ami remélem, hogy mindenkinek szerencsét hoz!!!:) Voltál már a terheléses vérvételen, milyen volt? Férjed vizsgálata megvolt?

Röpcsike, sok sikert a hétfői telefonhoz, akkor végre külföldről visszaér a dokid. Biztos továbbképzésen volt, nem? Ó, megint ikerbabakocsit láttál, amikor rám gondoltál? Juhéj!!:)) Nagyon jó jel! Én meg a kolléganőmmel sétáltam, éppen ebédet mentünk venni és egy kismami ott állt az út közepén, mozdulatlanul, mint egy Madonna szobor és simogatta a pociját és rámnézett, mélyen a szemembe. Mint egy látomás, olyan volt.))) Jó jelnek vettem!:) Röpcsi, higgy a lombikban, ez egy szuper jó módszer, áldom érte azt, aki kitalálta!!:) Neked is egyből sikerülni fog, meglátod és majd közösen toljuk az iker babakocsijainkat!:)

Kedi drága, ment a privi!:) Sajnálom az anyós gondot, tudod, erről írtam már neked, hogy ez rendeződni fog, hidd el!
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Sziasztok lányok!

nagyon szar volt a babanet énsem tudtam feljönni...... :cry:
Twist: Nagyon nagy gratula a 2 csíkos teszthez és vigyázz magdra minden rendben lesz :!: és remélem mi is a lányokkal követünk téged :lol: :lol: ugyi csajok :?:
a párom hétfőn megy kiskatona vizsgálatra. én meg 5.-én kezdem a ovu tesztet csinálni és attól függ mikor megyek vérvételre...nektek is így volt nem :?: :roll:
ugyhogy twist még kicsit várni kell a beírásal.... :roll:
Ditke: drukkk a műtéthez minden renben lesz :!: :lol: :lol:

Kép
Adri
badró1
 
 


elveszett amit írtam.................... :cry: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Adri
badró1
 
 


Adri szia! Szeretnél esetleg másik képet a táblázatba? Van egy klassz babaképes oldal és ha gondolod, választasz valami cukit és lekicsinyítem neked, 1 perc:)

http://www.kepeslap.com/gallery.asp?use ... catid=2243

Hát igen, Adri, nekünk is így volt, hogy ovu teszt és úgy menni vérvételre. Vérvétellel hamar végzel, tudod, 2 perc az egész. Én odamentem már 7-re és 7.05-kor már a villamosmegállóban voltam.) Később már sokan szoktak lenni. A terheléses vérvételre meg aszem 8.30 és 9. 30 között kell menni, az egy hosszabb program és csak bizonyos időpontban csinálják. Fogja mondani majd a vérvételes hölgy, hogy hányra gyere pontosan.
Vendég
 


Adri, te kérdezted meg Murber doki számát és rendelője címét? Mégegyszer el tudnád küldeni nekem priviben? Mert nem találom és jó lenne tudni lassan...:-)
Vendég
 


szia twist,

nem én kérdeztem Murber doki számát és rendelője címét....
nem valaki más volt :?: :roll:
oké választok valamit a táblázatba már akartam én is valami mást köszi,hogy megcsinálod :lol: :lol:

Kép
Adri
badró1
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?