Kedi
Annak a tüszőnek el kell tünnie a köv. menzikor!!!!!!
Jöhet a köv. stimus hónap!!!!
Nem félek a műtéttől, kipihenem magam legalább, bár már a főnököm hétfő óta papol, hogy hogy fogok hiányozni!!!!!
Kedden hozott is egy üveg pezsit, mert a múltkor beszéltük a csajokkal a piát, és mondtam hogy nagyon régen nem ittam már, és hogy a pezsit szeretem!!!!
Erre hozott a főnök, és mondta hogy ezt kívántam a múltkor. Hát mondtam bárcsak minden kívánságom így teljesülhetne!!!!!
Röpcsi
Ki a dokid hogy még emailben megadja az eredményt?
Még nem is hallottam ilyet!!!!!
Na majd a torna, bicikli meghozza a jó vv eredményeket!!!!!
Volt valaki közületek aki nem volt rubeolás??????? Mert állítólag aki nem volt, annak lombik előtt be kell oltatni magát!!!!
Sajnos én nem voltam!!!!!
Hétfőn kértem a házidokimtól beutalókat, hát nem volt egyszerű, ugyanis itt a vércsoport meghatározáshoz a miskolci vérellátóba küldik a betegeket. Megkérdeztem a labort hogy ez tuti???? Hát sajna igen, csak a kismamáknak veszik le, és beviszi a kocsi Miskolcra! De kinek kell? Mondom nekem!!!!! Még jó hogy az sztk-ban dolgozom, ezért azt mondták leveszik, hozzak a védőnőktől speciális beutalót, így kedden reggel odavezetett az utam, utána mellkas rtg. Mivel rengeteg beteg van nálunk, így a fülemmel sem jutottam el a fül-orr-gégészhez, és ekg-ra sem.
Na ez van!
Na mondom majd ma, úgyis délutánra megyek előtte elintézem!!!! Nem volt belgyógyászati szakrendelés!
A gasztroenterológián csinálták meg, az a doki belgyógyász is, komplett vizsgálatot csinált!
Délután elvállalt, úgyhogy áthúztam addig, ennyi jár nekem is!!!!!
A fül-orr-gégész pedig 1/2 4-kor szokott hazamenni csütörtökön, megyek kopogok, már a cipőjét veszi 1/2 1-kor, de ő is megnézett!!!!!
A főnököm mondta hogy elkéretzkedett a füles doki a diritől, mert ballagásra ment!!!!!
Na de ma már mindent elintéztem!!!!!
A labor eredményemet is a helyembe hozták!
Jövő hét közepére ígérték a vércsoportot!
A kolléganők persze most már másképp álltak hozzám, főleg meg hogy egy régi kolléganőt akarnak visszavenni addig a helyemre, akit utált az egész osztály, és amikor arra került a sor hogy kit tegyenek el más osztályra egyöntetű volt a szavazás hőgy ő megy!!!!!
Most pedig inkább hosszúznak, túlóráznak, csak őt ide vissza ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kihúzzák addig míg vissza nem megyek! Mondtam azért nem szeretném ha műtét másnapján ezzel zargatnának!!!!!