Sziasztok!
Kincsesi - Milyen szépek a lányok és mekkorák már...
Pandi - Szépek vagytok 3-an és nemsoká már külön-külön csodálhatunk titeket
Susy - Remélem tényleg hamar túl leszel a műtéten zökkenő mentesen és néhány hónap múlva már szurkolhatunk a kistesóér!
Ez a munka ügy is borzasztó! Az én párom már február közepe óta munkanélküli és nem talál semmit! Mindenhol 1,5 - 2 év tapasztalat kéne, de mi még fiatalok vagyunk az ilyen elvárásokhoz. És neki csak érettségije van. Ami lenne ahoz meg nyelvvizsga kéne, de az sincs, vagy ami még lenne esetleg ahoz meg jogsi. Ezekre meg pénzünk nincs
szóval munkát találni ilyen időkben...
Az alvás nem alvás nálunk se jobb én már annak örülök ha legalább 1x alszik minimum fél ótát, de voltak és vannak napok, hogy szinte nem alszik semmit és nem is pótolja be útolag sem
És éjjel is 2x - 3x kér enni ilyenkor el alszik melletem és álltalában én is ha felkelek. hogy visszarakjam az ágyába van, hogy 10-30 perc és már újra fönt van. meg havonta van 2-3 nap hogy olyen 1-2 óra körül fölkel nem éhes és vissza se lehet altatni, ha kéri az éjszakai fényt és akkor kb 1 órát játszik szépen vagy énekel és táncol kiságyban. Aztán kér enni útána már alszik szépen és még 1 kelés reggelig. De édes mert ha nem produkciózni akar akkor szépen játszik, hogy mi tudjunk aludni addig is.
És az evést én sem értem ezeknél a manóknál. Szombaton pl nem evett meg 1 üvegnyi bébi kaját egésznap összesen és bármivel probálkoztam nem nagyon kellet neki esetleg 1 kis cici, de abból se lakhatott jól szerintem, mert kezd csökkeni a mennyiség de mást meg nem evett meg. Mondjuk nem kért sűrűbben eni mint szokot, de nyügibb is volt, és az elmúlt napok sem javulnak én a fogzásra fogom, de nem tudom...
Hű de sokat írtam