Új privát üzeneted érkezett!

Márk nevében is köszönöm a köszöntést.

Műtétet elhalasztották jún. 11-re ...

Kép

NIKI
nini.n

Jó reggelt!

Kincsesi
Nagyon szépek a lányok, nálatok is jól elszaladt az idő. :)
Receptet küldöm.

Nini
Utólag is isten éltesse a kisfiadat!
Miért halasztották el a műtétet?

Remélem az éjszakák mindenkinél jól alakulnak. Mégsem rendezkedtünk át hétvégén. Apa esténként imád tv- t nézni a gyerekszobába, így maradt Kristóf a hálóban. :) De előbb utóbb úgy is átkerül.
Viszont, amit megpróbáltam, hogy amikor felébredtés felállt sírva a kiságyban, akkor nem vettem ki, hanem lefektettem, mondtam neki, hogy este van aludni kell. Leültem az ágya mellé és simogattam. Vissza aludt.

Pénteken voltam dokinál, megint ultrahang, a keringését nézték a cisztának, és pont bejött a főorvos is és elmondta ő is a véleményét. Nem szabad húzni a műtétet, mert a kocsányán megcsavarodhat és akkor akut hasi katasztrófa lehet belőle, és akkor abban a pillanatban szét vágnak. Így jól megijedtem, a héten megyek főorvosi bemutatóra, aztán megkapom a műtét időpontját. Mostanában a bal oldalam vacakol. A ciszta is itt van, nem tudom össze függ e ez. Fáj a csípőm, mint amikor terhes voltam, nem tudtam sokáig egy oldalon feküdni. Görcsöl, bele nyilall a hasamba. Szóval bármennyire is nem akarom muszáj.

Kép
Kép
susytunder

Ildi, nagyon szép lányaitok vannak :lol:

Susy, jobb hamarabb túllenni az ilyenen, aztán majd egy kisbaba el is feledteti az egészet :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Megjöttünk Balcsiról, jól sikerült, Pálmi imádta, hogy sokan foglalkoznak vele :) Tulajdonképpen egész nap mindig folyamatosan volt vele valaki (már persze rajtam kívül :)) Ezt már korábban is megfigyeltem, hogy imádja a társaságot! :) Akkor érezte a legjobban magát, ha vagy 3-4-en voltak körülötte :) Mindenki felé nyúlogatott, megfogta az ujjukat és az orrukat is :lol:

Susy,
gondoltam rád, mert mesélték, hogy valakinek felrobbant a daganata és mivel a tüdejében volt, megfulladt... eszembe jutott, hogy te is mondtad, hogy felrobbanhat... izgulok nagyon, hogy gyorsan túl legyél a műtéten!

Kincsesi,
nagyon édes a kép! :) Nagyon szépek a gyerekek!

Kép

Kép
sz.veronika

Sziasztok!

Túl a diplomaosztón, és még egyben :)

Hoztam pár fotót, ha nem baj :oops:

Kép Ott van anya!

Kép Három csaj ;)

Kép Ebédre várva
Vendég

Panndi!

Szépek vagytok,nagyon! Bár Fruzsi még nagyon elbújik a ruhád alatt! :lol:
Zsófi meg egy kis tündér! hasonlít Rád,nagyon!

Susy!

Szorííítok!!! Minél előbb,annál jobb! Ez azért elég komolyan hangzik! Lesz segítséged a műtét utáni lábadozós hetekben?

Ildi!

Nagyon szépek a lánykák! Mindjárt hívom anyukámat munkaügyben! sajnálom,nehéz lehet Nektek most!
Te rendben vagy már nőgyógyilag?

Márti
borossné becz márta

Panndi,
tündéri a kis szöszke! :D És lesz ilyen mégegy! Milyen jó neked! Máris újra gyereket akarok! :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

Köszönjük :)

Hát én már nagyon várom a harmadikat is :oops: Na persze előbb jöjjön ki Fruzsi :)
Vendég

Hát én már nagyon várom a harmadikat is :oops: Na persze előbb jöjjön ki Fruzsi :)
Vendég

Vendég

Bocsiii, hát ennyire lelkes vagyok :)
Vendég

Panndi,
én majd nagyon várom a beszámolóidat, hogy milyen lesz két picúrkával, mert még mindig vacillálok a 2 vagy 3 év korkülönbség között!

Kép

Kép
sz.veronika

Sziasztok!

Susy - Jaj! Nem csodálom, hogy megijedtél! Nagyon szorítok, hgoy minél hamrabb túl legyél rajta és minden rendben legyen!

Panndi - Nagyon szépek vagytok mind a hárman! :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Panndi: Gratulálok! Nagyon szépek vagytok így hárman! :D

Veronika: Én is pont ezen vacillálok! :lol: Ha a harmadik mellett döntünk, azt is együtt vállaljuk? :lol: Peti is nagyon szereti, ha mindenki körbeugrálja.

Susy: Sajnálom, a műtétet. Akkor muszáj vágni is, vagy meg tudják csinálni lyukon keresztül is?
Hoztam Neked kiscipő képet:
Kép
Most van ugyanilyen baseball sapi is, nagyobb méret (Petire nem találtunk), meg van Micimackós napszemüveg is a Tescoban. Azt hiszem, mindkettő 1500 Ft csak. :wink:

Megyek, mert Peti már nagyon hangos, én meg még nem is ettem, csak ezt gyorsan fel akartam már tölteni.

Kép

Kép
nikuc

Panndi
Micsoda lány csapat! Nagyon szépek vagytok! Gratulálok még egyszer! :)

Nikuc
Te milyen tuti szerkókat tudsz. Már én is akartam hozni micimackós képet, majd délután hozok. :wink:
A Tescoba meg fogom nézni a szemüveget. :)

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Kincsesi - Milyen szépek a lányok és mekkorák már...

Pandi - Szépek vagytok 3-an és nemsoká már külön-külön csodálhatunk titeket :wink:

Susy - Remélem tényleg hamar túl leszel a műtéten zökkenő mentesen és néhány hónap múlva már szurkolhatunk a kistesóér! :wink:

Ez a munka ügy is borzasztó! Az én párom már február közepe óta munkanélküli és nem talál semmit! Mindenhol 1,5 - 2 év tapasztalat kéne, de mi még fiatalok vagyunk az ilyen elvárásokhoz. És neki csak érettségije van. Ami lenne ahoz meg nyelvvizsga kéne, de az sincs, vagy ami még lenne esetleg ahoz meg jogsi. Ezekre meg pénzünk nincs :( szóval munkát találni ilyen időkben...

Az alvás nem alvás nálunk se jobb én már annak örülök ha legalább 1x alszik minimum fél ótát, de voltak és vannak napok, hogy szinte nem alszik semmit és nem is pótolja be útolag sem :( És éjjel is 2x - 3x kér enni ilyenkor el alszik melletem és álltalában én is ha felkelek. hogy visszarakjam az ágyába van, hogy 10-30 perc és már újra fönt van. meg havonta van 2-3 nap hogy olyen 1-2 óra körül fölkel nem éhes és vissza se lehet altatni, ha kéri az éjszakai fényt és akkor kb 1 órát játszik szépen vagy énekel és táncol kiságyban. Aztán kér enni útána már alszik szépen és még 1 kelés reggelig. De édes mert ha nem produkciózni akar akkor szépen játszik, hogy mi tudjunk aludni addig is.
És az evést én sem értem ezeknél a manóknál. Szombaton pl nem evett meg 1 üvegnyi bébi kaját egésznap összesen és bármivel probálkoztam nem nagyon kellet neki esetleg 1 kis cici, de abból se lakhatott jól szerintem, mert kezd csökkeni a mennyiség de mást meg nem evett meg. Mondjuk nem kért sűrűbben eni mint szokot, de nyügibb is volt, és az elmúlt napok sem javulnak én a fogzásra fogom, de nem tudom...

Hű de sokat írtam :oops:

Üdv: Kinga
KépKép
KépKép[/ur]l]
[url=https://lilypie.com]KépKép
KépKép
eBizsu képviselõ lettem így ha valakinek kell valami csak szóljon minden alkalomra van! http://www.ebizsu.hu/katalogus/online-katalogusok.html
liliommanó
Budapest IV. kerület (Káp 1.)

Panndi - Krf? Én is ott végeztem 3 éve :) Szépek vagytok :) Fruzsi rendes, hogy megvárta. Így még hátradőlhetsz kicsit, mielőtt megérkezik.

Beneildi - Lilla is nagyon helyes nagylány már

Kincsesi- sajnálom a férjed munkahelyét. Szorítok, hogy hamar találjon újat!!! Édesek a csajok együtt!! És milyen nagyok már!

Susy - sajnálom, hogy ilyen rossz is lehet a helyzet. Kívánom, hogy minél előbb, a lehető legkevesebb kellemetlenséggel legyél túl az egészen testileg és főleg lelkileg is!!!!!!

Betty - meggyógyultam, csak hangom nincs még. vagyis van, csak elég rekedt vagyok, énekelni pl. nem tudok Ambinak. Elvileg holnap megyünk tornára.

Manka - Livit én is hiányltam múltkor. régen írt már.

dytke

Susy: fel a fejjel! Én nem akartalak a múltkor rémisztgetni ilyenekkel, de a barátnőm se úszta meg egyszerűen, addig húzta a műtétet, míg nagyon csúnya vége lett. Szóval minél előbb túl leszel rajta és aztán jöhet a kistesó.

Panndi: nagyon szépek vagytok mindhárman. Fruzsi nagyon rendes volt, hogy még a diplomaosztót is megvárta.

Kincsesi: a csajok édesek együtt és milyen nagyok már.

Kép
Kép
Kép
gabi79
Dunakeszi

Panndi, nagyon csinosak vagytok :D
Gratulálok a diplomához!! :D

Nikuc, mi vettünk a múltkor a tescoba micimacis napszemcsit. Rakok róla képet milyen. 1100 ft volt mikor mi vettük. Kicsit még nagy neki :D
Kép Kép

Susy, remélem minden rendben lesz!!

anitapo20

Köszönöm lányok a drukkot és az együtt érző szavakat. Nagyon aranyosak vagytok. Holnap megyek a főorvoshoz bemutatásra, és akkor utána már tudni fogom az időpontot is.

Kistesóval kapcsolatban nem tudom mi lesz. Mostanában mikor Kristóf problémás apa azt mondja, elég nekünk 1 gyerek. Nálatok is volt ilyen? Félt is, lehet, sőt biztosan nehezen is fog menni, és még ő is ilyen bizonytalan. Máskor meg azt mondja csak jó lenne kistestvér.

Anita
Levi nagyon vagány! :)

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Köszönöm a bókokat a lányok nevében! :)

Tanácsot szeretnék kérni tőletek. Írtam, hogy Adél 2x szopizik. A reggelivel nincs gond, de este mintha kevés lenne neki. Ma színházban voltunk, így más fektette, lefejtem neki. 90ml jött ki, tehát annyit is szopizik esténként. Reggel 5-7 között kel. Szopizik és általában visszaalszik. Arra gondoltam, hogy ha tudna többet enni, nem aludna tovább? Szerintetek érdemes tápszerrel pótolnom?

Köszi előre is a segítséget!

Panndi! Gratulálok a diplomához!

Susy! Köszönöm a receptet! :)

Kép
Kép
kincsesi

Ildi!

Azért a baba többet ki tud szívni mint a mellszívó! Szóval simán lehet,hogy többet eszik Adél! és,ha reggelig alszik,akkor nem hinném,hogy éhes lenne! Én nem pótólnám.csak,ha szopi után nyűgős és követelné még. nálunk most az megy,hogy este 18-19h között kap Kamilla tejmentes almapépet,majd kb. féra múlva fürdés,szopi. Lehet,Nektek is kéne valamilyen pép,Sinlac,akármi,attól jól megtelik a pocak!
Mikor fekszik este? Csak mert nekem a fiúk este 20.30 körül alszanak el és reggel 5.45-kor kelnek! Szerintem az a jó,ha korán kelnek,mert így jót alszanak délután is és este sem kerülnek későn ágyba. na meg nem mellékes,hogy így én sem úszom el teljesen a dolgaimmal (bár nagyon vágyom arra,hogy egyszer 9h-ig ki se bújjak a takaró alól)!

Lányok!

Még mindig kínlódok ezzel a sebbel a cicimen! Iszonyúan fáj minden szopi után,másfél-két órát,borzasztó érzés. Voltam bőrgyógyásznál azt mondta gennyes seb, de nem használ a krém,amit írt. Jövő csütörtökön kell visszamennem hozzá,de kedden megyek nőgyógyászhoz is,majd megkérdem,van-e ötlete,de nem fűzök hozzá sok reményt,úgy tűnik ezen a téren nem képzik túl a nőgyógyászokat!
Most arra jutottam,hogy csak kézzel fejek abból a ciciből és megpróbálom pohárból odaadni a kislánynak. ha nagyon sok maradna bent,akkor meg 1 nap 1x engedem szopni onnan is,még mindig jobb,mint most,hisz mivel napi 6 szopi van,váltott mellből,így eddig naponta 3x szopott a sebesből is. Az a baj az egyik régi védőnőm szerint (ja 3 hónapja nincs védőnőm),hogy felázik a seb minden szopinál,ezért nem gyógyul,de nem értem,hisz már annyiszor volt sebes a mellem (minden szülés után 2 hétig+ az első fogacskák megjelenésekor) és mindig elég volt a Garmastan! Most ezen,meg a Sudocremen,Neogranormonon,Pimafucorton túl vagyok,most kenem már 5.napja az Advantannal,de semmi javulás!
Már azon agyaltam,hogy Tetrant kenek rá,de nemigen merem,mert hátha hiába mosom le,nem szeretném,hogy elszíneződjenek emiatt Kamilla még ki sem bújt fogai!
Van ötletetek?

Márti
borossné becz márta

Susy!

Nekem meggyőződésem,hogy a gyerekekkel (ugye az első 7 évről beszélek,mert arról van tapasztalatom) nagyjából 1 és 3 év között a legnehezebb! Kialakult az éntudat,egoisták,dacosak,hisztisek,mendezt azért,mert formálódik az énképük,próbálgatják a határokat. 3 éves kor után kicsit megnyugszanak a kedélyek,sokkal belátóbbak a kicsik és már az eszükre is tudunk hatni. Nekem a 2 nagynál így volt,most Bercivel küzdünk,szerencsére csak kb. 1 hónapja lett hisztis,dacos,de azért kezelhető a dolog,csak néha táncol az idegeimen! :lol: Szóval remélem,csak pár hónap és Ő is nyugodtabb lesz,na meg talán kiszámíthatóbbá válnak a reakciói....
Szóval ezek a nehézségek ne vegyék a kedveteket! De 1.,hogy túl legyél a műtéten,utána ráértek ezzel a témával foglalkozni!

Márti
borossné becz márta

Kedves Mindenki!

A Babanet szerkesztősége továbbra is várja a Te Történeted rovatba a Ti történeteiteket is!

Ha érdekes - szép, hosszú, nehéz, tanulságos, mulatságos - volt a szülésed, vagy ha küzdelmes volt a gyerkőc megfoganása, esetleg csak akkor indult be az élet igazán, miután megszületett, ne habozzatok! Várjuk 1-2 oldalas írásaitokat a csínytevő gyermekekről, a szülői lét szépségeiről és nehézségeiről, gondolataitokat az anyaság-apaság témájáról - anyák és APÁK tollából.

Persze, nemcsak a vidám, könnyed történeteknek van helye a rovatban, hanem a veszteségeknek, könnyeknek is - az ilyen történetek segíthetnek a sorstársaknak is.

Leveleiteket a következő címre küldjétek: szerkeszto@babanet.hu

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Sziasztok LÁnyok!

Loptam egy ksi időt, és megnéztem, mi van veletek!

Susy, olvasom, hogy nem úszod meg a műtétet. Remélem, hogy minél hamarabb és könnyebben túl leszel rajta!

Márti! Nekem sem tudott meggyógyulni a seb a mellbimbómon, amikor szopott Villő. Ajánlották a bimbóvédőt is, de Villőnek az nagyon nem tetszett. Valószínűleg Kamilla sem díjazná, ha eddig nem használtátok. 2 napig nem tettem arra a mellre, az elég volt, és a kézi fejés azért elég jól kihozza a tejet, pláne, hogy csak 1-2 napról lenne szó.

mtunde

Sziasztok!

Előreláthalóan Junius 16- án lesz a műtét, de egészen biztosan pénteken este derül ki.

Márti
Köszi a véleményed, igazad van.

Nem tudom ismered e a Mykundex nevű krémet, és hogy egyáltalán lehet e kapni nálunk. Én Német országból kaptam, nekem sok mindenre jó volt, többek között sebes mellbimbóra is.
Ha gondolod elküldöm neked az enyéet. Hátha segítene.

Kép
Kép
susytunder

Márti!

Köszi, kicsit megnyugtattál! Adél 7 körül kap pépet vagy valami mást enni (Sinlacot nem eszi) és kb fél 9kor szopizik. Utána egyáltalán nem tűnt nekem eddig nyűgösnek, ezért nem is gondolkodtam pótláson. De most, hogy megmértem a fejt mennyiséget, elgondolkodtam. Azt mondod, jobban kiszívja, mint a fejő... háát, nem hiszem, az én lányom lusta. Ha már nehezebben jön, feladja. Pedig én megnyomom, és jön belőle...Akkor kap a másikból is, de ugyanúgy nem szívja ki teljesen. Ha meg úgy csinálnám, ahogy te, hogy evés és fél óra múlva szopi, akkor tutti nem szopizna, mert tele van a pocija. Már próbáltam. :) Így hagyok neki 1,5 órát, hogy megéhezzen.

Na, majd látjuk, egyelőre nem pótolok. Köszi!

Kép
Kép
kincsesi

Köszi Susy :)
Azért lett elhalasztva mert a doki nem ért rá. Az a legjobb, hogy reggel 8-ra kell menni...éhgyomorra. Azt még nem tudom, hogy fogjuk megoldani!

Susy, nem lehet abból baj, hogy ilyen sokáig húzzák a műtétet ?

Nekünk micimacis sapink van :)

Kép
Kép

Kép

NIKI
nini.n

Susy!

Köszi,meglátjuk! Szerintem nem a sokéle krém nem jó,amit használok/használtam, remélhetőleg tényleg csak a gyakori szopi miatt nem tud gyógyulni! Most fejek,remélem meggyógyul. Sajnos rákerestem a neten a "nem gyógyuló sebre mellbimbón" és nagyon csúnya betegségre is utalhat,úgyhogy most nem kicsit vagyok megijedve... most csak nagyon-nagyon remélem,hogy meggyógyul,ha nem szopizik onnan Kamilla!

Tünde!

A bimbóvédő tuti nem játszik nálunk,egyrészt,mert soha nem próbáltuk,másrészt,mert abszolút a hegyén van a seb,tehát nemigen védené!
Neked szülés után volt sebes vagy később? Mert a szülés utániak nekem mindig meggyógyultak amellett,hogy szoptattam,most meg 3 mellgyulladásom volt egymás után és valamikor közben jött a seb...

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Bocs, csak végigfutottalak benneteket. A képek cukik nagyon!

Susy - Bár nekem is csak Szabi van és néha az agyamra megy, utira szeretnék neki kistestvért!!!! :wink: Mennek a drukkok a műtétre!

Dytke - Hiányoztatok! Jó kemény volt az Ági!Asszem holnap izomlázam lesz.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Márti, igen, nekem a szülés utáni nem gyógyult jól, mivel a gyerekek majdnem egy órát nyammogtak rajta, majd 1,5-2 óra múlva jöhetett a következő menet. Felnedvesedett, és nem tudott száradni, regenerálódni.
Igen, gondoltam, hogy a bimbóvédő most már nem lenne jó, és nekem is volt olyan sebem, amit az is bántott...
Remélem, ha fél-fél napokat tudod szellőztetni-pihentetni, az is elég.

mtunde

Sziasztok!

Lányok! Panndi ma még nem volt. Nekem reggel volt egy olyan érzésem, hogy ma szül. Máshova sem írt. Húúú, izgulok érte. Hátha már babázik

Kép
Kép
Kép
gabi79
Dunakeszi

Gabi,
na most elkezdtem izgulni én is :lol:

Lányok,
Hoztam egy új képet Pálmiról, ma készült és nekem nagyon tetszik :lol:

Kép

Kép

Kép
sz.veronika

Sziasztok!

Sajnos itt vagyok, csak reggel UH, CTG, doki, posta, meg sürgős takarítanivalóim voltak :D

UH-s néni szerint alakul a dolog, Fruzsi nagy (BPD: 98 mm, THQ: 102 mm, FL: 75 mm), meg valamit a beleiről mondott, hogy látszik, hogy készülődik kifelé, magzatvíz már kevesebb, de zárt vagyok teljesen. Doki azt mondta, bár minden változatlan ott lenn a múlt héthez képest, ugye bármikor történhet bármi. Szóval várunk :roll:

Köszi az izgulást, aranyosak vagytok :)
Vendég

Ja, még nem is meséltem, hogy vettem olyan alváskönnyítő párnát, amiben citromfű, borsmenta és levendula van.

Hát jobban nem aludtam tőle, viszont éjszaka arra ébredtem, hogy nagyon-nagyon éhes vagyok! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

Veronika! Pálmi még mindig nagyon szép! És ezek a szempillák!!!!

Panndi! Pedig én már úgy reménykedtem. Ez a Fruzsi lány sem sieti el a dolgokat, de nem lesz kicsi baba, így a méretei alapján. Drukkolok, hogy hamarosan meglásd, ne kelljen rá 2-3 hetet várni.

Kép
Kép
Kép
gabi79
Dunakeszi

Hát én is bízom benne, hogy már nem sok idő, a doki csitítgatott, hogy türelem, ha ennyit kibírtam, ezt már igazán kibírhatom, de háááát... :)
Vendég

Panndi,
szerintem este lefekvéskor beszélj Fruzsival, és mondd meg neki hogy nagyon várod idekint, úgyhogy jöhet bátran! :) És hogy jó lesz! :)

Kép

Kép
sz.veronika

Én már mondtam mindent Fruzsinak, de hajthatatlan :)
Vendég

Márti!

Bocs, hogy beleszólok, de én jártam úgy, hogy nagyon sokáig nem tudott begyógyulni a mellseb. Csak egy dolog segített: le kellett fertőtleníteni (az enyém is gennyes volt). Ezt én hidrogén-peroxid oldattal fertőtlenítettem (3 %-ossal, gyógyszertárban vettem, kérdezz rá), persze utána mostam, nem szoptattam közvetlenül. Ez nagyon jól lefertőtlenítette, és utána már be tudott gyógyulni (amit a genny nem hagyott, nem a felázás). Az addig 3 hónapig nem gyógyuló sebem 1 hét alatt begyógyult! (Hú, és mire megtaláltam, mit csináljak...)
Egyébként a mellseb és a mellgyulladás összefügghet, nekem a többi gyereknél nem volt mellgyulladásom, de az alatt az időszak alatt, amíg ez a be nem gyógyuló sebem volt, 6-szor is. A többieknél a szülés utáni kisebesedés 1-2 héten belül gyógyult.
(Gennyes mellel egyébként szoptatni se lehetne, csak ezt én nem tudtam, az az "okos" könyv, amihez akkoriban hozzájutottam, épp azt írta, hogy lehet, csak véressel nem. Pedig fordítva igaz...)

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti!

Nagyon köszi,hogy beleszóltál,komolyan! Én meg már megijedtem,hogy vajon miért nem gyógyul,pedig én még "csak" 1 hónapja küzdök vele! Most,hogy nem szoptatok belőle,csak lefejem és úgy kapja meg Kamilla,nincs viszketés-égés-fájdalom,se genny,se vér,úgyhogy azért remélem,jó úton haladunk. Holnap megyek gyógyszertárba és mindenképp rákérdezek,nagyon köszi,hogy leírtad a Te tapasztalatodat!
És igen,eddig nekem sem gyulladt be soha a mellem,pedig már 3x szoptattam,minden alkalommal több mint másfél évg. Most 3x gyulladt be a mellem, egymás után,közben pedig lett ez a seb is,úgyhogy szerintem is ördögi kör ez!

Veronika!

Pálmi több mint szép!!!

Nini!

Jaj,de vagány Márk! Ez a napszemüveges kép csúcs!

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Babák nagyon édesek, egyre szebbek. :)

Mizu lányok kihal a topicunk? Senki sem jár erre?

Ki hol volt majálisozni?

Képzeljétek haza jöttek a sógornőmék Német országból a 3 hetes picivel. Ma én vettem fel mikor sírt, már 4 kiló, de olyan volt, mintha egy kiló kenyeret fogtam volna. Rögtön rám jött a nekem is kell ilyen pici érzés. :lol:
Kristóf sírva toporzékolt a lábamnál, hogy anya tedd le! :lol:

Fura volt ahogy Kristóf a 4 hónappal idősebb uncsitesóval játszott. A mindíg pörgős, rohanós, örök dumás Kristóf mellett a Tibike csak nézte Kristófot és azt csinálta amit ő. Olyan jókat nevettem rajtuk. :)

Műtét időpontja megvan. Juni 11- én lesz, marhára félek, nem akarom, hogy eljöjjön ez a nap.

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Susy,minnél hamarabb túl leszel rajta annál jobb! Szurkolok nagyon, hogy jól sikerüljön!

Veronika, Pálmi nagyon szép lányka! :D És azok a szemek!!! A pasikat nem tudod majd levakarni róla! :wink:

Minem voltunk majálisozni sehol. Ma volt itt a részemről kis család (anyukám, nővérem és a vőlegénye) Holnap pedig megyünk párom szüleihez ebédre! Jövőhéttől elkezdem a hozzátáplálást. Almalével kezdjük a kóstolót kiváncsi leszek, hogy ízlik majd neki. :D Már néha iszik napközben sima vizet is.

anitapo20

Sziasztok!

Mi nem nagyon foglalkoztunk a majálissal :) Ma voltak itt barátaink, a kislányuk 2.5 éves, egész jól elvolt Pálmival :)

Tegnap meg "pasiztunk" egy 10 éves nagyfiúval! :lol: A kissrác az autóit gurigatta Pálmi hátán, a fején a labdát, néztem, hogy mikor lesz balhé, de nem lett :D Pálmi nagyon békésen tűrte a megpróbáltatásokat! :)

Susy,
jó soká lesz a műtét... az azért is rossz, mert sok időd van rajta agyalni... :(

Kép

Kép
sz.veronika

Az éjjel álmomban,
jajj, de szépet láttam,
zöldbe borult erdőn
virágok közt jártam.
Sok tarka virágból
csokrot kötözgettem
annak közepébe
gyöngyvirágot tettem.
Gyöngyös gyöngyvirággal
hazáig szaladtam
drága jó anyámnak
mind ölébe raktam.
Mind ölébe raktam,
mind neki szedtem
ő megcsókolt érte
erre felébredtem.

(Ezt a verset nagyon régen, nagymamám tanította nekem)

Kép

Boldog anyák napját kívánok minden Édesanyának, Nagymamának!

Kép
Kép
susytunder

Kép

BOLDOG ANYÁK NAPJÁT KÍVÁNOK!!!

anitapo20

Anyák napjára

Ha én nagy leszek, Te kicsi
tiéd lesz a babakocsi
Én dolgozom, Te játszol
várat építsz, fára mászol
Leviszlek a játszótérre,
lepkét kergetni a rétre,
Boltba is én megyek,
veszek tejet, kenyeret,
banánt is mert szereted.
Hazaérek, ölbe veszlek,
úgy SZERETLEK, úgy SZERETLEK

BOLDOG ANYÁK NAPJÁT MINDANNYIUNKNAK!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sziasztok!

Rég voltam!
Panndi! Azt hittem már kettőben vagy! Drukkolok!

Nálunk Csenge eléggé köhög és ezért sokszor visszahányja a tejcsit. :( Mondjuk a közérzete kiváló! Az éjszakákat pedig rendre végigalussza. Nagyon nyugodt baba. Szavam nem lehet! :lol:

Hoztam nektek képeket:

Kép Kép Kép
Kép
Kép
Kép

Na jól elfoglaltam egy csomó helyet... :oops:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Edina!

Hiába! A 3. gyerekek már csak ilyenek! Nyugodtak,alkalmazkodóak Gyönyörű a kicsi lány!

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Csak életjel, még egyben :roll:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?