Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Simon Virágnak nagyon sok Boldog 4. Szülinapot Kiívánunk!!!

Szerda is jó nekünk persze!
Anyukák nektek is??

Lola!
Tv.-ben mondták?Remélem akkor így is lesz.
Mondjuk azt nem értem hogy például nálunk itt 17 gyereket vesznek fel.Mondjuk szeptemberig csak 6 gyerek tölti be a 3-at,a többi 11 meg márciusig.Akkor addig kevesebb létszámmal megy az ovi.Na de mindegy is.Kaptam egy fülest hogy az alsógallai gyerekek be fognak kerülni!Amúgy ide még sikvölgyi gyerek is jár. :shock:
Én már mindennap lesem az ovi ablakát hogy mikor ragasszák már ki végre a névsort.
Este is vagy egy órát bőgtem,olyan nehezen viselem ezt a bizonytalanságot.

Emeseanyu!
Remélem hamar elmúlnak Bencén apöttyök.

Mennem kell Istike hív.

Betti

Kép
berna23

Sziasztok!

Betti: azért ne aggódj és idegeskedj! Tartaléknak ott van a böli lehetősége (én még mindig azt pártolom, tudod):). Persze, megértelek, mert az ember a gyerekének a legjobbat akarja és ha valami nem úgy jön össze, ahogy szeretnénk, az fáj. De szokj hozzá :), mert innentől csak ez lesz. Végig izgultam, hogy bejusson Emese a bölibe, mert már három éves elmúlt, elvileg már ne mehetett volna. Felvették protekcióval. Az ovi miatt is izgultam, mert hogy nem körzetes. A suli, a sulit meg hagyjuk. Nehéz volt bekerülni, és én is rettegtem, hogy az elképzeléseim szerint menjen minden.

Na megyek, Bence fél alvó állapotban, már megette a főzijét (nagyon fini lett), Dórikával játszom még kicsit, aztán ő is megy ebédelni, aludni. Kettőre megyünk ma Emeséért.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Emeseanyu!
Nagyon fini lehetett a főzid.Bence nagyon ügyesen eszik.
Valóban a legjobbat akarjuk nekik.,
Most azon marcangolom magam ha lenne eggyel több papírom,akkor én is 8-ra járó dolgozó lennék,igy a gyermekem is probléma nélkül lehetne bölcsődés kisfiú.
Na megyek,indulunk az ovihoz,hátha van már valami.
Tiszta zizi vagyok nem? :oops:
Betti

Kép
berna23

Szilvi! A Magdi mondta ezt péntek délután Nekem, hogy még a januárban 3-at betöltőt is fel kellett venniük, mert ilyen a tv. Én is néztem nagyot......... (lehet hogy protekciós v.kiről van szó, ugye..)

Betti, mi lenne ha felhívnád a vezetőnőt, vagy bemennél érdeklődni. Nálunk pénteken volt döntés (Kodály ovi, Kodály suli).
csk 6 gyerek? Az tényleg furi.....
Aggódás, tényleg mindig így lesz, muszáj lazábbra venni a figurát, majd lesz ahogy lesz. Jó-jó persze most a nagy válságban mégsem mindegy, tudom!

Ha szeles idő lesz jövő héten is, akkor sz.tem is várjuk meg a naposabb időt lányok!

Mi is átmegyünk a Digihez, tegnap aláírtuk a szerződést, 2-3 hét és jönnek hozzák...... (csak telefon nincs még, állítólag annyian kérik, hogy eszközhiányuk van!) Már alig várom, fele annyit fogok fizetni! Azt se tudom majd mit kezdek a megmaradt pénzemmel! :) :roll: :lol: (Na ez csak vicc volt, ugye!)

Virágot Isten éltesse! Mit kap szülinapjára? Volt kívánsága, Hugi? Torta lesz? Cseriviola készíti esetleg?

lola77

Lola pont jöttek az ovisok busszal,valahol kirándultak.
Igy rá tudtam kérdezni.Még nem döntöttek.De pont ebben az évben van alsón a legtöbb ovikezdő gyerek.Jövőre szívesen látnak minket is.
Szóval esélyünk nulla.Én már hazafele áztattam az utat.
Nemtudom most mihez kezdek.Szeptemberig új állást kell találnom.
Teljesen elkeseredtem,még mellékállást sem kapok,akkor hogy tudnék 8-tól 4-ig valahova elmenni melózni.

Betti

Kép
berna23

Kedves Mindenki!

A Babanet szerkesztősége továbbra is várja a Te Történeted rovatba a Ti történeteiteket is!

Ha érdekes - szép, hosszú, nehéz, tanulságos, mulatságos - volt a szülésed, vagy ha küzdelmes volt a gyerkőc megfoganása, esetleg csak akkor indult be az élet igazán, miután megszületett, ne habozzatok! Várjuk 1-2 oldalas írásaitokat a csínytevő gyermekekről, a szülői lét szépségeiről és nehézségeiről, gondolataitokat az anyaság-apaság témájáról - anyák és APÁK tollából.

Persze, nemcsak a vidám, könnyed történeteknek van helye a rovatban, hanem a veszteségeknek, könnyeknek is - az ilyen történetek segíthetnek a sorstársaknak is.

Leveleiteket a következő címre küldjétek: szerkeszto@babanet.hu

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Sziasztok!

Betti:
azért ne kenődj el! Amíg nem olvasod a listán az elutasítottak felén Istike nevét, van remény. De én úgy tudom, hogy május 15-én rakják ki a listákat, addig kár magadat hergelni! :( Párod munkahelyéről még nincs válasz? Esetleg nézd meg a tescot. Pénztár, árufeltöltő? Egyik ismerősöm pl. este 8-tól dolgozik ott éjfélig, mindennap, négy órás ő. Férje napközben dolgozik, este ő van a gyerekekkel, amíg dolgozik. Mert nincs rokonság és ha betegek, nem tudnak oviba, bölibe menni és így tud anyuka vele lenni.
Úgy sajnálom...

Mit szóltok ehhez a spanyol járványhoz? Én eddig nem paráztam rajta, de délelőtt felhívott sógornőm, külföldön dolgozik, hogy ők már vettek maszkot, abban fognak közösségbe menni. És hogy miket mondanak ott kint a híradások: hogy megállíthatatlan, ellenszer kb. 4-6 hó, mire kifejlesztik és több milliós áldozatra számítanak. Azóta ez jár az agyamba. Állítólag már Magyarországon is van egy beteg és ma jön haza Mexikóból 11 turista (ott már 150 halálos áldozat volt). Hát nem tudom. Pánikoljunk?????

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, előbb valamit elfelejtettem. Ma megszülettek unokatesóm iker fiai (nem nagyon tartjuk a kapcsolatot, de tudjuk a fontosabb eseményeket egymásról). A fiai ÁRON ÉS BENCE (hallod Szilvi????). Szép súlyban vannak. Az egyik 3 kiló, a másik 2,7.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Tescoba adtam már be önéletrajzot.Még nem hívtak.Lottózóból sem,és az állatkereskedésből sem. :(

Kép
berna23

Páromnak azt mondták hogy ha majd eldől a sorsuk (juniusban),akkor visszatérnek rá.De amig nem biztos hogy maradhatnak,addig nem engedélyezhetnek ilyesmit.

A járvány engem iszonyat megrémisztett.De hiszem hogy megint felfujják a dolgot,a nézettség végett.

Emeseanyu!Gratula a babákhoz unokatesódéknak.Szép súllyal születtek.
De szeretnék én is ikreket,méghozzá vegyespárost. :D

Kép
berna23

Sziasztok!

Én is beparáztam a vírussal kapcsolatban. De az előbb megkérdeztem Dallasban élő sógornőmet, hogy ott mit mondanak. Állítólag ott sem mondják komolyabbra. Remélem így is lesz. Azért ne felejtsük el, hogy Mexikóban nem csak luxus körülmények vannak. Sztem ez a vírus is inkább az elmaradottabb részeken fertőzött.

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Tegnap valahogy nem akart működni a Babanet. Egész nap próbáltam behozni az oldalt, hogy elújságoljam nektek, hogy meglesz tegnap a babakocsink. (na ez így hülyén hangzik). Szóval már itt van a testvérbabakocsi. Nagyon örülök neki. Szupi nagyon. Mindenhogy lehet variálni az üléseket (egymással szemben, egymással hátnak, egyik menetiránynak, másik háttal nézzen...), van tesófellépője is, jó nagy bevásárlórekesz (mivel hosszabb ebből kifolyólag nagyon mint a sima kocsiké - gondolom), állítható tolókar magasság, állítható rugózás. Fel lehet tenni csak egy ülést a vázra, ekkor szimpla kocsi és mondjuk Dani meg tudja használni a tesófellépőt. Szóval nagyon csúcs. Mikor mondta a kolléganőm, hogy miket tud és mennyibe került anno, nem is mertem magam beleélni, hogy milyen, mert aztán meg csak csalódás ért volna. De így egy nagyon kellemes meglepetés ért.

Gyerekek jól vannak, illetve kezdenek lábadozni. Kedve mindegyiknek jó, az orrukból jön még a váladék, hol jobban, hol kevésbé.
Daniba tegnap az ördög bújt bele, a nap 90 %-ban rosszalkodott, Gergő meg 70 %-ban sírt, így estére kicsit tépettek lettek az idegeinek. Hajnalban Dani vagy másfél órát volt fent. Így 4 óra óta fent vagyok. Gergőt etettem, Danit altattam, akkor apának kávét főztem (ez ritka, mert van hogy ki se kelek ha megy reggel) megfőztem a teákat, babakocsit csinosítgattam, lepucoltam és most itt ülök és kávézok meg írok egy pár :D sort!

Betti!

Bízom benne, hogy megoldódik a helyzet. Gondolom most elég bizonytalan a dolog és tanácstalan vagy hogy is legyen! Ez olyan rossz mikor az ember szeretne tervezni, de valami oknál fogva nem lehet. Nagyon szorítok.

Belegondolok, hogy nekem is jövőre már ezzel kell foglalkoznom.
Tényleg jövőre ügye Decemberben Gergő betölti a 2 évet, van egy halom szabim, úgyhogy itthon leszek még egy jó pár hetet, ettől függetlenül Gergőt már vihetem bölibe (feltéve, ha lesz helye) vagy csak akkor, ha "fizikálisan is a munkahelyemen leszek"???
És még valami! Dani akkor 3,5 éves lesz! Ő mehet még bölibe (persze hely kérdés) vagy neki már oviba kell menni???
Aki ebben járatos tudna infót adni!??

Előre is köszi!

Megyek mert mozgolódást hallok! Még jövök!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Az előbb írtam egy hosszút és elszállt! :twisted: Tegnap nekünk sem volt jó a babanet, gondolom szerver gond.

Gabi: örülök, hogy van tesókocsitok, tényleg sokkal jobb az élet vele, bár mi már itt helyben, csak a szimplát visszük, Dóri vagy sétál vagy motorozik (helyben=lakótelep). A mienket sajnos nem lehet egymással szembe fordítani, de lehet mindkét helyre hordozót rakni (egyszer sem raktunk :)), és jól néz ki.
Szegény Te... pihenj, amikor tudsz!

Ovi, böli: Gergőt viheted szabi alatt bölibe, csak munkáltatói igazolás legyen. A szabi pont jó arra, hogy beszoktasd. De ha (jól értem) 2011 elején akarod vinni, legkésőbb (szerintem) 2010 tavasszal iratkozz fel a bölire, mert hallottam, hogy a rövidített gyedek miatt (minket nem érint), még korábban kell feliratkozni.
Dani nem mehet már bölibe, nincs is értelme egy 3,5 éves gyereket vinni. Ha szobatiszta lesz addig (miért ne lenne) oviba vigyed, 2010 szeptembertől (oviba jobb szeptemberben kezdeni, nem év közben - szerintem). Ahhoz, hogy tudjad vinni jövőre, 2010 áprilisban lesz beíratás, akkor be kell íratnod. Azért nem mehet bölibe, mert 3 éves kor után nem lehet bölibe iratkozni. Persze ha valaki mondjuk 2,5 évesen kezdi a bölit és betölti a 3-at, nem küldik el, járhat addig bölibe, amíg szeptemberben nem megy oviba, de Danira ez nem vonatkozik ugye, mert hát addig nem viheted bölibe, amíg otthon vagy Gergővel, mikor már vinnéd, akkor már bőven elmúlik 3 éves. Úgyhogy az egyik bölis, a másik ovis lesz...
Emese pl. decemberben töltötte a hármat, de még nem volt teljesen szobatiszta, meg az ovi nem is akarta évközben bevenni, ezért beírattam december elején (21 nappal 3 év előtt) bölibe. Nem akarták bevenni, csak ismerős által sikerült bekerülni. Meg emiatt, hogy nem volt teljesen szobatiszta. Bár bekerült a bölibe, egy hét múlva már nem volt gond! :) De nem bántam meg, hogy odavittem.

Vírus: hát... én is félek! Félek, hogy a kormány, kormányok mennyit mondanak el az valódi történetből, nem hallgatnak - e el valamit. Állítólag 3 hó max. és készek itt a védőoltások, így ősszel szerintem érdemes lesz beadatni. De aztán ha másik, mutálódott törzs jelenik meg akkor, kérdés, hogy az ellen mennyire véd? Meg kisgyerekeket mennyire oltanak be? Bár én úgy vagyok, hogy nyugodtabb lennék, ha lenne valami megelőzés. Addig is lányok, sok kézmosás, ne álljatok közvetlen köhögő ember elé. Sógornőmék Írországban maszkot vettek. Hát nem tudom... küldjem abban Emesét suliba??? :)

Tegnap: nem tudom, mi volt a levegőben, de katasztrófa volt. Először Bence: mivel mászik ezerrel, mindenhol feláll, felállás közben lépeget, többet pottyan. Be is ütötte a fejét, volt üvöltés, két perc múlva lila pukli. Utána Dórika jött: ráültettem bilire, hogy szokja, de a másik szobában Bence üvöltött, mert fél álomban volt, cumi kellett neki. Átsiettem, mondom nem ám elesett, mert ott is akrobatikázik ezerrel. Megnyugodott, de közben hallom, hogy Dóra üvölt a másikban. Rohanok, a bili felborulva (gondolom le akart szállni és elesett). Vannak rajta élesebb szélek (ok baby, kacsás), tök jó, hogy így gyártják.... Tiszta vér volt a keze, szája. Majdnem elájultam. Azt sem tudtam,mije vérzik. De nem pánikoltam, gyorsan átmostam, a száját is, akkor láttam, hogy belül, felül picit felszakadt, de pár perc alatt elállt a vérzés. KIRÁLY!!!!!!
Erre mentünk Emeséért, direkt kicsit később mentem (egy órával), mert mindig mondja, ha ebéd után megyek, nem tud játszózni a többiekkel, akik napközisek. Hát kiment velük. Megyek érte, már szalad oda, meg a napis tanár is, Emese hatalmasat esett a beton emelkedőn futott, a homlokát, orrát eléggé ledörzsölte, szája kicsit bedagadt és az épp most kijövő csontfoga tövében vérzett (remélem nem lesz baja a fogának, az aggaszt a legjobban!). Rögtön letisztítottam a sebét, kérdeztem, nincs e szédülés, hányinger, de hál isten nem volt. Viszont nagyon sírós hangulatba került! (az esés miatt nem mentünk edzésre sem).
Telefonálok apjuknak, hogy mi történt ma, erre mondja, hogy ő meg megégette a lábát melóban, lángolt a nadrágja, de nem vészes!!! Szerintetek?????? Ennél már csak jobb lehet....

Folyt. köv.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, aztán még nem volt vége. Játszott Bence a szőnyegen, mondom Emesének, hogy elmosogatok, picit figyeljen rá. Sírásra jövök be, Bence sehol. Bemászott a fotel mögött (tök kis hely van) a radiátorhoz és beszorult!!! Ezen már csak nevetni tudtam, komolyan! :)

Este még vasaltam két órát, 11-kor feküdtem le, most tök koma vagyok én is. Mindkét pici fent volt éjjel, Bence mondjuk rögtön visszaaltatható volt, mondjuk Dórika is, de ő vagy kétszer fent volt. Hát ez van....

Legyen valami jó is: holnap nincs suli, így alhatunk tovább, megyünk húgomékhoz ebédre, Emese Hannah Montanara a moziba húgommal, Bence imádja a főziket, bármit főzök, habzsolja és a lényeg, mindegyik egészséges!!!

Szép napot

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, és a seb miatt Emese azért is érzi magát rosszul, mert ciki neki. Abban a korban van, hogy csini akar lenni. De megnyugtattam, hogy nem gáz... és ha valaki beszól, szóljon vissza! Este röhögtünk, ő mondta, hogy "anya, úgy néz ki a sebem, mintha egy kettes lenne." Mondtam neki, inkább, mint egy hattyú... ez kicsit megnyugtatta! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Visszaolvastam: nem akkor esett el Emese, mikor odaértem, már előtte, mikor kimentek a játszóra. Hozzám csak azért szaladt, mert fájt neki és bújni akart! :(

Kép
Kép
Kép
emesedora

EDB anyu!

Köszönöm a bő felvilágosítást! Csak azért gondoltam Danival a bölire, mert akkor csak 1 helyre kéne vinnem a két gyereket, de végül is aztán majd csak 1 helyre kerülnek, ha Gergő már nem bölis lesz. A korai feliratkozásra én is gondoltam és én is valahogy ilyen tájt, ahogy te írtad.
Szilvi! Előre kérlek ne haragudj, de ahogy olvastam a tegnapi napotokat, az elején még szörnyülködtem és hasonlatot vontam a mienkével, mármint a kedélyállapotokat illetően, de aztán ahogy "sűrűsödtek" a veletek történt események a végére már jót kuncogtam. Ennyi balszerencse!!
Remélem mindenki jól van! Megértem, hogy Emesének ez kicsit ciki! De az jó, hogy már csak nevet a dolgon!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Gabi: dehogy bántódom meg!! Szerintem is a végére (hál istennek nagyon nagy baj nem történt) én is jót kuncogtam. Azért durva volt megélni... még azért bántja Emesét a seb, főleg, hogy elég érzékeny, remélem nem fog senki neki beszólni. Én meg igazi anyatigris vagyok, csak egyszer halljam meg, jaj, annak a gyereknek..... :)

Megértem, hogy egy helyre akartad őket hordani. Messze van egymástól az ovi, böli? De hidd el, Daninak sokkal jobb, ha oviba megy, 3,5 évesen. Aztán majd úgy is egy helyre kerülnek. Nekem a két pici egyszerre kezd, egy csoportban az oviban (most egyenlőre ez a terv). Nagyon szerettem volna, ha három évig együtt járnak, Emese óvónénijeihez, de meggyőztek az óvónénik, hogy jobb, ha Bence kiscsopiban marad vissza, mert nagycsopiban unatkozna, meg valószínű megviselné, hogy Dóri elmegy suliba és ő marad. De az vigasztal, hogy legalább az első évet együtt járják, amikor a beilleszkedés van, segítik talán egymást. Azt semmiképp nem akarom, hogy együtt menjenek suliba, ha a két lánynak megadatott a lehetőség, hogy Emese majdnem 7 évesen (3hó híján) ment suliba, Dóri 7 évesen és egy hónaposan fog, akkor ő neki se kelljen hat évesen. Most így látom....

Na megyek, már elágyaztam mindenhol, mostam egy adagot, kiteregettem, megy a következő, elmosogattam, mindenki evett, rendbe van téve, Bence ismét alszik, Dórika játszik és én meg neki állok megint vasalni. Még van egy nagy halom....

Sziasztok

Szilvia

Ki mit főz ma???

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Tegnap én sem tudtam jönni,valami gond volt itt a babaneten.

Emeseanyu!
Ó szegény gyerekek,igy egyszerre pórul járni.Én is nagyon megijedek ha vért látok,a kis szájuk meg olyan nagyon tud vérezni.
Én ma lecsót csináltam.Már kész is.

Gabika!
Klassz hogy megvan a tesókocsi.Majd tegyél képet hogyan mutatnak benne a hercegeid.
Tegnapi napot sajnálom.

Mennem is kell Isti nem bír magával.

Majd benézek még..

Betti

Kép
berna23

Na lányok tegnap én is jöttem sokszor, de csak a társalgóig jutottam, utána hibát írt ki mindig. Ma meg nem volt eddig v.miért netünk.... most lett csak.

Betti, akkor szerintem az önkormányzatot böli ügyben támadjátok meg, a fél6-os nyitás miatt, amit mondtam. Cseriviola biztos segít, hogy melyik irodán volt annó bölcsiügyben reklamálni. Minél hamarabb menj, mert ugye gondolom 30 nap mire válaszolnak......

Szilvianyu!
Nem semmi a tegnapotok, szegény Dórika jó szerencsétlenül eshetett. Szarok ezek a bilik, tényleg, dehát sz.tem a drágább sem jobb!
Eszi Bencéd a főziket?, na akkor biztos most érett meg rá.
Tegnap én is csináltam túrós gyümit, habzsolta Noé is. De a répa-cékla-rizs főzibe tett natúr joghurt nem tetszett annyira neki..... a sajt ízlett!
Nem fényképezted le Bencét a radiátor alatt? Noé is mindenhova beszorul, de én hagyni szoktam kicsit morogni, persze Soma rögtön üvölt, hogy bajban van.......
Emesének v.mi hámosító kenőccsel esetleg esténként kend be, hátha hamarabb gyógyul. Vagy alapozó? Ő már hiú, megértem.......

Gabi!
Ez tényleg szupi lehet ez a kocsi, tehetnél fel képet, ahogy ülnek benne a fiúk, meg ahogy áll rajta Danid, olyan kíváncsi vagyok.
Melyik oviba menne Dani? A ltp-re? attól nincs vészesen messze a bölcsi. 1 év meg nagyon hamar elmegy, mert akkor ugye Gergő 1 évet járna végülis bölcsibe, nem?

Én tegnap rakott kelt csináltam, ma a tegnapelőtti borsófőzihez pörköltet, a maradékból holnap rizseshús lesz ubisalival, bár kirándulást tervezünk Majkra, vagy Malomvölgybe. Ez időjárásfüggő, ha nem lesz szél, megyünk.
Ki mit csinál holnap?

Anikó!
Abba az oviba, ahova Bendid megy, hány kiscsoportos csopi indul?

lola77

Ja, új képek vannak a picasamban! :wink:

lola77

Sziasztok!

Így nevet Matyesz: http://www.youtube.com/watch?v=QobA3YjfgjU

Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Lola!

Tudomásom szerint kettő.

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Emesedóra!

Hát már én is nevettem a végén. Az a röhej, hogy vhogy mindig összejönnek az ilyen napok. Ha valami hülyeség van, követi a többi. Gyerekek mellett meg nem nehéz.

Gabrielldaniel

Husilevest főzök és gyümölcsrizst. Meg később valami husit (ha kiolvad végre).

Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Anikó: nagyon ari, ahogy nevet Matyi. Én is imádom, ha nevetnek. Néha annyira nevet Bence is, hogy tuti pisil akkor a pelusba! :) A barátnődet Dallasban véletlenül nem Timinek hívják?

Lola: megnéztem a fotóitokat is! Annyira bírom, ahogy nevet Noé!!! A 9 hós albumban az 5. képen, ahogy néz le, TISZTÁRA Soma!
Igen, hál istennek eszi Bence a kajákat. Ma spenót, krumpli, hal főzit csináltam neki, sajttal, liga vajjal, olajjal! HABZSOLTA!!! Hál istennek! Én is csinálok neki a hét végén túrót megint, gondoltam, hogy heti kétszer adok neki, szerintem az jó.

Alapozót nem akartam rá rakni, ne fertőződjön el neki! Befújtam este seb fertőtlenítővel. Ma ráadásul össze kellett fogni a haját, mert torna van. De mondtam, ha vége a tornának és úgy gondolja, kibonthatja. Mondta, hogy most a "trendi" az osztályban, a rexona izzadásgátló :). Úgy nevettem ezen, de neki nem mutattam, mert marhára komolyan veszik ezeket a dolgokat! :) Szegény, nincs tisztában, ilyesmi mennyibe kerül, mondja: "anya, veszel nekem is a szülinapomra?" Mondom neki, veszek én ma Neked, ha annyira fontos! Láttátok volna, annyira édi volt! Csak úgy csillogott a szeme, mintha nem tudom, mit mondtam volna! :) Édes kincsem!

Én vasaltam, előtte már evett Bence, most Dóri alszik, addig megfürdök, hajat mosok. Bence a járókában. Nagyon aranyosan eljátszik! Ma kettőre megyünk Emeséért, rajzszakkör van!

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Gyümirizs :) Nyami-nyami....

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Tegnap én is rászántam magam,hogy írjak nektek,de nem küldte el :twisted: ...

Betti!
Ha gondolod én szívesen megnézem neked,hogy felvették e Istit,mert ugye minden nap megyek az oviba :) ,amíg nem lesz beteg Dorka,de ne legyen...kedden színházban voltak,onnan jöttek meg busszal :) Én úgy hallottam,hogy május 15-e után lesz csak kirakva kiket vettek fel.

Rólunk:
kedden voltam uh-on,és szerencsére Levi veséivel minden okés,kicsi tágulat van,de a doki azt mondta,hogy minden második terhességnél ez megvan,és szülés után elmúlik,nem kell vele foglalkozni :lol: :lol: ,amúgy tényleg döbbenetes volt a különbség,mert ugye Dodót ilynekor már meg akarták születni,mert akkora volt a tágulata,mint az öklöm,Levinél,meg csak egy csík látható,hála az égnek!!!Szépen fejlődik,már koponyavégű a fekvése,és tegnap este éreztem először hogy csuklik :lol:
Viszont van egy kis "baj",hogy nagyon sokat keményedek már megint,3*2 mane b6-ot szedek és így is,sőt kedd este már 5-10 percenként olyan fájás szerű vaalmik voltak,ihazán nem tudom mit kell érezni,mert Dorka ugye császáros volt...Doki mondta hogy ha fájok azonnal le kell feküdni,nem idegeskedni,és pihenni-pihenni-pihenni,mert különben kórház lesz a vége...
De most ez eléggé nehéz,mert mindjárt viszgázok,és hát eléggé idegesít a dolog,meg ki tud egy 3 és fél éves gyerkőc mellett pihenni?De hát ezt Ti nagyon is jól tudjátok nem is írom tovább :) Ja és a haskörfogatom már 100cm,és 62/65-el kezdtem,bár sztem azért olyan nagy,mert nagyon csúcsos a hasam,előrefelé nő ez a kölök!
tegnap megdícsérték Dorkát,hogy kezd beindulni a beszéde(végre),otthon egész nap "dumál"kínaiul,dalolázik,csak lesz már ebből valami,már olyan 60-70 szót mond...

Angika!
nem jösz ide is megosztani a hírt,hogy mitek lesz? :wink:

Erika!
Jók a képek,gondolom Viki élvezte nagyon!

Lola!
Babakocsi ügyben van már valami?Nagyon durva,hogy zárt lépiből kilopják :evil:

Jókor kérdezem,de nem tud valamelyikőtök,hétvégére jó kis progarot?Csónitónál lesz valami majális?

Megyek tanulni tovább,azt lassan indulok Dorkáért az oviba
Ági

Kép

Kép
ági01

Ági!

Ha keményedsz, tényleg feküdj le. Nekem sem volt egyszerű Bendi mellett. De észrevette, hogy nem vagyok jól. Odajött és odabújt :) . Nekem így is előbb bújt ki Matyi. Panangint nem javasolt a doki?
Azt lehet recept nélkül is venni.

Mi szombaton kivisszük Bendit a csónitóhoz. 10-től tűzoltó autó felvonulás lesz. Meg tűzoltási bemutatók, stb...
És hát ez is favorit nála:).

Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Ági: nekem is a pananagin sokkal jobb volt, mint a magne b6. A 36. hétig folyamatosan kellett szednem. Recept nélkül lehet venni. Tényleg nem érdemes ezzel várni, mert azért még a 28. hét nagyon korai. Még legalább 8 hetet növeszd Levikét. Nagyon jó, hogy a tágulata normális!!!! Igen, lesz program a csóni tón, bár sok minden érdekeset nem láttam. Vasárnap déltől láttam gyerek játszóházat pl. az egész jó lehet. Szombat este asszem héttől lesz Majka koncert.

Lola:nem is írtam, kérdésedre. Holnap tesómékhoz megyünk ebédre, utána Emese húgommal moziba megy, Hannah Montana. Szombaton kinézünk mi is a majálisra a csónira, semmi extra hétvégére, light-os "együttlevés".

Előbb felrohantunk szinte, dörgött az ég, most meg hétágra süt a nap. Emese játszik a kicsikkel, úgyhogy kicsit leülök újságot olvasni, hurrá!!!!

Na sziasztok

Kellemes hétvégét előre is!

Szilvia

UI: Betti, kicsit megnyugodtál??

Kép
Kép
Kép
emesedora

Na mi most jöttünk fel a játszóról. Szilvianyu akkor jöttünk haza mi is oviból, mikor integettem. Bocs, hogy nem mentem arra, de Soma már a sarkon túl volt jégkrémért rohant utána meg a Madagascar játszóra akart menni......... hazaindultunk dörgésnél, de másik anyuka megnyugtatott, hogy mindjárt elfújja a szél, és tényleg....

Ági!
Tényleg korai lenne még Levinek itt kint, tényleg pihizz. Nem tudja reggel senki vinni Dorkát oviba, vagy érte menni? Legalább 2naponta? Ne idegeskedj a suli miatt, nehogy előbb megszülessen a fiatalúr, sose bocsátanád meg magadnak. Örülök hogy a vesével ok minden, de tényleg pihizz.
Ne izgass minket, milyük lesz Angikáéknak? (Angika, gyere áruldd már el, Nekem van tippem, de nem mondom......)
Beszéd: na látod! Akkor a logopédus egyenlőre elhalasztva.

Megyek túrós fornettit sütök, Soma már éhes nagyon...

lola77

Ja, még itt vagyok, nem sült meg....... :D
Szilvianyu. Kérdezted a hajamra mit szólt Zotyó. Hát Ő erőltette már nagyon. Elege volt hogy mindenhol az 1 m-es hajam volt. Járólapon összegyűlve, fürdőbe, szőnyegen összegyűlve (porszívózás után 1órával), Noé kezében........

MÁr most észrevenni, hogy "kevesebb" van, illetve ugyanannyi, csak harmad olyan rövid........ Nem mindegy. Így is naponta 2-szer mosok fel, most hogy Noé mászik, meg 2-3 naponta porszívózok, de a hajat az sem tünteti el tökéletesen....

lola77

Anikó!
Megnéztem a videót, annyira édesen, jóízűt kacag. Ilyenkor szoktak a végén csuklani.... úgy bírom, ahogy szinte hergelik magukat a vigyorgásban....... És hogy várja,hogy Apa ijesztgesse! :P

lola77

Sziasztok!

Ági!
Jó hallani felőletek.
Néha szoktunk talizni/vagy látunk kocsiból,tényleg nagyon szép a pocakod.Talira jöttök?

Angika!
Kertszomszéd asszonyommal uncsitesók vagytok.
Áruldd el nekünk ki lakik Angika pocakban??!!

Lola!
Láttam reggel Somát.Apukája vitte.Késésben voltatok,annyira siettek. :)
Haj:Nagyon szép a hosszú haj,de tök undoritó mikor tele van vele minden.Mikor rátekeredik a felmosófejre,ilyenek. :shock:

Sztem mi is kinézünk a csónira.Párom kapott étel-ital jegyeket,azokat nem akarom hogy kárba vesszenek. :wink:

Anikó!
ennivaló Matyi ahogy kacag.

Na nekiállok a pizzanak.
Jó éjt.Jó pihenést mindenkinek.
Bettike

Kép
berna23

sziasztok!

Hát úgy látszik, valaki elátkozott minket :evil: :roll:
Reggel ment (volna) Apa dolgozni, és észrevette, hogy a hátsó szélvédőnket valami szájba@@@@˘˘555//%%%% köcsög betörte :shock: Sötétített, fűtőszálas, szóval a legdrágább... hááááát....
REndőrség, stb de természetesen nem tudnak semmit csinálni...
Hát pont ez hiányzott. És tudjátok mi a legdurvább??? HOgy hallottam hajnalban csak lusta voltam kikelni az ágyból, hogy megnézzem mi volt az az üvegcsörömpölés :? :roll:

Most csak ennyi, este ha lesz időm visszaolvasok.

Hát ennél szebb hosszúhétvégét mindenkinek...

KépKép
szilvia1981

Sziasztok,

Van gépem!!!! :lol: :lol: Még nem tökéletes mert hang nincs vmiért, filmeket még nem nézek rajta. :?

Bocsi, hogy most nem reagálok, annyi mindent írtatok, sok lenne... :oops:

Jól vagyunk.
Sokfelé megyünk a hétvégén!
Talira mi nem hiszem hogy tudunk menni, mert ha nem viszem őket oviba, akkor ebéd után Rékának nincs hol aludnia, mert akkor úszni viszem Rolit. Szóval tök macerás lenne...

Szép hétvégét!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Köszi mindnekinek a hozzászólást,és igenis próbálok sokat pihenni! :) Tegnap vettem a sima magne b6 helyett,egy másik magne b6-ot ez a bérestől van,és ebben sokkal több a magnézium,mint a sima magne b6-ban,eddig lekopogom bevállt,ma még csak 2* keményedtem!De ha idővel ez sem lesz jó akkor áttérek a pananginra,mert azt én is hallottam hogy jobb,és hát ti is ezt szedtétek.

Berna!
Hát igen növöget Levi baba,de inkább előre,azért tünik sztem nagynak,tali szerdán lesz?Sajna akkor van Dorkáéknál az anyáknapi buli16,30-tól.De azért köszönjük szépen a meghívást.Ti merre felé laktok?Közel az ovihoz?

Szilvi!
Durva hogy már miket csinálnak :twisted: ,tegnap láttam a tv-ben hogy egy ürge meg összekarcolta a kocsikat,mert a fűre álltak.Mi is szoktunk néha a fűre állni,mert itt ahol lakunk kicsit elszámolták a kocsik számát,és 16 után már szinte nincs hely sehol,csak a plázánál...és akkor néha fel szoktunk állni sréhena fűre kicsit,de ha ezért összekarcolná eg yidióta a kocsinket hát.... :twisted: Biztosítás van a kocsin?

Lola!
Igen ügyesen beindul Dodó beszéde.De azért utánna jártam hogy hogy is működik ez a logopédus,és körzetre van ez is bonta,meg hogy most már mindjárt vége az ovinak,így nem is kezdenék el a foglalkozást Dodónál,majd csak szeptemberben,de addigra remélem tényleg nem kell.Bizti kicsit az is bezavarja őt,hogy itt németet is tanulnak.Beszéltem már szakemberrel,és ő azt mondta hogy Dorka azért is lehet ilyen zárkózott,viszahúzódó,és nem beszél,mert szülésnél akkora trauma érte,hogy ő ezt így dolgozza fel,mert a gyerekek olyan régre visszaemlékeznek,hogy nem is gondolná az ember,meg szülés után ugye mi el voltunk választva egymástól 2* is és ezt nem tudta jól feldolgozni szerinte.És hog yezért is ennyire anyás,ragaszkodó...
Soma melyik suliba is fog járni?Várja már?Lesznek a suliban ismerősei?

Cirmike!
Neked a suli hogy megy?viszgáid lesznek mostanság?
nekem 2 hét múlva lesz a pénzügy,de már nem igzatom magam miatta,mert védődnő is mondta,hogy a suli ráér,abból lehet többször menni,de ha születik egy koraszülött gyerekem az életem végéig végigkisér,és tökre igaza van.

Na mennem kell,mindnekinek szép hétvégét!!!

Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Cirmi: jó, hogy van már géped!!

Ági: na, jó hír, hogy kevesebb a keményedés és tökéletesen igaza van a védőnénidnek! Megmondom őszintén, mikor írtad a keményedést, sulit, vizsgát, pontosan bennem is ez fogalmazódott meg. Persze, sok munkád van már ebben a suliban, de hát ki nem szarja le, nem?? Leventének nagyobb szüksége van Rád. És tényleg, Dorka hogy készül a tesóra? És Ti? Elkezdtetek vásárolni már? Vigasztaljon a tudat legalább, hogy Áron egészséges, édes pofa, és szép kis család vagytok!!

Szilvi: a rohadt életbe, ez már nem semmi! Mindig ilyenkor az a közhely jut eszembe, hogy sok rossz után már csak jó jöhet!!! Remélem, mert ez tényleg durva! Láttalak ma délelőtt Áronnal, a szokásos délelőtti sétátokra mentetek? Nagyon lehorgasztott fejjel mentél :(.

Mi épp mamáimhoz mentünk, anyák napozni, utána húgomékhoz ebédre. Valami betyár levest csinált, meg hortobágyi palit. Nyami :) Utána mentek Emesével moziba, mi meg elmentünk férjem fiáért. Most itt van és holnap este megy haza. Annyira szeretik a gyerekeim, de látom, hogy ő is szereti a tesókat!

Na megyek is, Dórika már alszik, az előbb dőlt ki, mert kimaradt a délutáni alvás. Bence apja karjaiban és engem néz, egyfolytában! Ha ránézek, mosolyog! Zabálnivaló!! Emese tévézik. Dávid fürdik.

Holnap kimegyünk szerintem a csónira.

Na sziasztok

Jó éjszakát!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Vigasztaljon a tudat legalább, hogy Áron egészséges, édes pofa, és szép kis család vagytok!!

Ezt természetesen SZILVINEK akartam írni, a végén szúrtam még bele, csak rossz helyre ment! :) Fő a vidámság!!!!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Anikó: nem írtad, hogy a dallas-i barátnődet nem véletlenül Timinek hívják??

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szilvi!
Azta, ez nem semmi, hallod. Nem lehet igaz. Tényleg rátok jár a rúd most rendesen! Elhiszem hogy kivagy! (Hogy tudsz így szoptatni?)
Még szerencse a szerencsétlenségben, hogy nem lopták el a kocsit! Az meg hogy hallottad és nem keltél fel, ne idegesítsen (tudom könnyű mondani), de ha ki is nézel, mire felkelted párodat, lerohan, már sehol sincsenek.......
Rohadjan meg aki ilyet tesz, akár részeg, akár be van lőve......

Soma+Apa most lementek tűzoltóakármit nézni Csónihoz, tegnap késő du. voltunk bucsúba, találkoztam Líviával, Gangival (ő már régóta nem írt) meg Ági, láttalak titeket a tömegben egy pillanatra sz.tem!(Dorkát nem, így nem tudom milyen.... és a hasadat sem, hogy mekkora, m ert félig hátulról csak..)

Na megyek Noé nem akar egyedül játszani.

Szilvianyu! Köszönjük ismét a képhsz-t. Húgod jó kajákat főz! :shock:

lola77

Lola: szívesen!

Én is filóztam tűzoltó bemutatón, de se a Dávidot nem érdekli, se Emesét. Bencét meg még nem.... majd lehet, hogy délután kimegyünk. Érdemes?

Most főzök Bencének, nekünk chilis bab lesz, rízzsel, sajttal. Bencének krumpli,csirkemell, sajt, brokkoli és egy fél sárgarépa. Ja és tettem bele egy fél tenyérnyi rizst, most eszik először. Kicsit egyveleg, de remélem ízleni fog neki. Mostanában szuper az étvágya.

Férjem fia még marad, jól érzi magát, csak holnap megy haza.

Most alszanak a kicsik, úgyhogy csinálom a dolgom!

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szilvi!
SZ.tem a bucsú reggel összepakolt, mintha úgy láttam volna. A lovaglós itt hátul biztos, azt látom az ablakból. Amúgy a szokásos volt...

Én ma csak frankfurti levest csináltam. Anyutól kaptam töltött kápit. Este meg pizza lesz bátyámék jönnek Noé-névnapra. Ja csináltam keksztekercset.

Sertésinflura: én baromira fosok, de most nem a gyerekeket, hanem magunkat, mer állítólag ez a fiatal felnőttekre veszélyesebb, azok között terjed. Mi még fiatalnak számítunk, vagy nem? :shock: :wink:
Mindenesetre azért az bíztató, hogy az USÁban meggyógyulnak a fertőzöttek, nem halnak bele, mint Mexikóban. Ja, van itthon 2 szájmaszkom!

Én is ráérek még picit, félcsaládot várom haza.

Már másodszor írom, mert előbb kivágott.....

lola77

Sziasztok!

Ági!
Tényleg pihenj sokat.
Köszi,aranyos vagy hogy megnézed nekünk a ovihelyzetet.
Nagyon jó hogy beindul Dorka beszédje.Nálunk megy a dumálás,viszont az evés az nagyon nem.Nem egyformák a gyerekek.
A Tátra utcában lakunk,az egy utcányira van at ovitól.

Lola!
Jó sokfajta ételt csináltál.
Nálunk ma is pizza volt.Imádjuk.Apa mindennap azt enné.

Szilvia!
A szemetek.Ez után már csak jó történhet veletek.Sajnálom a kocsiszélvédőt.
Anyósom autóját is meghúzták tegnap,jó mélyen,szerintünk biciklipedállal.Mindig jön valami.

Mi tegnap voltunk majálisozni(azthittem akkor lesz a tűzoltóautó felvonulás,de jól benéztem).Azért jól éreztük magunkat.
Viszont senki ne vegyen az édességárusnál!
A csaj véletlenül belelapátolta a zacsiba a csokismogyoró összetevőjének cimkéjét is.Itthon vettem észre és mit látok rajta?Hogy már április elején lejárt!
:evil:
Istike mindent megvetetett,mindenre felült,nagyon élvezte.
Délután még a mamáék is kivitték.Mi addig a barátokkal bográcsoztunk egyet.

Emeseanyu! jó majálisozást.
Izlett Bencének az ebédje?
Nekem katasztrófálisan eszik Isti(negyed üveg kaja),attól is bokákol.Már nem is adok neki a miénkből,mert majd megfullad.
Mindenből a pépeset kell vennem(5hós bébikaják),különben dobhatom ki.

Nem tud valaki erre a problémára szakorvost?Hallottam olyat hogy például a koraszülött gyerekeknek dévényezik a szájukat,mert ők sem tudnak darabosat enni,főleg ha angyon korán jönnek a világra(24-28hétre).
Interneten semmit nem találtam.

Betti

Kép
berna23

Nem akarok senkit félreinformálni, így pontosítok:

Van ma is búcsú és lovaglás is mostmár!
Bocsi!

lola77

Hoztam egy pár képet Lizáról.

Kép

Kép

Kép

Kép

Bocs hogy ilyen régen nem írtam,de szinte egyfolytában az orvosokat járom Lizával :?

Viszont van jó hírem is,behoztuk a lemaradásunkat mozgás terén. :)

Forog hátról hasra,meg vissza.
Kúszik hátrafelé.
És már négykézlábra is áll, egyenlőre így hintázik előre-hátra.
Mindennek nagyon örülök.Rengeteg munkánk van benne a Lizával és látjuk hogy szépen ,lassan fejlődünk.

Bukásai nem múltak el, és most Ecoli bacit is találtak a torkában, immár 3 hónapja van tartósan hőemelkedésünk.
:?
Most mennem kell,felébredt,nyugtalan mostanában nagyon.

fogacskánk még nincs.

Szép hétvégét mindenkinek.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727

Emesedóra!

A sógornőm neve: Bea! De lakik a közelben Szabó Timi nevű volt osztálytársnőm.

Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Anikó:
nekem meg ő a barátnőm, a Szabó Timi! :) Osztálytársak voltunk a Közgázban.

Ancsa:
nagyon aranyos Liza baba és örülök, hogy sok fejlődés van nála. Az, hogy hat hónaposan négykézlábra áll, nagyon ügyes. Bencus is ilyen korán kezdte nekem és most már mászik, feláll. Szép kiscsaj!! Ha van időd, gyere sűrűbben, szoktunk benneteket emlegetni, hogy mi van Veletek.

Xytimi:
boldog névnapot kívánok (holnapra) előre is!!!

Lola:
köszi az infót!

Megyek, fürdetek, altatok!

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Lola!
Tegnap mi is taliztunk Gangiékkal,de téged nem láttalak,pedig már tök jó lenne személyesen is talizni :) ,viszont a férjed sztem láttam,az alapján gondolom hogy ő volt,mert babakocsival volt,és a képek alapján maiket felteszel ide nagyon hasonlított rá :lol: ,az ugrállóvárnál álltak,mi is ott voltunk,de Dorka egyet ugrál,azt nagyon beizzadt,és nem akartam hogy mégegyet menjen,mert megfújja a szél és má rbeteg is lesz,így is csúnyán köhög...

EDBanyu!
Igazad van a sulival,de tényleg annyi energiát belefektettem már,és olyan vagyok amit elkezdek azt szeretem végigcsinálni a lehető legjobban...De most úgy vagyok vele,ha a pénzügy vizsgám nem sikerül akkor egyenlőre hagyom az egészet a fenébe.Egyik nap voltam bennt a melóhelyemen,és bebiztosítottam már magam egy tök jó helyre :lol: ,most nem mint vezető,hanem pénzforg.ügyintéző,ez "nyugisabb"kevesebb a felelőség is rajtam,meg hát ki fog most alkalmazni ezzel a pénzügy szávit-s sulimmal,nem is lesz gyakorlatom,meg hát 2 kisgyerek mellett is eléggé macerás...

Berna!
Istid semmi darabost nem eszik meg?Ez mostanában van ,vagy így is volt ez?Annó volt a tv-ben erről sorozat hogy nem ettek darabost a gyerekek,1 hétre költöztek be egy házba,ahol egy dokinő figyelte őket és a végére mindegyik gyerkőc evett darabos kaját.Volt ott is hog ybokákolt tőle,de játékosan rávette hogy harapni jó!

Sertésinfluenza járvány végett mi is tök kivagyunk,úgy van hogy sogórnőm május 21-júni23-ig hazajön Bálinttal,(kint élnek Amerikában,Atlantában),de most vacilál hog ymegkockáztassa e vagy sem,mert ha egy gyanús személy is van a repülőn karanténba megy az egész utastársaság...,náluk is találtak már 1 fertőzött nőt,sajna :cry: Ráadásul sogórnőm ugye babát vár,és hát így még kockázatosabb neki,ja és kinnt is azt mondják hogy az ellenanyag ősznél előbb tuti nem lesz meg!Mondja hogy a bevásárlóközpontokat,folyamatosan fertőtlenítik,eléggé káosz van kinnt.

Nah mentem,Dorkát anyuéknál hagytuk estére,mi meg pizzát rendeltünk,és megnézünk egy jó kis filmet :lol:

Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Ági!
Volt egy időszakunk,mikor úgy éreztem ez haladni fog.De rá kellett jönnöm hogy csak egy helybe topogunk.
Megbeszéltük párommal hogy mégis kivizsgáltassuk Istikét.
Még jól utána kell járnunk(az tuti hogy vérvétel,gasrtoenteologus,logopédus vizsgálat az lesz).
Vannak olyan gyerekek akiknél megmarad a nyelvlökés és bokákolnak a darabosabb lenyelésekkor.Mig a pépes csuszik nekik.
Isti is pépesből megezsik sokat,darabosból alig.
A baj ott van hogy sajnos ezt nem tudják egyértelműen megmondani miért van.(mármint ha nem szervi).
És ettől félek hogyha mindent rendbetaláknak(persze legyen igy),hogy akkor meddig kell várni,mig helyrejön.
Mi lesz ha bekerül közösségbe(méga külön pépes koszton is lesz).
Egyáltalán van ilyen?
Akkor is megkivánhatja amellette ülőtől a pörköltet,vezs belőle,és megtörténhet a baj.
Hatalmas hatással van rám egy kisfiú aki teljesen egészséges volt,de bokákolni kezdett a szőlőtől amit nem tudott visszaöklendezni,ezután oxigénhiányos állapotba került.Most halmozottam sérült,egész életén keresztül vegetálni fog.
Tudom nem szabad ilyenekre gondolnom.

Mostanában meg főleg jobban kitör rajtam ezafajta pánik,mert már két éves és két hónapos az Isti.
Mikor egyéves volt arra gondoltam hogy majd már kétévesen ezsik felnőttes kaját.Sajnos nem igy lett.
Már a dm.-ben is kérdezték hogy csak nem neki veszem a bébikajákat?

Drága párom nyugtatgat,ő olyan optimista.
Nélküle lehet már begolyóztam volna.

Jó éjt mindenkinek!

Betti

Kép
berna23

sziasztok!

Végigolvastalak Titeket, de az agyam sajnos olyan szita mostanság... nem tudom, hogy fogok így vizsgázni? :roll: :?: A képek mint mindig most is nagyon jók, én is szeretem nézegetni :)

Ezek még húsvétkor készültek.
Kép Kép

Azért is kukkantottam be, hogy megosszam Veletek is a jó hírt. Kedden voltunk UH-on minden rendben a pocaklakóval, szép nagy már, sokat mocorog ééééssssss kisfiú!!! Nagyon örülünk neki! Bár a szívünk mélyén tudtuk, hogy fiúcska, de így hogy megerősítettek benne már tuti!!!

Betti!
REmélem hamarosan rendeződik a dolog s Isti rákap a szilárd kajcsikra is.
Amikor beiratkoztunk az oviba, csak kint a kapuban esett le hogy Ti vagytok azok, így bocs hogy nem mentem oda beszélgetni egy picit. remélem lesz rá máskor is alkalom :)
Milyen kicsi a világ, hogy a rokonaim a szomszédotok :wink: akkor jó közel vagytok az ovihoz és tök jó helyen laktok :) egyszer majd én is szeretnék egy kertesházban élni újra. Addig is maradnak a mamák,papák ahol kiélhetjük magunkat.

na közben ébred Julcsi is. Délután meg megyünk grillpartyra :)
Szép napot mindenkinke!!!!! (szélmenteset!!!!!)
angika

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?