Sziasztok!
Veronikusz, Boldog Boldogat a lánykáknak.
Én a múltkor tök lelkesen feldobtam egy csupa csokis recót, de senki le sem fütyülte, pedig 10 perc összerakni és 8 perc sütni.
Most ballagás utáni ünnepségen vagyunk, majd este ha még kell, feldobom megint. Vagy holnap reggel, ha későn érnénk haza. Merthogy férjem uram, aki nem bír aludni éjjel a köhögésemtől, lefeküdt 20 percecskére. A múltkor ez a művelet 1-6-ig tartott délután.....
De most komolyan, nem száraz a lakás levegője, napközben alig érzem, néha picit krákogok, de éjjel mint egy tüdőbajos. Gyakorlatilag most a fiúk sem tudnak tőlem aludni, 3 sinecod mellett ülök az ágyban és fuldoklom. Ötlet?
Tünde, én felmentem a honlapra, de csak azt írja ki, hogy karbantartás.
Képeket köszi köszi, szupreeeeek...
Annácskának oda lehet tenni a kaját, nem veri le? Azta, én nem merném a kis Büdösömnek....
Na, még akartam reagálni, de Levi ma még nem aludt, szóval lépek és lenyomom.
Csak még annyi: Már megírtam sms-ben is, de sztem nem az a legjobb, ha eltűntök csajok. Persze lehet haragudni, meg elkedvetlenedni, de azt nem állíthatjátok, hogy nem adott semmit ez a fórum. Adott barátokat, tudom, velük lehet privátban is tartani a kapcsolatot, de adott egy csomó hasznos tippet, illetve a mi a legfontosabb, Ti is sokat adtatok ennek a fórumnak.
És ez a legfontosabb. Magatokat és minket is megfosztotok egy csomó szuper dologtól a jövőben, ami nem cép dolog.
Tudjátok, a másik topikban, ahova írok, vannak olyan viselkedések, beszólások, tulajdonságok, amik szóval nem a legmegfelelőbbek. Na, itt nálunk legalább senkitől nem hangzott el, hogy mi a francért szült gyereket.
Aztán mégis követem a fórumot és néha napján még be is írok. Akitől meg ez elhangzott (akinek amúgy nincs is augusztusi gyerkőce) szóval elvagyunk egymás mellett, de ami nem tetszik azt nem kell meghallani.
Nah, ennyi, bocsi...csak azt akartam kihámozni, hogy ez nem megoldás. Ugyanúgy ott marad a tüske, a sebhely. Ami ha megy tovább az élet, nincs kivonulás, stb. szép lassan begyógyul, de így mindig meg fog maradni a rossz szájíz és soha nem lép tovább rajta az ember. ...
Jó hosszú lett, én meg jól kipateroltam a gyereket a dédikre. Remélem nem eszi épp a papucsukat....