Sziasztok,
Marek: mi csatlakozunk a fogatlanok klubjához, de úgy látom ti már kiléptetek belőle
Nézem minden nap az ínyét Balázsnak, de semmit nem látok, hogy ott elindult volna egy fogacska
Tőlem is meg szokták kérdezni, hogy fiú vagy lány
. Múltkor a boltban egy idősebb hölgy kérdezte meg. Balázs fiúsabban nem is lehetett volna felöltözve, erre a nő megkérdezi "fiú vagy lány? mert annyi színt látok itt körülötte, hogy abból nem látom". Igen, a játékai színesek, csak azért mert fiú nem kék játékokat fogok neki venni...
Én is a szoptatás alatt hízó tipus vagyok. Terhesség alatt csak 10kg-t híztam, 52ről 62re. Szülés után olyan 54 lehettem, azóta visszahíztam 59-re
.
A versenysúlyom egyébként 48 kg. Erről nagyon sokáig nem tudtam feljebb lépni. Terhesség előtti 2 hónapban rejtély, hogy hogy, de 4 kg jött rám.
Párom most azon viccelődik, hogy most már elmehetek vért adni. 48 kg-san ugye "elküldtek", hogy mivel nem érem el a min.50kg-t ,így nem adhatok vért.
Látom többen már adtatok fagyasztott meggyet. Én végülis úgy csináltam, hogy még fagyasztott állapotában leszedtem krumplihámozóval a héját, majd utána hagytam "felengedni". Én így egyszerűbbnek találtam. Kevésbé pepecselős és "anyagspórólósabb" is, mert kevesebb hús marad így a héján, amit kidobok. Bár én sem tudom, miért is kell leszedni a héját, a botmixer ezt is teljesen apróra mixeli nem?
Macianyu:ma mész nődokihoz, ugye? jaj, de izgi. Majd értesíts minket a fejleményekről
Én általában 2x adok mást is Balázsnak egy nap, de adódik, hogy 3x. Délelőtt, vagy a korai délutáni időben kapja a kóstolnivalót. Délután meg már olyat kap, amit már ismer, azt persze nagyobb mennyiségben és van, hogy 2 evés között még valami gyümi is lecsússzan. De én még mindig mindent szopi után adok. Képes szopi után kb 1 órával 150-160 g-kat is bevágni pl a főzelékből.
Zsuzsu: annyira meghatódtam én is amikor írtál Ábi anyáknapi ajándékáról
Kata84: nem semmi, hogy mászik már Zsombi
Balázs fényévekre van még ettől.
LKata: nem semmi milyen tortákat csinálsz
Én mindig csodálattal bámultam az ilyen tortákat és irigylem ezeket az embereket (így téged is), hogy ilyen kézügyességük van.
Vasárnap mi is voltunk Esztergomban, de csak sétáltunk, sajna nagyon fújt a szél. A Bazilikához kocsival mentünk fel, kicsit sokáig tartott volna babakocsival, ha egyáltalán nem esett volna szét a végére a macskakövektől
Ildi: ezt a repülőzést Balázs is csinálja már régóta. Azt hittem, hogy mire magabiztosan fog tudni hason támaszkodni és forogni jobbra-balra, ezt a repülőzést szépen elhagyja, de nem, most is csinálja
Szöszke: Balázs is szokott így felsírni indokolatlanul. Eleinte ilyenkor a szívem a gatyámba zuhant, majd onnan vissza a torkomba az ijedtségtől, most már lazábban kezelem, nem tudom, hogy miért csinálhatja. Bár kopp-kopp, most már régen csinálta.
Hétfőn voltunk a korai fejlesztőben, ahova még a neurológus doki utalt be minket, mert feszesek voltak az izmai. A beutalás óta eltelt 1 hónap, így a korai fejlesztőben a nőci semmi kivetnivalót nem találta Balázson. Valszeg azóta kimozogta ezeket a feszes izmokat. Mondta, hogy nem is kell többet menni
. Most sem torna volt, hanem csak megnézte tüzetesen Balázst és minden rendben.
Gyerekorvosnál is voltunk. Úgy volt, hogy most kapja meg a harmadik pneumoc. oltást, de mivel ezen módosítottak most, hogy elég csak kettő, így nem kapta meg. Viszont megint nem volt megelégedve Balázs súlyával. 6230 g
, tudom nem sok, de így is hízott 240g-t 1 hónap alatt. Eddig 400g-kat hízott. Mondta a doki, hogy ilyenkor is legalább fél kilókat kéne hízni egy hónap alatt
. Na ilyeneket ne várjon Balázstól, eddig sem hízott ennyit egy hónap alatt. 1 hónap múlva vissza kell menni súlymérésre és kapok egy zacsit, amibe majd kakimintát kell leadnom, mondván az ördög nem alszik, meg kell nézni, miért is nem hízik jobban
És mondta, hogy most is már nyugodtan adhatok neki csirkehusit, ill a füzelékekbe tehetek már margarint is. Ba...us, még csak alig pár hete kezdtem a HT-t,alig ismer még pár dolgot és már csirkehusit adjak neki?! Fogok neki majd adni, de azért ennyire nem akarnék sietni
Ja és én a nem gyors hízást a genetikának tulajdonítom. Nem tudom, hogy mekkora voltam félévesen, de 6 évesen iskolakezdéskor voltam 18kg.......
További szép napot Mindenkinek!!