Sziasztok!
toncsi: hozzánk került a múltkor a Lechneren egy kék gereblye, Hédi felirattal, gondolom, a tiétek!
Haragosi: segítő asszonyság, ez nagyon jó!
Én is hallottam ilyen mondást, hogy ahány kicsi gyerek, annyi felnőttnek kéne rájuk jutni otthon a mindennapokban. A szüléstörténetet köszönjük, nagyon szép. Dórinál én is úgy éreztem, hogy nem igazán vagyok ura a helyzetnek a végén, amikor elindult kifelé. A „feszigetéseket” én nem úsztam meg, az valami szörnyű... És most, mire tudom, milyen egy szülés, hogyan tudok és szeretnék szülni, el tudnám mondani, hogy mi jöhet és mi nem, tudnám tudatosan csinálni, már szülök több gyereket…
Rékát Isten éltesse! (kicsit megkésve...
)
jégvirág: én megértelek, azzal a módosító indítvánnyal, hogy 1+y (y>=1)
Enikő: ugyan melyik anyuka elfogulatlan?
Ezt a „leszarom” tablettát hol lehet kapni? Nagy tételre adnak kedvezményt?
Marci este tíz után még tanul?
Zsuzsu: szerintem se kell a szemvizsgálathoz beszélni. A mi 3 éves vizsgálatunkon is rajzok voltak, nem villák, de mi is kaptunk egy papírt ugyanazokkal a rajzokkal, Marcsinak (ölemben ült) azok közül kellett kiválasztania rámutatással, hogy melyiket mutatja épp a dokinéni, ehhez nem kell beszélni!
Zituska: sajnálom, épülj fel gyorsan!!!
szilcsi: játszótér: 100 méter, de merre? Bárányhimlő: nálunk se volt semmilyen hatás, még csak M kapott. Centik: hát az csak erős közelítés, ahogy mérik. Dóri most 12 kiló és 86 cm az én mérésem szerint. Marcsi 16,5 kiló, kb 102 cm. A fiúkat és a lányokat persze nem érdemes összehasonlítani, én meg 17,5 kiló voltam 2 évesen, szóval csak azt akarom mondani, hogy Lali méretei úgy jók, ahogy vannak.
Takonyhelyzet: Elegem van!!!
Marcsi reggelenként még hurutosan köhög, Dóri már sokkal kevésbé taknyos (nem zöld reggel se), de nagyon köhög (hurutosan), nem tud rendesen aludni se tőle, és így én se. Én is elkaptam, érzem a torkom, és az allergiaszezon is kezdődik, tehát nekem is dupla takony.
Nyárra készülve: Nem tudja valaki, hol lehet jó
bikiniket kapni?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára norus88 2009.04.30 14:03-kor.