Új privát üzeneted érkezett!

Pandácska :)
Én csinálnék egy hcg-t! :wink: :wink: LH működhet jóstesztként is!!!!!

EGÉSZSÉGETEKRE!!!!!
Kép
... hogy legyen indokom négykézláb közlekedni!!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
zapáné

panda
első utad egy hcg tesztért vezessen reggel, ha holnap e lesz nyákod.. szokott ugyan olyan lenni, h a szervezet többször probáélkozik, mire beérik egy pete, de sztem ahhoz nem kell 17 nap. vagy mérjed meg a hődet.

"volt hasfájás, meg minden ami kell": kex is? :lol:
Vendég

Princzike :D Mi a fenétől lehet ez? :shock: Tuti nem néztek el valamit? Nem lehet megismételni? :roll:

Vicky :D Levi nagyon édes és milyen ügyesen tartja magát!
Márk nagyon jó baba továbbra is. Mostanság már 4 óránként ébred éjszaka (is) eszik és már vissza is teszem, elalszik nagyjából rögtön. Csak a büfivel szórakozunk hosszabban, ha anélkül teszem le, akkor visszabukik. Levi könnyen büfizik? :roll: Én jövő héten megyek kontrollra, aztán megkérdem majd a dokit mit tornázhatok hogy fel tudjam venni a régi gatyóimat. :oops:

Vicus :D Előtej léte/nemléte nem függ össze a későbbi tejmennyiséggel – én is erre vok példa. :? Már izgulok helyetted is! :wink:

Dike :D Vigyázz a lábadra basszus!!!!

Kata :D Ez nagyon gáz! Hülye védőnő! Bezzeg ha az ő gyerekéről lenne szó, tuti mindent felforgatna hogy anyatejet kapjon! Sógornőm babája 8 hónapos és rengeteg még mindig a teje. Tök rendes volt, ő ajánlotta fel, hogy fej Márknak. Mi az, hogy bemondásra megy az apaság??? :oops: :lol: Nagyon szép a pocid! :wink:

Haga :D 6 órája ivott a manó 30 ml cukros kamillateát és még mindig semmi... Név elképzelésetek van már? Kiváncsi vagyok bejön-e a megérzésed a kisfiúra.

Ditke :D Na ez nem semmi, akkor most meg lapar?? Ezektől az összenövésektől én is félek. Mondtam a védőnőnek, hogy pár napig fájdogált a varratomnál jobb oldalt. Erre ő, igen biztosan lesznek összenövések.... :shock: na inkább majd a nődokim kérdem meg erről... Jó ivászatot és boldog szülinapot! :wink: Nagyon köszöni Márk a köszöntést! Pusssz :P

Sleepin :D Basszus, memóriám nulla. Mikor múlt héten itt voltatok, elfelejtettem visszaadni a kismamis cuccokat, legközelebb ne feledjük!!! :wink: Köszi Márk nevében a köszöntést!

Susy :D Eddig nálunk sem hatott a kamillatea sajnos... el vok nagyon keseredve... Neked is még nagy a pocid? Majd megkérdem a dokim mikor fog ez lemenni....

Csipcsab :D Nagyon köszönöm, hogy írtál! De szerinted meddig legyek türelmes?? :roll: Ma már a 9. nap van... (illetve tegnapelőtt volt egy nagyon kicsi) Már arra is gondoltam, hogy napi 1x fogok neki tápszert adni, hogy legyen mit kakilnia. Mááá nemtom mit csináljak.... :(

Edinka miért nem jött a hírekkel??? Nagyon-nagyon drukkolok neki! És vajon miért lett lombik? Volt valami kivizsgálás ami ezt indokolta?

Lamika :D Vazze, örökölném én a tejcsárdáidat! 8) :lol: :lol: Gyere már sűrűbben léccciii! Boldog névnapot Márkodnak! Várja már a sulit?

Pandi :D Én is arra szavazok amit Gyugyi mond – hátha jósló a 38. napi!
fenci

Zapáné, Kata, Fenci
Köszönöm, csináltam gyorsan egy hcg-t, negatív lett, de ez érthető is, nem mostanra tervezzük a tesót, vigyázunk :wink: Továbbiakban van értelme ciklusról ciklusra Lh teszttel szórakoznom? Mert így elég megbízhatatlan számomra, mondjuk játéknak elmegy :lol: :lol:
Vendég

Drága Druszám! Este tesztelni??? Ejnyebejnye... :) No, én kivárom a végét... :))

csajok, segítsetek!!! 1 hete lassan, hogy ideiglenessel betömték a fogam, de ma egész nap rohadtul fáj. Gyakorlatilag folyamatosan. Azt mondta dokibá, lehet gyökérkezelés lesz, meglátjuk milyen 2 hét múlva. Ha gáz van, menjek vissza. Szerintetek szenvedjem ki az 1 hetet még, vagy menjek vissza? Jól lenne ha nem kéne gyökérkezelni (utánaolvastam, szerintem lehet terhesen), de kegyetlenül fáj már. :( Valakinek tapasztalat???

Kép
Kép
sleepin

Pálinkásat :!:
Kép

Sleepin :)
Van...... Két gyerek, két fog..... Nem lehetett kezelni, kihúzták. Kétszeresére dagadt a pofazacskóm. Ne várj, ha fáj!!!! Ki tudja, mi történik a tömés alatt. Nem szabadna fájnia!

Rohanok..... :)

KépKép
zapáné

Szép jó reggelt!

Kidobott az ágy..pedig aludtam volna még! :?
Íratnom kell utrot, a mult héten uh-n akartam, de végülis a doki nem volt lent, aztán meg elfelejtettem. :?
Megkérdezem a háziorvost, felírhatja-e...de nem fűzök hozzá nagy reményeket. :?

Forma 1-ről egy szót se...majd ma nézem meg. :)

Márkoknak utólag is boldog névnapot!!! :D

Gyugyi
Szerintem nekem fedi a pocim annyi háj, hogy nem látok semmit rajta hiába a 3 lapar. :shock:

Sleepin
Fogfájás mondjon le!!! :evil:

Gaby
Én is néztem tegnap egy ilyen babaágyat egy régi kismama újságban.Tecc.Azt hittem drágább. :D

Panda
Hát ha vigyáztatok és nega a hcg, akkor ez pco gyanús. :( Legalábbis az ilyen képletet mutat.Régen mik voltak a gondok nálatok?

Vicuska
Hajrá nyomkodás! :wink: Babahozó kex? :wink:

Kép
vizkriszisback

Sleepin,
Komolyan, téged csak egy vérvétel győzne meg :lol: Hidd el, hogy kizárt a baba.

Krisz,
Hormonproblémáim voltak, se mensi, se peteérés, LH:FHS fordított arányosság, PCO-t is mondott az 7-ből 3 doki (tüneteim megvoltak), de utána a Kaáliban ezt nem erősítették meg. IR vizsgálatom volt, de jó lett az eredményem. Elzáródott petevezető van még, meg plusz Apa pocsék eredménye. Gondolom itt az ideje, hogy elmenjek egy alapos kivizsgálásra...

Köszönöm mindekinek a segítséget!
Vendég

Pandácska
Hát igen...akkor nem vagytok egyszerű esetek...de nem is lehetetlen a babó, amint a mellékelt ábra mutatja. :D Sok sikert!

A háziorvos ír utrot.Juhhéjj!!Készülök és megyek is lassan. :D

Kép
vizkriszisback

Fenci!
Bár én még nem vagyok gyakorlott, de mint időmilliomos azt olvastam, hogy anyatejes babáknál normális, ha egy hétig sincs kaki. Örülj neki, Márk mindent megtart. Gondolom szépen gyarapszik. :lol:
Utólag is Boldog Névnapot neki!!!

Lami!
Tied Márkodnak is Boldog Névnapot, Neked meg jobbulást. Köszi a kórházban az sms-t, úgy szégyenlem, aludtam mikor megkaptam és most vettem újra észre. :oops: Legközelebb ígérem nem leszek ilyen bunkó és válaszolok. :wink:

Pandácska!
Ha nem terveztek tesót minek az lh? Védekezésnek szerintem megbízhatatlan. Amúgy jóstesztnek is szerintem. Nekem ciklus végén is volt tök pozitív, hcg meg nega...

Princzike!
Sajnálom, hogy ilyen rossz lett az eredményed, én bízom benne, hogy csak tévedtek. :roll:

Krisz!
Csinikismami. :lol: Álomszuszékkismami. :lol:

Kata!
Hogy vagy? Lassan Neked is közeleg a vége..

Vicus!
Olyan izgi, hogy bármikor jöhet Lilla. Sokat gondolok Rátok. Jobbulást!

Sleepin!
Fogadra gyógypuszi! Szerintem nem kell progi, ha kevés lenne, akkor jelezné a szervezeted, pl. barnázás. :wink:

Hoztam pociképet nektek:
Kép

Holnap dokibácsi, méhszájellenőrzés. Be vagyok sz..va, remélem maradt 3100. Szorítsatok..

KépKép
zsófikukac

Jó reggelt csajok! :D

Juhééééjjj, kakilt a babám! :D :lol: :wink: Nagyon örülök neki, hogy így magától sikerült és nem kellett drasztikusan beavatkozni. :P

Pandi :D Mááá én is elfelejtettem, hogy ilyen bajaid voltak.... :oops: :roll: Bízom benne, hogy tesó babátok spontán érkezik! :wink:

Sleepin :D Mennnnyyééé dokihoz azonnal! Fogfájás kurva szar, ne várj vele, a végén még bedagad és mégjobban fog fájni.

Azt el is felejtettem mondani, hogy jobban alszom mint terhesen. Akkor fél óránként ébredtem, hogy zsibbad a lábam, most meg 4 órát átalszunk aztán kajcsi, fél/háromnegyed óra büfiért könyörgés aztán alvás ismét. :P
fenci

aa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fenci 2009.11.04 22:22-kor.
fenci

Kukac :D Nagyon szépen növöget a pocid, de még mindig nem mondanám meg, hogy ikres pocak! Kiváncsi leszek a végére! :D :wink: Drukkolok holnapra, remélem sokat pihensz, drága!! :wink:

Krisz :D Már nem sokáig kell neked sem utrozni. :wink: Szalad az idő! Mikor mész legközelebb dokihoz?
fenci

Jó reggelt! :lol:

ma melegfrontot ígérnek :shock: :wink: :wink: :wink:
apának szóltam, legyen felkészülve :D

Fenci!
nagyon aranyos Márk!boldog névnapot utólag!gratula a kakihoz :D

Lami!
tiéd Márknak is boldog nevenapot! :D
képeket hozhatnál :)

Kukac!
na,ez atán csini pocak!enyém ekkoráról indult :oops: :lol:
holnapra megadrukk :D nekem küldjed át a méhszájnyílásodat :D
....érted.... :oops: :lol:

Gyugyi!
macs???????????????? :D

Sleepin!
fogdoki azonnal!bár én nem értek hozzá :roll: sztem se kell utro :lol:

Suzy!
olyan klassz h ilyen ügyes már Vinzent! 8)

Krisz!
én is felírom neked, csak akkor teljes árú(ez milyen u?) 8)

Pandácska!
én drukkolok h hátha mégis poz.lesz a hcg reggel, reméljük nem pco.. :roll: neked csak 1 petevezetőd zárt,nem? :roll:

Dike!
lábad? :roll:

Tegnap voltunk bogrács birka pörit enni, meg lóherepörköltet! :shock: :lol: tök szép helyen, hatalmas tanya, legelő, pacik, birkák, nyuszik.... :wink: olyan jó lenne ilyen helyen lakni.ja, és no szomszéd :lol: :lol:
Dike!
és ott volt a térddokid is :lol:
Vendég

fenci
nem biztos, h a tápszer meghozza a kakit, van, akinek szorulása lesz töle. Mami egyik babája se tudott vmelyik tipusutol kakilni, és akinek én adtam anyatejet, ö se tudott, ha tápszert evett. Masszirozd a pocakját körkörösen, tornáztasd a lábát a hasához. Végsö esetben beadhadsz egy glicerines kupot, a gyogyszertárban recept nélkül kapható, mondjad, hogy hány hetes babának szorulásra. Én D-nak adtam régen, de elvágtam negyedbe a kupot. Igy kisebb is lett, befért könnyebben, meg sokszor már attol jött az eredmény, h kotorásztam a popsiban. Beadás után egy ideig tartsd ott az ujjad, h ne löködjön ki a kup. Aztán majd mosakszol utána :)
Nemtom, nekem nem kérték apa személyiét se, meg a házassági papirt se a szülés után. A kismamakönyvben is bent van az apa neve, de azt is bemondásra irták be, nem kellett igazolni. Sztem amikor a baba megfkjapja az anyakönyvet, leellenörzik a hivatalban a szülők nevét. Remélem legalábbis :roll:
Egyébként puffadtnak néz ki Márk pocija? Nem nyügös, vagy tekereg? Mert ha öt nem zavarja, akkor ne aggodj annyira. Bár én se szerettem, ha 2-3 nap után se volt kaki. Azért persze, h aggodunk.

Sleepin
nekem gyökérkezelték a fogamat terhesen, kaptam érzéstelenitöt, szabad, mert helyben hat. Nem fájt egyáltalán, viszont amig nem mentem dokihoz, nyilalt kegyetlenül. Ne kinozd magad, menj el. Még ilyenkor be se kapkodunk algopirint meg cataflamot csak ugy, szoval jobb, ha rendberakja a fogadat, mert az se jo a babának, ha gyulladt fogad van, de fájdalomcsillapito gyogyszert se szedhestz egy hétig egyfolytában.

Panda
na, akkor nem értem, miért lett egy cikluson belül két peteérésed a teszt alapján :shock: közben látom, krisz irt a gondodra. remélem, azért nem lesz hosszadalmas a kezelésed, ha taláknak vmit. drukkkk

krsiz
én nem nézem már forma 1-et, amiota szivszerelmem ilyen gyengus :x

zsofi
nekem is 3100 volt a méhszáj, de csak felpuhult. Akkor mit jelent ez a száM? Mert neked meg nyitottan 3100.
Jól vagyok, birom egész jóla hasamat. Már kéne rendezgetni a gyerekszobát, meg szekrényeket pakolni, h legyen hely a csöpp ruháknak. De imádtam ezeket a piciket, alig fért rá a bodykra a vasaló:)
Te hol hordod a bébiket? Biztosan anygon szeretik egymást, közel huzodnak egymáshoz, azért nem dudorodnak kijjebb. :D

fenci
most olvasom, h volt eredméyn! na, akkor megkönnyebbülés. sok volt? nem folyott ki?
nagyon szép a babátok, kisimult a pofija :) az az alvós beájulós tünemény!!! azért látszik, h hizlalod ám :)

vicus
milyen tanyán volt ez a dorbézolás? leóherepörkölt? elöször a növényre gondoltam :oops: na, én iyleneket nem eszem. csak a szokásos husifajtákat. bár egyszer álltiolag ettem nyulat, de anyuék azt mondták rá, h csirke, h megegyem.
zsofi küldje a méhszájnyilást, ez aztán a megfogalmazás :)
na, akkor ma szültök végre? :lol: vigyél be sokat inni, én D-nál egy óra alatt meg tudtam volna inni másfél liter vizet a vajudoban, csak én kint felejtettem a palackomat.

suzy
grat Vinzent jo vv eredméynéhez, akkor nem kell izgulnotok már :)
Vendég

Zsófikukac,
Nem védekezésre, csak gondoltam kicsit megvizsgálom magam, hőmérőzés kizárva, így maradt az LH teszt. Nagyon szép a pocakod, csinos, vékony kismami vagy :wink:

Fenci,
Gyönyörű Márk, mint egy kisangyal :D

Vicuska,
Igen, az egyik teljesen zárt, a másik a hsg hatására megnyílt, remélhetőleg úgy maradt. Drukkulok, hogy ez a front kicsalogassa Lilit, mindig akkor érkeznek, amikor az ember nem számít rá :wink: Könnyű, és szép szülést kívánok neked!

P.Kata,
Köszönöm!
Méhszáj értékei:
3000 zárt méhszáj, a méhnyak 3 ujjnyi
2000 zárt méhszáj, a méhnyak 2 ujjnyi
1000 zárt méhszáj, a méhnyak 1 ujjnyi
3100 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
2100 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
1100 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
3110 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
2110 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
1110 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
3111 3 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
2111 2 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
1111 1 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
Vendég

Hááát nem gondoltam, hogy kakinak így lehet örülni, ismét nagy csomagot találtam a pelusban! (lágy volt, bocsi :oops: ) :lol: :lol: Köszönöm mindenkinek a tippeket! :wink:

Vicus :D Érzel már valamit? Lóherepörkölt?? :shock: A leírásod alapján eszembe jutott egy hely, ahova kb 15 éve vissza akarok menni. Pécs mellett egy óriási birtok, lovak, teniszpálya, ping-pong, horgásztó, úszómedence, nagyon nagy zöld terület erdővel körülvéve a domboldalon. Meseszép, pont ahogy leírtad. Egyszer megálltunk ott egy kis pihenőre és azóta a fejemben van. Tavaly persze mikor eszembe jutott hogy mennék, már nem volt hely a kívánt időpontra. :( Na de lehet majd idén. :wink:

Kata :D Glycerines kúpot is akartam, de gyógyszertárban azt mondta a banya hogy ilyen picúrnak ne, pedig védőnő azt is mondta. De a lényeg hogy most megoldódott a kérdés és remélem nem csak jubiláló 10. naponként fog kaksizni a kicsim. :P

Pandus :D Jól teszed, hogy már most elkezded vizsgálgatni magad. Már én is bánom, hogy nem próbálkozás előtt jóval kezdtem hőtmérni meg olvasgatni, akkor lehet már régebb óta babáznánk. Képet kapunk a királylányról? :wink:

Megyek főzni, tsok
fenci

Kata!
Panda leírta mit jelent. De a Te esetedben, 3. terhesség és 30 hét után normális. :wink: Nekem első terhesség és 20. hétre korai. :roll:

Vicus!
melegfront? itt hideg van.... :lol: :lol: :lol: küldöm....

Panda!
Értem. Szerintem az lh teszt nem olyan megbízható, inkább csináltass hormon képet.

pocidícséreteket köszi

KépKép
zsófikukac

Pandi! Tényleg vérvétel kéne, na jó, nem hcg, de hormon mindenképpen. Meg egy UH. Most hogyan tovább, vársz pirire, vagy elmész dokihoz?

Fencikém, Márk már lelóg a kanapéról!!! :D Kaki szuper! :) Ezen ne idegeskedj, nem árt Neki, ha nem kakil míg anyatejes... relax... :D

Kukac! Szuperpocak! Hát én se mondanám, hogy ikres pocak. Drukk, hogy ne legyen jobban nyitva a mészáj!!!

Vicus, Hajrá front! :D Várjuk a híreket!

Köszönöm a fogas válaszokat, már szó szó jobb, "csak" a szuri helyét érzem, de lehet holnap ettől még visszabattyogok. :( Nem sok kedvem van hozzá, de tényleg idegesít, hogy még mindig érzem. Hiába ideiglenes tömés, tuti nem jó így... Persze összeolvastam minden okosságot, nyugtassatok meg, hogy nem szadizzák meg az idegeket hozzá. Állítólag fájdalmatlan az egész... UGYE???

Kép
Kép
sleepin

Hali! :lol:

a tv mondta a melegfrontot reggel, de rám nem hat :roll: :lol:

Kata!
Isztimér 8)
én se szoktam ilyeneket enni :roll:

Fenci!
én is voltam cirka 10 éve Pécs mellet egy olyan helyen 1 hétig lovastáborban, de nem tom a nevét :oops: 8)

Sleepin!
nem fáj!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Vendég

Ezt még meg akartam mutizni. ìgy fürdünk mostanság, lehetöleg az összes létezö ujjnak a szájban kell lennie!:lol: :lol: :lol:
Kép

Ès a ráadás!
Kép
susy75

Susy :D Majd betojok a röhögéstől az első fotón!!!! :lol: :lol: :lol: Kurva jóóóó!!! :lol: :lol: Nagyon édes! :lol: :lol: :lol:
fenci

panda
ejha, köszi a méhszáj kódokat, nem is tudtam, h ennek ilyen rendszere van

zsófi
igen, 20.héten még legyen csak teljesen zárva.

VINZENT TUTI FIUCSKA :lol: LERÁGJA AZ ÖSSZES KÖRMÉT, MIKOR LESZ KAJA? :lol:

sleepin
irtam, h nem fáj a gyökérkezelés, mert kapsz érzéstelenitöt, és tényleg semmit nem éreztem. egy vékony drótra tekeri fel az ideget, majd egy picit vastagabbat dug be a foglyukba, hogy rendesen kitisztitsa, de nem érzed. Nem ugy elötte, amikor hasogat meg nyillal. 10 perc az egész, no fájdalom. Megéri. Én sokat kinlodtam elötte, pedig ha lukas a fog, magátol nem tömödik be. nem fog megszünni a fájás, mint a torokfájás.

fenci
Márknak most kéne kb 2 hetesnek lennie, ugye? ha idöre születik.

vicus
na, meleg volt nálatok? itt csak szél, délutánra azért kicsit melegebb. lehet, Lilla megvárja, amig fellobogózzák érte az országot (május 1) :lol: már most nagy felhajtást kiván magának a kisasszony :)
Vendég

Vicuska
Lentnek tűnik a nagy poci :) Hogy bírod?

Kandi
Pantacid-ot írt fel a doki refluxra..., de hogy a Merkforminnak vannak-e gyomrot nem bántó változatai? Nem tudom :roll:
Nem semmi, hogy mik történnek a férjeddel. De örülök, hogy épp bőrrel megúszta :) Ezek után inkább ne is motorozzon. Nem is tudom, hogy mit csinálnék, ha velünk ilyen történne.

Ditke
Köszi :)
Nem semmi fejlemények..... Mikor lesz a műtét? Nem mondták még?

Pompom
Nagyon szép neveket választottatok :) Szép az Emma és talán még fiú névnek is elmegy :lol:
Furi, hogy a magán nődoki nem ad beutalót :shock:

Dike
Szupi, hogy már jobban van azért a lábad :)

Krisz
Gratula apának a vizsgájához :)

Gaby
Te is mindjárt kettőben leszel :)

Fenci
hogy mekkorát nőtt Márk :shock: Hihetetlen :) És persze nagyon boldog névnapot neki :)

Suzy
Szerintem még pár hónap és jobb lesz a pocid mint új korában :)
Szuper, hogy Vinzent ennyire megkedvelte az almát :)
És milyen jók a képek :) A végén jó nagy szája lesz a gyereknek. Nem győzitek majd... :lol:

Pandácska
Csatlakozok Gyugyihoz :)

Nekem ma megjött az IR-es vérvétel eredménye. Hát ha láttam még szart, akkor az az volt. Rosszabb lett az eredmény, mint mikor először elmentem. Most totál nega vagyok. Próbálok minél előbb bejutni az Endo dokihoz, de nem egyszerű. Én arra tippelek, hogy a Merkformin, amit másodszorra írtak fel tette gallyra az eredményeimet. :cry:

Kép

Kép
princzike

Sziasztok!

Gaby, így már értem a candidás dolgot. Szülésig néznek még kenetet?

Vicus, lóherepörkölt?? Azta... én csak kakasherepörköltről tudok.. emlékszem nemvega koromból, fincsi volt. :)

Fenci, gratulálok a kakihoz. :wink:
Az tök jó, hogy jobban alszol, mint terhesen. Én annak ellenére, hogy nagyon az elején vagyok, kb. hat hete elég rosszul alszom. Ötször tuti kimászok pisilni, és ha vissza is tudok aludni, akkor baromságokat álmodok. Úgy érzem, hogy mintha folyamatosan álmodnék attól a pillanattól kezdve mikor leteszem a fejem, addig a pillanatig míg felkelek. Fárasztó. :?

Sleepin, a gyökérkezelés tényleg nem fáj, ne aggódj. :)

Susy, nagyon jók a képek! Lábujjacskáival mit szokott csinálni? :)

Princzike, basszus.. :? sajnálom a rossz eredményeket. Érzel is valamit? Közérzeted, étvágyad..?

Kata, pedig olyan jó lenne, ha a fogaink is képesek lennének gyógyulni maguktól.. szépen felépítenék magukat újra, mint ahogy beheged egy seb. :) Kötelező már a fogorvosi szűrés egyébként kismamakorban? Kell pecsételnie a dokinak a kiskönyvbe..?

Zsófi, szorítok!

Nekem hányingeres napom volt, hányni még nem tudtam, de ha az erősödő tendenciát nézem, szerintem reggel menni fog. :)

Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Szép jó reggelt!

Pompom
Na?Róka?5x pisilsz egy éjjel? :shock: Én ha nincs szerncsém, akkor 1x...de igyekszem sokszor menni mielőtt elalszom...mivel 11-12 körül fekszünk és 6 körül kelünk, így 0-1 pisivel vagyok.
Tegnap este én is majdnem hánytam...ha puffadok, akkor "akarok" hányni. :?
Ma reggel nincs itthon értelmes kaja, ittam frissen facsart narancslevet, kb 4 decit.Fini volt...meglátjuk mit okoz.

Vinczent és Márk is nagyon édi babók. :D

Kép
vizkriszisback

Halihó! :lol:

Suzy!
nagyon jók a képek :lol:

Princi!
csesszus... :evil: ...hogy lehet ez?mikor tudsz dokkerhez bejutni? :roll:

Pompom,Krisz!
én is 5x pisilek éjjel...nagyon fárasztó....meg hülyéket álmodok..most éjjel szülni voltam :shock: :roll: :lol:

Kata!
délre megyek ma nst-re, meglátjuk mi lesz.nagyon keveset mozog 1-2napja :roll:
Vendég

Hahó,

Pompom: nekem a Merckformin retard nem bántotta agyomromat, ellenben a többivel.

Vicus: várjuk majd a hireket.

Susy: Vinzent képei :D :D :D

Krisz nagyon fitt vagy!én babó nélkül többet pisilek éjjel :wink:

Princzi: mit szedtél?

nekem mensi már múlóban, de jobb oldalt még mindig feszülök :( illetve már megint. félek, hogy a tavly látott endogyanus vmi mégis endo. megpróbálok időpontot szerezni a Szendeihez amikor otthon vagyunk.

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi

Susy!
Édesek a képek Vinzentről, a mosolygós teljesen levett a lábamról. :lol:

Fenci!
Persze sokat pihenek, remélem eleget. :lol:

Vicus!
Húúú, most már tényleg bármikor jöhet Lilla. :lol: Sajnálom a sok pisit és nem alvást.

Gizi!
Közeleg az esküvő, izgulsz már?

Kata!
Hát ez a baj, hogy nekem már a külső akkor nyitott volt. :roll:

Princzike!
Sajnálom a rossz eredményt. :roll: :cry:

Krisz!
Örülj neki, hogy kibírod, én a 20. hétig 2-3x mentem éjjel pisilni. Most csa 1-2x.

KépKép
zsófikukac

boldog névnapot a Márkoknak!!!

fenci!nagyon édi Márk!

zsófi! nagyon helyes pocid van!

susy! nagyon nagyon jó a fürdős kép! :D

princzike!sajnálom a rossz eredményt,remélem hamar rendbe jön minden!

gizi!remélem nincs semmi gond,csak már érlelődik a petécske! :wink:
nekem is múlóba van igy a 8.napon. :twisted:

vicuska! várom a híreket!
lábam szar, fel van dagadva..ma van időpontom este 7-8között leszivásra, de este hivom a dokit h nem e lehetne csüt reggel, mert most anyu nem tud eljönni velem,fogni a kezem! :lol: :oops:

és a legnagyobb hírem: FELVETTEK AZ ÚJ MUNKAHELYRE!!!!ma hivtak, h felvételt nyertem, jövő hét hétfőtől kezdek! nagyon kiváncsi vagyok milyen lesz stb...üdv.: dike a családgondozó! :D

KépKép
dike

Köszönjük a sok dícséretet!!! :lol: :lol:

Zsófi!
Tényleg nem látszik,hogy ketten vannak odabent. Jól elbújtak!!! :lol: :lol:

Fenci!
Nagyon édi Márk baba. Látom lóg rajta a body. Anno Vinzent is picike volt és még a legkisebb cuccokba is kétszer belefért! :D
A hasam szerintem már nem terhességi, hanem hájas has. AZ elsö két hónapban éreztem,hogy lóg,meg olyan volt mint a kelttészta. Most meg már visszább ment,csak van alatta sajna háj! :oops: :oops: Szóval fogyni kéne!!! :x :x

Pompom!
A lábbujjait még nem fedezte fel. Na de ha azokat is megtalálja majd... 8)

Dike!
Gratula az új melóhoz! Családgondozó lettél?
susy75

Remélem nem bánjátok, ha rakok még egy képet! Szóval micsoda élvezettel lehet az ujjcskákat szopizni! Most ez a sláger!!
Kép
susy75

Kép

VICUSKA???? :) :) :) :)

KépKép
zapáné

Sziasztok

Susy :)
Vinzent nagyon tüneményes a képeken :wink:
Ti sem fogjátok megúszni a mindent a szájbaveszek jelenséget :wink: :lol:

Zapáné :)
Melyik nap mentek osztálykirándulni?
Gondolom a nálunk lévő bobpályára jöttök majd Füred után :wink:
Szuper, és már nemcsak bob van, hanem kalandpark is :wink: Bár azt én még nem próbáltam, kicsit merészebbeknek való :lol:

Hát nemis tudom, tán tanácsra lenne szükségem :(
Enyhe görcseim voltak tegnap délelőtt, vettem be magnéziumot, majd elmúlt. Este ismét voltak görcsök, haspuffadás, de akkor nem vettem be semmit, kialudtam reggelre.
Most lassan két órája ismét érzek enyhe görcsöket, puffadást, feszülést, fortyogást. Vettem be magnéziumot, de nem hatott. Még...

Ma voltam a védőnőnél, mert hivatalos voltam hozzá. Megemlítettem a tegnapi görcsöket. Azt mondta, hogy valószínű azért görcsölök, mert nő a méhem. De ha majd megyek a dokihoz a 12hetes vizsgálatra, ott említsem meg neki. Na, gondoltam magamban, hogy ezzel sokat segített :?

Holnap délután van rendelés, de nem tudok átmenni Almádiba, mert Albertet nincs kire hagyni, nincs mivel átmenni sem. Nagyon gondolkodok rajta, hogy délelőtt be kéne menni a Veszprém-i kórházba. Akkor még van mivel és kivel utazni...
Viszont attól meg tartok, hogy hülyének néznek, hogy ilyen miatt bemegyek. Meg attól is félek, hogy esetleg bent akarnának tartani, ugyanis Albertet nem lenne kire bízni, férjem csak csütörtökön jjön haza, szüleimre meg nem lehet bízni, főleg nem éjjelre. Totálisan be vagyok tojva :cry:
A cicim egyre jobban fáj, a gyomrom néha egyre rosszabb, de ezek a görcsök nem illenek a képbe :cry: :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.28 20:36-kor.
Vendég

Bocsánat a bepofátlankodásért, Hagának üzennék, hogy írtam neki privit! :)
Vendég

Vendég

Vendég

Haga!

Az elején nekem is sokat görcsölt a hasam, sőt még vérezgettem is! Fő a nyugalom, bár könnyű ilyenkor tudom!

Vicus????????????????????????????

Zsófi!
Semmi baj, azt hittem megváltozott a számod :lol: :lol: :lol: :lol:

Gyugyi!
Egészségedre!!!!!!!!

És egy kép:

Kép

Dike!
Márk köszöni! Remélem a térded jól van, de mé kell ennyit szivni, nem tudnak valami mást kitalálni??

Princzike!
Sajnálom a rossz eredményt nekem is felvetették az MR-t ha nem lett volna jó a Prolaktinom! Valószinű az agyalapi miriggyel lesz a gond! Legalábbis nekem ezt vetették fel.

A Babákok gyönyörűek! Ilyenkor irigy vagyok , hogy nekem nem lesz már több, sebaj majd az unokák :lol: :lol: :lol:

Fenci!
Márk mit kapott névnapjára??????????????
Vendég

Hahóka! :lol:

még egyben vagyunk :D :D

Haga!
remélem el tudod rendezni h elmenj dokihoz.nekem is görcsölgetett.Mg-ból mennyit eszel,eleget?bizti minden oké.- :)

Suzy!
nagyon édes!tegyél több képet!olyan jó nézni!ezek szerint nem kap cumit? :lol:
nem hinném h olyan hájas a pocid :lol:

Dike!
gratula!mit jelent pontosan a családgondozó? :roll: 8)
a térded sztem nem jó h fáj és dagad még mindíg.mesélj majd h mentél-e ma vagy sem. :roll:

Gyugyi, Lami!
egészségetekre :wink: :wink:

Lami!
nagyoooooooooooooooooon helyesek a kiskrapekok 8) neked mér biztos h már nem lesz több? :roll: :lol: :wink:

nst ok volt, aszonták láccik rajta h hamarosan jön a baba...még jó :roll: szombaton kell visszamennem ha addig nem lesz semmi.... :roll: (dokim nincs csü-pé....drukkoljatok h ne akkor szüljünk :shock: )
Vendég

Kép

Honnan tudtad???? :lol: :lol: :lol:

Visszalapozok.......

Csörög a zseton.

KépKép
zapáné

Vicuska!

Én arra gondoltam, hogy május 1-én szülsz!!!!! Akkor mindig piros betűs lenne a szülinapja!!! :lol: :lol: :lol:

Gyugyi!!!
Mit isz??????????????
Vendég

Húúúúúúúúúúúúúúúúú!
Ezekkel az új vonalzókkal beterítrek egy egész oldalt!!!!!!! Bocsi Jányok!!!! :oops: :oops: :oops:

Vicuska!
Gordonka nem úgy gondolja, hogy nekem kellene még 1 baba!!! :? :?
Meg most már Szabi is kezd önállló lenni, nem kell a babakocsi, mert ő nagyfiú!!!! Alszunk éjszak, sőt reggel sokáig, szeretem a munkám, most igy tök jó, majd lehet 10 év múlva elmegy az eszem, addig is gyönyörködöm a tieitekben!!! :P :P :P :P
Viszont még mindig nem akar beszélni!!!

Ticsi!!!
Ti hogy álltok ezzel a témával????
Vendég

Lami!
jóóók a vonalzók :D
máj.1-én akarja a zapa is, én is benne vagyok, du.már jöhet, addigra visszaér a doki :D :D

Gyugyi!
hát Lami írta h egészségedre, ebből tudtam h isztok... :lol: ja, meg én is ezt tenném ha nem lennék babás :wink: :wink: ..
Vendég

Na akkor 1-én este jövök a jó hírekre??????? 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Ha az időnk is úgy akarja, akkor valami szabadtérit szervezünk aznapra!!! :D :D :D :D
Vendég

Kép

Lami :)
Pezsi volt!! :wink:
Nagyon jó a kép!!!!! Három a pasi! :lol:

Vicuska :)
Ma kakikról álmodtam. :roll: Vajon mér??? :lol: :lol: Nem tudtam lépni a fűben, mert mindenhol kupacok voltak.... :lol:

Többiek? Visszagörgetős technikám most nem műxik, közel a laptető.....

KépKép
zapáné

Szép jó reggelt!

Tegnap du jót családoztunk pároméknál:volt szalcsipörgetés is meg gulyás is.Jól sikerült a parti. :D Igyekeztem light-osan enni..de azért jól laktam. :wink:

Haga
Remélem a doki megnyugatat, hogy csak a méhed nő! :D

Lamásza
Mekkora szép és nagy gyerkőceid vannak. :D Gratula hozzájuk!

Zapáné
Én az újszülöttünkkel álmodtam..de nem csoda mert tegnap az unokaöcsémmel babáztam a partin. :)

Pusszantás!!!

Kép
vizkriszisback

Kép

Na végre! :wink:
Elvonási tüneteim voltak már! :lol: :lol:

Vicuska???? :) :) :)

KépKép
zapáné

Sziasztok!Csak élet jelet adok,nem tűntem ám el....csak ismét véreztem...immár 3x-ra,de csak kicsit eddig...hétfőn meg sokat...reggel elrohantam a kórházba...pocakfiúval minden rendben,hematóma sehol se volt...belül...hála....aztán bevittek a szülőszobára,na ott jó alaposan meg lettem vizsgálva...doki méhszáj sebre tippelt...mondtam,másfél éve méhszáj polippal műtöttek...mondta ,az nem jön vissza terhesség alatt....
Végül nekem lett igazam...az újult ki és vérzett....le lett kezelve...lefújta valamivel,ami csípett!Ha még fog vérezni,akkor ambulánsan meg kell műteni...
DE addig is még többet kell feküdnöm,nem emelhetek stb. és 6x500mg Mg-kell szednem!!!
Pocakfiúm 549g volt kedden már!
Pusza Mindegyikötöknek!!!

Vicuska* babázol már?
Gyugyikám* 6hét és szünet???Már nagyon várom,nem hogy Ti tanárok!!!Cica jól van?Nekünk nyuszit vittük oltásra...jujjj az hány napig volt lelki beteg....2-3napig engeszteltük!!!
Lamásza*!Jók a vonalzóid!!!
Haga*!12hétig mondják az erős görcsöket....de Nekem is másnak is elő fordul még a 20.héten is néha...kapj be plusz Mg-ot és pihi a gyerköccel....
kandi72
Budapest III. kerület

Hahó! :lol:

ezek szerint másnak sem volt babanet :twisted:

Kandi!
húú, vigyázz magatokra! :shock:

még mindíg 2 in 1. :lol:
Vendég

Hol vannak az eltűnt (nő)személyek? :?: :lol:

Ditke, Mofly, Zsu, Lili, Mamika, Tünde, Gröni......meg akit kifelejtettem :oops: :roll:

Hisztis vagyok és szülni akarok!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?