fenci
nem biztos, h a tápszer meghozza a kakit, van, akinek szorulása lesz töle. Mami egyik babája se tudott vmelyik tipusutol kakilni, és akinek én adtam anyatejet, ö se tudott, ha tápszert evett. Masszirozd a pocakját körkörösen, tornáztasd a lábát a hasához. Végsö esetben beadhadsz egy glicerines kupot, a gyogyszertárban recept nélkül kapható, mondjad, hogy hány hetes babának szorulásra. Én D-nak adtam régen, de elvágtam negyedbe a kupot. Igy kisebb is lett, befért könnyebben, meg sokszor már attol jött az eredmény, h kotorásztam a popsiban. Beadás után egy ideig tartsd ott az ujjad, h ne löködjön ki a kup. Aztán majd mosakszol utána
Nemtom, nekem nem kérték apa személyiét se, meg a házassági papirt se a szülés után. A kismamakönyvben is bent van az apa neve, de azt is bemondásra irták be, nem kellett igazolni. Sztem amikor a baba megfkjapja az anyakönyvet, leellenörzik a hivatalban a szülők nevét. Remélem legalábbis
Egyébként puffadtnak néz ki Márk pocija? Nem nyügös, vagy tekereg? Mert ha öt nem zavarja, akkor ne aggodj annyira. Bár én se szerettem, ha 2-3 nap után se volt kaki. Azért persze, h aggodunk.
Sleepin
nekem gyökérkezelték a fogamat terhesen, kaptam érzéstelenitöt, szabad, mert helyben hat. Nem fájt egyáltalán, viszont amig nem mentem dokihoz, nyilalt kegyetlenül. Ne kinozd magad, menj el. Még ilyenkor be se kapkodunk algopirint meg cataflamot csak ugy, szoval jobb, ha rendberakja a fogadat, mert az se jo a babának, ha gyulladt fogad van, de fájdalomcsillapito gyogyszert se szedhestz egy hétig egyfolytában.
Panda
na, akkor nem értem, miért lett egy cikluson belül két peteérésed a teszt alapján
közben látom, krisz irt a gondodra. remélem, azért nem lesz hosszadalmas a kezelésed, ha taláknak vmit. drukkkk
krsiz
én nem nézem már forma 1-et, amiota szivszerelmem ilyen gyengus
zsofi
nekem is 3100 volt a méhszáj, de csak felpuhult. Akkor mit jelent ez a száM? Mert neked meg nyitottan 3100.
Jól vagyok, birom egész jóla hasamat. Már kéne rendezgetni a gyerekszobát, meg szekrényeket pakolni, h legyen hely a csöpp ruháknak. De imádtam ezeket a piciket, alig fért rá a bodykra a vasaló:)
Te hol hordod a bébiket? Biztosan anygon szeretik egymást, közel huzodnak egymáshoz, azért nem dudorodnak kijjebb.
fenci
most olvasom, h volt eredméyn! na, akkor megkönnyebbülés. sok volt? nem folyott ki?
nagyon szép a babátok, kisimult a pofija
az az alvós beájulós tünemény!!! azért látszik, h hizlalod ám
vicus
milyen tanyán volt ez a dorbézolás? leóherepörkölt? elöször a növényre gondoltam
na, én iyleneket nem eszem. csak a szokásos husifajtákat. bár egyszer álltiolag ettem nyulat, de anyuék azt mondták rá, h csirke, h megegyem.
zsofi küldje a méhszájnyilást, ez aztán a megfogalmazás
na, akkor ma szültök végre?
vigyél be sokat inni, én D-nál egy óra alatt meg tudtam volna inni másfél liter vizet a vajudoban, csak én kint felejtettem a palackomat.
suzy
grat Vinzent jo vv eredméynéhez, akkor nem kell izgulnotok már