Új privát üzeneted érkezett!

Ildi, igen, igaza van Gizunak, bizony én tudok mondani midnenfélét, Réka nem aludt soha, szóval nagyon meg tudlak érteni! Én azt gondolom, hogy ilyen picinek még a hasa miatt nem tud, mert szüksége lenne az alvásra, aztán meg már a fáradtságtól bőg, meg a túlingereltségtől. Ezek a picik alvás közben dolgozzák fel, amit ébren tapasztalnak... Próbáljátok meg az espumisant az infacol helyett (infacol rékának sem jött be), hátha, meg a pocakmasszázst, ha nincs tanfolyam, a youtube-on találsz videókat, hogy hogyan kell. Aztán 4 hetesen meg gripe water. A kendőzés is sokat segített nálunk, mert ahogy mész, a pocakját masszírozod és melegíted a hasaddal. Hason alvás. Ilyenek. Próbáld meg a lehető legbabásabb kajákat enni, minden allergént, hasfájást okozót kihagyni. Két nap vajaskenyér meg natúr csirkehús krumplival után már jelentkezik a hatás, ha az anyakaja a bűnös... Kitartás, és próbálj írni! A pároddal kapcsolatban meg mondd meg neki, hogy most szar, de jobb lesz, hogy tudja ő is. Ha átvészelitek ezeket a nehéz napokat, tudatosan könnyen fel tudjátok építeni az új családot. Ha mindketten tudjátok, hogy ez átmeneti, és így gondoltok arra, ha egymást megbántjátok, vagy nincs idő egy puszira sem, az nagyon sokat segít! Én is mondtam a férjemnek, hogy olvassa a blogon el, hogy mi történik velünk. Mert azt napközben összehozom általában, este meg nem tudok már beszélni vele, mert beájulok az ágyba. De mindketten tudjuk, hogy túl leszünk rajta, max 9 hónap a legrosszabb esetben is :)

gizu, szenzációs ez a kép a gyerekeidről!!! Milyen szép a nagyfiad!!! És hát a csaj is természetesen. Mondanom sem kell, hogy a tesós képek a kedvenceim, bár a babásokat is nagyon szeretem!
és igen, tüneményről semmit nem tudni... Szegény. nem hiszem, hogy tudna netezni, otthonról nem tud, lucát meg nem tudja rábízni - lelkileg - senkire. Depi... Remélem kilábal, lucaapa nem igazán partner benne, aggaszt, hogy a védőnője is elég gáz.. remélem lesz vele valami.

zsu :( Biztos nem tudod elengedni a nehézségek miatt Emmával. Nagyon veled vagyok! Nem is tudom, miért lehet túlhordani második meg többedik gyerekeket, mikor az ember egész nap csak lót fut... kitartás! Hátha te sem maradsz már holnapra...

virág, hat hét... de egyre kevesebb! ha ez vigasztal!

Bogi! gyönyörű a fiad!!! igazi kis husibaba kapásból :)

icamica, ez a Mia baba is tüneményesen szép! megérte várni rá! ;)

na, felkeltek, menni kell. másra most nem jutott :( de van hónapfordulós leírásom, ezért megérte feláldozni a pihenést :)

kikocska
 
 


Reggel óta ténfergek, hol fekszem, hol ülök, hol sétálok. egyre brutálabb, de még mindig vannak 20 perces szünetek, és van, h 9 percenként jön.

Most ittam egy nagy kakaót, reggel fürödtem... meglátjuk...

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo
 
 


Ildi, még a hinta jutott az eszembe! a hordozót felkötöttük rékának hegymászókötéllel meg karabinerrel a két ajtó közé hintának, azt nagyon szerette!!! (és az agy fejlődésének is nagyon jót tesz ;) ) a hordozóban is inkább fekszik ebben a pozícióban, mint ül, a tartás viszotn jót tesz a pocaknak.

Nándi meg a szoros betekerést szerette. Amit ettike is írt, hogy jó szorosan egy vékony plédbe beletekerni, hogy ne tudjon hadonászni, melegen legyen. aztán cipelni míg elalszik :? :oops:

kikocska
 
 

 
 

meg részletekben de csk leírok mindent, ami napok óta gyűlik :)
Dharma is írta, hogy blogol. Én is berakom az aláírásomba a blogom linkjét, légyszi, aki míg ír, sé nyilvános, tegye meg! Néha csak olvasni tudok, telefonon altatáskor, vagy mikor tele a kezem gyerekkel, és olyan jó beóét is olvasni mindig... Jó többet megtudni rólatok! :)

kikocska
 
 


Beo!Nagyon drukkolok, ez már tutira az!!!!!!!!!!Meglesz holnapra az a baba meglátod!!!!!!!
Zsu,én Veled maradok,semmi jel,semmi fájdalom,semmi kellemetlenség.Csak a derekam, de az mindig.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Lefeküdtem és olyan jót aludtam...volna...de olyan fájdalom hasított a fogamba :shock: Egyből felébresztett és azon gondolkoztam,h ez az iszonyat fájás pár emeletet tévedett a testemen :roll:

Kikocs de jó Nektek,h már ezeket a kicsi fejlődéseket láthatjátok :D :D :D Kíváncsi leszek én is :D
Blog: én is kiteszem majd,de még a külsején kicsit szeretnék csiszolni. Eddig Beó segített és már annyira jojózott a szemem a maratoni netböngészéstől,h ma lazítottam,de ígérem kiteszem.
Ja és boldog 1 hónapot!!!

Zsu, Kutyafüle én is kiemelkedően jól vagyok :? Úgyhogy lehet holnapra csak tényleg 3-an maradunk :roll:
Zsu nem írom,h nyugi és ne izgulj,ne idegeskedj,mert legszívesebben mint írtam én is a hajam tépném,de negatív sem szeretnék lenni,úgyhogy próbálok addig is aludni azok után,amit itt a többiek írnak,h mennyire fáradtak.
Mondjuk Neked Emma mellett nem olyan könnyű. Vele mi van? Betegeskedik még?

Tisával mi lehet? Azért egy, két szösszenetet mindig írt...

Icamica nagyon-nagyon gratulálok! Jó egészséget Nektek!!!

dharma
 
 


Beo!Hogy állsz?????
Annyira kiborultam ma.Olyan feszült és ideges vagyok mostanában, hogy állandóan zabálok.Már 21 kg-nál tartok.Ma is bementem a boltba és kijöttem egy rahedli fornettivel,amit be is dúrtam majdnem. A combom körfogata több,mint 10cm-t nőtt,már csak egy régi rövidnadrágom jön rám. Borzalmas!!!!!Képtelen leszek leadni ezt a rengeteg többletet és visszaszerezni a 36-os méretem. És ráadásul gyűlölöm is magam így.A hasam is már minenben csak zavar,és Rikinek esze ágában sincs kijönni.Nagyon kész vagyok.Ráadásul bent voltam a melóhelyen,és mindenki:nahát még egyben vagy!!!!!A hasad nem nagyon akar leszállni( a faros babával nem is fog-és azt, hogy faros mindenki tudja).De az arcod már úgy el van torzulva.Ja az ideg,a plusz 20kg és ezek a megjegyzések.....Hát nem sokáig birom már cérnával.Amilyen jól viseltem magát a terhességet, olyan pokoli a vége. :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


fájok, erősen, görcsöl a derekam és furcsa valami folyik.

Anya itt ül és diktálja: szivárog a magzatvíz. :) Vettünk betétet, indulunk. drukkoljatok!!


pusziiii

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo
 
 


Hajrá Beo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Küldöm a pozitív energiát!!!!+++++++++++++++++++++++++++++
Üzenj!!!!!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Bogyó Beó! HAJRÁ!!!

Lányok, Ti isztok rostos gyümölcsleveket?
Én minden reggel narancslével szoktam kezdeni, de azt mondta ma a védőnőm, hogy attól fájhat a baba hasa. A kórházban, a szülészeten pedig azt mondták, hogy nyugodtan ihatom.
Akkor most mi a helyzet? Ihatunk vagy nem?

Kép
gesztenye74
 
 


akik még nem szültek,irány gyantáztatni:

A doktor úr mosolyog: "Szegény anyuka, még a lába is kipirult a nagy erőlködéstől!" Az újdonsült mama őszintén vall: "Csudát! Az este gyantáztatni voltam."
A doki szeme elkerekedik: "Akkor meg mit csodálkozik, hogy egy héttel előbb meglett a gyerek?!" Kiderült, hogy a gyantázás okozta fájdalom váltotta ki a szülés idő előtti megindulását. Késő bánat! Eltűnt már a nagy pocak, mire a mama (immár dédi) átjött a fényképezőgéppel. De most már legalább tényleg volt kit fotózni.

Alex csonkja leesett,vagyis egy leheletnyi vékony valami még tartja.....és nagyon csunya alatta :? :? :? anyós és pótapós szerint is normális.Patriknak szép száraz volt a köldöke........
na de nem egyformák.
tegnap amúgy elvittem az ügyeletre vele,ott is azt mondta a doki,hogy rendben van,szépen le fog esni.

na még egy csomó mindent akartam de Alex itt van a kezemben.majd később...

ja ildi:

Patrik is nagyon keveset aludt már ilyen picinek is.a babakocsit ő is szerette,abban nagyokat durmolt.

bogyó:

hajrá,ügyi leszel,ma már babázol. :lol:

Kép
Kép
ettike
 
 


halihó lányok, még megvagyok.

Icáéknak hatalmas gratula!
Többieknek pedig gyönyörűek a babák.
Ja és Beo nagyon drukkolok.

A mai napom kész horror volt. Egyetlen jó hír, hogy bő 1 ujjnyira kitágultam. Reggel a ctg és a keringés vizsg. is határon volt, ezen kívül kevesebb a magzatvíz. A doki visszarendelt du és mondta ha nem javul akkor indítanak, természetesen jól be...tam. Napközben tettem egy hatalmas sétát, majd du vissza az orvoshoz, akkor már görcseim is voltak. újra ctg majd keringés most jók lettek . Legközelebb szerdán kell mennem de a doki még megjegyezte szerinte előbb találkozunk :D

még jelentkezem puszi

Kép
Kép
gaba_30
 
 


Beo, mennek a drukkok!!!!!!!!!!!! :)
Reggel már biztos babhírre ébredünk!

Gaba, akkor nektek is meg vannak számolva a perceitek, de jó!!!!!!!!
Mikor mész szerdán (már ha mész egyátalán)? Én reggel 7-re kb.

Zsu
svs
 
 


Sziasztok Lányok!

Először is szeretnék gratulálni az újdonsült anyukáknak! :D Mindenkinek jó egészséget és sok-sok tejcsit!!
Ne haragudjatok,hogy nem névszerint gratulálok,de még nem volt időm mindent elolvasni,ami eddig történt és nem szeretnék senkit kihagyni!!

Beo!!Mennek drukkok ezerrel++++++++++++++

Ildi!Remélem,hamarosan javul a helyzet és egy picit tudsz te is pihenni.Szerintem is ki kellene próbálnod az Ettike által javasolt babakocsis-módszert.Lili is hatalmasakat durmol sétálások közben!!

Kocska!Nagyon jól nézel ki a fotón!!Olivér pedig tündéri!!

Cat!Beninek utólag is boldog születésnapot!!

Gesztenye!Én szűrt gyümölcs leveket iszom.Illetve amíg kórházban voltam,bent ittam narancslevet is,mert azt kívántam,de szerencsére Lilinek nem fájt tőle a pocija.
Ezzel kapcsolatban egyébként mindenki mást mond valóban.A kórházban pl. nálunk azt mondták,hogy lehet inni szűrt leveket,illetve azt hiszem még őszilevet (bár ebben nem vagyok biztos).A védőnőm szerint viszont bármilyet ihatok!Szóval ezek után legyen okos az ember! :?

Zsu!
Azt hiszem,hogy te kérdezted még régebben,hogy ilyennek képzeltük-e az első időszakokat.Azt hiszem igen,legalábbis vmi hasonlóban reménykedtem.
Nem akarom elkiabálni,de Lili egy tündér.Bár a délelőttünk még még mindig máshogy telik,de úgy néz ki,hogy a délutánunkban már rendszer van.
Délután 1 óra körül szopizik a csajszi,utánna kb.2-ig fent van,majd elalszik.
Én 4 óra körül ébresztem,mire felébred olyan fél 5 van :D Utánna újból szopizik.Beszélgetünk,játszunk,sétálunk,aztán egy kis időre újból elalszik.Viszont fél 7 fele megint ébresztem,mert akkor fürcsi van,majd eszik,büfizik.Ezekkel olyan fél 8-ra végzünk és utánna irány a kiságy,ahol még fél 9 nézelődik.Legközelebb pedig majd csak fél 1-kor ébred kajálni,utánna pedig 4 óra-fél 5 fele,reggel pedig fél 8 körül.Ezt már egy hete tartjuk és olyan büszke vagyok a pici lányomra!!

A súlya egyébként szépen nő,már 100-120-akat szopizik.Na nem mérem mindig,csak néha kíváncsiságból...

Kikocs!Nagyon jó volt olvasni az egy hónapos összefoglalódat!Nagyon ügyes fiú Misi!És nagyon tetszik a blogod!

A gmailre rakok fel új képeket.Ide még mindig nem tudok :oops:

Kép
demetnik
 
 


Bogyó: hajrá, mennek a drukkok!!!!!! Mondtam én délelőtt, hogy te pár óra múlva babázni fogsz! Ügyi légy!!!!!!

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


beo írt nekem smst, velem meg úgy elfolyt az idő, hogy két óra múltán találtam csak ide, hogy felírjam, abban a hitben, hgoy háromnegyed óra telt csak el, addigra meg már itt volt a saját jelentés... hát, biztos a folyamatos követés miatt, de most izgulok legjobban :) éjjel a telefonommal fogok aludni :)

gesztenye, az enyémeknek fájt a hasa a narancstól, próbáld ki, hogy ihatsz-e... ezeket mind ki kell tapasztalni, mindenkinek más. Én szinte semmit nem ehetek, de van olyan ismerősöm, aki még babot is...

gaba, hurrá az ujjnyi!

dementik, milyen jó kis napirendetek van! szupi! és köszi :)

sziszike, elfelejtettem, szerintem kendő, a kengurut tudtommal 3 hónapos kortól lehet használni. és köszi :) és igen, még családon belül is tök másmilyenek a gyerekek... ;)

na, megint elkezdtem írni, megyek lefeküdni, hülyeség, hogy még ittvagyok, majd verem a fejem a falba, mikor nem jön össze éjjel a 6 óra betevő alvás :?

kikocska
 
 


Dicsekvés:
Az 1és negyedórás szoptatásból, mióta itthon vagyunk már csak fél óra és 1cici, és az alvás időnk is tökéletes, bár nem szeretném elkiabálni. Eddig éjjel 3-4órákat aludt, aztán 4-5, és ma este 5-6 volt, azaz 20-7ig csak 1kor kelt fel enni. És az adag rekordot is megdöntöttük 120.

Csak lóléptében válaszolgatok
Gesztenye nekem a krém 3napalatt begyógyította, meg a tejcit is kenegetem rajta.
Mi evés előtt pelenkázunk (így mondták) aztán mérlegelés, evés, és ismét mérlegelés.

Zsu ez ma a ti napotok, és még 2nap és mindenki ideje lejár. Hiányozni fog a tábli.

Gratula ICA! Ugye a tied sem maradt bent !!!!

Bogi látom nektek elég csak a fél kiságy…

Kisvirág 6hét, de már én is marhára unom, mert csíp, szúr, harap……fúúúú

Nézzétek meg híresek vagyunk!!
http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=23135

Bogyó épp akartam írni,hogy én is így kezdtem, mit amit 6kor írtál, de látom már indulás van. Szorítok! De tudom, úgy is baba lesz a vége…mi mááás??

Ettike a mi csonkunk is ma esett le.

kocska
 
 


Szaiasztok!
Elfolyt a vizem lassan indulok :D
Zsu !remélem találkozunk!!!!

puszi mindenkinek

Kép
Kép
gaba_30
 
 


húú gaba.mennek a drukkok.

beo már biztosan babázik:)

nekünk a kórházban azt mondták hogy nyers gyümit,és 100%-os gyümilevet egy hétig nem szabad(hogy miért pont 1 hétig az passz)utánna pedig ahogy kikocs is írta ki kell tapasztalni.
szobatársam a 2. napjukon epret evett,éjjel nem is aludtak semmit.pedig én mondtam hogy lehet nem kéne.....de az anyukája okos volt.a fejét is bőszen emelgette közvetlen a császi utánn és végig is hányta az északát.........

ma megyek a tb-be leadni a papirokat....csak még azt nem tudom hogy.......ha Alexot itthol hagyom tuti végig üvölti,meg amúgy is lehet órákig tart.ha elviszem akkor gyalog kell mennünk,de ahhoz messze van.....és ha ott kel fel akkor ott visít mert a sorból nem tudok kiállni.ja mert persze 1 szem ügyintéző van :x :x :x

nesze nekem megint mennem kell.

Kép
Kép
ettike
 
 


beóról nálam nincs hír. remélem másnál van. a blogon az van, hogy hazamentek, és 10kor vissza, mert akkor tényleg elment a víz.

GABA HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!

akkor még ketten? kitartás csajok :( elég rossz...

kikocska
 
 


Gaba, akkor neked is mennek a drukkok! Milyen pontos a kisfiad!
Óh, nem hiszem, h találkozunk…pedig jó lenne!

Akkor tényleg 3an maradtunk (már ha Ti még vagytok): Kutyafüle, Dharma hajrá csajok, szabad az előzés!!!!

Beo meg rendesen megküzd, ha még mindig nincs semmi hír….
Tici tegnapi csaszijáról sem tudunk…. :roll:

Mi ma nagyon jól aludtunk, jólesett a pihenés mind3unknak! :)

Zsu
svs
 
 


Huha,beindultak az események,bár azt hittem már Beo-baba-hirre jövök...de esemény van böven!
Remélem Beánál már megvan a babó,csak elfelejtett irni,mert nekem hosszunak tünik az idö...
Gabának is mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!!
És milyen jó lenne,ha gyorsan mindenkinél beindulna!Zsu,Dharma,Kutyafüle?
Ticiröl vmi hir?öt elvileg tegnap császározták,jól ewmlékszem?

Valami egyébként van a levegöben,mert tegnap estét az én nyugodt kislányom végigüvöltötte-kivéve amig vizben volt...aztán fél kilenctöl negyed2-ig durmolt,majd peluscsere,szopi,orrszivás :? után tovább fél hétig :D (az már másik történet,hogy Boti fél3-4-ig fent volt... :roll: )

Ha már itt vagyok,leirom a bosszuságom is,nem tudom mit csináljak...pelus...2-es kicsi,kifolyik hátul a cucc,teljesen bevág a kis combjába-vettem hármast,ugye Borka másfél hete volt 4450g.Na az meg óriási,oldalt jön ki a kaki,combjánál.Már van Liberonk,Pampersünk,egyik kutya másik eb :evil:
Ráadásul,hiába áztatom nem jön ki a ruhákból.... :?
Botinál ilyen sose volt,nála kicsinek talán ha kétszer folyt ki.
Tanácstalan vagyok...
Na megyek,kezdödik a reggel...
Aztán mire jövök,legalább 5 gólya legyen itt!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
gizu
 
 


Csajok mennek a drukkok meg a ++++++++++++++++++++++++++++++-ok!!!!!!!

Beóval mi lehet tényleg :?: :roll:

Zsu valóban jó volt a megérzésed és valóban 3-an maradunk,úgyhogy hajrá-hajrá!

Az éjszakám szörnyű volt, kb 2 óránként úgy belenyilallt a fogaimba a fájdalom :? :cry: Nem tudom,h igazából melyik fogammal lehet gond,mert azok,amik fájtak elvileg meg vannak csinálva. Másrészről meg ezeknek az időközönként fellépő iszonyat fájdalmaknak a méhembe kellene belecsapniuk nem a fogamba :?

dharma
 
 


Hajrá Gaba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mennek a drukkok!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++
Hát maradtunk hárman tényleg. Hajnalban megint ki kellett ülnöm olvasni,nem tudtam aludni.Hát ma este hogy nem fogok.....Holnap mond ítéletet a doki. :cry: Jajj,én annyira félek tőle.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Most kaptam sms-t Ticitől:

"Nagy- nagy örömmel adom hírül, hogy kislányunk 2009.04.27-én 9 óra 21 perckor megszületett. Tamara 3120 g és 53 cm. Mindketten jól vagyunk. Tici"

Nagy gratula nekik is, és sok boldogságot!!!!! :)

Zsu
svs
 
 


Mindenkinek köszönöm a tanácsokat!
Kikocska: tegnap sajnos későn vettem észre, hogy kerestél, már nem akartam zavarni.

Tegnap egész nap 2 órát aludt, a többit végig nézelődte, rosszabb esetben végigordította. Amikor a védőnő itt volt, olyan hihetetlenül keservesen visított, hogy kiküldte a gyerekorvost, aki pont az alatt a 2 óra alatt volt itt, amikor ájultan aludt. Megvizsgálta, nem talált semmit. Azt mondta, hogy pisit kéne ilyen vizeletgyűjtő tasakba gyűjteni. Igen ám, de valahogy nem megy. Csak annyit értünk el vele, hogy mindenütt volt pisi, épp csak a tasakban nem, így éjjel, amikor végre aludt volna, lehetett átöltöztetni.

A sétát szereti, csak az a baj, hogy én séta közben nem tudok aludni, no meg erőm sem lett volna tegnap lemenni. A másik probléma a 15 kilós babakocsi lecipelése a 4.-ről.

Amúgy most is fél kézzel írok, itt alszik a vállamon, vagyis inkább csak bóbiskol, de amint leteszem sír:(

Most látom csak: Gratulálok a kis Miához!!!
Beonak pedig: ++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
sildi83
 
 


Jajj de jó!!!!!!Gratulálok Tamarához!!!!Jó egészséget nekik és sok-sok tejet!!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


beó blogjáról :

"Na emberek megérkezett a kis Balázs :) pontos adatokat sajna nemtok mert nem emlékszem teljesen, de kb 54cm és 3000vmennyi gramm :) nagyon szép hosszu haja van és reggel f9kor érkezett :) délután megyek be korházba ha minden jolmegy hozok képet is majd rola/róluk :) Beus egy 10 perce hivott szegény nagyon kivan fáradva most fog aludni...este 10 óta vajúdott :( de megvan és nagyon örül és imádja mindenki a kicsit :) na estefele jelentkezem közben ha van pontos születési adat jövök! :)"

kikocska
 
 


Sziasztok!!!

Gratulálok minden új vagy újból anyukának!!!

Olyan szép az összes baba!Szerintem válogatott szépség az összes fiú és lány...

Lassan elfogy minden pocakos... :wink:

Danival kezdünk napirendet beállítani...na jó ez túlzás... eddig csak az éjszakákban volt rendszer dehát az a lényeg!
Este fél7-7körül fürdetünk aztán cicizés 8körül már aludni szokott aztán először hajnali fél2-2 kor kelünk aztán 4kor és utána általában elalszik 8óra fél 9ig
viszont délután van egy időszaka 6körül amikor vigasztalhatatlanul sír ez nemtudom mitől lehet...

Ez a hathetes időszak kikészít!Szerencsére a gátseb már nem fáj de ez vérzés... már eléggé unom

na még akartam írni de később... most ébredezünk

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers
tecaaa
 
 
 
 
 


GABA!
HAJRÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DRUKKOLUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Olyan furcsa belegondolni, hogy én pont 1 hete szültem ilyenkor. Lehet, hogy még a helyszín is azonos, és Gaba ugyanabban a szülőszobában van, mint mi voltunk.

Igen, ma vagyunk 1 hetesek.
És baromi rendszertelenek. Eddig csak éjszakánként nem szerettünk aludni, ma azonban már reggel óta nem vagyunk hajlandóak pihizni.
Nem tudom, hogy mi van ezzel a Lucával!? :shock:

Éjszaka megint a férjem ügyelt (én csak szopiztattam), úgy hogy most Ő alszik, és én vagyok az ügyeletes. Sajnos, nincs jobb dolgom! :(
Azt mondja a párom, hogy éjjel olyan, mint ha fájna a hasa. A gyerekorvos szerint azonban az első két hétben ez nagyon ritka. Lehet, hogy tényleg a gyümölcslé miatt van?
A mai napon nem eszem gyümölcsöt, és nem iszom gyümilevet. Meglátjuk, hogy mi lesz!

Demetnik!
Remélem, hogy 3 hetesen már nekünk is hasonló lesz a napunk, mint nektek! Addig csak irigykedünk.

Kocska!
Te most fél óráig szoptatsz és csak az egyik cicidből? Váltogatod?

Én úgy látom, hogy ez a 10 perc/cici nem mindig elég neki, így néha hosszabbítom. Ha csak 20 perc az összidő, akkor 30-40-et szopizik, ha viszont nyújtom, akkor 60-70-et. A védőnő azonban azt mondta, hogy max. 30 perces legyen egy szoptatás. Ki tudja mi a jó??????????? :shock:

TICI!
NAGY GRATULA NEKTEK IS!!!
:D :D :D

Még valami az adminisztrációról: első lépés a TAJ kártya megszerzése, ugye? Ezt nálunk a kórházban a férjem intézte, és szegény nem emlékszik pontosan, hogy mit mondtak: elvileg azt mondták, hogy ők megigényelték, a Teve utcában kell átvenni. Ennek ellenére adtak egy kis cetlit a páromnak, hogy ezt nekünk intézni. Nálatok, hogy volt lányok?

Kép
gesztenye74
 
 


Gesztenye!
Nálunk a párom elment a Teve utcába és ott egy fél óra alatt megkapta a Taj-kártyát.A kórház csak a szül.anyakönyvi kiv.,illetve a lakcím-kártyát intézte.
A családi pótlékot,illetve az anyaságit mi postai úton intéztük,ugyanis a Magyar Államkincstárnál ezt javasolta a férjemnek egy ügyintéző,mivel vagy 20-an tuti voltak előtte. :shock: Viszont így nem tudom,hogy mikorra lesz belőle pénz...
A Tgyás-t pedig a munkahelyem intézte.

Kép
demetnik
 
 


sziasztok

Bogyó irt nekem üzit

gondoltam bemásolom ebben pontos méretek is vannak:

"megvagyunk végre kibújt 8.30kor
3330g és 53cm.brutál volt de mindent megért"

itt is szeretnék neki gratulálni és mindenkinek aki szült,szülni fog.a gyerekek egytől egyik gyönyörűek.sok boldogságot mindenkinek
Vendég
 


Sziasztok!

Ica nevében is köszönök minden jó kívánságot.
Amíg haza nem hozom Őket addig is maradnak a képek.
Ígérem folyamatosan frissíteni fogom.

http://zsinor.jetfly.hu/Mia/album/

Tamás

icamica
 
 


Juhhé!Egy gólya!!!!!Bocsánat,kettö!Még jobb!!!!
Gratulálok Beának Balázshoz!!!!!
És Ticinek is Tamarához!!!!


:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Ügyintézés:TAJ-kártyát kiadják a Teve utcában,a kórházból kötelesek lejelenteni a babát,a többit ök intézik!A születési ak,és a lakcimkártya intézése kórházfüggö.Anno a Botinál a SztImrében ott helyben intézték,mire mentünk haza kezünkben volt minden,most a Bajcsyban csak az adatokat vették fel és a X. ker-i önkorm-ba kellett elmenni a papirokért,de mi kedden jöttünk ki a korházból,szerdán a párom már ment értük,pikk-pakk meg is kapta!
A többit meg (gyes ,anyasági,családi...)mi is postán intézzük!Botinak a gyest is igy csináltuk,talán nem volt két hét sem és utalták is a pénzt,ugyhogy ha minden papir megvan akkor gyorsan megy!És kényelmesebb is,mint órákig sorban állni!Én ma adom fel,netröl le lehet tölteni a nyomtatványokat!
www.allamkincstar.gov.hu

Remélem tudtam segiteni!

Többi pocakos merre van?Dharma,fogad?Hátha lassan lejjebb vándorol az a fájás :wink:

Zsu,hangulatod?Remélem már jobb egy kicsit!

Kutyafüle,gondolok rád is!Hátha-hátha...

Botond ma elnevezte a hugát Uborkának :shock: :shock: :D :D :lol: :lol: gondolom,azért mert én folyton Borkázom,neki meg talán többet mond hogy Uborka.. :lol: ugyhogy most van egy Uborka-lányunk... :lol: :lol: :lol:

És tegnap beleolvastam a blogba,jót derültem az apatent-anyatent-en!!! :D

Gesztenye,tudom nem vigasz,de (U)Borka lassan egy hónapos lesz,és semmi rendszert nem sikerült még kialakitani a kis életében!A fix pont az esti fürdetés,aztán szevasz...nem tudok napirendet szabni neki,mert ha egyszer elalszik akkor lehetetlen felébreszteni...most pl délben feljöttünk sétából,felhoztam a babakocsiból,levetköztettem,Botond jól megpuszilgatta...és még mindig alszik!igy feladtam azt a próbálkozást,hogy közel azonos idöben történjenek a dolgok!Majd idövel kialakul!(remélem :wink: )

Na megyek rálesek az ebédre!

Kép
Kép
gizu
 
 


Beo: GRATULÁLOK!!!! Sok-sok tejcsit Nektek!

Egy kép gyorsan a kisasszonyról: (csak halkan jegyzem meg, hogy ma elég nyugis napunk van, jórészt eszik és alszik. Jó lenne, ha rendszeresen így lenne :) )

Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Kép

Kép
sildi83
 
 


sziasztok.

napirend???az meg mi??a kétévesemnek sincs.... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: nemhogy a 2 hetesnek.
mi úgy éljük a napjaink ahogy jön.már kelni sem ugyanakkor kelünk,tehát ebből kiindulva semmi nem lenne ugyanakkor.mikor éhes eszik,mikor álmos alszik.ha van kedve lemenni lemegyünk,ha nincs akkor itthol játszunk.apa is mindig máshogy dolgozik így ez is nehezítené a dolgokat.eddig nekünk bejött.úgy gondoltam hogy Alex "hozzászokik"ehhez.ugyis eggyütt fognak lefeküdni mert Patriknak is kellek,tehát kb. együtt kelnek.délutánn is együtt alszanak.szóval mi így élünk.spontán.ahogy esik......

beó,tici gratulálok.

gaba?

nálunk a taj kártyát is a kórház intézi,múlt hét szerdánn jött meg.a születésit és lakcímkártyát még a kórházban megkaptuk volna ha nem husvétkor szültem volna.így pénteken vissza kellett menni,de amúgy adják a záróval.

kellemeset csalódtam a tb-ben.kb 5 perc alatt végeztünk.jó ehhez az is kellett hogy kongott az ürességtől(hiába a mai világba kevesen válalnak gyereket)és a hapek is tök normális volt.
aszonták az anyasági 2 héten belül jön, a többi meg majd valamikor.......

nem emlékszem ki kérdezte(bocsi :oops: )hogy PAtrik változott-e.
igen,hisztisebb lett.ha valamit kérünk tőle akkor mintha süket lenne.viszont ha a tesónak kérek valamit(pl. pelust)akkor azonnal hozza....imádja.minden este és reggel a tesó kap előszőr puszit :lol: az utcán is nagyon okos,szépen fogja a kocsit ha olyan helyen megyünk.ha nincs velünk senki akkor nem fut előre,megáll ha szólok.ha viszont az apja velünk van........húúúú de rossz.
ez nem tudom miért van......

dejó nektek hogy apátok segít éjjel........enyimé még nappal sem :( :( :( :( :( :( inkább gépezik,alszik,tv-zik.na meg kiabáll Patrikkal :x :x :x :x :x :x és mellette elvárja hogy legyen kaja,tiszta,vasalt ruha.....stb......... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
ettike
 
 


Sziasztok!

Köszi a válaszokat!

Tici és Bogyó: hatalmas gratula nektek! Sok boldogságot és egészséget kívánok nektek és a babátoknak!

Zsu: Kende minden hülyeségen képes hisztizni. Tegnap reggel azzal kezdte, hogy ne tegyem el a takaróját. Aztán a reggelinél rászóltam, hogy ne turkálja a vajat a kenyéren, ezen megsértődött és innentől kezdve mindenen hisztizett. Délbe azért tört ki, mert rizs volt az ebédhez és nem krumpli. Szóval ilyen hülyeségeken megy a dili, de olyan szinten, hogy toporzékol és üti veri pl. az ajtót, meg tombol. Engem is nem egyszer elkezd püfölni és nagyon nehéz türelmesnek lennem ilyenkor.
A te lelked jobb már? Drukkolok, hogy már történjen veled is valami!
Nagyon csöndben vagy ma! Ugye minden ok??? (persze tudom, hogy már jó lenne babázni)

Sziszike: jobbulást az aprónépnek!

Dharma: hogy van a fogad?

Gaba: drukk! Bár szerintem már babázol!

Gizu: a vanish szappan tök jól kiszedi a kakis foltokat!!! Jól át kell dörzsölni vele és utána mehet a mosógépbe!

Ettike: én kérdeztem Patrikot. Nálunk is ugyanez van. Ha apa itthon van akkor kétszer olyan rosszabb, mint általában. Akkor nálatok is megviselte a nagyot a kicsi érkezése. Remélem hogy azért rendeződik ez a helyzet, mert nálunk időnként nagyon gáz.

Napirend: haha, az nálunk sincs. A nagyobbiknál se volt. A mai napig nincs. Max a fürdetés időpontja azonos. Hasonlóan élünk mint Ettikéjék. :) Na majd ha ovis lesz Kende elég lesz akkor időbe kelni, meg mindent időre csinálni.

Apa segítése: nálunk apa bevállalta, hogy mikor éjjel először kel Csani akkor ő eteti üvegből. (lefejt tejjel) így én kb fél 10-től alszok olyan 3-fél 4ig. Ő meg úgyis sokáig fent van este és így ő simán megeteti éjfélkor a kicsit és utána ő alszik reggel 6-ig, mert akkor kel és megy melózni. Így mindketten alszunk 6-6 órát. :) Napközben meg ha itthon van akkor leginkább Kendével foglalkozik, ami nekem szintén nagy segítség, meg ő készíti olyankor a reggelit, meg a vacsit :)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Köszi a TAJ-kártyás infot, megyünk a Tevébe.

A többi dolgot mi is postán intézzük a felesleges sorbanállást elkerülve.
Ma volt benn a férjem a munkahelyemen, leadta az utolsó táppénzes papíromat, és kérte a TGYÁS intézését.

A védőnő szerint nem szabad állandó popsikenőcsnek a Sudocremet használni, csak ha indokolt, azaz piros a bőre. Amúgy a gyógyszertárit kellene. Ti melyiket használjátok? Mi most Sudocreme-zünk, mondjuk most piros is a feneke. Az a baj, hogy a Sudo túl sűrű, is olyan nehezen mosható le.

Kisvirág!
Jó neked, hogy megy a fejés. Nekem iszonyúan fáj, amikor az az izé bevákumozza a bimbóm. :oops: :(

Kép
gesztenye74
 
 


Gesztenye: én is hallottam, hogy ne kenjük sudoval állandóan, mert ahhoz szokik a baba bőre, és ha pelenka kiütése lesz, akkor az már nem fog használni. Én gyógyszertárit használok neki, és ha jön a peluskiütés akkor fogok sudozni. Kendénél is peluskiütésnél használtam a sudót és tök jól helyrehozta neki.
Hát a fejés az megy. Nekem az jobban fáj, amikor Csani baba rácuppan a cicimre és ő vákumozza. :)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


ELŐSZÖR IS HATALMAS GRATULA ICAMICÁÉKNAK ÉS BEOÉKNAK!!!!!
Ugye mást nem hagytam ki?GABÁÉKNÁL VAN VALAMI?Vagy csak én nem olvastam figyelmessen?

Gesztenye: én is gyógyszertárit használok és Neogranormon-t is néha mert annak szeretem az illatát és jó is.Nekem is inkább a gyógyszertárit ajánlották.
A fejésnél nekem jobban fáj mikor Andris elkapja a jobb mellbimbómat és azt szívj az elején.

Mi ma voltunk bent melóhelyemen elintézni a Thgys.Jajj csajok az odautat végig sírta és csak ott jöttem rá,hogy túlöltöztettem és folyt róla a víz mire kiértem a apához meg hozzá az autóhoz.Haza fele már aludt végig mert leszedtem a kabátot róla.
:cry: :cry: Olyan lelkiismeret furim volt. :cry:
Éjjel szépen aludt de ma egész nap cicin akar lenni és ha bealszik beteszem az ágyába 10 perc múlva sír.Most hál ég alszik. :D
Mi 8kor fürdetünk mert nyáron a jó idő végett nem akarom korán behozni.
:roll:
Csajok súllyal, hogy álltok?Én már 82vel szültem és ma voltam 71 kiló és ugye 74 kezdtem.Ugye a szoptatás miatt megy le ennyire?


A családit meg az anyasági támogatást holnap megyünk intézni anyumék visznek minket legalább nem megy el szabi apának és végre holnaptól lesz itt is ügyfél fogadás mert eddig csak pécsett volta sajna ha nem lenne itt akkor én is postáznám.

Dobok pár képet:

Na Ő az én anyukám és mellette a középső húgom

Kép

Ő a kicsi húgom
Kép

És ezek mi lennénk ma délután :lol: :lol: :lol: 8) 8)

Kép

Jajj ezt megkell még néznetek

Kép :roll:

Kép

Kép
gabka7926
 
 


Gabka Te tiszta Anyukád vagy :D Nagyon aranyosak a képek, olyan drááága,ahogy alszik :D

Kisvirág nagyon jó kis munkamegosztásotok van pároddal. És ezzel jó ötletet is adtál mert 1: nálunk is párom van sokáig fent 2: szeretném ha a cicin kívül azért elfogadná az üveget is (persze nem tápszerrel,hanem ugyanúgy tejjel)
És Apa tud aludni egyébként az Ő 6 órájában? Mert nekem egy félelmem,h Dani kialvatlan lesz,amikor megy dolgozni...azt meg nem szeretném.

Zsu, Kutyafüle? Valami?

Fogammal nem tudom mi a fene lehet,mert még mindig eléggé fáj,bár reggel bevettem egy fél,meg most a másik fél algopirint. Nem mertem egészeket és így azért csak néha enyhe fájdalmat érzek. A fülem is sajog néha. Remélem nem a bölcsességfogam,mert ahogy észrevettem egyik oldalon az kikandikál. Nekem nem kell bölcsességfog!!! Az csak összenyomja a többit,mert azoknak meg kitapintottam és nem nagyon van hely már :? Barátnőm meg pont emiatt megy most szájsebészhez.

Maja meg ma egész nap ficánkol a lábával. Úgy tudom ennek kicsit visszafogottabbnak kéne szülés előtt lennie...hát Maja nem fogja vissza magát. De lehet ez ma annak köszönhető,h ittam egy pohárka kólát :oops:

dharma
 
 


Virág, nem nagyon tudok mit írni, kevés a közös téma most, az én hangulatom meg nem változik….. :oops: :?
Sajnálom Kende hisztijeit, pár hét alatt biztos megszokja az új helyzetet, és könnyebb lesz mindkettőtöknek!!!

Dharma, sajnálom a fogfájást, nem a legjobbkor, az tuti. Gondolom már nem nevezel be a dokihoz.
Mikor mész dokihoz? Én holnap reggel.

Sudocreme: mi állandóan azt használjuk, de nem is piros a popsija. Ha mégis az lenne (picinek nagyon ritkán kicsípte a kaki, ha nem eszméltünk időben), akkor egy pici betadinos oldattal lemostam neki, és rá a popsikrém. Azonnal helyrehozta.

Zsu
svs
 
 


Dharma! Zsu! Hátha a holnap lesz a mi napunk!!!!! Fel a fejjel lányok!!!
Jó éjszakát!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Na végre Bogyó, Gratula ehez a sok 3ashoz!!!

Gizu gratula az uj friss Uborkához!!!!

Ettike a NAGYfiad tök ari volt a közös képükön is, ott is látszódott, h.imádja. a párodról, meg csak csúnyát tudnék írni, így nem írok semmit. Az enyém nagyon lelkes, és össze-vissza csókolgatja Olit, és nem szívesen, de pelust is cserél, de ezt kihagyja, ha lehet. De a reggel elsőt azt neki szoktam hagyni, én meg nem keltem fel büfiztetni éjszaka.
Mert ugye napközben a pelusozás után ő viszi méreckedni, én szoptatok, majd ő büfiztető köröket ró közben, majd ismét mér a végén. Mivel fürcsi után csak 1kor és 6kor kel, így ebből az egyiket ráhagyom, úgy is csak 1.éig van itthon, na meg napközben is sokszor jön megy,lemarad a melóról.

Hallottatok valamit a rózsaolajról, ami csökkenti a striák „csúúúúnyaságát”?

Gabka irigyellek a kilók miatt. Én elértem a 98at, haza 92.5-el jöttem, lementem 90re, de mióta a 2nagyi töm, azóta tartom a 91-et. Ja, és 75-ről indultam.
Cuki az imádkozós kis manód. Ahogy az 1.két képen hátravágta a fejét, na Oli is így csinál mindig.
És tényleg tixta anyud vagy.

kocska
 
 


Kedves Mindenki!

A Babanet szerkesztősége továbbra is várja a Te Történeted rovatba a Ti történeteiteket is!

Ha érdekes - szép, hosszú, nehéz, tanulságos, mulatságos - volt a szülésed, vagy ha küzdelmes volt a gyerkőc megfoganása, esetleg csak akkor indult be az élet igazán, miután megszületett, ne habozzatok! Várjuk 1-2 oldalas írásaitokat a csínytevő gyermekekről, a szülői lét szépségeiről és nehézségeiről, gondolataitokat az anyaság-apaság témájáról - anyák és APÁK tollából.

Persze, nemcsak a vidám, könnyed történeteknek van helye a rovatban, hanem a veszteségeknek, könnyeknek is - az ilyen történetek segíthetnek a sorstársaknak is.

Leveleiteket a következő címre küldjétek: szerkeszto@babanet.hu

Üdv:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


Jó reggelt!!!!
Zsu,Dharma hogy vagytok??Zsu Te is ma mész NST-re ugye? Én is,már most reszketek, mert ma tutira ki fog írni császárra.Nagyon-nagyon félek...... :roll:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Jó reggelt!

Még én is egyben...sőt most Majácska reggel óta iszonyatosan sokat mozog,nem tudom mi lehet Vele. Nem tudom,h ez gond lenne-e,remélem nem.

Kutyafüle tudom könnyű írni,de ne félj,inkább örülj,h ma megtudhatod mikor várható a nagy nap :D Párod Veled bent lehet a műtét alatt? Esetleg próbáld meg az orvost erre megkérni,mert biztos,h egy hozzátartozód jelenléte enyhíti ezt e feszültséget Benned.

Zsu tegnap volt,h már sírtam. A legrosszabb,h tényleg olyan,mintha emeletet tévesztett volna a szervezetem,mert alapból nem fáj,de időnként úgy belenyilall,h meghalok. Rendszerességet még nem néztem benne :D
De az biztos,h a legközelebbi orvos,ahová benevezek az a szülészeten vár rám nem a fogorvosnál :D

Én holnap megyek NST-re és orvoshoz is...hát kíváncsi leszek.

dharma
 
 


reggelt.

gabáról még mindig semmi???

sudocreme:

mis állandónak használjuk.de én nem kenem minden peluscserénél,csak akkor ha piros(ilyen kb karácsonykor volt utóljára)általában kaki utánn szoktam.
Alexnak is ezt használom,kérdeztem a dokinénit,annyit mondott,hogy ne kenjem vastagon,csak éppenhogy.

gabka:

édes Andris.és ahogy alszik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ma megyünk védőnőhöz,kiváncsi vagyok mennyit hízott :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hasonalvásról mi a véleményetek?én kicsit tartok tőle.annyi hülyeséget hallani.szabad vagy nem?csak mert úgy veszem észre Alex hasonalvós lessz...........éjjel is nyüglődött egy csomót,megfordítottam és aludt reggelig.

Kép
Kép
ettike
 
 


Sziasztok!

Zsu: Én pont azt néztem, hogy ápr.10-én írtó bőgős depis hangulatom volt, és 11-én hajnalba születem. Bogyónak is rossz kedve volt tegnapelőtt és tegnap szült, szóval szerintem a depis hangulat is jele lehet a szülésnek. ;) Hátha te is szülsz már. Ma mész dokihoz ugye? Írj majd!

Gabka: az én súlyom nem sokat csökkenet. 64-el mentem szülni és most 58 vagyok. (54-el kezdtem) Egyébként a szopival mennek le a kilók. Legalábbis Kendénél ezt tapasztaltam, de most nem nagyon akar megindulni lefelé. Nagyon jók a képek!!! Főleg az uccsó, zabálnivaló!

Dharma: nálunk apának alapból kevés az alvásigénye. Szóval neki a 6 óra bőven elég. Mikor nem volt meg Csani akkor se aludt sokkal többet, mert olyan hajnal 1-ig gépezett, és akkor is 6-kor kelt. Sőt talán most egy órával többet is alszik :lol: Egyébként, ha apa olyan 8-9 órát alszik, akkor másnap mindenre alkalmatlan, mert tiszta kóma. :lol: Szóval neki a kevés alvás a jó. Sajna Kendén is azt veszem észre, hogy kevés az alvásigénye. Nem rám ütött. :( Kíváncsi leszek majd Csanira milyen lesz.
Jajj szegény még mindig fáj a fogad. Akkor ezek szerint most nő a bölcsességfogad? Nem túl jó időzítés.

Ettike: nekem Kende volt hasonalvós. Szerintem nincs vele semmi probléma. Ő nem fúrta a fejét az ágyba, hanem szépen oldalt fordítva tartotta. Max átfordította a másik oldalra. Csanit viszont, ha hasra teszem akkor ő belefúrja a fejét a matracba, őt nem merném egyenlőre hason altatni. Egyébként nekem Kende nagyon bukós baba volt és a hason altatás biztonságosabb volt-e miatt is.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Sziasztok!

Annyira bosszantó hogy végre van egy kis időm és fél órája legalább hogy nem enged be ez a hülye oldal! :twisted:

Először is Gratulálok Icamicának és Miának, Ticinek-és Tamarának és Beonak és Balázsnak nagyon sok boldogságot és tejet kívánok!! :)
A legjobbkor jelentkeztem be hoyg frissek legyenek a hírek!

GABANAK MEG szorítok ezerrel ++++++++++++

NA meg persze azoknak akik még egyben vannak, ahogy látom már nagyon fogy a számuk! :)
Nemsokára mindenkinek a karjában lehet a picije! :D

Lányok gyönyörűek a babák! Komolyan mondom! Hihetetlen! :)

Kocska nekünk olykor még egy negyed kiságy is sok! :D Szeret összekucorodni és a meleget is imádja! :) Azthiszem hasonlít rám! :) Én is a nyári nagy melegben is tollpaplanban alszom! :D

Még rendesen olvasni nem volt időm csak átfutottam! Remélem jól vagytok! Mindannyian... látom a szopival más is küzd!
Én kicsit aggódom mert a kis Csanád még csak kb 50grammokat eszik meg egy evésre... de ettől függetlenül alszik nagyokat és keveset sír! De félek kevés ez neki! Az egyik mellemben van tej a másikban meg indulgat de jóval kevesebb még! A védőnő szerint jövő keddig adjak neki időt hoyg mennyit sikerül elérnünk aztán majd meglátjuk!? Nektek Simán ment ez??? Persze tudom császárnál lassabban indul, de akkor is .... már kéne neki nem?
Köszi a segítséget! :)
NA remélem később majd még tudok jönni!
Szopi infokat szívesen fogadom!
Puszi nektek és drukk mindenkinek! :)

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?