Ildi, igen, igaza van Gizunak, bizony én tudok mondani midnenfélét, Réka nem aludt soha, szóval nagyon meg tudlak érteni! Én azt gondolom, hogy ilyen picinek még a hasa miatt nem tud, mert szüksége lenne az alvásra, aztán meg már a fáradtságtól bőg, meg a túlingereltségtől. Ezek a picik alvás közben dolgozzák fel, amit ébren tapasztalnak... Próbáljátok meg az espumisant az infacol helyett (infacol rékának sem jött be), hátha, meg a pocakmasszázst, ha nincs tanfolyam, a youtube-on találsz videókat, hogy hogyan kell. Aztán 4 hetesen meg gripe water. A kendőzés is sokat segített nálunk, mert ahogy mész, a pocakját masszírozod és melegíted a hasaddal. Hason alvás. Ilyenek. Próbáld meg a lehető legbabásabb kajákat enni, minden allergént, hasfájást okozót kihagyni. Két nap vajaskenyér meg natúr csirkehús krumplival után már jelentkezik a hatás, ha az anyakaja a bűnös... Kitartás, és próbálj írni! A pároddal kapcsolatban meg mondd meg neki, hogy most szar, de jobb lesz, hogy tudja ő is. Ha átvészelitek ezeket a nehéz napokat, tudatosan könnyen fel tudjátok építeni az új családot. Ha mindketten tudjátok, hogy ez átmeneti, és így gondoltok arra, ha egymást megbántjátok, vagy nincs idő egy puszira sem, az nagyon sokat segít! Én is mondtam a férjemnek, hogy olvassa a blogon el, hogy mi történik velünk. Mert azt napközben összehozom általában, este meg nem tudok már beszélni vele, mert beájulok az ágyba. De mindketten tudjuk, hogy túl leszünk rajta, max 9 hónap a legrosszabb esetben is
gizu, szenzációs ez a kép a gyerekeidről!!! Milyen szép a nagyfiad!!! És hát a csaj is természetesen. Mondanom sem kell, hogy a tesós képek a kedvenceim, bár a babásokat is nagyon szeretem!
és igen, tüneményről semmit nem tudni... Szegény. nem hiszem, hogy tudna netezni, otthonról nem tud, lucát meg nem tudja rábízni - lelkileg - senkire. Depi... Remélem kilábal, lucaapa nem igazán partner benne, aggaszt, hogy a védőnője is elég gáz.. remélem lesz vele valami.
zsu
Biztos nem tudod elengedni a nehézségek miatt Emmával. Nagyon veled vagyok! Nem is tudom, miért lehet túlhordani második meg többedik gyerekeket, mikor az ember egész nap csak lót fut... kitartás! Hátha te sem maradsz már holnapra...
virág, hat hét... de egyre kevesebb! ha ez vigasztal!
Bogi! gyönyörű a fiad!!! igazi kis husibaba kapásból
icamica, ez a Mia baba is tüneményesen szép! megérte várni rá!
na, felkeltek, menni kell. másra most nem jutott
de van hónapfordulós leírásom, ezért megérte feláldozni a pihenést