Csilla!(Bim-Bam)
A Szabi azért nem megy oviba,mert többeközt itt Érden nem veszik fel azokat a gyerekeket akiknek az anyukája otthon van a kisebb tesóval.
Budaörsre át tudnám vinni,ott 2-3 oviba is van protekciónk.Viszont én vagyok az a szülő aki pszichológiailag és amúgy is gerinctelen dolognak tartom,beadni a gyerekemet oviba,pont akkor mikor megszületik a kistesó.
Szerintem ráér majd 4évesen is oviba menni,vagy esetleg januártól,ha látom rajta,hogy nagyon unja a társaságomat.
De az bizti,hogy szeptembertől nem fog menni.Hogy tehetném azt meg,mikor pár hetes kistesója lesz??Milyen érzés lehet már egy ilyen kisgyereknek,hogy őt lepasszolják,és anya meg otthon van a kistesóval????Szerintem haszontalannak és feleslegesnek érezné magát.Én ezt nem igazán szeretném
Hordozók....
AZ autós ülésnek is szabványnak kéne,hogy legyen.
Csaktudjátok az a gáz,hogy pl nekünk Concord ultimaxunk van.Ez az ami 0-18 ig használható.Én az ebay-n vettem kb 35000ft-ért,és most néztem,hogy kb 70.000 a Brendonban???
Szóval jó ez a legyen a gyerek biztonságban,de ennyi pénz nekem spec nem telne rá...
Hordozonk meg hála égnek olyan van,amit még ma is árulnak.Mikor megvettem még nem is volt ez a szám mizéria..és ez is használtan került hozzánk.Én sok mindent veszek használtan...Nagyon nem mindegy!!Ez a hordozó is az üzletben 40-50 közt van,én meg 14-ért vettem.
Szerintem érdemes körül nézni a használtak közt is.És nem is kell ilyenekből méreg drága újat venni.
Ja amúgy vannak mózesek amiket lehet a kocsiban rögzíteni,és a mózesba a gyereket bekötni.Ilyen pl a Peg Perego is,és gondolom sok más mózes is
Nekünk viszont nincs mózesünk a nagy babakocsihoz.Ahhoz jó a hordozó,és így eleinte abban lesz a baba.De a kiskerekű Peg Peregot szinte vízszintesig le lehet fektetni és az is tökéletes.
Ha kocsivalé megyünk valamerre,akkor meg úgyis a hordozótban van a baba.És tervezem a hordozó kendót is,mert az meg tök jó a gyereknek is,már újszülött kortól.
No de majd meglátjuk mi és hogyan lesz?...