Hahó!
Edit, én nem adnám a vitamint, ha gyanús kinézete van, fene se tudja, mi lehet rajta az a trutyi.
Karmen, hasmenés nálunk azóta nincs hál istennek. Amikor másodjára kikerült a fertőzőről, itthon újra kezdődött a hasmenés, síkideg voltam, tenyésztés negatív, akkaor kaptuk mi a birsalma levelet, két nap alatt a belőle főzött tea elállította. Lehet, nem is ennek köszönhető, mert dokinénink szerint stressz is lehetett benne, hogy félt, újra visszavisszük a kórházba, és ahogy szépen megnyugodott napról napra, úgy abbamaradt a hasmenés is.
Ha allergia, akkor arra nem használna a birsalma sem úgysem.
Mikor lesz eredmény???
Vanish szappant próbáltad a foltokra? Nekem az eddig mindent kihozott, még a beletört füvet is a nadrágjából. Mielőtt mosógépbe tenném a ruhát, átszappanozom Vanishhel, jól átdörzsölöm, mehet a gépbe.
Zsuzsu, akartam írni, Konsti szép, jó húsban van.
Hja rohan az idő, de csak a gyerekek öregszenek, mi nem, tudod!
Ábel édes, nem unatkozik a bilin sem.
3 éves kortól nem óvodakötelesek a gyerekek?
Akkor sem adod be?
Edit, ti egy szobában alszotok? Nem lehet, amiatt is kel sokszor éjjel Kevin, mert zavarja, hogy együtt vagytok?
Most éjjel nálunk nem volt semmi gond, Lali aludt reggelig. Azt hiszem, őt a frontok zavarják meg nagyon, na meg a fogzás, de már csak 4 és vége ennek is.
Haragosi, legkisebbed tiszta klón.
És gyönyörűűűűűűűűű!
Kajálás: Lali reggelire tejpépet kap, a reggeli szopit igyekszem elhagyni most már. Most vettem neki gyümölcsös müzlit, kíváncsi vagyok, megeszi-e majd, tápszerrel akarom megcsinálni. Mivel a tápszert nem fogadja el, csak kajába keverve. Tízóraizni nem szokott, ebédre azt kapja, amit főzök, legfeljebb lájtosabb, kevésbé fűszeres formában vagy bébiételt, vannak junior menük, azokat imádja. Már nem főzök neki külön. Uzsira gyümölcs vagy krémtúró, vacsira katonák vagy főzelék (kenyérke, kifli sajttal, túróval, paradicsommal, felvágottal, kenőmájassal stb.) Utána szopi megint. Inni főleg vizet iszik, és gyümölcslevet.