Sziasztok!
Bocsánat, én is eltűntem, ez a hétvégi internetezés nem megy nekem
Sajnos a börzére sem tudtam kimenni, Anyukámmal terveztük, de végül nem jött fel Pestre, úgyhogy erről lemaradtunk
Igazság szerint Apa nekem még nem engedi meg, hogy bármit is vegyünk, úgyhogy úgyis csak nézelődés lett volna. Mi abban maradtunk, hogy júniusban már vásárolgatunk(vásárolgatok
), addigra lemegy az esküvő, a költözés, már nem is dolgozom, úgyhogy gőzerővel csak a babaszobára és holmikra tudok majd figyelni. Akkor még nem késő, ugye?
Szerencsére unokatestvérem felajánlatotta kisfia ruháit, úgyhogy az első pár hónapra sok ruhát nem kell venni
Nikó: üdv közöttünk, gyere sűrűn! Ez a vesetágulat azért nem hangzik túl jól, mennyire komoly ez a dolog vagy mennyire kell vele foglalkozni?
Beus: utólag is boldog születésnapot kívánok! Nagyon csinos vagy abban a felsőben és fincsinek néz ki a tortád
Mimi: sajnos nagyon meg kell nézni, hogy milyen orvoshoz megy az ember. A barátnőm is hasonlóan járt (vagy sokkal rosszabbul nem is tudom). Rákszűrésen volt a 13. kerületi sztk-ban, fél évvel később kapott egy levelet, hogy fáradjon be a rendelésre a vizsgálat megismétlése céljából. Szegény már ekkor frászt kapott, azért ez elég rémisztő így! Aztán megjelent a rendelésen, levetkőzött, megint mintát vettek, az orvos egy szót sem szólt hozzá. Aztán a vizsgálat végeztével megkérdezte, hogy mégis mi volt a gond, és szedhet-e még ettől függetlenül tovább fogamzásgátlót az orvos pedig gyakorlatilag a földbe döngölte, úgy hogy közben alul nem volt rajta semmi, nekiállt vele kiabálni, hogy ehhez neki semmi köze, majd ők mindent intéznek, értesítik, ha baj van, és minek akar ő fogamzásgátlót szedni, mert amúgyis örüljön ha a kicsi méhével egyáltalán teherbe tud esni. Szegény gyakorlatilag sírva rohant ki a rendelőből és megfogadta, hogy soha többet.... (én a helyébe biztos, hogy panaszt tettem volna az orvos ellen a rendelőintézetnél, felháborító, hogy hogy bánnak a kiszolgáltatott betegekkel. Aztán fórumokon utánanéztünk ennek az orvosnak és mások is írták, hogy ilyen vadállati stílusa van... Csak azt nem értem, hogy aki ennyire nem elhivatott, mint orvos, akkor minek csinálja????)
Kata: én sajnos valamiért nem látom a pocis képed, először nem is értettem, hogy mit dícsérnek a többiek
Képzeljétek, szerdán elutazunk Szlovéniába egy kicsit kirándulni, meg pihenni, már nagyon várom, gyönyörű ország!!!
De előtte még holnap védőnénihez megyek, kíváncsi vagyok, hogy mennyit híztam
Bea