Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Gabuska!
Jó Nóri rendszáma! :wink: :D Tényleg kis tündérmanó! :) Én nem tudok ötletet adni ajándékügyileg, mert a helyzet nálunk is detto ez!

Joli!
Én nem vasalok...anyósom vasal! :P De tényleg, szomszédban lakik, sokat segít, és azt mondta ő SZERET vasalni! Így rendre rá hagyom. Na jó, nem mindig, de elég gyakran! :roll: :)

Jók a talis képek, és örülök, hogy meglett a felsőd! Milyen könyvet olvasol? :)

Csilla!
Én is nagyon boldog névnapot kívánok így utólag, Bogikának meg sok gyógypuszit!

Szintus!
Ez kisebb fajta lakodalom! Testvéred pap akkor ezek szerint?

Szly!
Ez az éjszakai kelés nem hangzik túl jól... :? Kitartást holnapra!

Adri!
Csak ismételni tudom az előttem szólókat: tényleg nagyon szép család vagytok! És anyukád is nagyon csinos!

Berni!
Megint szuper képeket hoztál! Ügyes a kiskocsival!

Réka!
Én is 6 hetesről tudok, meg a rákszűrés évente.

Pat!
Mircsinek én is boldog hófordulót kívánok!

Vince már nem annyira tart az idegenektől, de rettentő anyás, sőt nagyon féltékeny is! Viola, ha az ölembe mászik, már teper ezerrel, és hisztizik, hogy vegyem őt is oda, de ez nem elég neki, ki is túrja onnan a nővérét! :shock:
Ma egy barátunknál voltunk, ahol van kisbaba, 3 hónapos, egy picit dajkálni akartam, hát olyan üvöltést, hisztit lecsapott Vince, h. csak néztünk!

Sírás van, mennem kell, Vince megint fogakat növeszt, az egyik már kibújt, de a másik még nem, elég zűrösek megint az éjjelek! :?
Tényleg Adri, Ártemisznek még mindig nincs foga? :wink:

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Sziasztok!

Kész kalandtúra hsz-t írni. Hüjjjje babanet. :evil:

Berni,
a Livi óta készült képeket a megszállott férjem szépen berendezgette a gépen, amik meg régebbiek, családi, gyerekkori képeink meg ilyesmi, azokat beszkenneltem, mikor Livit vártam és már nem jártam dolgozni. Időm volt, így elvoltam vele. 3 másodperc alatt megvan bármilyen kép. Sokszor jól jött már. :)

Rendszámot az Árkádban vettem, miután eljöttünk a taliról szerdán. 900 Ft volt.
Lehet, hogy Nóri ha tudna tiltakozni ellene, akkor már fejbe vágott volna érte. :oops: :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Évi, ma fejeztem be "A pataki vár gyöngye" történelmi regény Lórántffy Zsuzsannáról és elkezdtem"Az emlékek őre" ez díjazott amerikai gyerekkönyv-szerintem nem gyerekes, igenis komoly. Volt időm elég olvasni, 5 órakor vettem sorszámot és 3/4 nyolckor végeztem a reumatológián :( Vincének gyors fognövést kívánok, hogy javuljanak az éjjeleitek.

Berni, a tegnap Csanád is csak egyet aludt, jó három órát, ma is az lett volna, de fel kellett vegyem-így kettőt aludt. Még alakulóban van, amúgy zűrös a napirendünk-vagy nincs is...

Gabuska Livi tényleg tündérmanó:) És jó a rendszám, ne hülyézd le az anyját! :lol:

Megyek lefeküdni, nagyon fárasztó volt a mai nap.

KépKép
Kép
el..né
 
 

 
 

A legkisebb sorsa. Takarít a nagyok vacsorája után.
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabuska, jó a takarítónőd, néha kölcsönadhatnád :lol:

KépKép
Kép
el..né
 
 


[quote="el..né"] írta:el..nés jó a rendszám, ne hülyézd le az anyját! :lol:


Végülis tök jó, mert én büntetlenül mondhatom neki, hogy anyáddal szórakozz. 8) :lol:

Nem lehet, hogy Csanád érzi apa hiányát? Mert írtad, hogy mostanában nyügi.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabuska 2009.04.23 21:43-kor.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


VIHETED! MINDKETTŐT!!! MOST RÖGTÖN! :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!
Na,csak ideértem a nap végére! Kicsit hosszú volt az utunk,350 km 2 aprósággal nem olyan egyszerű,még 2 megállóval sem! Mira háromnegyed 11-kor dőlt ki,Márk negyed 12-kor! :evil:
Szintus,egy hétre jöttünk Egerbe,itt laknak a szülők mindkét részről..pcit hazajöttünk Hawaii-ozni! 8)

[quote="gabuska"]V írta:gabuskaIHETED! MINDKETTŐT!!! MOST RÖGTÖN! :lol:
:lol:
Nagyon menő a rendszámod! :lol: És cuki a kersztelős kép is!
Még nem is írtam,hogy a barátunk ismerősének sikerült lementeni a képeket a kipurcant laptopról (olyan 7-8ezer db) így ha készhez kapom őket,nem kíméllek titeket!!!! :lol: :lol:

Csilla!
mi egy hét kevert orrcsepp+ Sinupret cseppek után most antibiotikumot kaptunk! Talán Cefzil a neve! :roll: Viszont Mira változatlanul úgy hörög hogy iszonyat,már alig taknyos,vagyis nem kell szívni az orrát,de mégis szörcsög! :roll:

Adri!
Örülök,hogy olvadozol! :wink: Cserébe ha legközelebb én is teszek fel képet a lánykáról,légyszi írj valami hasonlót,mert Mirát is mindenki az apjáho hasonlítja! :evil:

Mindekinek köszönöm a hófordulós köszöntéseket!!!!! :D

KépKép
Kép
patricia83
 
 


készhez kapom = KÉZHEZ kapom :oops:

Berni!
Múltkor írtam,de lehet az szállt el,hogy Márknak ugyanilyen testalkata van,mint Dorkónak. Már párnaposan felhívtam a védőnőt,h miért ilyen nagy a pocak,de azt mondta ez természetes 1 éves koráig. Aztán megmaradt, a doki is még mindig azt mondta,hogy majd nyúlik,és "lemegy" a pókhas,de nem így lett,megnézettem egy másik dokival is ,bár nem küldött uh-ra,azt mondta teljesen normális,semmi baja nincs,de a durva hogy még mndig nagy neki! Olyan kis formás izmos minden testrésze,de az a has valami döbbenet! :shock: bár ahogy írod,dorkónak nem olyan az életben,csak pózol a kamerának! :lol: Azért remélem Márknak nagyfiú korára radiátor hasa lesz nem hordó :lol:

Ja a mi alvásunk is elég rendezetlen!A biztos pont ott van,hogy a reggeli ébredés után 3 órával újra elalszik,és ennek a hosszúságától függ,hogy lesz-e még egy délutáni alvás. Tegnap pl. 3-szor aludt,összesen 4 órát!

Joli!
mit mondtak a reumatológián?

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sly!
Berepült végül a sültgalamb-pulyka a sütőbe??? :lol: Nem irigyellek az éjszakáid miatt,ha nem kel Jázmin,megoldja Roli! Nem történt esetleg valami amitől mostanában félősebb lett? Múltkor írtad,hogy a bogaraktól is fél,meg hogy több olyan dologtól,amitől korábban nem! :roll:

Évi!
Nem semmi a kiskrapek! :shock: Nálunk azért még fordítva megy a féltékenység! :?

Valaki férjének nagyon boldog névnapot kívánok! Azt hiszem Sly férje Gyuri! :oops:

Szintus!
Kis családi összejövetel,keresztelő 30 fővel! :shock: Nálunk még egyik gyerkőc sincs megkeresztelve,de ha már így alakult egyszerre lesznek! A kérdés,hogy hol legyen a party? Anyóséknál nem férünk annyian,nauyéknál szintén nem,akkor menjünk étterembe? Bár mi csak 20 körüli létszámmal lennénk!És képlékeny az időpont is,ugyanis Egerbe szerintem legközelebb ősszel jövünk,a családot meg nem lehet Bükre rángati! :roll:

Joli!
Jól tetted,hogy a házimunka helyett minket választottál,a munka úgyis megvár! amúgy meg mi is! :lol:

Ha valaki esetleg szokott még tejpépet adni a babájának (pl.én 8) ) akkor tudjatok róla,hogy a dm-ben az összes Hipp tejpép 419Ft-ba kerül!!!! Meg bébiételek is vannak akciósak,meg a Jeans clubban ruhák! :wink:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sziasztok!

Tegnap én is pipa voltam a Babanetre, iszonyú lassú volt! :evil:

Vince most alszik, de nagyot alakított, valahogy elérte az eddig elérhetetlen sav. uborkás üveget, és leverte, ripity darabokra tört össze, fél órát tartott, míg rendbe raktam! Az a baj, hogy csak boltív van a kamra felé (igazából ilyen háztartási helység a vasalódeszkám meg a szárítóm is ott van), nem tudom elzárni. De üvegek már a legfelső polcon sincsenek! :D de a lényeg, h. ő nem sérült meg szerencsére!

Na fel is ébredt, reagálni már nem tudok, mindenkinek kellemes hétvégét kívánok, jó időt jósolnak! :)

Üdv: évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Jo reggelt!

Pat! Jo sokaig fenn tudsz lenni igy ejjelenkent! :shock: En mar tizkor takarodot fujok altalaban, igaz 11-ig olvasok, de az is mar csak viszintesben megy.
Jo pihit Egerben! Erezzetek jol magatokat!
Mira akkor lassan csak jobban lesz. A kohoges is lassan mulni fog.
Egy hetig lesztek?

Joli! Jo sokaig eluldogeltel a reumatologian! :shock: Orulet, mennyit kell neha varni!
Sokat szoktal olvasni? A konyv amit irtal nekem is felkeltette az erdeklodesemet. Mar regen olvastam jo konyvet. Most a Harry Pottert nyuzom. ( Nincs orrhuzas, fintorgas es egyeb megjegyzes!!! az en ertelmi szinvonalamnak es angol tudasomnak ez epp jo. ) De azert jo lenne valami komolyabb is. Ki irta az "Emlekek oret"? Lehet itt megtalalnam a konyvesboltban.

Sly! Jo szorakozast a tovabbkepzeshez! Hanyszor kell menned?
Szegeny Roli. Lehet tenyleg tortent mostanaban valami, amitol fel-felriad ejszaka es fel. Vagy lehetett egy rossz alom, ami ennyire felzaklatta.

Gabuska! Hogy neked milyen meno segitseged van a hazimunkaban! Adhatnal tippeket, hogyan sikerult befogni Norit. Alkalmaznam Rebusnal. :lol: :lol: Nagyon edi tenyleg.

Evi! Kitartast az ejjelekhez! Majd csak kibujik az a fogacska.
Vince a kis feltekeny! :lol:

Most nalunk is jon Rebus foga. Szerencsere nem volt gaz az ejszaka, de ketszer felsirt. Igaz nem kellett felvenni, de bementem hozza. Jo is, mert mar forditva fekudt az agyaban.
A napirend most nalunk is valtozoban. Az alvas ossze vissza van. Neha alszik delelott is, delutan is, neha csak egyszer. Tegnap sem akart aludni delutan, hat persze, hogy mar hetkor azt se tudta, merre doljon. :evil: De hat az anyja hiaba beszel neki, ugye... :roll:

Ja, es lanyok! Ti tudjatok mik a fulgyulladas tunetei? Rebus ket napja allandoan a fulet fogja. Nem dorzsoli, hanem raszoritja a kezet. Jobban is zsirosodik mint a masik. Nem tudom, hogy ez utalhat e ra. Hoemelkedese, laza nincs, de lehet, az nem is kell, hogy legyen.

Hallom Rebus az unezetrogzitot kapcsolgatja. Megyek, mielott azt is elrontja. Mar vagy otodjere hallom, hogy "ket regi uzenete van.."

Kép
atina12
 
 


Sziasztok!

Mátéapukának és a másik Gyuriapukának boldog névnapot kívánok!

Ancsa, a könyv eredeti címe The Giver, írta Lois Lowry. Viszonylag sokat olvasok, itthon ugye nincs mikor, de utazás közben, munkában, itt-ott lopok időt rá. Mindig a táskámban van egy könyv. Nemrég olvastam egy családregényt, A Tramont-család, sok történelmi utalással. Az ilyeneket nagyon szeretem. Én megnézetném a gyerek fülét, ha ilyeneket csinál! Remélem mégsem gyulladás!

Évi, én is mérgelődtem az este a babanet miatt! Vince ügyesedik, te is kell igyekezz a pakolással :) Jó, hogy nem sérült meg!

Pat, a legegyszerűbb a vendéglői buli, mi is ott tartottuk a keresztelőt. Csak úgy többe kerül. De ha úgyis összevonjátok a kettőt :wink: Mirának továbbra is gyógyulást kívánok!

A reumatológián írtak még tornát, de semmit nem tehetnek, míg szoptatok, még egy röntgen se, nemhogy gyógyszer. Pedig néha nagyon fáj :(

KépKép
Kép
el..né
 
 


Sziasztok!lányok :wink: !!!

Joli :) mi fáj neked,hogy reumatoligiára mentél?(boccs ha lemaradtam)
Nem adhatnak semmit a fájdalomra?Sajnálom.....

Pat :) mi a bulit itthon tartjuk.Van egy 8-szor 4-es szobánk,ott jól ellszünk.Elötte való vasárnap pedig Fruzsi szülinapi buliját tartjuk.
Hát majd lesz kipurcanás ezerrel.....még jó h lesz segítségem.... :wink:
Akkor jót pihizzetek!
:D Rátok fér 8)

Atina :) én azt hiszem,ha megnyomod a füle tövét és fáj neki(az ugye látszik rajta,meg sirhat is)akkor lehet gond a fülével.Egyébként Fruzsi is piszkálta egy darabig a fülecskéjét.De nem fájt neki,hanem felfedezte magán. :)

Évi :) hát igen ez az a családi kör,ahová mi is megyünk bulikra.
De ilyen nagyobb bulit csak az idén tartunk,a késöbbieket csakis szük családi körben :wink:
A férjem onokatesója pap Kiskunhalason.Lehet valaki ismeri is közöletek? :wink: Elötte Jánoshalmán volt papnövendék:)
2005ben volt a paplakodalom és az olyan mint a rendes lagzi(csak nincs menyasszony :lol: :lol: :lol: )és elöbb vége van.De nagyon jó buli volt.És sok helyen jártunk M.o-on miséken(amikor ujmisés pap volt)Szóval én nem vagyok egy nagy vallálos,de ezek szép helyek voltak:)))

Gabi :) jó a rendszám és a takaritó is:)))

Én csigát szeretnék venni a Fruzsinak szülinapjára van valakinek közületek?(gond.műanyag csiga:)))

Lányok pár napon belül elkezdek melózni!
Így nem tudom majd mennyit tudok jönni,de ha tehetem jövök
:wink: :wink: :wink:
Egy kicsit örülök és egy kicsit szomorú is vagyok!
Nos majd látjuk hogy alakul a melóhelyen.
Maj hogy birja a kicsi lány nélkülem..... :(

Pusszancs!!!!

Kép
Kép
szintus
 
 


Igen, Livinek is úgy derült ki a fülgyuszi, hogy megnyomta a doki a füle mögött, és fájt neki. Küldött is a fülészetre rögtön.

Jááááj, mennem kell, Nóri nyafog.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabuska, ügyes vagy, hogy felfedezted a fülét, mielőtt nagyon elkezdett volna fájni neki. Remélem hamar túljut rajta!

Szinti, mennyit fogsz dolgozni és mit? Addig kivel lesz Fruzsi?

Hol volt mindenki délután-este? Pedig még meg sem kezdődött a hétvége...

KépKép
Kép
el..né
 
 


Sziasztok!
Tényleg nem volt túl nagy a pörgés!
Hú Szintus!
Hogy jött ilyen hirtelen a munka? Pár napja még azt írtad,h kaptál ajánlatot,de még vársz. Mit fogsz csinálni? Ki lesz a picivel? Nekünk van formabedobó csigánk,ami zenél,te is valami hasonlóra gondoltál? :roll:

Ancsa!
Én bagoly tipus vagyok...tegnap 2-ig voltam ébren! :wink:
A fülével én elvinném dokihoz a leányzót,inkább fölöslegesen,mint túl későn...bár erről Adri tudna okosat mondani!

Joli!
Engem elküldtek röntgenre,azt mondták belefér,nem lesz gond....

Sajna Mirus nem javul,nappal nincs gond,bár akkor is nagyon hörög,de éjjel be van dugulva az orra,nem nagyon kap levegőt,meg iszonyatosan köhög szegénykém!Most itt fekszik az ölemben,már vagy 10-szer felköhögte magát mióta letettem...

Apósomnak hétfőn lesz a 60. szülinapja,ami vasárnap lesz tartva,addig esetleg megdobhatnátok néhány ajándékötlettel.Ma írtam egy lapra B. 60.Sz.napot feliratot,ráragasztottam egy hungarocelre,és a gyerekek kezébe adtam,lefotóztam őket,holnap előhívatom,beleteszem egy szép keretbe,és ez lesz az egyik aji!Nem volt 1-szerű 2 gyerekről olyan képet csinálni,amin mindketten rámnéznek,és még A TÁBLÁT IS JÓL TARTJÁK!!!!! :lol:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Volt,hogy nem sikerült... :lol: :lol:

Kép

Mira és a bátyus rendőrautója!

Kép

És ma végre felkerült a babakocsi a Tesz-veszre! :D

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sziasztok!

megint csak egy szóra. apa ma Bp-en én itthon a 2 gyerekkel. Ma Toncsi is olyna nyűgös, de hogy miért?

Szóval Bogival tegnap visszamentem a dokihoz, mert reggelre csupa piros pöttyös foltos lett. Allergia, így a Nurophent abbahagytuk, bár azt mondta a torka nagyon szép. Láza sincs már 2 napja, már nem fertőz. Most kap Calciumot és Fenistilt. Nem hiába nem akarta megenni a Nurophent. Pedig Toncsitől mindig el kellett dugni :roll: . De végre már nem beteg, ez meg talán a kisebbik gond.

Pat, mi is Gyuri apuval büszkélkedhetünk. Meg Gyuri papával is, sőt Apósomnak meg vasárnap lesz a szülinapja, csak neki a 70.

Azt hiszem hosszú napnak nézek elébe. Toncsi épp Bogi fejéhez vágott egy játékot, most Boginak kék folt lett a homlokán és behorpadt :shock: . Már lehiggadtam :? .

Szép hétvégét :)

Na közben Bogi fején már dudor van és elaludt, amíg lementem kávéért kidőlt Toncsi is :shock: 8)

Szóval most teljes nyugalomban megkávézom :D

Ja, Pat, akartam írni, hogy Besenyőtelken a Nike-ban van akció, ha 2 dolgot veszel-10%, ha 3-t akkor 15%, ha 4-t akkor 20% a kedvezmény. Ha arra jártok esetleg.

Na megyek henyélni :lol:

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Csilla,
végülis csak ki kell üsse egymást a két csaj, és máris háváj lesz! :lol:

Komolyra fordítva a szót, jobbulást Bogi buksijának!
Nurofentől azért lett pöttyös, mert 3 napnál tovább szedte vagy alapjáraton is allergiás rá?

http://data.hu/get/1383639/P1000993.MOV.html

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ilyet szeretnék Livinek, de nagyon. Viszont ennyit nem adnék érte, ha millióim lennének, akkor sem. Nem láttatok vaterán vagy teszveszen használtan?

http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/40100253

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


A doki szerint a vírus és a Nurofen együtt a ludas. Már a 2. nap is voltak pöttyei, de főleg a nyakán, és azt hittem, csak melegkiütés.

Most láttam, hogy 2 puklija van Boginak, mert annak a dögnek 2 hegyes füle volt :( .

Toncsi is nagyon élvezte a múltkor az Ikeában ezt a forgó fotelt. De ennyiért???

Nagyi itthon, Toncsi hozzá lepasszolva, Bogica meg most aludt el 8)

Úgy veszem észre, a mai napom henyéléssel fog telni, de ollllllllyan jóóóóóóóóóó :lol: .

Többiek merre jártok? Remélem kint napoztok ebben a szép időben!!!

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Hahó Csilla!

Megjöttem, de nagyon béna vagyok lehet, hogy meg sem kapod az üzimet.
Hát bele kell még jönnöm, azt sem tudom hol kezdjem a tanulást.
Ezt most te kapod meg egyedül vagy nyilvánosan olvasható és honnan tudod majd, hogy kerestelek?
Ne nevess(etek) ki majd igyekszem nem buta kérdésekkel fárasztani.
Mariann
havacska
 
 


Hahó! Itt vagyunk ám mi is :wink: csak kicsit foglalkoztat a fiatalember :lol: :lol: :lol:
Lehet, még nem írtam, de múlt vasárnap voltunk a budakeszi Vadasparkban és valami eszméletlen jó volt! (A felnőtt belépő 700pénz, ahhoz képest, hogy milyen szépen megcsinálták, nem is drága...) MAszat simogatott kecskét, szamarat és bölényborjút. Ez utóbbi kis bikától puszit is kapott :lol: :lol: :lol: Én a papáját is megvakartam 8) (Mondjátok, van még ilyen idióta, aki a 8,5 hónapos babáját engedi mindenféle veszedelmesnek ugyan nem mondható, de büdösnek igen -vadállatot vakargatni? :oops: )
Fotodokumentáció majd a fogával együtt :wink: 8)
Most meg a babaúszáson túl semmi extra nem lesz, holnap megyünk a keresztszülőkhöz, oszt slussz. (Tegnapra sikerült összehoznom egy gyertyafényes vacsit -anno a házassági évfordulónkra csak a gyertyafény jött össze, a szülinapjára a vacsi már félig elkészült, csak be kellett fejezze, szóval felszálló ágban vagyunk :wink: így a Gyuri nap is megfelelő fényében lett ünnepelve. )
Köszöntéseket köszönjük, többi Gyuriknak hasonló szépeket kívánunk!

Pat, most vettem észre, Aranyszájú Márk napja van :wink: Nagyon boldogot neki! Egy ismerősömék az apjuk 60. szülinapjára egy városhatárt jelző táblával díszített pólót adtak. Az elején a város eleje, a hátulján a vége tábla volt látható. 8)

Csilla, gyógypuszik a kis pöttyösnek! Rád meg most nagyon irigykedek egy percig :wink: Kávé, henyélés.... de jó!!!!!!!

Na majd megpróbálok még jönni és reagálni, de félek, ledob ez a dög. (a törpe meg kezd túlpörögni)

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Szia Mariann!

Üdv itt! Örülök, hogy sikerült idetalálnod!

Mindenki látja az üzenetet, aki olvassa a fórumot :D .

Jól csinálod :wink: !

Írj magatokról egy kicsit, hogy a többiek is megismerhessenek.

Puszi
Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Ó, tényleg boldog Márk napot!

Réka, akkor nálatok is Gyuri nap és házassági évforduló volt! Tudtok ám élni Ti is! Mi inkább gyertyafényeset pizzáztunk :oops: .

Hopp egy Toncsi, mennem kell!

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Sziasztok!

Réka, boldog házassági évfordulót!

Márknak sok boldog névnapot! Tényleg aranyszájú:)

Mariann. örülünk neked, írj magatokról!

Csilla, nektek gyógyulást! Pöttyök :(

Gabuska, a videóval sehogy sem boldogulok :evil:

Pat, még hogy nem sikerült?! Csúúúcs! :lol:

Ma fél napot vásárolgatással töltöttünk, a fiúk gazdagodtak pólókkal, felsőkkel, Barni még telefont is vett magának. Holnap megyünk bátyámékhoz, szóval zajlik az élet. A hajónk vízen van!

KépKép
Kép
el..né
 
 


Sziasztok!

Csak gyors bekukk!

Még nem tudtam visszaolvasni.

eltelt a továbbképzés. Kicsit jó is volt, de azért alapjában véve unalmas. A fele tantestület kicserélődött. CSupa fiatal! Elég szimpik, majd megismerem őket!

Jázmin is jól bírta a távollétemet, bár anyunak nem evett jól, így éjszaka már felébredt, hogy éhes. Amikor hazaérkeztem, rögtön loholt hozzám és kaptam egy csomó puszit! Annyira cuki volt!

remélem mindenki jól van!

Mariann! Üdv itt!

Kép
szly27
 
 


sziasztok!

Mirának jobbulást!szegényke :cry:

joli!
gratula a bevásárláshoz,meg a hajóhoz is!akkor jól halad a férjed?hol volt a nagy bevásárlókörút?

üdv mariann!
honnan?gyerek?gyerekek? :)

gabi!
megnéztem,sem a vaterán,sem a teszveszen nem volt olyan fotel :cry:

nekünk ma is lazázós napunk volt,sikerült vennem jó áron rácsot a lépcső le-és feljárójához,már csak fel kell szerelni,mert Dorkó már úgy közlekedik rajta,mintha világ életében ezt gyakorolta volna :roll: még szerencse,h nem igazán megy még arra.aztán kinn mototroztunk,majd leléptem tornára. :lol: és abszolút el tudom képzelni Jázmin puszijait,mert Dorkó is visítva fut elém,mikor hazaérek :lol: édesek!!!
sajnos most nem vagyok túl bőbeszédű,elfáradtam,jövök,mikor tudok.szép estét!

Kép
berni1
 
 


Hú lányok, félreérthető voltam: szeptemberben jutottam a fele vacsiig a házassági évfordulónkon :oops: :lol:

Mariann, üdv itt! Kérünk sok szép képet is rólatok!

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Képzeljétek, Máté mondja és mutatja hogy pá-pá! És ezt kb 5 perce a nagyinak!!!!

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Máténak nagy gratula!

Berni, Pestet körbejártuk, ki gondolta volna, hogy ennyi használt telefont forgalmazó üzlet van? :)

Szly, majd összeszoknak anyukáddal, ha többet lesznek együtt, s akkor Jázmin is jobban fog enni vele is.

Nem tudom, erőszakoljam-e még a cicit, este még úgy-ahogy elvan egy kicsit vele, de reggel amint kinyílt a szeme, már mászik el mellőlem, vagy játszani kezd vele az evés helyett.

KépKép
Kép
el..né
 
 


Sziasztok!

Aranyszájú nevében köszönjük a köszöntéseket!!! :lol: Akkor 2 mai,csak hogy stílszerű legyen...

Mondtam neki,hogy kérdezze meg a mamától hány óra van. Hallom,h mondja anyu 9 óra.Erre jön Márk:
-fél nyóc,még nem kell aludni!
:lol:

Aztán a tesóm b.nőjének löki,hogy ő hómat (= holnap) biciklit fog kapni. kérdezi tőle Móni:
-És miért kapod,holnap nem is lesz semmi ünnep?!
-Mert mama nyer lottón! :shock:

Csilla!
Te honnan tudod,h cipőt akarok venni Márknak? :lol: Bár annyira sűrű a program,h szerintem nem jutunk el Besenyőre,de nagyon köszi az infót!Gyógyulást a puklikra! :wink:

Joli!
Az én gyerekem ezek szerint visszafelé fejlődik,mert az utóbbi napokban már nappal is szopizni akar,addig bújik,rángat,míg meg nem etetem! :shock: De ha Csanád nem akar,szerintem ne erőltesd,ha este elfogadja az tök jó,de ha nem abba is bele kell törődnünk!

Szia Mariann!
Üdv köztünk! Gyere gyakran,és majd gyorsan beletanulsz!!! :wink:

Réka!
Mira még csak nyuszit simogatott (nyúzott)! Várjuk a fotókat a kis állatsimogató Mátéról! És nagyon ügyes,hogy integet,meg dumál is hozzá! :D

Erre a puszi-örülős témára meg csak annyit,hogy Mira pont ilyen,állandóan rajtam lóg,ezerszer jobban anyás mint Márk volt,és így hogy mindkét nemű gyerkőccel rendelkezem,olyan különbségeket vélek felfedezni a 2 nem között!!! :shock:

Most lépek,mert szét kar szakadni a fejem,és hányingerem is van!!! :evil: :evil: :evil: És még csak gyógyszert sem találtam!
:evil:
Jobb éjt mindenkinek! :wink:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sziasztok! Nem tudom mennyit tudok irni, mert amig visszaolvastam felébredt Ártemisz, de még elvan az ágyában..

Berni! Megnyugtattál a kismotorral, Ártemisz sem tudja még hajtani, meg használni, úgyhogy most inkább parkol a motor, majd ha már tudja hajtani (lusta anyja), most addig inkább a bicikliben tolom, ott nem kell görnyedni :)
Ami a napirendet illeti 95%ban 2x alszik még, délelőtt kb. 10-11 délután kb. fél4-fél5ig. De tegnapelőtt amikor anyósom vigyázott ár, állitólag "nem akart elaludni" délelőtt, ezért 12- aludt 2ig. És én gonosz anya már nem engedtem estig újra aludni, mert féltem, hogy akkor nem tudom időben lefektetni, és jól birta, kicsit volt nyűgös 6-7 körül, de akkor már nem akartam, hogy aludjon.

Évi! Ártemisznek még mindig nincs 1 foga sem :)

Pat! gyógyulást Mirának, mi is orrdugulással küzdünk még, együttérzek..És a képeken szerintem TÉNYLEG nagyon hasonlit rád Mira!!! nem azért irom, amiért te irtad!

Anita! Könyvajánlat, ha szereted és angol!! Ken Follet??? Nekem nagy kedvencem lett, most olvastam tőle 2 könyvet (büszkélkedem, a másodikat görögül!!!). A füle nem valószinű, hogy be van gyulladva, mert akkor fájna is, de vidd el megnézetni, mert lehet, hogy összegyűlt benne a fülzsir, és az zavarja, vagy viz ment bele és a fülzsir miatt nem tud kijönni. (nem tudom te tudod-e, hogy fülész vagyok :) )

Szintus! MIlyen csigára gondolsz? És hol dolgozol? És ki vigyáz addig Fruzsira?

Csilla! Örülök, hogy Bogi meggyógyult!!

Joli! Szerintem ha nem akarnak már szopizni nem szabad erőltetni, engedni kell őket "önállósodni". Ártemisz még este meg reggel szopizik, de szerintem nem lesz olyan nehéz abbahagyni júnisban ahogy tervezem. Csak addig akarom még amig nem kaphat tehéntejet. De ő sem éjszaka, sem napközben már réges rég nem szopizik.

Mi tegnap játszóházban voltunk délután és felfedeztük a csúszdát!!! Hatalmas sikere volt!!!!Olyan jókat kacagot rajta Ártemisz hogy csak!!!!

most megyek gyorsan sétálunk egyet, aztán megyünk vendégségbe!!

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Sziasztok!

Adri, Artemisz ügyesebb Csanádnál, nálunk a csúszda nem volt nyerő, kétségbeesetten kapaszkodott a kezembe. A tehéntejet hogy kell bevezetni? Én nem tudom, mert a nagyoknak kiskoruktól tehéntejet adtam rizsnyákkal. Én is szeretném, ha legalább egyéves koráig még szopizna egy-egy kicsit.
Pat, Márk csúcs! Biztosan halotta emlegetni, hogy veszünk, ha nyerek a lottón :lol: Meggyógyult a fejed?
Szintia, elfejtettem írni, hogy a hátam, derekam pár hónapja kezdett fájni, azt mondják, hogy a szülés-gyerekemelgetés miatt. Egyik másik csontom már azelőtt is fájt, főleg időváltozáskor.Hiába, nem vagyok 83-as :lol: Még csak 73-as sem:(

KépKép
Kép
el..né
 
 


Hali!

Joli, szuper, hogy a hajó a vízen! És akkor most mi a teendő?

Mi is próbáltuk már a csúszdát, de semmi különös, csak a nadrágját koszoltam össze vele 8) .

Szly, biztos jó lehetett egy kis felnőtt társaság, még ha kissé unalmas is volt.
Tényleg cukik ezek a puszilgatós manók. Én tegnap kaptam egyet.

Bogi elől már régen zárni kell a lépcsőt, mert őt felettébb izgatja. Az az első, ha nincs lezárva. A múltkor már engedtem felmászni az emeletre, pedig irtó magasak a lépcsőfokok.

Nálunk a motorozáskor lóbálja a lábát, aztán ide-oda rángatja magát, így néha megmozdul vele. De leginkább tologatja és szereli.

Mennem kell!

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Sziasztok!

Joli!Tényleg vízen van a hajó! Szuper!

Berni, Adri! Jázmin szuperül megy a motorral, meg a baby taxival is (Berni ezt hívja motornak). Szerintem Rolitól leste el, mert amikor először ráraktuk, rögtön lökte magát és haladt előre. A taxi biztonságosabb, mert nem borul el.

Ma a Berekben voltunk. Délelőtt apáék rendbe rakták apóssal a nyaraló udvarán a füvet, délután meg strandoltunk. Jázmin nem, de jó sokat aludt délután a babakocsiban, így én is tudtam sokat fürdeni.

Mennem kell! Majd holnap jövök már rendesen!

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!
Megvolt az após szülinapja,déltől majd fél 7-ig ott voltunk,így mira már fél 9-kor aludt! Képzeljétek ma 10 óra 5 perckor keltünk! 8) Mircsi addig nyomta,Márk fél 11-ig! :wink:

Joli!
Tegnap el is felejtettem írni,gratula ahajó vízrebocsájtásához!Tudtam,h lehet a férjedre számítani,és kész lett Márk névnapjára! :lol:
És köszi,meggyógyult a fejem! :)

Adri!
köszi! Köszi! köszi!!!! :D De honnan tudod,h én hogy nézek k? :?: :lol: Nagyon ügyes vagy,hogy görögül olvastad a könyvet! :shock: Nehéz nyelv? A férjeddel angolul beszéltek vagy görögül esetleg te tanítgatod magyarul? Artemisznek jó dolga lesz,az biztos,2 nyelvet anyanyelvi szinten!!!!!

Mira is felmászik már Bükön az emeltre,pedig 16 lépcsőfok,de padlószőnyeg borítja,így könnyű dolga van,meg visszafelé is jön már,tolatva :D

Mariann gyorsan eltűntél! Tessél próbálkozni!

Sly!
Berekfürdőn vannak fedett/beltéri medencék is vagy ott is szupi idő volt és kint lehetett lenni?

Eddig több mint 80-an nézték meg a babakocsit,és már licitáltak is 1 Ft-tal! :lol: :lol: Határoztam meg minimálárat,így remélhetőleg nem kell 500Ft-ért eladnom,de azért majd lehet kicsit apellálok a segítségetekre! :oops:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Szintus!
Merre csavarogsz? Mi újság? Intézkedsz a munkáddal kapcsolatban?

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Köszönöm a gratulációkat a hajóhoz! Én is megittam ma a tiszteletére(na meg a bátyáméra) egy pohárka áfonyalikőrt:) Hogy miatta-e, vagy nem, de most nagyon fáradt vagyok. Csanád is alszik már, pedig ő nem ivott alkoholt :lol: csak rengeteget mászkált és járkált a zöldben. Remélem éjjel pont ezért sokat alszik.

KépKép
Kép
el..né
 
 


Sziasztok!

Szóval Nyíregyházán élünk és egy kisfiam van Ámin (hivatalos nevén Hou Guan Min az apukája nem magyar). Az első fiamat 4,5 éve elvesztettem 2 hónaposan, koraszülött volt, így Ámint már nagyon-nagyon vártam és mivel veszélyeztetett terhes voltam, így az utolsó 2 hónapot kórházban töltöttem, ahol Csillával megismerkedtem (élettársak voltunk).
Netezni szoktam, de leginkább Vatera és TeszVesz, még sosem csevegtem, ezért bambáskodom. Próbáltam vonalzót készíteni, majd kiderül, hogy sikerült-e feltöltenem. Fényképet is próbáltam, de valószínűleg le kell kicsinyítenem előtte, amikor válogattam, hogy mit is tegyek fel kiderült, hogy én nem igazán szerepelek a képeken, hiszen csak egy főszereplő van, így egyenlőre majd csak őt mutatom meg.

Ma nagyon nagy bánat ért: elvittem elaltatni a kutyusomat (Mukikát) már 2 napja szegény nagyon rosszul volt és nem tudtam tovább nézni a szenvedését. Augusztusban lett volna 14 éves és 5 hetes korátol nálam volt.
Rettenetes volt ezt a döntést meghozni akinek volt már vagy van kedvenc háziállata az megérti, hogy szinte már családtagnak számítanak. Egész nap rágódtam, hogy mit csináljak és rá kellet jönnöm, hogy nem az a fontos, hogy nekem mennyire fáj hanem neki mi lesz a legjobb és most olyan üres a folyosó. :cry:

Egyenlőre ennyi, majd írok még magunkról, de most szinte semmihez sincs kedvem, még aludni sem!
Jó éjt mindenkinek!

Kép
havacska
 
 


Sziasztok!

Mariann, sajnálom nagyon Mukit, de azt hiszem nagyon bölcsen döntöttél. Gondolom, az állatorvos is megerősített ebben.

Annyira jó, hogy ez egy ilyen nemzetközi topic. Szóval Ámin baba egy tündéri kisfickó. Bár már én is nagyon régen láttam :oops: .
Igen le kell kicsinyítened a képeket 600x600-ra.
Valami nem stimmel a vonalzóddal, a második linket kell beszúrnod (PHPBB) az aláíráshoz.

Pat, nálunk csak 13 lépcsőfok van :wink: , bár nincs rajta szőnyeg, de még visszafelé nem próbáltuk. De amilyen kis akaratos, nem is akarja :? . Nálunk csak kis buli volt szerencsére.
Mi is 9-ig aludtunk reggel, meg is lepődtem. Bár későn aludtunk el, mert már megint bulizni voltunk.

Joli, egészségedre!

Ancsa, mi a helyzet a telefonoddal?

Most kicsit megkavarodtam. A manóknak továbbra is kell adni a D vitamint nyáron is? És csak 1 éves kor után kell kihagyni a nyarat :roll: .

Szly, nagyon ügyi Jázmin a motorozással! Roli jól fogadta az pelustalanságot éjszakára?

Nem is mondtam, hogy én meg hivatalosan tanulok, csak illegalitásban tartózkodom itt 8) . Írjatok még, mert nagyon nincs kedvem tanulni :wink:

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Joli!
Áfonyalikőr?Csoda hogy kidől Csanád? :lol: Én meg ma ittam Bailey's-t,pedig én sosem iszom,de tényleg! :wink: Csak hát ez a szülinap...nekem egy korty pezsgő is a fejembe száll,de ez a mai nem szállt... :lol:

Mariann!
Nagyon sajnálo a kutyust.Mi tavaly nyáron egy hét alatt két kityát voltunk kénytelenek elaltatni,egyiket a dédinél,másikat anyuéknál!Ő kuvasz volt,és talált/befogadott kutya,de tőle jámborabb,barátságosabb állattal még nem találkoztam.Egy pénteki nap csípte meg valami a farka tövét,de hétfőre olyan állapotba került,h szinte nem volt más választás! szerintem nem szabad szenvedtetni az állatot!Nagyon sz@r érzés,sajnálod meg minden,de ha nem lehet rajta segíteni,nem szabad szenvedni hagyni...csak hát gondolom az a 14 év!
A férjed kínai? 8) Csak a neve alapján gondoltam! :wink:
Áminnak pedig így gyorsban,boldog hófordulót! :D
Ügyes vagy,egyből sikerült a vonalzód is!Ha pedig nagy teszveszes vagy,majd te is segíthetsz feltornázni a verdám árát! :lol:

Elveszítettél egy babát?...ezt szerintem fel sem lehet fogni! :cry: Borzasztó!Lehet tudni miért jött hamarabb a baba? Fiú volt vagy kislány? Ha indiszkrét voltam ne válaszolj!!!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Aha, látom már szuper a vonalzód! Nagyon boldog hófordulót Áminnak! :D

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Csilla!
És mit tanulsz? ÁÁÁÁÁÁÁ tudom,gépírást! :wink: :lol:
Nyáron 1 éves kor alatt sem kell adni D-vitamint! Ki zavart be? Zavard ki!

Erről eszembe jutott egy Márk-szösszenett! :oops: Tudom,mindenről...
Szóval már nagyon motorozni akart,de le volt merülve a gép!
-Anya,motorozni akarok!
-Nem tudsz,mert le van merülve,de már anya rátette töltőre!
Pár perc múlva megint jön.
-Anya,felmerült már a motor???

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Figyuka.... ki akartam cserélni az avatart,de akárhogy kicsinyítem nem megy 10kbyte alá a méret! :shock: :shock: :shock: Vajon miért???

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sziasztok!
Üdv Mariann! Látod én is a "nemzetközi szálat" erősitem :) Sajnálom én is a kutyusodat, és teljesen átérzem. Pár éve mi is 13 év után altattuk el a spánielünket, akivel én együtt nőttem fel...Tudom milyen érzés volt látni szenvedni és utána...De minket is az vigasztalt, hogy nem szabad hagyni szenvedni, és előtte meg szép élete volt.

Igen Csilla, mit tanulsz?

Ha már sokat süt a nap és sokat vagytok kint, akkor nem kell adni a D vitamint.

Pat! Onnan tudom, hogy már tettél fel korábban sok képet amint te is rajta vagy! Itthon görögül beszélünk. Amikor megismerkedtünk akkor persze angolul, de amióta már elfogadhatóan tudtam kommunikálni görögül azóta átváltottunk. Ártemisszel persze én magyarul beszélek szigorúan! A férjem kb. 3 szót tud magyarul...

Szly! Jázmin nagyon ügyes!!! Jár is már? VAgy a topicból még csak Csanád jár, jól emlékszem?

Na most gyorsan tornázok egy kicsit amig Ártemisz alszik!

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


sziasztok!
d-vitamin:pat!akkor engem ki akarsz zavarni? :twisted: nekünk azt mondta doki-védőnő,h télen 2 csepp,nyáron 1!majd ha megyünk 1 éves kontrollra,rákérdezek :lol:

járás:jelentem,megkezdtük az egy kéz elég-járárst. :lol: :lol: végre nem törik le a derekam.
adri!
nekünk van olyan fogóka a bébitaxin(remélem így jó,pat! :wink: :) ,e miatt vettük meg!h ne kelljen lehajolni,így tudja tolni Dorkó 1edül :wink:

tegnap margitszigeteztünk,Dorkó tolta a babkocsit,hisztizett,ha úgy volt kedve 8) (hafelveszem üvölt és rúg :oops: ááá,nem égett a fejem.aztán rájöttem,tojok a nézelődök fejére,ezen is túl kell esni :) )láttunk,kacsát,lovat,hallgattunk afrikai zenét és csöves kukit majszoltunk :lol: hát az mekkora tetszést aratott!még az 1ik cumit is elhagyta miatta:oops:

babakocsi:milyen néven van fenn?és mi a minimálár?

Kép
berni1
 
 


Jó reggelt!

Adri! Jázmin még nem jár és szerintem az még odébb lesz. Még szorosan fogja mindkét kezünket és eléggé lábujjhegyen nyomja még, főleg cipőben. A járássegítővel jár, meg minden mellett, de hol vagyunk még az egy kézzel járástól (ld Dorián). Te még tornázol? Végig akarsz tornázni a terhesség alatt? Biztos nagyon csini leszel szülés után is!

PAt! Azt hittem megint új fórumtag érkezett! :lol: Nagyon jók az új vonalzók. Jó idő volt itt tegnap, de egyébként nincs fedett medence. Viszont hétvégére rossz időt mondanak, remélem nem ugrik emiatt a május 1-ei és a nőgyogyis programunk!

Berni! Én voltam a bébitaxis :oops: Ügyi Dorián a sétával! Rég tettél képet!

Többiek is4 Rakjatok fel képeket!

Csilla! Az az igazság, hogy még nem vettem le Roliról éjszakára a pelust, csak mindig száraz alatta, így több napig használunk egyet. De ideje lenne kipróbálni, mert pont most fogyott el a pelenkája és talán akkor már nem is kéne venni. (most éjszaka Jázmin pelusát raktam alá, de nem pisilt bele, már amennyire meg lehet állapítani)

Mariann! Boldog hófordulót Áminnak! Kérünk képet is! Ügyi vagy a vonalzóval! Sajnálom az első babádat. Hány hétre született?

Nagyon ügyesek a lépcsőzős babák! Az én lányom még az ágyról is fejjel lefelé akar lejönni!

Mindjárt dobok képeket a tegnapi napunkról.

Kép
szly27
 
 


Kép Kép Kép Kép

Kép
szly27
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?