Jo reggelt!
Pat! Jo sokaig fenn tudsz lenni igy ejjelenkent!
En mar tizkor takarodot fujok altalaban, igaz 11-ig olvasok, de az is mar csak viszintesben megy.
Jo pihit Egerben! Erezzetek jol magatokat!
Mira akkor lassan csak jobban lesz. A kohoges is lassan mulni fog.
Egy hetig lesztek?
Joli! Jo sokaig eluldogeltel a reumatologian!
Orulet, mennyit kell neha varni!
Sokat szoktal olvasni? A konyv amit irtal nekem is felkeltette az erdeklodesemet. Mar regen olvastam jo konyvet. Most a Harry Pottert nyuzom. ( Nincs orrhuzas, fintorgas es egyeb megjegyzes!!! az en ertelmi szinvonalamnak es angol tudasomnak ez epp jo. ) De azert jo lenne valami komolyabb is. Ki irta az "Emlekek oret"? Lehet itt megtalalnam a konyvesboltban.
Sly! Jo szorakozast a tovabbkepzeshez! Hanyszor kell menned?
Szegeny Roli. Lehet tenyleg tortent mostanaban valami, amitol fel-felriad ejszaka es fel. Vagy lehetett egy rossz alom, ami ennyire felzaklatta.
Gabuska! Hogy neked milyen meno segitseged van a hazimunkaban! Adhatnal tippeket, hogyan sikerult befogni Norit. Alkalmaznam Rebusnal.
Nagyon edi tenyleg.
Evi! Kitartast az ejjelekhez! Majd csak kibujik az a fogacska.
Vince a kis feltekeny!
Most nalunk is jon Rebus foga. Szerencsere nem volt gaz az ejszaka, de ketszer felsirt. Igaz nem kellett felvenni, de bementem hozza. Jo is, mert mar forditva fekudt az agyaban.
A napirend most nalunk is valtozoban. Az alvas ossze vissza van. Neha alszik delelott is, delutan is, neha csak egyszer. Tegnap sem akart aludni delutan, hat persze, hogy mar hetkor azt se tudta, merre doljon.
De hat az anyja hiaba beszel neki, ugye...
Ja, es lanyok! Ti tudjatok mik a fulgyulladas tunetei? Rebus ket napja allandoan a fulet fogja. Nem dorzsoli, hanem raszoritja a kezet. Jobban is zsirosodik mint a masik. Nem tudom, hogy ez utalhat e ra. Hoemelkedese, laza nincs, de lehet, az nem is kell, hogy legyen.
Hallom Rebus az unezetrogzitot kapcsolgatja. Megyek, mielott azt is elrontja. Mar vagy otodjere hallom, hogy "ket regi uzenete van.."