Júj, nagyon cukik a hordozós képek,
Sensi, Marek, nagyon menő ez a kendőszerűség! És
Marek, milyen jó vékony vagy, irigy-irigy!
Bori mosható pelusban is tünemény, nagyon menő!
Timi - szerintem a kilók csak úgy mennek le, ha kevesebbet eszünk és van némi testmozgás is a célzott testtájakra
Én most hasizmozok, egyelőre ennyit bírok, de kéne comb-fenék gyakorlatokat is csinálnom. Van kb. 5-6 Béres Alexandra dvd-m, imádom, régen heti 4-5X csináltam, szuper izmaim lettek, persze a szép kategória, nem Rubint Réka típus, de most nincs időm sajna ennyit végigcsinálni. Szóval szerintem a mozgás és kevesebbet enni, én az utóbbit kb. 3-4 napja csinálom és este már nem szabad kajolni, max. valami lájtosat! Amúgy nem is látszik, hogy ennyi plusz kiló van rajtad!
Sanyikának boldog hófordulót!
A HT-tól ne tarts, én tök béna vagyok a konyhában, alig-alig tudok főzni, mégis eddig megoldottam, úgyhogy neked is menni fog és az, hogy fényévekre vagyunk tőled (ami azért túlzás), jó lesz, mert tudsz kérdezni
LKata - na, tök jól sikerült felvenned a kengurut
És már hordoztad Norbikát? A képek cukik, ügyesen feltérdelt a kis drága! Nem lehet, hogy Norbika nem elromlott, csak most jön ki rajta az a szeparációs szorongás, hogy ha nem vagy ott, sír? Vagy akkor is sír, csak az jó, ha felveszed?
Szöszke - a sapi tényleg tüneményes!!! Bár én Lottit nem épp csajosan öltöztetem. Mármint úgy értem, hogy majdnem minden ruci rózsaszín vagy annak árnyalata, de mégse az a tipikus kislányos, inkább vagányabb rucijai vannak, pl. nincs szoknyája, egyszer volt csak rajta harisnyával, de nem jött be, mert amikor felemelték őt vendégségben (vagy én), felcsúszott neki. Szóval inkább a kisgatyók, vagány pólócskák.
Lottit kb. 3 hete egy héten belül ketten nézték kisfiúnak
Annak ellenére, hogy tiszta rózsaszín volt minden, ő a babakocsiban mindkétszer, nagy rózsaszín takaróval... ráadásul neki ugye fülbevalója is van ... hozzáteszem, mindkettő idősebb néni volt, na de akkor is, nincs szemük???
Kicsit idegesítő volt, amikor a második úgy kérdezte, hogy ó, ugye kisfiú???
Ha nem vagyok túl indiszkrét, hogyan dolgozta meg Gergőbaba a házasságotokat?
Veronika - mi újság, milyen volt az éjszaka??? Beriasztott a légzésfigyelő újra? Hogy van Pálmi??
Sensi - na, tök jó, hogy így ki tudtál mozdulni és hogy Lillus is elvolt! Amúgy mit jelent a raszta haj?
Bocsi, de tényleg nem tudom és kíváncsi vagyok
Szerintem simán bekenheted magad a csíkelhalványító cuccal!
Sajnos nem ismerek jó krémeket, nekem is van csomó terhességi csíkom, de eleve volt is, mert régen sokat fogyóztam
Tényleg, párod hogy van, hogy viselni, hogy nem lát benneteket? Akkor nyárra ezek szerint hazajön?
Adri - jaj, kitartást a fogzáshoz és a hisztikhez, ha áttöri az első fog az ínyét, utána talán a többit már jobban viselni Julcsika!
Zsuzsu - jaj, de édes Ábel a biliiiiiin!!!!!!!!!!!
Ez kész, igazi kiskrapek, már most olvas a klotyón
Nagyon aranyos!!!!
Konsti térdelős képe is nagyon cuki, nagyon ügyes!
Ma találkoztam a védővel, mondtam neki, hogy kb. 200-300 grammot hízott Lotti 1 hónap alatt. Azt mondta, hogy pl. az almába reszeljek bele babakekszet és pl. rizst is adjak neki.
Marek - mi volt a dokinál? Mit szólt? És most már okés a kaki???
Banánt próbáltad már? Bár azt csak 7 hós kortól írja a kisokos könyvem, de valahol meg azt írják első gyüminek. Csak azért kérdem, mert Lotti ma is bevágott egy egész banánt! Az üveges kaja neki is nagyon bejön, ma alma-őszi-sárgabarit kapott és a felét megette. Viszont a krumplis dolgokat nem nagyon
Én adtam sima répát 3 napig, baj lehet belőle???
Peva - nálam is ez a helyzet, a hátam és a cicim nagyobb jóval, ezért az összes régi tapadós kis felsőm iszonyat otrombán néz ki rajtam
Én a Vateráról szoktam rendelgetni, mert nincs időm vásárolni menni vagy pl. névnapomra M-es méretű felsőket kértem
Ne fesd az
a falra, mert a végén tényleg lógni fog a cicid
Emmalena - az lehet, hogy nekem még sosem csináltak citológiai vizsgálatot?
Mert most olvasok róla és szerintem ilyen nem volt:
A méhnyakrák, illetve a megelőző állapotok korai felismerésének legfontosabb eszköze a citológiai vizsgálat (ezt nevezi az amerikai irodalom Pap-tesztnek, amely kifejlesztőjének, George Nicholas Papanicolaounak a nevéből adódik). Európában ezzel együtt alkalmazzák a méhnyak közvetlen, nagyítóval történő vizsgálatát, az ún. kolposzkópos vizsgálatot.
A citológiai (Papanicolaou)-vizsgálat során sejtmintát vesznek a méhnyak felszínéről. Ez a hüvely eszközös feltárása mellett egy pálcika vagy kefe segítségével történik. A mintát tárgylemezre kenik és festés után mikroszkóppal vizsgálják, amely fertőzések, gyulladás és daganat kimutatására alkalmas.
Linh - Dunakeszi most már tuti??? Mi hirdetjük a lakást ezerrel, és ha eladjuk, megyünk mi is
Próbálj meg almatípust váltani vagy csak 1-2 kiskanál almalevet adni, hátha az bejön Marcinak!
Képek
Mi megvagyunk, Lottika szépen beállt a napi 5 kajára, nálunk a napirend kb. így néz ki:
6-7 között ébredés - szopi utána pici játék, majd lefárad és
8-9 között alvás legalább 1 óra
10-kor szopi, utána új étel kóstolása
11 után séta ott alvás
13-14 között szopiebéd, majd főzelék (ami most a krumpli-répa-alma váltogatása, keverése, de nem igazán ízlik neki), utána játék és pici alvás 16 körül
17-18 között szopi és gyümi (alma és most már jöhet a banán)
aztán játék, 20-20:30 között füri, 21 ucsó szopi, 22-kor alszik már.
De megyek én is, nagyon fáradt vagyok.
Ja, a hét hós adatokat nem tudom, mert el is felejtettünk mérni és ugye alig-alig van hízás, most asszem 6750 gramm és már tuti van vagy 68 cm és itt egy 7 hós kép!!!
Jó éjt és jó hétvégét Mindenkinek!