Új privát üzeneted érkezett!

Júj, nagyon cukik a hordozós képek, Sensi, Marek, nagyon menő ez a kendőszerűség! És Marek, milyen jó vékony vagy, irigy-irigy! :oops: Bori mosható pelusban is tünemény, nagyon menő! :lol:

Timi - szerintem a kilók csak úgy mennek le, ha kevesebbet eszünk és van némi testmozgás is a célzott testtájakra :? Én most hasizmozok, egyelőre ennyit bírok, de kéne comb-fenék gyakorlatokat is csinálnom. Van kb. 5-6 Béres Alexandra dvd-m, imádom, régen heti 4-5X csináltam, szuper izmaim lettek, persze a szép kategória, nem Rubint Réka típus, de most nincs időm sajna ennyit végigcsinálni. Szóval szerintem a mozgás és kevesebbet enni, én az utóbbit kb. 3-4 napja csinálom és este már nem szabad kajolni, max. valami lájtosat! Amúgy nem is látszik, hogy ennyi plusz kiló van rajtad!
Sanyikának boldog hófordulót!
A HT-tól ne tarts, én tök béna vagyok a konyhában, alig-alig tudok főzni, mégis eddig megoldottam, úgyhogy neked is menni fog és az, hogy fényévekre vagyunk tőled (ami azért túlzás), jó lesz, mert tudsz kérdezni :wink:

LKata - na, tök jól sikerült felvenned a kengurut :lol: És már hordoztad Norbikát? A képek cukik, ügyesen feltérdelt a kis drága! Nem lehet, hogy Norbika nem elromlott, csak most jön ki rajta az a szeparációs szorongás, hogy ha nem vagy ott, sír? Vagy akkor is sír, csak az jó, ha felveszed?

Szöszke - a sapi tényleg tüneményes!!! Bár én Lottit nem épp csajosan öltöztetem. Mármint úgy értem, hogy majdnem minden ruci rózsaszín vagy annak árnyalata, de mégse az a tipikus kislányos, inkább vagányabb rucijai vannak, pl. nincs szoknyája, egyszer volt csak rajta harisnyával, de nem jött be, mert amikor felemelték őt vendégségben (vagy én), felcsúszott neki. Szóval inkább a kisgatyók, vagány pólócskák.
Lottit kb. 3 hete egy héten belül ketten nézték kisfiúnak :evil: Annak ellenére, hogy tiszta rózsaszín volt minden, ő a babakocsiban mindkétszer, nagy rózsaszín takaróval... ráadásul neki ugye fülbevalója is van ... hozzáteszem, mindkettő idősebb néni volt, na de akkor is, nincs szemük??? :roll: Kicsit idegesítő volt, amikor a második úgy kérdezte, hogy ó, ugye kisfiú??? :evil:
Ha nem vagyok túl indiszkrét, hogyan dolgozta meg Gergőbaba a házasságotokat? :shock: :?

Veronika - mi újság, milyen volt az éjszaka??? Beriasztott a légzésfigyelő újra? Hogy van Pálmi??

Sensi - na, tök jó, hogy így ki tudtál mozdulni és hogy Lillus is elvolt! Amúgy mit jelent a raszta haj? :oops: Bocsi, de tényleg nem tudom és kíváncsi vagyok :lol:
Szerintem simán bekenheted magad a csíkelhalványító cuccal!
Sajnos nem ismerek jó krémeket, nekem is van csomó terhességi csíkom, de eleve volt is, mert régen sokat fogyóztam :?
Tényleg, párod hogy van, hogy viselni, hogy nem lát benneteket? Akkor nyárra ezek szerint hazajön?

Adri - jaj, kitartást a fogzáshoz és a hisztikhez, ha áttöri az első fog az ínyét, utána talán a többit már jobban viselni Julcsika!

Zsuzsu
- jaj, de édes Ábel a biliiiiiin!!!!!!!!!!! :lol: Ez kész, igazi kiskrapek, már most olvas a klotyón :wink: Nagyon aranyos!!!!
Konsti térdelős képe is nagyon cuki, nagyon ügyes!
Ma találkoztam a védővel, mondtam neki, hogy kb. 200-300 grammot hízott Lotti 1 hónap alatt. Azt mondta, hogy pl. az almába reszeljek bele babakekszet és pl. rizst is adjak neki.

Marek - mi volt a dokinál? Mit szólt? És most már okés a kaki???
Banánt próbáltad már? Bár azt csak 7 hós kortól írja a kisokos könyvem, de valahol meg azt írják első gyüminek. Csak azért kérdem, mert Lotti ma is bevágott egy egész banánt! Az üveges kaja neki is nagyon bejön, ma alma-őszi-sárgabarit kapott és a felét megette. Viszont a krumplis dolgokat nem nagyon :shock:
Én adtam sima répát 3 napig, baj lehet belőle??? :oops: :shock:

Peva - nálam is ez a helyzet, a hátam és a cicim nagyobb jóval, ezért az összes régi tapadós kis felsőm iszonyat otrombán néz ki rajtam :shock: Én a Vateráról szoktam rendelgetni, mert nincs időm vásárolni menni vagy pl. névnapomra M-es méretű felsőket kértem :lol: Ne fesd az :evil: a falra, mert a végén tényleg lógni fog a cicid :lol:

Emmalena - az lehet, hogy nekem még sosem csináltak citológiai vizsgálatot? :oops: :? Mert most olvasok róla és szerintem ilyen nem volt:

A méhnyakrák, illetve a megelőző állapotok korai felismerésének legfontosabb eszköze a citológiai vizsgálat (ezt nevezi az amerikai irodalom Pap-tesztnek, amely kifejlesztőjének, George Nicholas Papanicolaounak a nevéből adódik). Európában ezzel együtt alkalmazzák a méhnyak közvetlen, nagyítóval történő vizsgálatát, az ún. kolposzkópos vizsgálatot.

A citológiai (Papanicolaou)-vizsgálat során sejtmintát vesznek a méhnyak felszínéről. Ez a hüvely eszközös feltárása mellett egy pálcika vagy kefe segítségével történik. A mintát tárgylemezre kenik és festés után mikroszkóppal vizsgálják, amely fertőzések, gyulladás és daganat kimutatására alkalmas.

Linh - Dunakeszi most már tuti??? Mi hirdetjük a lakást ezerrel, és ha eladjuk, megyünk mi is :lol:
Próbálj meg almatípust váltani vagy csak 1-2 kiskanál almalevet adni, hátha az bejön Marcinak!
Képek :cry: :cry: :cry:

Mi megvagyunk, Lottika szépen beállt a napi 5 kajára, nálunk a napirend kb. így néz ki:

6-7 között ébredés - szopi utána pici játék, majd lefárad és
8-9 között alvás legalább 1 óra
10-kor szopi, utána új étel kóstolása
11 után séta ott alvás
13-14 között szopiebéd, majd főzelék (ami most a krumpli-répa-alma váltogatása, keverése, de nem igazán ízlik neki), utána játék és pici alvás 16 körül
17-18 között szopi és gyümi (alma és most már jöhet a banán)
aztán játék, 20-20:30 között füri, 21 ucsó szopi, 22-kor alszik már.

De megyek én is, nagyon fáradt vagyok.

Ja, a hét hós adatokat nem tudom, mert el is felejtettünk mérni és ugye alig-alig van hízás, most asszem 6750 gramm és már tuti van vagy 68 cm és itt egy 7 hós kép!!!

Kép

Jó éjt és jó hétvégét Mindenkinek!

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Bocsi
SENSI
pár napja írtam privit az alvásról, megnéznéd?

Kép
katica_75
 
 


Ildi, házasság megdolgozás Gergőbaba által: igazából az új szituáció dolgozta meg a házasságunkat. A férjem reál területen dolgozik, és mindent a logika mentén épít fel a magánéletben is. Bajaink az első három hónapban voltak pl. az etetés körül: Gergőke nem volt vekkeróra, úgyhogy szerintem akkor kellett ennie kapni, amikor megéhezett. A férjem szeretett volna rendszert kialakítani, de nem ment. Ebből aztán az lett, hogy Gergő fontosabb, mint ő. Ami persze nem igaz. Aztán jött a sírás témakör. Miért sír? Miért éppen a sírással kell az embergyereknek kommunikálnia??? Ebből az következett, hogy az, hogy a férjem kikészül idegileg a gyereksírástól, nyűglődéstől, engem nem is érdekel. Persze ez sem igaz. Én viszont sokkal jobban toleráltam a sírást, meg a nyűglődést, mert délutáni iskolazajban tanítottam 12 évig. Egy ideje rendeződni látszanak a dolgok. Sétáltunk a Rózsák terén, és épp mise volt. Megálltunk hallgatni. Nyitva volt a kapu, és egy down kóros kislánnyal volt ott egy idősödő hölgy. A kislány morgott (!), és néha fejbe csapkodta magát kőkeményen. A kézfejére textilzsebkendőkből csináltak egy nagy bumszlit, hogy tompítsa az ütéseket. Nagyocska volt a gyerek, de még mindig pelus volt rajta. Azt hiszem, ez az élmény alapjaiban változtatta meg a férjem hozzáállását. Azóta értékeli, hogy egészséges, bár kicsit akarnok gyerekünk van, és jobban tolerálja a nagyobb hangerőt is.

Kép
szöszke
 
 

 
 

Ildi, még hozzátartozik a történethez, hogy én bár Gergőre úgy tekintek, mint a legnagyobb ajándékra, mert évekig azt hittem, hogy nem lehet gyerekem (ciszta műtéteim voltak...mindkét petefészkemben volt, és a méhemen meg mióma), nem vagyok elszállva a helyzetemtől. Igyekszem nem elfogult lenni, és néha bizony ridegen értékelni a kialakult szituációkat...

Kép
szöszke
 
 


sziasztok!

Lányok,köszi a biztatást!!!Már egész jók vagyunk!Nem annyira nyűgös,de fogat én még mindig nem látok!
Ma életemben először nyomtam kúpot a popsijába(ilyen homeos cuccot)!Hát azt látni kellett volna!így utólag röhögök magamon,de akkor nagyon rossz volt!Először is kicsúszott a kezemből!aztán amint közelítettem a cél felé,elkezdett üvölteni!Elbíbelődtem vagy 5percig mire a helyére került! :lol:

Marek, én 16pelussal indítottam!10popin és 6bum genius 3.0!
szerintem mind a kettő nagyon jó!Nektek milyenek vannak?és mennyi?Nekem ez egyenlőre elégnek tűnik,de most üzletelek Sensivel,mert még jó lenne 2-3 darab! :roll:
Örülök,h nem kell többet mennetek szegedre!Ez legalább jó hír!
anyósoddal kapcsolatban megértelek!Engem is mindig kiborít az enyém!Egyébként ez a kórházas sztori szép lehetett!De Bori rendes kislány volt! :D
Te honnan rendelted a mei tait?

Peva, kösz a tippet!Kitettem a láncot kicsit napoztatni,aztán remélem mostmár jól viselkedik majd! :roll:

Zsuzsu,nagyon édesek a fiuk!Ábi egy igazi úriember! :D nagyon jópofa!

LKata, nagyon aranyosak vagytok a kengurus képen!:D És hogy tetszik Norbikának?

Ildi,nagyon tündéri Lottika ezen a képen!Olyan kis gyönyörű a hatalmas szemeivel!És gartula a 7hóhoz!
Julcsinak ugyan nincs fülbevalója,de a mi színünk is a rózsaszín és tőlem is folyton megkérdezik,h fiu e vagy lány?! :roll:

Sensi,most olvastam,h milyen bátor voltál!Nem semmi!Én még nem merném így otthagyni anyumékra Julcsit!Bár ő még éjjel is eszeget 1-2-3alkalommal! :roll:

citológia:én nem is tudtam,h kéne menni! :oops:

Lányok, képzeljétek ma megjött a beconk!Annyira örültem neki!
egész nap abban hordoztam Julcsit és nagyon tetszett neki!És nekem is,mert olyan könnyűnek érzem benne a babát!A kendőben már nagyon nehéznek tűnt!
Ja,és amikor a Tisza parton sétáltunk egy 4-5 középkorú emberből álló csapat mellett mentem el és szinte még alig hagytam őket a hátam mögött már is hallottam,h rólam beszélnek!
Ennyit hallottam:
-Nézzétek már milyen fiatal csaj kisgyerekkel!
-Ja fogadok nincs még 17se! :shock: :twisted:

Na szép....

Hű,én meg megyek aludni,mert eddig filmeztem!Holnap meg...vagyis ma meg 5kor kelünk,mert megyünk miskolcra zh-zni!
De jó lesz! :roll:

Jó éjt mindenkinek!!!
Vendég
 


Ildi!

A citológia a rákszűrés.Elvileg minden 18 év felett lévő nőnek, pláne ha él nemi életet évente javasolják a vizsgálatot.Én is azóta járok minden évben.Most a terhesség legelején volt, mert utána nem lehet, és most a 6 hónapos kontrollon.Azért nem lehet előbb, mert a szoptatás illetve a szülés után 6 hónapig hamisan lehet az eredmény pozitív.Illetve P3 vagy afölötti.Nem fájdalmas, csak macera, hogy be kell iktatni egy nőgyógyászati látogatást.De anyukámat látva én minden ilyen szűrővizsgálatot szigorúan betartok.
Mammográfiára is elmegyek, pedig csak 40 éves kortól ajánlatos 2 évente, de nekem halmozottan veszélyeztetett a helyzetem.Sőt, nem is a hagyományos mammográfiára megyek, hanem egy tök új lézeres mammográfiára.A hagyományos mammográfia nem fedi le az egész mellet, csak kb 80 százalékát, a maradék 20-ban ott lehet a baj, ami igy nem derül ki időben.Anyumnak ez volt.Úgyhogy nekem megéri a lézeres vizsgálat, mert az még csak fájni sem fáj és lefedi a mell 100 százalékát.egyetlen bibi van vele, hogy nem támogatja az Oep és 25 ezerbe kerül.De nekem így is megéri.évente egyszer ennyit megér a nyugalmamra ráfordítani.És ez a lézeres cucc az egy mm-nél kisebb daganatot is kimutat már...
emmalena
 
 


Adri
Én örülnék, ha fiatalnak néznének... :lol: De sajnos ilyen már rég nem történt... :roll:
Valamelyik nap beszélgettünk anyával velekiről. Kérdeztem, hogy hány éves...erre mit mond a drága jó anyukám? "Nem olyan fiatal...harminc éves".... ÁÁÁÁÁÁÁÁ :shock: Azóta tudom, hol a helyem... :lol: :lol: :lol:
Szóval örülj neki, hogy te még fiatal vagy, mert én már nem... :roll: :lol:

Ildi
Biztos voltál citológián = rákszűrésen... A terhesség alatt tuti. Vagy nem?

Szöszke
Anyósomnak kb. két óra lenne, hogy eljöjjön hozzánk. Meg ugye nekünk is annyi, de ahhoz utaztatni kell a fél házat. Persze én rugalmas vagyok, meg állandóan úton vagyunk, de oda nincs kedvem menni... :roll: Az okokat már leírtam...

Más...
Meséltem már, hogy milyen szoptatós szoba van a klinikán?
Egy függönnyel elválasztott lyuk egy sarokban. Akkora, hogy pont befér egy szék, de például a lábam (ami nem mondható hosszúnak...sőt) kilóg a függöny alatt.... :roll: Csodás kényelem! Igazán jól lehet ott szoptatni. Mondjuk nekem már mindegy, mert bárhol tudok szoptatni, akár fejenállva is, de amikor először ott jártam, akkor még nem voltam ilyan profi, és eléggé zavarba jöttem... :roll: Gyerekklinika... :evil:

Na elhallgatok... mindjárt jön a tanítvány, én meg még pizsamában. Ráadásul tegnap majdnem éjfélig "cseteltem", úgyhogy hulla vagyok... :evil: Így jár, aki nem alszik... :roll:

marek
 
 


Szöszke

A diétám:
reggeli: 30g szénhidrát
tízórai: 20g ch (egy alma, három korpovit)
ebéd: 50g ch
uzsi: 20g ch (két alma, vagy valami gyümi)
vacsi: 40g ch
pótvacsi: 20g ch (alma+3 korpovit)

CSak teljeskiőrlésű cuccok, durum tészta. Semmi cukor, semmi tejtermék, tojás. Viszont húsból bármennyi, de ugye nem a hústól hízik az ember, hanem a szénhidráttól. Szóval nem éhezek, csak néha jó lenne egy kis sajt, vagy bármi, amiben tej, tefjöl, tejszín stb van. Még a kávémba is rizstejet rakok...
Mondjuk a tej, tojás stb. mentesség csak Bori miatt van, nem a cukor miatt...
Szóval hajrá, ha van hozzá kedved!

Adri
Nekem Coolababyt szerzett Nyugtonmalac. 12-vel indítottam, de szeretnék még 8-at venni, majd ha az anyagi helyzetem engedi.
Most nem linkelem be az Mt-t, de a blogomban az utolsó előtti bejegyzsénél megtalálod a linket. Van most a csajnak egy gyönyörű rózsaszín anyaga. Nagyon szemezek vele... :oops:

Most már tényleg... :arrow:

marek
 
 


Júj, de nyomi vagyok, persze hogy voltam rákszűrésen :oops: Amikor 6 hetesen elmentem a nőgyógyászhoz, akkor csinált, bocsi, gáz vagyok, na! :lol:

Emmalena - megértem, hogy elmész minden szűrővizsgálatra :cry: Amúgy én még nem mentem el a köv. rákszűrésre, februárban volt 1 éve, hogy voltam, de meg akarom várni, hogy megjöjjön a mensi, utána mennék csak.

Marek - ó te jó ég, anyós :evil: Fú, totál idegesítő lehetett!!! :shock: Miért hagytad, hogy kikapkodja Borit a kezedből? Én tuti nem engedtem volna meg neki vagy rászóltam volna kicsit erélyesebben... vagy akkor besértődött volna??
Viszont az tök jó, hogy a kaksi okés volt!!!
A hozzászólásaidat pedig én is imádom, mindig jókat röhögök, a tegnapin is sikerült, amikor is ecsetelted, hogy a fűben fekve vennéd le a hátadról a gyereket :lol: :lol: :lol:
A diétád azért kemény, amiatt tényleg nem irigyellek! :?
A gyerekklinikán legalább volt hely a szoptatós anyukáknak, én a Heim Pálban tudod, írtam, a lépcsőn etettem és jöttek-mentek a dokik, de senki se mondta, hogy anyuka, ne üljön a jéghideg kövön a babával, jöjjön ide vagy oda, van hely, megoldjuk...

Szöszke - azért ez nem lehetett könnyű időszak nektek! Ha párod ennyire más típus mint te, akkor biztos nehéz volt megtalálni az arany középutat, de tök jó, hogy sikerült. Azért igen, ha az ember ilyet lát, mint pl. beteg kisgyerek vagy beteg felnőtt, rögtön hálát ad, hogy az ő gyereke egészséges és akkor minden könnyűnek tünik.
Amúgy a nők ezerszer jobban bírják a gyereksírást, sokkal több türelmük van hozzá, jobban kitartanak, nem?

Adri - örülj neki, hogy fiatal anyuka vagy és szép anyuka, egy gyönyörű babával, a nyomi embereknek inkább erről kéne beszélniük! :evil: Képet rakj fel ha tudsz!
Kúpfelrakás :lol:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Ildi!

Szerintem ne várd meg, míg megjön a menzi.Évente kell menni, lehet, hogy te míg szoptatsz nem fog egyáltalán megjönni.Hiába táplálsz már hozzá.Van egy majdnem barátnőm, aki 3 évig szoptatta a nagyot és addig egyáltalán nem jött meg neki.Utána teherbe esett, a kicsi is már egy éves.Már 4 éve egyáltalán nem menzeszel.De a rákszűrést szerintem ne tologasd, az nagyon fontos.Természetesen nem akarom az észt osztani, csak tudod ez nekem most az érzékeny pontom:-) :oops:
emmalena
 
 


Emmalena, tudom és teljesen egyetértek veled, igazad van, ez nem észosztás, ezek tények, csak annyira nehezen veszem rá magam, én mindig utáltam a nőgyógyászatra járni és felfeküdni arra az ágyra... pfúúúúj :roll: Amúgy attól is félek, hogy amiatt hogy még nincs mensi, nem csúszik olyan könnyen be a kacsa... :shock:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Ildi
Nem hiszem, hogy van összefüggés. Esetleg akkor nem csúszik könnyen, ha nem tudsz ellazulni. Ha nem félsz tőle, akkor könnyebb. Nekem még sose fájt nőgyógyászati vizsgálat (kivéve amikor kézzel tágítottak... :shock: ), lehet, hogy azért, mert el tudok lazulni, nem görcsölök rá a dologra.
Mondjuk nekem is el kéne mennem...erről jut eszembe. :oops:

Ja, és anyós így is megsértődött. Pedig olyan finom voltam és nőies. CSak magamban anyáztam, de szerintem mindenki látta az arcomon, hogy majd szétrobbanok... :twisted:

Nem durva ám az a diéta. Főleg úgy, hogy szoptatások után mindig leesik a cukrom, úgyhogy utána még megehetek egy almát, vagy ihatok egy deci almalét... Szóval nem halok éhen, csak néha kicsit uncsi...

Adri
Jó emlékszem, hogy neked is voltak gondjaid az anyósoddal a terhesség alatt. Most mi a helyzet?



:twisted: :twisted: :twisted: Nem jött a tanítvány, és elfelejtett szólni. De utálom az ilyet.... :twisted:
Most várom a következőt. Remélem ő azért megjelenik.... :roll:

marek
 
 


Ildi!

szerintem sincs összefüggés.Ha el tudod engedni a pocakodat és nem feszítesz, akkor nem kéne hogy fájjon.Bár az kétségtelen, hogy utálatos dolog, de így két gyerek szülése után, két terhesgondozás után(nekem mindkét babával mineden hónapban volt kézi vizsgálat is) egy ilyet citológia ujjgyakorlatnak tűnik.Meglátod, te is így fogod érezni, ha túl vagy rajta.
emmalena
 
 


linhbaba: köszii :wink:

sensi: az úszással az a baj, hogy nem nagyon tudok :roll: de azért köszi :lol:

szöszke: te mikor kezditek a HT?

marek: örülök, hogy minden rendbe volt a dokinál :lol: . anyós :evil: :evil: :evil: . ezen a fübe fetrengös irásodon egy jót nevettem :lol: :lol: .

ildi: köszi neked is, majd ird meg, hogy segitett-e a torna

inez: ezt jól megkaptad :wink: . de inkább nézzenek fiatalabbnak, mint öregebbek nem :?: :lol: 8)

tegnap a fiam elég nyügös volt, 8,30kor ébredt, nem aludt vissza ebéd utánn negyed órát aludt, du. pedig 1-et, nyügös is volt, nekem semmi nem sikerült, este szokásához hiven 21,30kor elaludt, 7kor ébredt szopizni, aztán vissza aludt 9,15ig :lol:
nem tudom mi volt vele tegnap. ma mintha kicserélték volna, jókedvü, alszik, olyan mint mindig :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Sziasztok!

Ildi,
hál istennek jó volt az éjszakánk, és azóta már a második éjszakánk is, úgyhogy megnyugodtam... viszont ezt a szemcseppet beadni szinte képtelenség, annyira szorítja a szemét, nem bírom széthúzni, ráadásul nagyon hosszú a felső szempillája, így még ha az alsót valahogy lehúzom akkor sem sikerül becseppenteni a szempilláitól... szóval nagy küzdelem árán sikerül vagy nem sikerül, néha nem is tudom megállapítani... és ezt játsszuk naponta 5-ször, persze jó nagy sírás a vége :( de már csak ma kell meg holnap és kész...

Ma nemsokára utazunk Balcsira, most fogunk először máshol aludni vele, kíváncsi leszek... :) De csak egy éjszakát a párom egy haverjánál, rendszeresen szokott ilyen hétvégét tartani a barátainak, aztán vasárnap már jövünk haza este. Érdekes lesz ott a sok haver közé most úgy menni, hogy mi meg viszünk magunkkal egy babát :lol: Nekik még egyikőjüknek sincs :roll:

Emmalena,
hol csinálják a lézeres mellrák szűrést? Engem érdekelne!
Nekem is esedékes lett volna már márciusban a rákszűrés, mennem kellene már...

Adri,
én örülök neki amikor fiatalabbnak néznek, bár tény, hogy nálam már van miből fiatalabbnak nézni :lol:

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Sziasztok!

MarekHát, én nem tudom, szerintem kemény ez a diéta nagyon! :? Nem félsz hogy elfogysz?
Kenguru....tényleg meg van csomózva a Kenguru, szerintem azért csomózhatták meg hogy a csattból ki ne
csússzon a pánt. :roll: Gondolom én.

Amúgy tetszik Norbikának, rájöttem hogy a hátamra is tudom tenni, így még praktikusabb.
Csak furcsa még neki, ma annyit volt csak rajtam amég főtt az ebédhez a tészta.
Kicsit billeg benne, lehet még húzni kéne a felső pánton.

Ildi...gratulálok Lottika 7. hónapjához :lol:
Látom ő is nyomja már a női fekvőtámaszt :lol: :lol: :lol:
Nagyon édes, olyan kis törékeny az én kis 8 kg-os fiamhoz képest. :lol:

Nyaralás...hát most kell menni nyaralni, még nem tudnak elszaladni. :wink: Nem?
Jövőre nehezebb lesz velük pihenni.
Bár mi idén nem engedhetjük meg magunknak...de majd egy hétvégére elmegyünk valahová. :lol:

Mennem kell, további kellemes hétvégét :D

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Szöszke...ja, még azt akartam,te tök csinos vagy , szerintem a férjed nem csalódott.
Mennyi van még rajtad plussz?
Szerintem nem sok lehet,hisz gyeremeket szültél, persze hogy még nem vagy a régi.
De majd lemegy. Én január óta 5 kg-ot fogytam, de még 10kg -ot kéne.
Sajnos nem jön össze amit elterveztem, hogy májusig lefogyok! :oops: :(
Én is annyit aggódom mindíg a súlyom miatt, pedig a férjem még soha sem szólt.
Nehezen fogyok , könnyen hízok :oops: ...sajnos ilyen alkat vagyok, ezt tudta mikor elvett.
De remélem nyáron lemegy az a felesleg ami nagyon zavar, és végre rámjönnek a csípőnacijaim. :wink:
Most tornázok heti 3x, néha spinningre is megyek....és nem eszek fehér kenyeret....csak a nasiról nehéz lemondani. :oops:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


LKata
Te legalább tornázol. Én a heti két gerinctornámat is abbahagytam, mert nem fért be a napirendbe. Érzem is a hátam azóta. Max annyit csinálok, hogy amíg este Bori sürög-forog a földön, addig én mellette hasizmozok. Tudom, ennél több kéne, mert jól mutatna rajtam valami kis izom... :roll:

Veronika
Majd számolj be, hogy milyen volt máshol aludni. Mi már próbáltuk. Először a kórházban, ott az első éjszakát mellettem töltötte Bori, a másodikon már aludt az ágyában. Utána pedig Agárdon, na ott egy percet nem maradt az ágyban, mert üvöltött, úgyhogy mellettünk aludt. Azóta sem csináltunk ilyet...

Ma is voltunk úszni. Már egész jól megy. Már rengeteget merülünk, és Bori szinte észre sem veszi.

Kép

Kép

marek
 
 


:oops: Nem is ezt a képet akartam... most már mindegy... :roll:

marek
 
 


Lkata, olyan kedves vagy, de sajnos nem érzem magam csinosnak. Én az a fajta vagyok (utólag derült ki), aki szoptatás alatt szedegeti fel a kilókat. Terhesség alatt kb 10 kilót híztam, az első 2 hétben ebből lement 6 és utána szépen fokozatosan visszajött mind a 6. :( :wink:

Marek, köszönöm a diétát, ki fogom próbálni.

Ildi, annyira szerencsére nem különbözünk, csak bizonyos dolgokban. de azt hiszem, tudom kezelni a helyzetet. :D

Kép
szöszke
 
 


Marek, nagyon jók a képek..mennyire élvezi Bori a fürdést!!! :D

Kép
szöszke
 
 


Szöszke
Én biztos nem bírnám csinálni, ha nem lenne muszáj. Azért majd számolj be, hogy mennyire tudod betartani! És nasinak bármikor ehetsz sajtot (én sajnos nem :cry: ) Meg vegyél sok-sok almát! Nekem abból rengeteg elfogy... :lol:

marek
 
 


sziasztok!

Megvolt a nagy miskolci túra!
Most meg épp kb 20percet bolyongtam kint a kertben a sötétben,mert elfelejtettem,h még kint vannak a kutyák! :shock:
Na mert,h van egy új kutyánk is!Egy kölyök mopsz,Süti!na ő annyira tud aludni,h hiába hívogatom,csak alszik tovább a kis majom,így fel kellett kutatnom!és miután nagy nehezen meglett,mikor jöttem ba a macska ki!Na akkor mehettem azután! :twisted: még jó,h csak ennyi állatunk van!
Ráadásul most néztük meg az Alkonyatot!Vámpíros film!Romantikus vámpíros...
Hmmm...Én is akarom,h belémszeressen és elcsábítson egy vámpír!!!! :lol:
Dúl bennem a romantika! :lol: nagyon cuki film! :mrgreen:

Na jófej vagyok,megint a hülyeségeimmel kezdtem! :oops:

Marek,először is, nagyon jók a képek!Annyira édes Bori!!!
A diétád meg nagyon durva...te jó ég!Én tuti nem bírnám! :shock:
A linket majd megpróbálom felkutatni!Most én is nagyon belejöttem a hordozásba!:D
Anyósom ugyan olyan idétlen mint volt!Szerencsére szépen fokozatosan lecsökkentettük a látogatásokat!de még így is tiszta ideg vagyok a gondolattól is,ha menni kell!Semmit nem képes segíteni,folyton sír,h nincs pénze,de a múltkor mondta barátnőm,h Rajmi öccsét látták gyűrűt venni egy nem túl olcsó helyen és viccesen rá is kérdeztek,h honnan van a pénz erre röhögve rávágta,h: jaaaj,anyám fizeti! :shock:
Meg a fél év alatt már egyszer kaptunk tőle egy csomag pelust!
amivel csak annyi volt a gond,h kicsi meg,h elmondtam neki,h már moshatózunk,de mindegy!De azt elvárná,h mi folyton menjünk és amikor ott vagyunk úgy szorongatja a gyereket mint vmi bolond!szinte el sem engedi!Úgy kell elveszegetnem tőle ő meg folyton visszaveszegeti!Kb mint ahogy nektek volt a kórházban! :evil:
Na de nem is sorolom,nem fárasztlak!...

Ildi,majd igyekszek hozni képet,de most épp fogalmam sincs,h hol a kábel a telefonhoz! :roll:

Veronika,jó Balcsizást nektek!! :wink:

Egyébként a korhoz visszatérve, ebben a topikban nincsenek öreg anyukák!Az egy másik topik! :D

Na megyek,mert nagyon álmi vagyok!

További jó hétvégét mindenkinek!!!
Vendég
 


Jó reggelt!

Szörnyű éjszakánk volt.Emma elkezdett fogzani, az ezzel járó összes tünetet produkálja, borzalmas volt.Hasmenése is van, nyakig szaros lesz minden hajnalban, öltöztethetem át totál.Pedig nappal is van vagy 3 kaki.A popsija is csúnya, akárhogy is kenem krémmel.3 napja hőemelkedése is volt.
Láttam páran vettetek borostyánláncot.Aki kipróbálta, bejött?Tényleg enyhíti a fogzás tüneteit?Ábelnál az összes fog észrevétlenül jött ki, totál nincs ezzel tapasztalatom.

Marek!

Amikor írtad, hogy Bori minden hajnalban fülig kakis lesz, akkor ő nem fogzott éppen?

na, mennem kell főzni, paprikás csirke lesz nokedlivel...nyami...


Veronika!

Nem tom pontosan hány helyen van ilye4n gép az országban, én itt Pesten megyek.Ha gondolod megadom a telefonszámot ahol lehet előjegyzést kérni...
emmalena
 
 


Emmaléna
Bori még közelében sincs a fogzásnak... :lol: Már gyűjtök műfogsorra... :lol:

Adri
Akkor a te anyósod is tud ajándékot venni... :lol: Az enyém kétszer kápráztatott el. Keresztelőre hozoot 56-os ruhát... Mi épp akkor kezdtük kinőni a 62-es ruhákat. Karácsonyra pedig kaptunk rucit "my first christmas" felirattal... Abba épp most nőtt bele Bori :lol: :lol: :lol: Ezek után mondtam, hogy inkább ne hozzon ruhát... :roll: Ja meg egyszer kaptunk egy csupa műszál, csupa fodor piacos szörnyűséget. Jó volt a méret, de én azt még pizsamának se adnám rá... :twisted: A tesco tele van jó minőségű, szép, olcsó ruhákkal... akkor miért kell ilyen sz@rt venni, ami ráadásul lehet, hogy drágább volt? :roll:

marek
 
 


ma megvolt az elsö komoly evésünk :lol: almát kapott a drágám. de csak üvegesset, mert üzbe nemvolt, csak keserü alma :evil: . olyan édi pofákat vágott. :P
járt keze, lába. a mobilommal fel is vettük :wink: .
ma sikerült végre a pappal is beszélnünk, máj 10.-én lessz a keresztlö

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Sziasztok!

Peva - Nálunk elég változó a kaki színe és állaga. Van amikor maradéktalanul ki tudom venni a pelusból olyan kemény bogyó és egészséges színe van, van amikor meg olyan zöld, mint a fű és lágy. Ny.malac látta az állatkertben. Én már nem parázok ezen, mert a nyálkásság elmúlt. Azt gondolom, hogy ezek már a kül. kajáktól vannak.

L.Kata - Nem hinném, hogy Norbika direkt rosszalkodik, csak igényli a társaságodat. Engem is kiakaszt néha, hogy nem lehet Szabit egy pisi erejéig sem egyedül hagyni, de hát mit csináljak. Ilyenkor vane gy kis pityergés, aztán vigyor, amikor visszaérek. Mászni még nem tud, de gondolom ez lesz, ha egyszer elkezdi.

Sensi - Ha nem is volt felhőtlen a szülinap,azért irigyellek a kiruccanásért. Természetesen a tornáig nem jutottam el. :? Klasszak a képek. Lilla jól elvan a hajaddal. Nem félsz, hogy megeszi?

Marek - Nagyon szép az új Mt. Csajos. :wink: Mennyire vastag? Nagyon gondolokdom, hogy nyárra beszerzek a sötétkék csatos mellé egy világosabbat, mert abban meg fogunk sülni. Bori lány de édes az új pelusában! Látom a távrirányító nálatok is bejön. :wink: Anyós! :twisted:

Zsuzsu - Annyira édesek a srácok!

Timi - Utólag is boldog hófordulót Sanyikának!

Linh - Köszi. Tali - hüpp-hüpp ne már!!!! Olyan jó lenne, ha tudnál kocsit szerezni!

Tücsök - Gratula a hintázáshoz!

Mennem kell.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Bettyna
A nyárra való tekintettel nem bélelt az új MT, úgyhogy annyira nem meleg, mint a liliputis.

Timi
Tök jó, h tetszett Sanyikának a kaja... :lol:

marek
 
 


Marek - Tudom, hogy már belinkleted egyszer, csak nem tudom hány tíz oldallal előbb. Megtennéd, hogy beírod még egyszer, hogy honnan rendelted? Köszi!

NA, végre alaludt a csipat csapat, gyorsan írok magunkról.
Szóval, a hétvégénk kicsit sűrűre sikeredett. Szombaton apa és fia egész sokáig aludtak, így én rendbe tudtam tenni a konyhát egy kicsit, aztán elmentünk bevásárolni. Próbáltam magamnak fürdőruhát venni, de hát kataszrófa volt! Így meglehet, hogy a kismami fürdőrucimba megyek 2 hét múlva a Kolpingba. :? Viszont vettünk olyan plédet, aminek az alja vízhatlan. Készülünk a piknikezésre Ny.malacékkal. :wink:
Ma délelőtt kiramatyoltam a lakás többi részét is, délután pedig jöttek a barátnőmék. Esküvői meghívót hoztak, náluk is jön a baby. Októberben. Olyan fura belegondolni, hogy ő most pont azt éli meg, amit én tavaly ilyenkor. Ő pedig totál ledöbbent, hogy jövő ilynekorra már ekkora lesz a picurkája, mint Szabi.
Szabi egyre ügyesebben forog. Már nem okoz problémát ez a feladat. Sőt támasztás nélkül megül, a kezembe kapaszkodva ülésből felhúzza magát állásba. Hiába nem akarom, hogy üljön vagy álldigáljon, amíg nem oldja meg egyedül, van, hogy addig nyafog, míg nem ülhet vagy állhat. :roll: Remélem nem lesz belőle gondja. Bár sokáig azért nem engedem.
Vannak vicces képeim:
Kép Állatkertben Kép A popsitörlős dobozon tök jól lehet dobolni! Kép Amikor kimentem még a szőnyeg közepén volt hason. Kép Nagy labda új értelmezésben

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Lányok, már mindenki csőrös/normál poharat használ? Vagy használ mindenki egyáltalán poharat?

Szbettina, nagyon jó a fittball labda. :) Látszik a gyermekeden, hogy mennyire élvezi. :)

Kép
szöszke
 
 


Szöszke - Köszi. Az én fiam nem hjalandó cumisból inni, sőt gy darabig csőrősből sem. Stampásból viszont bármit cseppmentesen. Mosat tanulunk a csőrösből inni. Az 1. képen is az van nála.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Szöszke - Lotti a TT csőrös pohárból iszik, de kizárólag csak babateát vagy bébiitalt, vizet nem :roll:

Bettyna - édesek a képek, Szabi is olyan, mint Lotti, igazi sajtkukac :lol: Fürdőruhát hogy-hogy nem találtál? Én a tankinivel szemezek, pl. itt vannak jók:

http://www.intersport.hu/produkte/katal ... ml?lang=hu
ezen belül a magazin-csak nőknek...

Most ennyire futotta, bocsi, nagyon fáradt vagyok, holnap jövök!

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Mutatok még valamit aztán eldugulok:
Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Bettyna, Adri
Innen rendeltem:http://www.borameitai.gportal.hu/gindex.php?pg=29363749

Bettyna
Hogy álltok az alvással? Nekünk mostanában egész jól megy. Mondjuk ugyanúgy ébred, mint eddig, de elég neki egy cumi és már alszik is tovább. Pont ezt a cumival alvást akartam elkerülni, de ez az éjjeli evés sem volt már normális. Így csak a hajnali evés maradt, csak az a baj, hogy én nem nagyon tudok utána már aludni... :roll:

Szöszke
Bori is csőrösből iszik (Avent), csak vizet, de nagyon keveset...mondhatnám, hogy szinte semmit. Szóval tud már inni, de nem akar... :roll:

marek
 
 


sziasztok!

Borostyán lánc: nekünk van, 2. fog is jön (2 nap késéssel jött az elsőhöz képest, most növekednek együtt lent)- van este 11 körül vagy éjjel 3-kor egy ébredés, de ezt hátsimivel lerendezzük (este fél9-től reggel 6-ig alvás)

Volt itt a faluban bőrgyógyász előadás kismamiknak:
fürdetés: zuhanyzás lenne az ideális, szóval ne túl sokáig, akkor is max. 37 fokos vízben (nálunk 20 perc, de 34-35 fokosban, jó meleg fürdőszobában)
napvédelem: fizikai fényvédő (ne kémiai, bőrbe felszívódó)- általában a gyógyszertári csecsemőknek kapható termékek ilyenek (pl. daylong, ezt elég naponta egyszer kenni, ha vízbe megy is 3-4 órát kibír - reklám helye :wink: )
kullacs (ezt tudtuk): nem baj, ha a feje bent marad, 3 nap is kiesik.
Felírni mikor volt, halenne később tünet....
egyéb csípés: hűteni borogatással, zselével, semmi más nem kell

na mennem kell, igyekszem jönni...

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


Sziasztok!

Lehetek önző? Napok óta próbálok írni, de mindig akkor jön valamelyik gyerekem vagy apa, amikor a legjobban elkezdek egy hsz-t :(

Szóval pörgünk ezerrel... Tök fáradt vagyok, de az nem számít... Lilinek ovikat nézünk, ma is megyek egybe... Jön Lili is, Bori is velem, ha mákom van, 10 előtt végzünk, és akkor Lili átmehet a bölcsibe, hogy ott bomoljon, ne itthon...

Lilim valamelyik nap olyat bomlott a bölcsiben, hogy leesett a csúszdáról. Megahatalmasnagy szarv nőtt a homlokára. Felszarvazták :( Kék zöld, teli horzsolással a feje :shock: Szegény kis manóm, pedig ő nagyon ügyes. Betippelem, hogy az egyik kispajtása segített neki leesni... :S

Borim meg egy huncut mókus tündér lány... Na, mi a legújabb tudománya? Mivel sosem találnátok ki, elárulom :D
A kis szaros bújócskásat játszik velünk. De nem ér félre értelmezni!!! Nemmi játszunk vele, hanem ő velünk. Fog valami (bármi) játékot, és felemeli az ercához, mikor mennyire sikerül eltakarnia, és kukucskál, hogy mit szólunk hozzá... ekkor mi mondjuk, hogy jaj jaj hol a Bori, és ő csak vár és vár, mi meg keressük őt, és akkor hírtelen előbújik. Néha komoly arcal, és akkor minket tanulmányoz, máskor meg fülig érő szájjal örül neki, hogy megtaláltuk :D Meg lehet zabálni. Ilyet naponta 100x kell vele játszani, mert kb annyiszór kezdeményez. Most is az ágyban reggeli közben a sötét szobában. Imádom...

Mellesleg elkezdett előre mászni, kúszni... de még csak egy egy sikeres próbálkozást láttam tegnap mind a kettőből. Nagyon izgi!

Fogak, mert két alsó is egyszerre jön... látszódnak, ha nagyon megnézzük, de még nem igazán bújtak ki... viszont már koccan a kanál, és szúr, ha maszírozod...

Egyedül eszik kekszet :D Kb 2x próbáltam neki adni 2 hete, meg 1 hete, de leharapta, és nagy darabtól fulladni kezdett... De most a hétvégén találtam segéd eszközt a brendonba, erre a problémámra, és most kíválóan eszik kekszet a csaj egyedül, és úgy néz ki utána, mintha valaki odaöntött volna egy hatalmas vödör pépet a gyerekre és a környezetére :D

Tettem már neki a hálóba főtt répát, almát, párolt almát és ilyesmit is, de azok csak kis sikert arattam, a hipp keksz a nyerő...

Jót is tesz a fognövesztésnek, alánccal egyetemben, mert ezekből a fogakból mi az égegyatta világon semmit nem érzünk :D Hurrá!!!!

Bori kedvenc szabadtéri játéka: a fűtépkedés, meg is szeretné enni... evett is már pár csomót... de anya undi, nem engedi, így cumival kell fűveznie ;)

Csőrös pohár: tanuljuk, néha már egész jól megy, kanállal eszünk, és csak néha malackodunk közben... tejcsit cumisüvegből fekve iszunk, mert így a legjobb nekünk (ez egyébként Lilivel is így volt)

Végig néztem a képeket: Marek, nagyon csinosak vagytok és milyen szépen úsztok már!!!! Bettyna, nem is tudom melyik kép a kedvencem... Imádom a fiadat, meg a humorotokat is!!!! Szabi egy nagy zsivány, Bori üzeni neki, hogy "mikor megyünk megint állatkertbe?" :)
Lottika fekvőtámasza! :D Milyen szép ficakja van neki! Jó biztonságos ;) Norbika és a hordozója :) Nagyon édesen lóg anyán :) és nem semmi ahogy szétszedi a békát... Vagy éppen összerakja ;) Nagyon szépen állja a négykézlábat :D


Linh: de jó, hogy a kuki témában jöttél segíteni :D Tudtam, hogy te fogsz majd tudni segíteni a lányoknak :D Ja és Bori és Marci kb egyforma tudással bír, mozgást illetően. Én nem is várom már, hogy megtalálom a csajt ha leteszem valahova, és elfordulok :D

Rögtön a székek alatt, vagy az asztal alatt keresem őt ;)


Na jó, megyek, mindjárt kelnek, és indulni kell :( Nem szeretek hajnalban indulni, ez kiszúrás velem :(

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


vagyok- kukát kivittem

Pohár: Dorka ritkán iszik pár kortyot, pohárból (csőrös pohárra is azt mondták nem jó a fogaknak).
Ha nem szomjas, akkor nyakonönti magát (mert azért magához húzza és rágcsálja), de ha szomjas iszik belőle ügyesen.

Bettyna! Szerintem felesleges megtanítani a csőrös poharat (bár nekünk, szülőknek kényelmesebb, egyszerűbb útitárs)
Annyira jók a képek Szabiról!
Én Decathlonban vettem fürdőruhát (egyrészest), még voltak nagyobbak is (2-3 méret is). Nézted ott?
Piknik ligetben lesz? Szívesen benevezünk mi is. :lol:

Nálunk is nagyon megy a forgás, járókában nem is hagyhatom egyedül, mert beszorul a lába forgolódáskor. A kiságyat is kipárnáztam türcsikkel, mert a fejvédő alatt kidugja a lábát (és lefagy).

Marek! Én is ébren voltam 2 napja a hajnal 3-i ébredés után. Borzasztó...de nálunk csak kétszer volt.
Mára virradóra nem - adtam anki homeós mercurius solubilist (éjszakai ébredésekre fogzás idején).
Akkor is nőhet Bori foga, ha még nem bújt ki. Nem próbálsz valamit?

Salátafőzelék: nálunk is elfogyott, ízlett Dorkának! (kb. 1 dl volt a turmixban, nem tudom az hány gramm) Én nem raktam bele olajat/margarint, de így is hajt (nem hasmenés, csak több kaki és picitt lágyabb, nem is baj). Ajánlom mindenkinek enyhe székrekedésre!

Tegnap viszont semmit nem evett a lányzó, csak cici....de az nyolcszor (szerencsére éjjel nem). Biztosan a foga miatt.

Timi! Gratula az almához! Nálunk 2 hét kellett, mire megtanultunk enni, ügyesek vagytok!

Ez a nyári MT nagyon vonzó. A hordozókendő dög meleg...

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


anyós nálunk is kézben fogja szegénykémet...én szólok neki, hogy tegye le...szombaton sírva fakadt. nem ezen, hanem hogy viccesen a párom beszólt, amikor felvette: ez a néni minek vesz fel? mit akar tőlem?
jó hangulat lett :lol:
na nem írogatom tele az oldalt, megyek babázni egy barátnőm 1 hetes kisfiához :lol: szakértek :wink:

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


Jó reggelt!

Nymalac!
Mi pontosan az amit vettél Boriak a Brendonban?Emma is úgy vettem észre szívesebben enne nagy almából meg kekszből, de nem merem neki adni, pont amiatt amit te is írtál.
Ma felhívom már a doki néninket, mert már egy hete hasmenése van emmának, szerintem nem normális, hogy a fogzás ilyet okozzon.

Fürdőruha:

Nekem nem egyszerű az esetem, felsőt gyakorlatilag nem lehet rám kapni.Van egy, ami persze nem tökéletes, de ezt a szezont még kibirom vele.Alsónak meg egy színben hozzáillő pamut sortot szoktam használni.Most belekezdtem egy diétába, a műtétig el kell érnem azt a súlyt, amit szeretnék és amit tartani is tudok.Ezt a fürdőruci szezont már fél lábbal is kibírom, jövőre minden másképp lesz.

ha sírás van, mennem kell...
emmalena
 
 


Marek,
köszi, jól sikerült a Balcsi! Imádta, hogy sokan nyüzsögtek körülötte! :) Kb. 10-en voltunk, abból mindig 1-2 ember éppen Pálmival foglalkozott, szóval folyamatosan szórakoztatták, nagyon élvezte! :) Azt se bánta ha az ölükbe ültették, bárhogy jó volt, csak foglalkozzanak vele :lol: Édes volt, mert folyton nyújtogatta a kezét és megfogta az embereket, az ujjukat, orrukat :lol:

Az alvás is rendben lement, este 11-kor feküdt le, reggel 7-kor kajált és még 9:30-ig aludt tovább. Igaz ez így csak 10.5 óra hossza volt a szokásos 12 óra helyett, viszont az nyugodt alvás volt, úgyhogy meg voltam vele elégedve. Viszont a nappali alvások nem sikerültek túl jól, mert mindig valaki felébresztette... bárhova is toltam a babakocsival, tuti, hogy pár percen belül jött arra valaki és ha más nem, egy hatalmasat tüsszentett, amire persze babikám felébredt... de ma pótolja, már tegnap este 8 óta alszik és még mindig :lol:

Ma várjuk az új védőnőnket, a régi hál istennek lelépett, aranyos volt, de nem nagyon tudtam felnézni rá, még szerencse hogy nem volt semmi baj, mert nem sokat tudott volna segíteni. Ezt az újat meg egyszer már láttam futólag - most vittük vissza a bérelt babamérleget - és akkor nagyon szimpi volt! Várom a mai családlátogatását!

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Fürdőruha... ne is beszéljetek róla... :(

Nekem ugyan a kilókkal nincs bajom, viszont cserébe lett viszerem a terhesség alatt, jó ronda... nem nagyon fogom mutogatni a lábam a nyáron...

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Sziasztok!

Még 9 óra sincs, de a kisfiamon már a 3.póló van, mert annyira pörög forog, hogy a reggel fél 7-es tápszer
még túrósan jön kifelé! :roll: De már kezdem megszokni, persze a plég is tiszta szmutyis tőle! :?

Veronika....látom hazajöttetek. Örülök hogy jó volt! :D
Jó hogy Pálmi tudott aludni éjjel, nappal Norbika sem alszik jól ha nyüzsi van körülötte vagy idegen a hely.
Ti is már csak havonta jártok védőnőhöz?

Marek...nagyon ügyes bori hogy már így merül, és nagyon édes :D
Nem tudom mit aggódsz, hogy nem tornázol, te vékony vagy.
Én azért tornázok mert kétsze akkora vagyok mint te. :oops: :roll:
Amúgy tegnap én is almát ettem korpovittal vacsira. :D
Marek...hát az anyósod tényleg nem semmi a vásárlás terén :? Szerencsére nálunk nincs ilyen, bár
egyszer az én anyósom is vett olyat ami tök műszálas kínai volt.
De már odafigyel erre, óvatosan kioktattam. :)
A Teccos cuccok tényleg szépek és jók, most vettem badyt 3db/csom és csak 1300ft volt. :D

Emmalena...hogy vagytok? Bújik a fogacska? Van még hasmenés?
Dentinox gél van otthon, én azzal kentem Norbi ínyét, ha meg hasmenés is van akkor nagyon jó a Chamomilla
ch-9 homeos bogyó, 3x5 golyócska müa, kanál vízben oldva evés utn vagy elött fél órával. :wink:

Peva...örülök hogy ízlett a salátafőzelék! :D

Csőröspohár....nekünk Aventos van, már ügyin iszik belőle Norbi! :D
De a vízet még jobban szereti mint a hippes málnás teát! :wink:

Vettem körtét, vilmoskörtét :D , azt csak leturmixoltátok, vagy átnyomtátok szitán, vagy hogy adjam?

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Bettyna....nagyon édes Szabi! :lol: Már úgy várom hogy személyesen találkozzam vele!
jó az a fittball labdás kép!
Eddig úgy néz ki hogy mi tudunk menni a talia, jön apa is! :D
Ezeket a vicces képeket hogy csináltad?

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


NyMalac....cumival kell füveznie! :wink: :lol: :lol: :lol: -ez tetszik!
Norbika meg levelet tépkedne a csemete diófáról, ami az én vállmagasságomban van, így könnyen eléri.
kimegyünk a kertbe már nyújtózik! :D
Gratulálok a mászás-próbálkozáshoz! :lol: Majd muti videót! :wink:
"Kukuccs játék" nagyon hasznos játék, mi is ilyeneket játszunk.

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Lkata!

Köszi a tippet a homeos bogyóra.Ki fogom próbálni.
emmalena
 
 


A játék hevében:
Kép
Nem lehet elég korán kezdeni :lol:
Kép

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Sziasztok!
Ivászat: vizet csak sima pohárból szoktam adni gyerkőcnek, és bár sok folyik mellé, látszik, hogy szereti. Az álla alá pelust teszek, így rögtön fel is szívom a felesleget. És utána nem kér enni, tehát vagy telítődött, vagy nem volt éhes, csak szomjas.
Habtapi: nem tudom, van -e olyan, aki még nem vett, de a Tecsoban 29.-től 9db számos kerül majd 999-ft-ba, 26db betüs pedig 2490ft-ba. És lesz kis moci 1990-ért.
Csavargóknak: május 1-2.-án valami nagy rendezvény lesz az ópusztaszeri parkban. Mi sztem megyünk, mert rendezvén nélkül is gyönyörű a hely! Mindenkinek ajánlom.
Keresztelő: ma megyünk beszélni a pappal, kíváncsi vagyok, mit mond.
És egy kicsi külön drukkot is kérek tőletek: 2 normál terminus után nem jöttt meg a mensim (ma vagyok 43.napon), és tegnap volt egy halvány tesztcsíkom (ma hajnalban meg nem volt:? ) : lehet hogy babut várunk. :D Szurkoljatok lszi, mert csak csütörtökre kaptam időpontot a dokihoz, és Zengővel veszélyeztetett terhes voltam 2 vetélés miatt. :shock:
Mindeninek szép napot,
M. Kép Breakelgetünk, breakelgetünk

macianyu
 
 


Kata,
mennyit kerestem egy jó zongoristát anno mikor énekeltem! :) Na majd alakítunk egy zenekart, Norbi lehet a zongorista, Pálmi meg majd énekel! :lol: Már ha örökölte anyucitól a hajlamot :) Én is anyukámtól örököltem :)

A korábbi védőnőnkkel nem sokat találkoztam, talán az első 4 hétben, aztán beteg lett a gyereke, lemondta a talit és azóta nem is jelentkezett :shock: Én meg nem kerestem :lol: Most hívott ez az új hölgy, hogy ő vette át az előző helyét és jönne látogatni. Szóval nem tudom, hogy hányszor kellene jönnie egy védőnőnek, gondolom nem sűrűbben mint havonta...?

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Ja a pohár, igen.

Mi néha iszunk csak vizet, azt cumiból. Viszont reggelente veszünk be aloét, azt sima rendes kis kávés üvegpohárból és nagyon ügyesen megissza belőle, egy csepp se megy mellé!

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Macianyu,
minek drukkoljuk, hogy legyen, vagy hogy ne legyen? :)

Kép

Kép
sz.veronika
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?